PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 18.Hafta: Konya:1 - Beşiktaş:2

Hasret Ergül
01-09-2008, 10:15
Turkcell Süper Lig
18.Hafta
Konya - Beşiktaş

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:PE6s2yNeYTfT_M:http://www.logodesignworks.com/logo-designs/logo-design-k/main/Konyaspor.gif&http://tbn0.google.com/images?q=tbn:zLFUiK36WNZsFM:http://content.answers.com/main/content/wp/en/b/b1/Besiktas_hqfl_logo.png

Tarih: 12 Ocak Cumartesi
Saat: 15:00
Hakem : Halis Özkahya
Stad : Konya B.B Atatürk Stadı

Hasret Ergül
01-09-2008, 10:15
Konya-Beşiktaş maçı bilet fiyatları

Turkcell Süper Lig'in 18.haftasında 12 Ocak Cumartesi günü Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda Konyaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak ve saat 15:00'de başlayacak karşılaşmanın bilet fiyatları açıklandı. Biletler, kale arkaları 5 YTL, maraton ve eski yeşil tribün 10 YTL, yeni yeşil tribün 20 YTL, kapalı tribün 50 YTL ve misafir takım tribün 20 YTL'den satışa çıkarıldı.

Bülent Girgin
01-09-2008, 10:20
eski yeşil tribün 10 YTL, yeni yeşil tribün 20

yesiliniz batsin sizin !!!!!!

Mehmet Erhan
01-09-2008, 10:38
eski yeşil tribün 10 YTL, yeni yeşil tribün 20

yesiliniz batsin sizin !!!!!!

hayırdır abi ne oldu? :S:

konyaspor şu aşamada çok zor bi deplasman bizim için...rakipten çok buzla kaplı zeminde oynayacak olmamız beni endişelendiriyor...inşallah bi sakat vermeden hayırlısıyla galip geliriz...

Hasret Ergül
01-09-2008, 14:55
Beşiktaş'ta Konya hazırlıkları
Fortis Türkiye Kupası'nda Ankaraspor'u yenen Beşiktaş, izin yapmadan 12 Ocak Cumartesi günü Konyaspor ile oynayacağı Turkcell Süper Lig 18. hafta maçının hazırlıklarına başladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda Ankaraspor maçında forma giyen oyuncular koşu yapmakla yetinirken, diğer futbolcular ise pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç oynadı.

Tedavilerine devam edilen Mehmet Sedef, Mehmet Yozgatlı, Serdar Kurtuluş, Ricardinho ve Gökhan Zan, antrenmana katılmadı. Siyah-beyazlılar yarın yapacakları tek antrenmanla Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Hasret Ergül
01-09-2008, 14:58
o pislik kalecisi rizeye gitti iyi oldu... bu maçda zorlanırız ama galibiyetle döneceğimize inanıyorum..

Bülent Girgin
01-09-2008, 15:48
o pislik kalecisi rizeye gitti iyi oldu... bu maçda zorlanırız ama galibiyetle döneceğimize inanmıyorum..

oldumu bu simdi hasret? :( bende diyorumki konyaya hanyayi gösterip gelecegiz :D bu sefer fazla düsünmeden sonucu yaziyorum : 4-1

Barış Aygün
01-09-2008, 15:52
ne guzel gıdıcektım bu maca...yıne aksılıkler... :(

Mehmet Erhan
01-09-2008, 15:54
o pislik kalecisi rizeye gitti iyi oldu... bu maçda zorlanırız ama galibiyetle döneceğimize inanmıyorum..

bi yanlışlık oldu sanırım...inanıyorum olacaktı...:D

Hasret Ergül
01-09-2008, 16:02
oldumu bu simdi hasret? :( bende diyorumki konyaya hanyayi gösterip gelecegiz :D bu sefer fazla düsünmeden sonucu yaziyorum : 4-1

ay abi bugün nevrim döndü vallahi o İNANIYORUM olacaktı yanlış yazmışım:) sen okuduğuna inandınmı ben dermiyim sence öyle :)

bi yanlışlık oldu sanırım...inanıyorum olacaktı...:D

Bak mehmet nasılda biliyor benı :)

Bülent Girgin
01-09-2008, 16:05
ne guzel gıdıcektım bu maca...yıne aksılıkler... :(

gidip ne yapacaksin baris, kerlonu götürmemis konyaya :D:

Gökhan Özsoy
01-09-2008, 16:13
umarım kazanırız...

Ayşegül Alparslan
01-09-2008, 16:32
bir arkadaşım var konyada onu vekil tayin ettim kendime o gidecek benim yerime maça ve canlı yayın yapacak bana :)) inşallah alırız da yakaladığımız bu güzel hava bozulmaz

Barış Aygün
01-09-2008, 17:21
gidip ne yapacaksin baris, kerlonu götürmemis konyaya :D:
evet abı goturmemıs konyaya :( olsun bende dıger futbolcularımızı gorurdum ;)

Bülent Girgin
01-09-2008, 18:23
bir arkadaşım var konyada onu vekil tayin ettim kendime o gidecek benim yerime maça ve canlı yayın yapacak bana :)) inşallah alırız da yakaladığımız bu güzel hava bozulmaz

sen hiç merak etme, maç 4-1 bizim :D

Mehmet Erhan
01-09-2008, 22:23
sen hiç merak etme, maç 4-1 bizim :D

golleride ben söyleyim...:D 4 tane 'ooo'...tello,bobo,holosko,delgado...:D

Elif Kaya
01-10-2008, 07:48
yok be 4 fazla sallamışsınız ama 2-0 biter :D

Ayşegül Alparslan
01-10-2008, 09:17
yok be 4 fazla sallamışsınız ama 2-0 biter :D bırak kız atsınlar ayaklarınamı yapışacak aaa :D hazır alışmışlar

Hasret Ergül
01-10-2008, 16:04
Hakem Halis Özkahya

Futbol Takımımız'ın Turkcell Süper Ligi'nin ikinci devresinin ilk haftasında Konyaspor ile Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı maçı Halis Özkahya yönetecek.

Barış Aygün
01-10-2008, 16:39
macın sonucunu soyluyorum 2-1 ya da 2-0 gollerde hıguaın bobo(delgado) ;)

Mehmet İpek
01-10-2008, 19:19
holosko atar ve attırır bu maçta. ama konya napar onu bilemem...

Bülent Girgin
01-10-2008, 19:48
macın sonucunu soyluyorum 2-1 ya da 2-0 gollerde hıguaın bobo(delgado) ;)

sana ne oldu baris ? daha düne kadar 4 ten 5 ten assagi atmiyordun, takim iyi oynamaya baslar gibi oldu sen 2-1 , 2-0 gibi yorumlar yapiyorsun :D

H.Hüseyin Uluçay
01-10-2008, 20:08
ben konyaya ne zaman gitsem beşiktaş kazanamadı =((

Barış Aygün
01-10-2008, 20:08
sana ne oldu baris ? daha düne kadar 4 ten 5 ten assagi atmiyordun, takim iyi oynamaya baslar gibi oldu sen 2-1 , 2-0 gibi yorumlar yapiyorsun :D abı baktım yuksekten atınca ters tepıyor :D bu seferde dusuk soleyım dedım :D :D bakarsın sımdı atarız ;)

Uğur Şimşek
01-10-2008, 21:14
valla konya süprizi severki zaten hemen arkamızdalar bence rehavete kapılmadan oynarsak farka bile gideriz

Barış Kahraman
01-10-2008, 21:19
iyi bir hava yakalamışken galip gelmemiz lazım..

Erkan Korkmaz
01-10-2008, 21:25
Ne olursa olsun kazananırız diye düşünüyorum ama şuda bir gerçekki zor maç olacak ....

Gökay Ortaburun
01-10-2008, 21:29
Rahat Kazanırız....

Bülent Girgin
01-10-2008, 21:38
neden korkuyorsunuzki? tekrar ediyorum : maçi 4-1 alacagiz :D

Erkan Korkmaz
01-10-2008, 21:47
neden korkuyorsunuzki? tekrar ediyorum : maçi 4-1 alacagiz :D

Abi valla sen işi çözmüşsün bide dakikalarıyla beraber goleri söyle maçıda izlemeyelim :D

Hasret Ergül
01-11-2008, 10:14
Beşiktaş ile Konyaspor 20. kez
Beşiktaş ile Konyaspor, yarın yapacakları maçla birlikte ligde 20. kez karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, ligde rakibiyle yaptığı 19 maçtan 12'sini kazanırken, 5'inde berabere kaldı, 2'sini ise yitirdi. Lig maçlarında Beşiktaş'ın toplam 41 golüne, Konyaspor 15 golle karşılık verebildi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Beşiktaş 1-0 kazanmıştı.

KONYA'DAKİ MAÇLAR

Beşiktaş ile Konyaspor arasında şimdiye dek Konya'da yapılan 9 maçtan 4'ünü Beşiktaş kazanırken, 4 maç berabere sonuçlandı, 1 maçı da ev sahibi ekip kazandı. Konyaspor, kendi sahasında Beşiktaş karşısında ligdeki tek galibiyetini, geçen sezonun ikinci yarısında 2-1'lik sonuçla aldı. Konya'da Beşiktaş 17, ev sahibi ekip ise 10 gol attı. Öte yandan siyah-beyazlılar, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden birisini, 1992-93 sezonunda 7-0'lık sonuçla Konyaspor karşısında aldı.

BEŞİKTAŞ SON YILLARDA ZORLANIYOR

Beşiktaş, genel toplamda galibiyet sayısında büyük üstünlük kurduğu Konyaspor karşısında, son dönemde oynadığı lig maçlarında kazanmakta oldukça zorlanıyor. İki takımın ligde yaptığı son 4 maçta taraflar 2'şer galibiyet alırken, siyah-beyazlılar, ligdeki son 10 randevuda ise Konyaspor maçlarında 6 kez puan yitirdi. Beşiktaş ile Konyaspor arasındaki son 10 lig maçında Konyaspor 2 kez galip gelirken, 4 kez de beraberlik alarak, rakibini oldukça zorladı.

BEŞİKTAŞ-KONYASPOR MAÇLARI

Beşiktaş ile Konyaspor arasında ligde yapılan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

Sezon Maç Sonuç
------- -------------------- -----
1988-89 Beşiktaş - Konyaspor 4 - 0
Konyaspor - Beşiktaş 1 - 2
1989-90 Beşiktaş - Konyaspor 2 - 1
Konyaspor - Beşiktaş 0 - 0
1990-91 Beşiktaş - Konyaspor 3 - 0
Konyaspor - Beşiktaş 1 - 4
1991-92 Beşiktaş - Konyaspor 1 - 0
Konyaspor - Beşiktaş 0 - 3
1992-93 Beşiktaş - Konyaspor 7 - 0
Konyaspor - Beşiktaş 2 - 2
2003-04 Beşiktaş - Konyaspor 1 - 1 (İzmir'de)
Konyaspor - Beşiktaş 2 - 2
2004-05 Konyaspor - Beşiktaş 2 - 2
Beşiktaş - Konyaspor 2 - 1
2005-06 Konyaspor - Beşiktaş 0 - 1
Beşiktaş - Konyaspor 0 - 1
2006-07 Beşiktaş - Konyaspor 3 - 1
Konyaspor - Beşiktaş 2 - 1
2007-08 Beşiktaş - Konyaspor 1 - 0

Hasret Ergül
01-11-2008, 10:15
Konyada özdenin yerine kaleci geldimi bilen varmı?

Mehmet Erhan
01-11-2008, 10:18
Konyada özdenin yerine kaleci geldimi bilen varmı?

sırbıstandan damir kahriman(boşnak asıllı) isimli bi kaleci aldılar...

Hasret Ergül
01-11-2008, 10:19
Sezonun ilk yarısında sakatlık sorunuyla boğuşan Beşiktaş, Konyaspor karşılaşması öncesinde de sıkıntıları aşamıyor. Kara Kartallar’da Ricardinho, Mehmet Yozgatlı, Mehmet Sedef, Gökhan Zan ve Serdar Kurtuluş’un büyük bir olasılıkla Konya’ya götürülmeyeceği belirtildi. Maç kadrosu, bugün Ümraniye’de yapılacak antrenman sonrasında belirlenecek.

Hasret Ergül
01-11-2008, 10:19
sırbıstandan damir kahriman(boşnak asıllı) isimli bi kaleci aldılar...

hımm hayırlısı olmasın inş:D

Nihal Aslan
01-11-2008, 10:32
1-0 yada 1-0 bıter bu mac ben bu konyadakı maclardan korkar oldum ama inşallah 4-0 bıter :D

Bülent Girgin
01-11-2008, 10:33
Sezonun ilk yarısında sakatlık sorunuyla boğuşan Beşiktaş, Konyaspor karşılaşması öncesinde de sıkıntıları aşamıyor. Kara Kartallar’da Ricardinho, Mehmet Yozgatlı, Mehmet Sedef, Gökhan Zan ve Serdar Kurtuluş’un büyük bir olasılıkla Konya’ya götürülmeyeceği belirtildi. Maç kadrosu, bugün Ümraniye’de yapılacak antrenman sonrasında belirlenecek.

bu adamlar zaten kaç maç oynadilarki? son iki üç aydir oynamadilar, demekki kadroda büyük bir degisiklik yapamayacak ertugrul efendi.

Mehmet Erhan
01-11-2008, 10:35
1-0 yada 1-0 bıter bu mac ben bu konyadakı maclardan korkar oldum ama inşallah 4-0 bıter :D

iddialıyız bakıyorum...skoru tek geçmişsin...:D

Hasret Ergül
01-12-2008, 09:46
BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ali
İ.Toraman
İ.Kaş
İ.Üzülmez
Holosko
Cisse
Tello
Delgado
Bobo
Nobre

KONYASPOR

Oğuzhan
Gomes
Burak
Ömer
Da Silva
Neca
Sedat
Erman
Batista
Veysel
Murat

Hasret Ergül
01-12-2008, 09:46
Holosko
Cisse
Tello
Delgado
Bobo şu beşliye bakarmısınız yaa adrenalim yükseliyorum vallahi :oley:

Nihal Aslan
01-12-2008, 09:59
2-1 bitebilir yinede konya macları önceki maclarımızdan olsa gerek beni korkutuyor

Mehmet Erhan
01-12-2008, 10:05
nobrenin yerine s.özkanla başlamalı yada ankara maçı kadrosunu sürmeli...bu zor deplasmanda bu kadar hücum oyuncusu ile sahaya çıkmak sıkıntı yaratabilir...bence holosko sağda değil ilerde oynamalı...s.özkan oynayamazsa baki stopere girip kaş bekte tandoğan kanatta oynayabilir...

Nihal Aslan
01-12-2008, 10:07
bravo mehmet sabah kalkıp calıstınmı :D

Barış Aygün
01-12-2008, 10:11
Holosko
Cisse
Tello
Delgado
Bobo şu beşliye bakarmısınız yaa adrenalim yükseliyorum vallahi :oley:hıguaın de sıkıstrsaydı akıllı hocamız cok daha super olacaktı..hıguaınde koy araya avrupada destan yazmaya hazır ol...

Barış Aygün
01-12-2008, 10:12
nobrenin yerine s.özkanla başlamalı yada ankara maçı kadrosunu sürmeli...bu zor deplasmanda bu kadar hücum oyuncusu ile sahaya çıkmak sıkıntı yaratabilir...bence holosko sağda değil ilerde oynamalı...s.özkan oynayamazsa baki stopere girip kaş bekte tandoğan kanatta oynayabilir...sen hocanın asıstanı olsan mehmet :D mutlu hocanın yerıne sen cık sahaya :D :D

Mehmet Erhan
01-12-2008, 10:14
olabilir barış neden olmasın...ama önce birilerinin bizide görmesi gerekiyor...:D

Barış Aygün
01-12-2008, 10:20
olabilir barış neden olmasın...ama önce birilerinin bizide görmesi gerekiyor...:D Bana bak basa gecersen kadroyu kurarken bıze danısacaksın aama :D yoksa alırız paçanı asagıya :D

Mehmet Erhan
01-12-2008, 10:49
olur abiiiii...takımın başına geçtik de size danışması kaldı...:D neyse şu kadro nasıl sence: :P:
hakan,serdar k.,toraman,coloccini,m.sedef,s.özkan,cisse,delgado ,tello,bobo,holosko... yedeklerde şunlar olsun:rüştü,ali t.,g.zan,aydın,hıguain,i.kaş,batuhan(nobre)... :D

Barış Aygün
01-12-2008, 10:51
olur abiiiii...takımın başına geçtik de size danışması kaldı...:D neyse şu kadro nasıl sence: :P:
hakan,serdar k.,toraman,coloccini,m.sedef,s.özkan,cisse,delgado ,tello,bobo,holosko... yedeklerde şunlar olsun:rüştü,ali t.,g.zan,aydın,hıguain,i.kaş,batuhan... :D hıguan nerde onuda monte edersen 11e muhtesem olru...

Gökhan Özsoy
01-12-2008, 13:25
KONYASPOR
Oğuzhan
Gomes
Burak
Ömer
Da Silva
Mustafa
Sedat
Erman
Batista
Veysel
Murat

BEŞİKTAŞRüştü
Baki
İ.Toraman
İ.Kaş
İ.Üzülmez
Ali
Tello
Cisse
Delgado
Holosko
Bobo

Nihal Aslan
01-12-2008, 14:31
goruldugu uzere 1-0 malup durumdayız su an inşallah bole bıtmez ya

Nihal Aslan
01-12-2008, 14:40
ve ilk yarı konya spor 1-beşiktaş 0

Erkan Korkmaz
01-12-2008, 14:43
Bu Ali Tandoğan kendını yere atmaktan oyundanda attıracak, zaten ibrahim toramanla beraber ikiside cezalı duruma düştü...

Ezel Özsipici
01-12-2008, 14:57
Aklah karetmesin yhaA:( ilk yarıda beraberliği bulmamaız gerekiyodu nerde o kupa macndaki bol golüü beşiktaşş:(
a.tandogan cezalı serdar sakat toraman cezalı zan sakat diaatta gitti:(lige iyi baslayalım derken nogluyo yhaa:(inşş 2-1 felan alıırız zaten zemin desebn iğrenç top zıplamıyo bile:(erken buldulr golü yaslandılarr:(inşşalh alabiliriz 2.yarı:(

Barış Kahraman
01-12-2008, 15:14
en sonunda radyo açıldı ya.. dinliyebiliyorum.. alıcaz bu maçı :)

Erkan Korkmaz
01-12-2008, 15:37
Dakikalar tükeniyor...

Barış Kahraman
01-12-2008, 15:43
87de gelir belki gol :)

Ezel Özsipici
01-12-2008, 15:49
ohhhhhhhh beeee2 -1 geçmişti gönlümde öle oldu allhım sana sükürler olsun:'(:'(
90+4 bittiiiiiiiiiii aldıkkk iyi oynamadık belki istekliydik ama Golleri sanlı muhabbeti farklı süper bir lig olsunn:D:D:D yüreğime ininicekti alamıycaz diyee!!:zipla:

Erkan Korkmaz
01-12-2008, 15:51
Oh be :) valla hayırlısı olsun çok zor bi maç oldu güzel bi 3 puan...

Ezel Özsipici
01-12-2008, 16:00
Zor ama Güzel oldu:zipla:

Barış Kahraman
01-12-2008, 16:03
Nobre'den hayat öpücüğü !

Kartal'a Nobre hayat verdi !.. Beşiktaş Konyaspor deplasmanında tam beraberliğe razı olmuş durumdayken sahneye çıkan Nobre takımına adeta hayat verdi !.. Siyah-beyazlılar Konyaspor'u 2-1 mağlup ederek ikinci devreye 3 puanla başladı.
Müthiş bir atmosfer altında başlayan karşılaşmaya Konyaspor hızlı başladı. Ev sahibi ekip, Beşiktaş karşısında 14. dakikada organize gelişen bir atak sonunda Sedat Ağçay'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Golü ağlarında gören siyah-beyazlılar Bobo ve Ali Tandoğan ile tehlikeler yaratmaya çalışsa da ilk devre 1-0 Konyaspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Beşiktaş golle başladı. 49.dakikada Tello'nun kullandığı köşe atışına İbrahim Toraman kafayı vurarak takımına eşitliği getiren golü getirdi.

Golden sonra iki takım da saha zeminin donmasından dolayı güç anlar yaşadı.Karşılaşma tam 1-1 berabere bitecek derken, 90+3'de sahneye çıkan Nobre attığı golle takımına hem hayat hem de 3 puan getirdi.

Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 37 yaparken, Konyaspor'da 25 puanda kaldı.

KONYASPOR: 1 BEŞİKTAŞ: 2

STAT: Atatürk
HAKEMLER: Halis Özkahya, Cem Satman, Nihat Mızrak

KONYASPOR: Oğuzhan, Gomes, Burak, Ömer, Da Silva, Mustafa, Sedat, Erman (Dk 89 Fatih), Batista, Veysel (Dk Sabin), Murat (Dk 82 Koray)
TEKNİK DİREKTÖR: Ünal Karaman

BEŞİKTAŞ: Rüştü, İ.Kaş, Baki, İ.Toraman, İ.Üzülmez, Ali (Dk 74 Serdar Özkan), Tello, Cisse, Delgado (Dk 85 Nobre), Holosko, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR. Ertuğrul Sağlam

GOLLER: Dk 14 Sedat (Konyaspor) Dk 49 İbrahim Toraman Dk 90 Nobre (Beşiktaş)
SARI KARTLAR: Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Baki (Beşiktaş) Batista, Ömer (Konyaspor)

İLK YARIDAN DAKİKALAR
4. Dakikada Erman'ı ara pasına hareketlenen Veysel'den önce araya Beşiktaş savunması girdi.

9.Dakikada Yaklaşık 30 metreden bir şut girişiminde bulunan Tello'nun vuruşu yandan auta gitti.

Gol 14.Dakikada Gomez'in sağ kanattan getirdiği topu Murat Hacıoğlu göğsüyle Sedat'ın önüne indirdi. Topa çok sert vuran Sedat'ın şutu ağlarla buluştu. Durum şimdi 1-0

18.Dakikada Veysel Beşiktaş ceza sahasının dışından çok sert bir vuruş yaptı. Top üsten auta gitti.

20.Dakikada Bobo sağ kanattan getirdiği topu Konyaspor ceza sahasına ortaladı. Ali Tandoğan önüne gelen topu müsait bir durumda auta gönderdi.

22.Dakikada Cisse'nin Konyaspor ceza sahasının dışından çektiği şutu kaleci Oğuzhan üçarak kontrol etti.

37.Dakikada İbrahim Kaş'ın sağ kanattan yaptığı ortaya Bobo kafayı vurdu top üsten az bir farkla auta gitti.

43.Dakikada Tello'nun ortasına hareketlenen Ali Tandoğan'ın kale dibinde yaptığı vuruşu Oğuzhan son anda çıkardı.

45.Dakikada Konyaspor çok tehlikeli geldi. Beşiktaş savunmasının arkasına atılan topda Murat Hacıoğlu Rüştü ile karşı karşıya kaldı. Murat'ın şutunu Rüştü çıkardı. İkinci pozisyonda top Veysel'e doğru ortalandı. Golcü futbolcunun şutu üsten auta gitti.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR

46.Dakikada İbrahim Kaş'ın sağ kanattan getirdiği topu Konyaspor defansı uzaklaştırdı.

GOOOLLLLL 49.Dakikada Tello'nun kullandığı köşe atışında defanstan gelen İbrahim Toraman kafayla topu ağlara gönderdi. Durum şimdi 1-1

52.Dakikada Sağ kanattan İbrahim Kaş'ın yaptığı ortaya Bobo ayak koydu. Top üstten auta gitti.

56.Dakikada Holosko Bobo ile verkaça giip şutunu çekti. Top yandan auta gitti.

57.Dakikada Da Silva'nın uzaktan çektiği sert şutu Rüştü parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

60.Dakikada Delgado'nun yaklaşık 30 metreden çektiği sert şutu kaleci Oğuzhan kontrol etmeyi başardı.

66.Dakikada Konyaspor Beşiktaş savunmasının az adamla yakaladı. Sedat Ağçay'ın ceza sahası dışından çektiği şut üsten auta gitti.

69.Dakikada Delgado şık bir çalımın ardından şutunu çekti. Top üstten auta gitti.

73.Dakikada Da Silva'nın ortasına Murat Hacıoğlu kafayı vurdu. Top yandan auta gitti.

74.Dakikada Beşiktaş mutlak bir gol pozisyonundan yaralanamadı. Holosko'nun ortasında Serdar Özkan topu Bobo'ya doğru bıraktı. Brezilyalı oyuncunun şutunu Konyaspor defansı kayarak önledi.

83.Dakikada Tello'nun Konyaspor defansının arkasına attığı topla Bobo buluşmak üzereyken kalesinden çıkan Oğuzhan açıyı daraltı ve tehlikeyi önledi.

85.Dakikada Sabin bir anda Beşiktaş ceza sahasında topla buluştu. Ancak Sabin'in şutu üstten auta gitti.

GOOOOOLLLLLLLLLL 90+3'de sahneye çıkan Nobre Konyaspor ceza sahası içinde şutunu çekti ve top ağlarla buluştu.

Maçtan Notlar
Turkcell Süper Lig'de yapılan Konyaspor-Beşiktaş maçına taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı Atatürk Stadı içinde ve dışında toplam 1200 polis görev yaptı. Taraftarlar saat 12.00'den itibaren stattan içeri alınmaya başlandı. Taraftarlar, stada girerken iki noktada polis tarafından arandı. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşma öncesinde, stat tamamen doldu.

Beşiktaşlı taraftarlar kendileri için ayrılan bölümü maç başlamadan 1.5 saat önce doldurdu ve takımlarını desteklemeye başladı. Atatürk Stadı'na ilk olarak konuk ekip Beşiktaş saat 13.15'te geldi. Yaklaşık 20 dakika sonra da ev sahibi takım Konyaspor stada giriş yaptı. Her iki takım da maçtan 45 dakika önce sahaya çıkarak bir süre ısındı.

Beşiktaşlı taraftarlar, sahada ısınma hareketleri yapan kaleci Rüştü ve kaptan İbrahim Üzülmez'i tribünlere davet ederek tezahüratta bulundu. Sakatlığı devam eden Mehmet Yozgatlı, Ricardinho, Mehmet Sedef, Serdar Kurtuluş ve Gökhan Zan kadroda yer almadı. Beşiktaş'ın yeni transferi Holosko, ilk on birde forma şansı bulurken, Mert Nobre yedek soyundu.

Ayrıca Beşiktaş taraftarlarının terör örgütü aleyhine açtıkları dövizler dikkati çekti.
PAF takımları arasında yapılan maçta ise Konyaspor, Beşiktaş'ı 2-0 yendi.

Öte yandan, Konya Beşiktaşlılar Derneği'nin öğle saatlerinde Konya Damak Restoran'da verdiği yemekte, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, genel menajer Sinan Engin, asbaşkanlar Behçet Ümitlen, Ertunç Soğancıoğlu ve yönetici Hakan Aksoy ile yaklaşık 400 Konyaspor ve Beşiktaş taraftarı bir araya geldi.

Ezel Özsipici
01-12-2008, 16:11
Nobraa Toraman HeLal olsun uzun bir süreden sonra ilk golerinizi atıınız devamıını beklerizzZ:Dama alinin ve toramanın cezası kötü oldu:(

Bülent Girgin
01-12-2008, 16:45
bu maç hakkinda fazla yorum yapmak gereksiz bence, böyle bir sahada ve böyle aptal bir hakemin yönettigi maçta 1-0 ( aptalca ! ) geri düsüp ve maçi ertugrul efendiye ragmen alabildiysek baska söze gerek yok diye düsünüyorum ben, su ertugrul efendi oyuncu degisikliklerini zamanida yapabilmeyi ögrense ne kadar iyi olur ! tandogana nasil o kadar dayandi ben anlamadim !

Gökhan Özsoy
01-12-2008, 16:48
hayırlı olsun galip gelmek önemliydi bu maçta..:)

Gökhan Özsoy
01-12-2008, 17:02
"Maçın hakkı son dakikada geldi"

Beşiktaşımız'ın Konyaspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam galibiyeti hakeden tarafın kendilerini olduğunu söyledi. Sağlam sözlerini şöyle sürdürdü: "Çok aşırı bir soğuk ve bunun yanında zeminin buz olması kazanmak isteyen takımlar için kötü bir ortam. Biz bu ortamdan olumsuz etkilendik, bu şartlarda bile bol pozisyon ürettik, özellike ikinci devrede. Oyuncularımı tebrik ediyorum, böyle bir zeminde oynamak her takımın harcı değil. 7-8 çok net pozisyonumuz vardı, bir geçiş dönemi yaşıyoruz. Bir zaman gelecek ki bu pozisyonlardan daha çoğunu değerlendireceğiz. Maçı kazanmayı hakettik, futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmaya çalıştık ve maçın hakkını son dakikadaki gol verdi. Maçın son bölümünde kanatlardan gelmeye başladık, bu gelen toplarda hava hakimiyeti olan bir oyuncunun sahada olmasını istedim ve Nobre'yi oyuna sürdüm. Konyaspor evinde ilk kez mağlup oldu, bu şartlarda Konyaspor'u mağlup etmek çok zor. Bugün daha iyi olan ve galibiyeti hakeden bizdik. Transferde arayışımız var, yanlış isim almaktansa doğru ismi geç almanın daha doğru olur diye düşünüyorum. Bir yabancı ve bir yerli istiyoruz."

Bülent Girgin
01-12-2008, 17:07
7-8 çok net pozisyonumuz vardı demis ertugrul efendi , konyanin pozisyonlarini sayamadi heralde :D eger o sayamadiysa ben söyleyeyim,konyaninda bir o kadar gol pozisyonu vardi

Bülent Girgin
01-12-2008, 17:11
"Transferde arayışımız var, yanlış isim almaktansa doğru ismi geç almanın daha doğru olur diye düşünüyorum. Bir yabancı ve bir yerli istiyoruz."

aynen su sözleri yazin avusturya kampinda lig tv röportajindada söylemistin ertugrul efendì ! yapilan geç transferleri simdi göndermeye kalkiyorsun! besiktas sizlerin babalarinizin çiftligi degil, bunu unutmayin!

Barış Aygün
01-12-2008, 17:32
benım anlamadıgım delgado neden oyundan alınıyor ali tandogan canavarı facıaları oynuyor serdar ozkan yedek.....mac bır bır hıguaın oyuna alınmıyor...nobre 7 dakıka kala alınıyor...oyuna mudahale yok...hocam artık yeter ya su kadroyu duzgun cıkar bakı kas ali bırınden vazgececeksın artık mecbursun buna.....

Kemal Arıcıoğlu
01-12-2008, 17:35
bugün maçmı vardı ya...valla ben unutmuşum be:D

Mehmet Erhan
01-12-2008, 17:46
evet kemal maç vardı bugün...günaydın...:D çokda güzel bi maçtı...böyle bi sahada alınacak 3 puanda gerçekten çok önemliydi... ve biz o 3 puanı çokda güzel bi futbolla tarihi farkı kaçırarak aldık... sadece ilk yarıda 5 tane bile atabilirdik...yürümenin bile zor olduğu bi sahada futbolcular çok iyi oynadı ve hakederek 3 puanın sahibi oldu...tebrikler hepsine...tabi bazı bölümlerde bireysel hatalarda yapmadık değil...ama buzla kaplı bi sahada o kadarda olur diyip geçiştirmek lazım diye düşünüyorum... 90+3 te gelen bu gol ilerde çok işimize yarayacaktır...

Bülent Girgin
01-12-2008, 17:55
evet kemal maç vardı bugün...günaydın...:D çokda güzel bi maçtı...böyle bi sahada alınacak 3 puanda gerçekten çok önemliydi...ve biz o 3 puanı çokda güzel bi futbolla tarihi farkı kaçırarak aldık... sadece ilk yarıda 5 tane bile atabilirdik...yürümenin bile zor olduğu bi sahada futbolcular çok iyi oynadı ve hakederek 3 puanın sahibi oldu...tebrikler hepsine...tabi bazı bölümlerde bireysel hatalarda yapmadık değil...ama buzla kaplı bi sahada o kadarda olur diyip geçiştirmek lazım diye düşünüyorum... 90+3 te gelen bu gol ilerde çok işimize yarayacaktır...

hangi tarihi farktan bahsediyorsun memo? ben heralde baska bir maç seyrettim bugün :(

Mehmet Erhan
01-12-2008, 18:00
abi maçın çok geniş özetini izlemeni tavsiye ederim...ali tandoğan-bobo-cisse-delgado ve holosko ile uzaktan veya yakın mesafeden çekilen bi çok gollük şutumuz vardı ve bi türlü golü bulamadık...eğer 2.golü erken bulabilseydik dahada farklı bi galibiyet alabilirdik...

Bülent Girgin
01-12-2008, 18:14
abi maçın çok geniş özetini izlemeni tavsiye ederim...ali tandoğan-bobo-cisse-delgado ve holosko ile uzaktan veya yakın mesafeden çekilen bi çok gollük şutumuz vardı ve bi türlü golü bulamadık...eğer 2.golü erken bulabilseydik dahada farklı bi galibiyet alabilirdik...

bizim kadarda konya kaçirdi memo, eger ilk yarinin son dakikasinda atsalardi beraberlik bile hayal olurdu, istersen benim yazdigim maç yorumumu bir oku :D

Mehmet Erhan
01-12-2008, 18:19
bizim kadarda konya kaçirdi memo, eger ilk yarinin son dakikasinda atsalardi beraberlik bile hayal olurdu, istersen benim yazdigim maç yorumumu bir oku :D

ben senin yorumlarını okudum abi...senin söylediğinede katılıyorum...ilk devrenin son dakikasında golü yesek berabere bile kalamazdık belki...ama o pozisyona gelene kadar bizimde kaçırdığımız bi çok gol pozisyonu vardı...mesela ali tandoğan ve bobonun kafayla atamadığı goller,delgado ve cissenin şutları ve yine 2. yarıda bobonun kaçırdığı goller...bence biz onlardan daha iyiydik...daha çok pozisyon bulduk ve daha fazla gol kaçırdık...bu düşünceminde sonuna kadar arkasındayım...;)

Hasret Ergül
01-12-2008, 20:20
http://www.sporx.com/images/galeri/29/4949/B_1b08900c33e6e603728866a8ffb7d1d5.jpg

Bakiye dikkat :D

Barış Aygün
01-12-2008, 20:44
Ya Arkadas Tam Rahat Mac ızlıyeegız Dedık Yıne ınanılmaz Seyler Oldu...bakı Artık Yeter Ya Duzel Ya Giitt.... Hıguaın Hıguaın Hıguaın Kerlondan Vazgectım Barı Artık Hıguaın Oynasın Ya Yeterr Arkadas...

Bülent Girgin
01-12-2008, 20:55
bu poziosyonda korner vermedi hakem :(

Bülent Girgin
01-12-2008, 20:58
Ya Arkadas Tam Rahat Mac ızlıyeegız Dedık Yıne ınanılmaz Seyler Oldu...bakı Artık Yeter Ya Duzel Ya Giitt.... Hıguaın Hıguaın Hıguaın Kerlondan Vazgectım Barı Artık Hıguaın Oynasın Ya Yeterr Arkadas...

baris baki son haftalarda süper oynuyor, gerçi bugün çok aptalca bir hata yapti ama yinede takimin en iyilerindendi benim görüsüme göre

Kemal Arıcıoğlu
01-12-2008, 23:10
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62635F61625F636161695162686B66686B62649E9C938486.j pg

Altuğ Özübir
01-12-2008, 23:24
Güzel bi deplasman olmus :) Fedarasyonunda ısı gucu yok sanırım bu sene beni engelliyo deplasmanlara gitmiyim diye hep zor zamanlarda oynatıyolar..

Volkan Kaya
01-13-2008, 09:09
zor bı deplasmandan bu sartlar altında 3 puan almak basarıdır ne olursa olsun.ayrıca sanırım nobre holosko nun gelmesıyle bıras hareketlenıceekk.

Burak Türüdü
01-13-2008, 10:21
zor bı deplasmandan bu sartlar altında 3 puan almak basarıdır ne olursa olsun.ayrıca sanırım nobre holosko nun gelmesıyle bıras hareketlenıceekk.
bencede hareketlencek gecen sezon higuaın oynayamadıgı için cogunlukla nobre ilk 11 deydi şimdi holosko gelince işi zora girdi sanki bu sezon cok gol atacakmıs gbime geliyo yani cok gol derken 8-9 tane nobreden fazlası beklenemez.gol atsında kim atarsa atsın.besiktas sampiyon olsun:ok:

Ozan Karabulut
01-13-2008, 13:27
bence bu 3 puana en çok ali tandoğan sevinmeli.puan kaybetseydik kaçırdığı 3 gol başına patlardı

Şule Artarlar
01-13-2008, 14:58
+1903 + 3 puan :)

Ozan Karabulut
01-15-2008, 17:34

bülent abi ali tandoğan abdestli olsaydı sonucun doğru çıkacaktı:D