Orijinalini görmek için tıklayınız : 13.Hafta:G.Birliği Oftaş:0 - Beşiktaş:1
Hasret Ergül
11-10-2007, 23:25
G.Birliği Oftaş - BEŞİKTAŞ
http://www.ajansspor.com/resim/G_BirligiOftasspor_logo.jpg&http://www.resimsakla.com/upload/guest/bjk-bayrak_b_p1.jpg
Tarih: 25 Kasım 2007
Saat : 20:00
Hakem: Halis Özkahya
Yayın : Lİg Tv.
Gökhan Özsoy
11-10-2007, 23:27
bu yönetim sinan engin vee ertuğrul sağlam gidene kadar tüm maçları kaybedelim..
Şule Artarlar
11-10-2007, 23:29
G.b. OftaŞ Yenİlİrmİyİzz??? Olacagina Bak Desem BeŞİktaŞima Haksizlik YapmiŞ Olurmuyum Acaba...
Kemal Arıcıoğlu
11-11-2007, 00:26
sıra sende oftaş.....sende madara et bizi nede olsa alıştık alay konusu olmaya ;)
Arda Hatipoğlu
11-11-2007, 01:30
oftas saglam top oynuyo 2.ligden berı ızlıyorum bunları ben lıgın baslarında bıraz bocaladılar ama sonra super lıge alısınca toparlandılar zor mac olucak hadı hayırlısı
Barış Aygün
11-11-2007, 03:59
Ertugrul Hocaya Yuklenmek Ne Kadar Dogru Bence Onu Bagrimiza Basmaliyiz.....yillardir Onlarca Antrenor Degisti Delbosque Gibi Bir Adama Bile Tahammul Edemedik....hocamiza Sahip Cikip Yonetimden Kurtulmak Zorundayiz....
Mehmet Erhan
11-11-2007, 10:13
şu maçta alacağımız galibiyetin hiç bir önemi yok benim gözümde...bi galibiyetle kendimi avutacak kadar değilim...o yüzden ne yaparlarsa yapsınlar...bu yönetim varken,mafya varken hiç bi şey umrumda değil...bizi takımımızdan soğutanlar utansın... :@
Barış Aygün
11-11-2007, 10:28
besıktasa zarar veren butun zıhnıyete lanet olsun.....
Aylin Şengül
11-11-2007, 11:58
artık yeneriz demiycem...
beklenenlerin hiç biri olmuyor bu maçtada yeniliriz..
Bülent Girgin
11-11-2007, 12:18
BERABERLIK SÜPER BIR BASARI OLUR ERTUGRUL IçIN!!!!!
Aylin Şengül
11-11-2007, 12:20
BERABERLIK SÜPER BIR BASARI OLUR ERTUGRUL IçIN!!!!!
yok abi oftaş beraberlikten daha fazlasını istiyecektir..
tarih yazılırken dipnotlarda adının görülmesi için..
Kemal Arıcıoğlu
11-11-2007, 12:25
tarih yazılırken dipnotlarda adının görülmesi için..artık beşiktaşı yenmek tarih yazmak anlamına gelmez bence aylin...çünkü her takım için gayet doğal birşey...rakipler anadolu klupleri ile karşılaşacakları maçlara nasıl hazırlanıyorlarsa bizede aynı şekilde hazırlanıyorlar...extra bi motivasyon falan yok yani....anlatmak istediğim basit bir klup olup çıktık ortaya...bu yönetim bizi bu hakkere getirdi....:@
Bülent Girgin
11-11-2007, 12:29
tarih yazılırken dipnotlarda adının görülmesi için..
bende onu anlatmak istemistim zaten aylin :D oftasin galibiyeti normal sonuç olur, ama beraberlik ertugrul için süper bir sonuç olur anlaminda :D
Gökhan Özsoy
11-20-2007, 21:40
Tempolu bir çalışma!
http://www.karakartal.com/images/haber/2005/idman208.jpg
Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen sabah antrenmanında siyah-beyazlılar, sahada ısınma koşusu yaptıktan sonra salona girerek, çalışmalarını burada sürdürdü. Futbolcular bir süre salonda çalışıp tekrar sahaya çıkarak tempolu koşularla antrenmanı tamamladı.
Milli takımlarda bulunan futbolcuların yer almadığı antrenmanda, sakatlıkları nedeniyle tedavilerine devam edilen Tello ve Serdar Kurtuluş, İbrahim Kaş, Mehmet Yozgatlı'ya takımdan ayrı program uygulandı. Tedavisini Hollanda'da sürdüren Gökhan Zan da çalışmada yer almadı.
Beşiktaş, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçının hazırlıklarını bu akşam yapacağı basına kapalı antrenmanla sürdürecek.
Şule Artarlar
11-20-2007, 22:09
bir hafta öncesine kadarr ümitsizdim ama ümitsizliklerle bu işin yürümeyeceği aşikar artık.Beşiktaşım şu oftaşı oflatda görelimmm bakalım nasıl oluyomuş ...
Mehmet İpek
11-20-2007, 22:14
Beşiktaşım şu oftaşı oflatda görelimmm bakalım
yaratıcısın şule :) valla hoşuma gitti bu cümle.
Offfff Offfff
OFLAT artık BEŞİKTAŞIM
Offfff Offfff
Kalmadı hiç Arkadaşım
Offffffff offfffffff
kaç hafta geçti gülmedim
üzülmeyi haketmedim
BEŞİKTAŞIM seni hep SEVDİM
Offff
:D
Şule Artarlar
11-20-2007, 22:19
Offfff Offfff
OFLAT artık BEŞİKTAŞIM
Offfff Offfff
Kalmadı hiç Arkadaşım
Offffffff offfffffff
kaç hafta geçti gülmedim
üzülmeyi haketmedim
Offff
vayyyy süperr olmuş mehmett yüregine sağlık bence marş olmalı bu...::pon::D
Mehmet İpek
11-20-2007, 23:12
Teşekkür Ederim Şule söz Sende Beste Bende Kralız biz Bu Alemde (coştum :D )
Mehmet Erhan
11-21-2007, 09:39
Offfff Offfff
OFLAT artık BEŞİKTAŞIM
Offfff Offfff
Kalmadı hiç Arkadaşım
Offffffff offfffffff
kaç hafta geçti gülmedim
üzülmeyi haketmedim
Offff
helalsin adaş...yaratıcı BEŞİKTAŞ taraftarı işte... :D :bagir:
Hüseyin Balcı
11-21-2007, 17:06
Beşiktaş, Turkcell Süper Ligi'nin 13. haftasında Gençlerbirliği Oftaşspor ile Cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarını öğleden sonra yaptığı idmanla sürdürdü.
Antrenmana tedavisine Hollanda'da devam edilen Gökhan Zan ile diğer sakat oyuncular Mehmet Yozgatlı, İbrahim Kaş ve milli takımlarda bulunan Rüştü Reçber, Diatta, Serdar Özkan, Atilla Özmen katılmadı.
ALİ TANDOĞAN SAKATLANDI
Çift kale maç sırasında Ali Tandoğan, sol ayağına aldığı darbe nedeniyle idmanı yarıda bıraktı. Kulüp Doktoru Ayhan Optur, sol ayak bileğinde darbeye bağlı şişlik meydana gelen Ali Tandoğan'ın tedavisine hemen başlanıldığını ve durumunun yarın netlik kazanacağını söyledi. Çalışmada ayrıca boynuna darbe alan İbrahim Akın da bir süre sakatlık geçirdi.
Hasret Ergül
11-22-2007, 13:26
Hakem Halis Özkahya
Futbol Takımımız’ın Turkcell Süper Ligi’nin 13. haftasında Gençlerbirliği Oftaşspor ile Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek.
Barış Aygün
11-22-2007, 13:41
fark yapmaz kım olursa olsun hatalar yıgını dolu bır macta olsa yenıcez....hemde farklı bı sekılde ..
Bülent Girgin
11-22-2007, 13:53
fark yapmaz kım olursa olsun hatalar yıgını dolu bır macta olsa yenıcez....hemde farklı bı sekılde ..
hiç gülecegim yoktu baris :D: :D:
Hasret Ergül
11-22-2007, 13:55
Oftaş-Beşiktaş maçı bilet fiyatları
Turkcell Süper Ligi'nin 13. haftasında oynanacak olan Gençlerbirliği Oftaşspor-Beşiktaş maçının bilet fiyatları belli oldu.
Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Cumartesi 15.30'da oynanacak maçın bilet fiyatları kale arkası tribünü 10 YTL, maraton tribün 20 YTL ve kapalı tribün 40 YTL olarak belirlendi. Karşılaşmayı izlemek isteyen sporseverler, biletleri maç gününe kadar Biletix ve maç günü stat gişelerinden temin edebilecek.
Gökhan Özsoy
11-22-2007, 14:00
ne desem yalan olur walla bu maçtan hiçbir beklntim yok yensekte olur yenilsekte olur..
benim gözüm marsilya maçında..
Mehmet İpek
11-22-2007, 15:09
Kartalım in- g.birliği Of
Skor 3-,0
tüm trübünler İSTİFA İSTİFA sinan engin İSTİFA
Mehmet Erhan
11-22-2007, 16:06
ne desem yalan olur walla bu maçtan hiçbir beklntim yok yensekte olur yenilsekte olur..
benim gözüm marsilya maçında..
olmaz işte...hedefimiz şampiyonluksa her maçı almalıyız...maç ayrımı yapmadan...
Adnan Direnç
11-22-2007, 16:44
bu maçta farklı bir skor alıcazzz inanıyorum takımımaa fark atıcaz.....
Barış Aygün
11-22-2007, 17:19
hiç gülecegim yoktu baris :D: :D:
bulent abım son gulen ıyı guler :D ınsallah ben gulerım :D
Bülent Girgin
11-22-2007, 17:59
bulent abım son gulen ıyı guler :D ınsallah ben gulerım :D
tamam baris, insallah farkli bir sonuçla , 2-0 yeneriz :D :D
Barış Aygün
11-22-2007, 19:32
tamam baris, insallah farkli bir sonuçla , 2-0 yeneriz :D :D 2-0 mı ask olsun abı bobo hattrick yapacak delgado ve paşa bırer tane frikik atıcak batuhan kafa golu atıcak hıguaın sov yapıcak yanı en az 4-5 gol beklıyorum acıkcası ben...ve cok cıddı dusunuyorum ben :D
Gökhan Özsoy
11-23-2007, 12:44
Tello kadroya alındı
Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile yapacağı maçın hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda siyah-beyazlı futbolcular, pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç oynadı. İdman, duran top organizasyonlarıyla sona erdi.
-TELLO KADRODA-
Beşiktaş'ın, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile yapacağı karşılaşma için sakatlığı geçen Şilili futbolcu Tello da kadroya alındı.
Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan ve hafta içinde takımla çalışmalara başlayan Tello, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın görev vermesi halinde yarın forma giyecek.
-SAVUNMADA BÜYÜK SIKINTI-
Siyah-beyazlı ekipte Tello sevinci yaşanırken, özellikle defans oyuncularının sakatlığı teknik heyeti düşündürüyor.
Sivasspor maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen İbrahim Toraman'ın yanı sıra, sakatlıkları bulunan ve bugünkü antrenmana da katılmayan Mehmet Yozgatlı, İbrahim Kaş, Serdar Kurtuluş, Diatta ve Gökhan Zan'ın yarınki karşılaşmada forma giyemeyecekleri açıklandı.
Kulüp doktoru Ayhan Optur, bu oyuncuların Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçında forma giyemeyeceğini söyledi.
Dr. Optur, Diatta'nın Senegal Milli Takımı'nın Fas ile oynadığı maçta sağ ayak arka adalesinden sakatlandığını ve birinci derecede kas gerilmesi ile ödem tespit edildiğini ve 2 hafta sahalardan uzak kalacağını dile getirdi.
Beşiktaş'ta, yarınki maçta savunmanın ortasında Koray Avcı ile Baki'nin oynaması bekleniyor.
Öte yandan Beşiktaş, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçı için öğleden sonra Ankara'ya gidecek.
Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 15.30'da başlayacak maçı hakem Halis Özkahya yönetecek.
Gökhan Özsoy
11-23-2007, 14:30
Kartal'ın savunması çöktü
Beşiktaş'ta üstüste gelen sakatlıklar can sıkarken, son kötü haber de Diatta'dan geldi. Senegal'in Fas ile oynadığı maçta sakatlanan futbolcu, iki hafta sahalardan uzak kalacak.
Ankara deplasmanında sakat olan Gökhan Zan, İ. Kaş, Serdar Kurtuluş, Diatta, Mehmet Yozgatlı ile cezalı İ. Toraman yer alamayacak. Stoper sıkıntısı yaşayan Ertuğrul Sağlam'ın Paf takımından Koray'ı kadroya aldığı da bildirilirken, bu mevkide Koray ile Baki'nin görev yapacağı ifade edildi. Senegal milli takımının Fas ile yaptığı maçta sakatlanan Diatta'nın en az 2 hafta forma giyemeyeceği açıklanırken, siyah-beyazlı kafile bugün saat 15'te Ankara'ya hareket edecek.
Mehmet Erhan
11-23-2007, 14:35
Kartal'ın savunması çöktü
Beşiktaş'ta üstüste gelen sakatlıklar can sıkarken, son kötü haber de Diatta'dan geldi. Senegal'in Fas ile oynadığı maçta sakatlanan futbolcu, iki hafta sahalardan uzak kalacak.
Ankara deplasmanında sakat olan Gökhan Zan, İ. Kaş, Serdar Kurtuluş, Diatta, Mehmet Yozgatlı ile cezalı İ. Toraman yer alamayacak. Stoper sıkıntısı yaşayan Ertuğrul Sağlam'ın Paf takımından Koray'ı kadroya aldığı da bildirilirken, bu mevkide Koray ile Baki'nin görev yapacağı ifade edildi. Senegal milli takımının Fas ile yaptığı maçta sakatlanan Diatta'nın en az 2 hafta forma giyemeyeceği açıklanırken, siyah-beyazlı kafile bugün saat 15'te Ankara'ya hareket edecek.
defansa beni alsınlar 1 maçlığına... :D :P:
Ayşegül Alparslan
11-23-2007, 14:45
aman iyi olmuş belki körü körüne defans yapmaktan vazgeçip daha çok hücumu düşünürler kaç hafta geçmiş atılan gol sayısına bak
Gökhan Özsoy
11-23-2007, 14:48
defansa beni alsınlar 1 maçlığına... :D :P:
delgado defansın ortasında iyi oynuyor..cm'de ben oynatıyorum bazen:D:
Mehmet Erhan
11-23-2007, 14:49
delgado defansın ortasında iyi oynuyor..cm'de ben oynatıyorum bazen:D:
yuh diyorum sana...başkada bi şey demiyorum...allah vere sen forvetede bakiyi koyuyorsundur... :D
Hasret Ergül
11-23-2007, 18:41
Ankara’da Coşkulu Karşılama
Gençlerbirliği Oftaşspor maçı için Başkent'e giden Futbol Takımımız'ı taraftarlarımız büyük bir coşkuyla karşıladılar.
Yarın Gençlerbirliği Oftaşspor ile Turkcell Süper Ligi'nin 13. hafta karşılaşmasına çıkacak olan Siyah-Beyazlılarımız, son hazırlığı sabah yaptıktan sonra saat 15.00'te Ankara'ya hareket etmişti. Ankara'ya ulaşan Takımımız'ı Esenboğa Havalimanı'nda coşkulu bir taraftar grubumuz karşıladı.
Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam'a çiçek veren taraftarlarımız, oyuncularımıza da sevgi gösterilerinde bulundular.
Kafilede Asbaşkan, İcra Kurulu Üyesi, Mali İşler Sorumlusu, Sayman Üyemiz Ertunç Soğancıoğlu, Alt Yapı'dan Sorumlu Üyemiz Halim Aydın ile Voleybol, Hentbol, Kürek ve Boks Şubeleri'nden Sorumlu Üyemiz Bülent Deriş de bulunuyor.
Takımımız havalimanından ayrılarak kalacağı otele geçti ve maç saatini beklemeye başladı.
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=15923
Andac Demirkan
11-23-2007, 18:48
G-e-l-i-y-O-R-U-Z!!
Barış Aygün
11-23-2007, 18:50
mac ankarada ve kahretsın benım sınavlarım var ve gıdemıyorumm offff....
Hasret Ergül
11-23-2007, 18:53
mac ankarada ve kahretsın benım sınavlarım var ve gıdemıyorumm offff....
Şansa bak :swoon[1]:
Barış Aygün
11-23-2007, 18:54
Şansa bak :swoon[1]: ve sınavın yarın baslıyor ....ben nasıl bı okulda okuyorum hafta sonu sınav var :(
Mehmet İpek
11-23-2007, 22:30
http://img150.imageshack.us/img150/1784/grnt009of1.th.jpg (http://img150.imageshack.us/my.php?image=grnt009of1.jpg)
Barış Aygün
11-23-2007, 22:53
http://img150.imageshack.us/img150/1784/grnt009of1.th.jpg (http://img150.imageshack.us/my.php?image=grnt009of1.jpg)
sanırım bu bıletlerı benım gozume sokmak ıcın koydun buraya :'( yazık ama banaaaaaa :'(
Mehmet İpek
11-23-2007, 23:00
sanırım bu bıletlerı benım gozume sokmak ıcın koydun buraya :'( yazık ama banaaaaaa :'(
barış 6 araba istanbuldan geliyomuş.
sana yer yok mu :)
Barış Aygün
11-23-2007, 23:02
barış 6 araba istanbuldan geliyomuş.
sana yer yok mu :)
yere ne gerek var ben ankaradan gıdecektım zaten orda oturuyorum :( ama bu okul bı tuhaf hafta sonu sınav yapıyorlar :'( yoksa bensız olur mu kesın gelırdım...
Mehmet İpek
11-23-2007, 23:24
http://img50.imageshack.us/img50/7647/spa0054ee3.jpg (http://imageshack.us)
H A Z I R M I S I N I Z
Barış Aygün
11-24-2007, 01:29
YETER BE YETER YINE GUNDUZ MACI YA NEDEN HEP BIZ GUNDUZ OYNUYORUZ NEDEN ezıkler ve gayler oynamıyor 15:30 da macmı olur .....resmen bellı once bız oynuyoruz bızım maca gore aksamkı maclar ayarlanıyor... bukadar bariz ortada... :@
Barış Aygün
11-24-2007, 08:47
http://img207.imageshack.us/img207/7348/adszux9.jpg işte topcu budur oyunlarda bıle guce bakabılırısnız :D gercekle bırebır uyusuyor....bu adam bızde olmalı...
Hasret Ergül
11-24-2007, 10:32
Kartal çıkış arıyor
Turkcell Süper Ligi'nde 13. hafta karşılaşmasında Gençlerbiliği OFTAŞ Spor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda 15.30'da başlayacak karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek ve karşılaşma Lig TV'dem yayınlanacak.
Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool karşısında alınan farklı mağlubiyetten sonra Süper Lig'de de arka arkaya kötü sonuçlar alan ve son 3 haftadan sadece 1 puan çıkaran Beşiktaş, G.OFTAŞ Spor maçını çıkış olarak görüyor. Hafta arası Şampiyonlar Ligi'nde İnönü Stadı'nda Marsilya ile var olma mücadelesine çıkacak olan Beşiktaş, deplasmanda G.OFTAŞ Spor'u yenerek hem moral depolamak hem de lider Galatasaray ile olan puan farkını indirmek istiyor.
SAVUNMADA SIKINTI...
G. OFTAŞ karşılaşması öncesinde Beşiktaş'ta haberler kötü... İbrahim Toraman cezalı, İbrahim Kaş ile Gökhan Zan da sakat. Ayrıca önceki günkü antrenmanı yarım bırakan Ali Tandoğan'ın durumu da kritik... Savunmada yaşanan tüm sıkıntılara bir yenisi eklendi. Senegal'in Fas ile oynadığı maçta ayağına darbe alan Lamine Diatta'nın 35. dakikada oyundan alındığı öğrenildi. Gözler uzun süredir forma giyemeyen Baki'ye çevrildi. Ertuğrul Sağlam'ın defansta Baki Mercimek-Koray Avcı ikilisini oynatması bekleniyor.
RİCO FORMA İSTİYOR
Şampiyonlar Ligi'ndeki Marsilya maçında sakatlandıktan sonra da eski performansına ulaşamayan Ricardinho görev bekliyor... Devre arasında gönderilmesi düşünülen Brezilyalı yıldız, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a hazır olduğunu söyledi. Tecrübeli oyuncu, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Sakatlığım tam olarak geçti. Artık oynamaya hazırım, forma şansı bulursam takımımı sırtlarım? diye konuştu. Öte yandan Beşiktaş'ın, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile yapacağı karşılaşma için sakatlığı geçen Şilili futbolcu Tello da kadroya alındı. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan ve hafta içinde takımla çalışmalara başlayan Tello, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın görev vermesi halinde yarın forma giyecek.
MUHTEMEL 11'LER
BEŞİKTAŞ:
Hakan Arıkan
Baki
Koray
İbrahim Üzülmez
Serdar Kurtuluş
Cisse
Serdar Özkan
Delgado
Bobo
Higuain
Burak Yılmaz
G.OFTAŞ SPOR:
Recep
İlhan
Orhan
Giray
Serkan Atak
Bülent Kocabey
Hakan
İbrahim Şahin
Kadir
Tozo
Sterjovski
BEŞİKTAŞ'A LİVERPOOL TAKTİĞİ!..
G.OFTAŞ Spor'da teknik yönetim ve futbolcular antrenman öncesinde ise Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'a 8-0 yenildiği maçı izledi. Siyah-beyazlı ekibin aldığı tarihi mağlubiyeti izleyerek gerekli analizleri yapan kırmızı-siyahlılar, Beşiktaş'ın zayıf yönlerini saptamaya çalıştı. Gençlerbirliği Oftaşspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, son maçlardaki başarılı oyunlarını Beşiktaş karşısında da sürdürmek istediklerini belirterek, "Beşiktaş'ın son haftalarda bazı şanssızlıklar yaşaması bizim için bir avantajmış gibi gösteriliyor. Ben buna katılmıyorum. Beşiktaş'ta oynayan tüm futbolcular çok değerli ve kaliteli oyuncular. Son haftalardaki başarılı performansımızı bu maçta da sürdürebilmemiz önemli" dedi.
Kırmızı-siyahlı futbolcular Murat Kalkan, İlhan Eker ve Giray Kaçar, son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını ifade ederek, kendi sahalarında oynayacakları Beşiktaş maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Öte yandan, sol ayak çapraz bağlarından ameliyat olan Ufuk Eş'in sezonu kapattığı öğrenildi. Ufuk Eş'in yanı sıra, sakatlıkları süren Zafer Çil ve Kemal Yıldırım'da Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek
Hasret Ergül
11-24-2007, 10:33
11'e bak :rezil: hakanın başı bu maçtan sonrada çok ağrıyacak eminim....
Zekeriya Şal
11-24-2007, 10:40
beşiktaş oftaşı yenermi
Zekeriya Şal
11-24-2007, 10:45
beşiktaşımın kazanması lazım arkadaşlar yoksa biterim ben ölürüm
Hasret Ergül
11-24-2007, 10:49
Umarım bu son gündüz maçımız olur!!!!!!!!!!
Hasret Ergül
11-24-2007, 10:50
beşiktaş oftaşı yenermi
Yenerrrrrrrrr :oley:
Barış Aygün
11-24-2007, 12:45
hıc zannetmıyoum neden obulerı gunduz oynamıyorda sadece bız adamlar 2 ısyan ettı gunduz mac mı olur dıye her macları aksam....ben boyle federasyona...
Barış Aygün
11-24-2007, 12:47
eyvah dedım bakı var :( uzulmez var :( hakan var :( bu mac 8 kısııyız arkadaslar hakkımızda hayırlısı...paşa yıne yok hay allahım ya delırıcem :(
Gökhan Özsoy
11-24-2007, 12:47
arkadaşlar bu kadar dert etmeye gerek yok bence hvalar sıcak deil sonuçta futbolcuları etkiliycek bir durum yok..
bahane bunlar..
Barış Aygün
11-24-2007, 12:49
arkadaşlar bu kadar dert etmeye gerek yok bence hvalar sıcak deil sonuçta futbolcuları etkiliycek bir durum yok..
bahane bunlar.. degıl bız gunduz oynuyoruz maca gıdemıyoruz ızleyemeıyoru artı bızden sonrakı maclarda saıbe oranı yukselıyor....
Gökhan Özsoy
11-24-2007, 12:55
degıl bız gunduz oynuyoruz maca gıdemıyoruz ızleyemeıyoru artı bızden sonrakı maclarda saıbe oranı yukselıyor....
tmm bu uygulama ligin son 6 7 haftası yapılsa haklısın..ama bence futbolcular için başarısıszlığa bir bahane olmuş bu..
Barış Aygün
11-24-2007, 12:57
tmm bu uygulama ligin son 6 7 haftası yapılsa haklısın..ama bence futbolcular için başarısıszlığa bir bahane olmuş bu.. artık bılmıyorum kım ne ıcın yapıyorsa gunahı boynuna...
Ezel Özsipici
11-24-2007, 13:28
walla nerden çıktı simdi bu gündfüzz maçççlarıı yani çogu kişi bu yüzden seyredemiyo macıı
Ezel Özsipici
11-24-2007, 13:31
bakii mii:(yandık ki ne yandıkkk:(uff hakan bakii off bu maç çok zor olucak zorr:(
Barış Kahraman
11-24-2007, 13:36
gündüz maçı topici maç topici ile birleştirilmiştir..
Gökhan Özsoy
11-24-2007, 15:59
hala 1-0 maç yaa:S: :S:
Barış Kahraman
11-24-2007, 16:42
4 Ekim'den beri galibiyet alamayan Beşiktaşımız, OFTAŞ'ı deplasmanda yenerek 3 puanın sahibi oldu
G.Birliği OFTAŞ 0-1 Beşiktaş
Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda G.Birliği OFTAŞ Spor'la karşılaşan Beşiktaşımız, karşılaşamdan 1-0 galip ayrıldı ve haftalar sonra 3 puanı hanesine yazdırdı. Maçın tek golü maçın 35. dakikasında Brezilyalı yıldızımız Bobo'dan geldi. Milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan sonra ilk kez sahaya çıkan Kara Kartal, bir önceki maçta Sivasspor karşısında aldığı mağlubiyeti Ankara'da telafi ederek biraz olsun taraftarlarına umut verdi. Zor günler geçiren Beşiktaşımız bu maçta aldığı galibiyetle puanını 24'e çıkardı.
Tello ve Baki sahada
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam bu kritik maçta kalede Rüştü'ye görev verirken, savunmanın göbeğinde sakat olan Diatta'nın yerine Baki'yi ilk 11'de sahaya sürdü. Şilili futbolcumuz Tello da, sakatlığından sonra ilk kez forma giydi. Kara Kartal'ın ileri iklisinde ise Bobo ve Higuain görev yaptı.
Tutuk başladık
Karşılaşmaya istediği gibi başlayamayan Beşiktaş, topa daha çok hakim olan taraf olsa da rakip kalede ciddi bir pozisyon yakalayamadı. Haftalar sonra forma giyen Baki savunmada iyi bir performans gösterirken, rakip takım ataklarında yerinde müdahalelerle alkış topladı.
Gol 35'de geldi
Maçın 35. dakikasında ilk ciddi pozisyonunu bulan Kartal, OFTAŞ Spor kalecisi Recep'in yaptığı büyük hatayla golü buldu. Savunmamızdan atılan bir uzun topta pozisyonu takip eden Bobo, savunmanın dengesini bozup Recep'le karşı karşıya kaldı. Kalesini terkeden Recep topa ıska geçince top Bobo'nun önünde kaldı ve o da hayatının en rahat gollerindne birini attı ve Beşiktaş'ı Ankara'da 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra daha atak oynamaya başlayan OFTAŞ Spor kalemizde tehlikeler yaratsada golü bulamadı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.
İkinci yarıda tempo vardı
Maçın 2. yarısına etkili başlayan taraf siyah-beyazlılar oldu. Karşılaşmanın 50. dakikasında belkide maçın en önemli gol pozisyonunu yakalayan Delgado bu fırsattan yararlanamayınca Beşiktaş 2. golden oldu. Gelişen bir kontra atakta Higuain'le verkaça giren Delgado kaleciyle karşı karşıya topu dışarı atınca mutlak bir pozisyondan yararlanamamış oldu. İlk yarıya oranda daha tempolu oynayan Kartal özellikle Delgado ile etkili oldu.
Tello çıktı Akın girdi...
Sakatlıktan kurtulup ilk maçına çıkan Rodrigo Tello, maçın 60. dakikasında yerini İbrahim Akın'a bıraktı. Sahada kaldığı 60 dakikada pek bir varlık gösteremeyen Şilili oyuncu bir de sarı kart gördü.
Dakikalar ilerledikçe iyice hücum futbolu oynamaya başlayan G.Birliği OFTAŞ Spor kalemizde tehlikeli pozisyonlar buldu ancak savunmamız ilk yarıdaki gibi yerindeydi ve rakip forvetlere gol izni vermedi.
Higuain çıktı Rico girdi...
78. dakikada 2. oyuncu değişikliğini kullanan Ertuğrul Sağlam, maç boyunca etkisiz kalan Arjantinli Higuain'i oyundan alıp, Brezilyalı yıldız Ricardinho'yu oyuna sürdü.
Geriye kalan 10 dakikada da İbrahim Akın, Delgado ve Bobo ile pozisyonlara girse de 2. golü bulamadı. Özellikle Arjantinli yıldızımız Delgado yaptığı klas hareketlerle sık sık taraftarlarından alkış topladı.
Bobo çıktı Burak girdi...
Maçın tek golünün sahibi Bobo, 87. dakikada yerini Burak Yılmaz'a bıraktı. Bu değişiklikle Beşiktaş 3. ve son oyuncu değişikliğini kullanmış oldu. Bu dakikadan sonra ciddi bir pozisyon yaşanmadı ve Kara Kartal karşılaşmayı 1-0 kazanarak tam 5 resmi maç sonra galip gelmeyi başardı ve puanını 24'e yükseltti.
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
3.dakikada sol kanatta İbrahim Üzülmez'in düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu kullanan Delgado'nun ceza sahasına ortasında Cisse'nin kafa vuruşunda top üstten auta gitti.
35. dakikada Tello'nun defansın arkasına gönderdiği pasta İlhan'dan seken topu önünde bulan Bobo, kaleci Recep'i de geçerek meşin yuvarlağı boş ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi. 0-1
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
50. dakikada Delgado, Higuain ile yaptığı verkacın ardından kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu yandan auta gönderdi.
54. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Serkan'ın vuruşunda kaleci Rüştü, köşeye giden topu son anda çelmeyi başardı.
90. dakikada sağ kanattan Burak'ın orta şut karışımı vuruşunda kaleye giden topu kaleci Recep, iki hamlede kontrol etti.
90+1'de sol kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Eren, pasını yerden Bülent'e çıkardı. Bülent'in gelişine vuruşunda kaleci Rüştü, üzerine gelen topu rahatlıkla kontrol etti.
STAT: Ankara 19 Mayıs
HAKEMLER: Halis Özkahya, Şahan Yılmaz, Nihat Mızrak
GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞSPOR: Recep, Orhan, İlhan, Giray, Hakan, Serkan, Kadir (Savaş dk. 66), Tozo, Sandro (Eren dk. 78), Sterjovski (Bülent dk. 72), İbrahim
YEDEKLER: Ferhat, Çağatay, Murat Kalkan, Olgay
TEKNİK DİREKTÖR: Osman Özdemir
BEŞİKTAŞ: Rüştü, Ali Tandoğan, Koray Avcı, Baki, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Cisse, Delgado, Tello (İbrahim Akın dk. 61), Higuain (Ricardinho dk. 78), Bobo (Burak dk. 88)
YEDEKLER; Hakan Arıkan, Mehmet Sedef, Nobre, Koray Şanlı
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam
GOL: Bobo (dk. 35)
SARI KARTLAR: İbrahim, Hakan, Sterjovski (Gençlerbirliği Oftaşspor), Serdar Özkan, Cisse, Tello (Beşiktaş)
Ezel Özsipici
11-24-2007, 19:08
ya allah askına noguluyo bu takıma ya berbat oynadık :( maça kalbim yetmedi yani nasıl böyle oabiir ki oysa lige fırtına gibi baslamıstık:(bilmiyorum ama bu takımın bir anca düzelmesi kadrosunun yenilenemesi ve artık güzel futbola ihtiyaç var atııgımız golde bence yani basit bir goldü :(
Gökhan Özsoy
11-24-2007, 20:13
haftal sonra 3 puan almak güzel.=)
Mehmet İpek
11-24-2007, 21:23
Gittik yendik geldik. herkesin emeğine sağlık. güzel bir atmosferdi. adamlar silinen kağıt, kirlenmeyen masa örtüsü icad edeceklerine kısılmayan ses ayarlasalar ya. gene patos makinası gibi çıkıyo sesim. Feda olsun. yanlız ben gölü göremedim. en son kaleciyi geçmiştik. Sonra 4 koltuk aşağı uçtuk bişey anlamadım. bu skorbordlar ne işe yarıyosa. günün özeti= üzerine düştüğüm çocuk hayatımı kurtardı :D
Kemal Arıcıoğlu
11-24-2007, 21:26
seyredemediğim bir maç için yorum yapamayacağım...ama galip geldiğimiz için burukta olsa bir sevinç var içimde...
Şule Artarlar
11-24-2007, 21:51
valla ben 1 gol de olsa çok sewindimm.... umarım marsilyada da böle sewinirizz
Cevat Mehmet
11-24-2007, 23:01
ah o hakem hatalari olmasaydi simdi liderdik
Mehmet Erhan
11-25-2007, 13:08
futbol yok...sadece kazandık...hepsi bu...büyük takıma yakışmıyor böyle oyun...toparlanın artık...
Ezel Özsipici
11-25-2007, 15:44
yaa evet belki 3 paunı öle böle aldık ama her takım Böle değil kii :)
Hasret Ergül
11-25-2007, 17:47
http://www.youtube.com/watch?v=pSTIpv25ZD0&eurl=http://forum.forzabesiktas.com/viewtopic.php?t=22377&postdays=0&postorder=asc&start=15
Hüseyin Balcı
11-26-2007, 08:15
Zorda olsa bunuda atlattık beklediğimiz kadar zor oldu bir seri gelirse yine şarkılar söylemeye başlarız ilk yarıyı kayıpsız bitirirsek çok büyük iş çıkarşış oluruz bu kaos ortamı sonrası...
Adnan Direnç
11-26-2007, 08:36
yendikmi yendik iyi oldu saktlara rağmen zaten akıllar marsilyadaydı :)
Hasret Ergül
11-26-2007, 12:29
Higuain nasıl oynadı_?
Hüseyin Balcı
11-26-2007, 12:32
Higuain nasıl oynadı_?
yalandan öylesine oynadı bence ...
Elif Kaya
11-26-2007, 12:32
volkan aradı ilk verdiğim haber bu oldu 1-0 aldık maçı :D
Hasret Ergül
11-26-2007, 12:33
Ciddimisin gerçi herkesin bakış açısı farklıdır ama senin yorumlarına güvenim sonsuz:) Ya ben higuainden çok şey bekliyorum açıkçası umarım umutlar boşa çıkmaz...
Hüseyin Balcı
11-26-2007, 12:35
Ciddimisin gerçi herkesin bakış açısı farklıdır ama senin yorumlarına güvenim sonsuz:) Ya ben higuainden çok şey bekliyorum açıkçası umarım umutlar boşa çıkmaz...
sağolda neden güvendikten sonra güldün onu anlamadım :) ayrıca benim beklentimin çok altındaydı idare etti sadece 1-2 verkaç birkaç depar sonra öylesine takıldı işte 78-79 dakikada bunu yaptı sadece.
Bülent Girgin
11-26-2007, 12:39
tamam baris, insallah farkli bir sonuçla , 2-0 yeneriz :D :D
2-0 mı ask olsun abı bobo hattrick yapacak delgado ve paşa bırer tane frikik atıcak batuhan kafa golu atıcak hıguaın sov yapıcak yanı en az 4-5 gol beklıyorum acıkcası ben...ve cok cıddı dusunuyorum ben :D
evet baris, delgado o golü kaçirmasaydi "tarihi bir galibiyet" olacakti !!!!!
Bülent Girgin
11-26-2007, 12:45
Higuain nasıl oynadı_?
önemli olan 1 futbolcunun degil takimin nasil oynadigidir, ben yine korkarak, ama heyecanlanmadan bir besiktas maçi daha seyrettim, alistim artik böyle oynamamiza maalesef, sansa bir gol atabilirsek maçi aliriz diye düsünüyorum artik besiktas maçlarinda :( :( lütfen simdi kimse bana eksiktik, sakatlar çoktu, gündüz maçiydi falan filan diye bir cevap yazmasin..............
Hüseyin Balcı
11-26-2007, 12:48
önemli olan 1 futbolcunun degil takimin nasil oynadigidir, ben yine korkarak, ama heyecanlanmadan bir besiktas maçi daha seyrettim, alistim artik böyle oynamamiza maalesef, sansa bir gol atabilirsek maçi aliriz diye düsünüyorum artik besiktas maçlarinda :( :( lütfen simdi kimse bana eksiktik, sakatlar çoktu, gündüz maçiydi falan filan diye bir cevap yazmasin..............
Abi sende bize fırça atmak için yer arıyon ne oldu şimdi kız sordu nasıl oynadı diye ben dedim ama sana hasret bülent abi yine rutin fırçasını atacak bunu sordun diye bize :)
Hasret Ergül
11-26-2007, 12:50
Sadece tebessümdü hüseyin;)
Haklısın bülent abi bütün takımın nasıl oynadığı önemli ama higuainin performansını ciddi şekilde merak ediyordum ve önümüzdeki maçlardada böyle olacak...
Bülent Girgin
11-26-2007, 12:53
Abi sende bize fırça atmak için yer arıyon ne oldu şimdi kız sordu nasıl oynadı diye ben dedim ama sana hasret bülent abi yine rutin fırçasını atacak bunu sordun diye bize :)
Sadece tebessümdü hüseyin;)
Haklısın bülent abi bütün takımın nasıl oynadığı önemli ama higuainin performansını ciddi şekilde merak ediyordum ve önümüzdeki maçlardada böyle olacak...
hüseyin : firçayla alakasi yok :D :D
hasret : bütün takim kötüydü :( :( sanki 2 günde bir maç yapiyorlarmis gibi yorgundular !!!!!!!! kondüsyon yok takimda !!!!
Hasret Ergül
11-26-2007, 12:55
Bütün takım kötü... Ne zaman iyileşecekler çok merak ediyorum...
Adnan Direnç
11-26-2007, 13:10
sakat-yorgun ve gündüz maçı demicem abi sana sadce marsilya maçı düşünüldü bu maçta :)
Marsilya maçından Sonra
"- Aaa Oftaş Maçında ki Beşiktaşmı Mu Marsilya yı Darma Duman Eden Yoksa Başka Bir Takımmı Çıktı :O"
Bülent Girgin
11-26-2007, 13:23
sakat-yorgun ve gündüz maçı demicem abi sana sadce marsilya maçı düşünüldü bu maçta :)
Marsilya maçından Sonra
"- Aaa Oftaş Maçında ki Beşiktaşmı Mu Marsilya yı Darma Duman Eden Yoksa Başka Bir Takımmı Çıktı :O"
selam adnan, yine bir "saman alevi" gibi parlayacagiz diyorsun yani :D :D
Gökhan Özsoy
11-26-2007, 13:27
selam adnan, yine bir "saman alevi" gibi parlayacagiz diyorsun yani :D :D
neyseki marsilya maçının 2 hafta sonra fransada rövanşı yok=))
Barış Aygün
11-26-2007, 21:44
fark atacagımıza emındım sag olsun takım yıne ssasırtmadı benı :D ama saglık olsun 3 puan aldık o da yeter....
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.