| Sporcularımız Sporcularımız hakkında yazılar ve yorumları burada paylaşabilirsiniz.. |
08-19-2010, 21:56
|
|
|
2-Ersan Gülüm
Barış Kahraman
Admin

08-19-2010, 21:56
Değerlendirme:
(0 votes - average)
Ersan Adem Gülüm (d. 17 Mayıs, 1987, Victoria) Defans mevkiinde forma giyen Türk asıllı Avustralyalı futbolcu.
Futbol Kariyeri
Ersan, 2004 yılında Avustralya takımı Hume City FC'de profesyonel futbola başladı. İngiltere'de yaptıkları turda Türk teknik adam Ersun Yanal tarafından keşfedildi. 2006 yılında, Manisaspor'a transfer oldu. Takımda yedek olarak bulunan Gülüm, sadece 2 Süper Lig ve 2 Türkiye Kupası maçında forma giydi. 2007-08 sezonunun ikinci devresi Elazığspor'a transfer oldu. Takımda her maç görev yaptı ve 1 gol kaydetti. Başarılı bu sezonun ardından Ersan, Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Adanaspor'a geçti ve takımın değişilmez isimlerinden oldu.
16 Temmuz 2010'da Hem Türkiye hem de Avustralya milli takımlarında oynama şansına sahip olan Ersan, tercihini doğduğu ülke olan Avustralya'dan yana kullanmıştır. Ersan bir röportajında Elazığspor takımının kendisi için çok farklı oldugnu söyleyimiş ve bu takımla bir gönül bağı oldunu belirtmiştir.
2010-2011 senesinde Beşiktaş forması altında kiralık forma giyecektir.
Milli Takım Kariyer
2 kez Avustralya U-23 milli takım forması giymiştir. Bu maçlar Avusturya'nın Ürdün ve Lübnan'ı yendiği Olimpiyat elemeleri maçlarıdır.
Eklenen Resim Ön İzlemesi
|
|
Görüntüleme: 751
|
|
09-04-2010, 13:31
|
|
|
Kartal Pençesi
|
Cevap: 2-Ersan Gülüm
Ersan hedefini açıkladı
Beşiktaş'ın Bank Asya Birinci Lig takımlarından Adanaspor'dan kiraladığı Ersan Adem Gülüm, Adana'daki Ersan olmakla Beşiktaş'taki Ersan olmak arasında çok büyük fark olduğunu söyledi.
Ersan, Beşiktaş Dergisi'nin Eylül ayı sayısında yer alan röportajında, bir futbolcunun yeni bir takıma geldiği zaman ilk önce kendini göstermesi gerektiğini belirterek, "Ben de onu yapmaya çalışıyorum. Tabii ki de benim oynadığım mevkide çok başarılı futbolcular var. İbrahim Toraman, Ferrari ve Zapotocny kendilerini ispatlamış büyük futbolcular. Önce hocamıza nasıl bir futbolcu olduğumu göstermeliyim. Kadroya, sonra da ilk 11'e girmeliyim. Eğer bunu yaparsam, bonservisimle Beşiktaş'a gelirim. Beşiktaş'ın değişmez stoperi olmak istiyorum. Milli takımla ilgili hedeflerim de var ama önce Beşiktaş'ta başarılı olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.
Beşiktaş'a uyum sağlamasının zor olacağını düşünmediğini dile getiren Ersan, "Beşiktaş'ın formasını giymek zaten çok büyük bir gurur. Türkiye'nin en büyük camialarından biri Beşiktaş. Adana'daki Ersan olmakla Beşiktaş'taki Ersan olmak arasında çok büyük fark var" diye konuştu.
Ersan, bazı kişilerin kendisini İspanyol Pique'ye, bazılarının da Puyol'a benzettiklerinin hatırlatılması üzerine, "Umarım Beşiktaş'ta Puyol'un hırsını, Pique'nin tekniğini gösteririm" dedi.
|
|
09-04-2010, 14:28
|
|
|
Kartal Pençesi
|
İnşallah geleceğimiz olursun yerli Puyol (:
|
|
09-05-2010, 13:47
|
|
|
Kartal Pençesi
|
bence cok iyi bi cocuk
calismayida seviyor heralde yani serdar salagi gibi olmicak
|
|
09-05-2010, 15:34
|
|
|
Kartal Pençesi
|
güzel konuşmuş. en azından avrupaya gidicem felan dememiş aferin ersan çalışman lazım hep birlikte neler yapabileceğini görücez.
|
|
09-05-2010, 16:26
|
|
|
Yönetici
|
Piqe olsun yeter  o mevkide sıkıntımız var
|
|
11-07-2010, 15:24
|
|
|
Kartal Pençesi
|
porto maçindan sonra ersan'a yapilan yeni beste'yi duydunuz mu :))))
harika olmus :)))
" Gülüm Benimm.. Gülüm Benim.. ERSAN ADEM GÜLÜM BENİM... Ayırmasın Şuster bizi... Budur inan tek dileğim..   "
|
|
|
|
11-08-2010, 21:34
|
|
|
Banned
|
|
|
|
|
11-09-2010, 16:28
|
|
|
Kartal Pençesi
|
İşte Ersan'ın milli takım tercihi
Ortaya koyduğu performansla bir anda dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ın genç oyuncusu Ersan Adem Gülüm, A Milli Takımımız'da forma giymek istediğini söyledi.
Beşiktaş'ın, sezon başında Bank Asya Birinci Lig takımlarından Adanaspor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Ersan Adem Gülüm, Avustralya Milli Takımı için kendisine teklif yapıldığını, ancak bu teklifi kabul etmediğini, Türk Milli Takımı'nda forma giymek istediğini söyledi.
Hem Türkiye hem de Avustralya vatandaşı olan Ersan, Avustralya Milli Takımı yetkililerinin kendisine milli takımda oynamak için teklifte bulunduklarını belirterek, ''Avustralya Milli Takımı'nda forma giymek istemiyorum. Ben tercihimi Türkiye'den yana kullanmak istiyorum. Eğer bir teklif gelirse seve seve Türk Milli Takımı'nda forma giyerim'' diye konuştu.
En büyük hedeflerinden birisinin Türk Milli Takımı'nda forma giymek olduğunu anlatan Ersan, ''Türk Milli Takımı'nın formasını giymek benim için büyük bir onurdur. Ben Türküm ve ülkemin milli takımına hizmet etmek de benim için bir şereftir. Böyle bir teklif gelmesi halinde de çok mutlu olurum'' ifadelerini kullandı.
|
|
11-09-2010, 17:48
|
|
|
Kartal Pençesi
|
tamam iyi oynuyor falan ama cok sisirmesek diyorum
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
|
|
|
| Seçenekler |
|
|
| Stil |
Normal
|