Sporcularımız Sporcularımız hakkında yazılar ve yorumları burada paylaşabilirsiniz..

Seçenekler Stil
Alt 06-09-2008, 13:21  
Mehmet Erhan
Kartal Pençesi

Mehmet Erhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 17-Ekrem Dağ

kendisini transfer ettik, fakat hakkında görüş ve haber paylaşabileceğimiz bir topiç yoktu...ben açmış olayım bari...Ekrem Dağ ile ilgili görüşlerinizi bu topiçte paylaşabilirsiniz...öncelikle transfer camiamıza hayırlı olsun... umarım Beşiktaş forması altında başarılı olur...bu da takımımızdaki ilk röportajı:

YENİ TRANSFER MARATON.COM.TR'YE KONUŞTU!..

Beşiktaş'ın uzun süre transferi için çabaladığı ve sonunda Gaziantepspor'dan transfer ederek renklerine bağladığı Ekram Dağ, ilk röportajı için MARATON.COM.TR'yi seçti!..

Ekrem'in Beşiktaş hakkındaki düşünceleri, transferindeki detaylar, Türk Milli Takımı'nda oynayabilme şansı, yeni hocası hakkındaki düşünceleri, menajer Sinan Engin'le yaşadığı ilk diyalog... Bu konuların hepsini ve daha fazlasını bu söyleşimizde bulabilrisiniz.

İşte yeni kartal Ekrem Dağ'la yağtığımız ve ilginizi çekeceğine inandığımız söyleşi:

MARATON.COM.TR: EKREM, BEŞİKTAŞ’A TRANSFERİN NASIL GELİŞTİ ANLATIR MISIN?

Ekrem DAĞ: Lig sona ermeden bir iki maç önce menajerim söyledi bana Beşiktaş’ın benimle ilgilendiğini. Beşiktaş kulübü ile Gaziantepspor görüşmelere başladı. Bonservis konusunda aralarında anlaşmazlık olmuştu ilk başta bende bu transfer olmayacak gibi hissettim ama sonra kulüpler anlaştılar bende Beşiktaş ile 3 + 1 yıllık bir anlaşma yaptım.

“MİLLİ TAKIMDA OYNAMAK İSTİYORUM”

MARATON.COM.TR: BEŞİKTAŞ’TA HEDEFLERİN NELERDİR?

Ekrem DAĞ: Beşiktaş’ta ilk hedefim oynamak tabi ki Beşiktaş’ta şampiyon olmak istiyorum ve kalıcı olmak istiyorum ilk hedeflerim bunlar Beşiktaş’ı taraftarları çok seviyorum zaten. Beşiktaş’ta bu hedeflerime ulaştıktan sonrada Türk Milli takımında oynamak tek isteğim.

“AVUSTURYA’DA OYNAMADIN”

MARATON.COM.TR: AVUSTURYA MİLLİ TAKIMI İÇİN ADIN GEÇİYORDU NE OLDU, NİYE ÇAĞRILMADIN?

Ekrem DAĞ: Avusturya Milli takımının hocası beni çağıracaktı konuşmuştuk onlarla beni seyretmeye geleceklerdi ama gelmediler daha sonra bir görüşmemiz olmadı. Avusturya Milli takımında oynamadığım içinde Türk Milli takımında oynayabilirim şuan.

“HEM SAĞ HEM SOL AÇIK OYNAYABİLİRİM”

MARATON.COM.TR: EKREM TARAFTARLARIN SENİ TANIMASI İÇİN SORUYORUM, TAM OLARAK MEVKİN NERESİDİR?

Ekrem DAĞ: Sol açık ve sağ açık olarak oynayabilirim. Normalde asıl kullandığım sağ ayağımdır ama dört beş sene sol açıkta oynadım ve sol ayağım da iyidir.

“BEŞİKTAŞ TARAFTARI MÜTHİŞ”

MARATON.COM.TR: BEŞİKTAŞ TARAFTARLARINI NASIL BULUYORSUN?

Ekrem DAĞ: Gaziantep’te oynadığım zaman gelmiştim Beşiktaş stadına müthiş bir seyircileri var. O seyircilerin desteğiyle oynamakta bana gurur verecektir.

“NOBRE, BOBO VE TORAMAN’I BEĞENİYORUM”

MARATON.COM.TR: BEŞİKTAŞ’TA BEĞENDİĞİN FUTBOLCULAR KİMLER?

Ekrem DAĞ: Nobre’yi çok beğeniyorum. Kaptan İbrahim Toraman’ı beğeniyorum. Bobo da çok kaliteli bir isim.

“TÜRKİYE LİGİ DAHA KALİTELİ BİR LİG”

MARATON.COM.TR: EKREM ALT YAPINI YURT DIŞINDA ALMIŞ BİR FUTBOLCU OLARAK TÜRKİYE İLE YURT DIŞINI KARŞILAŞTIRIR MISIN?

Ekrem DAĞ: Avusturya’da daha çok vücut, fizik ile futbol oynanıyor. Türkiye’de ise futbolcular çok azimli ve süratliler. Türkiye kesinlikle Avusturya’dan çok daha iyi ve kaliteli bir lig.

“HOCAMLA İYİ ANLAŞACAĞIM”

MARATON.COM.TR: ERTUĞRUL SAĞLAM İLE ÇALIŞACAKSIN. NASIL DEĞERLENDİRİYORSUN ERTUĞRUL HOCAYI?

Ekrem DAĞ: Kayserispor’da arkadaşlarım var hep Ertuğrul hoca hakkında iyi şeyler söylüyorlardı. Ben kendisiyle yeni çalışma fırsatı buldum. Genç bir teknik direktör ve kendisiyle iyi anlaşacağımı düşünüyorum.

“KENDİME GÜVENİYORUM”

MARATON.COM.TR: TÜRK MİLLİ TAKIMDA OYNAMA ŞANSINI NASIL GÖRÜYORSUN?

Ekrem DAĞ: Beşiktaş’ta oynarsam ve iyi bir performans sergilersem inanıyorum ki Fatih hoca beni görecektir ve takıma çağıracaktır. Bende seve seve Türk Milli takımının formasını giymek isterim. Ben kendime güveniyorum.

“SİNAN ENGİN’LE KONUŞTUM”

MARATON.COM.TR: BEŞİKTAŞ MENAJERİ SİNAN ENGİN’LE BİR GÖRÜŞMEN OLDUMU SANA TAVSİYELERDE BULUNDU MU?

Ekrem DAĞ: Evet, kendisi ile görüştüm, bana iyi hazırlanmamı söyledi. Kendime güvenmemi söyledi.

MARATON.COM.TR: EKREM SANA YENİ SEZONDA BAŞARILAR DİLERİM.

Ekrem DAĞ: İnşallah başarılı olurum ve sizlerle bol bol görüşme imkanımız olur. İyi çalışmalar.

MARATON.COM.TR ÖZEL
RÖPORTAJ: BURAK ÖZKAYA

███████████████████████
BEŞİKTAŞ 1903
███████████████████████

Tek aşk BeşiktAŞK.!

Konu Mehmet Erhan tarafından (10-21-2009 Saat 10:48 ) değiştirilmiştir.
Mehmet Erhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-06-2009, 15:54   #61
Özge Kayhan
Kartal Pençesi

Özge Kayhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Cevap: 17-Ekrem Dağ

Doğum günün kutlu olsun Ekrem..
Allah Affeder çArşı Affetmez!
Özge Kayhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-15-2009, 15:35   #62
Can Dönmez
Kartal Pençesi

Can Dönmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

şirini bu kadar sevemedi kerem
seviyoruz seni dağ gibi ekrem dağ gibi ekrem ooooooooo
Can Dönmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-19-2009, 22:50   #63
Mehmet Ak
Kartal Pençesi

Mehmet Ak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sanki Suretler Filminden çıkmış gibi. robot gibi yani
Alt 08-22-2010, 15:24   #64
Hidayet Koç
Kartal Pençesi

Hidayet Koç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bışak gibi kesti bu adamı hocamız, Erhan ın dünkü performansından sonra ne yapacak çok merak ediyorum doğrusu?

Not : Erhan Güven e ait bi başlık olsa ona da sallayacaktım biraz ama bulamadım.. :S
Alt 08-22-2010, 18:42   #65
Barış Aygün
Kartal Pençesi

Barış Aygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kesinlikle 34 hafta boyunca sakatlık yaşamadıkça 34 macta 90dk oynaması gerekır....ekrem varken erhanı düşünmek zaten mantıksızlıktır...erhana korkak ve ozguvenı olmayan,pozisyon tutmasını bilmeyen,orta acamayan,adam gecemeyen bir futbolcu bu kadar açıkta konusulmaz ama konusuturuyor...
Barış Aygün isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-24-2010, 16:46   #66
Hidayet Koç
Kartal Pençesi

Hidayet Koç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ekrem Dağ'a milli davet

Beşiktaşlı tecrübeli futbolcu Ekrem Dağ, Avusturya Milli Takımı'na davet edildi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Avusturya'nın 7 Eylül Salı günü sahasında Kazakistan ile yapacağı 2012 Avrupa Şampiyonası eleme grubu karşılaşmasının aday kadrosuna çağrılan futbolcular arasında Ekrem Dağ'ın da yer aldığı bildirildi.

Ekrem'in 30 Ağustos Pazartesi günü Avusturya kampına katılacağı kaydedild
Alt 08-24-2010, 17:23   #67
Mustafa Çayırpınar
Kartal Pençesi

Mustafa Çayırpınar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Geçen sene Takım içerisinde en özverili çalışan adamdı Ekrem..Bu sene boş yere kesik yemeye devam ediyor ama inş. Schuster yakın zamanda bu büyük yanlıştan döner..Tayfur acaba bu konuda bir yorumda bulunmuyor mu onuda anlamış değilim..
Mustafa Çayırpınar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-24-2010, 17:33   #68
Mustafa Balcılar
Kartal Pençesi

Mustafa Balcılar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa Çayırpınar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçen sene Takım içerisinde en özverili çalışan adamdı Ekrem..Bu sene boş yere kesik yemeye devam ediyor ama inş. Schuster yakın zamanda bu büyük yanlıştan döner..Tayfur acaba bu konuda bir yorumda bulunmuyor mu onuda anlamış değilim..
tayfuru yanında bile görmek istemiyor, kaldıki ekrem erhandan iyidir diyebilsin. yabancı hocaların hepsinde var bu yerli yardımcı antrenör fobisi.

Bookmarks

Etiketler
ekrem dağ

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil