Dünkü maçta Alenin tribün için nekadar önemli olduğunu gösterdi KAPALI tribünde bir ara aynı anda 3 farklı tezavurahat yapıldı şaşkın ördek gibi kaldım alen biliyor bu işi emrah ta çok iyi niyetli ama zamanı değil Aleni mumla arıyoruz mumla...
Lütfen kapalı bölümüne alalım yorumlarınızı sayın üye
dünkü futbolu beğendim ama baskıyı kurmakta geciktik...geriye düşünce o baskıyı yaratır gibi olduk ama 1-1 oluncada nedense o baskı birden bire kayboldu ve gereksiz oyuncu değişiklikleride takımı yavaşlattı maalesef...özellikle ilk yarıdaki futbolla galibiyeti hakettik ama olmadı...maçın en güzel hareketide delgadonun attığı goldü...o gole yazık oldu...ne diyelim sağlık olsun...
Gole yazık oldu ama ya varya mehmet öyle bir heyecan olduki içimde o golden sonra sanki maçı kazanmıştık... İlginç duyguydu ya :) Özette ilk yarı özellikle iyi oldukları ortada takımın eksikler olmasaydı dahada iyi olurdu bu baskıyla ve eksiksiz kadro ile portodan alıcaz turuuuuuuuuuuu :)
Gole yazık oldu ama ya varya mehmet öyle bir heyecan olduki içimde o golden sonra sanki maçı kazanmıştık... İlginç duyguydu ya :) Özette ilk yarı özellikle iyi oldukları ortada takımın eksikler olmasaydı dahada iyi olurdu bu baskıyla ve eksiksiz kadro ile portodan alıcaz turuuuuuuuuuuu :)
ben inanmiyorum artik, yönetime,menacere,antrenöre inanmiyordum, artik futbolcularada inanmiyorum!!! oynamayinca bozulan essekler oynayinca bir olumlu hareket yapamiyorlar!!!!!!takimin nasil bir taktikle ,kimin nerede oynadigi belli degil!!!göklere çikarilan serdar özkanda saman alevi gibi bir parlayip söndü, takimin kondüsyonu sifir!!!!! portodan ancak alisveris yapip biraz hediyelik esya alir bunlar !!!!!sözün kisasi bu senede bosa geçti
ben inanmiyorum artik, yönetime,menacere,antrenöre inanmiyordum, artik futbolcularada inanmiyorum!!! oynamayinca bozulan essekler oynayinca bir olumlu hareket yapamiyorlar!!!!!!takimin nasil bir taktikle ,kimin nerede oynadigi belli degil!!!göklere çikarilan serdar özkanda saman alevi gibi bir parlayip söndü, takimin kondüsyonu sifir!!!!! portodan ancak alisveris yapip biraz hediyelik esya alir bunlar !!!!!sözün kisasi bu senede bosa geçti
abi kondisyonerimiz yok...tek handikap bu aslında... ama porto maçına kim öle kim kala...o maçın havası ve şartları farklı olacak...ben yinede inanıyorum... inşallah olacak...