PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 12.Hafta: Beşiktas:1 - Sivasspor:2

Hasret Ergül
11-04-2007, 21:13
Turkcell Süper Lig
12.Hafta
BEŞİKTAŞ - Sivasspor

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:zLFUiK36WNZsFM:http://content.answers.com/main/content/wp/en/b/b1/Besiktas_hqfl_logo.png&http://tbn0.google.com/images?q=tbn:bUZK2I3K_KlX_M:http://www.sivassrt.com/resimler/haberler/1701.jpg

Tarih: 10 Kas 2007
Saat: 20:00
Hakem : Bünyamin GEZER
Stad : İnönü

Hasret Ergül
11-04-2007, 21:15
Paf takımına güveniyoruz...

Utku Öz
11-04-2007, 21:20
şimdi ciddi ciddi paflamı cıkılacak yahu :s

Hasret Ergül
11-04-2007, 21:24
şimdi ciddi ciddi paflamı cıkılacak yahu :s

Ewet... Yanlız taraftar gidecekmi gitmeyecekmi_? Demirören gelmesin demiş...

Utku Öz
11-04-2007, 21:26
Ewet... Yanlız taraftar gidecekmi gitmeyecekmi_? Demirören gelmesin demiş...

olmaz öyle şey ya gidilir maça eziklere söylenecek bir kaç söz var onları söyleriz

Hasret Ergül
11-04-2007, 21:26
Sponsorlarda çekilsin demiş sonumuz hayır olsun..

Utku Öz
11-04-2007, 21:28
ya o kadarda deil onlara avantaj sağlamış oluruz o zamanda onlara karşı bizim dimdik ayakta durup saldırmamız lazım!!!

Hasret Ergül
11-04-2007, 21:30
Banada kalsa öyle tamam sürsün pafı sahaya ama yok taraftar gelmesin yok sponsorlar şöle yapsın bunlar saçma...
Zaten batırdı bizleri iice batırmasın vereceksede doğru düzgün bir tepki koysun...

Utku Öz
11-04-2007, 21:33
bugün batuhana küfür edenler şimdi paf ı istiyor gencleri alet etmeyelim tepkiye onlar daha tecrübesiz herşey için

Bülent Girgin
11-04-2007, 22:02
muhamedi kaptan olarak çikaracaklarmis :D

Mehmet İpek
11-04-2007, 22:27
ben paflara güveniyorum. sanırım tam olarak çekilirlerse ligden düşebilirler. bu yüzden olabilir. dün gece sinana engini dinledim. sponsorlar için isterlerse çekilirler denildi. direk çekilsinler istenmedi.
taraftara gelince AŞKIMIZ FORMAya kimseye değil.

Ayşegül Alparslan
11-05-2007, 09:40
ne olacak şimdi hadi bu hafta pafla çıktık kaybettik bundan sonra hep öylemi devam edeceğiz elimize ne geçecek sanki anlayacaklar off yaa adamların amacı bizi karıştırmaktı ve amaçlarına çok güzel ulaşıyolar allah belalarını versin yaa şerefsizler

Nihal Aslan
11-05-2007, 10:31
sivas macı berabere bıter dıorum ve konuyu deıstırıorum cunku herkesın sınırlerı dahada bozuluor bosverın nasıl olursa olsun sahaya kım cıkarsa cıksın üzerinde bjk forması varsa ve bjk için cıkmıssa oraya olay bıtmıstır

Gökhan Özsoy
11-05-2007, 10:33
adamlar bizle dalga geçiyor yaa onlarla dalga geçtiğimiz duruma düşcaz yaa bu maça paflarla çıkmassak..:@
ne pahasına olursa olsun paflarla çıkmalıyız bu maça..

Nihal Aslan
11-05-2007, 10:50
katılıorum sana en azından sozumuzu tutmus olmak ıcın

Barış Aygün
11-05-2007, 10:53
ne olacak şimdi hadi bu hafta pafla çıktık kaybettik bundan sonra hep öylemi devam edeceğiz elimize ne geçecek sanki anlayacaklar off yaa adamların amacı bizi karıştırmaktı ve amaçlarına çok güzel ulaşıyolar allah belalarını versin yaa şerefsizler
bu sene sampıyonluktan umudu kesmek lazım...cunku bız ne kadar tepkı koysakta
3 mac ıyı ıdare edıcekler sonra...oyle bır an olacak kı yıne bır hakem hatası...eyvahhh!!!! :(

Aylin Şengül
11-05-2007, 21:54
PAF takımıyla sahaya çıkmak tepkisi ancak ve ancak taraftara "bakın' tepkimizi koyduk!" demek içindir.
Dostlar alışverişte görsün.

Bana PAF takımıyla sahaya çıkmamızın bize kazandıracağı şeyi birisi açıklasın lütfen?
PAF takımı o maçı kazanır; taraftarın gözü boyanır; bikaç hafta puan kaybı kesilir. Sonra balık hafızalar silinince aynı şeyler tekrarlanır.

PAF takımla değil isterseler PON PON KIZLAR'ı maça çıkarsınlar kimsenin umrunda olmaz...

Barış Aygün
11-05-2007, 21:58
PAF takımıyla sahaya çıkmak tepkisi ancak ve ancak taraftara "bakın' tepkimizi koyduk!" demek içindir.
Dostlar alışverişte görsün.

Bana PAF takımıyla sahaya çıkmamızın bize kazandıracağı şeyi birisi açıklasın lütfen?
PAF takımı o maçı kazanır; taraftarın gözü boyanır; bikaç hafta puan kaybı kesilir. Sonra balık hafızalar silinince aynı şeyler tekrarlanır.

PAF takımla değil isterseler PON PON KIZLAR'ı maça çıkarsınlar kimsenin umrunda olmaz...

sana yararını soyle acıklayım...hıcbısı olmayacak cunku bu tepkı sadece lafta kalacak....aynen tam kadro maca cıkacagız....

Gökhan Özsoy
11-05-2007, 22:04
bu işi napıp yapıp yapsınlar..

Aylin Şengül
11-05-2007, 22:08
sana yararını soyle acıklayım...hıcbısı olmayacak cunku bu tepkı sadece lafta kalacak....aynen tam kadro maca cıkacagız....

bende öyle düşünmüştüm...
boşa çene patlatıyoruz yani...

Barış Aygün
11-05-2007, 22:29
bende öyle düşünmüştüm...
boşa çene patlatıyoruz yani...
yanı bosa konusuyoruz cuma gunu geldıgı zaman...sınan engın cıkıp dıyecekkı tam takım sahaya cıkıyoruz...taraftardan rıcamız maca gelmesınler....

Elif Kaya
11-08-2007, 07:53
Liverpool ile dün gece deplasmanda yaptığı Avrupa Şampiyonlar Ligi maçının ardından, bugün öğleden sonra İstanbul'a dönen siyah-beyazlılar, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde çalıştı. Akşam, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular koşu yaptı.

Beşiktaş, yarın akşam basına açık yapacağı antrenmanla Sivasspor maçı
hazırlıklarına devam edecek.

Bu arada, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, yarın saat 15.000'te BJK
Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın açıklaması yapacağı bildirildi.

Bülent Girgin
11-08-2007, 09:51
ertugrulun basin açiklamasi :" allahima o kadarda dua ettigime ragmen beklemedigimiz bir maglubiyet aldik ama hayat devam ediyor,tüm camiadan özür dileriz artik önümüzdeki maçlara bakacagiz,bundan sonra allah izin ( ! ) verirse yepyeni bir besiktas göreceksiniz, saldiran, göze hosgelen ve tribünleri ayaga kaldiran futbol izletecegiz ve buna büyük rabbimin yardimlariyla sivas maçinda baslayacagiz, hepinize tesekkürler, allaha emanet olun ve dualarinizla bize destek olun" amin:D :D :D

Elif Kaya
11-08-2007, 10:02
ertugrulun basin açiklamasi :" allahima o kadarda dua ettigime ragmen beklemedigimiz bir maglubiyet aldik ama hayat devam ediyor,tüm camiadan özür dileriz artik önümüzdeki maçlara bakacagiz,bundan sonra allah izin ( ! ) verirse yepyeni bir besiktas göreceksiniz, saldiran, göze hosgelen ve tribünleri ayaga kaldiran futbol izletecegiz ve buna büyük rabbimin yardimlariyla sivas maçinda baslayacagiz, hepinize tesekkürler, allaha emanet olun ve dualarinizla bize destek olun" amin:D :D :D

süpersin ya :D: :D: :D: gülmekten başka yapacak bir yorum yok katılıyorum :kisne: :kisne: :kisne: :kisne:

Gökhan Özsoy
11-08-2007, 10:35
sivas bize 4 tane atar bu hafta ertuğrul bi kere daha özür diler..:( :(

Ayşegül Alparslan
11-09-2007, 11:17
ertugrulun basin açiklamasi :" allahima o kadarda dua ettigime ragmen beklemedigimiz bir maglubiyet aldik ama hayat devam ediyor,tüm camiadan özür dileriz artik önümüzdeki maçlara bakacagiz,bundan sonra allah izin ( ! ) verirse yepyeni bir besiktas göreceksiniz, saldiran, göze hosgelen ve tribünleri ayaga kaldiran futbol izletecegiz ve buna büyük rabbimin yardimlariyla sivas maçinda baslayacagiz, hepinize tesekkürler, allaha emanet olun ve dualarinizla bize destek olun" amin:D :D :D bence hiç hoş değil resmen alaya girmiş bu yorum

Hasret Ergül
11-09-2007, 11:31
Hakem Bünyamin Gezer

Futbol Takımımız'ın Turkcell Süper Ligi'nin 12. haftasında Sivasspor ile Cumartesi günü BJK İnönü Stadı'nda oynayacağı maçı Bünyamin Gezer yönetecek.

Bülent Girgin
11-09-2007, 12:01
bence hiç hoş değil resmen alaya girmiş bu yorum

selam aysegül, ben alay olsun diye yazmamistim,ben gerçekten buna benzer bir açiklama bekliyordum ertugruldan!!!!

Utku Öz
11-09-2007, 12:09
bünyamin hoca şimdi nasıl etki altında baskı altında oynuyacak ona da yazık

Volkan Kaya
11-09-2007, 13:09

Bülent abı kusura bakma ama bence de alaya gırmıs bu yorumun ozellıkle Allahın adı gectıgı yerlere ozellıkle ısaret etmen benı uzdu

Gökhan Özsoy
11-09-2007, 14:25
Planlar değişti!

Fenerbahçe derbisinde hakem İsmet Arzuman’ın kararları sonrasında Beşiktaş isyan bayrağını açmış, Başkan Yıldırım Demirören tarihi bir açıklamaya imza atmıştı. Demirören, “Affan Keçeci ve İsmet Arzuman görevlerinden ayrılana kadar A takımımızı sahadan çekiyoruz. Sivasspor maçına PAF takımımız ile çıkacağız. Taraftarlarımız maça gelmesin, sponsorlarımız isterlerse çekilsin” demişti. Önce borsadan gelen uyarı, sonrasındaki Liverpool hezimeti tüm planları değiştirdi.

Aynı 11 sahaya...

Teknik heyet dünkü antrenman öncesinde kendi içinde bir değerlendirme toplantısı yaptı. Buna göre, Liverpool deplasmanında forma giyen ilk 11’in aynı şekilde Sivasspor karşısına çıkmasına karar verildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın, “Birini oynatmazsak, ‘Fatura şu oyuncuya kesildi’ diyerek kurban gösterilir. Madem 8-0’lık sonucu bu kadro aldı, aynı şekilde sahaya çıkacağız ve içine düştüğümüz durumdan kurtulacağız” dediği öğrenildi.

Mehmet Erhan
11-09-2007, 14:26
ayıbı temizleyene kadar aynı kadro çıkmalı...sadece bi maçlık olmamalı bu fikir...

Gökhan Özsoy
11-09-2007, 14:30
Aynı 11 sahaya...

Teknik heyet dünkü antrenman öncesinde kendi içinde bir değerlendirme toplantısı yaptı. Buna göre, Liverpool deplasmanında forma giyen ilk 11’in aynı şekilde Sivasspor karşısına çıkmasına karar verildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın, “Birini oynatmazsak, ‘Fatura şu oyuncuya kesildi’ diyerek kurban gösterilir. Madem 8-0’lık sonucu bu kadro aldı, aynı şekilde sahaya çıkacağız ve içine düştüğümüz durumdan kurtulacağız” dediği öğrenildi.

:(h5)::(h5)::(h5)::(h5): ertuğrul sağlam çok iyi düşünmüş o kadrodan kimseyi kaybetmek istememiş demek bravoo..:(h5):

rakip yarı sahada futbolcu bulunmayan o kadro sivastanda 5 tane yerse nolcak sağlam efendii..
ya bu kadar küçük düşünen bir teknik adam nasıl beşiktaşın başında hala..

Gökhan Özsoy
11-09-2007, 14:38
Beşiktaş ve Sivas 5. kez

Beşiktaş ile Sivasspor yarın yapacakları maçla birlikte Turkcell Süper Lig'de 5. kez karşı karşıya gelecek.

Her iki ekip de geride kalan 4 maçta birbirlerini rakip sahada yaptıkları maçlarda yenmeyi başarırken, kendi evlerinde henüz galibiyet alamadı.

2005-2006 sezonundaki maçlarda Beşiktaş Sivas'ta 3-1, Sivasspor da İstanbul'da 1-0'lık skorlarla galip geldi.

Geçen sezonki maçlarda ise Sivasspor İstanbul'da, Beşiktaş da Sivas'ta 1-0 kazandı.

Barış Kahraman
11-09-2007, 14:39
vay be açıklamaya bak.. 3.lig takımı böyle saçma bir açıklama yapmaz be.. yazıklar olsun size..

Ayşegül Alparslan
11-09-2007, 14:39
bence doğru kadar çıkıp ayıplarını temizlesinler yok temizleyemezlerse fatura hepsine birden kesilir

Barış Kahraman
11-09-2007, 14:41
ya neresi doğru ayşegül.. neyi temizlicekler allah aşkına? sen sivası 10-0yensen ne olcak? Beşiktaş gibi bir kulübün tarihinde 8-0lık malübiyetin olmaması lazımdı.. bu leke temizlenmez.. hele sivas gibi bir takım üzerinde hiç temizlenmez..

Gökhan Özsoy
11-09-2007, 14:45
ya neresi doğru ayşegül.. neyi temizlicekler allah aşkına? sen sivası 10-0yensen ne olcak? Beşiktaş gibi bir kulübün tarihinde 8-0lık malübiyetin olmaması lazımdı.. bu leke temizlenmez.. hele sivas gibi bir takım üzerinde hiç temizlenmez..

barış bu takım sivasa 10 tane atamaz hatta 10 tane şut bile atamaz kaleye ama sivas bu takımı dağıtır..;) ;)ertuğrulda özür diler gene telafi edeceğiz diye..

Volkan Kaya
11-09-2007, 15:14
bende ıyı dusunulmus oyuncuları kurban etmemek adına gusel bı fıkır

Aylin Şengül
11-09-2007, 15:18
sanki mahalle takımı yönetiyor....
ne yapmaya çalışıyorlar bu şekilde yaptılar zaten yapacaklarını....

Barış Kahraman
11-09-2007, 15:31
ya neyi iyi düşünülmüş amatör takımmısın sen? futbolcuları kurban etmek çok saçma.. ayrıca hiç bir futbolcu beşiktaştan üstün değildir.. 500miliyon $ borcumuz olsaydıda bu malübiyeti almasaydık..

Hüseyin Balcı
11-09-2007, 17:03
yenilsende yensende biz hep geleceğiz.inşallah yeneriz p.teside başkanımız istifa eder akrabalarınıda yanına alıp tertemiz bir sayfayla haftaya başlarız.

Barış Aygün
11-09-2007, 18:26
artık cıkısa gecmılmesı gereken bır mac...umarım rezıllıklerını duzeltırler....

Gökhan Özsoy
11-09-2007, 23:13
artık cıkısa gecmılmesı gereken bır mac...umarım rezıllıklerını duzeltırler....

ewt bu maçta alınması gerken bir galibiyetle çıkışa geçmeliyiz fakat bu galibiyet asla bu rezilliği temizlemez..o kara gun tarihimizden hirbir zaman silinmicek malesef..:( :(

Barış Aygün
11-09-2007, 23:30
ewt bu maçta alınması gerken bir galibiyetle çıkışa geçmeliyiz fakat bu galibiyet asla bu rezilliği temizlemez..o kara gun tarihimizden hirbir zaman silinmicek malesef..:( :(

10 tane atarlarsa belkı bı nebze....

Gökhan Özsoy
11-09-2007, 23:31

ben bu maçta farklı bir skorla yenilcemizi düşünüyorum ama :( :(

3-0 4-0 gibi:( :( umarım dşüncemin tam tersi olur..

Kemal Arıcıoğlu
11-09-2007, 23:32
her zamanki gibi 1 gol atarız ve üzerine yatmaya çalışırız ...

Barış Aygün
11-09-2007, 23:36
her zamanki gibi 1 gol atarız ve üzerine yatmaya çalışırız ...
bence buna kendını ınandırma 8ın vahsetını unutamadn cıkıcaklar dagılmasalar barii...

Barış Aygün
11-09-2007, 23:37
ben bu maçta farklı bir skorla yenilcemizi düşünüyorum ama :( :(

3-0 4-0 gibi:( :( umarım dşüncemin tam tersi olur..
benım hıc umudum yok acıkcası...sadece yapmalrı gereken tek sey ıstesınler...

Gökhan Özsoy
11-09-2007, 23:38
bu maçta yenilirlerse hiçbir mazeretleri olamaz..ve bu malubiyet yönetimin sonu olur bence pafla çıkcaz deyip vazgeçtiler aslar yenilirse veya berabere kalırsa yönetim göçer..

Barış Aygün
11-09-2007, 23:42
bu maçta yenilirlerse hiçbir mazeretleri olamaz..ve bu malubiyet yönetimin sonu olur bence pafla çıkcaz deyip vazgeçtiler aslar yenilirse veya berabere kalırsa yönetim göçer..
ezıklerın yolundan gıdıyoruz...konusup konusup gerı cekılmemeler avrupda facıa destanları yazmalar...

Gökhan Özsoy
11-09-2007, 23:48
ezıklerın yolundan gıdıyoruz...konusup konusup gerı cekılmemeler avrupda facıa destanları yazmalar...

malesef bende aynılarını dşünüyorum..:( :( ve bunu beşiktaşlıların oğunluğu böle düşünüyo ama başkan dşünemiyo..
başkan gerçekten beşiktaşlı olsa yaptığı yanlışları görür(görmemesi aptallık olur) ve beceremedim der giderdi..
beşiktaşlılığına asla laf sölemek istemedim yanlış anlamasın okuyan kimse..=)

Barış Aygün
11-10-2007, 00:07
malesef bende aynılarını dşünüyorum..:( :( ve bunu beşiktaşlıların oğunluğu böle düşünüyo ama başkan dşünemiyo..
başkan gerçekten beşiktaşlı olsa yaptığı yanlışları görür(görmemesi aptallık olur) ve beceremedim der giderdi..
beşiktaşlılığına asla laf sölemek istemedim yanlış anlamasın okuyan kimse..=) ama durum bole gıderse ben besıktaslılıgından suphelenmeye baslıcam....gorsun artık bısılerı..

Hasret Ergül
11-10-2007, 08:30
İnönü'de özür günü
İngiltere'deki kâbustan sonra Beşiktaş bugün taraftarının huzuruna çıkıyor. Moraller bozuk, Sivas güçlü ancak Kartal'ın galibiyetten başka çaresi yok.

BEŞİKTAŞ
Rüştü
A.Tandoğan
İ.Kaş
İ.Toraman
İ.Üzülmez
Serdar Özkan
Cisse
Ricardinho
M.Sedef (Burak)
Delgado
Bobo

SİVASSPOR
Akın
Abdurrahman
Murat
Sedat
Hayrettin
Musa
Devran
İlhan
Mohammed Ali
Balili
Mehmet Yıldız

Liverpool'u İstanbul’da yendikten sonra galibiyet yüzü görmeyen ve İngiltere’de 8-0’lık hezimet yaşayan Beşiktaş, bugün İnönü Stadı’nda lig ikincisi Sivas- spor’u ağırlıyor. Fenerbahçe derbisi sonrasında dördüncü sıraya kadar gerileyen ve hakem hataları nedeniyle Sivas önüne PAF takımla çıkmayı gündemine getiren Siyah-Beyazlılar, sezonun en kritik karşılaşmalarından birine çıkacak. Saat 20.00’de başlayacak zorlu mücadele Lig TV’den naklen ekranlara gelecek.

Hakem Bünyamin Gezer
Hakem kararları konusunda oldukça hassas olan Beşiktaş’ın Sivas’la karşılaşmasında Bünyamin Gezer düdük çalacak. Kara Kartal’da sakatlıkları bulunan Tello ve Gökhan Zan kadroya alınmazken, Mert Nobre’nin durumu maç saatinde belli olacak. Bu arada Sivasspor’un İnönü Stadı’ndaki performansı da dikkat çekiyor... Yiğidolar, İstanbul’da Beşiktaş’a karşı daha önce oynadığı iki karşılaşmadan da 1-0’lık sonuçlarla galip ayrılmayı başarmıştı.

Orhan YILDIRIM

Bu ikiliye dikkat
Zorlu Sivasspor maçı öncesi hazırlıklarını sürdüren Siyah-Beyazlı ekipte Balili ve Mehmet Yıldız’a özel önlem. Özellikle deplasmanda etkili bir futbol ortaya koyan bu ikilinin topla olabildiğince az buluşup, kaleden uzak tutulması için teknik direktör Ertuğrul Sağlam uyarılarda bulundu. Sağlam’ın İbrahim Kaş ve İbrahim Toraman’a, “Bu iki oyuncuya dikkat etmenizi istiyorum. Topla ne kadar az buluşurlarsa gol yeme ihtimalimiz o kadar azalır” dediği öğrenildi.

Hüseyin Balcı
11-10-2007, 08:41
ya hasret şu fanatiği kaynak almasak olmazmı başka alternatifiz yokmu acaba ben her haberin altında fanatik orhan yıldırım görmekten bıktım.bu kadro yalan olur bak gör. çanak yalayıcı orhandan ve saz arkadaşlarından nefret ediyorum.

Hasret Ergül
11-10-2007, 08:44
Ben haberi sunarım inanıp inanmamak size kalmış...
Sadece fanatik değilki alayı kolpa hüseyin;)

Barış Aygün
11-10-2007, 08:47
bızım hakkımızda kolpa olmyan bır haber var mı su medyada

Hüseyin Balcı
11-10-2007, 08:48
Ben haberi sunarım inanıp inanmamak size kalmış...
Sadece fanatik değilki alayı kolpa hüseyin;)

olay haber paylaşmak değil hasret bunlara prim tanımamak tamam alayı kolpa farkındayım ama ne bileyim daha şerefli şerefsizlerin haberlerini alsak daha makbule geçer :)

Hasret Ergül
11-10-2007, 08:48
olay haber paylaşmak değil hasret bunlara prim tanımamak tamam alayı kolpa farkındayım ama ne bileyim daha şerefli şerefsizlerin haberlerini alsak daha makbule geçer :)

Çalışırım hüseyin çalışırım:)

Hüseyin Balcı
11-10-2007, 08:52
maça gelen varmı bu arada ?inşallah bugün stad kalabalık olurda kötü günde omuz omuza olduğumuzu herkes görür zaten bugünkü maç bence çok radikal maç olacak gelmeyen tarihe canlı canlı tanıklık edemeyecek çok sıradışı bir maç olacak bence saha içi ve dışı olaylarıyla.

Barış Aygün
11-10-2007, 08:53
valla ben gelmek ıstıyorum ama maalesef gıdemeyecegım.....ıcıme dert olacak artıkın benım yerımede bagırırsınız :D

Hüseyin Balcı
11-10-2007, 08:55
valla ben gelmek ıstıyorum ama maalesef gıdemeyecegım.....ıcıme dert olacak artıkın benım yerımede bagırırsınız :D
bağırdıklarımızın arkasındamısın barış ondan sonra sende bülent abi gibi beni temsil etmiyor deme o tezavurahatlar :)

Barış Aygün
11-10-2007, 09:30
bağırdıklarımızın arkasındamısın barış ondan sonra sende bülent abi gibi beni temsil etmiyor deme o tezavurahatlar :) yok ben yanınızdayım razıyım herseye :D bagırın sız bende tvden eslık edıcem sıze :D

H.Hüseyin Uluçay
11-10-2007, 10:00
bence sivas yensin bizi.. bunlarda gitsin.. yüzleri kalmasında gitsinler yaa :@

Bülent Girgin
11-10-2007, 12:12

metin,ali,feyyaz oynamiyor bu maçta baris :D :D

Bülent Girgin
11-10-2007, 12:16
bağırdıklarımızın arkasındamısın barış ondan sonra sende bülent abi gibi beni temsil etmiyor deme o tezavurahatlar :)

yaptiginiz tezahüratlarin ve açtiginiz pankartlarin arkasinda durabiliyormusunuz?, bütün mesele burada hüseyin!!!! bu maçta "demiröten istifa " diye bagirilir, pankart açilir hafta içinde gidip özür dilenirse ben nasil destek verebilirim böyle bir olaya???????

selamlar

Ezel Özsipici
11-10-2007, 12:44
belki liverpoll macında çok farklı bir skorla yenildik Belki futbol oynamadık Bile Günlerce Gazetlerde hatta kanl d nin dobra dobra porgamında bilee:@Saçma sapan yazılar yazıldı çizildi..yazık yaa yazıkk..nerelere getirdiler işiii...ama öle Büyük tarfatrız ki 8-0 olmuş gene stadda bağrıyolar öyle büyük taraftarızki bugün stadda gene askımızı dile getiricezz!!2-1 yendiğimiz maçta herkes beşiktaslıydı simdi ne oldu??Basın gene gercek yüzünü gösterdi..Gene Bİliyoruz Ki Beşiktaslının Beşiktaslıdan baska dostu yok!!Beli ş.ligi sansımız kalmadı ama lig devam ediyo..Belki yaramız Büyük ama Gene savasıp beşiktaş gibi oynayıp hakemlerre rağmen(!)Bu macı almıalyız...Ben inaıyorum ki alırız...Beşiktaş Bu küçük oyunlara gelmemesi lazım..Ben pafla çıksalarda destek vericektim aama as oyuncularla çıkmamız iyi oldu birazda Karşı rakip güçlü çünkü beşiktaşş İnşallah bu macı alır ve Ve yüzümüzü Bİr nebzegüldürür:(

Barış Aygün
11-10-2007, 13:30
metin,ali,feyyaz oynamiyor bu maçta baris :D :D
orasıda dogru bulent abı...sımdıkılerın sadece seklı var ıcraatı yok...m.a.f nın seklı ve ıcraatı vardı eskıden :(

Ezel Özsipici
11-10-2007, 13:43
ben 1-0 olsında bizim olsun die bakıyorum :(

Hüseyin Balcı
11-10-2007, 13:47
yaptiginiz tezahüratlarin ve açtiginiz pankartlarin arkasinda durabiliyormusunuz?, bütün mesele burada hüseyin!!!! bu maçta "demiröten istifa " diye bagirilir, pankart açilir hafta içinde gidip özür dilenirse ben nasil destek verebilirim böyle bir olaya???????

selamlar
abi sen sanki s.e olayında çarşıya tutum aldın sadece o konu dışındada sende bir çarşı antipatisi var onu vurgulamaya çalıştım sadece.

Bülent Girgin
11-10-2007, 14:00
o olay zaten tuz biber ekti herseyin üzerine hüseyin :( :(

Hüseyin Balcı
11-10-2007, 14:06
abi daha iyi bir oluşum yada birlikteliği bütünlüğü sağlayan oluşum olabilecek destek verebilecek bir oluşum oluncaya kadarki olması imkansız çarşı alternatifsiz gerek tribün organizasyonlarında gerek destek konusunda çarşı 1 numara polemik yaratıp başkalarına prim tanımak yersiz sorunları çözmek için uğraşmak daha mantıklı çarşıyı karalamaktan.

Hasret Ergül
11-10-2007, 14:09
Gene olay çarşıya dönmüş:) Maçtan bahsedelim Çarşı için zaten ayrı bir bölüm var sayın üyelerim:)

Hüseyin Balcı
11-10-2007, 14:17
Gene olay çarşıya dönmüş:) Maçtan bahsedelim Çarşı için zaten ayrı bir bölüm var sayın üyelerim:)
hasret sivas maçı içinde çarşının tutumu ne olacak o tartışılıyor aramızda :)
bu arada bir sivaslı olarak sivası dağıtmalarını istiyorum ezik özentileri.

Bülent Girgin
11-10-2007, 14:22
çarsi önce kendi içindeki problemleri bir çözsün, bugün millet bi^rbirene girecek stadta

Hüseyin Balcı
11-10-2007, 14:25
çarsi önce kendi içindeki problemleri bir çözsün, bugün millet bi^rbirene girecek stadta
abartma abi nerden bu kanaate vardın paylaşabilirmisin bizimle ?

Barış Kahraman
11-10-2007, 14:26
polemikler asla çözülmez.. belki dışardan çözülmüş gibi görülür ama asla bitmez.. utku arkadaşımız çok savunuyordu çarşıyı ben bunların olacagını söylediğimde bana çarşıyı anlatıyordu sanki.. ama tarafsız bakmak yetiyor..

umarım bu maçı alırız.. yada umarım çarşı kendi kimliğine bürünürde yönetimi istifaya davet eder!!

Bülent Girgin
11-10-2007, 14:29

konuyu dagitmayalim sayin admin !!! bizim tartismamiz bu maçla ilgili, tesekkürler ve selamlar

Bülent Girgin
11-10-2007, 14:30
abartma abi nerden bu kanaate vardın paylaşabilirmisin bizimle ?

maçtan sonra çarsiyida,ertugruluda tartisiriz hüseyin

Bülent Girgin
11-10-2007, 14:31
sen maça gitmiyormusun bugün ?

Hüseyin Balcı
11-10-2007, 14:38
polemikler asla çözülmez.. belki dışardan çözülmüş gibi görülür ama asla bitmez.. utku arkadaşımız çok savunuyordu çarşıyı ben bunların olacagını söylediğimde bana çarşıyı anlatıyordu sanki.. ama tarafsız bakmak yetiyor..

umarım bu maçı alırız.. yada umarım çarşı kendi kimliğine bürünürde yönetimi istifaya davet eder!!

barış ben 12 13 yıldır maçlara gelirim yaklaşık 20 yıldır maçlara az çok aklım eriyor 26 yaşındayın çarşıdan 1 yaş büyüğüm :) ben bildim bileli çarşı aşağı çarşı yukarı yıllar önce yok çarşı holigan bunların kökü kazımalı deniyodu sonraları çarşı komunist oldu kökü kazınmalı görüşü oluştu sonra çarşı çok medyatik fes edilmeli dendi şimdide çarşı satılmış tribünleri yansıtmıyor deniyor yıllar önce seba istifa diye bağırdılar diye eleştrilen çarşı şimdi demir ören istifa demedi diye infaz ediliyor muhakkak demirören başarısız ve gitmeli ama buzamana kadar tolerans tanınmasının nedenleri vardı.
1)sindirimiş yada sindirilmek üzere olan beşiktaş taraftarına tribünlerini teslim etti
2)gerek ailesinin gerekse kendisinin beşiktaş için hissettikleri inkar edilemez 100. yıldaki gözyaşları unutulamaz yani gecesi gündüzü beşiktaş olan birisi.
3)daha iyi bir alternatif olmadığı için sağlam güçlü otoriter bir başkan adayı olmaması kimse şuan şu beşiktaş başkanı olabilecek kapasitededir diyemiyor.
4)beşiktaşı bilgili ve pisliklerinden kurtardı (sabotecilerden)
5)dün başkan olduğunda herkesin inandığı istediği kişi olarak başkan olmuştu herkes kötü havanın atlatılabileceğini umdu ama boş çıktı.

Hüseyin Balcı
11-10-2007, 14:41
sen maça gitmiyormusun bugün ?

destur gidiyorum tabi abi çarpılırım sonra alimallah :)basket maçınada gidecektim onu iptal etmek zorunda kaldım .

Barış Kahraman
11-10-2007, 14:45
hüseyin sana bir lafım yokki zaten çarşıdakilerede lafım yok.. ama çarşı bilgiliyi göndererek zaten yanlış yaptı bilgiliyi göndermesinin en büyük nedenide açığa alınmasıydı.. madem tek yürek halinde olmak istendiği için demirören desteklendi ee o zaman neden bilginilin anasına avradına bacısına sövüldü? yakıştımı yani.. 10senenin ardından şampiyon yapmış bir yönetim avrupada çevrek final oynatmış bir yönetim borçları sıfırlamış paramıza para katmış bir yönetime bunların söylenmesi yakıştımı? HAYIR!! kim ne derse desin çarşı kendi çıkarları için demiröreni desteklediğine inanıyorum.. geçen sene sivas maçında çarşı numaralıya saldırmasaydı demirören zaten istifa etmişti istifasını geri aldı.. ne çıkarları var bilemicem belki kombine belki kapalıda durma belki başka bişe ama yanlış yaptılar şimdi kendi yanlışları içinde savaşıyorlar ve en kötüsü bu beşiktaşımızıda etkiliyor.. bir taraftar gurubu bu kadar güçlü olursa gördüğünüz gibi takımında önüne geçer ve istemesede zarar verir..

Hüseyin Balcı
11-10-2007, 14:48
hüseyin sana bir lafım yokki zaten çarşıdakilerede lafım yok.. ama çarşı bilgiliyi göndererek zaten yanlış yaptı bilgiliyi göndermesinin en büyük nedenide açığa alınmasıydı.. madem tek yürek halinde olmak istendiği için demirören desteklendi ee o zaman neden bilginilin anasına avradına bacısına sövüldü? yakıştımı yani.. 10senenin ardından şampiyon yapmış bir yönetim avrupada çevrek final oynatmış bir yönetim borçları sıfırlamış paramıza para katmış bir yönetime bunların söylenmesi yakıştımı? HAYIR!! kim ne derse desin çarşı kendi çıkarları için demiröreni desteklediğine inanıyorum.. geçen sene sivas maçında çarşı numaralıya saldırmasaydı demirören zaten istifa etmişti istifasını geri aldı.. ne çıkarları var bilemicem belki kombine belki kapalıda durma belki başka bişe ama yanlış yaptılar şimdi kendi yanlışları içinde savaşıyorlar ve en kötüsü bu beşiktaşımızıda etkiliyor.. bir taraftar gurubu bu kadar güçlü olursa gördüğünüz gibi takımında önüne geçer ve istemesede zarar verir..
barış bilmediğin şeyler var bilgili ile ilgili bilgili beşiktaş tarihinin en utanç verici başkanıdır parasını kupasını yiyeyim neden 101.yılın hesabını veremedi ? neler oldu osene hiç bilgin varmı ? ben hepsini biliyorum burdada söylemek yazmak hoş olmaz sadece tek bişey diyeceğim o seneki popüler sloganımızdı bilgiliyi deviren devrimin nedeniydi sabote edenin a.... s......

Barış Kahraman
11-10-2007, 14:52
madem öyleydi s.e. de bunun içindeydi şimdi neden çarşı s.e. yi kabullendi.. ben bilgiliyi savunmuyorum sadece çarşının yanlış yaptıgını beşiktaşa zarar verdiğini artık beşiktaşın önünde oldugunu savunuyorum.. ve tarafsız bakan kimsede bunu inkar edemez.. geçen sene çarşı numaralıya saldırmasaydıda bıraksaydı demirören belki yeni yönetim adam gibi kadro kurar adam gibi teknik direktör getirirdide 8yemezdik.. hepsi zincirleme bir olay çarşı demirörene gözü kapalı destek vererek beşiktaşa çok büyük zarar verdi..

Hüseyin Balcı
11-10-2007, 15:00
neyse dön dolaş aynı noktaya geliyoz az önce saydığım nedenlerde sorduğun sorunun cevabı vardı destek ile ilgili.s.e olayı ise çok farklı tepkiler olacaktı olduda ama diyalog eksikliği nedeniyle yanlış bir şekilde oldu zaten emri vaki oldu bişeyde yapılamadı ne yapılabilirdi o andan sonra takım iyi yoldayken s.. ol git sinan diyemi bağırsaydık maçlarda yada ümraniyemi basılsaydı çarşının eleştirilebileceği gerçek anlamda tek olaydır bence s. e olayı numaralının tepkisine verilen karşılığa gelince lobicilikten başka bişey değildi o olay zengin birkaç zibidi kongre üyesinin kendi seçeneklerini başkan yapma çabasıydı ne yani y.d ören gelip çarşıya paramı saçıyor ? ben tribünün içindeyim kemalde yakından bilir artık bedava bilet olayı yada kombine olayı çok çok azalmıştır buna emin ol .son sözüm şu artık kredisi felan kalmamıştır demirörenin alternatifsizde olsa ip kopmuştur.

Barış Kahraman
11-10-2007, 15:04
demekki hata taa geçen sene yapılmış :) beşiktaşı bu duruma getiren demirörendir 8-0ın sorumlusu demirören ve ekibidir.. Şu tartışmaların olmasının tek nedeni çarşının anlamsızca gözü kapalı demiröreni desteklemesidir.. koskoca beşiktaş camiasında elbet bir aday bulunur.. 8-0değil 10-0yenilsem yine beşiktaşlıyım.. liverpoollu yendik diye beşiktaşlı olmadımki 8-0yenilince bırakayım ama yeter artık bu çekilen çileler.. bu yönetim bir baltaya sap olamaz..

Hüseyin Balcı
11-10-2007, 15:06
neyse kapatalım konuyu maça dönelim :) skor tahmini yapalın 2-0 alırız bence

Barış Kahraman
11-10-2007, 15:08
varını yoğunu sahaya yansıtsınlar alsınlar maçı skor önemli değil.. ben skor tahmini yapmıcam hepsi tutuyor sonra düşman oluyorlar bana :)

Gökhan Özsoy
11-10-2007, 15:19
Sağlam farklı 11 deneyecek

Beşiktaş’ın hocası Ertuğrul Sağlam, Sivasspor karşısına Liverpool önünde fark yiyen 11’i sahaya sürüp, tarihi yenilgiyi affettirme düşüncesindeydi. Ancak genç çalıştırıcı dünkü taktik idmanında çok farklı takımlar denedi. Sağlam kalede Rüştü Reçber’e, orta sahada Ricardinho’ya, savunmada da İbrahim Kaş’a şans tanıdı. Ayrıca forvette de Bobo ve Nobre denendi. Bu arada sakat Burak ve hasta Batuhan da maç kadrosunda yer almıyor. Tello’nun yokluğunda sol çizgide sıkıntı yaşayan teknik heyetin, bir türlü bekleneni veremeyen İbrahim Akın’ı gözden çıkardığı belirtildi.

Hüseyin Balcı
11-10-2007, 15:56
ben heyecanlanmaya başladım şafak söktü av vakti mabede gideyim yavaş yavaş saat 5 olmuş bakalım neler olacak tepkileri çok merak ediyorum .yarın kaldığımız yerden devam ederiz artık inşallah yeni haftaya bembeyaz bir beşiktaş ile başlarız.

Mehmet Erhan
11-10-2007, 15:57
ben heyecanlanmaya başladım şafak söktü av vakti mabede gideyim yavaş yavaş saat 5 olmuş bakalım neler olacak tepkileri çok merak ediyorum .yarın kaldığımız yerden devam ederiz artık inşallah yeni haftaya bembeyaz bir beşiktaş ile başlarız.

bende senin tepkini merak ediyorum abi...hadi iyi seyirler...

Aylin Şengül
11-10-2007, 17:46
umarım yenerler pek ümitli değilim ama hadi hayırlısı....

Barış Kahraman
11-10-2007, 17:48
bembeyaz beşiktaşla başlamak için beyaz giymek yetmiyor yönetimin değişmesi gerekiyor :) bu arada amma heycanlı gördüm seni hüseyin her maça derbi gibi hazırlanıyosun valla :) süper :)

Merve Ar
11-10-2007, 18:03
ben çok gerginim ya :( neler olacak acaba???

Barış Kahraman
11-10-2007, 18:05
neler olması gerekiyorsa onlar olsun. yönetim istifa etsinde..

Merve Ar
11-10-2007, 18:19
neler olması gerekiyorsa onlar olsun. yönetim istifa etsinde..

barış ne kadar rahatsın ya :S öyle istifa etsinler deyince kimse istifa etmiyor sanırım...

Barış Kahraman
11-10-2007, 18:32
İşte ilk 11'ler...

BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ali Tandoğan
İbrahim Üzülmez
İbrahim Kaş
İbrahim Toraman
Serdar Özkan
Cisse
Ricardinho
Delgado
Bobo
Higuain

SİVASSPOR
Akın
Abdurrahman
Sedat
Murat
Hayrettin
İlhan
Musa
Devran
Muhammet Ali
Mehmet Yıldız
Balili

Ezel Özsipici
11-10-2007, 21:45
Hani bu macı alıp bizim gönlümüzü alıcaklardı:(hani yeniceklerdiii:((hani güzel futbool:(yaramzıa yara katıılar:(

YETERRR YILDIRIM DEMİRÖREN YETERRRRRRRRRR...

TARAFTAR BURDA TAKIM RUHU NEREDE:'(

Hasret Ergül
11-10-2007, 23:16
Şaşırtmadı bu sonuç beni!

Gökhan Özsoy
11-10-2007, 23:17
ne bekliyodunuz arkadaşlar..dedim ben bu maçı kazanamayız 3 4 tane yeriz diye..:S:

bari pafla çıksaydık hem sözlerini tutmuş olurlardı hem yenilsekte pek bişe olmazdı..

şimdide desinler hakemler hakemler..sen dediğini yapmassan bu hakemlerde böle yapar..

Şule Artarlar
11-10-2007, 23:37
dicekk söz bile yokkk gene hayal kırıklıgı.....

emin_bjk
11-10-2007, 23:43
sokağa çıkmaya yüzüm kalmadı utanıyorum artık bu takımdan (takımdan kast'ım bu şanlı KARTAL ı bu hale getirenlerden..)

Gökhan Özsoy
11-10-2007, 23:45
Bünyamin asist, Sivas gol!
Beşiktaşımız, hakem kararlarının damgasını vurduğu maçta Sivasspor'a yenildi
Beşiktaş 1-2 Sivasspor

Turkcell Süper Lig'in 12. haftasında sahamızda Sivasspor'a 2-1 mağlup olduk. Beşiktaşımız 28. dakikada Bobo ile öne geçse de, 58. dakikada Mohamed Ali'nin serbest vuruşu ve 82. dakikada Gurbanov'un 'Hakem'in asistiyle' gelen gollerine teslim oldu. Beşiktaşımızda İbrahim Toraman 56. dakikada, Sivasspor'da da Balili 52. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışı kaldılar. Bu sonucun ardından ligde 21 puanda kaldık. Sivasspor ise 28 puana yükseldi.

Şimdi sormak istiyoruz? Neden hep bizim maçlarımızda hakemler konuşuluyor? Neden sezon başından beri hakemler aleyhimize kararlar verip maçın skorunu tayin ediyorlar? Yeter artık! Bıktık! Bu maçta da kazanabilecekken, hakem Bünyamin Gezer penaltımızı vermeyip, Sivas atağında 'Asist' yaptı!

Zaten yönetimin yanlış politikalarından bunalan bizler, bir de sezon başından beri gelen bu hakem hatalarıyla uğraşıyoruz. Beşiktaş taraftarı her maçta çile çekmek zorunda mı? Rahat rahat maç seyredemeyecek miyiz biz? Aklınızı başınıza toplayın beyler! Karşısında Büyük Beşiktaş Taraftarı var!

KADRODA DEĞİŞİKLİKLER...

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki 8-0'lık FC Liverpool yenilgisi sonrası, Sivasspor maçında kadroda değişiklik yaptı. FC Liverpool karşısında 8 gol yiyen kaleci Hakan'ı yedek soyunduran Sağlam, kaleyi Rüştü'ye teslim etti.

FC Liverpool maçında ilk 11'de oynayan Diatta, Koray, Serdar Kurtuluş ve Mehmet Sedef'i yedek kulübesinde oturtan Sağlam, bu futbolcuların yerine İbrahim Kaş, Ali Tandoğan, Ricardinho ve Higuain'e şans tanıdı. İbrahim Kaş, İbrahim Toraman ile birlikte savunmanın göbeğinde oynarken, Ali Tandoğan savunmanın sağında, Ricardinho orta alanda, Higuain ise forvette forma giydi.

FUTBOLDAN ÇOK TRİBÜNLER ÖNE ÇIKTI...

Maçın ilk yarısında futboldan çok tribünler öne çıktı. Siyah-Beyazlı taraftarlarımız, yönetime olan tepkilerini sürekli dile getirdiler. Sahada ise moral bozukluğuna rağmen istekli sayılabilecek bir Beşiktaş vardı ancak Sivasspor çok dirençliydi. Beşiktaşımız, Sivasspor'un sahanın her bölümünde yaptığı baskı nedeniyle ilk 20 dakikalık kısımda hücumda etkili olamadı. Konuk ekip, 2 usta oyuncumuz Delgado ve Ricardinho'ya yaptığı markajda başarılı olurken, hızlı hücumlarda Mehmet Yıldız ve Balili ile gol aradı. Sivasspor, bu anlayışta başarılı olduysa da Mehmet Yıldız ve Balili'nin aldığı topları özellikle İbrahim Kaş'ın yerinde müdahaleleri sonrası değerlendiremedi. İbrahim Kaş ani bir kararla bu maçta ilk 11'de çıktı, hiç de sırıtmadan başarılı bir şekilde oynadı.

BOBO BOBO BOBO!

Maçın ilk dakikalarında net pozisyon bulamayan Beşiktaşımız, 28. dakikada Higuain'in sağdan ortasında, Bobo'nun kafayla attığı golle 1-0 öne geçti. Siyah-beyazlı ekip, Sivasspor'un hücumda çoğalamaması nedeniyle kalesinde önemli gol pozisyonu yaşamazken, oyunu kontrolü altında tuttu. Genelde orta alan mücadelesi biçiminde geçen karşılaşmanın ilk yarısını da Beşiktaşımız, 1-0 önde kapadı.

BALİLİ ATILDI AMA!

İlk yarıyı 1-0 önde kapayan Beşiktaşımız, ikinci yarıya da istekli başladı. Delgado'nun etkili oyunu ile rakip kalede gol arayan takımımız, ilk 10 dakikada bunu başaramadı. Maçın 52. dakikasında Sivasspor'dan Balili, İbrahim Toraman'ın kasıklarına doğru bir müdahale yapınca kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Bu kırmızı kartın ardından maçın artık bizim için daha kolay olacağını düşündük, ancak yanıldık...

İBRAHİM TORAMAN!

Yanıldık, çünkü biz de yalnızca 6 dakika sonra 10 kişi kaldık... İbrahim Toraman'ın, rakibin etkili forveti Mehmet Yıldız'ı ceza sahasına girerken indirmesi üzerine Beşiktaşımız 10 kişi kaldı. Bu pozisyonda kazanılan serbest vuruşu Sivasspor'dan Mohamed Ali gole çevirince, üstüne bir de gol yemiş olduk!

GOLÜN ARDINDAN...

Yediğimiz beraberlik golününün ardından, morallenen Sivasspor'un etkili oyununu izledik 70. dakikaya kadar. Neyseki deplasman ekibi, üstün olduğu dakikalarda golü bulamadı. Bunda, Delgado'yu çıkarıp Diatta'yı oyuna alarak defansa takviye yapan teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam'ın da büyük payı vardı. Karşılaşmanın son 20 dakikalık kısmına girilirken, Beşiktaşımız oyundaki dengeyi yeniden sağladı ve gol için yüklenmeye başladı. ancak Ricardinho'nun bulduğu pozisyonlardan, sağlı sollu bulduğumuz kornerlerden sonuç alamadık.

PENALTI BEKLERKEN GOL YEDİK!

Karşılaşmanın 82. dakikasında Bobo cezasına girdi ve topa vuracakken düşürüldü. Tüm gözler maçın hakemindeydi, hepimiz penaltı kararını bekledik ancak vermedi! Beşiktaşımız'ın çok net bir penaltısı bu dakikada yenmiş oldu! Atağın devamında Sivasspor hızlı çıktı ve ceza sahası içine atılan topta Gurbanov topu ikinci kez ağlarımıza yolladı. Bu muydu! Bu kadar mıydı! Golden sonra Sivasspor 3. golü bulma şanslarını da yakaladı... Bizim ise oyundaki etkinliğimiz düşmüştü... Kalan dakikalarda iki takım da golü bulamayınca maç 2-1 Sivas'ın üstünlüğü ile bitti.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
22. dakikada Delgado'nun arapasıyla ceza alanı içinde sağ çaprazda topla buluşan Higuain'in şutunda, meşin yuvarlak Murat'a çarparak kornere çıktı.
28. dakikada Higuain'in sağdan ortasında, ceza alanında topla buluşan Bobo, rahat bir biçimde meşin yuvarlağı kafayla kalecinin solundan filelere gönderdi: 1-0.
29. dakikada Higuain'in sol çaprazdan uzak mesafede şutunda, top üstten auta gitti.
40. dakikada Ricardinho'nun sağdan kullandığı serbest vuruşta, altıpasta İbrahim Toraman'dan önce kaleci Akın, meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.
Karşılaşmanın ilk yarısını Beşiktaş, 1-0 önde kapadı.
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
47. dakikada Sivasspor ceza sahası dışında topla buluşan Serdar Özkan'ın şutu kaleci Akın'da kaldı.
48. dakikada Sivasspor'un Beşiktaş ceza sahası önünde kazandığı frikik atışını Mohamed Ali kullandı, bu oyuncunun şutunda top barajı geçerek kaleci Rüştü'nün kucağına gitti.
52. dakikada İbrahim Toraman'a sert giren Balili hakem tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.
54. dakikada Mehmet Yıldız'ın yıldızın derinleme pasında Mohamed Ali kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun sert şutunda kaleci Rüştü topu çıkardı.
56. dakikada Musa'nın ceza sahası içine gönderdiği topa hareketlenen Mehmet Yıldız, İbrahim Toraman'ın arkadan çekmesi ile yerde kaldı. Hakem Bünyamin Gezer, İbrahim Toraman'a direk kırmızı kart gösterdi.
58. dakikada Beşiktaş ceza sahası önünde kazanılan serbest vuruşu kullanan Mohamed Ali'nin vuruşunda top köşeden ağlarla buluştu. 1-1
67. dakikada Ricardinho'nun sağdan ortasında Diatta'nın kafasından seken topu İbrahim Kaş kafayla kaleye yolladı, kaleci Akın iki hamlede topu kontrol etti.
74. dakikada Sezer'in uzun pasında Mehmet Yıldız ceza sahası içinde topun gelişine kayarak vurdu, kaleci Rüştü'nün elinden seken topu Mohamed Ali tamamlamak istedi, bu oyuncunun vuruşu etkili olmadı.
77. dakikada Ricardinho'nun ceza sahasına yaptığı ortaya arka direkte İbrahim Kaş kafayı vurdu, top üstten auta gitti.
82. dakikada topla ceza sahasına giren Bobo, topa vuracağı sırada Sedat'ın müdahalesi ile istediği vuruşu yapamadı. Bu pozisyonda Beşiktaşlı futbolcular penaltı bekledi.
83. dakikada hızlı gelişen Sivasspor atağında Mehmet Yıldız'ın sağdan ceza sahasına ortasında oyuna yeni giren Gurbanov arka direkte dokunarak topu ağlara gönderdi. 2-1
84. dakikada defansın arkasına atılan uzun topla ceza sahasına giren Musa, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda kaleci Rüştü'nün çeldiği top az farkla yandan kornere gitti.

STAT: BJK İnönü
HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Özgür Çetiner, Mustafa Sönmez
BEŞİKTAŞ: Rüştü, Ali Tandoğan (Mehmet Yozgatlı dk. 75 ), İbrahim Kaş, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan (Nobre dk. 80 ), Cisse, Ricardinho, Delgado (Diatta dk. 60), Higuain, Bobo
YEDEKLER: Hakan, Serdar Kurtuluş, Mehmet Sedef, Koray
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam
SİVASSPOR: Akın, Abdurrahman, Sedat, Murat, Hayrettin, İlhan (Sezer dk. 46), Musa, Devran (Gurbanov dk. 81 ), Mohamed Ali (Aytaç dk. 85), Mehmet Yıldız, Balili
YEDEKLER: Harun, Okorowanta, Cvetkov, Orhan
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Uygun
KIRMIZI KARTLAR: Balili (dk. 52) (Sivasspor), İbrahim Toraman (dk. 56) (Beşiktaş)
GOLLER: Bobo (dk. 28), Mohamed Ali (dk. 58), Gurbanov (dk. 83)
SARI KARTLAR: İbrahim Toraman, Cisse, Higuain (Beşiktaş), İlhan, Hayrettin, Mehmet Yıldız, Gurbanov (Sivasspor

Kemal Arıcıoğlu
11-11-2007, 00:11
öncelikle gerçekten çok soğuk bir havada oynandı maç...inanın seyrederken bile içim titredi...burda bir gerçek varki beşiktaşlı birçok futbolcuda ruh ve hırs denen bişey kalmamış...taraftarın yönetime olan tepkisindede sonuna kadar hak veriyorum çünkü inanın artık sabredecek ve dayanacak gücümüz kalmadı...eğerki sevgili demirörende biraz guru ve haysiyet varsa bir dakika bile durmaz ve ceketini alıp çıkar gider buradannnson sözün topçulara....

FİNCANI TAŞTAN OYARLAR TARAFTARA BÖYLE...

biz yağmur çamur demeden kar kış demeden bu çileyi çekiyorsak sizler için değil beşiktaşımıza olan sevgimizden çekiyoruz...futbolcular gidicidir fakat kalıcı olan tekbirşey vardır....beşiktaş ve bu takıma aşkını her defasında dile getiren bu muhteşem taraftar....

Arda Hatipoğlu
11-11-2007, 01:36
öncelikle gerçekten çok soğuk bir havada oynandı maç...inanın seyrederken bile içim titredi...burda bir gerçek varki beşiktaşlı birçok futbolcuda ruh ve hırs denen bişey kalmamış...taraftarın yönetime olan tepkisindede sonuna kadar hak veriyorum çünkü inanın artık sabredecek ve dayanacak gücümüz kalmadı...eğerki sevgili demirörende biraz guru ve haysiyet varsa bir dakika bile durmaz ve ceketini alıp çıkar gider buradannnson sözün topçulara....

FİNCANI TAŞTAN OYARLAR TARAFTARA BÖYLE...

biz yağmur çamur demeden kar kış demeden bu çileyi çekiyorsak sizler için değil beşiktaşımıza olan sevgimizden çekiyoruz...futbolcular gidicidir fakat kalıcı olan tekbirşey vardır....beşiktaş ve bu takıma aşkını her defasında dile getiren bu muhteşem taraftar....

cok guzel soylemıs dusuncelerını aynen paylasıyorum kardesım....dondum bugun macda dondum tir tir titredım sırılsıklam oldum ama olsun hersey deger besıktas ıcın ama sunu bılsınlerkı bız besıktas ıcın bu cıleyı cekıyoruz formanın ıcındekıler we o kulubu yonetenler ıcın degıl

Barış Aygün
11-11-2007, 03:51
artık ertugrul hoca ne yapsın ben anlamıyorum....gercı guzelde oynadık ama sureklı bıreysel hatalar artık sıkmaya basladı benı...tek hatası saglamın delgadoyu alması oldu....ıbragım uzulmez artık bırakmalı futbolu...yeterr artık yanı....

Mehmet Erhan
11-11-2007, 10:06
yönetimin yarınki basın toplantısı son olur sanırım...başkan ve tayfası gider,sezon sonuna kadarda sağlamla devam edilir...bu sonuçtan sonra aslında ben hocanında gitmesini bekliyorum ama bakalım gelişmeler ne gösterecek...

Hüseyin Balcı
11-11-2007, 16:10
bembeyaz beşiktaşla başlamak için beyaz giymek yetmiyor yönetimin değişmesi gerekiyor :) bu arada amma heycanlı gördüm seni hüseyin her maça derbi gibi hazırlanıyosun valla :) süper :)

heyecanlı olurum tabi barış benim için çorlu beşiktaş maçı bile önemli artı böyle bir ortamda herşeyin kötü gittiği başkanın bile lafının arkasında duramadığı hezimetlerin olduğu bir ortamda heyacanımı mazur gör...

Hüseyin Balcı
11-11-2007, 16:21
maçtan 2 saat önce stada girdim herkesin gözlerindeki mahçupluğu şaşkınlığı görmek zor değildi acaba ne olucak bu maçta der gibiydi herkes takıma yönetime ne gibi tepki verileceğini düşünüyodu herkes maçı gözden çıkarmıştı herkes kaybolan koca 4 seneden sonra kaybedilecek 1 (bir)maç çok olmasa gerek diye düşünüyoduk.maç başladı başlaması ile yıldırım demir ören YETER sloganı yükseldi ardından bi takım lehine bir yönetim sinan aleyhine sloganlar ile karışık bir şekilde devam ederken bazı arkadaşlarımızın satılmışlıkla suçladığı tribünün çarşının önde gelenlerinden cem abinin arkadaşlar yönetimmi takımmı karar verir yönetim gitsin diyosanız bırakın takımı o doğrultuda bağırın dedi ve artık sürekli yönetim ve s.e aleyhine sloganlar atıldı sinanıda algit sinanıda sinanıda -beşiktaş başkanı sözünü yemez-yıldırım demir ören yeter-taraftar burada paf takımı nerede-gibi sloganlara hakemin çıldırtan kararları karıştı ulusoy ve hakemlere tepkilerde araya sıkıştı sanki üstümüze üstümüze geliyodu hakemler sonuç olarak sıradan bir lig maçı kaybettik ama beşiktaşın geleceğini kazandık diye umuyorum bir engel atlatılmak üzere gibi ulusoyada gereğini yaptıracak yürekli bir yönetim gelmesi umuduyla.ayrıca ses tellerim liverpool maçında bile bukadar zorlanmamıştı hala konuşamıyorum.

Barış Kahraman
11-11-2007, 16:22
heyecanlı olurum tabi barış benim için çorlu beşiktaş maçı bile önemli artı böyle bir ortamda herşeyin kötü gittiği başkanın bile lafının arkasında duramadığı hezimetlerin olduğu bir ortamda heyacanımı mazur gör...

mazur görmek ne demek aşk olsun..sadece belirtmek istedim ve şaşkınlıgımı dile getirdim :)

Barış Kahraman
11-11-2007, 16:24
demirörene çarşıda destek vermiyor bütün beşiktaşlılarda istemiyor hangi siteye girsem yapılan tüm anketlerde demirören gitsin sonucu çıkıyor.. yarınki açıklamada istifa kararının çıkacagını düşünüyorum.. yani biraz gurur ve şeref varsa bu karar çıkmalı..

Hüseyin Balcı
11-11-2007, 16:51
iyi niyetinden şüphem olmasa bildiğim bütün küfürleri edecem ama başkana biliyorumki sadece beceriksiz yeteneksiz beşiktaş sevgisini tartışamam bile artık istifa vakti geldi beşiktaş için bunu yapmaktan başka çareside yok ama yerine kim gelecek en büyük sorun bu...

Ezel Özsipici
11-11-2007, 17:07
Hani Bu macı alıpp telafi ediceklerdi:'(daha çok yaramıza tuz bastılarr sonrada sinan engin çıkıyo tarftar görevini yapamdı yıldırım demirörende beri bjk sampiyon olmuşmu tarfatrın burasına kadar geldi artıkk ne bekliyorsunuz o zaman sizde adam gibi yönetin o takımıı...Evetistfa etsin ve yerine bjk seven ve İYİ YÖNETEN BİRİ GELSİNN

"yeterr yıldırım demirörenn yeterrrr"

H.Hüseyin Uluçay
11-11-2007, 21:26
lan dedim bu maç yenilince giderler diye... ama yok kardeşim adamlar yüzsüz gitmiyo... gidinnnn gidinnnnnnn... !!!!!!!

Gökhan Özsoy
11-11-2007, 22:22
bu maçı kazansaydık 9 puan almış gibi olcaktık..:( :(
ezikler yenildi sivasıda biz yencetik sper olcaktı ama olmadı..:( :(
önümüzdeki maçlara bakmak zorundayız..:( :(

Kemal Arıcıoğlu
11-11-2007, 22:45
bu saatten sonra değil 9 bana 19 puan getirseler gözümde sıfırlar artık..

Bülent Girgin
11-12-2007, 07:43
bu maçı kazansaydık 9 puan almış gibi olcaktık..:( :(
ezikler yenildi sivasıda biz yencetik sper olcaktı ama olmadı..:(
önümüzdeki maçlara bakmak zorundayız..:( :(

zaten hep"önümüzdeki maçlara bakiyoruz" :( :( "önümümüzdeki maçi alip çikisa gececegiz" allah izin verirse tabi !!!!!!!!!!! :( :( :(

Elif Kaya
11-12-2007, 07:54
sivas maçını kaybattiğimize inanamıyorum ya.. Sabrımızı deniyorlar sanırım ama artık çıkış görmek istiyoruz gerçek bir yükseliş...

Bülent Girgin
11-12-2007, 08:04
"ARTIK ÖNÜMÜZDEKI MAçLARA BAKACAGIZ" "ÖNÜMÜZDEKI MAçI ALIP çIKISA GEçECEGIz" "TÜRKIYENIN EN IYI KADROSU BIZDE" "SALLANDIK AMA YIKILMADIK" "YUMRUGU VURURSAM ORTALIK TOZ DUMAN OLUR" HERKESE IYI UYKULAR ;) ;)

Hüseyin Balcı
11-12-2007, 08:11
"ARTIK ÖNÜMÜZDEKI MAçLARA BAKACAGIZ" "ÖNÜMÜZDEKI MAçI ALIP çIKISA GEçECEGIz" "TÜRKIYENIN EN IYI KADROSU BIZDE" "SALLANDIK AMA YIKILMADIK" "YUMRUGU VURURSAM ORTALIK TOZ DUMAN OLUR" HERKESE IYI UYKULAR ;) ;)
çarşı kalabilirmi abi caizmidir kalması ?(imzana hitaben çok eleştirdiğin çarşı ilede ilgili bir yorum yap bari abi )

Bülent Girgin
11-12-2007, 08:19
çarsi yine 15 sene önceki gibi kimseden birsey beklemeden besiktasi desteklesin canimi vereyim !!!!!!!!

Hüseyin Balcı
11-12-2007, 08:27
çarsi yine 15 sene önceki gibi kimseden birsey beklemeden besiktasi desteklesin canimi vereyim !!!!!!!!

eyvallah abi...

Bülent Girgin
11-12-2007, 08:30
besiktasin problemi su anda türbünde degil, yönetimde ve teknik kadroda!!!!! önce bunlarin hallolmasi gerekir

Barış Aygün
11-12-2007, 08:34
besiktasin problemi su anda türbünde degil, yönetimde ve teknik kadroda!!!!! önce bunlarin hallolmasi gerekir
abıcım kanımca teknık kadroda da bır sorun oldugunu sanmıyorum....elındekı futbolculara baktıgın zaman avrupada iş yapabılecek kapasıteye sahıpler bunu kımse ınkar edemez...ama soyle bır durum var ki...bu adamlar oynamyorlar 4-5 tanesı dısında caba sarfeden yok...bu caba gosterenlerde kendı baslarına bırsey yapamaycaklarından oynamayanların sert bır dılle uyarılması gerektıgını dusunuyorum....cunku gercekten kalıtelı adamlar.....

Bülent Girgin
11-12-2007, 08:41
bak baris, takim hergün kötüye gidiyorsa, ve senin dedigin gibi futbolcular kaliteliyse bunun tek suçlusu teknik kadrodur benim için, mesela sivas maçinda ertugrul hangi kafaya hizmet ederek delgado-diatta degisikligini yapti? maçtan sonraki açiklamasinda biz 10 kisi kaldigimizdan dolayi riske girdik ve maçi kaybettik demis!!!!!! sanki sivas 11 kisiydi sahada!!!! sivasin antrenörü orta sahadan bir oyuncunu yerine hücum oyuncusu aldi ve maçi kazandi, bu kadar basit!!! bizimki rakibide on kisi kalmis ama o hala 4 lü defansla sahada!!!!rakibin hücum oyuncusu kirmizi kart görmüs sen nasil delgadoyu çikarip kendi hücum gücünü zayiflatirsin ben bunu anlamiyorum iste!!!

Barış Aygün
11-12-2007, 08:46
bu konuda katıloyrum abi...zaten delgado oyundan cıktıktan sonra herseyın nasıl zora gıdecegını gorduk hepberaber...buda ertugrul hocanını ya tecrubesızlıgıne ya da artık bılmıyorum ortada farklı bırseyler dolanıyor.....bırılerı takımın ıcınde sıyaset yapıyor sankı :(

Bülent Girgin
11-12-2007, 08:49
bu onun yaptigi ilk hata degil baris, adam oyunu okuyamiyor, cumartesi 1 puan almak için delgadoyu çikardi oyundan :( :( kalan koskoca 0 puan :( :(

Barış Aygün
11-12-2007, 08:55
evet bulent abı haklısın valla artık solenecek soz kalmadı galıba...ama yınede ben derım kı ertugrul hoca kalmalı yanına tecrubelı bır Turk hoca gelmelı en az bır yıl calısmalı ya da ertugrul hocayı avrupaya antrenorluk kursuna gondermek lazım....bı sekılde bırsey yapılmalı yanı....cunku kalıtelı bır ınsan...besıktasta basarılara ımza atmasını cok ıstıyorum(z)