Sporcularımız Sporcularımız hakkında yazılar ve yorumları burada paylaşabilirsiniz..

Seçenekler Stil
Alt 08-19-2010, 21:40  
14-Guti Hernández

Barış Kahraman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Barış Kahraman
Admin

Yazdırılabilir şekli göster Sayfayı E-Mail olarak gönder
Barış Kahraman Barış Kahraman isimli Üye şimdilik offline konumundadır 08-19-2010, 21:40
Değerlendirme: (0 votes - average)

Real Madrid
Madrid doğumlu olan Guti futbola 1984 yılında Real Madrid alt yapısında başladı. Futbola başladığı yıllarda forvet'de görev yapan Guti daha sonra orta saha görev yapmaya başladı. Tüm kariyeri boyunca Real Madrid takımında oynayan Guti profesyonel kariyerindeki ilk maçı Sevilla FC maçı oldu ve ilk sezonunda dokuz maçta bir gol ile sezonu tamamladı.
1997 yılında Guti kariyerine La Liga ve İspanya Süper Kupası ile iki kupa ekledi. O sezon 17 maça çıktı bir gol attı.
1999-2000 sezonu Guti 28 maçta 6 gol attı. 2000-2001 sezonunda ise 14 gol atarak kariyerindeki en skorer sezonunu geçirdi. Fernando Morientes sakatlanması sonucu forvet oyuncusu olarak görev Guti toplamda 44 maç ve 19 golle sezonu kapattı.
2006-2007 Zinedine Zidane jubilesi ile Guti tekrar oyun kurucu olarak görev almaya başladı.
2008 yılında Guti Real Madrid tarihindeki 5000. golünü attı.

Beşiktaş
26 Temmuz 2010 tarihinde Beşiktaş'a transfer oldu.

Milli Takım
4 kez İspanya U-19, 8 kez İspanya U-21 14 kez de İspanya a milli takım forması giyen Guti bu maçlarda toplam 5 gol atmayı başarmıştır.
İspanya milli takımları ile 1 kez 1995 Yunanistan'da Avrupa 19 Yaş Altı Futbol Şampiyonu ve 1 kez de 1998 Romanya'da Avrupa 21 Yaş Altı Futbol Şampiyonu olmuştur.

Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg guti-bjk_640.jpg (29.7 KB (Kilobyte), 138x kez indirilmiştir)

Alt 10-31-2010, 21:19   #21
Özlem Köycü
Kartal Pençesi

Özlem Köycü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Cevap: 14-Guti Hernández

dogum günün kutlu olsun GUTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Özlem Köycü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-31-2010, 22:48   #22
Mehmet Erhan
Kartal Pençesi

Mehmet Erhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Feliz Cumpleaños Jose Maria Gutierrez Hernandez (G14)... muhteşem ara pasların için de teşekkürler, seni izlemeyi özlemiştik... :) bir de keita taklidi süperdi...

███████████████████████
BEŞİKTAŞ 1903
███████████████████████

Tek aşk BeşiktAŞK.!
Mehmet Erhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-08-2010, 21:13   #23
Anıl Haşlak
Banned

Anıl Haşlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ulan penaltı fobim var zaten bakamıyorum gittim içeri izlememek için, yarım dakika sonra bi geldim televizyon başına amk kaçırmış ya
Anıl Haşlak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-09-2010, 09:01   #24
Hidayet Koç
Kartal Pençesi

Hidayet Koç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

GUTİ: TARAFTARIMIZDAN ÖZÜR DİLİYORUM

Karşılaşmanın son dakikasında Beşiktaş adına bir penaltı vuruşundan faydalanamayan Guti, çok üzüntülü olduğunu söyledi.

Karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, ''Herkes çok üzüldü, ben daha çok üzüldüm. Penaltı vuruşunu yaparken kendimi çok iyi hissediyordum. Bir maçın son dakikasında böyle bir şans geldiğinde, bunu kaçırmamanız gerekir. Taraftarımızdan özür diliyorum'' ifadelerini kullandı..

Beşiktaşlı futbolcu Holosko ise zor ve yorucu bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, ''Kapalı savunmayla oynayan bir takıma karşıydık. Quaresma'nın attığı gol ofsayt değildi'' dedi.

Taraftarların bazı oyunculara toleranslı davranıp, bazılarına tepkili olması konusunda ise Slovak futbolcu, ''Oyundan bana karşı tepki olduğunu farketmedim. Taraftarlardan tepki oluyor. Taraftar tepkilerinde haklı. Hücum oyuncusunun gol atmasını bekliyorlar. Tepkilerin farkındayım. Değiştirmek için çalışıyoruz. Beşiktaş'a ilk geldiğimde istediğimi yapıyordum. Ama şu anda her şey tersine döndü. Beşiktaş'a ilk geldiğimde hücumun uç noktasında oynuyordum. Takımda yer bulduğum için mutluyum. Sadece mevki değişikliği değil, aynı zamanda sakatlıklar da yaşadım'' diye konuştu.

Beşiktaş'ın beraberlik golünü atan İsmail ise gol bulamadıkları için rakibin direnç kazandığını ifade ederek, ''Rakibin 1-0 öne geçmesi büyük takımlar için önemli değil. Değiştirmek için tüm hamleleri yaptık. Kazanamadığımız için üzgünüz'' dedi.
Alt 11-14-2010, 21:28   #25
Mehmet Erhan
Kartal Pençesi

Mehmet Erhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

g.birliğinin inanılmaz sert futbolunun da etkisiyle faydalı olamadı bugün ve gördüğü kartla cezalı duruma düştü...samiyene sakladı kendini de diyebiliriz bir nevi... o maçta gerçek gutiyi göreceğimize de inanıyorum...

███████████████████████
BEŞİKTAŞ 1903
███████████████████████

Tek aşk BeşiktAŞK.!
Mehmet Erhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-17-2010, 07:52   #26
Hidayet Koç
Kartal Pençesi

Hidayet Koç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Guti'ye Mevlana sözü ile destek!

Beşiktaşlı taraftarlar, İspanyol futbolcu Guti Hernandez'in kaptanlığını benimsedi.

Guti'ye Mevlana sözü ile destek! Sahada ortaya koyduğu futbola rağmen özel yaşamında zaman zaman yaşadığı sorunlar nedeniyle eleştirilen Guti, siyah-beyazlı taraftarlardan büyük destek aldı.

UEFA Avrupa Ligi'nde CSKA Sofya ile oynanan maçta ikinci yarıda sahaya kaptan olarak çıkan Guti, Rapid Wien ile oynanan mücadelede de 90 dakika boyunca hem futboluyla görevini yerine getirip, hem de kaptan olarak takımının lideri oldu.

Beşiktaşlı taraftarlar da Rapid Wien maçı öncesi Guti'yi tribünlere çağırarak tezahüratlarıyla ligin ikinci yarısında kaptan olması beklenen oyuncularına destek verdiler.

-PANKARTLA DA DESTEKLEDİLER-

Siyah-beyazlı taraftarlar, özellikle Rapid Wien maçında açtıkları pankartla İspanyol oyuncularına sevgilerini gösterdiler.

Slogan ve pankart hazırlamada bir hayli yetenekli olan Beşiktaş taraftarı, dünyaca ünlü İspanyol oyuncu için Rapid Wien maçında anlamlı bir pankart açtı.

Mevlana'nın ''Ne kadar bilirsen bil. Söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır'' sözü hem Türkçe, hem de İspanyolca olarak tribünde açılan pankartta yer aldı.

Guti ise karşılaşma sırasında taraftarların kendisine gösterdiği ilgiye kayıtsız kalmayarak, tribünleri dolaşıp onları selamladı.

Bu arada, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, iki maçta kaptan olarak sahaya çıkan Guti'nin bu konusunun devre arasında yönetimde gündeme geleceğini ve bu yönde bir karar alabilecekleri sinyalini vermişti.
Alt 05-01-2011, 16:31   #27
Gökhan Durmuş
Kartal Pençesi

Gökhan Durmuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Guti'nin havaya kaldırmadığı tek kupa UEFA kupası.İnşallah onu da bizle havaya kaldıracak.Öncelikle ZTK'sını almamız lazım.

Konu Gökhan Durmuş tarafından (05-10-2011 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir.
Gökhan Durmuş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-06-2011, 20:17   #28
Mehmet Ak
Kartal Pençesi

Mehmet Ak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Guti ile bu sene UEFA kupası? ne güssel olur demi

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil