Orijinalini görmek için tıklayınız : 15.Hafta: Bursaspor:0 - Beşiktaş:1
Hasret Ergül
12-03-2007, 09:18
Turkcell Süper Ligi 15. Hafta
Bursaspor - Beşiktaş
http://www.resimsakla.com/upload/guest/41e4c_111.bmp&http://tbn0.google.com/images?q=tbn:UNexK6jkxqyOtM:http://www.kaliteliresimler.com/data/media/1316/Bursaspor.jpg
Tarih: 7 Aralık 2007 Cuma
Yer: Bursa Atatürk Stadı
Saat: 20.00
Hakem:YUnus YILDIRIM
Yayın: Lig TV
Hasret Ergül
12-03-2007, 09:20
Hesabı görmeye geliyoruz Beyaz oğlanlar!!!:@
Hüseyin Balcı
12-03-2007, 09:21
Geliyoruz bekle bizi bursa 00000 söylede gecekonduda gelsin bari iki iş birden aradan çıksın maç zor geçer gerisi sorun değil :)inşallah izni koparacam cumaya ...
Gökhan Özsoy
12-03-2007, 09:23
iyice borçlanmayalımda hesabı görmesekte olur bu seferliğine:( :(
Elif Kaya
12-03-2007, 09:54
alacağız bu maçı başka çaresi yok.. Hem puan için hem o g.oğlanlarını ezmek için :D
Barış Kahraman
12-03-2007, 12:20
Bursayada yenilin sonra çıkarın o formayı çıplak oynayın...
Bülent Girgin
12-03-2007, 12:22
görecegiz aybabami ertugrul efendimi!!!!!!!
Bülent Girgin
12-03-2007, 12:25
Geliyoruz bekle bizi bursa 00000 söylede gecekonduda gelsin bari iki iş birden aradan çıksın maç zor geçer gerisi sorun değil :)inşallah izni koparacam cumaya ...
iste tüm camianin ne kadar küçük düsündünün bir belgesi, ya bursa kimki neyin hesabi görülecek?biz hala bursayla ankaragücüyle ugrasirken rakipler avrupada ne yaparsam basarili olurum diye düsünüyor!!! siz bursayla , ankaragücüyle ugrasmaya devam edin, seneye çaykuruda katin bu ise :( :(
Hüseyin Balcı
12-03-2007, 12:28
iste tüm camianin ne kadar küçük düsündünün bir belgesi, ya bursa kimki neyin hesabi görülecek?biz hala bursayla ankaragücüyle ugrasirken rakipler avrupada ne yaparsam basarili olurum diye düsünüyor!!! siz bursayla , ankaragücüyle ugrasmaya devam edin, seneye çaykuruda katin bu ise :( :(
Abicim çarşı popilizm yapanlara karşı öyle ahkam kesmekle beşiktaşa taraftara hakaret etmek içe sinecek şeyler değil onun hesabı sorulacak seninde dediğin gibi bursa bişey değil artık hiçbirşey olmayacak...
maç ne olur ona yorum yapmam samet yine salar köpeklerini üstümüze kırın parçalayın alın aslanlarım bu maçı diye...
Hasret Ergül
12-03-2007, 12:31
Senin düşündüğün gibi düşünmüyoruz, bizde farkındayız bunların biz sadece başka sebeplerden ötürü bunu yazıyoruz... Biz senin düşüncelerine saygı duyarken sen neden sürekli muhalefet oluyorsun abi_? Bizde biliyoruz bursanın ankaranın vs. bize rakip olmadığını ve daha iyi rakipler seçebileceğimizi kafa yoracağımızı ama bu yorumlar başka şeyler içindi....
Bülent Girgin
12-03-2007, 12:31
Abicim çarşı popilizm yapanlara karşı öyle ahkam kesmekle beşiktaşa taraftara hakaret etmek içe sinecek şeyler değil onun hesabı sorulacak seninde dediğin gibi bursa bişey değil artık hiçbirşey olmayacak...
maç ne olur ona yorum yapmam samet yine salar köpeklerini üstümüze kırın parçalayın alın aslanlarım bu maçı diye...
ne olacak hüseyin affedersiniz olur biter!!!!!!gönderin birkaç kisi çarsidan, oturup birer bira içilir, gazetelerde iki resim çikar ve hersey hallolur!!!!!!
Barış Kahraman
12-03-2007, 12:34
sanırım bakış açıları farklı herkesin.. kimi maçtan zevk aldıgı için izler sever beşiktaş onun için hayattır.. kimiyse beşiktaş için canını verir gözü beşiktaştan başkasını görmez yeri gelir yanlışı bile doğru görür.. herkesin görüşüne saygı duyulmalı tabiki..
Hüseyin Balcı
12-03-2007, 12:37
sanırım bakış açıları farklı herkesin.. kimi maçtan zevk aldıgı için izler sever beşiktaş onun için hayattır.. kimiyse beşiktaş için canını verir gözü beşiktaştan başkasını görmez yeri gelir yanlışı bile doğru görür.. herkesin görüşüne saygı duyulmalı tabiki..
benim teşhisim bu olsa gerek ----kimiyse beşiktaş için canını verir gözü beşiktaştan başkasını görmez yeri gelir yanlışı bile doğru görür..----
ama yanlışı doğru görmek olarak değil tabiki yanlışlarında olabileceğini kabul ederek diyeyim ben ona...
Bülent Girgin
12-03-2007, 12:40
Senin düşündüğün gibi düşünmüyoruz, bizde farkındayız bunların biz sadece başka sebeplerden ötürü bunu yazıyoruz... Biz senin düşüncelerine saygı duyarken sen neden sürekli muhalefet oluyorsun abi_? Bizde biliyoruz bursanın ankaranın vs. bize rakip olmadığını ve daha iyi rakipler seçebileceğimizi kafa yoracağımızı ama bu yorumlar başka şeyler içindi....
ben biliyorum neler için oldugunu hasret ve o sebeplerin saçma oldugunu düsünüyorum.ben sizin yorumlariniza saygi duyuyorum ama yinede kendi düsüncelerimide yazmayi dogru buluyorum. ama bir yere kadar gelipte cevap veremiyorum diyorsanda bundan sonra senin yazdiklarina yorum yapmayayim :D: :D:
Hasret Ergül
12-03-2007, 12:42
ben biliyorum neler için oldugunu hasret ve o sebeplerin saçma oldugunu düsünüyorum.ben sizin yorumlariniza saygi duyuyorum ama yinede kendi düsüncelerimide yazmayi dogru buluyorum. ama bir yere kadar gelipte cevap veremiyorum diyorsanda bundan sonra senin yazdiklarina yorum yapmayayim :D: :D:
Burda ne demek istediğini anlamadım abi_? Valla ben pek saygı göremiyorum senin bize karşı muhalefet olduğun yorumlarda...
Barış Kahraman
12-03-2007, 12:43
benim teşhisim bu olsa gerek ----kimiyse beşiktaş için canını verir gözü beşiktaştan başkasını görmez yeri gelir yanlışı bile doğru görür..----
ama yanlışı doğru görmek olarak değil tabiki yanlışlarında olabileceğini kabul ederek diyeyim ben ona...
hımm evet bide o var hüseyin onu eklemeyi unuttum.. ancak yanlışlarında bazen doğru olarak görüldüğünde ısrarcıyım.. senden şundan bundna bahsetmiyorum yanlış anlama.. genelinden bahsediyorum.. hatta gs fb ts dende..
Bülent Girgin
12-03-2007, 12:46
Burda ne demek istediğini anlamadım abi_? Valla ben pek saygı göremiyorum senin bize karşı muhalefet olduğun yorumlarda...
hakaretmi ettim sizlere? eger bilmeden veya farkina varmadan öyle birsey olduysa tüm kalbimle ÖZÜR DILERIM !!!!
Hasret Ergül
12-03-2007, 12:50
hakaretmi ettim sizlere? eger bilmeden veya farkina varmadan öyle birsey olduysa tüm kalbimle ÖZÜR DILERIM !!!!
Hakaret değil abi... Neyse özür dilenicek bişey yok ortada barışın dediği gibi ffarklı bakış açıları neyse..
Bülent Girgin
12-03-2007, 13:04
Hakaret değil abi... Neyse özür dilenicek bişey yok ortada barışın dediği gibi ffarklı bakış açıları neyse..
ben sevinmek için sevmedigimden benim bakis açim belki biraz farklidir, kusuruma bakmayin :D
Mehmet Erhan
12-03-2007, 14:17
valla yenelimde o hesap denilen şey kendiliğinden kapanır zaten biz yenince...
YEMYEŞİL BURSANIN BEMBEYAZ OĞLANLARI bu sefer yenmeye geliyoruz...
Hasret Ergül
12-03-2007, 14:51
Bursa'da yoğun güvenlik
Bursa Emniyet Müdürü Tahsin Demir, 7 Aralık Cuma akşamı yapılacak Bursaspor-Beşiktaş maçında, geçen yılki maçta alınan güvenlik tedbirlerinin tamamını uygulayacaklarını söyledi.
Tahsin Demir, karşılaşmayla ilgili yaptığı açıklamada, iki yıldır Bursaspor ve Beşiktaş taraftarları arasında bazı sıkıntılar yaşandığını hatırlattı.
Bu çerçevede, geçen yıl Bursa'da oynanan karşılaşma için yoğun güvenlik önlemleri aldıklarını anlatan Demir, ''Aldığımız bu ciddi tedbirler sayesinde en ufak bir olay olmadı. Geçen yılki maçta alınan güvenlik tedbirlerinin hepsini bu karşılaşmada da uygulayacağız'' dedi.
Demir, bu karşılaşma için 3 bin 200 polisin görev almasının planlandığını, İl Jandarma Komutanlığından da takviye kuvvet geleceğini ifade ederek, şöyle konuştu:
''Bu maçı da kazasız, belasız geçirmek istiyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa hepsini yapacağız, ancak Bursaspor taraftarından da geçen yıl olduğu yine yardım bekliyoruz. Taraftarın sağduyulu olmasını istiyorum. Neticede bu bir müsabaka, kazanan da olacak kaybeden de olacak. Taraftar, takımını desteklesin. En ufak bir olay olmadan bu maçı atlatacağımıza inanıyorum.''
Demir, Beşiktaş taraftarlarının Bursa'ya gelip gelmeyecekleri ve çevre illerden takviye polis ekibi istenip istenmeyeceğine ilişkin Bursa Valisi Nihat Canpolat ve İl Spor Güvenlik Kurulu yetkilileriyle bir toplantı yapacaklarını, buradan çıkacak sonuca göre hareket edeceklerini kaydetti.
Hüseyin Balcı
12-03-2007, 14:53
3200 Polis onları korumak için yeterli olurmu benim takıldığım nokta bu :D:
Bülent Girgin
12-03-2007, 15:01
3200 Polis onları korumak için yeterli olurmu benim takıldığım nokta bu :D:
bugün çok komiksin hüseyin :D
Barış Aygün
12-03-2007, 15:22
iyice borçlanmayalımda hesabı görmesekte olur bu seferliğine:( :(
aynen gokhanın bu halde bız hesap fılan kapatamayız..sımdı rıze de puan kaybet bursa macında puan kaybetme endısesının yanına porto stresı....yalan olucaz sankiii....
Gökhan Özsoy
12-03-2007, 15:25
aynen gokhanın bu halde bız hesap fılan kapatamayız..sımdı rıze de puan kaybet bursa macında puan kaybetme endısesının yanına porto stresı....yalan olucaz sankiii....
porto maçını kazanalımda bursa yalan olsada olur..
Elif Kaya
12-03-2007, 15:27
valla en az porto maçı kadar önemli bursa maçı onlara yenilmek istemem :(
Mehmet Erhan
12-03-2007, 15:29
porto maçı için o totoşlara yenilelim istemem...kesinlikle yenmeliyiz...
Hüseyin Balcı
12-03-2007, 15:29
bugün çok komiksin hüseyin :D
Teveccühün abi sağol :)
Barış Aygün
12-03-2007, 15:31
porto maçını kazanalımda bursa yalan olsada olur..
ya benı su rıze macında gordugum bısı var..golu yedıkten sonrakı baskı ve presımızı butun maca yayamıyoruz ıllakı son 10-15 dakkayı beklıyoruz....bunu butun maca yaysalar herkesı yenerler.....
Gökhan Özsoy
12-03-2007, 15:33
porto maçı için o totoşlara yenilelim istemem...kesinlikle yenmeliyiz...
walla benim için porto maçının yanınd hiç bir önemi yok bu maçın..
Bülent Girgin
12-03-2007, 15:36
ya benı su rıze macında gordugum bısı var..golu yedıkten sonrakı baskı ve presımızı butun maca yayamıyoruz ıllakı son 10-15 dakkayı beklıyoruz....bunu butun maca yaysalar herkesı yenerler.....
kulübe e-mail at ertugrula versinler baris :D :D
Barış Aygün
12-03-2007, 15:38
kulübe e-mail at ertugrula versinler baris :D :D
abı bunun hocayla ılgısı yok bu topcuların otomatıkman yaptıgı bısı hoca solemıyor bundan emınım ertugrul sureklı zaten basın dıye uyarıyor ama nedense bızım ot beyınlıler gol yedıkten sonra akıllanıyor ama ıs ısten gecıyor...ama sonunda soravagım ertugrul hocaya maıle gerek yok...
Bülent Girgin
12-03-2007, 18:25
abı bunun hocayla ılgısı yok bu topcuların otomatıkman yaptıgı bısı hoca solemıyor bundan emınım ertugrul sureklı zaten basın dıye uyarıyor ama nedense bızım ot beyınlıler gol yedıkten sonra akıllanıyor ama ıs ısten gecıyor...ama sonunda soravagım ertugrul hocaya maıle gerek yok...
takim 1-0 geriye düsünce mecburen saldir diyecek, 1-0 koruyalimmi diyecek baris :( :(
Barış Aygün
12-03-2007, 18:38
takim 1-0 geriye düsünce mecburen saldir diyecek, 1-0 koruyalimmi diyecek baris :( :(
hayır abi onu demek ıstemedım futbolcular kendı kafalarına gore psıkolojık hareket edıyorlar delgado harıc :D
Bülent Girgin
12-03-2007, 18:43
hayır abi onu demek ıstemedım futbolcular kendı kafalarına gore psıkolojık hareket edıyorlar delgado harıc :D
bu ne demek simdi baris?futbolcu antrenörün verdigi taktigi uygulamaya çalisir, ama taktik olmayinca sahada deli danalar gibi saga sola kosar dururlar, ben dünkü maçta kimin nerede oynadigini anlamadim, eger sen anladiysan bana anlat bir zahmet :D
Barış Aygün
12-03-2007, 18:46
bu ne demek simdi baris?futbolcu antrenörün verdigi taktigi uygulamaya çalisir, ama taktik olmayinca sahada deli danalar gibi saga sola kosar dururlar, ben dünkü maçta kimin nerede oynadigini anlamadim, eger sen anladiysan bana anlat bir zahmet :D
ya onu bende anlamdım kı nasıl anlatayım abım :D sahada olmayan topcular bıle vardı yanlız......
Mehmet İpek
12-03-2007, 23:03
İnşallah bu maçı kazanarak Porto maçına moralleri iyi olarak hazırlanırlar.
Taraftarların önplanda olmasını istemediğim bu haftaki maçta da çıkacak olan olaylarda inşallah can kaybı olmaz. kim olursa olsun bir annesi bir babası var o insaların.
Bülent abinin dediği gibi artık dünya tarafından tanınan bir taraftara,bir stada ve malesef 8-0 lık sonuçla takıma sahibiz. Bu saatten sonra hem taraftarımla hemde takımımızla nerede daha çok başarılı olur diye düşünülmesi gerekir. onlar bize şöyle dedi. geçmişte şöyle oldu sadece çocukcadır. benim babam senin babanı döver gibi bişeydir bu.
Ayşegül Alparslan
12-04-2007, 08:51
bizimkiler ne zaman bu maçla ilgili basın toplantısı düzenleyecek ve ne zaman artık bu maçı alıp çıkışa geçeceğiz diyecek bunları duymak istiyorum ki içim açılsın keşke takımda bir tane yazı işleri müdürü falan olsada bunlarda her maç öncesi aynı metni okumasalar :( bu haftayıda puan kaybıyla geçersek bu sezona geçmiş olsun demektir bu
Nihal Aslan
12-04-2007, 08:57
inşallah berabere bıtmez yıne yada tabıı yenılgıyle ufak bı tahmın yuruteyım dıyecegım ama su en basta yazdıklarımdan bırını solıycem ıcın ondanda vazgecıorum
Hasret Ergül
12-04-2007, 10:41
Bursaspor-Beşiktaş bilet fiyatları
Turkcell Süper Lig'in 15. haftasının açılış maçında Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak olan Bursaspor-Beşiktaş karşılaşmasının bilet fiyatları belli oldu.
Cuma günü saat 20.00'de başlayacak karşılaşmanın biletleri perşembe günü saat 09.00'dan itibaren satışa çıkarılacak. Zorlu maçın bilet fiyatları şöyle: "VIP 150 YTL, Kapalı Tribün 100 YTL, Maraton 30 YTL, Kapalı Kale Arkası 20 YTL, Açık Kale Arkası 10 YTL".
Hüseyin Balcı
12-04-2007, 15:26
Artık banko yeniliriz kına yak emniyet vali ve samet...
Mehmet Erhan
12-04-2007, 15:28
abi haklı olduğun yerler var ama sahada futbolcular oynuyor çıksınlar hırs yapsınlar ve kazansınlar...bu olay belki onları dahada kamçılar inşallah... :hii:
Hasret Ergül
12-04-2007, 15:37
abi haklı olduğun yerler var ama sahada futbolcular oynuyor çıksınlar hırs yapsınlar ve kazansınlar...bu olay belki onları dahada kamçılar inşallah... :hii:
Kamçılasa geçen sene kamçılardı , of nasıl düşüneceğimi şaşırdım :(
Bülent Girgin
12-04-2007, 18:47
ya hüseyin yapma lütfen :( simdi bu olayin sametle ne alakasi var? ! sametmi dedi besiktas taraftari gelmesin diye? !! bu kadarda olmazki!!!geçen sezondami samet suçluydu taraftar bursaya gidemedi diye? :(
Bülent Girgin
12-04-2007, 18:51
eger bu takim sampiyonluga oynuyorsa gider deplasmanda bursayi yener ,taraftar olmus olmamis farketmez!!! bursayi yenemeyen takim portoda ne yapacak? oradada taraftar hemen hemen olmayacak!!
Uğur Şimşek
12-04-2007, 19:08
bunların hepsi fenerli hepsi gs li hepsi düzenbaz beşiktaşım bunları yola getirmesini bilir haydi beşiktaşım kır artık zincirleriniiiii....
Barış Aygün
12-04-2007, 21:33
butun iş futbolcularda bıter bız gıtmesekte kazanmak zorundalar....ruh hırs istek=oğlanlar darmadağın ;)
Kemal Arıcıoğlu
12-04-2007, 22:26
butun iş futbolcularda bıter bız gıtmesekte kazanmak zorundalar....ruh hırs istek=oğlanlar darmadağın ;)
bu dediklerin bir kaç futbolcu dışında kimde var acaba?
Barış Aygün
12-04-2007, 23:22
bu dediklerin bir kaç futbolcu dışında kimde var acaba?
kımsede yok maalesef ki :(
Aylin Şengül
12-05-2007, 11:54
Takımdaki istikrarsızlık, Porto maçının önemi, sakatlıkların çok oluşu, genel huzursuzluk.. ve bir de bunların üzerine Bursaspor'un ve Samet Aybaba'nın bize karşı ekstra motivasyonu eklendiğinde Cuma günkü maçın kaybedilmeye yakın olduğunu düşünüyorum...
Barış Aygün
12-05-2007, 12:07
galıbıyet umudum kalmadı artık poto macıda dahıl.............. artık umut bırakmadılar ıcımde.....zaten herkes dalga gecıyor sampıyon mu olacksınız bu sene...portoyu portoda yanacagınızı mı sanıyorsunuz....oglanlar yıne sızı ezıcek..... :@ artık yeter ulan....bıraz bırseyler olsun ruh gelsın su takıma....haksızlıklara karsı boyun egmeden savassınalr bıkerede..
Hasret Ergül
12-05-2007, 12:10
Bursa maçından korkuyorumda porto maçı bizimdir!!!
Bülent Girgin
12-05-2007, 12:26
valla ne yalan söyleyeyim, ben sezon basindan beri gençler üzülmesinler diye genellikle olumlu düsünüp ( hatta bir ara neredeyse sampiyon bile olabilecegimizi düsünmeye baslamistim :( ) olumlu yorumlar yapmaya çalistim ama artik inanmiyorum!!!! daha iki farkli galibiyeti olmayan, düse kalka, genellikle yerlerde sürünerek sezonu götürmeye çalisan bu futbolculardan,bu teknik kadrodan ve bu yönetimden hiç birsey beklemiyorum, bu sezonda son 3 sezon gibi olacak, belki dahada kötü olabilir :( :( :(
Hasret Ergül
12-05-2007, 13:52
Beşiktaş 8 eksikle çalıştı
Beşiktaş, Bursaspor ile oynayacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenmana tedavileri süren Gökhan Zan, Diatta, İbrahim Kaş, Mehmet Yozgatlı, Serdar Kurtuluş, İbrahim Toraman, Koray Avcı, Baki Mercimek ve Ricardinho katılmadı. Yağmur altında basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular üçerli gruplar halinde tempolu ve süreli koşular yaptı. Siyah-beyazlılar, daha sonra pas çalışması yaptıktan sonra çift kale maç ve şut çalışması ile antrenmanı tamamladı.
Siyah-beyazlılar, yarın sabah yapacakları antrenmanının ardından öğleden sonra otobüsle Bursa'ya hareket edecek.
Nihal Aslan
12-05-2007, 14:02
umudum benımde yok bulent abının ve barısın soledıklerıne aynen katılıorum bu kadar takımının arkasında duran taraftara aldıkları paraya oynadıkları klubun buyuklugune ve 104 yıllık mazıye ragmen bızı umutsuzlaga dusurmeyı basardılar tebrık edıorum
H.Hüseyin Uluçay
12-05-2007, 17:35
ya arkadaşlar siz ne dediğinizin farkındamısınız?? gerçekçi olmak başka ama siz iyice karamsar oldunuz ya.. liverpooldan 8yiyince bende sizin gibi çok laf söyledim küfür ettim ve hala da yönetimi beğenmiyorum ve hala gitmesini istiyorum ama... sonuçta umutsuzluktur en kötü düşman.. düşmanı siz kendi içinizde besledikten sonra.. ne diyim galibiyete bile sevinmeseniz olur..
Barış Aygün
12-05-2007, 18:08
valla ne yalan söyleyeyim, ben sezon basindan beri gençler üzülmesinler diye genellikle olumlu düsünüp ( hatta bir ara neredeyse sampiyon bile olabilecegimizi düsünmeye baslamistim :( ) olumlu yorumlar yapmaya çalistim ama artik inanmiyorum!!!! daha iki farkli galibiyeti olmayan, düse kalka, genellikle yerlerde sürünerek sezonu götürmeye çalisan bu futbolculardan,bu teknik kadrodan ve bu yönetimden hiç birsey beklemiyorum, bu sezonda son 3 sezon gibi olacak, belki dahada kötü olabilir :( :( :(
şampıyon olacagız zaten ondan suphen olmasında sonunda kanser veba verem olmus oluruz....
Ayşegül Alparslan
12-05-2007, 20:50
inanamıyorum yaa ne hale gelmişiz o kadar şey geldi geçti başımızdan ne dönemler atlattık ama ben herkesin birden bu kadar karamsar olduğuna daha önce hiç şahit olmamıştım ne hallere geldik en umutsuz zamanlarda takımından ve başarısındam umudunu kesmeyen bizler bile offf offf inanın bu maç için yorum bile yapmayı düşünmüyordum ama bu yorumları okuyunca dayanamadım neler oluyor bize böyle yaa neredeyse bütün arkadaşlar bursa maçından umudunu kesmiş :'(
Osman Kaya
12-05-2007, 21:53
Dacıkcası ben bursa macından o kadar korkmuyorum eğer hislerim beni yanıltmıyorsa macı cok farklı kazanacağız banko BESİKTAS.......:D
Kemal Arıcıoğlu
12-05-2007, 21:55
http://www.ajansspor.com/resim/yunus_yildirim.jpg
7 Aralık günü Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak olan Bursaspor - Beşiktaş maçının hakemi açıklandı! Mekez Hakem Kurulu zorlu mücadeleyi yönetmek için Yunus Yıldırım'ı görevlendirdi!
Turkcell Süper Lig'de 7 Aralık Cuma günü yapılacak Bursaspor-Beşiktaş maçını yönetecek hakem belli oldu.
Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan (MHK) yapılan açıklamaya göre, cuma günü Bursa Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı, Yunus Yıldırım yönetecek.
Bu maçta yardımcı hakemlikleri Mustafa Emre Eyisoy ve Serkan Gençerler, dördüncü hakemliği de Koray Gençerler yapacak.
Bülent Girgin
12-06-2007, 07:11
Dacıkcası ben bursa macından o kadar korkmuyorum eğer hislerim beni yanıltmıyorsa macı cok farklı kazanacağız banko BESİKTAS.......:D
hangi farktan bahsediyorsun sen? son 19 resmi maçta besiktasin birak farkli galibiyetini , kaç tane 2 farkli galibiyeti var?
Hasret Ergül
12-06-2007, 07:51
Valla ORKA ben artık galibiyet gelsinde farklı farksız hiç umrumda değil diye düşünür oldum.. Ne yazıkki bu hale soktular bizi...:(
Elif Kaya
12-06-2007, 07:59
yenelimde fark etmez. 1-0 olsun bizim olsun...
Hasret Ergül
12-06-2007, 13:05
Beşiktaş 6 futbolcu eksik gidecek
Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını, bugün gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda, siyah-beyazlı futbolcular, hücum organizasyonları üzerinde durdu. Koşu ve ısınmayla başlayan antrenman, çift kale maç ve gol çalışmasıyla sona erdi.
Antrenmana sakatlıkları süren Gökhan Zan, Serdar Kurtuluş, Mehmet Yozgatlı, İbrahim Kaş, Diatta ve Ricardinho katılmazken, sakatlıkları geçen Koray Avcı, İbrahim Toraman ve Baki Mercimek çalışmada yer aldı.
Bu arada sakatlıkları bulunan 6 futbolcu Bursaspor kafilesine alınmazken, siyah-beyazlı ekip yarın oynanacak maç için karayolu ile bugün Bursa'ya gidecek.
Hande Eroğlu
12-06-2007, 19:00
son 2 yıldır en buyuk hayalım tamda gerçek oluyo derken yine haın eller sevdalı oldugum beşiktaşıma kendı şehrımde misafır etmeme izin vermedıler benım için her maç deplasman maçı bu benım için çok önemlı olacaktı kısmet değilmiş umarım kartalım bursanın uzerınden tüm varlıgı ıle geçer ve bızlere galıbıyet çığlıkları atttırır
H.Hüseyin Uluçay
12-06-2007, 19:51
çok kötü bir durum bu ya, yine yok yine yok yaw, yine erkek göremicek bursa :)
Barış Aygün
12-06-2007, 22:25
en az 3 atarız bız bu totoşlara...
Hüseyin Balcı
12-07-2007, 08:01
Atarmıyız cidden ben inanmıyom :( içimde bu totoşların oyununa geldi diyor bir his Beşiktaşımız için.
Bülent Girgin
12-07-2007, 08:11
baris beni güldürmek için herseyi deniyorsun :D tesekkürler :D
Hasret Ergül
12-07-2007, 12:15
BURSASPOR( Beyaz Oğlanlar :p )
Yavuz
Ömer Aysan
Egemen
İsmail
Ömer Erdoğan
Cihan
Sumulikoski
Veli
Volkan Şen
Pancu
Sercan
BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ali
İ.Toraman
Baki
İ.Üzülmez
S.Özkan
Cisse
Koray (Higuain)
Tello
Delgado
Bobo
Hasret Ergül
12-07-2007, 12:15
Boboooooooooo DELgadooooooooo ve Telloooooooooo :oley: ALıcaz bu maçı alıcaz!!!!!!:oley:
Hüseyin Balcı
12-07-2007, 12:22
Şu maçı alsınlar adam gibi oynayıp o trolara sahayı dar etsinler valla ümraniyeye gidip karşılamazsam takımı suratıma tükürsün herkes...
Hasret Ergül
12-07-2007, 12:26
Şu maçı alsınlar adam gibi oynayıp o trolara sahayı dar etsinler valla ümraniyeye gidip karşılamazsam takımı suratıma tükürsün herkes...
Hade be bak millet gitmiş takımla bursaya sen hala burdasın :D
Hüseyin Balcı
12-07-2007, 12:35
Hade be bak millet gitmiş takımla bursaya sen hala burdasın :D
kim gitmiş ??
Hasret Ergül
12-07-2007, 12:36
http://img409.imageshack.us/img409/6300/4444sdvweatw56bjkgfsh6.jpg
Bu dörtlü bu maç çok iyi iş çıkaracak inanıyorum! ve tabi BOBOOOOO :oley:
Bülent Girgin
12-07-2007, 12:37
Boboooooooooo DELgadooooooooo ve Telloooooooooo :oley: ALıcaz bu maçı alıcaz!!!!!!:oley:
sen her maçta aynisini yaziyorsun ve alamiyoruz :(
Hasret Ergül
12-07-2007, 12:39
Ve devamda edicem yapmaya inanmak başarmanın yarısıdır inancım hiç bitmedi bitmeyecekde... Alıcaz abi bu maçı bak görürrsün:D
Bülent Girgin
12-07-2007, 12:45
Ve devamda edicem yapmaya inanmak başarmanın yarısıdır inancım hiç bitmedi bitmeyecekde... Alıcaz abi bu maçı bak görürrsün:D
biz inaniyoruzda futbolcular inanmiyorlar nedense :(
Abdullah Yerli
12-07-2007, 12:45
Ben inanıyorum 3 atarız bunlara ..Takım taraftarın isteklerini çok iyi biliyor çünkü ruhuyla çıksınlar sahaya yeter
emin_bjk
12-07-2007, 13:20
bence hiç öle 3 atarız 5 atarız demeyin çok çetin geçicek emin olun
Gökhan Özsoy
12-07-2007, 13:31
benim umurumda deil bu maç porto maçını kansınlarda tm lig maçlarını kaybetselerde önemli deil..
Adnan Direnç
12-07-2007, 13:37
geçen sezon oyuncularımızda tedirginlik vardı ve maçı kaybetmiştikk yani 1 gol atsak sanki oğlanlar sahaya inecek gibilerdi...
ama bu gün umutluym intikam alıcaz...
Bülent Girgin
12-07-2007, 17:25
bursalilar-0 besiktasimiz-4
Bülent Girgin
12-07-2007, 17:36
benim umurumda deil bu maç porto maçını kansınlarda tm lig maçlarını kaybetselerde önemli deil..
ne yaptin gökhan? :( bütün maçlari kaybedersek 2. lige düseriz :( :(
Ezel Özsipici
12-07-2007, 17:37
bence önce porto maçını atlatalım sonra lige dönelim zaten 3-4 ma. kaldı:(
Bülent Girgin
12-07-2007, 18:52
böyle bir rezillik sadece türkiyede olur !!!!!! 25 kisiyi 250 jandarma ve bilmem kaç tane polis koruyor !!!!!!!yaziklar olsun!!!!! sporun içine resmen edildi !!!!!!!
Barış Kahraman
12-07-2007, 18:54
İşte ilk 11'ler...
BURSASPOR
Yavuz
Ömer Aysan
İsmail
Egemen
Ömer Erdoğan
Veli
Sumulikoski
Volkan
Mustafa Sarp
Pancu
Tum
BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ali Tandoğan
Baki
İbrahim Toraman
ibrahim Üzülmez
Cisse
Serdar Özkan
Tello
Delgado
Bobo
Higuain
Barış Kahraman
12-07-2007, 18:55
kadroyu beğendim busefer :) yani idare eder kadro.. i.üzülmez olmamalydı yerine akın olmalıydı.. ama kadro iyi diye düşünüyorum.. gerçi elinde başka adam yok hepsini oynatmış geriside sakat :)
Gökhan Özsoy
12-07-2007, 19:00
7defanstan 4 defansa geçmemiz iyi olmuş..
bu bir ilk:D tarihi kaydedin..=))
Ayşegül Alparslan
12-07-2007, 19:30
offff ya nasıl oynuyoruz böyle illa golmü yememiz gerek adam gibi oynamaları için
Bülent Girgin
12-07-2007, 19:52
ilk yarinin yorumu : :( :( :( :( :( :'( :'( :'( :'( :'( !!! tahminimi düzeltiyorum : bursalilar-0 besiktasimiz-0
sormana bile gereeeeeeeeeek yok gidceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmm
ölümüne bjk
Ayşegül Alparslan
12-07-2007, 20:11
benim yayın gitti hala yokmu bişey hala aynımı durum hadi ama yaa offfff
Hasret Ergül
12-07-2007, 20:38
DELLLLLLLLLLgadooooooooooooo :oley:
Ezel Özsipici
12-07-2007, 20:45
off yha gol attık ama futbol çok kötü inşallah bu futbolun nedeni önümüzdeki porto macıdır:(
Hasret Ergül
12-07-2007, 20:47
Nabberrrrrrrrr :oley::oley::oley:
Hasret Ergül
off yha gol attık ama futbol çok kötü inşallah bu futbolun nedeni önümüzdeki porto macıdır:(
negatif enerji yok şşş :) Portoyuda deviricez inş.:):danss:
Ezel Özsipici
Ohh beee ohh kötüde olsa aldıkk BEŞİKTASIM OLEYY DARISI PORTON8N BASINAAA!!
Ezel Özsipici
12-07-2007, 20:50
negatif enerji yok şşş :) Portoyuda deviricez inş.:):danss:
cocuklar inannın inanın cocuklar güzel günler göreceğiz güneşli porto da portoyu devireceğizz sampionluk sarkıları söleyeceğizzz!!:danss::danss: :oley:
Hasret Ergül
12-07-2007, 20:51
cocuklar inannın inanın cocuklar güzel günler göreceğiz güneşli porto da portoyu devireceğizz sampionluk sarkıları söleyeceğizzz!!:danss::danss: :oley:
İŞte bu :ok:
Ezel Özsipici
12-07-2007, 20:56
İŞte bu :ok:
allhım inşaalh bize ogünleri gösteriri:)
:oley:Beşiktasım oley:oley:
Hasret Ergül
12-07-2007, 21:00
Delgado attı Demirören ağladı: 0-1
Turkcell Süper Lig'de 15. haftanın açılış maçında Beşiktaş deplasmanda Bursaspor'u 1-0 mağlup etti. Bursa Atatürk Stadı'nda galibiyeti daha çok isteyen bir futbol sergileyen siyah-beyazlı takımın golü maçın 82. dakikasında Arjantinli oyuncusu Delgado'dan geldi. Delgado'nun golünün ardından tribünde maçı takip eden Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in gözlerinin yaşardığı görüldü. İlk yarısı 0-0'lık eşitlik ile sona eren maçta Beşiktaş çok önemli bir 3 puan ile İstanbul'a döndü.
Bu galibiyet ile Beşiktaş puanını 28'e yükseltirken, Bursaspor 18 puanda kaldı.
DELGADO'DAN YİNE KLAS BİR GOL...
Beşiktaş'ın geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada da müthiş bir gol atan Arjantinli oyuncusu Delgado, Bursa deplasmanında takımına 3 puanı getiren isim oldu. Maçın 82. dakikasında Serdar Özkan'ın pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Delgado, yerden plase bir vuruşla topu Bursaspor ağlarına gönderdi.
TOP BİR O KALEDE, BİR BU KALEDE...
Bursa'daki maçta iki takımda açık futbolu tercih etti ve seyir açısından güzel bir 90 dakika geçti. Maçın ilk yarısında iki takımın da atakları vardı ancak Beşiktaş daha net pozisyonlar yakalayan taraftı. Siyah-beyazlı takımın Arjantinli oyuncusu Higuain oldukça formsuz gözükürken, Brezilyalı Bobo da ileride istediği toplar ile bir türlü buluşamadı. Bursaspor ise Beşiktaş tehlikelerine geliştirdiği cılız ataklar ile karşılılık vermeye çalıştı. Timsahlar'ın gol umudu olan Herve Tum ve Pancu hiçbir varlık gösteremedi.
BAKİ SAHANIN EN İYİLERİNDENDİ...
Beşiktaş'ta son haftaların formda isme Baki Mercimek takımının kazandığı galibiyette önemli paylardan birine sahipti. Gökhan Zan ve Diatta gibi oyuncuların yokluğunda formayı kapan Baki, ortaya koyduğu futbol ile Ertuğrul Sağlam'ın da yüzünü güldürmeye devam ediyor. Baki'nin her geçen maçta güveninin daha çok yerine geldiği görülüyor.
SAĞLAM'DAN İLK DEĞiŞİKLİK 63'TE...
Beşiktaş oyunu daha çok rakip alana yıkmasına rağmen aradığı golü 83. dakikaya kadar bulamadı. Siyah-beyazlı takımın Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam bu gidişi değiştirmek için maçın 63 dakikasında sahanın kötü isimlerinden Higuain'i kenara alarak oyuna Burak'ı aldı.
PANCU VE TUM KENARDA...
Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, forvet hattındaki oyuncuları Herve Tum ve Pancu'nun kötü futbollarına ikinci yarının ortalarına kadar dayanabildi. Aybaba, karşılaşmanın 66. dakikasında Herve Tum'u kenara alırken, oyuna genç Sercan'ı sürdü. Bu değişikliğin dört dakika ardından da Pancu yerini Cihan'a bıraktı.
SAMET AYBABA'NIN İLK YENİLGİSİ...
Bursaspor'un başında ligde 6. karşılaşmasına çıkan Samet Aybaba, ilk yenilgisini Beşiktaş karşısında aldı. Daha önce yeşil-beyazlıların başında 5 maça çıkan Aybaba, üç galibiyet iki beraberlik almıştı.
8-0 TEZAHÜRATLARI...
Turkcell Süper Lig'de 15. haftanın açılış maçı olan Bursaspor-Beşiktaş karşılaşmasına yeşil-beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Bursasporlu taraftarlar, geçen sezon olduğu bu maçta da saatler öncesinden stada gelerek tribünleri doldurdu. Beşiktaşlı futbolcular, çimleri incelemek üzere sahaya çıktıklarında yeşil-beyazlı taraftarlarca protesto edildi. Bursasporlu taraftarlar, Beşiktaş'ın FC Liverpool karşısında aldığı 8-0'lık yenilgiye de tezahüratlarıyla atıfta bulundu.
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
17. dakikada Delgado'nun soldan kullandığı kornerde ön direkte İbrahim Toraman'ın kafa vuruşunda defanstan seken ve arka direkte boşta kalan topu Baki tamamlayamadı. Defansına yardım eden Tum, Baki'den önce araya girerek, büyük bir tehlikeyi önledi.
18. dakikada çalımlarla ceza sahasına giren Delgado'nun sağ çaprazdan sert şutunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı.
27. dakikada İbrahim Üzülmez'in sol kanattan ceza sahasına ortasında arka direkte Bobo'nun kafasıyla geriye çıkardığı topa Serdar Özkan'ın vuruşu defansa çarparak kornere çıktı.
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
81. dakikada sağ kanattan ceza sahasına girerek son çizgiye inen Veli'nin içeriye ortasında altıpas içerisinde kademeye giren Ali Tandoğan, topu uzaklaştırarak büyük bir tehlikeyi önledi.
82. dakikada Serdar Özkan'ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Delgado, yerden gelişine bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 0-1
Ezel Özsipici
12-07-2007, 21:02
allhım su bursa taraftarını var ya sizene lan 8-0 aldınızz 1-0 oturdunuz asagı:@galibiyet sevincimi kursagımda bırakıcarklar:( olsun beşiktasımmm oleyyyy:oley: onların lafına bakan onlar gibi olsun hıhh beşiktasım oley:oley:
Erhan Akın
12-07-2007, 21:04
bu gece barda i..nesin bursa çalsın sazlar oynasın toplarr..hahahaha
Abdullah Yerli
12-07-2007, 21:08
bursayı Delgadooo Bursayı Delgado
Süper oldu valla bütün sinirim stresim gitti kahvedede bursalıları dövdük bi güzel :D:D
Hasret Ergül
12-07-2007, 21:12
http://www.resimsakla.com/upload/guest/e1643_medya.jpg
Ruhumuz Yetti :oley:
Bülent Girgin
12-07-2007, 21:14
perisan ettik herifleri :D bu futbolla yarifinale bile çikariz :D
Bülent Girgin
12-07-2007, 21:17
her 5 dakikada bir gol pozisyonu , iste özledigimiz futbol !!!!
Erhan Akın
12-07-2007, 21:19
döt oldunuzmu
Bülent Girgin
12-07-2007, 21:19
Nabberrrrrrrrr :oley::oley::oley:
her maçta alacagiz diye yazarsan eninde sonunda bir maçi alacagiz tabiki :D
Bülent Girgin
12-07-2007, 21:21
portekizedemi götürseler su pankarti? :D :D
Nisa Tuğrul
12-07-2007, 21:34
perisan ettik herifleri :D bu futbolla yarifinale bile çikariz :D
Final Final
Osman Kaya
12-07-2007, 21:42
cok zor ama darısı porto macına bu arada benim tahminimin doğrultusunda iddaa oynayan arkadaslara bi nebze katkım olduysa ne mutlu bana :D:
Osman Kaya
12-07-2007, 21:47
benim fark atarız iddası suydu:bursa takımı o kadar kötü ki bu lige fazla geliyoo kesin bu sene düşerler takım biraz uyanık olsaydı işi ilk yarıda koparabilirdik.......:danss:
Barış Kahraman
12-07-2007, 22:04
haftayı kayıpsız atlatmak çok güzel :)
Şule Artarlar
12-07-2007, 22:27
hadi bakalım beşiktaşım durmak yok artık....
Arda Hatipoğlu
12-07-2007, 22:32
ne zewksız bı macdı ya,neyse 1-0 oldu bızım oldu hadı hayırlısı
Hasret Ergül
12-08-2007, 07:34
Ertuğrul Sağlam’dan Açıklama
Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, 1-0 kazandığımız Bursaspor karşılaşmasının ardından şu açıklamayı yaptı:
"Bizim için bu karşılaşmanın önemini biliyorduk. Zirveden uzaklaşmamak adına önemliydi. Ayrıca Salı günü hem Beşiktaş Camiası hem de Türk futbolu adına mühim bir maç oynayacağız; orada moral olması açısından bu deplasman çok önemliydi. Bursa deplasmanı gerçekten çok zor; ağır bir atmosfer vardı. Burada iyi bir sonuç almak gerçekten çok önemliydi. Kazanmak istiyorduk bunu da başardık. Oyuncularımızın istek ve arzusu üst seviyedeydi. Geçen sezon burada yaşananları, mağlubiyeti futbolcularımız telafi etmek istiyordu. Zor atmosfere rağmen oyuncularımız dik durdu. Maça baktığımızda da rakibimize 1 pozisyon bile vermedik; defansif açıdan bu sevindirici. Biz gol yemezsek, en azından 1 gol atıp kazanacağımızı biliyorduk. Öyle de oldu. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Ancak bizim artık bu maçın sevincini yaşama lüksümüz yok. Porto maçına adapte olmalıyız. Orada bir galibiyet alarak zoru başarabilirsek, belki de bu sezon yapabileceğimiz en önemli işlerden birini yapmış oluruz.
Başkanımız'a teşekkür ediyoruz. Bizi yalnız bırakmadı ve takım otobüsü ile Bursa'ya geldi. Kendisinin gelmesini futbolcularımız istemişti; Başkanımız'a teşekkür etmek istiyorlardı."
Futbolcularımız’dan Açıklamalar
Futbolcularımız'dan Serdar Özkan, Bobo ve Bursaspor karşısında galibiyet golümüzü atan Delgado, karşılaşma sonrasında şöyle konuştu:
Delgado: "Kapalı bir oyun oldu; çok fazla açık alan bulamadık. Gol pozisyonunda da açıkçası etrafımı boş görünce şaşırdım. Vuruşumda ya gol olacaktı ya da farklı dışarıya gidecekti; gol oldu. Futbol açısından pek de iyi bir gün değildi. Ama kazanmak önemliydi. Şimdi Porto maçı var. Bizim için her maç final gibi ama Porto maçı gerçek bir final olacak. Orada kazanmak istiyoruz.
Serdar Özkan: "Maçın ilk yarısında iyi oynadık. İkinci devreyse biraz düştük. Ancak ihtiyacımız olan golü bulmayı başardık. Bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Şimdi önümüzde Porto maçı var. O karşılaşmayı mutlaka kazanmak istiyoruz. Bu akşamki sonuç bize Porto deplasmanı öncesinde moral oldu."
Bobo: "Bursa maçları genelde zor oluyor; geçen yılda kaybetmiştik. Biz bugün de zor olacağını biliyorduk. Ama biz kaliteli bir takımız ve bu maçta da kalitemizi gösterip kazandık. Porto maçına bir üst tura çıkmak için gideceğiz."
Hüseyin Balcı
12-08-2007, 08:01
Ya dün resmen tırnaklarımı yedim ben ihtimal vermiyordum yenmemize o baskıyı kaldıracaklarına inanamıştım yemin ederim sanki şampiyon olmuş gibi sevindim Beşiktaşımıza laf söyleyip iftira atan çamur kertenkele müsvettelerinin o lafları bir yerlerine tıktılar resmen.Dünden beri takımın dönüşü ile ilgili bilgi alamadım gelmemişler hala galiba istanbula ben gitmeye karar verdim aradım arkadaşı orda otelde kalacaklar diye biliyormuş oda kazasız belasızda gelseler hayırlısıyla .
son sözümde şu SÖYLE BURSA SÖYLE SÖYLE NE OLDU LAY LAY LAY LAYA KARTALMI KOYDU
(malum küfürün adının lay lay lom koyduk )
Hasret Ergül
12-08-2007, 08:04
İnançsız seni gördünmü sana binkere dedim alıcaz bu maçı diye:D Baskıymış onların baskısına ben :D
Hüseyin Balcı
12-08-2007, 08:22
İnançsız seni gördünmü sana binkere dedim alıcaz bu maçı diye:D Baskıymış onların baskısına ben :D
Şu yorum tanıdık gelecekmi sana inançsız görmüş beni :kisne:
Bursa maçından korkuyorumda porto maçı bizimdir!!!
Kamçılasa geçen sene kamçılardı , of nasıl düşüneceğimi şaşırdım
yorum yok :)
Hasret Ergül
12-08-2007, 08:26
Hep senın yüzünden ben bişey olmayacak dedikçe girdin aklıma ama genede ben senın gibi ısrarla yeniliriz demedim :nanik:
Hüseyin Balcı
12-08-2007, 08:30
Ewet dedim zaten maç sonu yorumumdada ben inanmıyodum o baskıyı kaldıracaklarına
umutlandırıp utandırmalarına alıştık birazda umutsuzlaştırıp utandırsınlar bırakında o lüksümüz olsun :D :siga:
Hüseyin Balcı
12-08-2007, 10:17
http://img227.imageshack.us/img227/3956/demirorentribunbursalr6.jpg
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, maçı protokol tribünü yerine konuk taraftarlar için ayrılan ve Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu kararınca boş bırakılan konuk takım tribününde izlemeyi tercih ettiler. Demirören ve yöneticiler, tribüne gelişlerinde yeşil-beyazlı taraftarlar tarafından tezahüratlarla protesto edildi.
Gökhan Özsoy
12-08-2007, 10:26
ynmişiz 1-0 hayırlı olsun..
çarşı_1903me
12-08-2007, 12:18
bir salak bursa hey allah
gelip ucuna otursa hey allah
bursa 2.lige düşse hey allah
allah allah hey allah
Ezel Özsipici
12-08-2007, 13:19
bursa atarfatrını var ya topunu ipe asacaksın yoksa liverpollun daki yenilgimizle dalga geçmeleri yok portoyuya basarılar dilemeleri sizene ya sizene siz kimsizniz ki 100 yılık kulübe laf atıyosunuz hangi basarınız var neyinize gövenip de dalga geçiyosunuz siz kimsiniz ya siz önce bakında önce kendinizle dalga gerçin gördük ki bursa hesap kitap işlerinden anlamıyo:@ayrıca egemn..sen inönüye geliceksin o zaman görücem ben seni:@bjk tarftarının önünnde ruhen ve bedeenen nasıl sağ cıkıcaksın o stadan:@ ne demek serdar özkana tokat atmak hemde kendinden küçük birniee birde erkek değil ki hakeeme baka baka gidiyo...bursalı değil mi bursanın kaptanına ancak bu yakısırdı zatenn...1-0 aldık işte zorunuza gitsede gitmese hemde iönönüye tamda son haftaalrda geliceksiniz inşş düşme potosunda olursunuzda biz sizi yeneriz düşrsinizz:@İÖNNÜTYE GELİNDE DESİBEL REKORU NASIL KIRILIR GÖRÜNN!!
Mehmet Erhan
12-08-2007, 15:42
valla sadece galibiyet aldık...yine futbol yok yine yok...ama o ortamda alınan 3 puanda çok önemli tabi...bu arada hesapda kapanmadı...inönüde kapanacak hesap...maç sonu egemenin yaptığınıda unutmayacağız... :@ ayağına sağlık DELgado...
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.