Anketimiz: İ.B.Belediye maçı ne olur?
Galibiyet 14 77.78%
Beraberlik 2 11.11%
Mağlubiyet 2 11.11%
Katılımcı sayısı: 18. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Seçenekler Stil
Alt 03-23-2008, 06:01   #61
Aykut Parmaksız
Yeni Üye

Aykut Parmaksız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bazı yorumları görunce gercekten o kadar cok uzuluyorumkı yok fetonun ogrencısıymıs bılmem ne falan mıs..her ne olursa olsun ertugrul hoca Beşiktaş'ın hocası.Bu tarz kelamlar etmek ayıptır.terbıyesızlıktır.Beşiktaşlılıga yakışmaz.bir mac kaybettık takıma denmemıs kalmamıs.Yazık gercekten yazık.İBB oynadı kazandı adamlara helal olsun.Kelle almaya meraklı ne cok ınsan var.
Yorumları gorunce anladımkı ben Beşiktaşlılıgı bılmıyorum herhalde.
Neyse haftaya fener macını alınca sampıyon Beşiktaşım ne istersen iste benden deriz nasılsa ya.
Aynen böyle devam
Aykut Parmaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-23-2008, 06:13   #62
Bülent Girgin
Yönetici

Bülent Girgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Aykut Parmaksız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bazı yorumları görunce gercekten o kadar cok uzuluyorumkı yok fetonun ogrencısıymıs bılmem ne falan mıs..her ne olursa olsun ertugrul hoca Beşiktaş'ın hocası.Bu tarz kelamlar etmek ayıptır.terbıyesızlıktır.Beşiktaşlılıga yakışmaz.bir mac kaybettık takıma denmemıs kalmamıs.Yazık gercekten yazık.İBB oynadı kazandı adamlara helal olsun.Kelle almaya meraklı ne cok ınsan var.
Neyse haftaya fener macını alınca sampıyon Beşiktaşım ne istersen iste benden deriz nasılsa ya.
Aynen böyle devam
besiktas ertugrula 10 numara büyük geldi, kaldiramiyor besiktasi ! eziliyor BESIKTAS ADI altinda. bunlar benim bugünkü görüsüm degil, ben 6-7 aydir yaziyorum bunlari, ertugrul gitsin malatyayi,antalyayi, trabzonu çalistirsin çünkü oralarda ligi 3 veya 4. bitirince basarili oluyorsun ama bunlar Besiktas için geçerli degil.oyunu okumasini bilmeyen bir stajyer-antrenörümüz var ve onunla basari biraz zor gelir.

Sadece Beşiktaşk!
Bülent Girgin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-23-2008, 06:20   #63
Adnan Direnç
Yanlış Üyelik

Adnan Direnç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Aynen böyle devam
birader sana tek bir kelime ile cavap veriyorum iyi oku ve yorumla...

"SANANE"
Adnan Direnç isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-23-2008, 06:23   #64
Adnan Direnç
Yanlış Üyelik

Adnan Direnç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 senedir feneri yenmiyormuyuzz 4 senedir takım kötüü her kötü gidişimizde fener galibiyet alıyoruz sus pus oluyoruz...

beni bilen biliyor cinconları yendiğimizde de söyledim bu takım şampiyon olamaz olmamalııı demirörenın gitmesi iin olmamalı...

yazıklar olsun o çarşıya sebayı-bilgiliyi harcadılar 4 senedir demirörene ses çıkarmıyorlar NEDEN istikrarmış pehhhhhhh !

İstikrar Ekonomide Olur...
Adnan Direnç isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-23-2008, 06:42   #65
Arda Hatipoğlu
Kartal Pençesi

Arda Hatipoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Aynen böyle devam
bi şey solemessin dıkkatımı cekdi bu tarz seyler solemek ayıptır,terbıyesızlıkdır dıye herkesin yorumuna saygı gösterelim lutfen,isteyen istedgı sekılde elıstırısını yapar uygun olmayan kelımeler kullanılırsa yonetım geregını yapar zaten..bende fatıh terım için soluyorum aynısını fetuhlahcı i.ne
Alt 03-23-2008, 06:47   #66
Aykut Parmaksız
Yeni Üye

@ Adnan Direnç

keske sende yazdıgımı ıyı okuyup yorumlasaydın keske.ben ertugrulu hocayı elestırmemı dıyorum. elestır ama mantıklı olsun yok fetocuymus.ondanda SANANE o zaman arkadasım.Ben dıyormuyum yonetım kalsın. yazdıgımı anlamıorsun.Benım tek elestırım adamın ne oldugundan bahsetmısın.takımı oynattıgı futbolu elestır ama futboldan bahset olsun.ki farkındaysan oncekı sayfalardakı yonetım takım hakkındakı yorumlara yazdıgım mesajda hıc bır tepkı yoktur.Zaten yazdıgım yorumda yonetımı antrenoru savunan tek bı yorum yoktur.Tek savundugum Beşiktaşlılık degerlerıdır.
@Bülent Girgin

Abi zaten senın yorumlarına bır elestırı getırmedim.sadece Adnan arkadasımın yorumunaydı elestırım.dedıklerıne sonuna kadar bende katılıyorum.Ki yazdıgım mesajdada ertugrul hocayı tek savunma nedenım şuanda Beşiktaşın hocası adama tutupta ozelıyle ılgılı yorum yapılmasıydı.

Konu Aykut Parmaksız tarafından (03-23-2008 Saat 06:54 ) değiştirilmiştir.
Alt 03-23-2008, 06:53   #67
Aykut Parmaksız
Yeni Üye

Arda Hatipoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bi şey solemessin dıkkatımı cekdi bu tarz seyler solemek ayıptır,terbıyesızlıkdır dıye herkesin yorumuna saygı gösterelim lutfen,isteyen istedgı sekılde elıstırısını yapar uygun olmayan kelımeler kullanılırsa yonetım geregını yapar zaten..bende fatıh terım için soluyorum aynısını fetuhlahcı i.ne

fatostan fetodan banane.onlarda ayrı bır bolucu.bende onların Anti Quote.
Beşiktaştan gerisi traş

Konu Aykut Parmaksız tarafından (03-23-2008 Saat 06:58 ) değiştirilmiştir.
Alt 03-23-2008, 07:16   #68
Sercan Kandemir
Kartal Pençesi

Sercan Kandemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış Aygün Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar hakemın tek hatası boboyu atmaktı normal kurallar cercevesınde rakıp ılk once boboya sarılıyor bobo bırkez kurtulmaya calısıyor bunu gorup engel olmuyorsun ıkıncıde rakıbın ne sıddette sarıldıgı acık ve net ortada varsa bı sorun orda calıcaksın dudugu ama maksadı farklı oldugu ıcın elıne gecen fırsatı ıyı degerlendırdı boboyu attı en krıtık haftada...onun dısında bızım hocamızın yapptıgı bobo kırmıızı kart gormus 85e kadar nobre gıbı bırı tek forvet oynuyor nobre dribling yapma kapasıtesıne sahıp olmayan bır forvet neyı beklıyorsun koy holoskoyu forvete cek serdarı sag acıga cıkar nobreyı al rıcardınhoyu bu kadr mantıksız ve kor olamaz BEŞİKTAŞIN HOCASI....
tjikuzuyuda atmali lagzimdi. Artik tek bir laf kaldi agzimda.SERRRREEEEFFFFSSIIIZZZZZ!!!!!!!!!!!

>>>sIncE-1903-sIncE<<<
Sercan Kandemir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2008, 06:26   #69
Nihal Aslan
Kartal Pençesi

Nihal Aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

pehhhhhh ne bu takımdan ne basımızdakılerden hıcbırsey olmaz sampıyonda olsalar bu soyledıgım aynı kalacak yetti artıkrıco nunda problemlerı varmıs terbıyesızlık yapıormus daha takım olmayı arkadas olmayı bırbırlerıne saygı gostermeyı bılmıorlar işmi şimdi bu yaptıkları hakeme hıcbırsey demem ts macındada yanlıs bır karar verıldı olabılıor adam olsalardıda bırazdaha asılsalardı saldırsalardı öyle suspus olup bır koseye cekılmekle mac alınmıor butun sezon gormedılermı bunu ......
Nihal Aslan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil