kesinlikle... çook kaliteli bi defans oyuncusuydu Zago.. Ronaldo'yla müthiş bi uyum yakalamışlardı ve arkalarında Cordi'yle şahaneler yaratmışlardı 100.yılda.. unutmak ne mümkün... herkes de ona takmıştı.. o Erman olacak adam paso Zago'yu hedef gösteriyordu.... o yapıyor sanki diğerleri sütten çıkmış ak kaşıkcıklarrr.

bi de şeyi unutmam ben... dershanedeydim o sene.. apar topar ders arasında kantine gider maçları dinlerdim radyodan.. o gün de Elazığ'la oynuyoruz deplasmanda.... gol gelmiyor, kafayı yiyorum ben derste... hoca konuşuyo ama kime konuşuyo benim aklım maçta... ilk yarı bitti daha gol yok...neyse zil çalar, ben kantine koşar adım çıktım ki kulaklarıma gooolll sesleri geldi... eyvahhh dedimmm... gözlerimi kapadım.. baktım bizim kartal arkadaşlar ayakta.... ne o... goooll atmışızzzz.. kim atmışşş... Zago :)))))))) ve o maç 1-0 biter ve biz şampiyonluk yolunda rahat bi nefes alıp İstanbul'a dönerizzz... hiç unutmam bunu.... :))))) seviyoruzzz seni Zago... ( çenemmm düşmedi di mi yine

)