PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 11-Mert Nobre

Barış Kahraman
08-30-2007, 15:43
http://goal.com/resultsimg/4495.jpg

Mert Nobre (Márcio Ferreira Perreira Nobre) (d. 6 Kasım 1980, Jaite), Forvet mevkiinde oynayan Brezilya asıllı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı futbolcu. 2006-07 sezonu itibariyle Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde forma giymektedir. Ağustos 2006'da Türk vatandaşlığına kabul edilmiştir.2008 yılından itibaren Milli Takım'da oynayabilecektir.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nden önce Paysandu, XV de Piracicaba, Sport Club do Recife, Paraná Clube, Kashiwa Reysol, Cruzeiro ve Fenerbahçe takımlarının formalarını giydi.

Serkan Uşak
09-08-2007, 03:19
Nobre değerlendirmesi
Hocamız affedilen ve kadroya tekrar alınan Nobre hakkında görüşünü bildirdi

Beşiktaşımız'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, FC Zürih maçından sonra süresiz kadro dışı bırakılan, ancak affedilmesinin ardından dün takımla antrenmanlara başlayan Nobre'nin takımdan uzak kaldığı dönemlerin, hem kendisine, hem takıma zararlı olduğunu söyledi.
Beşiktaş Kulübü'nün basın sorumlusu Tuncay Yanık'ın, Çilekli Tesisleri'ndeki nikah törenine katılan Sağlam, burada medya mensuplarına yaptığı açıklamada, bugün Nobre ile bir kez daha görüştüklerini belirterek, ''Nobre'nin takımdan ayrı kalacağı her günün, hem kendisine, hem takıma zararı olurdu. Nobre de yaptığımız görüşmede pişman ve üzgün olduğunu söyledi. Şu ana kadar yaşayabileceğimiz tüm sıkıntıları yaşadık. Daha fazlasını yaşarsak bizim için kötü olur'' dedi.

Kaynak - DHA

the_eagle
09-08-2007, 04:12
ADaş yürü be... Senden iyi forvet yok bu takımda hala iddialıyım! bu sistemin adamı nobre

Hasret Ergül
09-08-2007, 07:43
Hırsımın kurbanıyım

Beşiktaş'ta oyuna girmek istemediği için kadro dışı bırakılan ancak daha sonra affedilen golcü futbolcu Mert Nobre, yaptığı hatanın nedenini bu sözle açıkladı..

Zürih maçında oyuna girmek istemediği için kadro dışı bırakılan Beşiktaşlı futbolcu Mert Nobre, aldığı 20 bin dolar para cezasının ardından önceki gün teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından affedildi. Hem yönetim hem de Sağlam'dan defalarca özür diledikten sonra takıma dönmesine izin verilen golcü futbolcu, SABAH'a özel açıklamalar yaptı. Yaptığının büyük hata olduğunu söyleyen Nobre, "Hırsımın kurbanı oldum" dedi. Problem çıkaracak yapıda bir insan olmadığını vurgulayan siyah-beyazlı oyuncu, "Art niyetim yoktu. Beni herkes tanır. Oynayıp gol atamadığım maçlardan sonra ağladığım bile olur. Her zaman kazanmak isterim. Zürih maçında hocam oyuna sokmak istediğinde bir anlık boşluk oldu ve yanlış bir davranışta bulundum. Gol atamamak strese sokuyor" diye konuştu.

'GELECEĞE BAKIYORUM'
Artık geçmişte yaşananları bir kenara bırakmak ve geleceğe bakmak istediğini ifade eden Nobre, takımla çalışmalara tekrar başladığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Ayrıca sahada bütün yeteneğini yansıtacağını kaydeden golcü futbolcu, "Bir-iki maç üst üste gol atarsam , devamı gelecek. Beşiktaş'a çok katkı sağlayacağım" diyerek sözlerini noktaladı.

Barış Aygün
09-08-2007, 10:15
patlam yapmassan yazk olacak ıstıosun bısıler yapmayı ama eskınobre deılsın..tekmye kafa uzatan nobreyı ıstıorummm:yaaa:

Hasret Ergül
09-09-2007, 12:05
Hepsinin bir hikayesi var
Son yıllarda artan dövme yaptırma modasına Beşiktaş’ın yabancı oyuncuları da uydu. Bu moda doğrultusunda, Delgado, Nobre, Tello, Bobo, Cisse, Diatta ve Higuain’in vücutlarının çeşitli yerlerinde bir veya birden fazla dövmesi var. Beşiktaş Dergisi’nin haberinde futbolcular dövmelerin anlamlarını taraftarlarla paylaştı.

BEN BİR SAMURAYIM (NOBRE)
Brezilya asıllı Türk futbolcu Mert Nobre’nin vücunda ise dört adet dövme var. Nobre’nin sırtında iki tane dövme bulunuyor. "Allah haktır" yazısının yanı sıra, kılıcını savuran bir samuray bulunuyor. Kendisini bir savaşçıya benzeten sambacı, "Bir samuray yılmadan savaşır. Hiçbir zaman da pes etmez. Kendimi bir samuraya benzetiyorum. Ama savaşırken de rakibime en küçük bir saygısızlık yapmıyorum. Tıpkı samuraylar gibi..." diyor.

Nihat Kayaöz
09-11-2007, 14:27
http://img444.imageshack.us/img444/7931/nobre080qk5.jpg (http://imageshack.us)

Mert Nobre hırs küpü!

Sezon başındaki Mert Nobre ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var... Ceza sonrası büyük değişim yaşayan Sambacı, formasını geri almak için büyük çaba gösteriyor.

Ceza yaramış!

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile önce Kasımpaşa daha sonra Zürih maçlarında tartışan Mert Nobre, teknik heyetin aldığı kararla kadro dışı bırakılmıştı. Menacer Sinan Engin ile görüşüp, “Çok pişmanım” demesine karşın önce affedilmeyen daha sonra da 20 bin Dolar ceza verilen Brezilyalı futbolcu çok farklı bir görüntü çiziyor. Belediye ile oynanan hazırlık maçında görev yapan Sambacı’nın hırslı tavırları dikkat çekiyor.

Yüzler gülüyor

“Kendine gelmesi gerek. Onu tekrar 11’e almam için davranışlarını gözden geçirmeli” diyen Ertuğrul Sağlam’ın gözüne girmek için inanılmaz bir efor sarfeden Mert Nobre, Başkent’te oynamak için varını yoğunu ortaya koyuyor. Tecrübeli oyuncunun bu çıkışı, teknik heyeti de fazlasıyla memnun etmiş durumda...

Barış Aygün
09-11-2007, 14:55
varya herkese ceza verelım bız ıse yarıoo valla :D :D helal sana nobre..

Turgay Çetin
09-13-2007, 12:49
allahtan fazla uzamadı bu konu..yok bi şey değil medya ya haber cıkıyo..

Hasret Ergül
11-01-2007, 08:20
rize maçında aslardan biriydin aslında sen ama hugain kadar olamadın...

Nihal Aslan
11-01-2007, 10:03
sevıorum bu adamı ben en azından küsüp bi kenara oturup afra tafra yapmıor bravoo

Mehmet Erhan
11-01-2007, 10:05
benim düşünceme göre, sadece yedek olabilecek bir forvet...

Nihal Aslan
11-01-2007, 10:23
oynadıgı zamnlarda kımse boyle demıodu nasıl bakıosunuz olaylara anlam veremıorum ben adam bıraz kosmasın yedek olarak goruosunuz ilgın bı yaklasım

Mehmet Erhan
11-01-2007, 10:25
oynadıgı zamnlarda kımse boyle demıodu nasıl bakıosunuz olaylara anlam veremıorum ben adam bıraz kosmasın yedek olarak goruosunuz ilgın bı yaklasım

ben oynarkende aynı şeyleri düşünüyordum...bobo varsa yanına federico hıguain gibi birini koyacaksın, diyenlerdenim çünkü mert nobre topu alıp adam eksiltecek alan genişletecek ve sprinter özelliği olan bi forvet değil...sadece karambol golcüsü...bunu her zaman söylemişimdir...fakat, sen ilk kez görüyorsun nihal...belki o yüzden ilginç geldi sana düşüncelerim...

Nihal Aslan
11-01-2007, 10:54
belkıde ..............

Gökhan Özsoy
11-01-2007, 16:04
bu adamı eziklerdeykende sevmiodum şimdide sevmiyorum..
ne yaparsa yapsın isterse 50 gol atsın ama bu adam beşiktaşa yakışan bir futbolcu deil..
beşiktaşa transfer olunca 2 gun kendime gelemdim..:@

Volkan Kaya
11-01-2007, 18:39
dogum gunu 6 kasımmıs lıverpool macına denk gelıoo ınsallah dopgum gununde gol atar ( oynarsa )

Barış Aygün
11-01-2007, 18:52
dogum gunu 6 kasımmıs lıverpool macına denk gelıoo ınsallah dopgum gununde gol atar ( oynarsa )
gol atamasada attırsa bıle yeter volkanım 1 puan alalım yeter :D

Volkan Kaya
11-01-2007, 18:57
gol atamasada attırsa bıle yeter volkanım 1 puan alalım yeter :D

aynen kanka ıcraat yapsında hem kendıne hemde bızlere hedıye wersın
umız ozat da ne zaman karısı dogum yapsa goıller atıodu bu da o hesap:D

Barış Kahraman
12-01-2007, 08:59
bu adamın şu saatten sonra Beşiktaşa yararlı olacagına inanmıyorum.. bugüne kadarda bişe yapmadı zaten.. şu marsilya maçındaki son golümüzdeki tavrı iyice soğuttu beni kendinden.. defolsun gitsin..

Barış Aygün
12-01-2007, 10:09
sempatını kaybetmeden devre arası gule gule nobre ....

Utku Öz
12-01-2007, 10:59
ya nobre cok deişik bir futbolcu ona alex lazım durduğu yere top atsın nobrede gol atsın sevmedim sevmicem bu adamı

Barış Kahraman
12-01-2007, 19:36
alexin dediği gibi ben olmadan nobre 10gol bile atamaz.. adama önce gülmüştüm ama ne kadar haklı oldugunu görüyorum.. nobreyi göndermeliler.. hee kontejandan yemiyor diye kalmasına izin vereceklerse o zaman Türklere ne kadar veriyosan onada o kadar ver.. adam dünyanın parasını alıyor..

Utku Öz
12-01-2007, 20:01
alexin dediği gibi ben olmadan nobre 10gol bile atamaz.. adama önce gülmüştüm ama ne kadar haklı oldugunu görüyorum.. nobreyi göndermeliler.. hee kontejandan yemiyor diye kalmasına izin vereceklerse o zaman Türklere ne kadar veriyosan onada o kadar ver.. adam dünyanın parasını alıyor..

evet cok haklısn ben bunu söylemiştim alex olmadan nobre bir hiçç tembel adam

çarşı_1903me
12-02-2007, 01:29
acaba 4-3-3 e oynarsak maçı alırmıyız sizce nobre bobo higuainle birlikte

Barış Kahraman
12-02-2007, 01:36
bobo higuain nobre 3lü forvet kurgusu olamaz.. 3lü forvet oynicaksak göbekte oynayan uzun yani bobo yanlarda oynayan hızlı yani i.akın ve higuain olmalı.. higuain ve i.akın forvet.. bobo ve nobre santrafor tipli oyuncular..

Barış Aygün
12-02-2007, 12:04
devre arası gıtsın...

Mehmet Erhan
12-02-2007, 12:13
devre arası gıtsın...

zaten golcü arıyoruz...bence sezon sonu gitmesi daha mantıklı...devre arası giderse kim yedek golcü olacak...batumu...bırak allah aşkına...

Barış Aygün
12-02-2007, 12:15
zaten golcü arıyoruz...bence sezon sonu gitmesi daha mantıklı...devre arası giderse kim yedek golcü olacak...batumu...bırak allah aşkına...
batuhan 5 nobre eder su halıyle..

Mehmet Erhan
12-02-2007, 12:18
batuhan 5 nobre eder su halıyle..

o da senin düşüncen...saygı duyarım...ama batuhan daha tecrübesiz ve bunu fb maçında belli etti...bence daha ister batuya...batuhan şimdilik pafta güzel...bırakda orda kalsın...

Barış Aygün
12-02-2007, 12:19
o da senin düşüncen...saygı duyarım...ama batuhan daha tecrübesiz ve bunu fb maçında belli etti...bence daha ister batuya...batuhan şimdilik pafta güzel...bırakda orda kalsın... nobre geldıgınden berı kac gol attı kı...batuhanı yetıstırmek lazım....hıguaınle baslar son 15*20 dakka al batuyu yetıstır....cocukta potansıyel var...ve tecrube kacanması ıcın a takımda oynaması sart...

Mehmet Erhan
12-02-2007, 12:22
nobre geldıgınden berı kac gol attı kı...batuhanı yetıstırmek lazım....hıguaınle baslar son 15*20 dakka al batuyu yetıstır....cocukta potansıyel var...ve tecrube kacanması ıcın a takımda oynaması sart...

nobre kötü diyenlerin başındada ben geliyorum...zaten gitmesini istediğimide söyledim ama devre arası iyisini alamadığın müddetçe(ki ben alınacağınıda düşünmüyorum) hiç değilse sezon sonuna kadar kalması en iyisi...zaten bobodan başka gol atan adam yok... :(

Barış Aygün
12-02-2007, 12:28
nobre kötü diyenlerin başındada ben geliyorum...zaten gitmesini istediğimide söyledim ama devre arası iyisini alamadığın müddetçe(ki ben alınacağınıda düşünmüyorum) hiç değilse sezon sonuna kadar kalması en iyisi...zaten bobodan başka gol atan adam yok... :(
hayırlısı bakalım ınsallah takım ıcın en ıyı olanı yaparlar artık....

Hüseyin Balcı
12-02-2007, 13:01
Hele bir durun nobreye gelene kadar çok sayıda ruhsuz var günah keçimiz nobremi oldu ?

Hasret Ergül
01-14-2008, 08:29
Gitmeyi değil, oynamayı istiyorum

Konya maçında 3 puanı getiren Nobre, "Sözleşmem sürüyor. Bana şans verilirse, takıma daha çok katkı yapacağım" dedi..

Beşiktaş'ın, Konyaspor ile yaptığı ve 2-1 kazandığı maçta uzatma dakikalarında attığı golle takımının galibiyetinde büyük pay sahibi olan Nobre, ligin ikinci yarılarına gol atarak başlama geleneğini bozmadı. Beşiktaş'ta 2. yılını geçiren ve Türk vatandaşlığına geçen Nobre, 2005-06 sezonunda Fenerbahçe'de oynadığı dönem dahil son 3 sezonda ikinci yarıya golle başlama geleneğini, Konyaspor'a attığı golle sürdürdü. Bir ara satılması gündeme gelen Brezilyalı golcü, fazla forma şansı bulamadığı halde çok eleştirildiğini belirterek, "Haksız yere yapılan eleştiriler beni çok üzdü. Beşiktaş'ta oynamayı ve çok gol atmayı istiyorum. Yeter ki bana şans verilsin. Futbolda küsmek olmaz. Kimi zaman oynar kimi zaman da kulübede oturursunuz. Beşiktaş'la sözleşmem var. Gitmeyi istemiyorum" diye konuştu.

Bülent Girgin
01-14-2008, 08:32
Hele bir durun nobreye gelene kadar çok sayıda ruhsuz var günah keçimiz nobremi oldu ?

dogru söze ne denirki ! demirören var, sinan engin var, ertugrul efendi var !

Mehmet Erhan
01-14-2008, 08:35
dogru söze ne denirki ! demirören var, sinan engin var, ertugrul efendi var !

çArşı varmı abi...:D:

Bülent Girgin
01-14-2008, 09:14
çArşı varmı abi...:D:

anlamadim, o da ne oluyor?

Gökhan Özsoy
01-18-2008, 21:11
Müslüman mı oldu?

Beşiktaş’a transfer olduktan sonra Mert ismini alarak Türk vatandaşlığına geçen Nobre, dün sahada ilginç bir görüntü oluşturdu. Attığı golle Konya’da takımına 3 puanı hediye eden Nobre, müslümanların dua ettiği şekilde ellerini kaldırıp dua etti. Sambacı’nın bu davranışı, ‘Acaba müslüman mı oldu’ yorumlarını beraberinde getirdi ancak Nobre bu konuda açıklama yapmadı.

Nihal Aslan
01-19-2008, 09:58
ben nobreye sans verılırse faydalı olacagından emınım şimdi adam bır ıkı macda bırsey yapamadı dıe oyundan alınıyorsa böyle birtek nobre yok takımda bırsuru adam var ibrahım üzülmez de alınmalı o zamn nobre en azından pas verıp ayagında topu tutabılıyor ...

Ezel Özsipici
01-19-2008, 10:26
zaten holosko geldi geleli güzel oynamaya basladı ashh nobra ka senedir burdası bir performansını gösteremediN:(

Hasret Ergül
01-19-2008, 21:45
Geçen sene ilk yarıki nobre karşımızdaydı hırslı her topa pres yapan savaşan koşan umarım böyle devam eder...

Hasret Ergül
01-19-2008, 22:12
Nobre: "Gollerimi sürdürmek istiyorum"

Kasımpaşa karşısında takımı adına 2 gol atan Mert Nobre, gollerini sürdürmek istediğini dile getirdi. Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşamak istediğini belirten Nobre, ''Yeni yılda yeni bir sayfa açtım. Sıkıntılarımı bir kenara koydum. Önümüzde büyük maçlar olacak. Bizim de büyük oyuncularımız var. Şampiyonluk şansımız çok yüksek. Rakiplerimize bakmıyoruz ve kendi maçlarımızı düşünüyoruz'' dedi.

Siyah-beyazlı takımın Arjantinli yıldızı Delgado ise, son dönemde artan formuyla ilgili, ''Arkadaşlarım iyi oynadıkça, ben de daha iyi oynamaya başladım. Bu sezon birbirimizi daha iyi tanıdık. Cisse ve Tello gibi oyuncular orta alanın daha da güçlü olmasını sağladı'' derken, Kasımpaşa karşısında 2 gol yemeleriyle ilgili bir soru üzerine ise, ''Golü hepimiz atıyoruz, hepimiz de yiyoruz. Başarı için hep birlikte birşeyler yapmalıyız'' yanıtını verdi. Delgado, lig lideri Sivasspor ile ilgili bir soruya ise, ''Sivasspor, saygı duyulması gereken bir rakip. Ancak sıralamada yalnızca Sivasspor'un üstüne değil, diğer rakiplerin de üstüne çıkmamız gerekiyor'' dedi.

Beşiktaş filelerine 2 gol birden gönderen Kasımpaşalı Özgür Öçal da rakipleri karşısında kötü goller yediklerini, ancak iyi futbol izlettirdiklerine inandığını söyledi.
Beşiktaş, yarını izinli geçirdikten sonra 21 Ocak Pazartesi günü Turkcell Süper Lig'deki Gaziantepspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

Barış Aygün
01-19-2008, 22:16
azmının karsılıgını almaya basladı....tebrıkler....

Mehmet Erhan
01-20-2008, 14:17
valla hüso abi gitmesini istediğim için bende utanmaya başladım bile...ama, her maç böyle oynasın canımı yesin... ben her maç utanmaya razıyım...süpersin nobre...böyle devam...;)

Hasret Ergül
01-26-2008, 22:51
Holosko nobreye yaradı :D

Kemal Arıcıoğlu
01-26-2008, 22:54
alexin dediği gibi ben olmadan nobre 10gol bile atamaz.. adama önce gülmüştüm ama ne kadar haklı oldugunu görüyorum.. nobreyi göndermeliler.. hee kontejandan yemiyor diye kalmasına izin vereceklerse o zaman Türklere ne kadar veriyosan onada o kadar ver.. adam dünyanın parasını alıyor..söylediklerinde hala kararlımısın barış???:dov:

Hasret Ergül
01-28-2008, 14:05
"Tam bir Türk hayranıyım"
Türk vatandaşlığına geçen Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Mert Nobre, Türk Milli Takımı'na hizmet etmek istediğini söyledi.

''Cola Turka ile Futbolcu Günlüğü''nün konuğu olan Nobre, uzun yıllardır Türkiye'de olduğunu belirterek, ''Türkiye'yi çok seviyorum. Burası da asıl vatanım Brezilya gibi. Tam bir Türk hayranıyım. Dolayısıyla Türk Milli Takımı'nda sevdiğim insanlara hizmet etmek isterim. Performansım yükseliyor. Terim'in gözü önünde olmak istiyorum, umarım milli takıma seçilirim'' diye konuştu.

Geçen sezon Türk vatandaşlığına geçen Nobre, Brezilya'da Türk olmasını nasıl karşıladıkları sorusuna ise ''Vatandaşlığını değiştiren birçok futbolcu arkadaşım var. Öncelikle kimse bana karşı olumsuz bir harekette bulunmadı. Normal karşıladılar ve tebrik ettiler'' diye yanıt verdi.

-''ŞAMPİYONLUĞU ÇOK İSTİYORUZ''-

Nobre, bu sezon takım olarak şampiyonluğa çok inandıklarını dile getirerek, ''Bir takımın şampiyon olması için bütün bireylerinin şampiyonluğu düşünmesi ve istemesi lazım. Uzun süredir bütün takım arkadaşlarım da şampiyonluğun hayalini kuruyor. Yani takım olarak şampiyonluğu çok istiyoruz ve bu da bizi sene sonunda hedefe götürecek diye düşünüyorum'' dedi.

Son haftalarda yükselen performansını devam ettirmek istediğini kaydeden Nobre, ''Gollerimin devamını getirmek istiyorum. Bundan sonraki maçlarda da hocam görev verirse elimden gelenin en iyisini yaparak gollerime devam edeceğim'' şeklinde konuştu.

Nobre, gollerinin büyük bir bölümünü maçların ikinci yarılarında atmasının nedeninin sorulması üzerine de ''Ben her zaman gol atmak için mücadele ederim ama hiçbir zaman (ilk yarı atmayım, ikinci yarı atayım) gibi bir düşüncem olmadı. Demek ki ilk yarıda gelmeyen pozisyonlar ikinci yarıda gelmiş. Garip bir durum ama oldukça ilginç bir tesadüf'' diye yorum yaptı.

Turkcell Süper Lig'in 17. haftasındaki Vestel Manisaspor maçına gözlükle çıktığının, ama daha sonra bunu kullanmadığının hatırlatılması üzerine de Nobre, ''Bir daha gözlükle oynamamayı temenni ediyorum. Gözlüğün camları buğulandı. Görmeyen futbolcu nasıl futbol oynasın'' dedi.

Nobre, kitap okumayı çok sevdiğini, en sevdiği yazarın ise Paulo Coelho olduğunu da dile getirdi.

Emre Dikdoğmus
02-03-2008, 13:22
söylenecek fazla bişi yok yanına anlaşabildiği adam geldi kendini gösterdi.holosko geldi nobre coştu

Savaş Aygün
02-04-2008, 02:19
nobre süper yaa...gol atmadığı zaman bile müthiş işler yapıyodu...şimdi kendini buldu...

Gökhan Özsoy
02-04-2008, 03:57
bu adam beşiktaştan gitmeli bence..gecen sezonda aynını yaptı 2.yarıya hızlı bir başlangıç sonra bişe yok.. bu sezonda aynısının olcana inanıyorum..

Mehmet Erhan
02-04-2008, 10:06
sana katılmıyorum gökhan...nobre, holosko gelince kendini buldu bence...üstelik türk...esas gönderilmesi gereken 1 aydır hayalet gibi dolaşan bobo olmalı...tabi böyle kalacaksa...

Şule Artarlar
02-04-2008, 10:20
bu adamı seviyorum ama bazı dönemler duragana geçmese daha iyi olucak...

Gökhan Özsoy
02-04-2008, 12:53
sana katılmıyorum gökhan...nobre, holosko gelince kendini buldu bence...üstelik türk...esas gönderilmesi gereken 1 aydır hayalet gibi dolaşan bobo olmalı...tabi böyle kalacaksa...

bobo gitsin nobre kalsın diyosunya mehmet ne diyim =))

Mehmet Erhan
02-04-2008, 12:58
bi şey deme gökhan...sadece objektif bak olaya lütfen...2. yarıda nobre ne yapmış bobo ne yapmış onu gör yeter...;) hem ben boboya gitsin demiyorum böyle devam edecekse durmasın diyorum... holoskonun gelişi nobreye yaradı ama boboyu olumsuz etkiledi...bunuda göz ardı edemeyiz...

Gökhan Özsoy
02-04-2008, 15:45
bi şey deme gökhan...sadece objektif bak olaya lütfen...2. yarıda nobre ne yapmış bobo ne yapmış onu gör yeter...;) hem ben boboya gitsin demiyorum böyle devam edecekse durmasın diyorum... holoskonun gelişi nobreye yaradı ama boboyu olumsuz etkiledi...bunuda göz ardı edemeyiz...

bobo brezilya milli takımına gitti bu haliyle mehmet nıbre turk milli takımına bile alınmadı adam o kadar turk oldu milli olucam die:D
nese ben nobre topicinde Forza Bobo diyorum..=))

Mehmet Erhan
02-04-2008, 15:50
bobo brezilya milli takımına gitti bu haliyle mehmet nıbre turk milli takımına bile alınmadı adam o kadar turk oldu milli olucam die:D
nese ben nobre topicinde Forza Bobo diyorum..=))

olay forza bobo veya forza nobre olayı değil,sadece nobrenin ve bobonun son maçlardaki katkısına bakarak yapılan bi kıyaslama bana göre...ona bakarsak genel olarak bakıldığında bobo carewden, ailtondan ve nobreden çok daha fazla katkı sağlamıştır takıma...beni yanlış anlamasın kimse ben bobo iyi değil kalmasın demiyorum sadece bi kaç haftadır düşüşte ve böyle giderse hiçde iyi olmaz hem takım için hem kendisi için...ben aslında onu anlatmaya çalışıyorum...milli olma olayına gelince bobonun milli olmasına çok sevindim ama nobrenin şu son maçlardaki performansıyla milli takıma alınamaması ise bir terim klasiğidir...başka bir şey değil...son kez söylüyorum ben şu anki performanları baz alıyorum...

Gökhan Özsoy
02-04-2008, 15:54
tmm mehmet anladım=)
ama nobrenin milli takıma alınmasını istemiyorum.. nedenide milli takımımızda daha fazla yabancı oyuncu istemiyorum bu beni üzüyo..

Bülent Girgin
02-04-2008, 19:21

11-25-2007, 13:22

asi kartal-85
Üye

takımda hiçbir zaman değişmeyeceğim 2 yabancıdan biri...teşekkürler bobo...

YORUMSUZ !

Adnan Direnç
02-04-2008, 20:58
hemen yolladınız bobocumu :)

boboyu satanı bizde satarızz ulan !!!

Sercan Kandemir
02-04-2008, 22:09
nobre besiktasta cok iyi savasiyor iyi mücadele ediyor gecen sene ama biraz sayif di yine kendini yere gömmedi oynamaya devam etdi, bu seneye bakarsaniz cok sanssizdi saglam'la basta arasi biraz sogukdu kendini yavas yavas toparliyor devamini getirirse nobre yi kimse durduramaz diye düsünüyorum.

Bülent Girgin
02-05-2008, 08:40
Abi okadarda değil gitme üstüne çocuk yazmış son 1 aylık performansını baz alıp konuştuğunu ;)

selam hüseyin,son bir aylik performansa bakipta futbolcu gönderecek olsak bugün takimda futbolcu kalmazdi, ayrica son 6-7 aydir piysada olmayan nobre birdenbire tutulupta bobonun gönderilmeside ne oluyor ben bunu anlamadim?

Mehmet Erhan
02-05-2008, 10:37
olay forza bobo veya forza nobre olayı değil,sadece nobrenin ve bobonun son maçlardaki katkısına bakarak yapılan bi kıyaslama bana göre...ona bakarsak genel olarak bakıldığında bobo carewden, ailtondan ve nobreden çok daha fazla katkı sağlamıştır takıma...beni yanlış anlamasın kimse ben bobo iyi değil kalmasın demiyorum sadece bi kaç haftadır düşüşte ve böyle giderse hiçde iyi olmaz hem takım için hem kendisi için...ben aslında onu anlatmaya çalışıyorum...milli olma olayına gelince bobonun milli olmasına çok sevindim ama nobrenin şu son maçlardaki performansıyla milli takıma alınamaması ise bir terim klasiğidir...başka bir şey değil...son kez söylüyorum ben şu anki performanları baz alıyorum...

selam hüseyin,son bir aylik performansa bakipta futbolcu gönderecek olsak bugün takimda futbolcu kalmazdi, ayrica son 6-7 aydir piysada olmayan nobre birdenbire tutulupta bobonun gönderilmeside ne oluyor ben bunu anlamadim?

lütfen üstteki yorumumu okuyunuz...ben bu konuyla alakalı daha başka bi şey söylemek istemiyorum...çünkü, çok sıkıldım artık...selamlar ve saygılar... :hii:

Volkan Kaya
02-05-2008, 13:25
bobo kesınlıkle kalmalı satmayı dusunmek bıle cok sacma bence nobre de turk statusunde oynadıgı ıcın kalmalı oda eger bole dewam edıcekse tabı

Kemal Arıcıoğlu
03-03-2008, 21:41
http://image.haber3.com/haber/59097.jpgBeşiktaş'ın golcü futbolcusu Mert Nobre, sahada takımının kazanması adına her şeyi yapabilecek bir futbolcu olduğunu söylerken, siyah beyazlıların karakterine uygun bir kulüp olduğunu dile getirdi.

Mert Nobre, siyah-beyazlıların resmi dergisinin Mart ayı sayısında yer alan röportajında, ''Ben sahada takımımın kazanması adına her şeyi yapabilecek bir futbolcuyum. Benim iş mentalitem de budur. Bazen tabii ki istediğiniz gibi gitmiyor, gol atamıyorsunuz. Ama gol atamadığım zamanlarda da (Takıma nasıl yararlı olurum) diye her dakika düşünen bir yapım var'' diye konuştu

Hiçbir zaman vazgeçmeyen bir yapısı bulunduğunu vurgulayan Nobre, ''Bir defans oyuncusunun rakipte hoşlanmadığı şey de budur. Defans oyuncusu, rakip forveti sertlikle ya da başka şekilde vazgeçmeye zorlar. Ama benim yapımda vazgeçmek diye bir şey olmadığı için herhalde defans oyuncuları bu yönümü sevmiyordur'' dedi. Nobre, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına geçmesinin takımda yabancı statüsünde oynamama dışında kendisinde hangi değişimlere neden olduğunun sorulması üzerine, ''Tabii ki takımda yabancı limitini doldurmamak ayrı bir yer ama ben artık Türk vatandaşıyım. İlk gündeme geldiğinde ailem bu kararımı hoşgörüyle karşıladı. Ben gerçekten bunu çok istedim. Sevdiğim ve çalıştığım ülkenin vatandaşıyım'' şeklinde konuştu. Beşiktaş'a ilk geldiğinde bazı soru işaretleri bulunduğunun ve performansının merakla beklendiğini belirtilmesi ve bunun kendisini rahatsız edip etmediği sorusuna Nobre, ''Beni başkalarının ne düşündüğü çok fazla ilgilendirmiyor. Benim Beşiktaş ile kontratım var. Bu nedenle de (Beşiktaş'a daha fazla nasıl yararlı olurum) düşüncesi doğrultusunda çalışıyordum. Halen de böyle düşünüyorum. Başkalarının ne düşündüğünü kafama takmıyordum'' diye yanıt verdi.

"BEŞİKTAŞ, KARAKTERİME UYGUN BİR KULÜP"

Beşiktaş'ın karakterine uygun bir kulüp olduğunu dile getiren Nobre, 'Bir insanın, daha doğduğu andan itibaren karakteri oluşmaya başlar. Her zaman herkes burada beni iyi karşıladı. Taraftar da aynı şekilde her zaman bana iyi davrandı'' dedi.

Nobre, bir Fenerbahçe maçına kaptan olarak çıktığının hatırlatılması üzerine de ''Benim için çok büyük bir hediyeydi kaptanlık pazubendi. Türkiye'de üç büyüklerden biri olan Beşiktaş gibi bir takımda kaptan olarak sahaya çıkmak benim için büyük bir şereftir, büyük bir gururdur. O maçtan galibiyetle ayrılmak isterdim. Maalesef berabere kalmıştık'' diye konuştu.

Geçen seneye göre daha farklı bir sistemle oynadıklarını kaydeden Nobre, ''Bobo, Delgado ve Holosko, takımın atak zenginliğini sağlıyor. Ben de böyle devam etmek, daha çok pozisyon bulmak istiyorum'' dedi

Erkan Korkmaz
03-03-2008, 22:30
Bobodan artık verim alabileceğimizi zannetmiyorum sanırım artık avrupada oynamayı iyice kafasına koydu Nobre de ise maşallah süper bir yükseliş var bence artık beşiktaşta planlar Nobre - Holosko öncelikli olarak yapılmalı...

Mehmet Erhan
03-16-2008, 17:53
Nobre temkinli konuştu!

Ligin ikinci yarısında attığı gollerle Beşiktaşımızı sırtlayan Mert Nobre, Trabzonspor karşılaşması öncesinde temkinli ifadeler kullandı. Brezilya asıllı golcümüz, “Bugüne kadar kimlere kaybettiğimiz ortada. Ayrıca bu saatten sonra rakip ayrımı yapma lüksümüz de yok. ‘Fikstür avantajımız var’ diyoruz, ancak bu şansı puana çevirmemiz gerekiyor. Trabzonspor iyi bir takım. Şanssız bir dönemden geçiyorlar, apayrı bir motivasyon içinde olacaklar. Tüm ciddiyetimizle sahaya çıkacağız ve 3 puanı alacağız” diye konuştu.

Kaynak: Fanatik

16.03.2008

Şule Artarlar
03-17-2008, 04:03
Tüm ciddiyetimizle sahaya çıkacağız ve 3 puanı alacağız” diye konuştu.

Haklıda çıktı işte ..

Nihal Aslan
03-17-2008, 16:26
nobre artık besıktasın saglam futbolcuları arasına gırmeye aday bır ısım bence her cıktıgı macda gol atıyor en azından atamasa bıle zorluor kosuor yapabılecegı herseyın sınırlarını zorluyor ı love you nobre

Mehmet Erhan
03-20-2008, 15:41
"15 golü geçmek istiyorum"

Filip Holosko'nun takıma gelmesinden sonra adeta coşan Nobre, "Holosko'nun hem takıma hem de benim performansıma çok büyük katkısı var. Onun transferi en çok bana yaradı" diye konuştu. Ligin ikinci yarısında adeta coşan Brezilyalı futbolcu, "Gollerin devam edecek mi?" sorusuna "Tabi ki her maçta gol atmayı isterim. Hedefim 15 golün üstüne çıkmak. Bunu da başaracağıma inanıyorum" ifadesini kullandı. Dünkü idmanda hırsıyla gözdolduran Nobre, İstanbul Büyükşehir maçı için taraftara da çağrıda bulunarak, "İnönü Stadı'ndaki gibi bu hafta da tribünleri dolu görmek istiyoruz. Olimpiyat Stadı'nda yalnız kalmayalım" şeklinde konuştu.

Kaynak: Sabah

20.03.2008

Sercan Kandemir
03-20-2008, 16:42
gecer anam gecer:D böyle devam ederse her mac gol atarsa 15den daha fazla gol atar:D

Elif Kaya
04-11-2008, 09:56
'Seyircisiz maç işkence gibi'

Son maçlarda suskun kalan Mert Nobre, Gençlerbirliği OFTAŞ karşılaşması öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu.

Son maçlarda suskun kalan Mert Nobre, Gençlerbirliği OFTAŞ karşılaşması öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Sambacı, “Seyircisiz maç oynamak, sahadaki futbolcu için işkenceden beter. Bu karanlık ortamda galip gelerek, aydınlığa ulaşabiliriz. Kazanıp, rakiplerimizin puan yitirmesini bekleyeceğiz. Bu maçta gol atmayı çok istiyorum. Ancak önemli olan kazanmak. Elimize gelen avantajı kullanamadık, şimdi rakiplerin kayıp yaşamasını bekliyoruz” ifadesini kullandı. Nobre bu sezon ligde 9 kez gol sevinci yaşadı

Barış Kahraman
08-25-2008, 18:57
Golcü oyuncumuz Nobre'nin çekilen MR sonucunda UEFA Kupası rövanş maçında forma giyemeyeceği belirlendi

Antalyaspor maçında sakatlanan Beşiktaşımızın golcü futbolcusu Mert Nobre, Bosna Hersek'in Siroki Brijeg takımıyla 28 Ağustos Perşembe günü oynanacak UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanş maçında forma giyemeyecek. Antalyaspor karşılaşmasında sağ ayağına darbe alan Mert Nobre'nin bugün MR'ı çekildi. Mert Nobre'nin sağ ayağında darbeye bağlı yumuşak doku zedelenmesi tespit edildiğini belirten kulüp doktorları, golcü oyuncumuzun Siroki Brijeg maçında takımdaki yerini alamayacağını açıkladılar.
Nobre'nin hafta içindeki tedavisine göre ligin ikinci haftasında yapılacak olan Konyaspor karşılaşmasında forma giyip giyemeyeceğine karar verileceği bildirildi

Yalçın Özdemir
08-25-2008, 20:24
ıns. duzelır

Samet Sahin
08-27-2008, 20:12
inş sakatlıgını atlatır konya macına yeşicek diyorlar
tam bir görev adamı macta varını yogunu koyuyor ortaya

Ceyhun Pişken
10-02-2008, 10:12
gerçekten ii bi forwet uefada işimise çok yarycak çoq ii oynyo..

Ali Dincel
10-05-2008, 13:28
gerçekten ii bi forwet uefada işimise çok yarycak çoq ii oynyo..

maalesef yaramasına izin verilmedi:(:( ama mücadele eden tek oyuncumuz...

Nuray Kurt
10-23-2008, 16:00
'Denizli motivasyonumuzu yükseltti'
Beşiktaş'ın golcüsü Nobre, Mustafa Denizli'nin gelişinin kendilerini olumlu yönde etkilediğini ve şampiyonluğa adım adım yaklaşacaklarını söyledi.

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Mert Nobre, Mustafa Denizli'nin göreve gelişinin motivasyon olarak takımı büyük ölçüde etkilediğini vurgulayarak, ''Yeni teknik direktörün gelişi oynama arzusunu artırdı, bunu devam ettirmek istiyoruz'' dedi.

BJK TV'ye röportaj veren Brezilya asıllı futbolcu, ''Mustafa Denizli'nin gelişi, her şeyden önce, motivasyon olarak takımı büyük ölçüde etkiledi. Dışarıdan görüldüğü gibi motivasyonumuz, maça ve antrenmanlara konsantrasyonumuz üst düzeyde. Bununla birlikte, doğal olarak, herkes kendini göstermek için daha fazla çaba harcıyor. Yeni teknik direktörün gelişi oynama arzusunu artırdı, bunu devam ettirmek istiyoruz'' diye konuştu.

Nobre, Denizli'nin daha önceden de kendi oyun anlayışını beğeniyor olmasından mutlu olduğunu vurgulayarak, ''Çünkü yaptığınız işin beğenilmesi çok güzel. Ben de teknik direktörümüzün işini kolaylaştırmak için elimden geleni yapacağım. Sonuçta bu işbirliğinden karlı çıkan takımımız olacak'' ifadesini kullandı.

Gençlerbirliği maçındaki performansının beğenilmesinin de kendisini çok mutlu ettiğini anlatan Nobre, ''Takım olarak iyi oynadık, tamamen kazanma düşüncemiz vardı. Hepimiz gol atmak, kazanmak için mücadele ettik. Takım olarak iyi olmamız, benim de iyi oynamamı sağladı'' dedi.

Yakaladıkları bu ritmi sonraki maçlarda da devam ettirmek istediklerini kaydeden Nobre, ''Tello, Holosko ve ben... İlerideki performansımız gol bakımından önemli olduğu kadar, takım defansımızın güçlenmesi açısından da son derece önemli'' şeklinde konuştu.

''TAKIM İÇİNDE KONUŞULAN TEK ŞEY ŞAMPİYONLUK''

''Bu sezon, 'Şu kadar gol atarım' diye bir hedef koymadım. İlk hedefimiz şampiyonluk'' diyen Mert Nobre, ''Benim ve takımım için şu anda varmak istediğimiz tek hedef şampiyonluk. Ama onun dışında her maça gol atmak için çıkıyorum. Tabii ki her maçta gol atmak zor, ama her maçta gol atmak için çok çalışıyorum'' şeklinde konuştu.

Nobre, ''Şampiyonluktan bahsetmek için erken deniliyor, ama bizim için erken değil. Baştan itibaren biz şampiyonluk düşüncesiyle başladık ve bu düşünceyle devam ediyoruz. İlk günden beri hedefimiz şampiyonluk. İkinci kaptan olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim, takım içerisinde konuşulan tek şey şampiyonluk. Çok çalışıyoruz ve bu hedefimize adım adım yaklaşacağız'' dedi.

''SİVASSPOR MAÇINI KAZANACAĞIZ''

Mert Nobre, ligde yarın Sivasspor ile yapacakları maçla ilgili olarak da, ''Sivasspor 3 sezondur çok iyi bir performans gösteriyor. Onları çok yakından takip ediyoruz, ama biz de kendi limitlerimizi biliyoruz. Şampiyon olmak istiyoruz. Sivasspor'a saygımız var, iyi mücadele ediyorlar. Ama biz Beşiktaşız. Evimizde oynayacağız ve kazanacağız. Sivasspor maçını olduğu gibi her maçı kazanmamız gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

Nobre ayrıca, kolumdaki kırmızı balık dövmesinin çok merak edildiğini belirterek, ''Bu, Karpa balığı. Japon kültüründe şans getirdiğine inanılır, ama ben bu amaçla yapmadım. Şekil olarak çok sevdiğim için bu dövmeyi yaptırdım'' diyerek röportajı noktaladı.

Samet Sevim
10-23-2008, 17:08
Nobre o bu takımın en mücadeleci ismi ..

Ondan bahsederken kocaman bir parantez açmamız gerekir ..

Tribünlerde çok seviyor ve oda bunun farkında ..

Bence Nobre takımda 1. Kaptan olacak tek isim liderlik vasıfları olan ve takımını ateşlemeyi becerebilen bir futbolcu inşallah uzun süre Beşiktaş forması altında görürüz kendisini ve inşallah sakatlık geçirmeden büyük başarılara imza atar. . .

Bahadır Tekin
11-02-2008, 11:44
Nobre'yi başarılı buluyorum

Oynadığı müddetçe gollerini atıyor

Barış Kahraman
05-20-2009, 06:24
Sezonun en kritik derbisine 4 gün kala Beşiktaş’a iyi haber... Uzun süreli sakatlık dönemini geride bırakan ve kupa finalinde kısa süre de olsa görev alan Mert Nobre, belalısı olduğu Galatasaray’a yine gözdağı verdi. “Artık ilk onbirde sahaya çıkacak durumdayım” diyerek söze başlayan yıldız futbolcu, Sarı Kırmızılılar’ı kızdıracak sözler sarf etti: “Sahalara golle dönmek istediğim için bekledim ve bu yüzden Galatasaray derbisini sabırsızlıkla bekliyorum. Şu kesin; İnönü’de kazanıp, taraftarımızın önünde şampiyonluk turu atacağız.

Ayşegül Alparslan
05-21-2009, 15:00
ama şimdi nobre sahalara geri dönüyorsa bu adam boboyu kesin kenarda oturtur hemde bu kadar forma girmişken

Kıyasettin Tasar
05-24-2009, 01:22
ama şimdi nobre sahalara geri dönüyorsa bu adam boboyu kesin kenarda oturtur hemde bu kadar forma girmişken

yok yok öle bi riske giremez şu durumda,eğer bu riski alıpta yenilirsek,mustafa hocayı topa tutarlar,70 ten sonra kesn alır oyuna ama ilk 11de çıkarmaz kanımca.

Ertürk Yıldırım
09-06-2009, 16:08
gs macında gol atarrrrr çok seviyo gsyi :D

Bahadır Karaçanta
12-07-2009, 10:38
yıllık 2.2 milyon euro alan ama 272 gündür gol atamayan muhteşem forvetimiz.

Yılmaz Özgüller
12-07-2009, 11:12
tamam koşuyor mücadele ediyor eyvallah zaten sırf o yüzden taraftar onu takdir ediyor ama yeter artık herşey biyere kadar gol at be kardeşim senin ayağına batuhan harcanıyor,türk oldu bunlar parayı seven adamlar parayı ver herşey olurlar yazık bu kulübün giden paralarına biri az para alıyor oynamıyor biri fazla alıyor yatıyor dengeler yok

Mustafa Balcılar
12-07-2009, 11:27
gitsin artkık. geçlere yol açalım. sadece koşmak yetseydi, bolt süper futbolcu olurdu.

Yılmaz Özgüller
12-07-2009, 11:30
ya gitmesine gitsinde bi adamdanda para kazanalım bi adamdanda zarar etmiyelim be bu nasıl bi mantıkdır nobrenin menejerine bile dünya para verdiler,nobre iyi futbolcu ama sakatlandı bitti abi haybeye okadar para verip sözleşme yenilediler

Mustafa Balcılar
12-07-2009, 12:42
nobreyi kim alırki yılmaz. cicncona forvet lazım 1-2 milyon verip alsınlar. ama ona bizim kadar maaş kimse vermez oda ayrı mevzu.

Ertürk Yıldırım
12-07-2009, 14:42
batuhan nobreden daha iyidir ya...

Mustafa Balcılar
12-07-2009, 14:48
batuhan nobreden daha iyidir ya...
aynen katılıyorum.

Onur Kurtcu
12-08-2009, 21:38
batuhan...

Özge Kayhan
12-09-2009, 14:25
Keşke Batuhan'ı oyuna alsaydı Mustafa Hoca..

Ertürk Yıldırım
12-09-2009, 14:57
nobre ile birlikte tabata bu takımın oyuncusu değillerr

Emrah Kahraman
12-09-2009, 22:17
Beşiktaş için artık faydalı olacağını düşünmüyorum bu dakikadan sonra.Aldığı parayıda için yorum bile yapmıyacağım..

Murat Serkan Kaya
12-13-2009, 01:04
el freni derdi bi abim maçları izlerken kızardım ama hakkaten el freni olmaya başladı Türk statüsünde olmasından kurtarıyor

Can Dönmez
12-15-2009, 14:29
ah be nobre insan biraz gol atar

Mehmet Ak
12-19-2009, 21:46
Aldığı Paraya Değmeyen Bir Oyuncu

Bulent Yazici
09-07-2010, 18:56
Sambacı, “Üzerimde gerçekten büyük bir yük vardı. Ancak Karabük karşılaşmasıyla birlikte omuzlarımdaki yük uçtu, gitti...

İnanılmaz motivasyona sahibim, moralim yerinde. Kendime güveniyorum. Ankaragücü karşılaşmasında, taraftarımızın önünde forma giymek ve gol atmak istiyorum. Bu sezon çok önemli golcülere ve yaratıcı oyunculara sahibiz. Şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu göstermemiz gerekiyor” diye konuştu.

Çocuğunun hastalığının yanı sıra, futbol yaşamında da sıkıntılı günleri geride bıraktığını itiraf eden Nobre, sözlerini şöyle tamamladı: Elbette son karar hocamızın. Ona saygı duymaktan başka şansımız yok. Gönderileceğim söyleniyordu, yeni golcü transfer edileceği açıklanmıştı. Ancak elimden gelenin en iyisini yaptım ve Karabükspor maçında 2 gol attım. Ankaragücü karşılaşmasında oynamazsam, sanırım yapacak bir şey yok diye düşünmeye başlarım. Bazen profesyonellik herşeyin önüne geçmiyor. Sonuçta hepimiz insanız ve beklentilerimiz var...

Orhan Yıldırım/Fanatik

Hidayet Koç
09-12-2010, 10:42
Nobre'nin 'dalya' sevinci

Beşiktaş forması giyen Mert Nobre, 8 yıllık Türkiye kariyerinde 100 gole ulaştı.

Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü'nü 4-0 yenen Beşiktaş, 4. haftayı 3 puanla kapattı.

Başkent temsilcisi önünde rahat bir galibiyet alan siyah-beyazlılar, 4-1'lik Kardemir Karabükspor galibiyetinin ardından yine 4 golle kazanarak, puanını 9'a yükseltti.

İstanbul'dan puansız ayrılan Ankaragücü ise 4 puanda kaldı.

Bu arada, Beşiktaş'ın yeni transferi Mehmet Aurelio, 71. dakikada Necip Uysal'ın yerine oyuna girerek, siyah-beyazlı formayı ilk kez giyerken, İbrahim Toraman'ın attığı gol sonrası yanlışlıkla dahili anonsla önce Tabata'nın adı anons edildi, sonra düzeltildi.

Beşiktaşlı taraftarlar, farklı galibiyetin ardından tribünde renkli görüntüler oluştururken, gelecek haftaki rakipleri Fenerbahçe'ye göndermede bulunup, Ankaragüçlü taraftarları da kızdırdılar.

Öte yandan, maç sonrası güvenlik gerekçesiyle statta bekletilen Ankaragüçlü taraftarlar, bulundukları tribünün hemen yanındaki bölümde asılı olan bir Beşiktaş pankartını aldılar.

NOBRE 'DALYA' DEDİ
Beşiktaş'ın Brezilya asıllı futbolcusu Mert Nobre, Türkiye kariyerinde resmi maçlarda 100. golünü Ankaragücü'ne attı.

Kardemir Karabükspor'a 2 gol attıktan sonra Ankaragücü filelerini de 1 kez havalandıran Nobre, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta geçen 8 yıllık Türkiye serüveninde 78'i Süper Lig, 7'si Avrupa kupaları, 14'ü Türkiye Kupası, 1'i de TFF Süper Kupa'da atmak üzere 100 gole ulaştı.

Hidayet Koç
09-12-2010, 10:43
Umarım hocanın verdiği şansı iyi kullanmayı sürdürüp bizleri utandırmaya devam edersin bu maçta olduğu gibi...

Mustafa Balcılar
09-13-2010, 08:28
biz uatanalım. beşiktaş kazamsın. :D