Akatlar Kartal Yuvası Açıldı
BJK Cola Turka Arena'da hizmet verecek olan Akatlar Kartal Yuvası mağazamız, Başkanımız Yıldırım Demirören, Divan Kurulu Başkanımız Yalçın Karadeniz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile Futbol, Basketbol ve Voleybol takımı oyuncularımızın katılımıyla resmen açıldı.
Görkemli açılışı çok sayıda basın mensubu takip ederken, kurdeleyi Başkanımız Yıldırım Demirören, Divan Kurulu Başkanımız Yalçın Karadeniz, Genel Sekreterimiz Kenan Öner, Pazarlama ve Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Aksoy, Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam ile Arjantinli yıldız futbolcumuz Delgado birlikte kesti.
Açılış töreninde Başkanımız Yıldırım Demirören'in yanı sıra, Divan Kurulu Başkanımız Yalçın Karadeniz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Genel Menajerimiz Sinan Engin, futbolcularımız Delgado, Tello, Bobo, Cisse, Baki Mercimek, Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı Genel Direktörümüz Ergin Ataman, Oyuncularımız ile Bayan ve Erkek Voleybol Takımı oyuncularımız da yer aldı.