Seçenekler Stil
Alt 12-21-2009, 08:21   #1
Ertürk Yıldırım
Kartal Pençesi

Ertürk Yıldırım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 23 milyon Euro bonservis!

Beşiktaş'ta geçtiğimiz yıl kazanılan çifte şampiyonluğun ardından 23 milyon Euro bonservis bedeli ödenerek takıma tarihi bir takviye yapıldı.
İlk yarı boyunca inişli çıkışlı bir seyir izleyen Beşiktaş'ta, teknik direktör Mustafa Denizli transfer ettirdiği bu isimleri bir türlü verimli kullanamadı.

İşte Denizli'nin istediği, başkan Yıldırım Demirören'in de kulübü ağır bir şekilde borcun altına soktuğu transferler:

NİHAT: İlk yıl için 3.5 milyon Euro'ya anlaştı. Bonservisi 5 milyon Euro'ya alınmıştı. Takıma hiç katkısı olmadı. Mustafa Denizli ondan hiç vazgeçmedi. (19 maç, 1 gol, 2 asist)

TABATA: 8 milyon Euro bonservis bedeli ödendi. Yıllık 1.5 milyon Euro'ya oynuyor. Denizli'nin isteğiyle alındı. Takıma hiç katkısı olmadı. (12 maç, 1 gol, 2 asist)

İSMAİL: 5.5 milyon Euro bonservis ve üzerine 4 milyon Euro'ya CSKA'ya satılmayan Serdar Kurtuluş verildi. Bir kulübede kaldı; bir sahada. Üzülmez sahadaki performansıyla İsmail'e forma vermiyor. (12 maç, 1 gol, 2 asist)

İBRAHİM KAŞ: Toraman'ın iyileşmesinden sonra çok az forma giyebildi. Beşiktaş bedavaya gönderdiği eski futbolcusunu Mustafa Denizli'nin isteği üzerine 1 milyon Euro'ya kiraladı. (13 maç oynadı)

ERHAN: 11'e değil; 18'e bile giremiyor. Denizli'nin ısrarla istediği Erhan, 6 ayını doldurmadan gönderilecekler listesindeki yerini aldı. Kulübe Aydın Karabulut+1 milyon Euro'ya mal oldu. (5 maç, 1 asist)

RIDVAN: Ümit milli oyuncu Karşıyaka'dan 1 milyon Dolar'a transfer edildi ama şans bulamadı. (1 maç)

ONUR: Bozüyük'ten Delgado'nun alternatifi olarak alındı. Onun da 750 bin Dolar'a yakın maliyeti bulunuyor. Sahalarda şans bulması bir yana herkes ismini bile unuttu. (0 maç)

ERKAN: Geçen sene Beşiktaş'ta kiralık oynuyordu. Bu sene teknik direktör Denizli'nin isteğiyle sözleşme imzalatıldı. İdman futbolcusu oldu. (0 maç)

Herşey BEŞİKTAŞK İçin!..
Ertürk Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-21-2009, 08:22   #2
Ertürk Yıldırım
Kartal Pençesi

Ertürk Yıldırım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Cevap: 23 milyon Euro bonservis!

bravo demirören ve denizli...ya su erkana cok sasırdım ve mustafa hocaya kızdım adamı istemiş daha maç oynatmadı ya var mı böyle birşey

Herşey BEŞİKTAŞK İçin!..
Ertürk Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-21-2009, 08:49   #3
Mustafa Balcılar
Kartal Pençesi

Mustafa Balcılar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bu gençlerden biri başka bir takımda olsaa. Ahh şunu istemiştik kaçırdık vah bu bize gelmedi. Biz messiyi 18 yaşında alsakda bişi ifa etmiycekmiş. çünkü adamı zaten öldürüceğiz.
Alt 12-21-2009, 09:21   #4
Barış Kahraman
Admin

Barış Kahraman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ismail köybaşı sadece işe yarayan transfer.. rıdvana şans verilse o da çok güzel şeyler yapıcak.. ileri çıkışları, top hakimiyeti çok iyi..
Alt 12-21-2009, 11:07   #5
Yılmaz Özgüller
Kartal Pençesi

Yılmaz Özgüller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bu adam kumarbaz kardeşim hep diyorum bire birde biliyorum nasıl kumar oynadığını izmir çeşmeden,herşeyi ben bilirim ben yaparım mantığında zor olanı seçiyor hep işte zoru başardı desinler diye bala göte şampiyon olursak gene işte ben buyum ayakları
Alt 12-23-2009, 00:10   #6
Volkan Kaya
Kartal Pençesi

Volkan Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

nihattı kazanma hırsı yüzünden takımı kaybettiğinden bahsetmicem artık...
ismaili az çok kullanıyor ama diğerlerini tam tersi.kesinlikle anlam veremediğim birşey var bonservisini aldırdığı Erkan Zengine neden hala 1 dk bile şans vermedi bunu inanılmaz merak ediyorum...35lik Yusuf aşkına geleceğin yıldızlarından birisi kesin olucak olan Aydın Karabulutu harcadı.Onuru ben hakketen unutmuştum şimdi hatırladım.Batuhan ı desen kaybetmek için özel bir çaba sarfediyooo vs vs vs....Allah belanı versin tüpçü ve denizliiiiiiiiiiiii
Alt 12-24-2009, 12:26   #7
Ayşegül Alparslan
Kartal Pençesi

Ayşegül Alparslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

volkan bu konuda başkana bela okuma bütün suç o kendini bişey zanneden denizlinin adam sadece kendi egosunu tatmin etmeye çalışıyor olmadık yerde olmadık işler yapıyor tutarsa ne ala bi tarafları tavan yapıyor ama yok tutmazsa saçma sapan konuşmalarıyla kafa karıştırıp aradan sıyrılıyor hiç bir zaman kaybettiğimiz puanların önemi olmuyor zaten bunlar neki atı alan üsküdarı geçsin ne olacak canım adam gülerek açıklama yapıyor yaa görünce kan beynime sıçrıyor resmen
Ayşegül Alparslan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
bonservis, euro, milyon

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil