PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 17-Ekrem Dağ

Mehmet Erhan
06-09-2008, 12:21
kendisini transfer ettik, fakat hakkında görüş ve haber paylaşabileceğimiz bir topiç yoktu...ben açmış olayım bari...Ekrem Dağ ile ilgili görüşlerinizi bu topiçte paylaşabilirsiniz...öncelikle transfer camiamıza hayırlı olsun... umarım Beşiktaş forması altında başarılı olur...bu da takımımızdaki ilk röportajı:

YENİ TRANSFER MARATON.COM.TR'YE KONUŞTU!..

Beşiktaş'ın uzun süre transferi için çabaladığı ve sonunda Gaziantepspor'dan transfer ederek renklerine bağladığı Ekram Dağ, ilk röportajı için MARATON.COM.TR'yi seçti!..

Ekrem'in Beşiktaş hakkındaki düşünceleri, transferindeki detaylar, Türk Milli Takımı'nda oynayabilme şansı, yeni hocası hakkındaki düşünceleri, menajer Sinan Engin'le yaşadığı ilk diyalog... Bu konuların hepsini ve daha fazlasını bu söyleşimizde bulabilrisiniz.

İşte yeni kartal Ekrem Dağ'la yağtığımız ve ilginizi çekeceğine inandığımız söyleşi:

MARATON.COM.TR: EKREM, BEŞİKTAŞ’A TRANSFERİN NASIL GELİŞTİ ANLATIR MISIN?

Ekrem DAĞ: Lig sona ermeden bir iki maç önce menajerim söyledi bana Beşiktaş’ın benimle ilgilendiğini. Beşiktaş kulübü ile Gaziantepspor görüşmelere başladı. Bonservis konusunda aralarında anlaşmazlık olmuştu ilk başta bende bu transfer olmayacak gibi hissettim ama sonra kulüpler anlaştılar bende Beşiktaş ile 3 + 1 yıllık bir anlaşma yaptım.

“MİLLİ TAKIMDA OYNAMAK İSTİYORUM”

MARATON.COM.TR: BEŞİKTAŞ’TA HEDEFLERİN NELERDİR?

Ekrem DAĞ: Beşiktaş’ta ilk hedefim oynamak tabi ki Beşiktaş’ta şampiyon olmak istiyorum ve kalıcı olmak istiyorum ilk hedeflerim bunlar Beşiktaş’ı taraftarları çok seviyorum zaten. Beşiktaş’ta bu hedeflerime ulaştıktan sonrada Türk Milli takımında oynamak tek isteğim.

“AVUSTURYA’DA OYNAMADIN”

MARATON.COM.TR: AVUSTURYA MİLLİ TAKIMI İÇİN ADIN GEÇİYORDU NE OLDU, NİYE ÇAĞRILMADIN?

Ekrem DAĞ: Avusturya Milli takımının hocası beni çağıracaktı konuşmuştuk onlarla beni seyretmeye geleceklerdi ama gelmediler daha sonra bir görüşmemiz olmadı. Avusturya Milli takımında oynamadığım içinde Türk Milli takımında oynayabilirim şuan.

“HEM SAĞ HEM SOL AÇIK OYNAYABİLİRİM”

MARATON.COM.TR: EKREM TARAFTARLARIN SENİ TANIMASI İÇİN SORUYORUM, TAM OLARAK MEVKİN NERESİDİR?

Ekrem DAĞ: Sol açık ve sağ açık olarak oynayabilirim. Normalde asıl kullandığım sağ ayağımdır ama dört beş sene sol açıkta oynadım ve sol ayağım da iyidir.

“BEŞİKTAŞ TARAFTARI MÜTHİŞ”

MARATON.COM.TR: BEŞİKTAŞ TARAFTARLARINI NASIL BULUYORSUN?

Ekrem DAĞ: Gaziantep’te oynadığım zaman gelmiştim Beşiktaş stadına müthiş bir seyircileri var. O seyircilerin desteğiyle oynamakta bana gurur verecektir.

“NOBRE, BOBO VE TORAMAN’I BEĞENİYORUM”

MARATON.COM.TR: BEŞİKTAŞ’TA BEĞENDİĞİN FUTBOLCULAR KİMLER?

Ekrem DAĞ: Nobre’yi çok beğeniyorum. Kaptan İbrahim Toraman’ı beğeniyorum. Bobo da çok kaliteli bir isim.

“TÜRKİYE LİGİ DAHA KALİTELİ BİR LİG”

MARATON.COM.TR: EKREM ALT YAPINI YURT DIŞINDA ALMIŞ BİR FUTBOLCU OLARAK TÜRKİYE İLE YURT DIŞINI KARŞILAŞTIRIR MISIN?

Ekrem DAĞ: Avusturya’da daha çok vücut, fizik ile futbol oynanıyor. Türkiye’de ise futbolcular çok azimli ve süratliler. Türkiye kesinlikle Avusturya’dan çok daha iyi ve kaliteli bir lig.

“HOCAMLA İYİ ANLAŞACAĞIM”

MARATON.COM.TR: ERTUĞRUL SAĞLAM İLE ÇALIŞACAKSIN. NASIL DEĞERLENDİRİYORSUN ERTUĞRUL HOCAYI?

Ekrem DAĞ: Kayserispor’da arkadaşlarım var hep Ertuğrul hoca hakkında iyi şeyler söylüyorlardı. Ben kendisiyle yeni çalışma fırsatı buldum. Genç bir teknik direktör ve kendisiyle iyi anlaşacağımı düşünüyorum.

“KENDİME GÜVENİYORUM”

MARATON.COM.TR: TÜRK MİLLİ TAKIMDA OYNAMA ŞANSINI NASIL GÖRÜYORSUN?

Ekrem DAĞ: Beşiktaş’ta oynarsam ve iyi bir performans sergilersem inanıyorum ki Fatih hoca beni görecektir ve takıma çağıracaktır. Bende seve seve Türk Milli takımının formasını giymek isterim. Ben kendime güveniyorum.

“SİNAN ENGİN’LE KONUŞTUM”

MARATON.COM.TR: BEŞİKTAŞ MENAJERİ SİNAN ENGİN’LE BİR GÖRÜŞMEN OLDUMU SANA TAVSİYELERDE BULUNDU MU?

Ekrem DAĞ: Evet, kendisi ile görüştüm, bana iyi hazırlanmamı söyledi. Kendime güvenmemi söyledi.

MARATON.COM.TR: EKREM SANA YENİ SEZONDA BAŞARILAR DİLERİM.

Ekrem DAĞ: İnşallah başarılı olurum ve sizlerle bol bol görüşme imkanımız olur. İyi çalışmalar.

MARATON.COM.TR ÖZEL
RÖPORTAJ: BURAK ÖZKAYA

Barış Aygün
06-09-2008, 13:07
yıne herkesı almaya basladık....

Nihal Aslan
06-09-2008, 13:11
artık bu son alacagımız kısıydı sanırım öyle soylemıslerdı bu durumda transferlerımız noktalandı herhalde hepımıze hayırlı ugurlu olsun

Bülent Girgin
06-09-2008, 13:11
yıne herkesı almaya basladık....

baris o da nedemek simdi? tam "NOKTA" bir transfer yapildi :D

Barış Aygün
06-09-2008, 13:17
baris o da nedemek simdi? tam "NOKTA" bir transfer yapildi :D
ya abı ne demek TAM NOKTA hemde :D ekrem tuna seriç :D

Bülent Girgin
06-29-2008, 12:58
Beşiktaş'ın yeni transferi Ekrem Dağ yeni sezona fırtına gibi gireceğini iddia ederek, "Tek hedefim bu forma altında şampiyonluk yaşamak" dedi..

Geçtiğimiz sezon Gaziantepspor'da sergilediği başarılı performans ile tüm dikkatleri üzerine çeken Ekrem Dağ, bu sezon Beşiktaş forması için ter dökecek. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın alınmasını ısrarla istediği ve transferi için uzun pazarlıkların yapıldığı 28 yaşındaki orta saha oyuncusu yeni takımı ve gelecek sezon ile ilgili SABAH'a özel açıklamalar yaptı. Kendisine güvenenleri asla utandırmayacağını ve aldığı her kuruşun hakkını sahada vereceğini kaydeden Ekrem, "Daha Avusturya'da Sturm Graz'da oynarken Beşiktaş'a gelmeyi isterdim. Bana verilen şansı iyi değerlendireceğim. Orta sahanın iki kanadında da oynayabilirim. İki ayağımı da iyi kullanıyorum ve kendime güveniyorum. Beşiktaş'a şampiyonluk yaşamak için geldim. Tek hedefim bu. İnşallah başaracağız" diye konuştu.

BÖYLESİ BAŞKA YERDE YOK!
Yeni sezonun başlamasını büyük bir heyecan içinde beklediğini ve en çok İnönü Stadı'nda Beşiktaş taraftarı önüne çıkmayı hayal ettiğini belirten tecrübeli futbolcu, "İnönü'nün atmosferi başka hiçbir yerde yok. Türkiye'de hatta dünyada böyle taraftarı olan bir takım yoktur. Gelecek sezon şampiyon olup onlara hak ettiği mutluluğu yaşatmak zorundayız" ifadesini kullandı.

GÖNLÜM TÜRKİYE'DEN YANA
EURO 2008'de Avusturya Milli Takımı'na çağrılmayı beklendiğini söyleyen Ekrem Dağ şunları söyledi: "Daha önce teknik direktör ile konuşmuştuk ancak beni kadroya almadı. Avusturya forması giymediğim için Türk Milli Takımı'nda oynayabilirim. Benim gönlüm Türkiye'den yana. Beşiktaş'taki performansımla Milli Takım'a yükseleceğime inanıyorum."

Mehmet Erhan
06-30-2008, 14:02
Ekrem 1 milyon avro

Beşiktaş Kulübü, Gaziantepspor'dan transfer ettiği Ekrem Dağ'ın transfer ücretiyle ilgili İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) açıklama gönderdi. Kulübün, İMKB'ye gönderdiği yazıda, şu ifadelere yer verildi: ''Şirketimiz Gaziantepspor Kulübü profesyonel futbolcularından Ekrem Dağ ile yıllık 350 bin YTL garanti para ve 16 bin YTL maç başı ücreti olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. Transfer karşılığında Gaziantepspor Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak 4 taksitte ödenmek üzere, 1 milyon Avro ödenecektir.''

Kaynak: AA

30.06.2008

sanki koltuk takımı alıyorlar...yuh beee...1 milyon euro bile 4 taksit...olur da anca bu kadarı olur yani...

Barış Aygün
06-30-2008, 14:52
çüşşş ekreme bu para fazla....allahım ya bol keseden dagıtıyoruz....

Bülent Girgin
06-30-2008, 14:56
bunlar adam olmayacaklar :(

Barış Aygün
06-30-2008, 14:58
bunlar adam olmayacaklar :(abı bunlar aptal mı?? gerı zekalı mı?? yoksa Yuce Rabbim bunlara dogarken akıl vermemıs mı?? :( :(

Bülent Girgin
06-30-2008, 15:01
abı bunlar aptal mı?? gerı zekalı mı?? yoksa Yuce Rabbim bunlara dogarken akıl vermemıs mı?? :( :(

elin adamlarina o kadar para veriyorlar ellerindeki gençleri kaçiriyorlar :( bunlarin zekalarindan iyice süphe etmeye basladim ben ! hangi kafayla böyle transferler yapiyorlar anlamis degilim !

Elif Kaya
06-30-2008, 15:02
bu ne ya sanki bol paramız var bol keseden dağıtıyoruz

Barış Aygün
06-30-2008, 15:21
elin adamlarina o kadar para veriyorlar ellerindeki gençleri kaçiriyorlar :( bunlarin zekalarindan iyice süphe etmeye basladim ben ! hangi kafayla böyle transferler yapiyorlar anlamis degilim ! abı bu adam kanat oyuncusu değil mi...elımızde kanat oyuncusu yok mu ekrem den daha ıyı serdar kurtuluş-özkan-ali tandogan yerıne gore holosko....sacmalık ya resmen aptallık...genclerın ıcınde hıc mı yok ekrem kadar oynayacak ornegın ali kuçik :@ sınır oluyorum Allah'ın cezası hangı adı adam prım alıyorsa onun hatırına almıslardır...

Bahadır Karaçanta
01-02-2009, 15:23
son haftalardaki cıkışıyla yüzümüzü güldürdü.

bozulmadan devam eder umarım

Viyan Acar
01-02-2009, 15:49
bence beşiktaşa yararı dokunacak

Mustafa Şahin
01-03-2009, 21:41
abı bu adam kanat oyuncusu değil mi...elımızde kanat oyuncusu yok mu ekrem den daha ıyı serdar kurtuluş-özkan-ali tandogan yerıne gore holosko....sacmalık ya resmen aptallık...genclerın ıcınde hıc mı yok ekrem kadar oynayacak ornegın ali kuçik :@ sınır oluyorum Allah'ın cezası hangı adı adam prım alıyorsa onun hatırına almıslardır...

Bu adam son maçlar itibarı ile takımın Jokeri!..Nereye koysan orada oynar...Bu saydığın isimler Ekrem in yanında halt etmiş!...

Evren Ergin
01-04-2009, 15:53
ekrem süper böyle oynasın paralar ona helal olsun

Ceyhun Pişken
01-04-2009, 21:04
Beşiktaşımıza gelmeden öncede gelmesini istediğim oyuncudur çoq şey bekliyorm açıkcası zaten görevini yerine getriiryorr...

Barış Kahraman
03-18-2009, 11:48
Siyah-Beyazlı takım hafta sonunda Gençlerbirliği'ni 3-0 yenerken genç futbolcu, attığı güzel golle, oynadığı başarılı futbolun ödülünü aldı.

Sakatlıktan sonra eski formunu çok çabuk yakalayan Ekrem Dağ, A Milli Takım'ın İspanya ile oynayacağı maçların kadrosuna girmeyi çok istiyor. Beşiktaş'a transfer olmadan önce Gaziantep'te de milli formayı giymek için çok çalıştığını belirten Siyah-Beyazlı oyuncu, sonuçta kararı Fatih Terim'in vereceğini söylüyor. Aynı zamanda Avusturya vatandaşı da olan Ekrem Dağ'ı Avusturya Futbol Federasyonu da yakından takip ediyor. Hatta Avusturyalı yetkililer, Siyah-Beyazlı kulübe sürekli olarak, "Ekrem bizim listemizde yer alıyor." şeklinde mesaj gönderiyor. İki takım arasında seçim yapmak yerine şimdilik sadece Türk Milli Takımı'nı düşünen Ekrem ise Avusturya'dan gelen davetlere sıcak bakmıyor. Fatih Terim'in kendisini çağırması halinde bir hedefine daha ulaşmış olacağını ifade eden başarılı oyuncu, "Fatih hocam beni tercih ederse hiç düşünmem. Ben de performansımı daha da yükseltip beni Milli Takım'a almasını sağlamam lazım." diyor.

Barış Kahraman
03-18-2009, 11:48
milli takımda oynamayı fazlasıyla hakediyor.. hamitte sakat o bölgede başka bir futbolcu yok!. sabriden daha iyi!.

Lütfiye Yılmaz
03-18-2009, 13:53
Ekrem beşiktaşımızın vazgeçilmez oyuncusu oldu bende ona çok güveniyorum .Zaten onun kadar şistekli oynayan ve yüreğiyle oynayan çok futbolcu yok şuan hepsi iyi ama ekrem her zaman aii onu çok seviyorum umarım hep böle olur

Volkan Kaya
03-19-2009, 15:17
Fatih Terimin Ekremi milli takıma alacagını sanmıyorum adamda tam bi Beşiktaş antipatisi var :@

Barış Kahraman
04-04-2009, 21:55
kayserispor maçı; son 3-4 maçtır kullanmadıgımız sağ kanat bugün kullanıldı ve ekrem dağ yine başarıyla oynadı.. ileri çıkışlarıyla kayseri defansını oldukça zorladı..

Kıyasettin Tasar
04-04-2009, 23:02
maçın iknci yarısı,çok iyi oynadı,bravo ekrem aynen devam

Bahadır Kasım
04-05-2009, 00:51
milli takım için ertuğrul sağlam konuşuluyor. ekrem o zaman milli takım a çağrılır. toraman da:)

Barış Kahraman
04-05-2009, 02:15
milli takım için ertuğrul sağlam konuşuluyor. ekrem o zaman milli takım a çağrılır. toraman da:)

işte o zaman hak yerini bulur.. hakeden formasını giyer.. gerçi sağlam bu sefer dincileri toplar takıma !.

Volkan Kaya
04-05-2009, 13:44
helal olsun harbiden Ekrem'e herkesi şaşırttı valla.ama fatih yerim gitmeden milli takıma almaz ekremide toramanı da bir once gitsede Türk futbolu gelişse

Ezel Özsipici
04-05-2009, 14:41
helal olsun harbiden Ekrem'e herkesi şaşırttı valla.ama fatih yerim gitmeden milli takıma almaz ekremide toramanı da bir once gitsede Türk futbolu gelişse

fatih teerim gitmeden benim milli takımımda BEŞİKTAS :)

Barış Kahraman
04-26-2009, 17:33
eskişehir maçı; gittikçe ibrahim üzülmeze benzemeye başladı, illa çizgiye kadar sokulacak sonra dönüp orta açmaya çalışacak..

Özge Kayhan
09-07-2009, 14:49
Milli Takım'da en çok görmek istediğim oyuncu..

Ertürk Yıldırım
09-07-2009, 15:15
Ekrem müthiş yetenek bence adamı koy heryerde oynar..tam bir joker..

Ali Dincel
09-07-2009, 19:04
bek dedğin defansta durup rakibi karşılamaz rakibin üstüne gider gelmesini engeller..ekremde bu özellik mevcut bu yüzden defans özellliği çok yüksek olmasada belli olmuyo...gs maçında umarım şans verilir...seviyoruz seni dağ gibi ekrm dağ gibi ekrem..

Ertürk Yıldırım
09-07-2009, 20:16
bek dedğin defansta durup rakibi karşılamaz rakibin üstüne gider gelmesini engeller..ekremde bu özellik mevcut bu yüzden defans özellliği çok yüksek olmasada belli olmuyo...gs maçında umarım şans verilir...seviyoruz seni dağ gibi ekrm dağ gibi ekrem..

kesinlikle oynamalı gs maçında

Barış Kahraman
09-12-2009, 20:06
@ galatasaray maçı; ön liberoda mücadele etti, daha doğrusu nerede mücadele ettiği bile belli değildir, mustafa hocanın yanlış taktiği yüzünden etkisizdi..

Ertürk Yıldırım
09-13-2009, 08:53
@ galatasaray maçı; ön liberoda mücadele etti, daha doğrusu nerede mücadele ettiği bile belli değildir, mustafa hocanın yanlış taktiği yüzünden etkisizdi..

hem ekreme yazık etti hemde takıma yazık etti mustafa denizli

Barış Kahraman
10-08-2009, 03:48
http://www.kartalpencesi.com/wp-content/uploads/ekremdağ.jpg

Daha önce Avusturya Ümit Milli Takımı’nda oynayan ve FIFA’nın yeni kurallarına göre A Milli Takım’da görev yapma şansı doğan yıldız oyuncu, Fatih Terim’in çağırması durumunda Türkiye için ter dökebileceğini dile getirmişti. Avusturya Milli Takımı’ndan yoğun bir baskı gördüğü belirtilen Ekrem’in, A Milli Takım’dan da çağrı gelmeyince tercihini diğer yönde kullandığı bildirildi.

Mustafa Balcılar
10-08-2009, 08:24
hoca o bölgede gökhan gönülden bizimkine forma vermezki. ama ekreme bakınca aklıma mutlu geliyor doğrusu. ileride beşiktaşın unutulmaz oyuncularından olabilir.

Barış Kahraman
10-17-2009, 23:35
@kasımpaşa maçı:
ekrem dağ bal yapmayan arı.. ibrahim üzülmezin sağ versiyonu.. hırsı ve hızı yüzünden takımda oynuyor.. kasımpaşa maçında yine de iyiydi.. en azından i.kaş gibi yavaş değil!.

Mustafa Balcılar
10-19-2009, 10:40
iyidir iyidir, eskişerhir maçında işimiz düşücek ona.

Cem Akşahin
10-26-2009, 12:59
millli takım bu adamı cok arayacak

Mustafa Balcılar
10-26-2009, 14:18
ne demişim yukarda. fantezi futbolda bile puan kazadım ekrem sayesinde. wolsburk maçında sinir etti ama bu maçta afettirdi beleş golle.

Burak Arıcı
10-26-2009, 14:51
sağ bek, sol bek, sağ açık, sol açık ve ön libero gibi 5 mevkide oynabilme ve 2 ayagını kullanabilme özelligi olan süratli bi futbolcu Türkiye milli takımında yok. Fatih Terimin inadı yüzünden böyle bir genci kaybettik yazık oldu. Gökhan Gönül'den sonra en iyi sağ bek bence milli takıma katkısı çok olurdu.

Mustafa Balcılar
10-26-2009, 15:33
ahhh... getti 3 aylık lik tv aboneliği. 4 punala 3.lüğü kaçırdık :(

Ertürk Yıldırım
10-26-2009, 18:38
sağ bek, sol bek, sağ açık, sol açık ve ön libero gibi 5 mevkide oynabilme ve 2 ayagını kullanabilme özelligi olan süratli bi futbolcu Türkiye milli takımında yok. Fatih Terimin inadı yüzünden böyle bir genci kaybettik yazık oldu. Gökhan Gönül'den sonra en iyi sağ bek bence milli takıma katkısı çok olurdu.

yanlız ön liberoda verimli olamıyor ekrem dedigin gibi diger her yerde oynar..

Ertürk Yıldırım
10-26-2009, 18:42
ahhh... getti 3 aylık lik tv aboneliği. 4 punala 3.lüğü kaçırdık :(

ben 1 kere 3 puanla kacırmıstım bu hafta 81 puan yapmışım :D

Mustafa Balcılar
10-27-2009, 09:17
ben 1 kere 3 puanla kacırmıstım bu hafta 81 puan yapmışım :D

2. 111 puan almış. 3.110 almış. ben 106 puanda kalmışım :( yedek seçtiğim 2. futbolcuyu as kadroya koysan 2. oluyorum. alexi kaptan seçtim alex yerine ömer erdoğanı seçsem gene 2. oluyorum. nerden biliceksin dimi. bide bursalı ortasa oyuncusu yaktı beni ilk üç onu yazmış :(

Bahadır Karaçanta
10-30-2009, 13:44
takımın jokeri hem sağda hemde solda oynayabilmesi büyük avantaj .

Barış Kahraman
11-04-2009, 00:47
Wolfsburg maçı için;
Her zaman yazıyorum gene yazacağım.. i.üzülmezin sağ versiyonu.. koşmaktan ve mücadele etmekten başka birşey yapmıyor.. ancak mücadele ettiği için tepki de toplamıyor.. adamın kapasitesi bu.. ve tüm kapasitesini sahaya yansıtmaya çalışıyor..

Mustafa Balcılar
11-04-2009, 08:48
yetenek yok neyapsın. süperligde oynar ama avrupa maçlarıbda onu oynatmak intihar.

Yılmaz Özgüller
11-04-2009, 12:47
yetenek yok neyapsın. süperligde oynar ama avrupa maçlarıbda onu oynatmak intihar.

yok abicim yok bu kazma süper ligdede oynamaz niye kendimizi kandıralım bunlar sanki hayrına oynuyor para veriyorsun çıkacak oynuycak oynamıyorsa yüriycek gidecek takımı huzur evine çevirdiler

Mustafa Balcılar
11-04-2009, 13:17
Sıyahımız var, yakında beyazıda kırmızı yaparsak al sana antep.

Özge Kayhan
11-07-2009, 21:43
Ekrem 2.yarı sanki oyun performansından biraz düştü gibi, ama Ekrem ne yapsın.
Her maç farklı yerde oynuyor.

Barış Kahraman
11-07-2009, 22:07
Ekrem 2.yarı sanki oyun performansından biraz düştü gibi, ama Ekrem ne yapsın.
Her maç farklı yerde oynuyor.

ekrem beşiktaşta oynayacak bir futbolcu değil.. gün geçtikçe ibrahim üzülmez'e benziyor..

Yılmaz Özgüller
11-07-2009, 22:15
ekrem beşiktaşta oynayacak bir futbolcu değil.. gün geçtikçe ibrahim üzülmez'e benziyor..

aynen öyle 2yarı 3-4 top kaptırdı biton pozisyon yedik faydasından çok zararı var geçen seneyle alakası yok rollere girmiş

Mustafa Balcılar
11-09-2009, 09:35

HAHA :oley:
İBOBOYA BENZERSE YILARCA BEŞİKTAŞTA FUTBOL OYNAR. YILLARDIR Bİ DELİ İBODAN DAHA İYİSİNİ BULAMADIK :)

Barış Kahraman
11-25-2009, 23:07
ibrahim üzülmezle akrabalığı varmı merak ediyorum ciddi ciddi.. iki futbolcu oyun yapısı olarak bu kadar mı birbirine benzer?

ekrem dağ'da teknik yok, ibrahim üzülmez gibi, hızıyla, hırsıyla, çalışkanlığıyla ilk 11 e giriyor!. helal olsun sana ekrem dağ!.

Ertürk Yıldırım
11-25-2009, 23:42
helal olsun ama koşuyor çabalıyor basıyor..bravo ekremime bee

Mustafa Balcılar
11-26-2009, 08:27
maçı kazandık oyüzden bişi demiycem :)

Ertürk Yıldırım
12-05-2009, 22:02
Seviyoruz Seni Dağ Gibi Ekrem
Başarılı Futbolcumuz Ekrem Dağ, Beşiktaş Dergisi'nin Aralık sayısında çok özel açıklamalarda bulundu. Yıldız Futbolcumuz, geçen sezonu ve bu sezonu değerlendirirken geleceğe yönelik hedeflerini de Dergimize anlattı.

Çok kısa bir süre önce... Mabedimiz İnönü Stadı’nda kutlarken çifte zaferimizi... Futbolcular dizilmişti soyunma odasının hemen dışına, podyuma çıkıp Şampiyonluk Kupası’nı kaldırmak için, sabırsızca... Tek tek isimleri okunurken yanlarına iliştirmiştik onlara olan sevgimizi anlatan cümleleri... Bu zafere kattıklarıyla “o” da almıştı nasibini kocaman, bir olmuş yüreğimizden... Ve demiştik ki; “Hem sağda hem solda... Atak karşılarken hızıyla en önde, zafere ilerlerken rakipleri arkasında... Takımın gözdesi, sahanın profesyoneli, kanatların açılmaz kilidi; Ekrem Dağ!”

Beşiktaş’a ilk transfer olduğunda bazı yorumcular tarafından kulübeye yapılan ve bir sezon sonra yine Anadolu takımlarına dönecek futbolcular arasında gösteriliyordun. Bunun tedirginliğini hiç yaşadın mı?

Açıkçası ben fazla gazete okumuyorum, televizyon izlemiyorum. Bu tip yorumlar olduğunu arkadaşlarım söylediler. Ben de “Ne çabuk... Daha yeni geldim” dedim (gülüyor). Tabii ki buraya oynamak için geldim. Elimden ne geliyorsa yaptım. Sonunda da şans geldi ve çok şükür bunu değerlendirdim. Hedefim de zaten buydu.

Kendini ispat etme sürecin de bazı önyargılı insanlar yüzünden gecikti. Ama sen hep sessiz ve derinden gittin. O kadar çalışıp da hala eleştirilen Ekrem’in ruh hali nasıldı?

Ben Beşiktaş’a büyük futbolcu olarak gelmedim. Bütün Türkiye beni tanımıyordu. Dediğin gibi çoğu insan da bu yüzden neden geldiğimi sorguladı. İlk maçlarda şans bulamasam da idmanlarda çok çalışıyordum. Biliyordum büyük takımda oynamanın zorluklarını, çok baskı olduğunu. Şans verildiğinde kullanamazsam geçici olabileceğimi, gönderilebileceğimi... Ama bunun dışında yapılan yorumları çok da kafama takmadım. Tabii ki çok sevdiğim bir takımda forma giymek beni heyecanlandırıyordu. Ancak sahaya çıkarken tamamen o 90 dakikaya konsantre oldum. Heyecanım maç öncesi, hatta sonrasında vardı. Bu benim yapımla ilgili bir durum. Gaziantepspor’da oynarken de böyleydim. Beşiktaş’ta da o süreci bu şekilde atlattım.

Sahada sürekli oyuna konsantre olup takıma vereceklerinden başka hiçbir şey düşünmezken, sevincini tribünlerle, takım arkadaşlarıyla yaşayan, yani profesyonelliği ve amatör ruhu bir arada gösteren bir futbolcu izliyoruz. Bu nedenle seni izleyen birçok insan 90’lı yılların başındaki efsane kadromuzdaki Beşiktaşlılar’ı andırdığını düşünüyor...

Bu çok güzel bir şey. Ben sahada yalandan koşmuyorum. Bu oyunu sevdiğim ve kazanmak için koşuyorum. Ekstra bir şey yapmıyorum, içimden bu geliyor. Bazı futbolcuların tekniği üst düzeydedir, top geldiğinde tehlikeli olurlar ve gol atarlar. Bense sonuna kadar mücadele eden, rakibi yıpratan, elimden gelen her şeyi fiziken sahaya yansıtmayı seven biriyim. Sanıyorum bunu taraftarlarımız da görüyor.

Futbola profesyonel bakış açının oluşmasında aldığın Avrupa eğitiminin katkısı var mı?

Olabilir, hayır demiyorum. Ama bu Türk futbol altyapısının kötü olduğu anlamına gelmiyor. Ki Türk futbolcular, Avrupalılar’dan daha yetenekliler. Sanıyorum ki kültürel bir fark var arada. Türk futbolcular daha çabuk bozuluyor. Basın, 2-3 maç iyi oynayınca onları star yapıyor. Bu nedenle çok çabuk şımarıyorlar. Kötü oynadıklarında ise bir yere kahve içmeye bile gitseler eleştiriliyorlar. Bu baskı sonucunda da yanlış hareketler yapabiliyorlar. Oysa Avrupa’da futbolcuya, değil 2-3 maç, 1-2 sezon bile iyi oynasa “normal” bir futbolcu olarak bakılıyor. Basın da bu kadar baskı yapmıyor. Rahat bırakıyorlar ve futbolcu da kendi işini yapmaya çalışıyor.

Hakemlerle ilişkinde de oldukça profesyonel ve örnek gösterilecek bir futbolcusun...

Tersi bir duruma benim karakterim müsait değil. Bazı pozisyonlarda hakem haksız kararlar verebiliyor ama ben yine de saygı gösteriyorum. Zaten düdüğü çalmış ya da çalmamış. Hiçbir şeyi değiştiremiyorsun. Tabii ki bazı futbolcular diğer pozisyonlarda dikkatli olsun diye baskı yapıyorlar ama benim öyle bir huyum yok. Önüme bakmayı tercih ediyorum.

Genellikle gol atan ya da orta sahada oynayıp asist yapan futbolcular “yıldız futbolcu” olarak adlandırılır. Oysa ki senin gibi yüreğini ortaya koyan futbolcular da bana göre yıldız futbolcudur. Sonuçta önemli olan sahada parlamak. Senin yıldız futbolcu anlayışın nedir?

Her bölgede yıldız oyuncular vardır. Defansta iyi kafa topuna çıkan, rakibinden önce topa giden futbolcu da; maç kötü giderken yaptığı küçük bir hareketle golü bulan forvet oyuncusu da; orta sahada çok koşan ve rakibinin oyununu bozan futbolcu da benim için yıldızdır. Bu çağda büyük takımlardaki herkes yıldız aslında. Futbolcu olmak, takım olmak kolay değil. Bunu en iyi yapan galip gelir.

Peki senin bu kadar mücadeleye, ileri-geri çalışmaya rağmen yorulduğun oluyor mu? Tribünden hiç öyle görünmüyor da...

Bir antrenörüm vardı ve “Koşuyorsun, koşuyorsun ve bir noktaya varıyorsun. O noktada birden yorulduğunu söylüyorsun ve duruyorsun. Onun üstüne git, devam et. Ondan sonra açılacaksın” demişti. Ben de o günden beri onu yapmaya çalışıyorum. Bir yerden sonra yeniden enerji geliyor. Artık bu otomatiğe bağlanmış durumda. Maç içinde farkında olmuyorum. Maçtan sonra kondisyonerimiz Stefano istatistikleri gösterip “En çok sen koşmuşsun” diyor da öyle anlıyorum (gülüyor). Çünkü kazanmak benim ne kadar koştuğumdan daha önemli. Ona konsantre oluyorum. Bir de kazanmak için sadece koşmak da yetmez. Koşarken mücadele etmezsen ya da mücadele etmeye çalışırken koşmazsan kazanamazsın. Hatta bazen oyunu durdurmak da gerekebilir.

Tesislerde de sahada izlediğimiz Ekrem’den farklı birini görmüyoruz. Seni gözlemlediğimizde, takım arkadaşlarından diğer çalışanlara kadar herkese arkadaş gibi davrandığını görüyoruz...

Ben insanları seven biriyim. Zengin ya da yoksul olması benim için fark etmez. Hatta yoksul insanlara daha saygılı olmaya çalışıyorum. Bu demek değil ki zenginlere kötü davranalım ama yoksul insan daha çok şefkati hak ediyor. Ben de yokluk çektiğim için onun ne yaşadığını çok iyi biliyorum. İçimde böyle bir sevgi var. Yeter ki iyi insan olsun. Yoksa başkanmış, başbakanmış, çiftçiymiş, benim için fark etmez. Saygı anlayışı değişmez bende. Benden yaşlıysa da, küçükse de saygı gösteririm. Kimseye kötü niyetle davranmam, bu sebeple kimse arkamdan kötü konuşmaz. Bence her insan da böyle olmalı. Birbirimizi sevmemiz lazım.

Geçen sezona dönersek; çifte şampiyonluğu tatmış futbolculardan birisin ve bu başarıdaki katkın tartışılmaz. Bu konuda neler söyleyebilirsin?

Geçen sezon gerçekten çok güzeldi. İlk geldiğimde inanmıştım iyi şeyler olacağına. “Burada bir şeyler olacak ama nedir?” diye düşünüyordum. Takımın havasından belliydi. Geriye düşmüştük ama herkes benim gibi inançlıydı ve sonunda hedeflediğimiz iki kupaya da ulaştık. Gerçekten hak ettik. Geçen sezonu kolay kolay unutamam.

Bir de sen sezonun ikinci yarısının tamamında omzunda bandajla oynadın...

Evet... Omzum her maçta çıkıyordu. Bazen acımıyordu ama bazen çok acıyordu. O yüzden bandaj yapıyorduk. Sezon bitti, kutlamalar başladı. Statta kupayı kaldırdıktan sonra hep beraber dışarı eğlenmeye çıktık. Maalesef ertesi sabah ameliyatım olduğu için gece 03.00 gibi arkadaşlarımdan özür dileyip eve dönmek zorunda kaldım. Benim gece hayatım yoktur ama o gece sabaha kadar takılabilirdim arkadaşlarımla. Kısmet olmadı. Ertesi sabah 08.00’de kan aldılar, narkoz verdiler. Baktım, gidiyorum (gülüyor). Hayatımda ilk defa ameliyat oldum. Narkozdan kalkarken “Ne oldu... Şampiyonluk… Kupa nerede?.. Aaa ameliyat masasındayım” diye sayıkladım. Bu arada doktorumuz Şenol Akman çok müthiş bir iş yaptı. Ona çok güvendim, o da beni mahcup etmedi. Şu anda kolum çok sağlam. Sanıyorum ki bir daha sorun yaşamayacağım. Çok teşekkür ediyorum ona.

Sezonun başından sonuna kadar takım içinde yaşayan biri olarak sence çifte kupaya uzanmamızdaki etkenler nelerdi?

Mustafa Hoca geldiğinde bütün tecrübesiyle olaya hakim oldu. Onun konuşma tarzı ve takıma inanması bizi de inandırdı. Her şey birbirine bağlıydı. Şampiyon olmamızın yolunu gösterdi, bizi inandırdı ve ardından bir bir söylediği gibi gerçekleşti her şey. Türkiye Kupası sonuçta tek maç üzerinden oynandı, kaybedebilirdik. Ama o gece de çok inandık kazanacağımıza. Bir kere daha inancın ne kadar önemli olduğunu gördük. Geçen sezon taşlar yerine oturdu, hepimiz bir bütündük.

İnönü Stadı’ndaki şampiyonluk kutlamalarında adın okunduktan sonra sahaya çıkar çıkmaz taraftarlarla kucaklaştın. O andaki hislerin nelerdi?

Onlar bana çok destek oldular. Belki kötü maçlar da oynadım ama hiç tepki göstermediler. İlk geldiğim zamanlarda bazı kişiler “1-2 maç kötü oynarsan taraftarlar da seni istemez” dedi ama ben hiç böyle bir şey görmedim. Gurur duyuyorum onların önünde oynamaktan. Kutlamaların olduğu geceye gelince... Sanıyorum ki sezon boyunca içimde biriken stres ve heyecanı ortaya çıkarmak o geceye kaldı. Bilinçli bir şekilde gitmedim yanlarına. İçimden öyle geldi. “Bu başarı için biz de uğraştık, siz de hep yanımızdaydınız” duygusunu anlatmaya çalıştım onlara.

Senin takım içindeki yerini sağlamlaştırmanda Mustafa Denizli’nin de etkisi çok büyük. Onun senin futboluna kattıkları hakkında neler söyleyebilirsin?

Hoca gelmeden önce nasıl biri olduğunu bilmiyordum. Futbolu bırakalım, insan olarak çok iyi biri. Ondan çok şey öğrendik ve öğrenmeye devam ediyoruz. Sadece futbolla ilgili değil hayatla ilgili de... Birçok şeyi aşmış. Futbola gelirsek; Türkiye’nin onun gibi kaç tane hocası var ki?.. Bana verdiği destek için de kendisine teşekkür ediyorum. Bendeki mahcup etmeme, teşekkür etme hırsını görmüş olmalı ki oynatıyor. Kimse inanmazken sıfırdan şans verdi bana. Tabii ki bana torpil yapmıyor oynatırken. Her arkadaşımıza şans veriyor. Kim hak ediyorsa onu oynatmaya çalışıyor.

Sakatlıktan çıktıktan sonra yeni sezonda yine formayı hemen kaptın. Peki sakatlık sürecinde bir daha onu geri alamama korkun var mıydı?

Başından sakatlık geçen her futbolcu biliyordur benim o dönemde ne yaşadığımı. Çünkü biliyoruz ki hiçbir futbolcunun yeri garanti değildir. Örneğin beni sağ bek olarak düşünürsek, o bölgeye bir sürü transfer yapıldı. Erhan Güven, İbrahim Kaş, Rıdvan Şimşek... İbrahim Toraman da orada oynayabilir. Tabii ki bunlar aklıma geldi. Ama tam da bu sebepten kafamda o konulara fazla girmek istemedim. Çünkü o benim performansımı kötü etkileyecekti. Bunun yerine tekrar formayı kapmak için çok çalıştım.

Hazır konu oynatıldığın pozisyonlara gelmişken; bu sene neredeyse yedi farklı bölgede oynadın. Bu eleştirilen bir konu ama aslında önceki takımlarında da bu bölgelerde oynamıştın, santrfor da dahil olmak üzere...

Evet... Sol açık, sağ açık, sol bek, sağ bek, orta saha, santrfor... Benim için yeni bölgeler değil bunlar. O pozisyonlarda nasıl davranacağımı biliyorum ve nerede oynuyorsam onun gereklerini yerine getirmeye çalışıyorum.

Hangisinde daha iyi olduğunu düşünüyorsun?

Onunla ilgili net bir şey söyleyemem. Diyelim ki bir maçta sağ bekte görev verildi, ben önce orada oynamak istemedim ama müthiş bir performans gösterdim. İşte orası benim için en iyi yerdir. Bunu diğer mevkiler için de düşünebiliriz. Sonuçta nerede iyi oynarsam orası benim için iyidir. “Keşke şurada oynasaydım” gibi şeyler hiç düşünmüyorum.

Peki bu değişiklikler seni mantalite olarak yormuyor mu?

Bir maça başlarken bir önceki maçta nerede oynadığımı düşünmüyorum ki. O anda ne yapılması gerekiyorsa onu yapmaya çalışıyorum. Zaten sol bek ile sol açığın, sağ bek ile sağ açığın çok da farkı yok birbirinden. Birinde daha defansif birinde daha ofansif oynuyorsunuz o kadar. Yoksa aynı çizgiyi kullanıyorsunuz.

Hocanın sana bu kadar güvenmesi neler hissettiriyor?

O bana güvendikçe ben de kendime güveniyorum. Onun gibi büyük bir hoca bende bir şeyler gördüyse bir bildiği vardır diye düşünüyorum ve bu bana ayrı bir motivasyon sağlıyor. Bunu düşünürken tabii ki daha çok asist yapmam, gol atmam gerektiğini biliyorum.

Bu sezon başında takım, oynadığı futbol ve yaşadığı gol sıkıntısı nedeniyle çok eleştirildi. Atılan gollerin sahipleri de hep farklı futbolcular. Bunun sebepleri neydi sence?

Forvet oyuncuları bu sene fazla gol atamadı ama görüyoruz ki gol atmak sadece forvet oyuncularına düşmüyor. Sol/sağ bek de atar, orta saha oyuncusu da atar, defanstaki adam da atar. Hatta penaltı olsa Rüştü Abi ya da Hakan da atabilir. Yeter ki atalım ve kazanalım. Mesela gol atan oyunculara sorsanız “Bugün iki gol attın. Neler diyeceksin?” diye, tabii ki seviniyordur ama “Önemli olan galip gelmek” diyecektir. Ben biliyorum ki onu içten söylüyor. Bizim forvetlerimiz de gelecek maçlarda çok gol atacaklar çünkü doldular artık (gülüyor).

Şimdi ise daha iyi bir futbol oynadığımız aşikar. Takım içinde bunları aşmak için neler yaptınız?

Evet, aldığımız bazı başarısız sonuçlar vardı ama çok kötü oynamıyorduk ki. Lütfen bırakalım bunları. Bu kadar puan toplamışız, söyledikleri kadar kötü olsaydık nasıl toplardık o puanları?.. Tamam, bazı maçlarda şansımızla kazandık ama bazı maçlarda da şanssızlığımızla kaybettik. Zaten en az gol yiyen ekip biziz. Bu da bir gösterge. Demek ki bir şeyleri de doğru yapıyoruz. Böyle yorum yapan insanlar şimdi yine geçen seneki gibi davranıyor. Geçen sene de geriye düşünce sezonu kapattığımızı söylemişlerdi ama şampiyon olduk. Geçen sezon da iyi gitmeye başlayınca çark ettiler, yine ediyorlar. Biz kaliteli, büyük bir takımız ve kazanmayı biliyoruz. Geçen seneki gibi kendimize inanıyoruz.

Ertürk Yıldırım
12-05-2009, 22:03
O zaman şampiyonluğa sonuna kadar inanıyorsun...

Tabii ki inanıyorum. Geçen sezon iyi olan bazı arkadaşlarımız takımdan gitti. Üzüldüm ama bunlar futbolda olan şeyler. Şimdi kendi takımlarında iyi oynadıklarında seviniyorum, arayıp tebrik ediyorum. Ancak kimse bizim kan kaybettiğimizi düşünmesin. Giden arkadaşlarımızın yerine yine çok kaliteli isimler transfer ettik. Ben aynı geçen seneki gibi ümitliyim. Ligin başında daha iyi sonuçlar alsaydık bunu herkes görecekti ama ilerleyen zamanlarda mutlaka göreceğiz.

Gelelim Eskişehirspor maçında attığın kritik gole... Top ağlarla buluşmadan önceki gülüşün hepimizi mutlu etmişti ve o sevinç şeklin bizi daha da coşturdu. Ama yine her zamanki gibi o hareketin nedeniyle sarı kart görmen gerektiğini söyleyenler de çıktı...

Bazı şeyleri bilmeden konuşuyorlar. 5. dakikada bir pozisyon yakaladım ve şut çektim. Kesin gol olacağını düşündüm ama kaleci İvesa golü sağ ayağıyla engelledi. Ölüyordum o anda. İçim dolmaya başladı. Maç boyunca “Niye gol atamıyoruz? Hadi oğlum koş, depar at” diye içimden geçiriyordum. Topu kaybediyordum geri almak için deli gibi çabalıyordum. Sonra Erhan kafayla ileri doğru bir pas attı. Yine içimden “Hadi oraya depar atayım. Belki top önümde kalır” diye düşündüm. Nitekim oraya koşmasaydım öyle bir pozisyon yaşanmazdı. Baktım top ayağımdayken kaleci de geliyor. Vuracak gibi yaptım ama ayağım değmedi. Kaleci de dokunamayınca önümde kaldı ve baktım ki arkada kimse yok. 5. dakikada atamadığım gol içime çok oturduğu için onun rahatlamasıydı o sevinç. Tamam, sevinmeye başladıktan sonra ayağım takılsaydı ağzımın üstüne düşebilirdim ve o zaman herkes gülebilirdi (gülüyor).

Taraftarlarımızın senin için söyledikleri “Aslı’yı böyle sevmedi Kerem. Seviyoruz seni Dağ gibi Ekrem” tezahüratıyla ilgili neler söylemek istersin?

Taraftarlarımızın beni böyle çağırması benim için inanılmaz moral oluyor. Özellikle “Seni seviyoruz” demeleri... Bundandır zaten her şeyimi ortaya koymam. Onların sevgisine bu şekilde karşılık vermeye çalışıyorum. Onlar başarımızın önemli bir parçası. Oturması gereken taşların en önemlilerinden. Geçen sezon şampiyonluğa yaklaştığımızda söylemeye başladılar o tezahüratı. Stattaki kutlamalarda da söylediler. Gece yattığımda ameliyata kadar hep onları duyuyordum kafamın içinde.

Özel hayatında futbolla nasıl bir ilişkin var?

Çok seviyorum futbolu. Boş zamanlarımda yasak olmasa arkadaşlarımla halı saha maçı bile yaparım. Onun yerine Erkan, Uğur, Korcan ve arada sırada Serdar’la beraber Play Statiton oynuyoruz. Futbol benim için sadece para değil. Gerçekten sevmesem bu kadar baskıyı kaldırmayı göze almazdım.

Futboldan başka nelerden keyif alıyorsun?

Çocuklarım işte... Selina Selma ve Dina Dilara. Biri dört, diğer altı yaşında. Onları anlatmak seneler sürer. Birbirimize çok düşkünüz. Örneğin parka gitmek için yürürken bir ağaç görüp onu seviyorlarsa, o ağaç benim için çok özel oluyor. Ya da başka bir şey görüp gülüşmeye başlıyorlarsa ben de çocuk gibi olup onlarla gülüyorum. Böyle geçiyor hayatım.

Kızlar babaya ayrı bir düşkün olur zaten...

İnanılmaz düşkünler. Özellikle küçük olan kamplar nedeniyle beni 10 gün göremedikten sonra kapıdan girdiğimde “Baba, baba” diye ağlamaya başlıyor. Hemen sarılıp o süre içinde neler yaptığını anlatmaya çalışıyor. Sürekli peşimde. Lavaboya bile gitsem, bir yere kaçmayayım diye kapıda bekçi gibi beni bekliyor. Eskişehirspor’a attığım golü görmüş. Yanına gidince “Baba gol, baba gol” demeye başladı. Biraz daha büyük olsalardı stada da gelirlerdi ama maçlar bittiği saatte onlar çoktan uyumuş oluyorlar. Ama bazen kamplarda onları yanıma alıp beraber uyuyorum.

Türkçe öğrendiler mi peki?

Evet, öğrendiler. Biri 1. sınıfa diğeri anaokuluna gidiyor. Özellikle büyüğü çok güzel Türkçe konuşuyor. Eşim konuşmakta zorlandığı için eve telefon ettiklerinde ona veriyor. O da annesine tercüme ediyor. Tabii zorlanıyorlar çünkü evde Türkçe, İngilizce, Almanca, Arapça karışık konuşuluyor. Bazen büyük kızım Türkçe-Almanca karışık konuşuyor. Allah’tan anlıyoruz (gülüyor).
Eşinin futbola ilgisi var mı?

Hiç anlamıyor. Sadece gol attığım zaman “İyi oynamışsın” diyor. Halbuki alakası yok (gülüyor).

Teşekkür ederiz...

Röportaj: Senem Gülkar
Fotoğraflar: Rahman Sağıroğlu

KAYNAK:BJK RESMİ SİTE

Özge Kayhan
12-06-2009, 14:54
Doğum günün kutlu olsun Ekrem..

Can Dönmez
12-15-2009, 14:35
şirini bu kadar sevemedi kerem
seviyoruz seni dağ gibi ekrem dağ gibi ekrem ooooooooo

Mehmet Ak
12-19-2009, 21:50
sanki Suretler Filminden çıkmış gibi. robot gibi yani :D

Hidayet Koç
08-22-2010, 14:24
Bışak gibi kesti bu adamı hocamız, Erhan ın dünkü performansından sonra ne yapacak çok merak ediyorum doğrusu?

Not : Erhan Güven e ait bi başlık olsa ona da sallayacaktım biraz ama bulamadım.. :S

Barış Aygün
08-22-2010, 17:42
kesinlikle 34 hafta boyunca sakatlık yaşamadıkça 34 macta 90dk oynaması gerekır....ekrem varken erhanı düşünmek zaten mantıksızlıktır...erhana korkak ve ozguvenı olmayan,pozisyon tutmasını bilmeyen,orta acamayan,adam gecemeyen bir futbolcu bu kadar açıkta konusulmaz ama konusuturuyor...

Hidayet Koç
08-24-2010, 15:46
Ekrem Dağ'a milli davet

Beşiktaşlı tecrübeli futbolcu Ekrem Dağ, Avusturya Milli Takımı'na davet edildi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Avusturya'nın 7 Eylül Salı günü sahasında Kazakistan ile yapacağı 2012 Avrupa Şampiyonası eleme grubu karşılaşmasının aday kadrosuna çağrılan futbolcular arasında Ekrem Dağ'ın da yer aldığı bildirildi.

Ekrem'in 30 Ağustos Pazartesi günü Avusturya kampına katılacağı kaydedild

Mustafa Çayırpınar
08-24-2010, 16:23
Geçen sene Takım içerisinde en özverili çalışan adamdı Ekrem..Bu sene boş yere kesik yemeye devam ediyor ama inş. Schuster yakın zamanda bu büyük yanlıştan döner..Tayfur acaba bu konuda bir yorumda bulunmuyor mu onuda anlamış değilim..

Mustafa Balcılar
08-24-2010, 16:33
Geçen sene Takım içerisinde en özverili çalışan adamdı Ekrem..Bu sene boş yere kesik yemeye devam ediyor ama inş. Schuster yakın zamanda bu büyük yanlıştan döner..Tayfur acaba bu konuda bir yorumda bulunmuyor mu onuda anlamış değilim..

tayfuru yanında bile görmek istemiyor, kaldıki ekrem erhandan iyidir diyebilsin. yabancı hocaların hepsinde var bu yerli yardımcı antrenör fobisi.