PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 13 - 16 Ekim Programı

Samet Sevim
10-13-2008, 15:34
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_tx_Iddaa001.jpg

http://www.iddaa.com/iddaa_program/Program8084_1.htm?wId=

Bülent Girgin
10-13-2008, 15:39
Litvanya - Faroe Adaları : 02

bu maçin 0-2 olmasi için litvanyanin kalecisiz sahaya çikmasi gerekir, gerçi öyle olsa bile zor bir ihtimal olur 0-2

Samet Sevim
10-13-2008, 15:45
Abi birazda paraya gidelim istedim 1,02 1,05 ler bize bir şey kazandırmıyorr nede olsa at koşar baht kazanır kısmetimizde varsa böylede olur :P

Bülent Girgin
10-13-2008, 15:49
Abi birazda paraya gidelim istedim 1,02 1,05 ler bize bir şey kazandırmıyorr nede olsa at koşar baht kazanır kısmetimizde varsa böylede olur :P

sen iyisimi o maça yatiracagin parayla git bir döner ye hiç olmazsa sana bir faydasi olmus olur :D

Mehmet Erhan
10-13-2008, 16:35
Estonya - Türkiye : Üst
Belarus - İngiltere : 2
Rusya - Finlandiya : Üst
Şili - Arjantin : Üst

benim 4 tercihim bu...estonya maçında türkiyenin 3-4 gollü bir galibiyet alacağını düşünüyorum...o yüzden üst olur...ingiltere, belarusu tecrübeli isimleriyle götürür...zaten, böyle maçlarda puan kaybeden takımın da dünya kupasında işi olmaz...rusya maçında iki takımda gol atar ve rusya maçı kazanır...bu yüzden üst bitecektir...1 de tercih edilebilir...şili-arjantin maçı ise çekişmeli ve bol gollü bir maç olur gibime geliyor...hatta skor tahminim 2-2 ya da taraflardan biri 2-1 3-2 gibi bir skorlada alabilir...düşüncem bunlar bakalım maçlar beni haklı çıkaracakmı...

Arda Hatipoğlu
10-13-2008, 16:37
Hacken - Mjallby

651
1 1,45

Vasby - Limhamn Bunkeflo

654
1 1,80

Lens - Guingamp

656
1 1,30

Albinoleffe - Pisa

662
1 1,65

5,60

Samet Sevim
10-13-2008, 18:55
Estonya - Türkiye : Üst
Belarus - İngiltere : 2
Rusya - Finlandiya : Üst
Şili - Arjantin : Üst

benim 4 tercihim bu...estonya maçında türkiyenin 3-4 gollü bir galibiyet alacağını düşünüyorum...o yüzden üst olur...ingiltere, belarusu tecrübeli isimleriyle götürür...zaten, böyle maçlarda puan kaybeden takımın da dünya kupasında işi olmaz...rusya maçında iki takımda gol atar ve rusya maçı kazanır...bu yüzden üst bitecektir...1 de tercih edilebilir...şili-arjantin maçı ise çekişmeli ve bol gollü bir maç olur gibime geliyor...hatta skor tahminim 2-2 ya da taraflardan biri 2-1 3-2 gibi bir skorlada alabilir...düşüncem bunlar bakalım maçlar beni haklı çıkaracakmı...

Valla anlattıkların çok güzel ben hemen bunları not edip en yakın bir iddaa bayisine gidip bir 5 milyonluk kupon yapayım tutarsa da paranın yarısını sana göndercem :P

Mehmet Erhan
10-13-2008, 20:27
Valla anlattıkların çok güzel ben hemen bunları not edip en yakın bir iddaa bayisine gidip bir 5 milyonluk kupon yapayım tutarsa da paranın yarısını sana göndercem :P

ne demek...oynamasak da yardım edebildiysem ne mutlu... ;) yalnız paranı bana yollama...cebinde tut, o parayla başka kupon yaparsın...nasıl olsa huylu huyundan vazgeçmez... :D

Türkiye maçı üst olura katılıyom ama rahat galibiyet kısmına katılmıyorum zor galibiyet olur 1-2 2-3 gibi ama sonuç üst doğru ,ingiltere banko katılıyorum ,rusya üst olmaz bence kısır maç olur yani zor baya zor hemde ,Arjantin ise dünyanın en iyi hucum eden takımı şuan kendi attıkları goller üste taşır bu maçta rakipte atarsa 2 defa üst çıkar :D

abi türkiye ilk yarı gol yemeden 2 tane falan atabilirse kopar o maç...ki zaten estonyadada bir şey yok...rusyaya gelirsek mutlaka bir gol yiyecektir...yediğinden fazlasını da atacağını düşünüyorum ben ve o maçın üst biteceğine inanıyorum...ama garanti görmek isteyenler 1 de oynayabilir...arjantin konusunda sana pek katılamayacağım zira eski şaşalı dönemlerinden uzaklar...fakat, yine de şili takımı da boş olmadığı için zevkli bir maç olur ve üst biter... yalnız kim kazanır bir fikrim yok...o gün kimin daha iyi oynadığına bağlı bu biraz da... :hii: