carsi58 Nickli Üyeden Alıntı
|
Bu ne dir ya hermaç üstümüze oynanan oyunlardan bıktık amacınız nedir ? Gayseyi şampiyon yapmakmı ? dün maçın hakemi resmen kurmalı fare gibiydi resmenbeşiktaşın alacağı galibiyetten korkar ve engellemeye çalışır gibiydi şimdi bütün topic yazısını okudum hiç kimse tello nun penaltı pozisyonundan bahsetmemiş ben tribünden maç izlemesinimi bilmiyom diyom acaba kendi kendime bence tartışmasız % 100 penaltıydı o selahattin denen itin çirkefliklerini es geçti toramanı itmesini alttan aldı topsuz alanda,nobrenin suratına tekme atan 3 numaralı topçuyu sarı kartı bile göstersemmi göstermesemmi diye düşünerek çıkardı, hiçbir olay yokken cisseye sarı ettiği sitemede kırmızı çıkararak maçtaki dikkatini mükemmel yansıttı hakem! resmen maç boyunca bizi yedi bitirdi zaten sinirliydik yılların haksızlığı üstüne ankara maçında çalınan galibiyetimizibn üstüne bu hakem müsvettesi tuz biber oldu açık tribün zor zaptedildi herkes çığrından çıktı bide maçtan çıkıp eve giderken sinir küpü olmuş halde dedik radyoyu açalım lig radyodan yorumları dinleyelim hakem vahşetini odane sanlı kaptan hakemden tek kelime bile etmedi maçı konuştu şaşırdım peşinden güvenç kurtar hakem bizi katletti diyince ağzımız açık kaldı dumur olduk resmen arkadaşlarla biz başka maçımı izledik dedik resmen yuhhhhhh yani yuhhhhhh diyorum başka bişey demiyorum.
ŞEREFSiZ HAKEMLER BEŞiKTAŞTAN NE İSTER ?
|
ellerıne saglık kardesım cok gusel yasmısn artık ben solucek bısı bulamadm o yusden senden alıntı yaptım
solucek bısı harbıden bulamıormm cok sınırlıymm coook