| Sporcularımız Sporcularımız hakkında yazılar ve yorumları burada paylaşabilirsiniz.. |
08-30-2007, 15:43
|
|
|
Admin
|
11-Mert Nobre
Mert Nobre (Márcio Ferreira Perreira Nobre) (d. 6 Kasım 1980, Jaite), Forvet mevkiinde oynayan Brezilya asıllı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı futbolcu. 2006-07 sezonu itibariyle Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde forma giymektedir. Ağustos 2006'da Türk vatandaşlığına kabul edilmiştir.2008 yılından itibaren Milli Takım'da oynayabilecektir.
Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nden önce Paysandu, XV de Piracicaba, Sport Club do Recife, Paraná Clube, Kashiwa Reysol, Cruzeiro ve Fenerbahçe takımlarının formalarını giydi.
|
|
|
|
09-08-2007, 03:19
|
|
|
Kartal Pençesi
|
Nobre değerlendirmesi
Hocamız affedilen ve kadroya tekrar alınan Nobre hakkında görüşünü bildirdi
Beşiktaşımız'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, FC Zürih maçından sonra süresiz kadro dışı bırakılan, ancak affedilmesinin ardından dün takımla antrenmanlara başlayan Nobre'nin takımdan uzak kaldığı dönemlerin, hem kendisine, hem takıma zararlı olduğunu söyledi.
Beşiktaş Kulübü'nün basın sorumlusu Tuncay Yanık'ın, Çilekli Tesisleri'ndeki nikah törenine katılan Sağlam, burada medya mensuplarına yaptığı açıklamada, bugün Nobre ile bir kez daha görüştüklerini belirterek, ''Nobre'nin takımdan ayrı kalacağı her günün, hem kendisine, hem takıma zararı olurdu. Nobre de yaptığımız görüşmede pişman ve üzgün olduğunu söyledi. Şu ana kadar yaşayabileceğimiz tüm sıkıntıları yaşadık. Daha fazlasını yaşarsak bizim için kötü olur'' dedi.
Kaynak - DHA
|
|
|
|
09-08-2007, 04:12
|
|
|
Banned
|
ADaş yürü be... Senden iyi forvet yok bu takımda hala iddialıyım! bu sistemin adamı nobre
|
|
|
|
09-08-2007, 07:43
|
|
|
Kartal Pençesi
|
Hırsımın kurbanıyım
Hırsımın kurbanıyım
Beşiktaş'ta oyuna girmek istemediği için kadro dışı bırakılan ancak daha sonra affedilen golcü futbolcu Mert Nobre, yaptığı hatanın nedenini bu sözle açıkladı..
Zürih maçında oyuna girmek istemediği için kadro dışı bırakılan Beşiktaşlı futbolcu Mert Nobre, aldığı 20 bin dolar para cezasının ardından önceki gün teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından affedildi. Hem yönetim hem de Sağlam'dan defalarca özür diledikten sonra takıma dönmesine izin verilen golcü futbolcu, SABAH'a özel açıklamalar yaptı. Yaptığının büyük hata olduğunu söyleyen Nobre, "Hırsımın kurbanı oldum" dedi. Problem çıkaracak yapıda bir insan olmadığını vurgulayan siyah-beyazlı oyuncu, "Art niyetim yoktu. Beni herkes tanır. Oynayıp gol atamadığım maçlardan sonra ağladığım bile olur. Her zaman kazanmak isterim. Zürih maçında hocam oyuna sokmak istediğinde bir anlık boşluk oldu ve yanlış bir davranışta bulundum. Gol atamamak strese sokuyor" diye konuştu.
'GELECEĞE BAKIYORUM'
Artık geçmişte yaşananları bir kenara bırakmak ve geleceğe bakmak istediğini ifade eden Nobre, takımla çalışmalara tekrar başladığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Ayrıca sahada bütün yeteneğini yansıtacağını kaydeden golcü futbolcu, "Bir-iki maç üst üste gol atarsam , devamı gelecek. Beşiktaş'a çok katkı sağlayacağım" diyerek sözlerini noktaladı.
|
|
|
|
09-08-2007, 10:15
|
|
|
Kartal Pençesi
|
patlam yapmassan yazk olacak ıstıosun bısıler yapmayı ama eskınobre deılsın..tekmye kafa uzatan nobreyı ıstıorummm
|
|
|
|
09-09-2007, 12:05
|
|
|
Kartal Pençesi
|
Hepsinin bir hikayesi var
Son yıllarda artan dövme yaptırma modasına Beşiktaş’ın yabancı oyuncuları da uydu. Bu moda doğrultusunda, Delgado, Nobre, Tello, Bobo, Cisse, Diatta ve Higuain’in vücutlarının çeşitli yerlerinde bir veya birden fazla dövmesi var. Beşiktaş Dergisi’nin haberinde futbolcular dövmelerin anlamlarını taraftarlarla paylaştı.
BEN BİR SAMURAYIM (NOBRE)
Brezilya asıllı Türk futbolcu Mert Nobre’nin vücunda ise dört adet dövme var. Nobre’nin sırtında iki tane dövme bulunuyor. "Allah haktır" yazısının yanı sıra, kılıcını savuran bir samuray bulunuyor. Kendisini bir savaşçıya benzeten sambacı, "Bir samuray yılmadan savaşır. Hiçbir zaman da pes etmez. Kendimi bir samuraya benzetiyorum. Ama savaşırken de rakibime en küçük bir saygısızlık yapmıyorum. Tıpkı samuraylar gibi..." diyor.
|
|
|
|
09-11-2007, 14:27
|
|
|
Kartal Pençesi
|
Mert Nobre hırs küpü!
Sezon başındaki Mert Nobre ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var... Ceza sonrası büyük değişim yaşayan Sambacı, formasını geri almak için büyük çaba gösteriyor.
Ceza yaramış!
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile önce Kasımpaşa daha sonra Zürih maçlarında tartışan Mert Nobre, teknik heyetin aldığı kararla kadro dışı bırakılmıştı. Menacer Sinan Engin ile görüşüp, “Çok pişmanım” demesine karşın önce affedilmeyen daha sonra da 20 bin Dolar ceza verilen Brezilyalı futbolcu çok farklı bir görüntü çiziyor. Belediye ile oynanan hazırlık maçında görev yapan Sambacı’nın hırslı tavırları dikkat çekiyor.
Yüzler gülüyor
“Kendine gelmesi gerek. Onu tekrar 11’e almam için davranışlarını gözden geçirmeli” diyen Ertuğrul Sağlam’ın gözüne girmek için inanılmaz bir efor sarfeden Mert Nobre, Başkent’te oynamak için varını yoğunu ortaya koyuyor. Tecrübeli oyuncunun bu çıkışı, teknik heyeti de fazlasıyla memnun etmiş durumda...
|
|
09-11-2007, 14:55
|
|
|
Kartal Pençesi
|
varya herkese ceza verelım bız ıse yarıoo valla helal sana nobre..
|
|
|
|
09-13-2007, 12:49
|
|
|
Kartal Pençesi
|
allahtan fazla uzamadı bu konu..yok bi şey değil medya ya haber cıkıyo..
|
|
|
|
11-01-2007, 08:20
|
|
|
Kartal Pençesi
|
rize maçında aslardan biriydin aslında sen ama hugain kadar olamadın...
|
|
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
|
|
|
| Seçenekler |
|
|
| Stil |
Normal
|