Orijinalini görmek için tıklayınız : 1-Rüştü Reçber
Barış Kahraman
08-30-2007, 15:20
http://www.goal.com/resultsimg/6012.jpg
Rüştü Reçber (d. 10 Mayıs 1973 Korkuteli, Antalya), Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde oynayan Türk futbolcu.
Türk futbolunun yetiştirdiği en iyi kalecilerden biri olan Rüştü Reçber, 186 santimetre ve 76 kilogramdır. 1993-1994 sezonunda Antalyaspor’dan Fenerbahçe'ye transfer olan yıldız oyuncu sezon sonuna kadar Antalyaspor’da kiralık olarak oynamaya devam etti.
Pele tarafından yaşayan en büyük 100 oyuncu arasında gösterilmiştir. Özellikle cepheden kaleyi çok iyi kapatmasıyla bilinir.
Fenerbahçe’deki ilk resmî maçı, 29 Ekim 1994’te Petrolofisi - Fenerbahçe Türkiye 1. Ligi maçıdır. 1994-95 sezonun sonunda Fenerbahçe futbol takımının birinci kalecisi olan Engin İpekoğlu'nun sakatlanmasıyla kaleyi devralmış bir daha da bırakmamıştır.
2002-2003 sezon sonunda İspanya’nın köklü kulüplerinde FC Barcelona takımına transfer olmuştur. 1 yıl Barcelona’da görev yaptıktan sonra 31 Ağustos 2004 tarihinde tekrar Fenerbahçe’ye 1 yıllığına kiralık olarak transfer edildi. Fenerbahçe’de 16 aylık aradan sonra forma giydiği ilk maç 11 Eylül 2004 tarihinde oynanan Akçaabat Sebatspor - Fenerbahçe Süper Lig maçıdır.
Fenerbahçe tarihinde ligde ve toplamda en fazla forma giyen kalecidir. 112 defa A, 11 defa Ümit, 1 defa da Ordu Millî Takımı’nda görev aldı. 9 defa A millî takım kaptanlığı yapmıştır. Millî takımda görev yaptığı yüzüncü maçta kullandığı forma, krampon ve eldiveni Fenerbahçe Müzesi'nde sergilenmektedir.
Rüştü Reçber, Işıl Reçber ile evlidir ve biri kız, biri erkek olmak üzere 2 çocuk babasıdır. 17 Haziran 2007'de Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olmuştur.
Barış Aygün
09-08-2007, 10:53
bence geek yoktu sırf mısılleme ugruna alındı ve cok fazla para verıldı..
Nihat Kayaöz
09-08-2007, 10:57
tecrübesiyle genç hakana çok şey kattı ama katmaya da devam edecek...hiç bu açıdan düşündünüz mü??? ;)
Barış Aygün
09-08-2007, 10:58
ıllakı dusunduk nıhat ama..fenerden aldıgının 2-3 kat fazlasını verıosun...ve pek fazla oynayacagını sanmıorummm...
Savaş Aygün
09-08-2007, 11:05
otursun orda hakana öğütler versin :) ligde ki yediğimiz tek golüde o yedi zaten
Gökhan Özsoy
09-08-2007, 11:30
gerilimi yüksek maçlarda tecrübesine htiyaç duyabilir bence hakan içinde çok ii olur arkasında rüştü gibi bi kaleci olması..
Barış Kahraman
09-08-2007, 13:16
Hakan rüştüyü yedek bırakmakla maçlara daha hırslı ve daha güçlü çıkıyor.. Rüştü'den çok şey ögrenecek.. Rüştüün kalitesi tartışılmaz ancak Rüştü artık bitmiştir ancak genç kalecilere yardımcı olur diye düşünüyorum..
Barış Aygün
09-08-2007, 13:57
tek sorunu dogugundan beri degaj yapmayı ogrenemedı :(
Hasret Ergül
11-01-2007, 08:22
Hep diyorum seni okalede görmek tüylerimi diken diken ediyor haketmiyorsun!!! Zaten bunu performansınlada sergiliyorsun!!!
Hasret Ergül
01-19-2008, 21:53
Hep diyorum seni okalede görmek tüylerimi diken diken ediyor haketmiyorsun!!! Zaten bunu performansınlada sergiliyorsun!!!
Bu yorumumun üzerine nne söyliyim balık baştan kokar al işte baştan neyse hala aynı.......
Barış Aygün
01-19-2008, 22:23
tam bır rezalet....
Mehmet Erhan
01-20-2008, 14:09
dün yediği ilk golde yapabileceği hiç bi şey yoktu...2.golde ise s.özkanın acizliğine kurban gitti...
Barış Aygün
01-20-2008, 14:55
dün yediği ilk golde yapabileceği hiç bi şey yoktu...2.golde ise s.özkanın acizliğine kurban gitti... ılk gol hadı neyse de 2.de serdara yetısen kadar top rustu efendı ne ıs yapıyordu...o topu alamayacaksa bıraksın futbolu top onunden gecıyordu yanı...hele gecen hafta kapadıgı koseden yedıgı gole ne demelı...
Mehmet Erhan
01-20-2008, 14:58
ılk gol hadı neyse de 2.de serdara yetısen kadar top rustu efendı ne ıs yapıyordu...o topu alamayacaksa bıraksın futbolu top onunden gecıyordu yanı...hele gecen hafta kapadıgı koseden yedıgı gole ne demelı...
söylediklerinde haklısın hatta bana kalsa artık bıraksın derim ama deliyle birlikte bu takıma ağabeylik yapabilecek ve kalecilere biraz destek sağlayabilecek tek isim...bu yüzden biz istediğimiz kadar yırtınalım...rüştü bu takımda kalmaya devam edecektir...
Barış Aygün
01-20-2008, 15:00
söylediklerinde haklısın hatta bana kalsa artık bıraksın derim ama deliyle birlikte bu takıma ağabeylik yapabilecek ve kalecilere biraz destek sağlayabilecek tek isim...bu yüzden biz istediğimiz kadar yırtınalım...rüştü bu takımda kalmaya devam edecektir... bılmıyorum ne olursa olsun adam sonucta fenerlı bıze nasıl yararı olacagı konusunda hala suphelerım var ve ramazan gıbı bır kalecımız varken hala neden rustu dıye sorarım kendıme
Mehmet Erhan
01-20-2008, 15:02
ramazanmı...:S: o gideli çok oldu ya...sen nerelerde kalmışsın öyle...:D seneye iyi bi kaleci şart...
Barış Aygün
01-20-2008, 15:05
ramazanmı...:S: o gideli çok oldu ya...sen nerelerde kalmışsın öyle...:D seneye iyi bi kaleci şart... adam ıyı kalecı oldugu ıcın oralarda kaldım maalesef....ve hala neden gonderıldgını anlamıs degılım....rustuden cok cok cok mu kotuydu kı yolladılar...en azından cordobanın yedegıydı ;)
Arda Hatipoğlu
01-20-2008, 20:20
bu adamdan nefret edıyorum..hakandan da ancak yedek kaleci olur,onumuzdekı sene kesın ii bı kalecı almamız sart
Nisa Tuğrul
01-21-2008, 14:03
ben hala severim kendisini çok ta yakışıyor kalemize bence işini yapıyor en azından
Şule Artarlar
01-21-2008, 14:28
basit hatalar yaptığı zaman kıl oluyorum bu adama..
Emre Dikdoğmus
02-03-2008, 15:32
dünyanın en ii kalecisi bile olsa ne de olsa fenerden geldi sewemem aslaaaa hemde hiçç
Mehmet Erhan
02-26-2008, 12:39
"Hatayı takım yapıyor"
Son haftalarda hatalı goller yediği için eleştirilen Rüştü, “Hatayı bir kişi değil, tüm takım yapıyor” dedi. Beşiktaş’a gelirken Fenerbahçeli damgasını yiyeceğini bildiğini belirten tecrübeli eldiven, “Bazı Beşiktaşlılar Fenerbahçeli futbolcu istemiyoruz diyorlar. Ancak ben şu anda Beşiktaşlı Rüştü’yüm. Beşiktaş, zorlu bir dönemden geçiyor. Gerek taraftar, gerekse futbolcular her görevlerini yaparak Beşiktaş’ı daha iyi yerlere taşımalı. Ben, sözleşmeli futbolcusu olduğum Beşiktaş için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum” dedi.
Kaynak: Akşam
26.02.2008
Nihal Aslan
02-26-2008, 13:49
hıh sen hatayı gecmısınde ara sn rüştü rencber bakınız kendınız dıorsunuz fb lı damgası yıyecegımı bılıordum dıe
Barış Kahraman
02-26-2008, 13:55
Beşiktaşa gelen her kaleci basit goller yiyor.. tek sorun kalecilerde değil ve eğer yanlış hatırlamıyorsam çoğu yanlış golde kaleci-i.üzülmez anlaşmazlıgı oluyor..
Ayşegül Alparslan
02-26-2008, 13:58
ya varya her fırsatta sadece profesyonellik adına bizde olduğunu hatırlatmasa olmaz sanki biz bilmiyoruz ulan biz almasak kapıda kalacaktın kapının önüne koymuşlardı seni daha ne istiyorsun ama sende haklısın aslında kalkıp bu saatten sonra kanımı akıtsanız siyah beyaz akar diyecek halin yokya
Kemal Arıcıoğlu
02-26-2008, 19:38
fenerbahli damgası yiyeceğim demişsin...o damgayı vurmak değilki bizim amacımız...çünkü senin ne olduğunu herkez biliyor...para için neler yapmazsınızki siz...sizin herşeyiniz para olmuş...zaten içinizde birazcık forma aşkı olsaydı şimdi bu konumlarda olmazdınız...mesela en basit örnek nihat kahveci beşiktaş için varını yoğunu ortaya koydu ve şu anki durumu ortada...biz sizden sadece forma için oynamanızı istiyoruz fazla bişey değil
Mehmet Erhan
03-05-2008, 11:31
Rüştü ışığı gördü
Önceki açıklamalarında, “Şampiyonluk için istediğimiz ortamı yüzde yüz göremiyorum” diyen Rüştü’nün bu yöndeki düşüncesi değişti! Tecrübeli kaleci, “Galatasaray derbisi çok önemliydi. Biliyorduk ki, bu maç bize sadece 3 puan kazandırmayacak, beraberinde birçok şey katacaktı. Kimse bunun aksini düşünmüyordu ve bu yüzden kazandık. Eksik olan buydu. Bütün camia tek hedefe kenetlenmiş durumda. Özgüven ve moral de geri geldi. Ancak bunun devamı önemli. Daha bitime çok maç var. Bu da bizi daha fazla dikkatli olmaya itiyor. Şampiyonluk yaşamış bir çok arkadaşımız var. Ben ve tecrübeli arkadaşlarımız, yaşamayanları motive ediyoruz. Hedefe doğru emin adımlarla yürüyoruz. İşimiz zor, ama bunu başarmak için buradayız” diye konuştu.
Kaynak: Fanatik
05.03.2008
Adnan Direnç
03-05-2008, 11:48
rüştü ışığı gördün iyi hoşta ben sende ışık falan göremiyorum indire gandi yapıyorsun paraları sanki ?
Nihal Aslan
03-17-2008, 16:20
bence dunku macın yıldızlarının basındakı ısım rüstüydü alkıslamak gerektıgını düsünüorum :(h5)::(h5)::(h5):
Mehmet Erhan
03-17-2008, 16:21
3 tane % 99 luk top çıkardı...ilk yarıda da barışın şutunu harika bi refleksle çelmeyi bildi...muhteşemdi dün akşam...helal olsun...
Mehmet Erhan
03-23-2008, 06:56
Rüştü şoku!
Beşiktaş'ta, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ilk yarısında sağ kolundan sakatlanan kaleci Rüştü Reçber, ikinci yarıda yerini kaleci Hakan Arıkan'a bıraktı. Milli kaleci sakatlığı nedeniyle milli takımdan affını istedi.
İlk yarıda sağ koluna aldığı darbe ile sakatlanan ancak tedavisinin ardından oyuna devam eden tecrübeli kaleci devre arasında ağrısının artması ve kolunu hareket ettirememesi nedeniyle yerini Hakan'a bıraktı. Rüştü'nün tedavisine hemen başlanırken, kesin durumunun yapılacak kontrolllerin ardından belli olacağı öğrenildi.
Bu arada A Milli Futbol takımının Belarus ile oynayacağı özel maçın aday kadrosuna çağırılan Rüştü, sakatlığı nedeniyle milli takımdan affını istedi bildirildi.
Kaynak: Karakartal.com
22.03.2008
hep mi ezik maçı öncesi sakatlanır bu da...3. ezik maçı olacak bu yıl ve hepsinde sakat...tesadüfün bu kadarı da fazla artık...:S:
Sercan Kandemir
03-23-2008, 07:19
ne kadar sahadan uzak kalacak mehmet bilgin var mi?
Mehmet Erhan
03-23-2008, 07:25
ne kadar sahadan uzak kalacak mehmet bilgin var mi?
milli takımdan çıkarıldığına göre bi kaç gün dinlenmesi lazım...belliki derbide oynamayacak...onun dışında bi şey bilmiyorum...
Sercan Kandemir
03-23-2008, 07:27
milli takımdan çıkarıldığına göre bi kaç gün dinlenmesi lazım...belliki derbide oynamayacak...onun dışında bi şey bilmiyorum...
zaaten oynasa ne olur oynamasa ne olur....
Mehmet Erhan
03-23-2008, 07:29
zaaten oynasa ne olur oynamasa ne olur....
oynasa iyi olabilirdi...eski takımına karşı yapacağı kurtarışlarla üzerindeki fenerli damgasını bi nebze kaldırabilirdi...ama ne hikmetse hep de ezik maçı öncesi yok oluyor...bu sezonki 3. fener maçımız ve rüştü 3. kez yok...yine yok,yine yok...umarım yetiştirebilirler fener maçına...her neyse,elden bi şey gelmez...bekleyip göreceğiz bakalım... :ss:
Sercan Kandemir
03-23-2008, 07:31
oynasa iyi olabilirdi...eski takımına karşı yapacağı kurtarışlarla üzerindeki fenerli damgasını bi nebze kaldırabilirdi...ama ne hikmetse hep de ezik maçı öncesi yok oluyor...bu sezonki 3. fener maçımız ve rüştü 3. kez yok...yine yok,yine yok...umarım yetiştirebilirler fener maçına...her neyse,elden bi şey gelmez...bekleyip göreceğiz bakalım... :ss:
benim gözüm bu sezon rüstüyi pek tutmadi bir kac kurtarislari vardi o kadar....Cordoba gibi kaleci lagzim yine...
Mehmet Erhan
03-26-2008, 04:46
Kahpe kader!
Rüştü, 12 sezon formasını giydiği Fenerbahçe'ye karşı henüz mücadele edemedi. Milli kalecinin bu hafta da sahada olması şüpheli.
İki maçta da yer almadı
Dile kolay, arada kısa süreli Barcelona macerasını katmazsak eğer, tam 12 sezon aynı formayı giydi Rüştü Reçber. Sarı-Lacivertli ekibin kalesini başarıyla korudu yıllarca... Ve sezon başında, Türk futbolunun bir başka büyük kulübü Beşiktaş'a tantanalı bir şekilde transfer oldu. Herkes, tecrübeli eldivenin eski takımına karşı forma giyeceği ilk maçtaki performansını merak ediyordu. Ancak kadere bakın ki, eski takımı ile yeni takımı yaşadığımız sezonda iki kez karşı karşıya geldi, ama o bu buluşmalarda ne yazık ki yoktu.
O yok, Fenerbahçe galip
Önce Süper Kupa'da sakatlığı nedeniyle yer alamadı milli kaleci. Aynı nedenden ötürü, Lig'in ilk yarısında, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleşen buluşmada da kalede değildi. İki maçı da Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı. Adalesine aldığı darbe nedeniyle sağ kolunu hareket etmekte çok zorlanan tercübeli file bekçisine yoğun bir tedavi programı uygulanıyor halen. Teknik ekip bandajla da olsa oynatmakta ısrarcı, ama karar maç günü verilecek. Bakalım Rüştü Reçber, bu kez Fenerbahçe'ye karşı oynayabilecek mi?
Kaynak: Fanatik
26.03.2008
Ayşegül Alparslan
03-26-2008, 06:42
O yok, Fenerbahçe galip
ne biçim istatistik yapmışlar öyle sanki adam yıllardır bizde topu topu iki maç yaptık töbe töbe
Volkan Kaya
03-26-2008, 06:59
ezık medya ıste sacma sapan yorumlar yapıpp.runjeyı cok ararız demıstım keske smdı runje olsaa
Bihter Öztürk
04-21-2008, 14:17
sevmıorum bu adamı
Nihal Aslan
04-24-2008, 10:12
rüstü cok tecrubelı bı kalecı geldıgınde sevmıordum ama gordumku canla basla calısıor kalemızı korumak ıcın helal olsun zaten takıma kalece bıle olsa bu yaslarda adamlar lazım
Barış Aygün
04-24-2008, 10:43
sacma sapan cıkısları var hala fenerde de aynıydı degısen bısı yok...besıktasın kalecısı degıl ne hakan ne rustu....Ramazan ıkısınden 10 kat ıyıydı Murat Sahının ne gunahı vardı adam cıktı sakat sakat mac cevırdı...cok yalnısız cok...
Mehmet Erhan
05-23-2008, 15:39
"Milli takımı bırakıyorum"
Türk futbolunun yetiştirdiği en önemli kalecilerden biri olan Rüştü Reçber, Euro 2008 ’den sonra Milli Takım’ı bırakacağını açıkladı. Lig TV’de yayınlanan 2’ye 1 programında Ömer Güvenç ve Bahri Havadır’ın sorularını cevaplayan Rüştü, “Her futbolcunun hayalidir böyle bir turnuvada oynamak. Ben de Euro 2008 ’de olmak için çok çalıştım. Şu anda hayalime kavuştum. Kadronun içindeyim. Bana bundan büyük onur yok. Büyük futbolcular böyle organizasyondan sonra Milli Takım’ı bırakır. Ben de bırakmayı düşünüyorum. Hocamın da fikrini alacağım. İyi bir turnuva geçirdikten sonra Milli Takım’a nokta koyacağım. Eşim ve hocam kararı bana bırakırlarsa ben bırakırım. Ben oynasam da oynamasam da burası benim için kutsal bir yerdir” diye konuştu.
Yurt dışına gittiğini, ideallerini gerçekleştirdiğini anlatan Rüştü, şimdi Beşiktaş’ta geri kalan yıllarını tamamlamak istediğini söyledi ve “Futbolu bırakmama daha çok var. Futbolu bıraktıktan sonra bir tek düşüncem var. Hocalık konusunda değil ama yöneticilik bazında bir çalışmam olacak. Federasyon veya bir kulüp bünyesinde olabilir. Bunu zaman gösterecek. Ama hocalık için de çalışmalarım var” dedi. Milli Takım kadrosundaki futbolcuların farklı yetenekleri olduğunu anlatan Rüştü, “Bundan önce Hasan Şaş’ımız vardı. Bizi öyle ortamlarda öyle mutlu etmesini bilirdi ki. Hasan’ın yerine kim gelir diye düşünüyorduk. Şimdi Arda çıktı. Bu yönden çok şanslıyız. Verdiği neşe anlatılamaz. Futbolculuğunun dışında farklı bir yetenek. Benim de taklitlerimi yapıyor. Colin Kazım, Mevlüt bana abi diyor. Normalde yurtışında denilmez. Ama demek ki buraya alışmışlar” diye konuştu.
Keşke Hakan Şükür olsaydı
Rüştü, Milli Takım kadrosunda çağrılmayan Hakan Şükür için de “Hakan Şükür’ün burada olmasını şahsen isterdim. Ama yetkili kişi hocamızdır. Burada bizler de olmayabilirdik. Aldığı karara saygı göstermek zorundayız” diye yorum yaptı. Euro 2008 ’e katılmanın bile başarı olduğunu söyleyen Rüştü sözlerini şöyle sürdürdü: Bu gruptan çıkamamayı başarısızlık olarak görmem. Çünkü buraya kadar gelmek bile başarıdır. Çıkamayabiliriz de. Kimsede hayal kırıklığı oluşturmasın. İngiltere şu anda 2008’de yok. O zaman herkes farklı düşünceler içine girmek zorunda mı İngiliz insanları. Çok zorlu yollardan buraya geldik. Turnuvada da artık o günkü, o anki şans faktörleri, futbolcuların günlük formları çok önemli. Aklımızdan gruptan çıkamama gibi bir şey geçirmiyoruz.
Kaynak: Akşam
23.05.2008
Sercan Kandemir
05-23-2008, 16:06
baka baka doyamiyorum ya:D bakmanizi tercih ederim hatirlarsiniz o günleri:D
http://youtube.com/watch?v=1Tcay-GChwU
Ayşegül Alparslan
05-24-2008, 12:24
rüştücüm tam zamanında yapılmış bir açıklama doğrusu seni tebrik ediyorum zaten bundan sonraki herhangi bir organizasyonda seni milli takıma almayacaklardı en azından kendin böyle söyleyerek çok akıllı bir davranışta bulundun
Barış Kahraman
05-24-2008, 15:45
oda seni bırakacaktı turnuvadan sonra zaten :P:
Erkan Korkmaz
05-25-2008, 09:38
rüştü beşiktaşa başkan olur artık herhalde :d
Şükrü Gürsoy
07-02-2008, 22:45
Milli takım rüştüden kurtuldu peki biz nasıl kurtulacağız ?
Nihal Aslan
07-03-2008, 09:54
rüstü tehlikelı cıkıslar yapıor ...ama bazende cok krıtık kurtarıslar kalecı adam daha ötesı yok her topu tuttamaz ama bazende her atılanı yemez ben kutluorum kendısı
Şükrü Gürsoy
07-03-2008, 20:26
kör ölünce ela gözlü, kel ölünce sırma saçlı olurmuş.
arkadaşlar rüştü f5 te oynarken azmı küfür ettik
ne çabuk vazgeçemediğiniz bir adam oldu
rüştünün alınması yönetimin yaptığı bir mastürbasyondu sadece, hani biz güçlüyüz sizin kaptanınızı bile alırız mesajı vermeye çalıştılar güya..adamlar zaten gözden çıkarmışlardı ve sizde şimdi bu oyuna geliyorsunuz..içimizdeki f5 çöplüğüne sadece bir yenisi daha eklendi
adamda kalecilik hariç herşey var.Tek beklentisi fair play ödülü herhalde.maç içindeki tavırlarına bakın rakip futbolcuların bile sırtını sıvazlıyor, pişpişliyor.
Ben büyüğüm, ben centilmenim, ben abiyim edasıyla.
Sen bırak sırt sıvazlamayı işini yap sadece.
Yönetimin bize attığı en büyük kazıklardan biridir rüştü.
Hani en iyi f5 li ölü f5 liydi.şimdi kıymetemi bindi ?
rüştüyü sevenlere kadromu kuralım buyrun o zaman.
salatasaraydan lig tarihinin gelmiş geçmiş en gıcık futbolcusu ayhanı da alalım o zaman ( bizdeykende sevmezdim)
f5 ten rico ya saldıran erkek aurelloyu da alalım,
kaleye rüştü yetmedimi ?
3 kasımda 2007 de f5 stadında bizim tribüne dönüp, parmağıyla hareket çeken, ama o parmağın bir gün biryerinde tıkaç olarak yer alacağından habersiz olan volkanıda alalım isterseniz.
nasıl güzel kadro dimi
sizi gidi rüştücüler siziiiiiiiii:dov:
varsa başka istedikleriniz ekleyin rüştücü arkadaşlar kurun kadroyu
eywallah
Ayşegül Alparslan
07-04-2008, 09:45
bu yorumu bir yıl önce yapsaydın belki bişeye benzerdi ama artık çok geç bee çok gereksiz bence
Şükrü Gürsoy
07-04-2008, 14:44
bu yorumu bir yıl önce yapsaydın belki bişeye benzerdi ama artık çok geç bee çok gereksiz bence
bu ve buna benzer yorumlar bir yıl öncede yapılmıştı daha öncelerdede..
ama anlayana tabiki.
Ozan Karabulut
08-16-2008, 16:07
siroki maçındaki hatayı ligde tekrarlamamasını umarım.maçtan çıkınca yenilmiş gibiydim.içime sinmedi
Burak Sönmez
08-24-2008, 17:29
Rüştü'ye karakter olarak tek kelime bile laf edilemez. Kaptanlığı hakeden oyunculardan biriydi bana kalırsa. 2. Kaptanlığın nobre yerine ona verilmesini isterdim açıkçası. Kaleci olaraksa ister istemez artık düşüşe geçti. Ama bu düşüşün en büyük sebebi artık kendine olan güvenini kaybetmiş. Maçlarda bu açıkça belli oluyor. Artık tek yapması gereken arkasındakileri yetiştirmek.
Samet Sahin
08-27-2008, 20:28
herşeye ragmen bir fenerbahceli ...
Bahadır Tekin
11-02-2008, 11:55
herşeye ragmen bir fenerbahceli ...
Fenerbahçeli olmasına rağmen yapmış olduğu kurtarışlar takdire değer ;)
Viyan Acar
12-07-2008, 23:57
Fenerbahçeli olmasına rağmen yapmış olduğu kurtarışlar takdire değer ;)
böle düşünmeyinn o artık gerçek bir beşiktaşlı hem kendisi de fenerbahçe konusunun kapandığını ve onun için artık sadece beşiktaş olduğunu söylemişti,bi röportajında okumuştummm...En Büyük Beşiktaşlılardan Bir Tanesi bencee:oley:
Mehmet Erhan
12-08-2008, 20:12
1 numaralı kalecimiz olduğunu gösterdi...ankaraspor maçının yıldızı...o olmasaydı tarihi hezimet yaşayabilirdik...
Ceyhun Pişken
01-05-2009, 17:17
Herzaman duruşuyla efendiliğinle gördüm rüştüyü beğeniyorum boşa çıkmasa ii olcak dahada:)
Bahadır Karaçanta
01-05-2009, 17:32
kendisine fazla güvenmiyorum ama 2.yarı başarılı olur umarım.
Ezel Özsipici
07-29-2009, 11:56
Beşiktaş´ın tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber, performansıyla alkış alıyor.
http://img200.imageshack.us/img200/913/1826424229fan9rustu4233.jpg (http://img200.imageshack.us/i/1826424229fan9rustu4233.jpg/)
Antrenmanların en başarılı ismi olarak göze çarpan deneyimli eldiven, çift kale maçlarda ve şut çalışmasında yaptığı kurtarışlarla adeta parmak ısırtıyor. Herkesin üzerine düşen görevi yaptığını kaydeden Rüştü, “Arkadaşlarımla bu sene Avrupa’da başarılı olacağız” diye konuştu.
Barış Kahraman
10-08-2009, 03:40
http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm736411.jpg
Tribünlerin protesto ettiği Beşiktaş'ın deneyimli kalecisi Rüştü, UEFA'nın resmi internet sitesine konuştu.
“Şampiyonluk matematiksel açıdan imkansız olana kadar pes etmeyiz” diyen tecrübeli eldiven, “Futbolda şans denen bir şey var ve son maçlarda şans hiç bizden yana olmadı. Skordaki bu durum uzun süre böyle gitmez. Baskının çok oluşu forvetlerimizin güvenini zedeledi. Kaliteli bir takımımız ve çok deneyimli bir teknik direktörümüz var. Her şey değişebilir, ancak şampiyonluğa olan inancımız asla kaybolmaz” ifadesini kullandı.
Mustafa Balcılar
10-08-2009, 08:30
tabi şansız goller yedin.
ozaman kurtardıklarıdada şanslıydın. şanslı kurtarışlar yapıyodun.
Barış Kahraman
10-08-2009, 11:47
rüştü fenerdeykende aynısını yapıyordu, milli takımdaykende çok kritik çok basit goller yedi.. rüştünün büyüklüğü tabiki tartışılmaz, türk futbolunun yetiştirdiği en iyi kalecilerinden biri, belkide en iyisi. ancak son kullanma tarihi geçmek üzere refleksleri iyice zayıfladı..
Ayşegül Alparslan
10-08-2009, 13:01
bence tek başına öyle bir protestoyu hak etmiyordu
Burak Adıgüzel
10-08-2009, 23:37
bundan adam olmas ya hakan gibi yetenekli ve sezona iyi başlamış bi kalecin varsa rüştü gibi bitmiş birini oynatmanın hiç anlamı yok galatasray maçını saymasak bile cska macında yedıgı gollerın şansla falan alakası yok tamamen onun beceriksizliğidirrr........
Merve Beşkardeş
10-10-2009, 00:45
rüştü türk futbolu için çok önemli bir isim tabiki.ama artık miadı doldu.tecrübesi tartışılamaz ama tecrübeyle de iş bitmiyor malesef.pisi pisine gol yemek adamın işi sanki :)
Yılmaz Özgüller
10-10-2009, 10:40
bize iyi insan değil formasını sevip hakkını vericek futbolcu lazım tabi beşiktaşlıda olması lazım,örnek mert nobre
Barış Kahraman
10-17-2009, 23:34
@kasımpaşa maçı:
Hakan Arıkan'ı eleştiriyoruz topu oyuna sokamıyor diye! rüştü hakandan daha da beter!. artık rüştünün pili bitmiş.. mustafa denizli hakanı koymalı kaleye..
Cem Akşahin
10-26-2009, 13:00
:)) eses macını kurtaran adam
Mustafa Balcılar
10-26-2009, 14:12
eskişehir maçını kurtarsa ne olcak. g.s maçında şıçmış csk maçında şıçmış.
Barış Kahraman
11-25-2009, 23:09
mancester maçında kaledeki rüştümüydü? gözlerime inanamadım, biran rüyadayım sandım.. hele o son dakikalardaki mükemmel kurtarışlarını görünce.. helal olsun sana rüştü!.
Merve Beşkardeş
11-25-2009, 23:30
sana yüzde yüz katılıyorum barış.son dakikaları diken üstünde izledim.kesin gol yiyecek diye bekledim.ama rüştü uzun zamandır göstermediği bir performans sergiledi.gerçekten helal olsun sana.
Barış Kahraman
11-25-2009, 23:32
sana yüzde yüz katılıyorum barış.son dakikaları diken üstünde izledim.kesin gol yiyecek diye bekledim.ama rüştü uzun zamandır göstermediği bir performans sergiledi.gerçekten helal olsun sana.
valla al benden de o kadar.. hop oturup hop kalktım.. geçmek bilmedi son dakikalar.. birde hakem uzatınca maçı.. iyice gerildim!. ama tebriği hakediyor rüştü!.
Yılmaz Özgüller
11-25-2009, 23:40
ya bunlar insanı kanser eder olmuycak golü yiyor olmuycak topu çıkarıyor eh be rüştüüüü
Ertürk Yıldırım
11-25-2009, 23:41
:zipla::danss::zipla::oley: rüştüüü manyadın mı senn :D
Serdar Köse
11-25-2009, 23:56
galatasay maçından sonra o kadar eleştirdik şimdi de hakkını vermek lazım özellikle uzatmalarda 100 de 100lük topları çıkardı sana da helal olsun rüştü bravo
Yılmaz Özgüller
11-26-2009, 00:04
ya zaten büyük beşiktaş taraftarı hak edenin hakkını verir sağı solu oynamadan harbi mücadele eden kimseye biz birşey demiyoruzki
Serdar Köse
11-26-2009, 00:06
ya zaten büyük beşiktaş taraftarı hak edenin hakkını verir sağı solu oynamadan harbi mücadele eden kimseye biz birşey demiyoruzki
evet yılmaz abi maçı kaybedilmesini istemeyiz ama kaybedilen maçta da mücadele isteriz her zaman da hakkını teslim eden bir taraftarız
Onur Aksu
11-26-2009, 00:07
'Her tarafından öpüyoruz Rüştü' diyecek kadar beni de şaşırttı.
Mustafa Balcılar
11-26-2009, 08:18
klasik rüştü şaşırmamak lazım. bi bakıyorsun kuş gibi uçuyor bi bakıyorsun forveltlere asist yapıyor. ama dün yendikya onada helal olsun onada. emeği büyük.
Mustafa Balcılar
11-26-2009, 08:25
haaa dün spikerin yorum:
ellerini öpiyim rüştü
heryerini heryerini öpiyim rüştü...
:D
Serdar Köse
11-26-2009, 13:35
evet ya spikerler de bu tür maçlarda adamlar birşeyler yapsada coşsak diye bakıyolar :)
Ferit Şimşek
11-26-2009, 16:14
Manchester United Maçı ..
Manchester United: 0 BEŞİKTAŞIMIZ :1..
Rüştü süperdi !!!
Volkan Kaya
11-27-2009, 17:14
ahh be Rüştü ben sana ne diyeyim Cska maçına o saçma Golleri yemesen şimdi belki de Gruptan çıkmanın Hesabını yapıyor olcaktık
Uğur Şimşek
11-30-2009, 14:55
ellerini öpeyim rüştü heryerini öpeyim rüştü uçur beni rüştü :D:D parçala behçete döndü bu iş :) ama rüştü harika oynamaya başladı tekrar allah tutan yerlerine zeval vermesin:)
Onur Kurtcu
12-03-2009, 23:20
Man.Utd maçındaki kurtarışlar harikaydı....
H.Hüseyin Uluçay
12-04-2009, 10:30
sadece rüştü değil kalecilerimiz çok sağlam oynamaya başladı
Can Dönmez
12-15-2009, 14:38
adam kırık burunla oynuyor helal olsunn.......
Mehmet Ak
12-19-2009, 21:55
ertem şenerin dediği gibi tadında bırak !
Ertürk Yıldırım
03-16-2010, 14:08
bu sene çok iyi rüştü ALLAH nazarlardan saklasın...hakanında cok sey ögrenmesi lazım rüştüden..rüştüden snra kesinlikle ve kesinlikle HAKAN ARIKAN ın kaleyi devralması lazım
Mert Yitmen
03-27-2010, 22:11
Rüştü harbiden bu sene mükemmel.
Umarım böyle devam eder..Allah nazarlardan saklasın :)
Mehmet Ak
05-19-2010, 14:42
Azizin iftiralarına güzel cevap verdi Rüştü.. kanıtlasınlar bırakırım. zatn bırakması lazım gerçi ama. iftira kadar kötü birşey yok...
Barış Aygün
05-19-2010, 16:57
aziz bey şaşırdı yine ne ypacağını bilemedi sataşacak yer arıyor...
Yılmaz Özgüller
05-20-2010, 12:59
aziz bey şaşırdı yine ne ypacağını bilemedi sataşacak yer arıyor...
bey deme şu lavuğa türk futbolunu bu çirkefi adnan polat la bu aziz yıldırım getirdi, saygı ok! de hakkedene,
Mustafa Balcılar
05-20-2010, 14:09
bey deme şu lavuğa türk futbolunu bu çirkefi adnan polat la bu aziz yıldırım getirdi, saygı ok! de hakkedene,
hop hop aziz top aziziz.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.