PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 100. gol Tello'dan

Hasret Ergül
09-30-2007, 11:17
http://www.sporx.com/images/1/29/2673_B_tello023.jpg

Beşiktaş'ın Şilili futbolcusu Rodrigo Alvaro Tello, Kara Kartal'ın Galatasaray'a ligde kaydettiği 100. golün altına imzasını koydu. Denizlispor maçında iki kez ağları havalandıran Tello, Süper Lig'deki üçüncü golünü atmış oldu.

Hasret Ergül
09-30-2007, 11:17
Süper bir goldü :(h5):

Mehmet Erhan
09-30-2007, 13:51
hayırlı olsun...keşke o gol bize puan veya galibiyet getirebilseydi...gol gerçekten çok güzeldi bu arada...

Hüseyin Balcı
09-30-2007, 13:52
marcus münch den sonra en beğendiğim sol kanat oldu.muhteşem golü ile tarihede geçti keşke o gol galibiyette getirseydi...:(

Uğur Şimşek
09-30-2007, 13:53
harika bi goldü ama sevincimiz kursağımızda kaldı keşke galibiyetle şenlendirseydi bizi o golll

Hasret Ergül
09-30-2007, 13:54
O şaibelerin o çirkin yoktan var edilmiş gollerine karşı en güzel goldü bu...
Dünkü maçın galibiyeti bizdik nee yoktan varedilmiş pozisyonlardan bir gol attık nede çirkeflik yaptık güzel şık bi hareketle golümüzü attık...

the_eagle
09-30-2007, 16:19
Takımda bi b.... yarayan tek oyuncu. Ben olsam pılımı pırtımı toplar giderim. Kendini ne çürütüyo burda. Böyle Hocanında sizinde deyip basar giderdim.

Barış Aygün
09-30-2007, 18:18
cok klas bı gol attı devamı gelecektır... kanatlar saglamda bızım forvetler ne zaman gol atıcak :(

Uğur Şimşek
09-30-2007, 21:41
müthiş müthiş müthiş tello porto maçında coşacak inş

Ezel Özsipici
09-30-2007, 21:43
müthişti ya bu adam süperr beşiktasıne n iyi trasnferi:D

Kemal Arıcıoğlu
09-30-2007, 21:44
Takımda bi b.... yarayan tek oyuncu. Ben olsam pılımı pırtımı toplar giderim. Kendini ne çürütüyo burda. Böyle Hocanında sizinde deyip basar giderdim.:bagir::bagir::bagir::bagir::bagir:

Şule Artarlar
09-30-2007, 21:48
tello Oooo!!!! 100.yilin GolcÜ Adamida Olduu Ya Tebrİkkkkkk

Kemal Arıcıoğlu
09-30-2007, 21:48
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/64615F616A5F636161685161616B66676B646497A6A29F8B.j pg

Barış Aygün
09-30-2007, 21:54
Takımda bi b.... yarayan tek oyuncu. Ben olsam pılımı pırtımı toplar giderim. Kendini ne çürütüyo burda. Böyle Hocanında sizinde deyip basar giderdim.

:bagir::bagir::bagir::bagir::bagir:
yanı takımı yarı yolda bırakıp gıderdınız ole mı?? cok yanlıs bı yorumm...takım duzelsın dıye caba gostermek yerıne kacardınız..tuhaf

Kemal Arıcıoğlu
09-30-2007, 21:57
barış bu işler tek başına yürümez...birlik ve beraberlik lazım...ama ben bu takımda o ruhu göremiyorum açıkçası...gol yenilmiş dk lar 90a yaklaşıyor ama hala kendi sahamızda top çeviriyoruz...çıldırmamak elde değil....biri bAna bunun açıklamasını yapsın lütfen...

Barış Aygün
09-30-2007, 22:06
barış bu işler tek başına yürümez...birlik ve beraberlik lazım...ama ben bu takımda o ruhu göremiyorum açıkçası...gol yenilmiş dk lar 90a yaklaşıyor ama hala kendi sahamızda top çeviriyoruz...çıldırmamak elde değil....biri bAna bunun açıklamasını yapsın lütfen... ee kemal bırlık beraberlık bı yerde sabıt kalmak lazım bu takımda neden beraberlık yok ailton kacırılıdı klebersonu tutuamadılar del bosque gıbı bı adam bu takımda tutunamadı..sergen kovuldu.............abı bu yonetım geldıgınden berı olumlu bır hareket yok su takımda...bakın buraya yazıyorum barıs soledı dersınız cok cıddı seyler cıkabılır ortaya yarın bıgun...hemde cok kotu....yonetım saglayamıyorsa bu beraberlıgı bız saglıyacagız taraftar olarak bısıler yapmak zorundayız..baska caremız kalmadı...cok cıddı dusunmemeız lazım

Kemal Arıcıoğlu
09-30-2007, 22:07
iide çıkıp bizmi oynayalım barış...çıkıp bizmi yönetelim bu takımı...biri benim aklıma mukayyet olsun allah aşkına...artık hazmedemiyorum bu olanları ben :(

Barış Aygün
09-30-2007, 22:11
iide çıkıp bizmi oynayalım barış...çıkıp bizmi yönetelim bu takımı...biri benim aklıma mukayyet olsun allah aşkına...artık hazmedemiyorum bu olanları ben :( valla emın ol elımde olsa cıkar oynarım..ama farklı bısıler yapmamız gereklı...ya ne bılıyım ya aklıma bısı gelmıo sımdı..ama ıllakı yapılıcak bısı var...kac yıl oldu rezıllık uzerıne rezıllık daha cıkıpta yonetım ısstıfa dıye bagırmadık..baska takım olsa baskanı yollamıstı bıle maclara bıle gıtmezdı kımse...bız bunları yapmıyoruz hala takımımızzın askına destegımız devam edıo..ama artık tak ettı...delırıcem arkadas...

Aylin Şengül
09-30-2007, 22:33
kim hazmedebilirki bu olanları tırnak kalmadı akşam yemekten biri dur demeli artık bu gidişe yenmek dururken yenilmek niyeee
bu arada slmm herkeze

Barış Aygün
09-30-2007, 22:35
bızde hazmedemıyoruz zaten gordugun uzere ve kımse bırsey yapamaıyor...yapmıyor ve ruhumuzu kaybedıyoruz....sende hosgeldın aramıza kotu bı zamanda geldın ama ınsallah hersey duzelıcek

Şule Artarlar
09-30-2007, 22:37
walla barışş dogru söylüyosun okadar destek warken duruma bakk.. slm aylin hoşgeldinn buarada..

Barış Aygün
09-30-2007, 22:54
ya şule resmen varya yaptılarımızın hepsı bosa yapılıyormus gıbı...su bızım destegımızı ezıklere versen dunyanın en ıyı takımları arasında yerını alır...4 yıldır resmen acı cekıyor kan kaybedıyoruz...artık bırılerı cıkıp bırseyler yapsın bu nedır ya bırılerı bızle kafamı buluyor yoksa...ılla carsamba gunu maca gıtmeyelım stad bos mu kalsın yanı nedır amac ne ben artık ne oluor ne bıtıyor anlamıyorum...

Kemal Arıcıoğlu
09-30-2007, 22:57
ya şule resmen varya yaptılarımızın hepsı bosa yapılıyormus gıbı...su bızım destegımızı ezıklere versen dunyanın en ıyı takımları arasında yerını alır...4 yıldır resmen acı cekıyor kan kaybedıyoruz...artık bırılerı cıkıp bırseyler yapsın bu nedır ya bırılerı bızle kafamı buluyor yoksa...ılla carsamba gunu maca gıtmeyelım stad bos mu kalsın yanı nedır amac ne ben artık ne oluor ne bıtıyor anlamıyorum...stada gitmeyelim demişsin...ama birşeyi unutmuşsun barışım...aşkımız reklere topçulara değil...topçular gelip geçicidir...baki olan bizleriz yani beşiktaş....ve bu aşkla yanıo tutuşan milyonlarca taraftar...sorarım ben hayatında hiçbir beşiktaş maçına gitmemiş olan taraftarımıza...en kötü günde bile olsak o takıma o stadta destek vermek için neler vermezlerdi...haksızmıyım...

Mehmet İpek
09-30-2007, 22:58
benim anlamadıgım gs yi yenip lider olamadığımız için mi bu kadar umutsuzuz yoksa 2 sezonun patlamaya hazır bombasımıyız. hadi biz birlik içinde olalım porto maçına gitmeyelim o zaman. destek vermeyelim. bizim aşkımız formaya,armaya,kartala.
maçlar için gitmiyoruz nede olsa stadlara.
varsın portoyada yenilsinler. ama biz tepkimizi belli edelim o zaman. ne küfür edelim ne pankart acalım nede yönetime isyan edip küfürler saçalım.
sadece küselim 1 hafta bakalım içeride bişeyler değişecekmi...
belki medya baskı yapar bu sayede yönetim gönderilir bu şekilde...
Yada herzaman yaptığımızı yapalım. inanmayan gölge etmesin diyelim ve dünyaya hala beşiktaş seyircisini kanıtlamaya çalışalım. fark yesekte bağıralım. Elensekte destekleyelim.

Barış Aygün
09-30-2007, 23:07
stada gitmeyelim demişsin...ama birşeyi unutmuşsun barışım...aşkımız reklere topçulara değil...topçular gelip geçicidir...baki olan bizleriz yani beşiktaş....ve bu aşkla yanıo tutuşan milyonlarca taraftar...sorarım ben hayatında hiçbir beşiktaş maçına gitmemiş olan taraftarımıza...en kötü günde bile olsak o takıma o stadta destek vermek için neler vermezlerdi...haksızmıyım...

benim anlamadıgım gs yi yenip lider olamadığımız için mi bu kadar umutsuzuz yoksa 2 sezonun patlamaya hazır bombasımıyız. hadi biz birlik içinde olalım porto maçına gitmeyelim o zaman. destek vermeyelim. bizim aşkımız formaya,armaya,kartala.
maçlar için gitmiyoruz nede olsa stadlara.
varsın portoyada yenilsinler. ama biz tepkimizi belli edelim o zaman. ne küfür edelim ne pankart acalım nede yönetime isyan edip küfürler saçalım.
sadece küselim 1 hafta bakalım içeride bişeyler değişecekmi...
belki medya baskı yapar bu sayede yönetim gönderilir bu şekilde...
Yada herzaman yaptığımızı yapalım. inanmayan gölge etmesin diyelim ve dünyaya hala beşiktaş seyircisini kanıtlamaya çalışalım. fark yesekte bağıralım. Elensekte destekleyelim.

yanlıs anlattım galıba..sadece bunu mu yapmamızı ıstıyorlar onu merak edıyorum anlamında solemek ıstedım..;)

tepkıler lıder olamadıgımız ıcın degıl 4 yıldır suregelen tepkısızlıge..takım her gecen gun yok oluyor..bırılerı bızımle kafa buluyor..takımımızı armamızı renklerımızı yok etmeye calısıyor ve kımse bunu engellemek ıcın ugrasmıyor butun tepkımız umutsuzlugumuz bu.....

Mehmet İpek
09-30-2007, 23:21
Çerkez Kartalı yorumum sana değil. yanlış anlamayasın bende bu sessizlikten sıkıldım. ama tepkimizi kendi duruşumuzla vermeliyiz. koltuk kırıp fırlatarak değil. bence sessizlik en güzeli. evet küsmemizi istiyorlarsa küselim.
hakem hatalarını sürekli gündeme getireceğimize bol gol atıp işi onlara bırakmamalıyız. sadece futbol değil sırayla gelen rakiplrin ağzını açık bırakmalıyız.

Barış Aygün
09-30-2007, 23:51
Çerkez Kartalı yorumum sana değil. yanlış anlamayasız bende bu sessizlikten sıkıldım. ama tepkimizi kendi duruşumuzla vermeliyiz. koltuk kırıp fırlatarak değil. bence sessizlik en güzeli. evet küsmemizi istiyorlarsa küselim.
hakem hatalarını sürekli gündeme getireceğimize bol gol atıp işi onlara bırakmamalıyız. sadece futbol değil sırayla gelen rakiplrin ağzını açık bırakmalıyız. bana solemedıgını bılıyorum...senın dedıklerının yapılmasını bende cok ıstıyorum keske yapsalarda bızde rahatlsak gollerı atsak oyunumuzu oynasakda herkes saskın saskın suratımıza baksa ne yapacaklarını bılemeseler...bende soledım bunu daha once senın dedgının aynısını ama..son ıkı haftadır umutsuzlugumuz hat safhada :(