PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 14-Rodrigo Alvaro Tello

Barış Kahraman
08-30-2007, 15:51
http://goal.com/resultsimg/6014.jpg

Rodrigo Alvaro Tello Valenzuela (d. 14 Ekim 1979 - Santiago Şili) 2007/2008 sezonunda Portekiz takımı Sporting Lizbon'dan Beşiktaş'a transfer olan sol kanat defans ve orta saha mevkilerinde görev yapan Şilili futbolcu.

Profesyonel kariyerine Universidad de Chile takımında başladı. İlk profesyonel olduğu maç 27 Eylül 1999'da Cobreloa'ya karşı Universidad forması ile oldu. İlk kez Şili Milli Futbol Takımı formasını ise 2000 yılında Honduras'a karşı giydi.

1999, 2000 yıllarında yaşadığı şampiyonluk ile Avrupa'da birçok kulübün transfer listesine girdi. 2000/2001 sezonunda Portekiz'in Sporting Lizbon takımına 7 milyon avro karşılığında transfer oldu. 7 sezon bu takımın formasını giydikten sonra Mayıs 2007'de Beşiktaş'a transfer oldu. Şu anda Copa America 2007'deki Şili Milli Takımı'nın kadrosunda bulunmaktadır.

Burak Bayrak
09-06-2007, 23:07
oOOO oOOO TELLO TELLO :=)

Barış Kahraman
09-06-2007, 23:09
takıma çok güzel oturdu :) antreman maçlarını izliyememiştim anca özetlerine bakmıştım bi işe yaramaz demiştim ancak 90dakika oynayınca ne kadar etkili oldugu görülüyor.. yer tutması alan daraltması ve çıkışları mükemmel bence..

İbrahim Üstün
09-06-2007, 23:11
orta yapmasını biliyo en azından :melek:

Burak Bayrak
09-07-2007, 03:28
tello Takimin Majestro Su Gİbİ Her Yere KoŞuyor . Yaptigi Her Orta Tehlİke İnŞ Sakatlik Falan Olmaz Hep BÖyle Devam Eder MÜnch Den Sonra BÖyle Bİr Sol Kanat Oyuncusu GÖrmedİm Benn !!!

Gökhan Özsoy
09-07-2007, 03:31
tello ve serdarın sezona ii başlamasıyla kanat problememiz çözülmüş gibi duruyo..

ortaları gerçekten tehlike yaratıoo..

Barış Kahraman
09-07-2007, 03:32
evet münch ten sonra sol kanadımız resmen kırılmıştı.. sanada katılıyorum gökhan bu sene iyi kanatlarımız var.. dediğim gibi takıma çok iyi oturdu.. bu sene güzel işler yapıcak tello ;)

the_eagle
09-07-2007, 03:34
O uzaktan vurduklarından biri fenere girsin ben bu adamı omzuma alır inönüde 1903 tur atarım şerefsizim.

Burak Bayrak
09-07-2007, 03:42
O uzaktan vurduklarından biri fenere girsin ben bu adamı omzuma alır inönüde 1903 tur atarım şerefsizim.

:oley::oley::oley::oley::oley:

Utku Altıncık
09-07-2007, 11:20
komik çocuk seviyorum onuuuu kızamıyorum hata yapsa dahii ,çok iyi niyetli elinden geleni yapmaya çalıştığını hissettiriyor

Barış Aygün
09-07-2007, 22:48
süratlı ve harıka ortaları var..bence aydın ıbrahım akın ve tello ve esass cocuk deli ibo turkıyenın en ıyı sol kanat oyuncuları..kendı ttkımımızda dıe solemıorum gercekler bunlar..

Barış Kahraman
09-07-2007, 23:13
ibrahim akının kendisini toplaması ve biraz sakin olması gerekiyor, çok heycanlı.. Ama dediğine katılıyorum Türkiyenin en iyi sol kanadı bizde..

Serkan Uşak
09-08-2007, 01:32
bu sene kanatlar çok iyi

Tankut Benlier
09-08-2007, 01:41
en iyi transfer

Diren Eren Bolat
09-08-2007, 02:26
Zürih Maçında Maç 2-0 Dk 89 Bunun Bir Koşuşu Var.. Daha Sonra Tvden İzledim Ulan Adamdaki Hırsa Bak Dedim.

Helal Olsun Hakkını Veriyor Formanın.

Barış Aygün
09-08-2007, 10:17
hastayım sana tello sende genclıgımı goruyorumm...:zipla:

Hasret Ergül
09-09-2007, 12:06
Hepsinin bir hikayesi var
Son yıllarda artan dövme yaptırma modasına Beşiktaş’ın yabancı oyuncuları da uydu. Bu moda doğrultusunda, Delgado, Nobre, Tello, Bobo, Cisse, Diatta ve Higuain’in vücutlarının çeşitli yerlerinde bir veya birden fazla dövmesi var. Beşiktaş Dergisi’nin haberinde futbolcular dövmelerin anlamlarını taraftarlarla paylaştı.

OLİMPİYAT AMBLEMİ (TELLO)
Şilili Rodrigo Tello’nun vücudunda ise iki adet dövme bulunuyor. Sol elinin bileğinin içinde eşi Valerie’nın adı yazıyor. Sağ omuzunda ise, olimpiyat bayrağında yer alan iç içe geçmiş 5 halka ve olimpiyat meşalesi bulunuyor. Olimpiyat dövmesini ise Şilili oyuncu şöyle açıklıyor: "2000 Sydney Olimpiyatları’na katılabilmemiz için Arjantin’i elememiz gerekiyordu. O maçtan 1-0 galip ayrıldık ve olimpiyatlara gittik. Nijerya maçında çok iyi oynadım. Bir gol attım, iki de asist yaptım. Ardından Kamerun maçında finale kalmayı bekliyorduk ama olmadı. ABD’yi yenerek bronz madalya aldık."

Hasret Ergül
09-11-2007, 16:22
"Grupta yenemeyeceğimiz takım yok"
Beşiktaş'ın Şilili futbolcusu Rodrigo Alvaro Tello, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde, sahalarında yapacakları maçların çok önemli olduğunu, bu maçları kazanmaları halinde gruptan çıkabileceklerini söyledi.

Tello, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, kendileri için deplasmanda değil, sahalarında alacakları sonuçların önemli olduğunu vurgulayarak, ''Bizim için, Şampiyonlar Ligi'nde sahamızda oynayacağımız maçlar önemli. Evimizdeki tüm maçları kazanmalıyız. Bunu başardığımız takdirde gruptan çıkarız. Ayrıca, Beşiktaş'ın grupta yenemeyeceği bir takım yok'' dedi.

Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Portekiz'in Porto takımının, UEFA Kupası'nı kazanmış, çok güçlü bir ekip olduğunu anlatan Tello, ''Kolay bir lokma olmadıkları ortada. Ligdeki performansları da çok iyi. Porto'yu evinde yenmek çok zor, ama oyun disiplininden de kopamazsınız. 90 dakika taktiklere uyup disipline uyarsanız, yenemeyeceğiniz takım yok. Biz burada Porto'yu yenebiliriz. Yeneceğimize de inanıyorum'' diye konuştu.

Şilili futbolcu, sert şut atmasının, futbol karakterinin bir özelliği olduğunu, ancak bunun da bir işe yaraması gerektiğini söylerken, ''Sert şutlarımla çok gol atacağım, taraftarlar hazır olsun'' şeklinde iddialı konuştu.

Ezel Özsipici
09-11-2007, 20:45
bu sene beşiktasın en iyi transferiii
adam heryere yetişip koşuyo ya HELAL OLSUN!!

Burak Bayrak
09-11-2007, 21:19
oooo Ooo Tello Tello :=))) Majestro Tello ...

Adnan Direnç
09-11-2007, 21:46
bu sene adam gibi bir maç izleymedim oturupta offf her şeyi kaçırıyorum :(

tello.... ülkesinin en iyi sol kanadı söze gerek yok :)

Burak Bayrak
09-11-2007, 23:18
Tello: ''Sahamızdaki maçları kazanmalıyız''

Beşiktaş'ın Şilili futbolcusu Rodrigo Alvaro Tello, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde, sahalarında yapacakları maçların çok önemli olduğunu, bu maçları kazanmaları halinde gruptan çıkabileceklerini söyledi.
Tello, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, kendileri için deplasmanda değil, sahalarında alacakları sonuçların önemli olduğunu vurgulayarak, ''Bizim için, Şampiyonlar Ligi'nde sahamızda oynayacağımız maçlar önemli.

Evimizdeki tüm maçları kazanmalıyız. Bunu başardığımız takdirde gruptan çıkarız. Ayrıca, Beşiktaş'ın grupta yenemeyeceği bir takım yok'' dedi.

Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Portekiz'in Porto takımının, UEFA Kupası'nı kazanmış, çok güçlü bir ekip olduğunu anlatan Tello, ''Kolay bir lokma olmadıkları ortada. Ligdeki performansları da çok iyi.

Porto'yu evinde yenmek çok zor, ama oyun disiplininden de kopamazsınız. 90 dakika taktiklere uyup disipline uyarsanız, yenemeyeceğiniz takım yok. Biz burada Porto'yu yenebiliriz. Yeneceğimize de inanıyorum'' diye konuştu.
br> Şilili futbolcu, sert şut atmasının, futbol karakterinin bir özelliği olduğunu, ancak bunun da bir işe yaraması gerektiğini söylerken, ''Sert şutlarımla çok gol atacağım, taraftarlar hazır olsun'' şeklinde iddialı konuştu.

Kemal Arıcıoğlu
09-22-2007, 23:14
tello tello oooooo ooooooooo.....=)

Barış Aygün
09-22-2007, 23:49
ıstıkrarlı adam ya...ortaları herzazmnkı gıbı harıka...tello oooo tello oooo. .....

Mehmet Erhan
09-22-2007, 23:49
sahanın en iyisi...kim bulup getirdiyse helal olsun...en iyi transferimiz...

Ezel Özsipici
09-23-2007, 14:21
Beşiktasın son senelerde yaptığı en iyi transfer telllooo:))

Gökay Ortaburun
09-23-2007, 14:53
Zaten Dün Serdarla (özkan) birlikte adam gibi oynayan tek futbolcuydu.

Yönetimi ilk defa tebrik ederim. Adam gibi bir transfer yapmışlar..

Volkan Kaya
09-23-2007, 15:00
tello en ııyı transferımız tartısmasız harıka bı adam ya cok sewıom tello yuu hatta bence awrupadakı en ıyı sol kanatlardan bırısı
bıtek marsılya macında ıyı deıldı

Şule Artarlar
09-23-2007, 19:21
tellooo Oleyyyy....=))

Adnan Direnç
09-23-2007, 19:47
tello :) oley oley

Hasret Ergül
09-24-2007, 08:02
Tello tam bir profesyonel
Beşiktaş, Denizlispor karşısında güç anlar yaşarken, Tello ile rahat bir nefes aldı. Önce ilk golü atarak perdeyi açan,ardından da galibiyet sayısını bularak üç puanı perçinleyen Şilili oyuncu, performansı ve karakteriyle herkesin gözdesi oldu.

Üstelik Tello'nun profesyonelliği de birçok oyuncuya örnek olacak nitelikte. Denizlispor karşısında attığı goller ve ortaya koyduğu performans ile takdir toplayan Şilili futbolcu sahaya yüreğini koyarken aklının ise ülkesinde olduğu öğrenildi. Yeşil - siyahlılar karşısında kalbini adeta Beşiktaş'a veren Rodrigo Tello'nun, babasının ise kalp problemi olduğu belirtildi.

Demirer'in keşfi

Geçtiğimiz haftalarda yönetimden izin alarak ülkesine giden Şilili futbolcu burada babası ile yakından ilgilenme fırsatı bulmuştu. Beşiktaş PAF Takımı Teknik Direktörü Fikret Demirer'in izleyerek beğendiği ve yönetime sunduğu olumlu rapor sonucunda transferi gerçekleşen oyuncunun bir yandan babasının sağlık sorunu ile ilgilenmesi, diğer yandan da Beşiktaş için varını yoğunu sahaya yansıtması teknik heyet, yönetim ve takım arkadaşlarının gönlünde taht kurmasına neden oldu.
Şilili futbolcunun, Denizlispor karşısında aldığı darbelere rağmen 90 dakikayı çıkarmasının, kulüp doktorlarını bile şaşırttığı öğrenildi. Tello da rakibin sertliğinden yakındı.

Barış Kahraman
10-03-2007, 23:14
tello Beşiktaşı ayakta tutan isimlerin başında geliyor.. Çok iyi bence..

Hasret Ergül
10-24-2007, 22:40
Bu maçın yıldızlarından biriydin bence süperdin süperr:bagir: seviyoruz seni tello :bagir:

Gökhan Özsoy
10-24-2007, 23:46
sezonun en iyi transferi oldu..gerçekten çok güzel oynuyo..hep böle dewam eder inş..

Mustafa Atasoy
10-25-2007, 14:02
Tello Harika Sanki 40 Yıllık Beşiktaşlı Gibi OYnuyor Hırsı Mücadelesi

Nihal Aslan
10-25-2007, 14:59
ufacık boyuyla nasılda oynuo suratınıda cok begenıorum zatııı ama kesınlıkle ıı transfer ve besıktasa cok sey katıcak dıorum

Arda Hatipoğlu
10-25-2007, 16:22
arı gibi her yerde biti weriyo hemen helal olsun walla

Hasret Ergül
10-26-2007, 20:44
"Beşiktaş'ta mutluyum"
Beşiktaş'ın Şilili futbolcusu Rodrigo Alvaro Tello, Beşiktaş'ta, kariyerinin en mutlu günlerini geçirdiğini söyledi. Kulübün internet sitesindeki ''Soru-Cevap'' köşesinde taraftarların sorularını yanıtlayan Tello, her açıdan çok mükemmel bir ülkeye ve kente geldiğinin farkında olduğunu belirtirken, ''İstanbul, inanılmaz bir kent. Beşiktaş'ta çok mutluyum. Kariyerimin en mutlu günlerini geçiriyorum'' dedi.

Beşiktaş taraftarlarına övgüler yağdıran Şilili oyuncu, son yaptıkları FC Liverpool maçında tüm dünyanın, ne denli muhteşem bir taraftara sahip olduklarını gördüğünü ifade ederek, şunları kaydetti:

''Uzun yıllardır futbol dünyasının içindeyim ama böyle bir taraftar topluluğu görmedim. Futbolun, yaşamın bir parçası olduğu Güney Amerika'da bile böyle bir taraftar yok. Beşiktaş'taki atmosferi başka bir yerde görmemiştim. Liverpool maçını unutamıyorum. Taraftarların desteğiyle başarılı olacağız.''
Avrupa'da futbolun daha teknik ve tempolu oynandığını, Türkiye'de ise çok teknik oyuncular olmasına karşın daha sert ve fiziğe dayalı bir futbol oynandığını dile getiren Tello, ''Şunu söyleyebilirim ki Türkiye, Avrupa ayarında bir futbol yapısına sahip'' diye konuştu.

Maçlarda kimi zaman agresif davrandığının farkında olduğunu, bunun da futbol karakterinden kaynaklandığını anlatan Tello, şöyle devam etti:

''Formasını giydiğim ve para kazandığım bir takım için gerekeni yapmalıyım. Sahada hırsımı ve mücadelemi en iyi biçimde yansıtarak, bana verilenleri haketmem gerekiyor. Kimi zaman sinirli davrandığımın farkındayım, ama sahada tekniğimin yanısıra hırsımı da yansıttığım için olumsuz sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Bunların hiçbiri, bilerek yapılmış şeyler değil. Tüm bunların nedeni, başarılı olma isteği ve kazanma hırsı.''

Beşiktaş'a geldiği günden beri sabit bir yerde oynamadığını, kimi zaman savunmanın solunda, kimi zaman orta alanda mücadele ettiğini belirten Tello, görevinin, neresi olursa olsun, üzerine düşeni yerine getirmek ve başarı sağlamak olduğunu bildirdi.

Tello, yaşı genç olmasına karşın çok iyi bir teknik adam olduğunu vurguladığı teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile birlikte başarılar kazanacakları düşüncesi taşıdığını kaydederken, Türkiye'deki hedeflerinin lig ve Fortis Türkiye Kupası'nı kazanmak, Avrupa'da ise Şampiyonlar Ligi'nde grupta ilk 2 takım arasına girmek olduğunu sözlerine ekledi.

Aylin Şengül
10-27-2007, 12:07
tello harikaydı kim görüp önerdiyse çok iyi yapmış....

Utku Öz
10-27-2007, 13:13
tello süper bir futbolcu hemde sempatik seviyorum onu

Utku Öz
10-27-2007, 13:14
:kral: Rodrigo Alvaro Tello

Barış Aygün
10-27-2007, 16:30
yureıgını koyup ıstıkrarını bozmayan kalıtelı bır futbolcu...ıbrahım akın ıcın uzuluyorum ıbocum yazık sana....ailtonla ve beygırlerle ugrasacagına top oynasaydın yattıgın yerden para kazanmazdın...

Hasret Ergül
11-01-2007, 14:24
Romantik Tello
Beşiktaş'ın Şilili futbolcusu Tello, ünlü ve para sahibi bir futbolcu olarak eşini kazanmadığını belirterek, ''Rodrigo Tello olarak kalbini çaldım'' dedi. Tello, siyah-beyazlı kulübün aylık çıkan Beşiktaş Dergisi'nin kasım sayısında yer alan röportajında, eşiyle evliliği, ülkesi Şili ve dinlediği müzik konusundaki soruları yanıtladı.

Siyah-beyazlı oyuncu, 2000 yılındaki Dünya Şampiyonası'nın ardından Meksika'ya tatile gittiğini anlatarak, şöyle devam etti: ''Eşim de 4-5 kız arkadaşıyla Kanada'dan tatile gelmiş. Tatilin ikinci günü tanıştık ve görüşmeye başladık. Kanada'da büyüdüğü için eşimin dünyasında futbol diye bir şey yoktu. Ülkeme gittikten birkaç gün sonra da Portekiz'in Sporting Lizbon takımına transfer oldum. Biz iletişimimizi koparmadık ve Portekiz'e gittikten bir ay sonra eşim beni ziyarete geldi. Bütün arkadaşlarıma söylerim, 'Ünlü ve para sahibi bir futbolcu' olarak eşimi kazanmadım, Rodrigo Tello olarak kalbini çaldım.''

Tello, ülkesi Şili hakkında da şu değerlendirmeyi yaptı: ''Dünyanın çok ücra köşesinde olduğu için oradaki hayatın inanılmaz güzel olduğunu fark etmiyorlar. Şili'de, aynı ay içerisinde kayak da yapabilirsiniz, denize de girebilirsiniz. Dört mevsimi de ülkemizde çok iyi yaşayabiliyoruz. Şehirlerin ve insanların çok modern olduğu bir ülkeden bahsediyoruz. O bölge içindeki diğer ülkelere baktığınızda, Arjantin, Brezilya ve diğerleri hep ekonomik kriz yaşadı. Ama Şili'de herhangi bir kriz yaşanmadı.''

Beşiktaşlı Tello, İrlandalı müzik grubu U2'yi beğendiğini ifade ederek, ''Genel olarak U2, protestolarıyla tanınan bir grup. Önceden diktatörlüğe ve bazı politikacılara karşı daha çok eylemleri oluyordu. 1960'lı yıllarda ABD Başkanı Kennedy 'Aya çıkacağız' diyordu ve bunun için bir sürü para harcandı. Ama 21. yüzyıldayız ve dünyanın her köşesinde çocuklar ölüyor. İşte şarkılarında bunları dile getiriyorlar ya da Gandhi'ye bile mesaj verebiliyorlar. Bunların yanında U2'nin çok güzel aşk şarkıları da var'' dedi

Volkan Kaya
11-01-2007, 19:13
sol ayaklı romantık yakısılı karızmatık aynı ben:D

Nihal Aslan
11-29-2007, 09:34
tello tello tello tello tello sevıorum seni

ayagına kurban nasıl attın o goluuuuu helal sana
tello tello tello

Ayşegül Alparslan
11-29-2007, 09:46
adam resmen frikik dersi verdi yaa kaç futbolcu vardır o kadar yakından barajın üstünden kaleye gol atabilen kim transfer ettiyse kim gidip getirdiyse helal olsun son zamanlardaki en iyi transferimiz ilk maçından sonra eğer böyleyse boşuna almışız demiştim şimdi çok utanıyorum kendimden :))) affet beni tello :)))

Barış Aygün
11-29-2007, 10:25
nezamndır frıkık golu ızlemıyorduk...cok ıyı zamanda mukkemel bır gol oldu.....

Aylin Şengül
11-29-2007, 13:10
Rodrigo Alvaro Tello... muhteşemdii:zipla:

çarşı_1903me
12-02-2007, 01:36
telloya kimmiş diyenler var
sanırım kim olduğunuda anlamışlardır artık tello kurşun gibi vuruşlar yapabilen futbolcumuz hele attıkları ortalara hayranım

Barış Aygün
12-02-2007, 10:07
adam gıbı adam...

Ezel Özsipici
12-02-2007, 14:38
ya bu adamın hrısına futboluna bayılıyorum beşiktaşın son dönemlerdeki en muzzam transferi yok böyle bir hırs ya helel sana tello hep böel devam!!

Hasret Ergül
12-04-2007, 12:37
Tello'dan Ejderhalara gözdağı
Beşiktaş'ın Şilili futbolcusu Rodrigo Tello, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde, Porto takımıyla gelecek hafta deplasmanda oynayacakları maçla ilgili Portekiz televizyonuna verdiği demeçte, ''Ejderhalar'a (Porto'nun lakabı) karşı her şeyimizi ortaya koyacağız'' dedi.

Antena 1 adlı televizyona açıklama yapan Tello, Beşiktaş'ın, Porto'ya karşı iyi bir sonuç alabilecek kapasitede bir takım olduğunu ifada ederek, ''Takım arkadaşlarıma Porto'yu yenmenin kolay olmayacağını söylüyorum. Ama hiçbir şey imkansız değil. Önemli olan iyi futbol oynamak ve sonrasında kazanmak'' değerlendirmesini yaptı.
Sezon başında, Portekiz'in Sporting Lizbon Kulübü'nden, Beşiktaş'a transfer olan 28 yaşındaki futbolcu, sahalarında oynadıkları gibi bir futbolu Porto'da da ortaya koymaları gerektiğini de sözlerine ekledi.

Barış Aygün
12-04-2007, 21:41
riconun kolunu kırdıgın gıbı 2 sutla bıtırırsın sen bu ısı :D

Hasret Ergül
12-16-2007, 22:07
Ankara Bursa Farketmez Telloooooooo atar affetmezzzzzz :oley:

Utku Öz
12-16-2007, 22:35
frikik olduğunda gol olacağını hissetmiştim

Hasret Ergül
12-16-2007, 22:39
alayımız hissetmiş :)

Barış Aygün
12-16-2007, 22:53
tam faula oldu bızım zıl caldı kapıyı acmaya gıderken babam gol olur dedi fazla sallamadım...gerı salona dondum oturdum gol oldu :D bosa oturdum yanı :D:

Mehmet Erhan
12-17-2007, 10:15
Tello Tello OooOoo Tello Tello OooOoo...:) helal olsun sana...bu takımın sol tarafında her zaman yer var sana...;)

Nihal Aslan
12-17-2007, 10:17
tello telloooooooooooooooo telloooooooooo telllooooooooooo

Aylin Şengül
12-17-2007, 17:12
tello çok iyi. yapılan transferler içinde en iyisi sayılabilir..

Barış Kahraman
01-09-2008, 20:28
bu seneki en iyi transfer oldugunu tekrar gösterdi.. sol kanat emin ellerde..

Şule Artarlar
01-09-2008, 22:57
kesinlikle tello yapılan en dogru transfer...

Emre Dikdoğmus
02-03-2008, 15:41
tello bi numara yhaaaonsuz bi sol kanat düsünemiorum

Sercan Kandemir
02-03-2008, 16:12
besiktasin yapdi en iyi transferlerinden biri diyebilirim. ligin sonunda en iyi oyuncularindan birisi olacakdir

Mehmet Erhan
02-03-2008, 16:52
tesadüfün de bu kadarı...dün yine yoktu ve yine kazanamadık... :( bu kadar da olmaz yani gerçekten de... :S:

Kemal Arıcıoğlu
02-10-2008, 00:19
http://image.haber3.com/haber/147749.jpgBeşiktaşlı Rodrigo Tello, Maldonado'nun da aralarında bulunduğu pek çok yıldızı geride bıraktı.

Beşiktaşlı Rodrigo Tello, Şili'nin yurtdışındaki en iyi futbolcusu olma yolunda, Fenerbahçeli Maldonado'nun da aralarında bulunduğu pek çok yıldızı geride bıraktı.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Rodrigo Tello, Şili'nin yurtdışında oynayan en iyi futbolcusu olma yolunda ilerliyor. Siyah-beyazlı ekibe katılır katılmaz kendini kabul ettiren ve görev yapmadığı maçlarda Beşiktaş'ın puan kaybetmesine neden olan futbolcu, ülkesinde yapılan bir ankette ilk sırada ilerliyor.

Şili'de yayınlanan Mercury gazetesi, "Şili'nin Avrupa'da oynayan en klas futbolcusu"nun belirlenmesi için bir anket başlattı. Villarreal'den Matias Fernandez, Inter'den Luis Jimenez, Roma'dan David Pizarro ve Fenerbahçe'den Maldonado'nun bulunduğu listede şu an zirvede bulunan Tello, ilk üç arasında gidip gelmeye başladı.

Şubat ayı boyunca devam edecek anketin ilk haftasında oylamaya 11 bin 700 kişi katıldı, Tello bunlardan yüzde 21'inin oyunu almayı başardı. Anket sırasında yapılan yorumlarda, Sporting Lizbon'dan Beşiktaş'a transfer olan oyuncunun büyük bir çıkış yakaladığı ve siyah-beyazlı takımın ligdeki başarısında bu futbolcunun önemli başarısı bulunduğu vurgulandı. Ara transferde Fenerbahçe'ye katılan Maldonado'nun da ilk 10'da yer aldığı ifade edildi.

Diğer bir yorumda ise Tello'nun en fazla prim yapacak futbolcuların başında geldiği belirtilerek, yıldız futbolcunun şimdiden bonservis ücretini katladığı duyuruldu.

Barış Aygün
02-10-2008, 11:10
cok sukur Allah bozmasın boyle devam eder ınsallah...geldıgınden berı kazasız gıdıyor bakalım hadı hayırlısı....

Bülent Girgin
02-10-2008, 11:14
çok iyi bir futbolcu, takim için oynuyor ama su bedavadan ve aptalca gördügü kartlarada bir çare bulmasi lazim , takimin en fazla kart gören oyuncusudur sanirim :(

Barış Aygün
02-10-2008, 11:19
çok iyi bir futbolcu, takim için oynuyor ama su bedavadan ve aptalca gördügü kartlarada bir çare bulmasi lazim , takimin en fazla kart gören oyuncusudur sanirim :( ama dun ıkıncı sarı kart gereksızdı Bulent abı herkese kolay kolay gosteremzler o sekılde ıkıncı sarı kartı ama neden se bıze gosterıyorlar....gercı bızım ıcın bır federasyon kural kıtabı var bıde ezıkler ıcın ;) ona gore kurallar uygulanıyor....

Bülent Girgin
02-10-2008, 11:57
ama dun ıkıncı sarı kart gereksızdı Bulent abı herkese kolay kolay gosteremzler o sekılde ıkıncı sarı kartı ama neden se bıze gosterıyorlar....gercı bızım ıcın bır federasyon kural kıtabı var bıde ezıkler ıcın ;) ona gore kurallar uygulanıyor....

ayda bilmem kaç yüzbin dolar kazanan bir profosyonel futbulcunun yapacagi hareketin cesasinin ne olacagini bilmesi gerekir baris ve tello dünkü maçta resmen topu eliyle almaya kalkti!

Utku Öz
02-10-2008, 11:59
bazen Fevri Hareketleri Olsada Tello Beşiktaşımızn Vazgeçilmezi Oldu Ve Yerinde Transfer Olduğunu Kanıtladı...

Barış Aygün
02-10-2008, 12:53
ayda bilmem kaç yüzbin dolar kazanan bir profosyonel futbulcunun yapacagi hareketin cesasinin ne olacagini bilmesi gerekir baris ve tello dünkü maçta resmen topu eliyle almaya kalkti! ya abı tamam da bugun orda carlos olsa yermıydı sarı vermek bana sorarsan basıt bır karttı....

Anıl Mungan
02-18-2008, 17:31
bu sezonki en iyi transferimiz bence

Mehmet Erhan
02-18-2008, 18:11
aydınla önlü arkalı oynama zamanı geldi...bence artık deli kızağa çekilmeli...

Gökhan Özsoy
02-18-2008, 18:27
aydınla önlü arkalı oynama zamanı geldi...bence artık deli kızağa çekilmeli...

o iş olmaz mehmet tello önde oynamaya devam eder deli ibo'da herzamnki gibi vazgecilmez olarak geride.. onu kesebilcek bir sol bek yok dunyada=)

Mehmet Erhan
02-18-2008, 18:30
o iş olmaz mehmet tello önde oynamaya devam eder deli ibo'da herzamnki gibi vazgecilmez olarak geride.. onu kesebilcek bir sol bek yok dunyada=)

bu söylediğini şaka olarak alıyorum... :D sezon sonu bi sol bek şart ve alınacak da...yoksa çok düşünürüz biz böyle daha...

Mehmet Erhan
03-31-2008, 07:26
Tello kayıplarda

Turkcell Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olarak şampiyonluk yarışında sarı-lacivertli rakibinin 5 puan gerisine düşen Beşiktaş'ta, Şilili oyuncu Tello ikinci yarıda adeta yokları oynuyor. Siyah-beyazlı takıma transfer olduğu ilk dönemden itibaren başarılı bir performans ortaya koyan Şilili oyuncu, ikinci yarıda ise büyük düşüş yaşadı.
Tello, ilk yarıda 4 gol atarken, ikinci yarıda henüz gol sevinci yaşayamadı ve ortaya koyduğu kötü oyunla da ilk devredeki başarılı futbolunu arattı.

Beşiktaş forması altında ligde şu ana dek 24 kez görev alan tecrübeli oyuncu, 2 maç cezası, 2 karşılaşmada da sakatlığı nedeniyle takımını yalnız bıraktı.

12 HAFTADIR GOLE HASRET

Turkcell Süper Lig'de şu ana dek rakip filelere 4 gol bırakan Tello, 12 haftadır gol hasreti çekiyor.

Ligdeki en son golünü 16. haftada Ankaragücü'ne atan Şilili oyuncu, bu gol sevincinin ardından 12 hafta boyunca rakip fileleri havalandırma başarısı gösteremedi.

1 DE KIRMIZI KART GÖRDÜ

İkinci yarıda sezonun ilk bölümündeki performansını aratan Tello, sezonun ikinci bölümünde 1 de kırmızı kart görerek takımını yalnız bıraktı.

Tello, 21. haftada deplasmanda Kayserispor ile yapılan karşılaşmanın 70. dakikasında kırmızı kart görürken, Beşiktaş, bu önemli mücadelede rakibine 2-0 mağlup olarak şampiyonluk mücadelesinde kendisi için büyük önem taşıyan 3 puanı Kayseri'de bıraktı.

LİGDEKİ GOLLERİ

Alvaro Tello'nun Beşiktaş formasıyla ligde attığı goller ise şunlar:

6. Hafta Beşiktaş-Denizlispor....: 3-2 (2 Gol)
7. Hafta Galatasaray-Beşiktaş....: 2-1 (1 Gol)
16. Hafta Beşiktaş-Ankaragücü....: 3-1 (1 Gol)

Kaynak: AA

31.03.2008

Barış Kahraman
08-24-2008, 23:33
bu adam sol bekte oynayamıyor.. defansif yönü pek yok.. son 2maçta bu çok açık görüldü..

Burak Sönmez
08-24-2008, 23:49
Maalesef sol bek oynatmak intihar olur. Tello Sol kanata cekip serici oynatmaktan baska caremiz kalmadi.

Sercan Kandemir
08-24-2008, 23:59
Maalesef sol bek oynatmak intihar olur. Tello Sol kanata cekip serici oynatmaktan baska caremiz kalmadi.

sericten adam cikmaz bence söyledigin gibi tellonun sol bekte bi isi yoktur sol kanatda görev verilmeli aydin ise alternatif oyuncumuz. Sol bekte emre özkan ve mehmet sedef gibi adamlar var onlari niye oynatmiyor ben buna sasirdim....

Mehmet Erhan
08-25-2008, 10:41
evet gerçekten olmuyor sol bekte...defansif olarak çöküyoruz resmen...üzülmez dönünce sol beke geçer tello da kanada çekilir aydına yine kulübe yolu görünür ama emre özkan gibi bir yeteneğin olduğu da unutulmamalı...

Samet Sahin
08-27-2008, 20:21
cok iyi bir sol ayagı var .. solbekte iyi oynar lizbonda oynuyordu ama besiktasta hiç oynamadıgı icin alısamadı antalya macında kötüydü

Nuray Kurt
08-28-2008, 22:24
geleceği sıra "tello kim lan" diyen bir çok kişiyi utandırmış, beşiktaş'ın son yıllarda yaptığı en iyi yabancı transferlerinden. bonservisi bedava, yıllık ücreti çok yüksek değil, gol atıyor, asist yapıyor, ortaları manyak, ara sıra tabii kötü oynadığı da oluyor. ama takıma direkt katkı yapan bir oyuncu daha ne olsun.
beşiktaşlıdır,tam bir beşiktaşlı gibi oynamaktadır. şu anki beşiktaş takımında en sevdiğim oyuncudur.

Onur Aksu
08-28-2008, 22:46
tello son 5 yılın en iyi transferlerinden...

Samet Sahin
08-28-2008, 22:49
Tello besiktasta daha cok seyler yapacak solbekteki emre özkanda iyi onuda begendim ben

Barış Kahraman
08-28-2008, 23:18
tello süperdi bugün.. hermaç aynı performansı bekliyorum :)

H.Hüseyin Uluçay
08-29-2008, 00:06
attığı son gol neydi öyle:) hepimiz dışarı gitti diye beklerken birden adam attı yaa

Burak Sönmez
08-29-2008, 00:14
Attığı gol ağır çekimde izledim sanki. Ayrıca belki sol bek değil ama son yıllarda Markus Münch'den sonra gördüğümüz en kaliteli sol kanat.

Mehmet Erhan
08-29-2008, 10:14
sol beke hapsolmazsa her maç sol tarafın en iyisi tello olacaktır eminim buna...dün de zaten ileri çıktıktan sonra daha da iyi oynadı ve golünü de attı...ama ben o golde top auta gider diye düşündüm...çok klas bir goldü... :(h5):

Samet Sahin
08-29-2008, 14:14
adam teknigini konusturuyor .. gecen sene cl de attıgı frikik golüde unutulmazdı

Samet Sahin
08-31-2008, 15:10
http://img530.imageshack.us/img530/3908/tehq7.jpg

Ezel Özsipici
09-29-2008, 21:07
samet keske tello'nun resimlerini futbolcular bölümüne koysaydın onların yeri ordaya :))

Ezel Özsipici
09-29-2008, 21:08
http://http://img376.imageshack.us/img376/9356/tellovb1.jpg
İlk geldiğinde sol kanat olduğunu duyduğumuzda, daha oyununu görmeden mutlu olmuştuk.

Yıllar sonra takıma sol bek gelmişti o bile sevinmeye yetmişti.

Zira geldi geçen sene takımın herşeyi oldu. Asistler, frikikler, duran toplar, kaleye attığı şutlar, bindirmeler vs.

Geçen sezon o bölgede rekabet edebileceği adamlar olmasına rağmen formayı bırakmadı, takımın değişmezi oldu.
Arkasında bekleyen İbrahim Akın da satıldı zaten.
O günden sonra Tello alternatifsiz kaldı, ister istemez "oynasamda, oynamasamda bu bölgede benden iyi işler yapıcak
adam kalmadı" dercesine isteksiz oyunlar çıkarmaya başladı. Rekabetsizlik yaramadı bu adama!

Geçmişte Tello'suz maç kazanamayan Beşiktaş, şimdi Tello'dan verim alamaz oldu.

Kendisinin formda olduğu dönemlerde önümüze geleni devirdiğimizi, buralarda nazar boncuğu astığımız
günleri bilirim.
Ben o Tello'yu özledim. Umutla beklemeye geçtik, artık dön Rodrigo bize!

alıntıdır..

Nuray Kurt
09-30-2008, 08:27
ben mutsuzluğunun kaynağının ertuğrul hoca olduğunu düşünüyorum aynı durum holosko içinde geçerli.adamları öyle yerlerde oynattırıyor ki.biz bile mutlu değiliz adamlar ne yapsın.

Ezel Özsipici
09-30-2008, 10:59
ben mutsuzluğunun kaynağının ertuğrul hoca olduğunu düşünüyorum aynı durum holosko içinde geçerli.adamları öyle yerlerde oynattırıyor ki.biz bile mutlu değiliz adamlar ne yapsın.

öylede var tabi ama tello kendi yerindede bazı sorunları var gecen sezonun sonlarına dogru basladı bu oLay o marsilya macındaki muhtesem golüyle hatırladıgımız tello'yu istiyoruZz!!

Emre Çoban
09-30-2008, 11:06
son zamanlarda oynatıldığı yerden daha büyük bir sorunu varmış gibi görünüyor. sürekli içe katetmeler orta sahanın ortasında oynamaya çalışmak gibi... bence tello şu an delgado nun yerinde oynamak istiyor kendini ispatlamak için kendisini çok fazla sevmeme rağmen tello bir delgado değil kendine zarar veriyor bu tavır. ertuğrul zaten futboldan anlamayan biri onunla zıtlaşmak anlamsız bence tello cahile laf anlatmaya çalışıyor.

Berkan Önem
10-01-2008, 19:52
İlk seneki gibi değil..

Hulya Eski
10-20-2008, 15:40
tello takımın ruhu ya

Bahadır Tekin
11-02-2008, 11:47
Son zamanlarda daha güzel oynamaya başladı

Serbest kaldıkça gollerini atma imkanı doğuyor

Şuan memnunum :D

Emre Cengiz
11-04-2008, 13:37
Love You TeLLo .... TeLLo nasıL oynarSa oynaSn o bnm en sevDiGim FutßolcU..

Doğan Köksal
11-05-2008, 18:39
Bu sene Çok şeyler bekliyoruz ondan Denizlinin sisteminde çıkış yapması lazım serbest oynuyor çoğunlukla

Berkay Özgültekin
11-05-2008, 18:58
en cok ben beklıyorum bişiyler tellodan yurube kartalım tellooooooo

Ayşegül Alparslan
11-13-2008, 15:12
Beşiktaş'a 2007-2008 sezonu başında transfer olan ve Siyah Beyazlı takıma geldiği günden bu yana sadece 20 Ağustos 2008 tarihinde oynanan Türkiye - Şili özel maçında milli takım kadrosuna alınan Rodrigo Tello, Şili milli takım kadrosuna yeniden girmeyi başardı. Mustafa Denizli'nin Beşiktaş teknik direktörü olmasının ardından performansı yükselen ve iyi bir grafik yakalayan Tello, Şili'nin 19 Kasım'da İspanya ile oynayacağı hazırlık maçı Şili milli takımı kadrosuna seçildi.

Karşılaşma Nihat Kahveci'nin formasını giydiği Villarreal takımının maçlarını oynadığı El Madrigal Stadı'nda oynanacak

Doğan Köksal
11-13-2008, 16:01
işte bu sevindirici haber tello bununla birlikte formunu daha da arttıracaktır

Nuray Kurt
11-13-2008, 17:57
"el pueblo unido jamas sera vencido" demek istiyorum

Doğan Köksal
11-13-2008, 18:00
"el pueblo unido jamas sera vencido" demek istiyorum

af buyur :D:

Nuray Kurt
11-13-2008, 18:17
şili li bir grup olan "inti illimani"nin bir şarkısında geçen cümle.anlamı "birleşmiş halk asla yenilmeyecek."tello ile alakası yok ama şili deyince hep bu şarkı geliyor aklıma.belki tello yu bu yüzden çok seviyorumdur.

Doğan Köksal
11-13-2008, 18:24
hımm dedim nece bu :D:

Berat Sepet
11-14-2008, 15:19
münch ten sonra ki en iyi sol kanadımız ama bu aralar sanki ben kanat oyuncusu değilim dermiş gibi DELgado nun görevini yapıyor pasları falan bir takımın maestro'su olabileceği yönünde sutları iste adrese teslim vurduğunda bu top gol diyebiliyorum böle devam tello

Engin Demirci
11-26-2008, 17:32
çok kalite ya süper solak......

Barış Kahraman
03-14-2009, 21:38
gençlerbirliği maçı; bugün yine formdaydı.. Delgado çıktıktan sonra kendini gösterdi çünkü delgadonun görevini yusufla birlikte üstlendi..

Nuray Kurt
03-14-2009, 21:52
can'sın tello

Ata Arslanoğlu
03-14-2009, 23:34
Tello ligin 2. yarısında aldı sazı eline takımı sürüklüyor.Bu gidişle asist kralı olacak.

Barış Kahraman
06-02-2009, 16:15
Beşiktaşımızın Şilili futbolcusu Tello, bu sezon yeteri kadar faydalı olamadığını söyledi, bunun en büyük sebebinin sakatlık olduğunu söyledi.

Ülkesi Şili'de yayımlanan Latercera gazetesine konuşan siyah-beyazlı futbolcu, birçok maça sakat sakat çıktığını ancak bu durumdan hiç de şikayetçi olmadığını belirtti.

Beşiktaş'ın bu sezon hem lig, hem de Türkiye Kupası'nı müzesine götürmesinin, profesyonel futbol hayatında önemli bir kariyer olduğunun altını çizen Tello, “Çifte kupa herkese nasip olmaz. Bunu başardık ve tarih yazdık. Şimdi sıra Avrupa kupalarına geldi” dedi.

Şilili oyuncu, siyah-beyazlı forma ile daha uzun yıllar futbol oynamak istediğini sözlerine ekleyerek, “Beni göndermedikleri sürece buradan ayrılmam zordur” ifadesini kullandı.

Milli takıma çağırıldığını vurgulayan Beşiktaşlı futbolcu, oradaki karşılaşmaların ardından iyi bir tatil yapmak istediğini sözlerine ekledi.
Kaynak: Milliyet

Uğur Şimşek
06-02-2009, 20:47
sen böylede iyisin tello takımı ateşleyenlerden biriside sensin :(h5):

Merve Beşkardeş
06-02-2009, 22:57
Sakatlıklarına rağmen "maçın adamı" olmayı başardı.Özellikle ligin 2.yarısındaki performansı gözardı edilemez.

Barış Kahraman
06-02-2009, 23:09
münch ten sonra Beşiktaşa gelen en iyi sol kanat bence..

Barış Kahraman
06-08-2009, 05:54
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/6/18_257580_08FAN2TELLO.jpg
Rodrigo Tello nefes aldı

Özellikle Mustafa Denizli geldikten sonra büyük çıkış yakalayan ve yaptığı 10 asistle Mustafa Denizli’nin değişmezleri arasına giren yıldız oyuncu, “Tüm sıkıntılarımız geride kaldı. Şampiyonlar Ligi için iyi bir kadro kurduğumuzu duydum. Devler Ligi’nde adımızı duyuracağımızdan şüphemiz yok. Ligde ise işimiz daha zor olacak. Çünkü rakiplerimiz ‘Şampiyon’ takımı devirmek için daha çok mücadele edecek. Sorun değil, nasıl şampiyon olduysak, unvanımızı öyle koruyacağız ve yine mutlu sona ulaşacağız” diye konuştu.

kaynak:fanatik

Nuray Kurt
06-08-2009, 22:46
eğer tello beşiktaş ta değilde başka bi takımda oynasaydı çok kıskanırdım.

Kaşif Türkcan
06-11-2009, 21:16
şili milli takımından 6 ay ceza aldığını duyduğumda işte demiştim,Beşiktaş aradığını buldu:)

biz sorunlu adamları seviyoruz...kim kaldı akıllarda?pascal nouma,sergen yalçın,zago,ilhan mansız,ahmet dursun...kaçı sorunsuz saydıklarımdan:)...

Samet Yüksel
06-12-2009, 05:05
eğer tello beşiktaş ta değilde başka bi takımda oynasaydı çok kıskanırdım.

kıskanıyorlar zaten emin ol.

Kemal Arıcıoğlu
06-13-2009, 12:45
bu sene şampiyonlukta en büyük katkısı olanlardan bir tanesi bence...

Kıyasettin Tasar
06-16-2009, 13:15
asist kralı,ve mustafa denizlinin gelmesi en çok ona yaradaı,kesinlkle kalmalı kalıcakta zaten.

Ezel Özsipici
07-30-2009, 10:54
TELLO'YA REST!..

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre Beşiktaş’ın Şilili yıldızı Tello’nun aldığı paraya zam istemesi tepki çekti.

Siyah beyazlı kulübün Asbaşkanı Levent Erdoğan, Tello’yu Portekiz’den çok iyi fiyata aldıklarını ve sözleşmesini de en iyi rakam karşılığında imzaladığını belirtti.

Tello’nun takıma yararlı çok kaliteli bir oyuncu olduğunu savunan Erdoğan, “Ona layık olduğu ve hakettiği ücreti fazlasıyla veriyoruz. Tello’nun son zamanlarda zam istemesine anlam veremedik. Geçen sezon aldığı paradan memnun olan Tello ne oldu da birden zam istedi. Parasını beğenmiyorsa, hemen gidebilir” dedi.

Tello ise hakkında çıkan haberlerin kendisini ilgilendirmediğini ifade ederek sitemkar bir şekilde, “Başkanımız maaşıma zam yaparsa sevinirim. Ama Beşiktaş’ta aldığım ücretten memnunum. Beni Türkiye’ye getiren Celal Kolot’a teşekkür ederim. O dönem çok iyi paraya imza attırdı. Ben gene sahaya çıkıp elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

Özge Kayhan
08-17-2009, 22:15
Tello o ne biçim bir goldü öyle ya, harikasın Tello :)

Uğur Şimşek
08-17-2009, 22:29
nobre ömerin kafayı isabet ettirsede tello ömeri fena avladı..:D: helal sana tello

Nuray Kurt
08-18-2009, 22:32
beşiktaş a ilk geldiği günden beri en favori adamım tello.bu maçta da beni yanıltmadı.oynadığı futbol ve attığı gol "aldığı parayı beğenmiyorsa gitsin" diyenlere kapak olsun.yürü be tello...

Ertürk Yıldırım
09-07-2009, 14:24
Kesinlikle en iyi futbolcularımızdan birisi..bu senede cok sey bekliyoruz ondan

Göktuğ Üner
09-16-2009, 00:36
Tello'suz Beşiktaşı Gördük Bence En İyi Oyncularımızdan Biri :)

Ertürk Yıldırım
09-19-2009, 22:06
çok şey bekliyoruz ama bişey yapamıyo tello bu maçtada döküldü...gecen sene gibi degill oynamıyo farkındaysanız gecen seneki gibi ben kesinlikle bu işin parayla alakalı oldugunu düşünüyorum

Serdar Köse
09-19-2009, 22:31
çok şey bekliyoruz ama bişey yapamıyo tello bu maçtada döküldü...gecen sene gibi degill oynamıyo farkındaysanız gecen seneki gibi ben kesinlikle bu işin parayla alakalı oldugunu düşünüyorum

sana sonuna kadar katılıyorum abi geçen sene takımı sırtlayan adam bir para isteği olmadı yok piyasada iki şutu vardı sadece kornerlerde bişey bekliyosun top ön direkten başka yere gitmiyor

Emrah Güler
10-24-2009, 15:04
takım olarak hücum sıkıntısı çektiğimiz şu dönemde tellonun yeteneklerini sahaya daha iyi yansıtması gerekiyor. umarım en kısa zamanda kendini toparlar.

Ertürk Yıldırım
10-24-2009, 18:01
bu macta bişeyler bekliyorum ondan artık başlaması lazımm

Mustafa Balcılar
10-26-2009, 09:31
telloda ne yetenek vardıki. şut çeker firikik kullanır korner kullanır. okadar. gerçi onlarda bişi ama geldiği takımda defans oynuyodu bizde orta saha oynuyor.

Cem Akşahin
10-26-2009, 12:53
5 para etmez adam bu sene hiç bise yapmıyo ocakta gitsin delgado gelsin..

Ertürk Yıldırım
11-02-2009, 08:33
defolsun gitsinnnn biz geçmişe bakmıyoruz kusura bakmasınlar..formanın hakkını vermiyo..aldığı her topu bitiriyo..a.gücü macında çıldırttı!!..
ocakta bu gitsin delgado gelsinn...

Yılmaz Özgüller
11-02-2009, 12:14
aynı şeyleri cisse içinde söylüyordu herkes bak şimdi nasıl aranıyor yapmayın arkadaşlar tello iyi futbolcu kolay kolay bulunmaz öyle adam mutlaka birşeyler var yoksa böyle oynamazdı bu,sabretmek lazım

Ertürk Yıldırım
11-04-2009, 07:12
aynı şeyleri cisse içinde söylüyordu herkes bak şimdi nasıl aranıyor yapmayın arkadaşlar tello iyi futbolcu kolay kolay bulunmaz öyle adam mutlaka birşeyler var yoksa böyle oynamazdı bu,sabretmek lazım

kusura bakma abi bize geçmiş lazım degil tamam bende diyorum iyi futbolcu ama gecen seneydi..defolsun gitsin ruhsuz adam...ocakta gönderileceklerin basında bu geliyo..

Mustafa Balcılar
11-04-2009, 08:44
dün tellonun nekadar 'yetenekli!!!' bir futbolcu olduğunu bir kere daha gördük.

Yılmaz Özgüller
11-04-2009, 14:00
kusura bakma abi bize geçmiş lazım degil tamam bende diyorum iyi futbolcu ama gecen seneydi..defolsun gitsin ruhsuz adam...ocakta gönderileceklerin basında bu geliyo..

doğru dün akşam size hak verdim o soğukta okadar kendimizi yırttık bu ruhsuzların hiç biri bişey yapmadı

Ferit Şimşek
11-26-2009, 16:36
Manchester United: 0 BEŞİKTAŞIMIZ: 1

Golünüde Attı İyide Oynadı.Sakatlanmasıydı 2'lerdi de..

Süperdi Helal Olsun..!

Nuray Kurt
11-26-2009, 16:55
şu adamın gönlünü hoş tutsalar o da bizi hoş tutacak ama anlamıyorlar ki..

Bülent Girgin
11-26-2009, 18:38
son maçlarda çok kötü oynuyor, dünde attigi golün disinda hiçbir iyi is yapamadi, en kisa zamanda geçen seneki gibi oynamaya baslamazsa devre arasinda gönderirler.

Serdar Köse
11-26-2009, 19:04
dünkü maçta uefa maçın adamı seçmiş... geçen seneyle kıyaslanamayacak kadar kötü oynuyor ama son bir kaç maçta iyi şut çekebildiğini hatırladı sanki

Ertürk Yıldırım
11-26-2009, 20:26
evet gecen seneye oranla kötü ama bu parayla alakalı birşey bakın tabataya nihata nobreye verilen paraya bir de telloya verilen paraya..bu adamın kıymeti bilinmeli sanıyorum ki para yüzünden oynamıyor..boş adamlara para vereceklerine şu adama para versinler

Barış Aygün
11-27-2009, 10:34
son maçlarda çok kötü oynuyor, dünde attigi golün disinda hiçbir iyi is yapamadi, en kisa zamanda geçen seneki gibi oynamaya baslamazsa devre arasinda gönderirler. abi kotu dıyoruz ama gıderse ararız cunku hıc bısı yapmasa sut cekıyor ve onun kadar ısabetlı sut atan kımse yok takımda...ve onun duzelmesı mustafa hocanın elınde...ve zaten yavastan bı duzelme var ve olacakta ben ınanıyorum...

Erdem Ürkündağ
12-01-2009, 15:08
hayatının golünü attı tellom man u yaa :D

Onur Kurtcu
12-03-2009, 23:22
hayatının golünü attı tellom man u yaa :D

vallaha ya ne goldü öyle...

Mustafa Balcılar
12-04-2009, 08:31
bende gidecekler arasında 1.isim olarak telloyu görüyorum. hatta yanına bonus olarak nobreyide versinler en azından batuhana yol açılır.

H.Hüseyin Uluçay
12-04-2009, 10:31
nobre türk statüsünde oynadığı için göndermezler hem ben tello'nun gitmesini istemem çünkü bu tarz insanlar her takıma lazımdır ve kenarda dursun ztn vermişsin parasını ne diye gönderirsin ince eleyip sık dokumak lazım

Mustafa Balcılar
12-04-2009, 10:48
zaten bugünekadar türk statüsünde olduğu için kaldı. ama artık onun türk olması bile onu kurtarmaya yetmiyor kendi düşüncem. batuhanın önünün açılması için göndersinler. ciconlar forvetimiz yok diye ağlıyor yollasınlar yabancılıkda çekmez orda.
abi tello gitmezsse kim gidicek fink diyoduk fink yavaş yavaş formnunu yakalamaya başladı, gönlüm tabatadan yana ama onda para yüzünden olmaz, bobonun yerine fortvet almadan gitmetmemeli, sivok-ferrari-ernst gitmiyceğine göre geriyo bitek holosko kalıyor. anlıycağınız arap saçı tello gitsin derim :)

Yılmaz Özgüller
12-04-2009, 10:50
tello ya biraz zam yapsınlar sıkıntısı biter,kesinlikle tabatayı göndermeleri lazım tutmadı beşiktaşta başka birini yollarlarsa dengeler bozulur

Özge Kayhan
12-04-2009, 13:51
Tello, hiçbir yere gitmiyorum demiş..

Bahadır Karaçanta
12-07-2009, 08:53
Tello, hiçbir yere gitmiyorum demiş..

delgadonun gelişi ile gönderilebilir yönetim tarafından.

Murat Serkan Kaya
12-13-2009, 01:04
tello delgadoyla iyi anlaşır ikinci yarı daha başarılı olur diye düşünüyorum

Can Dönmez
12-15-2009, 14:30
ne zaman nasıl oynayacağı belli olmuyor

Mehmet Ak
12-19-2009, 21:46
Bence Msiyonunu Doldurdu Bonservisiyle Kar yapalım

Özge Kayhan
01-21-2010, 19:06
Son günlerde Tello gidecek şeklinde haberler çıkmaya başladı.

Her futbolcu gibi Tello da kötü bir dönemden geçiyor. Ligin ilk yarısında pek verimli olamamış olabilir. Ama bu, Tello'nun başarısız bir futbolcu olduğu anlamına gelmez. Ligin ikinci yarısında karşımıza düzelmiş ve performansı eskisinden daha iyi bir şekilde çıkacağına inanıyorum. Aslında ligin ilk yarısında da performansı pek düşük değildi Tello'nun. Hiç beklenmedik bir anda çıkıp golünü atıyor Tello, örnek olarak UEFA Kupası maçında Siroki Brijeg'e attığı golü ve Şampiyonlar Liginde Manchester United'a attığı golü hatırlatayım. Beklenmedik bir anda gol atma yönüde kalmasını gerektiren sebeplerdendir.

Bunlar benim kendi görüşlerimdir, ve ben kalmasından yanayım..

Mehmet Ak
01-21-2010, 21:09
ya tello kötü diyen mi oldu :=) ama bazı futbolcular vardı çok kalmaları iyi değildir. bobo tello bunlar bazıları. yerlilerin sürekliliği önemli. ama yabancılar 3 yıldan sonra şahsi fikrim = eskisi gibi olmuyorlar. HEYECANINI KAYBEDİYORLAR

Volkan Kaya
01-21-2010, 21:14
takımdan kim gidecek diye düşünmeye fazla gerek yok ilk gitmesi gereken yabancı kesinlikle tello'dur.bugüne kadar oynadığı futbol ve yaptıkları için teşekkür edip bi an önce yollarımızı ayırmamız gerekiyor çünkü Tello artık bu saatten sonra asla verimlşi olamaz tam aksine bu sezon olduğu gibi yarardan çok zararı olur

Ertürk Yıldırım
01-21-2010, 21:18
ben kesinlikle tellonun kalmasından yanayım...tello 2.yarıda bize çok lazım olacak..tabatanın gitmesi lazım gidecek olan olursa

Volkan Kaya
01-21-2010, 21:24
tello nihat nobre vs. bu kadar formsuzken verilen şanslar tabataya verilseydi eminim ki daha fazla iş yapardı.ve bence 8 milyon euro luk tabata nın gitmesine başta demirören izin vermez hem tabata gönderilise elalem bize kıçıyla güler

Özge Kayhan
01-21-2010, 21:44
Tello'dan önce sırada gönderilmesi gereken başka isimler var. Tabata mesela..

Mehmet Ak
01-22-2010, 00:20
tabatanın gönderilmesi söz konusu değil. ama eğer delgado gerçekten iyise belk ikiralanabilir. yok oda olmadı başka kim geliyor akla? tellodan başka.

Arda Hatipoğlu
01-22-2010, 00:25
tellonun devri bitti artık saolsun yaptıkları için şimdi gitmezse sene sonu gıdıcek yolu acık olsun..

Ertürk Yıldırım
01-22-2010, 12:36
ben hala anlamıyorum tello gecen sene birçok sey verdi bu takıma ve 2.yarıda cok sey verecek bence nasıl mantıktırkitabatadan umut bekliyorsunuz :S şaşkınım valla

Yılmaz Özgüller
01-22-2010, 12:47
tek topu tutan ve kullanan adam o takımda,diğerleri yanındaki adama bile pas atamıyor bi maçı hangi gözle izlediğinizi bilmiyorum ama takımda ferrari ve ernsten sonraki en iyi adam tello gitmesi çok büyük yanlış olur

Mehmet Ak
01-22-2010, 21:43
ya RIISE yi alsak keşke :=) bunun yerine

Volkan Kaya
01-22-2010, 21:56
Tello yu bende çok seviyorum ama artık tello nun devri bitmiştir arkadaşlar siz hala son 2 sene de ki tello da kalmışsınız.biriniz bana açıklasın tello bu sezoın hangi maçta iyi oynadı ya da hangi maçta takımı sırtladı sorarım size

Mehmet Ak
01-23-2010, 00:36
Tello yu bende çok seviyorum ama artık tello nun devri bitmiştir arkadaşlar siz hala son 2 sene de ki tello da kalmışsınız.biriniz bana açıklasın tello bu sezoın hangi maçta iyi oynadı ya da hangi maçta takımı sırtladı sorarım size

bende sorudm. ikinci yarı açılacak dediler. kendilerini kandırdılar :=)

http://pic1.resimupload.com/r7/thumb_365246499.gif (www.resimupload.com/ds365246499_ayr305cal305k7vn6qy.html)

Ertürk Yıldırım
01-23-2010, 14:49

iyide ilk yarıda oyun mu oynadık yada kim adam gibi oynadı ki ? iyi savunmayla buralara geldik...herkes toparlanmıstır artık bence...telloda toparlanırsa 2.yarıda cok işimize yarayacak

Mustafa Balcılar
01-25-2010, 09:50
hazırlık maçında bir gol attı birde mançestere. diğerleri gibi vasatı aşamayanlardan.

Barış Kahraman
01-25-2010, 16:49
http://www.kartalpencesi.com/wp-content/uploads/tello_sevinc_highres_00000301945463.jpg

Beşiktaşımız'ın Şilili futbolcusu Rodrigo Tello, siyah beyazlı takımdan ayrılmak için ilginç bir yol seçti. Tello, kendisini Portekiz'in S.Lizbon takımından siyah beyazlı takıma getiren Türk menajerine çalım atarak Ernst'in menajeriyle anlaştı ve bir Alman takımıyla temasa geçti.

Portekiz'de yıllık 600 bin Euro alırken Beşiktaş'taki fiyatını 1 milyon 300 bin Euro'ya çıkaran Tello, Türk menajerine haber vermeden takım arkadaşı Fabian Ernst'e giderek, “Seni Türkiye'ye getiren menajerle anlaşmak istiyorum. O menajer Almanya'dan Türkiye'ye oyuncu getirdiği gibi buradan da Avrupa'ya gönderebilir” dedi.

Delgado temiz çıkarsa

Ernst de menajeriyle temasa geçerek arkadaşına menajer değiştirmesinde yardımcı oldu. Tello'nun menajer değişikliğinin arkasında Avrupa'ya gitme isteğinin olduğu ortaya çıkarken kulübe yakın çevreler Delgado'nun test sonuçlarının temiz çıkması halinde Şilili futbolcuyla yolların ayrılacağını ifade ettiler.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin de zaman zaman sorun yaşadığı Tello'nun huzursuz olduğu, eşinin de baskısı ile yurt dışına gitmek istediği vurgulandı. Beşiktaş'la 2011 yılına kadar sözleşmesi olan Tello'ya Almanya'nın önemli takımlarından birinden teklif geldiği ileri sürüldü.

Nankörlük etti

Tello'nun menajeri olayı duyar duymaz büyük tepki gösterdi. “Tello nankörlük etti” diyen eski menajeri, “Ona ve ailesine her konuda yardımcı oldum. Portekiz'de aldığı parayı burada üçe katladı. İki-üç maç iyi oynayınca havaya girdi. Selam bile vermeden bizden ayrıldı. Kendi tercihidir” dedi.

Kaynak: Hürriyet

Mehmet Ak
01-25-2010, 17:04
ben o kadar dedim misyonunu tamamladı diye. bırakın gitsin. en azından kim gidsin tartışması sona ermiş olur.

Yılmaz Özgüller
01-25-2010, 23:19
bizim kolpa basın gene tutturdu bi türkü gider,ernst,ferrari,sivok yemiyceğine göre onlardan sonraki şuan itibari ile tek top yapabilen adamı hayırlısı ile bi yollayabilirlerse beşiktaş tam istedikleri kıvama gelir tabi dijitürk o kadar para vrdi illa renklilerden birini şampiyon yapması lazım yoksa zarar eder

Mehmet Ak
01-25-2010, 23:38
bizim kolpa basın gene tutturdu bi türkü gider,ernst,ferrari,sivok yemiyceğine göre onlardan sonraki şuan itibari ile tek top yapabilen adamı hayırlısı ile bi yollayabilirlerse beşiktaş tam istedikleri kıvama gelir tabi dijitürk o kadar para vrdi illa renklilerden birini şampiyon yapması lazım yoksa zarar eder

basın göndermiyorya teyoyu

Yılmaz Özgüller
01-26-2010, 15:47
tabi tabi basın göndermiyor carewi paskalı zagoyu delbosgeyi tiganayı runyeyi ricardinyoyu biz gönderdik dimi taraftarlar,açın gözünüzü kardeşim uyanı bazı şeylere artık.

Özge Kayhan
02-10-2010, 22:08
Tello'nun Marsilya'ya Attığı Gol:

Sx3yoySRilg

Serap Saka
02-10-2010, 22:22
harbi manyak goldu beee

Mehmet Ak
02-11-2010, 17:41
yokbe mandandanın mandalığı

Volkan Kaya
02-11-2010, 21:21
marsilya ya attığı golle 2 sene idare ettik şimdi de manchestere gol attı diye takımda kalması mı lazım.Tello dan artık sobaya boru olmaz arkadaşlar kabul edin.tamamen isteksiz eğer belki birazcık bi isteği olsa eskisi gibi olur ama artık bu adamın içinde Beşiktaş'lılık kalmamış

Ertürk Yıldırım
03-13-2010, 22:02
evet haklı çıkıyorum sanırsam tellloooooo ikinci yarıda cok lazım olcak demiştimm