PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 17-Ricardo Luiz Pozzi Rodrigues(Ricardinho)

Barış Kahraman
08-30-2007, 15:59
http://www.goal.com/images/15508_news.jpg

Ricardinho, (tam adı Ricardo Luiz Pozzi Rodrigues) Brezilyalı futbol oyuncusu. 23 Mayıs 1976’da Brezilya’nın Sao Paulo kentinde doğan oyuncu, futbola ülkesinde başladı. Avrupa’da iki takımda oynayan Ricardinho lakaplı oyuncu, Fransız Bordeaux ve İngiltere Premier Lig takımlarından Middlesbrough’da aradığını bulamadı ve tekrar ülkesine döndü. Brezilya´da Parana, Santos, Corinthians ve Sao Paulo´da forma giyen tecrübeli isim, Brezilya Milli Futbol Takımında görev yapan teknik direktörlerin her zaman ilk tercihlerinden birisi oldu. Brezilyalı oyuncu 2002 ve 2006 Dünya Kupası organizasyonlarındaki çoğu maçta oynadığı futbolla izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Ricardinho, 2006-2007 sezonunda Beşiktaşa transfer oldu. milli takımda 46 kez görev yaptı ve Futbol Kariyerinde 78 gol ve 300 den fazla assist´i var.Dünya'nin gelmis geçmis en büyük futbolculari arasinda gösterilmektedir. 2007 Yılında Galatasaray dan resmi teklif almıştır.Ancak Beşiktaş Kulübü 10 milyon Euro istemiştir.Galatasaray bunu kabul etmeyince transfer gerçekleşmemiştir. Brezilya Milli takımında fenerbahçeli alexin yerinde görev yapmıştır.

Barış Aygün
09-07-2007, 09:57
paşamızsın..sergenden sonra senı evladımız bagrımıza bastık sende bızı yuzumuzu kara cıkarmadın...bole devam ınsallah...

Utku Altıncık
09-07-2007, 15:20
inşallah olgunluğunu sahaya yansıtıp birçok kez beşiktaşa fayda sağlaması devamlılık lazım

Savaş Aygün
09-07-2007, 15:23
bide bu adamı alex le kıyaslıyolar ya şaşıyorum doğrusu...alex rico nun tırnağı olamaz...

Serkan Uşak
09-08-2007, 01:26
Rıco Aut Koray & Cisse İn

takımı yavaşlatıyo istenilen pasları atamıyo yopa basmıyo ona atılan toplarda bile kendini sokmuyo bana göre bu haliyle oynamamalı

Tankut Benlier
09-08-2007, 01:41
riconun son senesi

Barış Kahraman
09-08-2007, 01:42
adam bitmiş resmen.. top oynamıyor.. topu çok eziyor.. umarım şaşırtır bizide güzel oynar..

Barış Aygün
09-08-2007, 10:20
tek Kelime İle Bitanesin.....bence Iki Macla Boyle Yorumlamaniz Dogru Canlarim Kardeslerim..

Savaş Aygün
09-08-2007, 10:23
son lig maçında bende beğenmedim...ama genelde çok ii oynuyo...zürih maçındada gayet iyiydi...tek sevmediğim yanı çalıma girmiyo(yani her zaman girmiyo)
çalıma girse biraz bireysel yeteniğine kullansa çok ii olur...kendide biliyo ii olcağını ama yapmıyo işte :D çok seviyeo pas atmasını...
ama şöle bişi var...türkiyede bu adamdan top alcak adam yok ...çok ii top saklıyo...

Barış Aygün
09-08-2007, 10:25
gayse macını hatırlatırım 6 kısıye takmıstı...çat çat diye..yapabılıoo yanı...;)

Savaş Aygün
09-08-2007, 10:27
2 metrekarelik :p alanda 6 kişiye çalım atıyo ewt...yaparda yapmak istemiyo...pası daha çok seviyor...

Barış Aygün
09-20-2007, 13:55
paşam gecmıs olsun bır an once ıyıles...sen takımımızın komutanı paşasısın...sevıyoruzz senı...

Şule Artarlar
09-20-2007, 14:04
rİcosuz 1 Ayy:(

Barış Aygün
09-20-2007, 21:46
paşam sensız 1 ay nasıl gecer...off off sureklı bır aksılık cıkmak zorunda mı :D

Hasret Ergül
11-01-2007, 08:20
Paşa emekliye ayrılma vaktin geldi senin...

Barış Aygün
11-01-2007, 23:27
adam hayal kırıklıgı yaratıyor resmen anlamıs degılım.....

Gökhan Özsoy
11-02-2007, 00:17
pasamız dedik bağrımıza bastık ama o bizi hayal kırıklığına uğratmaya dewam ediyor..
devre arasında gönderilebilir..

Utku Altıncık
11-02-2007, 07:57
Ricardinho köprüleri attı

Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Ricardinho’nun, ocak ayında Siyah-Beyazlı ekipten ayrılmayı planladığı ve menacerine kendisine takım bulması için talimat verdiği öğrenildi. Rizespor ile yapılan kupa maçında oyundan alınırken taraftarların kendisini ıslıklamasına bir hayli sinirlendiği öğrenilen Sambacı’nın kararını değiştirmeyi düşünmediği ifade edildi. Maç sonu soyunma odasında kendisini sakinleştirmek isteyen Delgado’nun çabası da sonuç vermezken, önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelecek olan Ricardinho’nun menacerinin yönetimle bir görüşme yapacağı bildirildi. Brezilyalı oyuncunun son zamanlarda ilk 11’de yer bulamamasının da bunda etkili olduğu kaydedildi.

Kaynak: Fanatik

Utku Öz
11-02-2007, 11:48
amaaa gidene de kapımız acıkk transfer döneminde yoluna baksın rico paşa :D

Volkan Kaya
11-02-2007, 12:04
paşaa malulen emeklıge ayrılmıs gbı gesıo sahadaa yazık cok yazıkk . ocakta gonderılecek ılk ısım rıco dur

Bülent Girgin
11-02-2007, 12:53
para bol, 3-4 milyon dolara al hiç faydalanmadan 500 bine sat !!!!! :( :( :(

Barış Kahraman
11-02-2007, 13:01
geldiğinden beri kaç maç kurtardıki? kıvrak arada güzel paslar atıyor ama kalması için nedenleri bu kadar olamaz..

çarşı_1903me
12-02-2007, 01:52
klasını konuşturmasını bekliyoruz ondan

Barış Kahraman
12-02-2007, 02:03
hala rico dan bişe bekliyosun ya helal olsun :)

Barış Aygün
12-02-2007, 10:00
hala rico dan bişe bekliyosun ya helal olsun :) barışım en azında devre arasına kadar konustursun...ondan sonra zaten fayda sağlamaz...

Mehmet Erhan
12-02-2007, 12:30
PAŞA PAŞA geldin PAŞA PAŞA git... ;)

Utku Öz
12-02-2007, 12:31
klasını konuşturmasını bekliyoruz ondan

ne zman konusuturacak mehmet geldiğinden beri bekleye bekleye ağaç oldum armut saldık artık ;) :D:

Barış Aygün
12-02-2007, 12:47
omuzlarda geldın omuzlarda gıt....hos gercı bız sergenı bıle omuzlarda yollamadık senı hıc yollamayız :(

çarşı_1903me
12-02-2007, 13:14
ya arkadaşlar yapmayın etmeyin runjeji daha ilk maçlarda yediği hatalı gollerden sonra hep yuhaladık sonra ne yaptı adam klasını konuşturdu taraftara küstü vede gitti eğer bizdricoya böyle yaparsak daha kötü olur çok destek vermemiz gerekiyor futbolculara

Barış Aygün
12-02-2007, 13:22
ya arkadaşlar yapmayın etmeyin runjeji daha ilk maçlarda yediği hatalı gollerden sonra hep yuhaladık sonra ne yaptı adam klasını konuşturdu taraftara küstü vede gitti eğer bizdricoya böyle yaparsak daha kötü olur çok destek vermemiz gerekiyor futbolculara
destek verıyoruz kı vermesek tamam ama artık bısıler yapması lazım alex catır catır maclar kazanıyor tek basına...bızde ıstıyoruz rıcodan bunları ama yapmıyor ya da yapmak ıstemıyor...yeteneklerını kımse ınkar etmıyor zaten...umarım bugun baslıcak ve sezon sonunda ısmını altın harflerle yazdıracak benım gonlumden klasını konusturup besıktasta jubıle yapması....ama bole devam edıcekse ısımız cok zor...ılk zamanlarkı rıco nerden sımdıkı nerde..

Hüseyin Balcı
12-02-2007, 13:31

Bekara karı boşamak kolay diye bir söz aklıma geldi birden gelde maçlara sen çatlama 2 saat bağır sahada dolaşan adamı görünce !

Şule Artarlar
12-02-2007, 13:47
Bekara karı boşamak kolay diye bir söz aklıma geldi birden gelde maçlara sen çatlama 2 saat bağır sahada dolaşan adamı görünce !

bencede yani adamların rico ile alıp veremediği tek bişey var oda kendini toplayıp hırslı oyuna devam etsin...

Barış Kahraman
12-02-2007, 16:59
ben bu adamın beşiktaşa bir maç kazandıgını görmedim daha.. takımın beyni olamaz bence.. delgado rico dan çok daha iyi..

Emre Dikdoğmus
02-03-2008, 15:45
paşamsın kıralsın alemde teksin alex tostunu yesin

Sercan Kandemir
02-03-2008, 16:13
teknigi süper, ancak oyunu tasiyabilemiyor ve temposunu cikariyor. Delgado rico dan daha hizli ve daha zekali

Mehmet Erhan
02-03-2008, 16:51
kimse kusura bakmasın,rico bu haliyle delgadonun sol ayağı etmez...

Savaş Aygün
02-04-2008, 02:13
rize maçında harika oynadı...hep öle oynarsa yaptığınız yorumlara pişman olabilirsiniz :) ki oynayacaktır bundan sonra...adamın her maç ilk 11 de oynaması lazım ki tüm türkiye görsün asıl ricardinho yu..

Gökhan Özsoy
02-12-2008, 13:40
"Panik yok ben varım!"

Son iki maçta ilk 11’de görev yapan Ricardinho, kayıpla geçilen haftadan sonra camiaya seslendi. Panik yapılmamasını isteyen Brezilyalı yıldız, “Avrupa Kupaları’nda tecrübeli değildik. Ancak ligde mutlu sona ulaşmak zorundayız. Kendi oyunumuzu sergileyemediğimiz için yenildik. Kayıpları telafi etmek için kalan maçlarımızı en az kayıpla geçmek zorundayız. Rakiplerimiz Avrupa’da zorlu karşılaşmalar oynayacaklar, ayrıca fikstürümüz de bizi avantajlı kılıyor. Teknik heyetin gereken önlemleri alacağı kesin... Bize kalan, saha dışında söylenenlere ve verilen taktiklere harfiyen uymak. Sezon sonunda gülen taraf biz olacağız. Taraftarlarımıza söz veriyoruz” diye konuştu.

Bülent Girgin
02-12-2008, 13:46
aslinda yanlis demis, ben vardim panik oldu diyecekti :D varmista ne yapmis?

Anıl Mungan
02-18-2008, 17:31
türkiye liginde top oynayamaz hiç koşmuyor hep yana pas atıyor

Barış Aygün
02-18-2008, 17:51
kosmuyor ama 3 haftadır takımda kurtarıcı rolunde....onun paslarıyla onun hazırladıgı pozısyonlarla gole gıdıyoruz....ama dedıgın gıbı azıcık kosması lazım....3 haftadaır takımın en cok top kapan oyuncusu....

Mehmet Erhan
02-19-2008, 16:51
Paşa idmanda şov yaptı

Beşiktaş, Denizlispor ile oynayacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana pas çalışması ile başlayan futbolcular, daha sonra 4 gruba ayrılıp dar alanda turnuva maçları yaptı.

-SAHANIN 4'TE 1'İNDE ÇALIŞABİLDİLER-

BJK Nevzat Demir Tesisleri, İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışından etkilenirken, futbolcular alt sahada kardan temizlenmiş küçük bir bölümde çalışabildi.

Yoğun çalışmalar sonucunda sahanın 4'te 1'lik bölümü temizlenirken, 2 saate yakın süren antrenman bu bölümde gerçekleştirildi.

-7 FUTBOLCU KATILMADI-

Antrenmana sakatlıkları süren ve hasta olan toplam 7 futbolcu katılmadı.

Sakatlıkları bulunan Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Mehmet Sedef ve Bobo, ayağında dikiş bulunan Delgado, sağ dizinde ağrıları bulunan Gökhan Zan ve boğaz enfeksiyonuna yakalanan İbrahim Üzülmez çalışmada yer almadı.

Delgado, Gökhan Zan ve İbrahim Üzülmez'in Denizlispor maçında oynamalarını etkileyen bir rahatsızlıklarının olmadığı, Bobo'nun durumunun ise daha sonra netlik kazanacağı bildirildi.

Öte yandan Ankaraspor maçında aldığı darbeler nedeniyle ağrıları bulunan ve dünkü idmana katılamayan Cisse ise bugün takımla birlikte çalıştı.

-RICARDINHO ŞOV-

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Ricardinho, bugünkü antrenmanda adeta şov yaptı. Ricardinho, çift kale maçlarda attığı güzel goller ve ortaya koyduğu performansla göz doldurdu.

-RICARDINHO'NUN TAKIMI BİRİNCİ OLDU-

4 grup halinde yapılan turnuva maçlarında Ricardinho'nun takımı ilk sırayı elde etti.
Ricardinho, Schildenfeld, Baki ve Gökhan'dan oluşan takım, finalde Tello, İbrahim Toraman, Ali Kuçik ve Bülent'ten oluşan ekibi 3-1 mağlup etti. Şampiyon takımın gollerini Ricardinho, Schildenfeld ve Baki atarken, diğer takımın golü ise Tello'dan geldi.

-BAŞKAN DEMİRÖREN DE İZLEDİ-

Siyah-beyazlıların BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanın bir bölümünü kulüp başkanı Yıldırım Demirören de izledi.

Genel menajer Sinan Engin ile birlikte antrenmanı izleyen başkan Demirören, kısa bir süre teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile de konuştu.

-DENİZLİ YOLCULUĞU PERŞEMBE GÜNÜ-

Siyah-beyazlılar, yarın basına kapalı yapacakları antrenmanla Denizlispor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Beşiktaş, 22 Şubat Cuma günü oynanacak karşılaşma için 21 Şubat Perşembe akşamı özel bir uçakla Denizli'ye gidecek.

Kaynak: AA

19.02.2008

Barış Aygün
02-19-2008, 17:05
bırde maclarda yapsan su sovunu paşam

Bülent Girgin
02-19-2008, 20:43
manisaya korayi vereceklerine bunu verselerdi belki simdi 3 puan fazla almis olacaktik :( adam oturdugu yerde para kazaniyor !

Barış Aygün
02-19-2008, 20:54
manisaya korayi vereceklerine bunu verselerdi belki simdi 3 puan fazla almis olacaktik :( adam oturdugu yerde para kazaniyor !
ama kendısıde ıstemıyor bunu takımı sırtlamak ıstıyorum dedı :D

Bülent Girgin
02-19-2008, 20:57
ama kendısıde ıstemıyor bunu takımı sırtlamak ıstıyorum dedı :D

TAKIMIN ELFRENI MÜBAREK :( :(

Barış Aygün
02-19-2008, 22:47
TAKIMIN ELFRENI MÜBAREK :( :(

yok abi paşası :D

Mehmet Erhan
02-20-2008, 11:04
koray kalsaydı bile sakatlığından ötürü zaten marttan önce oynayamayacaktı...paşa şampiyon yapsın öyle gitsin gidecekse...

Aylin Şengül
02-20-2008, 14:35
acaba maça çıkacağı zaman antremandaymış havası verseler nasıl olur madem antremanda süper..
ama bu seferde kendi takım arkadaşlarıyla yarışıp bizim kaleye atar o süper gollerini..

Özkan Yeşil
02-20-2008, 15:51
Bence ligte bundan sonraki kritik maçlarda tecrübesiyle faydalı olabilir.En önemli eksikliğimiz herkesin bildiği gibi tecrübe.Kritik maçlarda faydalı olucaktır oda geçen sezonki gibi.

Şule Artarlar
03-17-2008, 16:22
Aman vallahi Ricopaşa da yılan hikayesine döndürüldü nolcaksa olsun artık ya...

Mehmet Erhan
03-18-2008, 17:28
Paşa can sıkıyor

Beşiktaşımızın Galatasaray maçı sonrası sevinmeyen tek oyuncusu olarak hafızalara kazınan Ricardinho, can sıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve Genel Menajer Sinan Engin ile özel bir görüşme yapıp, "Takıma katkı yapmak için ben de elimden geleni yapacağım. Bu şampiyonluğu tüm takım ve Beşiktaşlılar kadar ben de istiyorum" diyen Brezilyalı futbolcu, Trabzonspor maçında yine kızdırdı. İsteksiz tavır ve el kol hareketleriyle dikkat çeken Ricardinho, maçın ikinci yarısında ısınmak için kale arkasına gönderildi. Daha sonra kulübeye çağrılan Brezilyalı oyuna alınmayınca, bir kez daha ısınmak için kale arkasına gönderildi.

SÖYLENE SÖYLENE

Sağlam'ın bu tavrına çok kızan Ricardinho söylene söylene ısınmak için kale arkasına gitti. Beşiktaş'tan ayrılmayı kafasına koyan Ricardinho'nun her an siyah beyazlı kulüple bağlarını koparabileceği öğrenildi.

Kaynak: Sabah

18.03.2008

Neden Ricardinho (!)

Brezilyalı futbolcumuz alacaklarını öne sürerek o belgeye imza atmadı

31 Mart'a kadar borçlarıyla ilgili sorunları çözmek zorunda kalan ekibimizde, ilk olarak eski çalıştırıcısı Vicente Del Bosque'ye olan 8 milyon Euro'luk tazminatı ödeyeceğini kabul etti. Beşiktaş, bu sorunu Şampiyonlar Ligi'nden gelecek 6 milyon Euro'luk parayı teminat göstererek çözdü. Futbolculardan, kulüpten alacaklarının bulunmadığına dair imza toplayan yönetim, bir tek Ricardinho'yu ikna edemedi. Futbolcuların, geçmişe dönük alacaklarıyla ilgili senet ve teminat istemediklerini belirten imzalı belge, kulübümüztarafından yayınlanırken Ricardinho'nun, alacaklarını öne sürerek böyle bir belgeye imza atmadığı öğrenildi. Yayınlanan belgede de Ricardinho'nun imzası yer almadı. Diğer yabancılar da imza konusunda çekimser kalınca menajerleri Ümraniye tesislerine davet edildi. İkna edilen Delgado, Nobre, Tello ve Cisse imza atarak geçici de olsa sorun çözülmüş oldu. UEFA'nın gönderdiği yazıda borçların tamamen temizlenmemesi halinde Siyah-Beyazlı takımın üç puanının silinmesi gündeme gelecek. Bunun yanı sıra Beşiktaş, UEFA ve FIFA organizasyonlarından men edilebilecek.
Yöneticiler böyle bir sorunla karşılaşmamak için şimdiden çalışmalara başladı. Kulüpten alacakları bulunan Giunti, Ronaldo ve Ahmed Hassan'ın da durumu çözüm bekliyor. Yönetimin bir diğer sıkıntısı ise Jean Tigana'nın FIFA'ya yaptığı başvuru olacak. Yönetim, bu konuyu da bire bir görüşmelerle çözmeyi planlıyor.

Kaynak: Zaman

21.03.2008

her gün ricoyla ilgili başka başka haberleri okumaktan bıktım,usandım...sezon sonu gönderilmeli bence...yararlı değil zaten...

Sercan Kandemir
03-21-2008, 06:47
gördük hangi futbolcu yürekten kartal oldugunu.Gecen sene rico taraftarin askiydi bu seneyi kötü gecirdi diye kücük cocuk gibi simarmasin kendine gelmesi lagzim. Futbol hayati her zaman zevkli gecmez

Barış Aygün
03-21-2008, 07:22
yalannn yaa yalan.....

Burak Türüdü
03-21-2008, 16:43
ben bu adama geldiginden beri kıl oluyorum oyuna girdiginde tempoyu düşürüooo.aman gönderilsin ya

Sercan Kandemir
03-21-2008, 16:47
sampiyonluktan baska birsey düsünmiyecekler diyorlar her gün yeni haber geliyor rico sonucta besiktasin oyuncusu ona da ihtiyacimiz olur mutlu sona ulastiktan sonra gidenleri düsünmeleri lagzim.

Erkan Korkmaz
03-21-2008, 17:15
sene sonuna kadar kalacak, gerekirsede yararlanılacak geçen sene Rico nun çevirdiği maçlarıda unutmayalım tamam belki çok tempo düşürüyor çok yan pas yapıyor ama attımmıda ara pasın Kralını atıyor...

Mehmet Erhan
03-23-2008, 08:30
SON DAKİKA !!!

Ricardinho kadro dışı bırakıldı

Beşiktaş'ta Ricardinho kadro dışı bırakıldı. Teknik Heyetin raporu doğrultusunda Brezilyalı oyuncu yönetim tarafından kadro dışı bırakıldı. Yönetim Kurulu ve Teknik Heyetin uzun süredir gözlemlediği Ricardınho'nun kadro dışı bırakılma gerekçesi ise;

-Antrenman ve müsabakalardaki isteksizliği, son dönemde takım ruhuna zarar veren disiplinsiz davranışları, teknik heyete gerekli saygıyı göstermemesi ve söylemleriyle takım arkadaşlarının performanslarını olumsuz yönde etkilemesi olarak açıklandı.

23.03.2008

Kaynak : DHA

sezon sonu gitmesi kesinleşen ilk yabancımız rico oldu...yolu açık olsun şimdiden... :bye:

Arda Hatipoğlu
03-23-2008, 08:35
ii yapmıslar..suratını asıp duruyodu

Barış Kahraman
03-23-2008, 08:38
bitmiş adamdan yıldız olmaz.. bu adamın bize bişe vereceği yoktu.. dediklerim çıkıyor :) ama keşke çıkmasaydı tabi..

Mehmet Erhan
03-25-2008, 06:08
Terbiyesiz!

Beşiktaşımızda süresiz kadro dışı bırakılan Ricardinho, siyah-beyazlılar aleyhine Brezilya basınına zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

4 aydır kendisine hiç ödeme yapılmadığını savunan Brezilyalı futbolcu, yöneticilerin kendisine İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından önce bir yazı vererek ödeme taahhüdünde bulunduklarını açıkladı, buna rağmen banka kapısından dönmek zorunda olduğunu ifade etti.

“Rico Paşa”, aynı Kleberson’da olduğu gibi kendisinin de para ödenmeden oynatılmaya çalıştığını vurguladı. Beşiktaş’ın, basını ve kamuoyunu yanıltarak kendisi aleyhinde kampanya başlattığını iddia eden Brezilyalı yıldız futbolcu, siyah-beyazlı yöneticilerin, futbol oynamak istemeyen kişinin kendisiymiş gibi bir izlenim yaratılmaya çalıştığını açıkladı. Kulübün hem kendisine aylardır ödeme yapmadığını, hem de disiplinsiz davranış bahanesiyle dosya açtığını öne süren Ricardinho, her şeyin çok yakında ortaya çıkacağını, çünkü Beşiktaş’ı hem FIFA, hem de UEFA’ya şikayet ettiğini söyledi.

Beşiktaşlı futbolcu, daha önce Kleberson’un avukatlığını yapan Brezilyalı Av. Marcos Motta ile anlaştığını duyurarak, “Arkadaşım Kleberson’a da aynı şeyler yaptılar. O kazandı, şimdi bana da aynı yolu izliyorlar. Kimse merak etmesin, çok yakında hem davayı kazanacağım, hem de herkes gerçekleri bilecek” dedi.

Kaynak: Milliyet

25.03.2008

Ayşegül Alparslan
03-25-2008, 07:55
ne terbiyesizi yaa adam haklı hem oynatma hem parasını verme hem saçma sapan sebeplerle kadro dışı bırak istemiyorsan sat gitsin zamanında ne diye takımda tuttunki bu kadar aptal bir yönetim olamaz bizim takımın hukukçularının da işi gücü yok anladığım kadarıyla birileri bizi bi yerlere şikayet etsinde bizede iş çıksın diye bekliyorlar

Mehmet Erhan
03-25-2008, 08:01
bu iş bilmezler başımızda olduğu sürece bu tip haberleri biz çok okuruz daha...kulüp battı batıyor hala gitmiyorlar... :(

Bülent Sevik
03-29-2008, 08:29
ricardinho gitsin brezilyada top oynasin,avrupada top oynayamaz bu adam(avrupa derken bizim ligimizinde dahil oldugu ilk 8 ligi kastediyorum) yoksa arnavutluk,bulgaristan,makedonya ve benzeri ülkelerde avrupa kitasinda, oralarda oynayabilir... :) bu adama bu parayi veren yönetimede yaziklar olsun.dünya yildizi diye bunu getirdiler.adam durarak top oynuyor,takimin freni adeta.

Savaş Aygün
03-30-2008, 06:23
bu adam türkiyeye gelen sayılı ii transferlerden...ama adamı arada bi 5 dk oynatıp,10-15 hafta oynatmazsan,sonra kafan esince uzatmalarda oyuna alırsan adam nasıl kendini göstersin...

geçen sene delgado ilk geldiğinde çok mu iyiydi..vasattı ...ama adama sabrettiler her maç oynatıldı ve kendini ispatladı...aynı şeyi bu adama gösteremediler...brezilya nın sayılı oyuncuları arasında gösterilen bu adam başka yerde görmediği şeyleri türkiyede gördü...rezil ettiler adamı

Sercan Kandemir
03-30-2008, 08:01
gecen sene oynama sansi buldu bence tam olarak gösteremedi kendini tempoyu cok düsürüyor zaaten saglamin gelisinde demisti delgado gözdem olacak diyo ricoya pek sans tanilmiyo adama cok yazik oldu ya.....

Barış Aygün
03-30-2008, 08:49
ben bu tempoyu dusuruyor olayını anlamıyorum...senı dıger adamların bosa kacıyor mu haretlenıyor mu kı adam tempuyu arttırsın....rıco ayagına top alınca mıllet bakıyor amele gıbı sov mu yapıcak acaba dıye...bu sene yaptıgı asıstlere bakın caldıgı top sayısına bakın...;) yorumlarınız elestrı nıtelıgınde olsun yıkıcı degıl...

Sercan Kandemir
03-30-2008, 10:38
ben bu tempoyu dusuruyor olayını anlamıyorum...senı dıger adamların bosa kacıyor mu haretlenıyor mu kı adam tempuyu arttırsın....rıco ayagına top alınca mıllet bakıyor amele gıbı sov mu yapıcak acaba dıye...bu sene yaptıgı asıstlere bakın caldıgı top sayısına bakın...;) yorumlarınız elestrı nıtelıgınde olsun yıkıcı degıl...

ben ricoyu hic bir zaman elistirmedim,sadece tempoyu yükseltmeyen bir futbolcu oldugunu dile getirdim delgado riconun tam tersi hizli tempo oyuncu ama rico gibi topu durduramiyor delgado ayanda cok bekletiyor topu.