Orijinalini görmek için tıklayınız : 18-Édouard Cissé
Barış Kahraman
08-30-2007, 16:01
http://goal.com/resultsimg/6094.jpg
Édouard Cissé (d. 30 Mart 1978), Fransız futbolcu. Pau'da futbol yaşantısına başladı. Kariyerinde AS Monaco takımı ile Şampiyonlar Ligi finali oynama başarısı bulunan futbolcu 2007/2008 sezonunda Beşiktaş JK'de forma giymektedir.
Futbola Pau’da başladı. Bir sezon sonra Paris Saint Germain’e transfer oldu. İlk profesyonel maçına 5 Ekim 1997 tarihinde bu takımla Nantes deplasmanında çıktı.
Edouard Cisse 30 Mart 1978'de Fransa'da doğdu. Futbol kariyerine 1996-97'de Pau'da başlayan Edouard Cisse 1998 yılından Fransa takımlarından Paris Saint Germain'e transfer oldu ve Paris formasıyla bir sezonda 11 maça çıktı.
Fransa'da ilk sezonundan PSG formasıyla oldukça az şans bulan Cisse 1998-99 sezonundan bir başka Fransız takımı olan Rennes'e kiralandı. Rennes forması altında da pek parlak bir sezon geçirmeyen Eduardo Cisse oynadığı 26 maçta 2 gol kaydetme başarısı gösterdi. Rennes'de hocasıyla yaşadığı bir takım sorunların ardından ayrılmak zorunda kalan Cisse bir sezon aranın ardından yeniden PSG'ye döndü.
Paris Saint Germain'de ilk gelişinin aksine 1999 ve 2001 yılları arasından daha iyi bir dönem geçiren Edouardo Cisse 2002-2003 sezonunda Ada'nın yolunu tuttu ve West Ham United'a kiralandı. Ada'da West Ham United forması altından aradığını bulamayan ve beklenen patlamayı yapamayan Cisse'nin rotası yine Fransa oldu ama bu kez PSG değil Monaco oldu.
Monoco'da bir sezonda 18 maça çıkan ve bu maçlarda 1 gol atan Cisse 2005-2006 sezonunun başından yeniden yuvaya yani PSG'ye döndü. 2005-06'da PSG forması ile 29 maça ilk 11'de çıkıp bu sezonda da 2 gol kaydeden Cisse 2006-07'de 32 maça ilk 11'de başladı ve 2 gol kaydetti.
Cisse, Monaco'nun sürpriz Avrupa başarısındaki Morientes ve Evra ile birlikte en önemli mimarlardan biri olarak büyük kulüplerin dikkatini çekmeyi başardı. Monaco tecrübesinin ardından PSG kulübüne geri dönen 29 yaşındaki Fransız yıldız, son 3 yıldır maddi krizle boğuşan ve art arda başarısız sezonlar geçiren Paris kulübünün en istikrarlı isimlerinden biri oldu.
Portekizli forvet Pauleta ile birlikte kulübün en eski oyuncularından olan Cisse, Parisli taraftarların en çok sevgi gösterdiği oyuncular arasında yer alıyor. Geçen sezon takımın oynadığı 41 lig, kupa ve UEFA maçının 37'sine ilk 11'de başlayan Cisse, aynı zamanda takımın ikinci kaptanlığını yaptı. PSG, geçen sezon ligde düşme hattına girdikten sonra, Fransız Teknik Direktör Paul Le Guen'in göreve gelmesiyle yeniden yükselişe geçmişti. Le Guen, "takımın bu başarısındaki en önemli isimlerden biri Cisse" diyerek, Senegal asıllı oyuncunun önümüzdeki sezon takımda kalmasını istedi. Ancak, Cisse bu ay başında verdiği bir röportajda "Paris'te geçirdiğim 10 yıldan sonra, artık belki de veda zamanı geldi. Şampiyonlar Ligi'nde başarı yakalayabileceğim bir takımda oynamak istiyorum." sözleriyle ayrılık sinyali vermişti.
Genellikle, orta sahanın sağında oynayan Fransız oyuncunun en büyük artıları hızı ve dayanıklılığı. Oynadığı takımlarda sezonun büyük kısmında ilk 11'de başladı. Kariyeri boyunca hiç kırmızı kart görmeyen Cisse, bugüne kadar büyük bir sakatlık da yaşamadı
Golcü özelliğinden çok hızlı deparları ve uzun paslarıyla ön plana çıkıyor. Ancak, nadiren attığı goller güzelliğiyle dikkat çekiyor. En önemli zaafı olarak defansif yönü gösteriliyor. Özellikle, geçen sezon ligde ve UEFA Kupası'nda, maç sonucuna etki eden markaj hatalarıyla dikkat çekti. Bir diğer olumsuz özelliği ise sezon içinde form düzeyinde ani düşüşler yaşaması. Ancak her şeye rağmen, Cisse her sene takımının ilk 11'inde vazgeçilmezler arasında yer aldı.
Eduardo Cisse'nin kariyerinde bir Monoca ile Şampiyonlar Ligi finali ve PSG ile kazanılmış 1 Fransa Kupası bulunuyor. Liverpool'un Fildişi Sahili asıllı yıldızı Djibril Cisse ile karıştırılan futbolcu, Fransa'da 10 yılda, 279 maçta 13 gol attı. 29 yaşındaki oyuncunun başarıları arasında bir Fransa ligi şampiyonluğu, iki Fransa Kupası ve bir Şampiyonlar Ligi finali bulunuyor.
Barış Aygün
09-08-2007, 10:43
cok ahım sahım bı topcu deıl koray ve fahrıden ıyı deıll..
Savaş Aygün
09-08-2007, 10:44
cok ahım sahım bı topcu deıl koray ve fahrıden ıyı deıll..
çok ahım şahım değil mi?okuyamadım da :) çok ii bi oyuncu süper bir transfer...
2. koray ;)
Barış Aygün
09-08-2007, 10:46
ewt dogru duyudun savas bey ;) pek bı artısın goremedım..onun yaptukların fahrıde yapardı..
Savaş Aygün
09-08-2007, 10:50
oynatmadılar yoksa yapardı haklısın...ama çok iyi bir oyuncu...cisse çok iyi uzun toplar atıyor...iyi savunma yapıyor...aynı koray...
Hasret Ergül
09-09-2007, 12:07
Hepsinin bir hikayesi var
Son yıllarda artan dövme yaptırma modasına Beşiktaş’ın yabancı oyuncuları da uydu. Bu moda doğrultusunda, Delgado, Nobre, Tello, Bobo, Cisse, Diatta ve Higuain’in vücutlarının çeşitli yerlerinde bir veya birden fazla dövmesi var. Beşiktaş Dergisi’nin haberinde futbolcular dövmelerin anlamlarını taraftarlarla paylaştı.
POLİNEZYAN SAVAŞÇISI (CİSSE)
Fransız futbolcu Cisse de Mert Nobre gibi vücudunda savaşçı dövmesi taşımayı tercih edenlerden... Cisse’nin vücudundaki motif ise Polinezyan savaşçılarının sembolü... Cisse’nin dövmesinin kısa hikayesi şöyle; "Polinezya, Hawaii’nin yerli kültürünün diğer bir adı. Pasifik’in başlıca adaları olan Hawaii, Tonga, Tahiti, Markiz, Fiji, Y.Zellanda, Samoa Adaları’nın bulunduğu bölüme Polenezya deniliyor. Bu adalarda olan savaşçıların yeri toplumda çok önemliymiş. Savaşçı olmak isteyen genç, dayanıklılık ve güç gösterilerine dayanan testlerden geçer, başarılı olursa, "savaşçı" unvanını alırmış. O dönemde yazı olmadığı için, kişilerin statüleri de ifade etme yöntemiymiş...
Hasret Ergül
09-17-2007, 11:12
Fransız yıldızımız da taraftarlarımıza ve stadımızdaki atmosfere aşık oldu
Beşiktaş'ın Fransız futbolcusu Edouard Cisse, İnönü Stadı'nın harika bir atmosferinin olduğunu ve siyah-beyazlı taraftarların da Avrupa'nın en iyisi olduğunu söyledi. Cisse, Yavru Kartal Dergisi'nin Eylül ayı sayısında yer alan röportajında, İnönü Stadı ve Beşiktaş taraftarları ile ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi: ''İnönü Stadı'nda harika bir atmosfer var. Taraftarlarımız muhteşem. Maçın başından sonuna kadar bizlere güç ve inanç veriyorlar. Biz de bu olumlu etki karşısında sonuna kadar rakibimize yükleniyoruz. Buraya gelmeden önce de Beşiktaş taraftarının Türkiye'nin en iyisi olduğunu söylediler. Bütün kulüpler kendi taraftarlarının en iyi olduğunu söylerler. Ama hakikaten daha ilk maçta bizimkilerin en iyi olduğunu gördüm. Sanıyorum ki, Avrupa'daki en iyi taraftar da bizde. 90 dakika boyunca destek veriyorlar. Ben hiçbir yerde böyle bir şey görmedim.''
Beşiktaş'ın ününü ve büyük bir kulüp olduğunu Fransa'dayken duyduğunu kaydeden Cisse, ''Tanınmış ve büyük bir kulüp olan Paris Saint Germain'den çıkıp, yine bir o kadar büyük Beşiktaş'a geldim. Geldiğimde de bunun ne kadar doğru olduğunu, tarihini ve seyircisini görerek bir kez daha farkına vardım'' dedi.
Beşiktaş'a gelmeden önce siyah-beyazlıların eski futbolcusu Pascal Nouma ile görüşüp görüşmediği ve aynı takımda oynayıp oynamadıkları sorusuna Cisse, ''O Paris Saint Germain'de oynarken ben daha küçüktüm. Aynı takımda birlikte oynamadık. Ama Beşiktaş'la kontrat imzaladıktan sonra Pascal Nouma ile konuştum. Çok doğru bir karar verdiğimi, harika bir yere geldiğimi ve seyircilerin mükemmel olduğunu söyledi'' diye konuştu.
Cisse, Beşiktaş formasıyla ilk çıktığı maçta neler hissettiği sorusuna ise ''Bu formayı giydiğim için çok gururlandım. Daha soyunma odasından sahaya doğru giderken, koridorda tarihi gösteren resimleri gördüm ve bunlar beni çok etkiledi. Küçükken hep hayal ettiğim şey; tarihi olan büyük bir kulüpte oynamaktı ve Beşiktaş'a gelince bunu iyice hissetmeye başladım'' diye yanıt verdi.
-''AVRUPA'NIN EN ÖNEMLİ TAKIMLARI ARASINA GİRDİK''-
Cisse, Beşiktaş'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki şansı konusunda, ''En zor olanı, yani Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı başardık. Şimdi çok fazla hesap yapmadan, orada oynayıp başarılı olmamız lazım. En önemli şeylerden biri şu ki; şu anda Avrupa'nın en iyi takımları arasına girdik'' şeklinde konuştu.
Futbolcu olmasaydı hangi mesleği seçerdi sorusu üzerine ise Cisse, ''Aslında ben ekonomi eğitimi aldım. Ama kafamda hep futbolcu olmak vardı. Önemli olan ailemin benden istediği lise diplomasıydı ve ben bunu başardım. Sonra da kendi istediğimi yapabilecek durumdaydım ve benim istediğim de futboldu. Küçüklüğümden beri futbolcu olmayı hayal ettim. Ama ben basketbolu da seviyorum. Sanırım yine sporun içinde olurdum. Zaten Beşiktaş'ın bir de basketbol takımı var, belki orada da oynarım'' diye espri yaptı.
Barış Aygün
09-18-2007, 19:28
fransada dogdu eduardo cısse 11. hafta feneri bi . . .... :D: saglam adamsın cısse.
Barış Kahraman
09-19-2007, 00:27
bence bayağı iyi oynuyor.. o olmayınca rakip takım çok çabuk müdafamıza gelebiliyor..
Gökhan Özsoy
09-19-2007, 00:31
çok yavaş ayakta duramayı çok pas hatası yapıo..başka bişe sölemeye gerek yok bence..
Barış Kahraman
10-03-2007, 23:15
iyi atak kesiyor ama sadece kesiyor bizim atak yapmamızıda engelliyor.. Adam pas özürlü.. isabetli pas atamıyor!
Hasret Ergül
11-01-2007, 13:02
"Hedefimiz ilk iki sıra"
Beşiktaş'ın Fransız futbolcusu Edouard Cisse, siyah-beyazlı kulübe ilk tekliflerinde gelmediğini söyledi. Cisse, Futbol Federasyonunun aylık çıkan Tam Saha Dergisi'nin kasım sayısında yer alan röportajında, Beşiktaş'tan ilk teklifi aldığında gelmediğini belirterek, ''Beşiktaş benimle iki sezon önce ilgilenmişti'' dedi.
O dönemde Beşiktaş'ın başında teknik direktör Vicente Del Bosque'nin olduğunu ve İspanyol çalıştırıcının kendisini istediğini dile getiren Fransız oyuncu, ''Ancak bu teklif Monaco'da geçirdiğim o üst düzey sezonumdan sonra gelmişti ve ben de 'Şimdi değil, ancak ileride olabilir' cevabını vermiştim'' diye konuştu.
Beşiktaş'a gelmeden önce ilk konuştuğu kişinin eski Fenerbahçeli futbolcu Nicolas Anelka olduğunu vurgulayan Cisse, şunları söyledi: ''Türkiye'de futbolun ve Beşiktaş'taki tesislerin genel durumu hakkında bilgi almıştım. Anelka bana tesisleşme konusunda Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin çok üst düzeyde olduğunu söylemişti. Beşiktaş'a gelmeye karar verip imza attıktan sonra Nouma ile konuştum. O da bana çok iyi bir tercih yaptığımı söyledi, taraftardan bahsetti ve 'Türkiye'nin en iyileri onlar, stattaki atmosfer mükemmel' dedi. Beşiktaş'ın tesisleri gerçekten inanılmaz. Avrupa'daki insanlar İstanbul'u ve Türk takımlarının sahip olduğu şeyleri tam bilmiyorlar. Şimdiye kadar böyle bir tesiste çalışmamıştım. Ne Monaco'da, ne Westham United'da, ne Paris Saint Germain'de böyle bir ortam yaşadım. Hakikaten Avrupa'nın, belki de dünyanın sayılı tesislerinden birisi burası. Böyle tesislerde çalışmak ve bu kadar mükemmel atmosferdeki bir statta oynamak profesyonel bir futbolcu için önemli bir ayrıcalık diye düşünüyorum.''
Fransız oyuncu, bu sezon şampiyon olacaklarına inandığını, çok iyi bir ekip olduklarını ve büyük başarılar elde edeceklerinden emin olduğunu kaydetti. İstanbul'a geldiğinden beri hiç yabancılık hissetmediğini kaydeden siyah-beyazlı oyuncu, ''Tüm arkadaşlarımla aram çok iyi. Hatta bazıları benimle Fransızca bile konuşuyor. Zaten nereye gidersem gideyim çok çabuk kaynaşıp arkadaş olmak benim yapımda var'' diye konuştu.
Geçmiş yıllarda Westham United'da forma giyen Cisse, İngiltere ile Türkiye'yi karşılaştırarak, ''İstanbul'a çok çabuk uyum sağladım. Her şey çok iyi gidiyor. Çok büyük ve güzel bir şehirde yaşıyorum. Dostluklar, arkadaşlıklar her şey harika'' dedi. Cisse, Beşiktaş'ta forma giyen genç oyuncuların kaliteli olduğunu ve siyah-beyazlı takımdaki bütün oyuncuların iyi olduğunu söyledi.
Kendisinin çok küçük yaşlardan beri hayalleri olduğunu vurgulayan tecrübeli oyuncu, ''Profesyonel futbolcu olmak istiyordum, oldum. Fransa'da büyük bir kulüpte oynamak istiyordum, oynadım. Yurt dışında büyük kulüplerde forma giymek istiyordum, onu da başardım. Şimdi büyük bir kulüpteyim ve her şey hayal ettiğim gibi gidiyor'' dedi.
Edouard Cisse, futbolcu olarak Gerrard ve Lampard'ı beğendiğini, Edgar Davids'in de bir dönem kendisini etkilediğini ve Türkiye'de de Mehmet Aurelio'yu çok başarılı bulduğunu dile getirdi.
Tecrübeli oyuncu, kariyerinde en iyi dönemi Şampiyonlar Ligi finali heyecanı yaşadığı Monaco'da geçirdiğini ifade etti.
-''RAKİPLERİN İYİ OYNAMASI BİZİM GELİŞMEMİZDE YARDIMCI FAKTÖR''-
Beşiktaşlı futbolcu, taraftarların güzel futbolu istedikleri yerde izleyebileceğini, ancak onlardan kendilerinin kazanmalarını izleyerek keyif duymalarını istedi.
Siyah-beyazlı takımın iyi oynadığı maçlar olduğunu ve bunların sayısını giderek çoğaltacaklarına inandığını vurgulayan Cisse, ''Çünkü başarı ve kazanmakla birlikte güven de geliyor. O zaman daha iyi oynama fırsatı doğuyor. İyi oynayabilmek ve yarışçı duruma gelebilmek için sizinle aynı ayarda takımların da bulunması lâzım. Yoksa seviyenizi koruyamazsınız. Sürekli bir rekabet olmalı. Bu açıdan bakıldığında rakiplerimizin de iyi oynaması bizim gelişmemize yardımcı bir faktör'' dedi.
Şampiyonlar Ligi'nde başarı konusundaki soruyu yanıtlayan Cisse, Beşiktaş olarak gerçekçi hedeflerinin ligi ilk iki sırada bitirerek, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde yer almak olması gerektiğini dile getirerek, ''Takımımızda Şampiyonlar Ligi'nde ilk defa oynayan çok sayıda oyuncu var. Şampiyonlar Ligi'ne düzenli katılan bir takım haline gelmeli, önce tecrübe kazanmalı ve ondan sonra da başarılar elde etmeyi düşünmeliyiz'' diye konuştu.
Futbolcu olarak en büyük hedefinin Beşiktaş'ta kalıcılığı yakalamak olduğunu belirten Cisse, futbolu siyah-beyazlı takımda bırakma konusundaki soruyu ise ''Söylemek istediğim bu değildi, ama neden olmasın? Şu anda buradayım, İstanbul'a geleli birkaç ay oldu ve her şey benim için çok yeni. Zamanın neler getireceğini hep beraber göreceğiz'' dedi.
Cisse, Beşiktaş'ta Ferdinand, Amokachi ve Nouma gibi unutulmayan bir oyuncu olmayı istediğini, ailesinin yakında yanına geleceğini kaydetti.
-''TÜRK FUTBOLUNUN DEFANSİF ANLAYIŞINI GELİŞTİRMESİ GEREKİYOR''-
Siyah-beyazlı oyuncu, Türk futbolunun başarıya ulaşması için savunma anlayışını geliştirmesi gerektiğini söyledi. Türkiye'de taktiklerin hücum ağırlıklı olduğunu vurgulayan Cisse, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Devamlı atak oynamak güzel bir şey, ama iyi defans yapmak da futbolda bir o kadar önemli. Bu yönde biraz eksikler olduğunu görüyorum. Ama yine de gelişme kaydettiğinizi düşünüyorum. Türk Milli Takımı'nın ve kulüp takımlarının dünya seviyesinde büyük başarılara imza atması için savunma anlayışlarını biraz daha geliştirmesi gerekiyor. Bunu defans oyuncularının kötü olduğu anlamında söylemiyorum. Takımların oyun mantalitesiyle ilgili konuşuyorum. Bütün takım atak yaparken, bütün takım da savunma yapabilmeli. Yoksa Türkiye'de gerçekten çok iyi savunma oyuncuları olduğunu görüyorum. Zaten Gökhan Zan ve İbrahim Toraman benim takım arkadaşlarım ve Avrupa'da bütün takımlarda oynayabilecek seviyedeler.''
Volkan Kaya
11-01-2007, 19:17
cok sewıyorum bu cısse yı gercekten takıma cok yararlı tam ısabet bı transfer
Volkan Kaya
11-01-2007, 19:18
eduard cısse fenerı kadıkoyde ....:D
Kemal Arıcıoğlu
01-26-2008, 22:58
bazılarının beğenmediği cisse 2 haftadır gol atıyor...rakip atakları kesiyor ve 90 dk mücadele ediyor....bir futbolcudan daha ne beklenirki...büyüksün cisse yine klasını konuşturdun....dat diri dit diittttt;)
Mehmet Erhan
01-27-2008, 10:20
ayağına sağlık koçum...;) inşallah böyle devam edersin,allah sakatlıklardan korusun seni...amin... :D
Bülent Girgin
01-27-2008, 20:32
delgadoyla beraber takimin en iyisi su anda.umarim sezon sonuna kadar sakatlanmaz ve hakemler bedava sari kart gösterip cezali duruma getirmezler.
Emre Dikdoğmus
02-03-2008, 13:21
adam açıldı beee çok sewiorum onu ilk geldiğinde nasıldı şimdi nasıl gelişti bayağğ orta sahanın beyni oldu
son haftalardaki performansıyla göz doldurdu beşiktaşlı taraftarın kalbini kazanmasını bildi ooo cisse ooo feneri de bi cisse ooo :D:
Bülent Girgin
02-26-2008, 19:53
önümüzdeki 5 maçta oynamasi lazim, heleki derbilerde mutlaka oynamasi gerekiyor.
Ertan Cakirman
03-12-2008, 14:00
fb macında ınsallah oynar
Erkan Korkmaz
03-12-2008, 14:05
Fb Maçında kesınlıkle sahada olmalı umarım yetişir.
Mehmet Erhan
03-19-2008, 19:12
Cisse yetişmiyor
Sakatlığı nedeniyle Beşiktaş formasından uzak kalan Cisse, hafta sonunda oynanacak İstanbul Büyükşehir karşılaşmasına da yetişemeyecek. Fransız futbolcunun Fenerbahçe derbisinde oynama durumunun önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı belirtilirken, İbrahim Kaş da Belediye mücadelesinde takımdaki yerini alamayacak.
Erkan Korkmaz
03-19-2008, 20:25
Fener maçına yetişsinde İ.B.B. yi bir şekilde halledeceğiz inşallah :)
Sercan Kandemir
03-19-2008, 21:49
acikcasi fb macinda geri dönmesini beklemiyorum. Doktorlarin bi caktiklari yok.
Örnek: Zan,Kurtulus :@
Sercan Kandemir
03-20-2008, 15:22
Cisse F.Bahçe karşısında yok
Beşiktaş’ın Fransız yıldızının gelecek haftaki Fenerbahçe derbisinde de oynayamayacağı açıklandı. Çaykur Rizespor maçında sakatlanan ve 3-4 hafta arası sahalardan uzak kalacağı açıklanan Cisse’nin tedavisi beklenenden de uzun sürdü. Kulüp doktorları tedavisi devam eden Fransız futbolcuyu önümüzdeki hafta içinde idmanlara vereceklerini ancak Cisse’nin Fenerbahçe maçında oynamasının zor olduğunu belirttiler. Cisse’nin en iyi ihtimalle Sivasspor maçında takımdaki yerini alması bekleniyor. Fransız futbolcu ile birlikte Beşiktaş’ın bir diğer sakat futbolcusu İbrahim Kaş’ın da Sivasspor maçına yetiştirileceği açıklandı. Bu arada hafif ağrıları olan Serdar Özkan kademeli olarak çalışırken, adalesinde çekme olan Baki ise tedavi gördü.
Kaynak: Akşam
demedim mi yetismiyecek:(
Mehmet Erhan
04-04-2008, 07:46
Cisse geri dönmek istiyor iddiası!
Beşiktaşmızın sezon başında Fransa'nın Paris Saint-Germain takımından transfer ettiği Edouard Cisse'nin, ülkesine dönmeyi düşünmeye başladığı iddia edildi. Sabah gazetesinin 04.04.2008 tarihli haberine göre, Fransız ön liberonun 2003-2004 sezonunda başarıyla formasını giydiği Monaco'nun, Cisse'yi geri almayı düşündüğü öğrenildi. Galatasaray'ın eski teknik direktörü Erik Gerets'in çalıştırdığı Marsilya'nın da Edouard Cisse'yi kadrosuna katmanın planlarını yaptığı sızan haberler arasında.
Kaynak: Sabah
04.04.2008
Sercan Kandemir
04-04-2008, 09:02
Cisse geri dönmek istiyor iddiası!
Beşiktaşmızın sezon başında Fransa'nın Paris Saint-Germain takımından transfer ettiği Edouard Cisse'nin, ülkesine dönmeyi düşünmeye başladığı iddia edildi. Sabah gazetesinin 04.04.2008 tarihli haberine göre, Fransız ön liberonun 2003-2004 sezonunda başarıyla formasını giydiği Monaco'nun, Cisse'yi geri almayı düşündüğü öğrenildi. Galatasaray'ın eski teknik direktörü Erik Gerets'in çalıştırdığı Marsilya'nın da Edouard Cisse'yi kadrosuna katmanın planlarını yaptığı sızan haberler arasında.
Kaynak: Sabah
04.04.2008
insallah haber yanlisdir, cisse giderse onun gibisini zor bulurlar...
Barış Aygün
04-06-2008, 16:59
bugun gordugu sarı kartı anlamıs degılım hakem neye dayanarak sarı kart verdı..faul zaten bızım neden bırde sarı kart yıgıyoruz...sacmalık..
Şule Artarlar
04-06-2008, 17:10
bugun gordugu sarı kartı anlamıs degılım hakem neye dayanarak sarı kart verdı..faul zaten bızım neden bırde sarı kart yıgıyoruz...sacmalık..
Amaç belli arkadaşım tipik hakem polimigi...!
Barış Aygün
04-06-2008, 17:12
ya boyle salakca bısı ıkı futbolcu tartısıyor bızımkıne kart oburune yok....sacmalık...
Şule Artarlar
04-06-2008, 17:18
ya boyle salakca bısı ıkı futbolcu tartısıyor bızımkıne kart oburune yok....sacmalık...
Hemde ne saçmalık Barış kime sorsan cisse kart olayını hiç kimse bişey anlamadı bu gidişle bu hakemler yüzünden de anlamıcakdır..
Sercan Kandemir
04-06-2008, 17:31
karsi taraf irkcilik etmisde ona biraz sinirlenmis......ama yinede yanlis karar di cisseye sari kart veripde
Barış Aygün
04-06-2008, 17:38
ya sercan ne olursa olsun orda ıkı futbolcu tartısıyor.....demekkı kart varsa ıkısıde haketmıs o zaman goster ıkısınede.....ama nerde....ne beklıyorsun ıbrahım kası atıp 1 dakka sonra aynı pozısyonda rakıbe kart vermeyen hakemden.....Allah'a havale kardesım Allah buyuk...som gulen ıyı guler...
Mehmet Erhan
04-07-2008, 08:42
cisse sarı gördüyse muhammed ali o pozisyonda oyundan atılmalıydı...fakat amaç belli...bunu hepimiz biliyoruz...
Erkan Korkmaz
04-07-2008, 15:38
ya büyük bir ihtimalle mohammedin söylediği bir lafa sinirlenip bir iki laf söyledi sanırım ondan yedi o kartı....
Sercan Kandemir
04-07-2008, 17:35
ya sercan ne olursa olsun orda ıkı futbolcu tartısıyor.....demekkı kart varsa ıkısıde haketmıs o zaman goster ıkısınede.....ama nerde....ne beklıyorsun ıbrahım kası atıp 1 dakka sonra aynı pozısyonda rakıbe kart vermeyen hakemden.....Allah'a havale kardesım Allah buyuk...som gulen ıyı guler...
abicim bizim milletde cesaret diye bisey mi varda ikisine verecek? alismislar bize sariyi vere vere bu aliskanliktanda vazgecmezler arkadaslarin dedigi gibi biz hakkeden bu lig icin SEREFLIYIZ!!!
Mehmet Erhan
06-08-2008, 13:23
"Cisse daha iyi olacak"
Takımdan ayrılması gündemde olan Edouard Cisse hakkında, asbaşkanımız Ertunç Soğancıoğlu bir açıklamada bulundu. Cisse’yle yola devam etmek istediklerini söyleyen Soğancıoğlu, “Bu sezon yaptığımız takviyelerle Cisse’nin performansını arttıracağını umuyoruz. Takımda kalmasını planladığımız Cisse, gelecek sezon daha iyi bir görüntü çizecek” ifadesini kullandı.
Kaynak: Fanatik
08.06.2008
Samet Sahin
08-27-2008, 20:29
cisse iyi bir futbolcu ama daha iyisinide yapabilir topa basan biri
Ceyhun Pişken
10-02-2008, 10:07
pas hatası war çoq ii tekniği yok ortasaha bide..istedi saman oynyo istedi saman oynamyo buna ne demeli.. keşki bras daha inatçı olsa
Ali Dincel
10-05-2008, 13:29
bize gelmeden önce fransanın en tembel oyuncusu seçilmiş...hoşuma gitmiyor benim açıkçası önliberonun daha hareketli hızlı olması lazım...
Ezel Özsipici
10-05-2008, 15:09
bize gelmeden önce fransanın en tembel oyuncusu seçilmiş...hoşuma gitmiyor benim açıkçası önliberonun daha hareketli hızlı olması lazım...
cok sogukkanlı bu iyi ama bir o kadarda cok yavas kötü oynadııgı zaman hiç çekilmiyor :(
Barış Kahraman
06-08-2009, 05:27
Edouard Cisse ortada kaldı.
Henüz resmi sözleşme imzalamayan ve boşa çıkan Fransız futbolcunun, ülkesinde kulüp aradığı kaydedildi. Bonservisi elinde olan Cisse, ailesinin de yaşadığı Paris’te kalmaktan yana olduğu ve bu nedenle eski takımı Paris Saint Germain ve Nice’le temasta bulunduğu kaydedildi.
kaynak: fanatik
Barış Kahraman
06-10-2009, 06:04
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/6/18_257861_cisse.jpg
Güle güle cisse
Takımdaki durumu, bu transfere bağlı olan 31 yaşındaki futbolcu, artık kendisine yeni bir kulüp aramaya başladı. Tatili ailesi ile birlikte geçiren Cisse’nin, Fransa’da futbol yaşamını sürdürmeyi düşündüğü ifade edildi. Başarılı orta saha oyuncusuna, Avrupa’dan bir kaç takımın daha talip olduğu öğrenildi.
kaynak: fanatik
Serdar Orhan
09-18-2009, 14:23
gitmemeliydi bnce
Ertürk Yıldırım
09-18-2009, 16:09
bence de gitmemeliydi cisse finkten daha iyi hiç bari dikine srüyodu topu fink çok pasif kalıyo farkındaysanız
Mehmet Ak
12-19-2009, 22:12
Cisse Finkten daha iyiydi ama istikrarsızdı.. fakat KORAY ikisindende iyi Daha istikrarlı daha FAYDALIYdı benceee
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.