PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 19-İbrahim Üzülmez

Barış Kahraman
08-30-2007, 16:05
http://goal.com/resultsimg/6732.jpg

İbrahim Üzülmez (d. 1974, Artvin) Şu anda Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde oynayan Türk futbolcu.

İzmit’te hayvancılık ve çiftçilikle geçinen bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen İbrahim Üzülmez, küçük yaşlarda babasından gizli gizli tarlaya kaçıp, topun peşinde koşarak futbola sevdalandı. Radyodan dinlediği maçlarda Metin Tekin’e hayran olan İbrahim’in en büyük hayali Beşiktaş’ı İnönü Stadyumu’nda seyretmekti.

16 yaşında tarlada arkadaşlarıyla futbol oynarken Gönenspor'lu yöneticiler tarafından keşfedildi. Gönenspor'da 1 yıl oynadıktan sonra Karabükspor'a transfer oldu, ancak kadroya giremedi. Ardından Amasya'ya askere gitti ve askerdeyken Amasyaspor'da kiralık oynadı. Askerlik dönüşü İbrahim 1 Lig'e, Gaziantepspor'a transfer oldu ve 1,5 sene burada oynadı. Transfer döneminde hayali gerçekleşti ve Beşiktaş’la anlaştı. İbrahim’in yıldızı, 2002/2003 sezonunda iyice parladı ve ardından Milli Takım'a seçildi.

Siyah-Beyazlı taraftarlar onu Deli İbrahim diye bağrına bastı.

İstikrarlı futbolu ve sahada bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile tanınan futbolcu, unutulmaz performanslar da sergilemiştir. 3-0'lık Barcelona galibiyetindeki inanılmaz futbolu ve 1-0'lık Galatasaray galibiyetinde, hiç kullanmadığı sağ ayağıyla attığı gol, bunlardan bazılarıdır.

Barış Kahraman
09-07-2007, 03:42
Çok mücadele ediyor, çok koşuyor ama büyük hedefleri olan beşiktaşa bunlar yetmiyor.. ibo oynayacaksa defansif oynicak rakip kaleye fazla yaklaşmıcak yoksa atagımız kesiliyor.. Sol tarafta topu kitliyor resmen.. tamam kaybetmiyor ama ortada açamıyor açsada faydalı olamıyor.. sanırım artık ibrahim üzülmez dönemi bitiyor..

Gökhan Özsoy
09-07-2007, 03:43
yaa tmm takıma katkısı çok olmuştur kaptanımız ama bu adam bence besiktasta çok bile oynadı..:S:

Burak Bayrak
09-07-2007, 03:55
delİ İbo Sirdan Bİr TopÇu Ama BeŞİktaŞimizda Formasi İÇİn Oynayan İkİ KİŞİden Bİrİ Onlar GerÇekten BeŞİktaŞ Formasini DeĞerİnİ Bİlİyorrr !!! Helal Olsunn Delİ İbrahİmm !!

the_eagle
09-07-2007, 04:00
Ben İbrahim'in bi maçını hatırlarım AKçaabat Sebat'ın ilk çıktığı sene. hani 1-0 mağluptuk Trabzonda hatırlayan olur belki. Şampiyon olduğumuz yıl. İbrahim ikinci yarı oyuna bi girdi. Sebat'ın sağ paramparça :D O günden bugüne 4 yıl geçti. İbrahim eskiden mücadelesiyle kazanıyodu. Şimdi onu da yavaş yavaş kaybettiğini gözlemliyorum. Örnek Sheriff maçı. Zenci resmen hallaç pamuğu etti. Ortalar falan o konuya girmiyoorum zaten herkesin düşüncesi hemen hemen aynı.

Gökhan Özsoy
09-07-2007, 04:02
gs ye attığı sağ ayağıyla attığı golü unatamıyorum..:Dama hala çözemedim nasıl attı o golü die..:S:

ortaları konnusuna gelince senede 1 2 tane oluyo bi tanesi zürih maçına denk geldi bakalım 2.sini kaç maç bekliycez:(

the_eagle
09-07-2007, 04:02
Onu kimse çözemedi Kendini zorlama :D :D

Barış Kahraman
09-07-2007, 04:04
geçen sene geçirdiği sakatlıktan sonra ikili mücadeleleri düşerek kazanıyor :) yani düşecek faul olacak anca öyle :) mücadelesi tükeniyor gibi.. eskisi gibi kondisyonu ve gücü kalmadı.. ee yaşta ilerledi.. ama deli ibo her zaman bir numaralı beşiktaşlılardandır.. seviyoruz seni deli :)

the_eagle
09-07-2007, 04:06
Charisteas bana öyle girseydi bi daha yürüyemezdim heralde:D Gözümün önünden gitmiyo. Ben yine delidir bişey olmaz dedim ama abartmışım insan olduğunu unutmuşum :)

Serkan Uşak
09-07-2007, 04:34
büyük kaptan deli ibo hırsı mücadelsi yeter chelsea maçında dakka 90 da topu sol kanattn öle bi sürmüştiki omaç en çok koşan admdı orda öel koştu an ben aniden öne doğru atlamıştım yürü be olm salanım benim deli ibo ulan diye herkes bana bakıyodu :)

Barış Aygün
09-07-2007, 09:58
hem delisin hem delikanllı.sen bızım delı kaptanımızsın...:zipla:

Utku Altıncık
09-07-2007, 11:18
mücadeleci hırçınsın delisinn seviyoruz seni

Barış Aygün
09-08-2007, 10:22
delisin işte hem delısın..hem kaptnımzı sevıoruz sen..

Bülent Girgin
10-24-2007, 22:46
bravo kaptan bugün hala nasil oynadigini veya oynayabilecegini herkese gösterdin !!!!!helki boboya verdigin gol pasi süperdi

Hasret Ergül
10-24-2007, 22:49
Kaptan saygılarımı sunuyorum:hii:

Barış Kahraman
10-24-2007, 23:26
büyük maçların adamı :P: pehhhh.. bu maç güzeldi en azından çok büyük hatalar yapmadı..mükemmel bir asist yaptı ya bi asistine çok benziyor hatta aynısı geçen senenin maçı çıkaramadım neyse :) iyiydi..

Gökhan Özsoy
10-24-2007, 23:45
bu mata defansta ve ofansta gerçekten ii oynadı ama ben hala karşıyım deli ibo'nun beşiktaşta oynamasına..fikirlerimi değiştirmem bir maç güzel oynadı die..
ama kafasını kaldırdığı zaman orta yapabileceğini gösterdi bize inş kendiside anlmıştır bunu..

Mehmet Erhan
10-25-2007, 10:28
herkes gibi kaptanda gayretliydi,iyiydi...devam...

Bülent Girgin
10-25-2007, 11:16
bu mata defansta ve ofansta gerçekten ii oynadı ama ben hala karşıyım deli ibo'nun beşiktaşta oynamasına..fikirlerimi değiştirmem bir maç güzel oynadı die..
ama kafasını kaldırdığı zaman orta yapabileceğini gösterdi bize inş kendiside anlmıştır bunu..

herkes gibi kaptanda gayretliydi,iyiydi...devam...

ya neden "takimin en iyisiydi " demeye diliniz varmiyor anlamadim !!!!

Hasret Ergül
10-25-2007, 11:17

takımın en iyisi tellodu bence ondan abii :D en iyisi olarak görsek söleriz senimi kırıcaz:D

Bülent Girgin
10-25-2007, 11:23
ben maçin ancak ikinci yarisini seyrettim, valla takimin en iyisiydi bence, 2 tane süper pas verdi, ki bir tanesi gol oldu, adam o boyla ingilizlerden kafa toplarini bile aldi, adam hiç kaçirmadi, daha ne yapsin üzülmez ?

Hasret Ergül
10-25-2007, 11:27
ABi biz birşey yapmadımı diyoruz_?
Sadece bize göre tellonun maçın adamı olduğunu söylüyoruz yada bobonun, üzülmezin performansını inkar eden yok karalayanda...

Elif Kaya
10-25-2007, 11:30
:bagir: :bagir: :bagir: bravo üzülmez ben bu kadar iyi olcağını beklemiyordum.

Bülent Girgin
10-25-2007, 11:31
neden üzerinize aliniyorsunuz :D, benim fikrim üzülmez maçin en iyisiydi!!!bu kadar basit

Hasret Ergül
10-25-2007, 11:33
üzerime alınma olayı değilki bu karşılıklı görüş belirtmiyormuyuz....

Kaptana saygım her zaman vardır veee hep sevmişimdir...

Gökhan Özsoy
10-25-2007, 11:51

belkide geçmişteki kötü izleri silecek kadaar ii deildi..:(
bence hala sezon içinde 4 5 maç iyi, diğer maçları vasat veya vasatın altında olan birr futbolcu..:( bence maçın yıldızı bobo'ydu 2 goldede imzası vardı..

Hasret Ergül
11-01-2007, 08:17
Kaptan dün çok kötüydün...

H.Hüseyin Uluçay
11-15-2007, 21:24
çok mücadele ediyor olabilir ama bence fazla güzel oynamıyor :nono:

çarşı_1903me
12-02-2007, 01:43
ortaları güzel açsa daha iyi olur ben alıştım artık onun topu dışarıya atacağını önemli olan sadece defansda adama geçit vermesin yeter

Bülent Girgin
01-10-2008, 07:42
3. dalya yolda
Beşiktaş Kaptanı İbrahim, bu hafta Konyaspor karşısında görev yaparsa, resmi formayla 300. maça ulaşacak. Siyah-beyazlı oyuncu, böylece 300 maça ulaşan 18 Beşiktaşlı arasına girecek .

Beşiktaş'ta, Jean Tigana göreve geldiğinde, takvim yaprakları 2005 Ekim'inin 31'ini gösteriyordu. Gittiği takımlarda yaptığı gençleştirme operasyonlarıyla tanınan Fransız hoca, siyah - beyazlı takımın başına geçtiğinde herkes İbrahim Üzülmez'in sezon sonu gönderileceğini düşünmüştü.
Gösterdiği performansla Tigana'nın gözüne giren kaptan, her zaman gençlerden fazla koştu ve tecrübelerini onlara aktardı.
Futbolunun son yıllarında orta yapmasını öğrendiğini itiraf edecek kadar kendisi ile barışık olan İbrahim Üzülmez, hafta sonu oynanacak olan Konyaspor karşısında 300. maçına çıkacak. Siyah - beyazlı takımın adeta efsaneleşen 100. yıl kadrosunda büyük başarılara imza atan tecrübeli futbolcuyu beğenmeyenlere en güzel cevabı Fatih Terim onu Milli Takım'a alarak verdi.
Scala döneminde Beşiktaş'a gelen emektar oyuncu, Daum, Lucescu, Del Bosque, Rıza Çalımbay, Tigana ve Ertuğrul Sağlam dönemlerinde hep ilk on birde yer alarak adını tarihe yazdırdı. İbrahim, hafta sonu Konyaspor maçında forma giyerse 300 resmi maç oynamış olan 18. Beşiktaşlı olacak.

GURUR TABLOSU
OYUNCULAR SEZON YIL MAÇ
Rıza Çalımbay 81-96 16 603
Ulvi Güveneroğlu 79-93 15 496
Mehmet Özdilek 88-01 14 494
Kadir Akbulut 80-94 15 429
Metin Tekin 82-96 15 428
Gökhan Keskin 85-96 12 415
Ahmet Özacar 55-71 17 414
Samet Aybaba 77-88 12 401
Feyyaz Uçar 83-94 12 392
Kaya Köstepen 58-69 12 381
Sanlı Sarıalioğlu 63-15 13 376
Hakkı Yeten 32-48 17 348
Şeref Görkey 31-50 20 340
Recep Çetin 88-98 11 337
Ali Gültiken 84-95 12 320
Tayfur Havutçu 97-06 10 318
Hüseyin Saygun 39-53 15 303
İbrahim Üzülmez 00-08 8 299

dip not : burada büyük besiktasli, adam gibi adam ertugrul efendiyi göremedim nedense

Bülent Girgin
01-18-2008, 21:58
Kazim Kanat, 18.01.2008

Üzülmez ve 300 maç!
Bir yerlerde karşılaşırsam sanırım görünmemek için saklanırım. Öyle ya bir zamanlar kanatlarım altına aldığım sonra da acımasızca eleştirdiğim İbrahim Üzülmez'in bir tek sözüne cevap veremeyeceğimi bildiğim için böylesine utançla başımı öne eğerim.
Efendiler!
İbrahim Üzülmez, Beşiktaş kaptanı olarak 300'üncü resmi maçına imza attı. Bu büyük onurun önünde saygıyla eğiliyorum.
Ey Beşiktaşlılar!
Geçmişte Samet, Ulvi ve Kadir'den esirgediğiniz ilgiyi, bu fedakar, 'kurşun askerlerden' sonuncusu olan İbrahim Üzülmez'e gösterin ve Kasımpaşa maçında sevgi ile bağrınıza basınız.
Sevgili Üzülmez,
Beşiktaş tarihine ismini şimdiden altın harflerle yazdırdın. Bizim söylediklerimiz sadece teferruat.
Saygılarımla.

Erkan Korkmaz
01-18-2008, 22:22
500 e kadar yolu var kaptan :)

Nihal Aslan
01-19-2008, 09:47
oyunu tartısılır ama adam bu kadar zamndır besıktasta takımın abisi sayılır zamanı geldiğindede futbol hayatını sonlandırdıgı takım olur inşallah (ondan pek şüphem yok ama)

Hasret Ergül
01-19-2008, 21:44
Deli İbooooooooooo :) 4 gol senin eserindir orda adamları kattın birbirine yaptın bişeyler :D Seviyoruz seni büyük kaptan :)

Emre Dikdoğmus
02-03-2008, 15:35
kim ne derse desin kim ne kadar seni eleştirse de sen bnm vazgeçilmezimsin.syn kaptan ı lowe you

Gökhan Özsoy
02-04-2008, 15:57
"Atamayana atarlar"

Kaptan İbrahim Üzülmez, Rize yenilgisini farklı bir pencereden yorumladı. Tecrübeli oyuncu, “Futbolun en basit ve doğru kuralıdır: Atamayana atarlar... Ligde ve Avrupa’da harika goller atan Bobo, basit şansları değerlendiremedi. Arkadaşlarımızın üzerinde şanssızlık vardı. Biz de tıpkı Nobre gibi, Bobo’yu da destekleyeceğiz. Şimdi önümüze bakıyoruz” diye konuştu.

Adnan Direnç
02-04-2008, 16:47
Bu Sezon Sonu Jubile Gerek Benceeee İboyaaaa Bide Şampiyonlukla Taçlandırısak Süper Olar :)

Şule Artarlar
02-04-2008, 17:16
Adam kendini BEŞİKTAŞ a adamış ne jubilesi bırakmaz kolay kolay ..=)

Bülent Girgin
02-04-2008, 18:55
en az iki sene daha oynar üzülmez

Adnan Direnç
02-04-2008, 20:38
Zirvedeyken Bırakcaksın....
Yoksa Yerden Toplarız İboyuuuu Harcarız Yazık Olur...

Mehmet Erhan
02-05-2008, 10:31
adnana katılıyorum bu yıl olmasada gelecek yıl son senesi olmalı...yoksa sonu hüsran olur...

Anıl Mungan
02-18-2008, 17:34
eskiden hızı vardı oynuyordu zaten tek özelliği hızlı olmasaydı artık eski hızıda yok bıraksın futbolu beşiktaştayken

Barış Aygün
02-18-2008, 17:59
ben olsam ıbrahım abının yerınde hocam artık yavas yavas aydını mehmet sedefı koy benım yerıme her mac 11 de cıkarma benı cocukları alıstır yavas yavas....

Onur Sert
02-18-2008, 20:54
ya arkadaşlar evet gerçeten beşiktaş formasının hakkını vermeye çalışıyo olabilir ama hani şu defansta topu taça atmak yerine rakibe arkasını dönüp topu saklaması yokmu beni çıldırtıyor bunu dünyanın hiç bir yerinde hiç bir defans oyuncusu hiç bir rakibine karşı yapmıyor ben onu öyle görünce çileden çıkıyorum onu güren olursa lütfen rica etsin ben bıktım çünkü...........

Gökhan Özsoy
02-19-2008, 04:01
Zirvedeyken Bırakcaksın....
Yoksa Yerden Toplarız İboyuuuu Harcarız Yazık Olur...

adnana katılıyorum bu yıl olmasada gelecek yıl son senesi olmalı...yoksa sonu hüsran olur...

hangi zirveden bahsediyorsunuz arkadaşlar..:( ibrahim bence hiçbir zaman iyi bir futbolcu olamadı bence ne beşiktaşta oynamayı ne milli takımda oynamayı hakediyor..
sonuna gelince hep hüsrandı zaten yine hüsran olur.. ama şöyle yapabilir bu sene şampiyon olursak yapsın jübilesini otursun evinde..

Barış Aygün
02-19-2008, 09:59
ibo ne zaman ki top saklamaktan geri donmekten vazgecıp dıkıne rakıbe oynarsa kı bu saatten sonra cok zor....ozaman ıyı topcu olur hatta orta acamamasına ragmen avrupanın aradıgı bırı olurdu...

Mehmet Erhan
02-19-2008, 10:06
hangi zirveden bahsediyorsunuz arkadaşlar..:( ibrahim bence hiçbir zaman iyi bir futbolcu olamadı bence ne beşiktaşta oynamayı ne milli takımda oynamayı hakediyor..
sonuna gelince hep hüsrandı zaten yine hüsran olur.. ama şöyle yapabilir bu sene şampiyon olursak yapsın jübilesini otursun evinde..

ben adnana katılıyorum derken zaten son senesi olmalı lafına katılıyorum...hiç bir zaman beğenmedim futbolunu beğenmem de çünkü çok basit bi futbol anlayışı var...topu alıp sürüyor sürüyor sürüyor, sonra da hoopp geriye pas,ya da kaleciye pas...bi de topla sıkıştığı zamanlarda taca atmak yerine arkasını rakibe dönüp topu saklama sevdası da ve bu yüzden topu kaybetmesi de ayrı bir vaka...hüsran sözüne gelince esas hüsranı bu yıl futbolu bırakmazsa yaşayacak, göreceksin... ;)

Bülent Girgin
02-19-2008, 21:09
keske bütün futbolcularimizda ibrahim gibi elinden gelenin en iyisini yapmaya çalissa :( adam besiktas tarihine geçti siz hala kalkmis burada neler yaziyorsunuz ibrahim hakkinda, heleki ibrahim besiktasa geldiginde ilkokula giden çocuklar simdi böyle bir futbolcumuza laf atiyorlarya :( :(

Mehmet Erhan
02-20-2008, 10:51
keske bütün futbolcularimizda ibrahim gibi elinden gelenin en iyisini yapmaya çalissa :( adam besiktas tarihine geçti siz hala kalkmis burada neler yaziyorsunuz ibrahim hakkinda, heleki ibrahim besiktasa geldiginde ilkokula giden çocuklar simdi böyle bir futbolcumuza laf atiyorlarya :( :(

ibrahimin kişiliğine değil futboluna laf ediyoruz ve beşiktaşı bırakana kadar da edeceğiz...çünkü artık devri kapandı... :hii:

Aylin Şengül
02-20-2008, 14:26
adam ben solbek değilim diye basbas bağırırken ısrarla solbekte oynatıp bundan daha iyisini beklemek gereksiz..

Mehmet Erhan
03-11-2008, 09:46
Kaptan 34 yaşında...

Kaptanımız İbrahim Üzülmez, 34. yaş gününü takım arkadaşları ve teknik heyet ile birlikte antrenmanda kutladı. Kaptan İbrahim Üzülmez'in yaş günü nedeniyle yapılan, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, antrenörler ile futbolcuların katıldığı kutlamada, pasta kesildi.

İbrahim, arkadaşlarından, kendisine verilebilecek en güzel hediyenin sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırmak olduğunu söyledi. Futbolcular ise İbrahim Üzülmez'e en güzel hediyeyi vermek için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler ve sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldıracaklarına söz verdiler.

Kaynak: AA

nice yıllara kaptan...doğum günün kutlu olsun...

Ayşegül Alparslan
03-11-2008, 09:56
oo ibrahim doğum günün kutlu olsun ama bu arada emeklilik yaşın gelmiş nerdeyse :))

Bülent Girgin
03-11-2008, 10:27
oo ibrahim doğum günün kutlu olsun ama bu arada emeklilik yaşın gelmiş nerdeyse :))

ne demek emeklilik yasi gelmis? en az iki sezon daha oynar, daha genç :D

Şule Artarlar
03-11-2008, 10:37
bencede İbrahime verilebilecek en güzel hediye sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırmak olur =)

Erkan Korkmaz
03-11-2008, 13:26
Bence artık bu sene bıraksın şampiyonlukda ona süper bir jübile olur....

Mehmet Erhan
03-12-2008, 09:33
Motivasyon primi

Beşiktaşımızın Kaptanı İbrahim Üzülmez, gol atana 1000 dolarlık prim sözünün Kayserispor maçında bir espriyle ortaya çıktığını belirterek, "Yeter ki şampiyon olalım, prim vermek bize düşmez ama gerekirse her gol atana 1000 dolar prim veririm" ifadesini kullandı. Beşiktaş'ın kaptanı, "Önemli olan takımın başarısı ve şampiyonluğu. Kayseri maçından önce Tello ile aramızda bir sohbet geçmişti. Ben de Tello'ya 'Gol at sana 1000 dolar' dedim. Onu motive etmek için söyledim. Baktım iş ciddiye bindi. Ve şimdi söylüyorum hangi arkadaşımız gol atarsa atsın o arkadaşıma 1000 dolar prim vereceğim" diye konuştu. Kaptan önlerinde zorlu 9 maç olduğunu ifade ederek, "Trabzon karşısında da tribünleri dolu görmek istiyorum" dedi.

Kaynak: Sabah

12.03.2008

Beste Özdemir
03-14-2008, 19:20
yaşLandı artıkk :S bıraksın genclerin önünü acsın..

Barış Kahraman
03-14-2008, 19:40
büyük kaptan :) yaşlı kurtun bırakma vakti geldi seneyede takımda kalsın sonra kulübeye hapsolmadan bıraksın..

Erkan Korkmaz
03-14-2008, 23:40
vay be kaptana bak takıma prim dağıtıyor maşallah :D

Barış Aygün
03-24-2008, 06:08
ozaman bundan sonraki maçların hepsini kazanıp..herkesın yenılmesını bekliycez...oh ne ala memleket hep birilerinin sonuclarını bekliyoruz....

Ezel Özsipici
03-24-2008, 14:34
bence kptana cok hakszlık ediliyor ruhuyla beşiktas inancıyla toramanla ovar hkıını yemeyelim bence ne olrsa olsun o farklı defans dörtlüsünde bence en iyi o hiçteyse uğrasıyo

Mehmet Erhan
04-18-2008, 09:26
Kaptana jübile teklifi!

Kaptanımız İbrahim Üzülmez'e jübile teklif edildiği öğrenildi. Tecrübeli futbolcumuzun, 'Yönetim gelecek sezon sol kanata oyuncu almalı. Her yere yetişemiyorum' diye söylemesi üzerine yöneticilerimizin başkanımız Yıldırım Demirören'e, 'İbrahim Üzülmez'e jübile yapalım' teklifini sunduğu öğrenildi. Demirören'in de İbrahim Üzülmez ile görüşerek, 'Geçen sezon boş mukaveleye imza atarak Beşiktaş'a gönülden bağlılığını ispat ettin. Sana güzel bir jübile yapalım. Gelecek sezon takımda antrenör ya da istediğin bir görevi yap' teklifi yaptığı bildirildi.

1 YIL DAHA OYNAMAK İSTİYOR

İbrahim Üzülmez'in başkanımız Yıldırım Demirören'e, '2009'un mayıs ayına kadar sözleşmem var. Gelecek sezon şampiyon bir takımın kaptanı olarak futbol hayatımı noktalamak istiyorum' diye cevap verdiği öğrenildi. 8 yıldır siyah-beyazlı formayı giyen 34 yaşındaki tecrübeli futbolcumuz, Serdar Özkan ile birlikte Beşiktaşımızın 2003'teki şampiyon kadrosunda yer almıştı. Siyah-beyazlı yönetimimiz, 2 sezon önce de kaptanımız Tayfur istememesine karşın jübile yapmış, tekliflerini kabul etmeyen Sergen ile de yollarını ayırmıştı.

Demirören: Kulübe ipotek koymadım

Başkanımız Yıldırım Demirören, kendisini eleştirenlere yeniden yanıt verdi. Kendisi hakkında siyah-beyazlı kulübümüze ipotek altına aldığı iddialarına sert bir şekilde karşı çıkan Demirören, “Bugüne kadar 40 milyon dolar verdim, gerekirse 40 milyon dolar daha veririm. Takım kötüye gidince seslerini yükseltenler, ocak ayındaki seçim zamanı ortadan kayboldular. Mademki Beşiktaş'ı yönetmeye bu kadar talipliler, neden seçim zamanı ortaya çıkmıyorlar. Ancak yine de tüm camiada birlik ve beraberlik olması için kimseye küsmüyorum ve elimi uzatıyorum” dediği öğrenildi.

Kaynak: Yeni Şafak

18.04.2008

beni en çok üzen onun rezil olmasını izlemek,colin richards onu her pozisyonda elini kolunu sallayarak dalga geçerek geçtiğinde bu üzüntü şiddetlendi,colin ortaları yaparken o on metre geriden gelip ortanın havadan süzülüşünü izlediğinde üzüntüm agresifleşmeye dönüştü,fizyolojik yaşlanma diye bir şey vardır...bu arkadaşımız artık aklı varsa efendi gibi futbolu bırakmalı ve daha da fazla rezil olmamalıdır,çünkü futbola devam ederse karşısına da colin richards gibileri çok çıkacak,ERTUĞRUL SAĞLAM'I DA KINIYORUM,AYDIN KARABULUT'U OYNATMADIĞI İÇİN.AFERİN SAĞLAM,BU YOLDA DEVAM ET...BRAVO SANA... :(h5): sende yap artık şu jübileni ibo...

Şule Artarlar
04-18-2008, 10:49
ßence bi yere gitmez İbrahim üzülmez..

Barış Kahraman
04-18-2008, 12:12
ibo artık yap jübileni.. sende taraftar tarafından yollanmadan bırak..

Barış Aygün
04-18-2008, 12:38
gercekten ıbrahım abımızın artık kendı ıstegıyle yavasyavas kendınden nefret ettırmeden dozunda bırakması lazım..

Özgür Harmankaya
05-29-2008, 08:44
Seriç diye bi herif almışlar hadi yine iyisin Delinho...

Barış Aygün
05-29-2008, 12:44
bu serıc orta yapmayı bılmıyor kı... :(

Mehmet Erhan
05-29-2008, 13:21

daha önce çıplak gözle hiç izledinmi barış serici...eğer izlediysen ve kendisi bizde oynamaya başladığında dediğin gibi çıkarsa demek ki yine bir yönetim fiyaskosu daha yaşamış olacağız...ama umarım dediğin çıkmaz...

Barış Aygün
05-29-2008, 15:22
daha önce çıplak gözle hiç izledinmi barış serici...eğer izlediysen ve kendisi bizde oynamaya başladığında dediğin gibi çıkarsa demek ki yine bir yönetim fiyaskosu daha yaşamış olacağız...ama umarım dediğin çıkmaz... goruntusunu ızledım ıbo topu kaldıramazdı bu da asagıdan top atamıyor ama ınsallah benım gordugumden daha ıyı olur...yoksa cıddı bır fıaysko..

Bülent Girgin
05-29-2008, 15:43

ögrenir, zaten antrenörde stajyer, beraberce ögrenirler

Barış Aygün
05-29-2008, 15:44
ögrenir, zaten antrenörde stajyer, beraberce ögrenirler :D kesın abı gorenır kımle ogrenmedı kı :D

Mehmet Erhan
06-23-2008, 13:04
O DA MARATON.COM.TR'YE KONUŞTU!..

Beşiktaş’ın emektar kaptanı İbrahim Üzülmez’den, MARATON.COM.TR’ye çarpıcı açıklamalar!..

Tecrübeli oyuncu, A Milli Takım’ın Euro 2008’deki başarısı, Beşiktaş’ın yeni transferleri ve Roberto Carlos hakkında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

İşte İbrahim’in açıklamaları…

“ŞANSIMIZIN YARDIMIYLA BURAYA GELDİK”

Milli takımımız zaman zaman kötü oynasa da şansımızın yardımıyla buraya geldik. Yine şansımızın yardımıyla Almanya’yı geçeceğimizi umuyorum. Herkesi kutluyorum. Çok iyi mücadele ediyorlar. Zaten biz kendi mücadelemizi ortaya koyarsak dünyanın her takımıyla kora kor baş ederiz.

“NİHAT’IN PERFORMANSI İYİ DEĞİLDİ”

Nihat attığı gollerin dışında bana göre istenilen performanstan uzaktı ama yalnız kaldığı zamanlarda çok oldu. Yanında Semih olunca daha etkili...

“ÇOK ZOR MAÇ OLACAK”

Almanya iyi takım ama tek maçlı müsabakaların neticeleri önceden kestirilemez. Ben bireysel olarak milli takımımızı çok beğeniyorum.. Almanlar hiç bir zaman oyun disiplininden kopmuyorlar. Bizim açımızdan çok zor bir maç olacak. Portekiz maçından sonra ‘Herkes yenildik ama zaten Portekiz bizim rakibimiz değildi’ dediler. Bu çok yanlış bir yorum. Turnuvadaki her takım bizim rakibimiz.

“MEHMET TOPAL SÜPER BİR OYUNCU”

Mehmet Topal beni hiç yanıltmadı... Müthiş oynuyor. Süper bir oyuncu bence.

“EURO 2008’DE YOKUM DİYE SAÇIMI BAŞIMI YOLMUYORUM”

Şampiyonada olmak isterdim. Elemelerde bir çok maçta oynadım ama yokum diye de saçımı başımı yolmuyorum. Çünkü bu bana yakışmaz.

“EN İYİSİ RUSYA”

En çok Rusya’yı beğendim. Bizden çok daha iyi ve göze hoş gelen futbol oynuyorlar.

“KULÜBEDE OTURMAK PROBLEM DEĞİL”

Seriç’in kötü futbolcu olduğunu düşünmüyorum.. Yıllarca İtalya’da oynamak kolay değil. Forma için mücadele edeceğim. Kazanan takım olacak. Takım kaptanıyım bu saatten sonra kulübede oturuyorum diye problem de çıkaracak değilim. Bu bana yakışmaz . Bu saatten sonra takıma abilik yapıp herkesi şampiyonluk havasına sokacağım. Ayrıca Seriç’in en iyi arkadaşı ben olacağım...

“EKREM DAĞ İYİ TRANSFER”

Ekrem Dağ’ı uzun yıllardır takip ediyordum. Çok iyi ve kuvvetli bir oyuncu. Hem sağ hem de sol kanatta başarıyla oynayabiliyor. İyi transfer.

“ÖRNEK ALDIĞIM CARLOS BU DEĞİL”

Roberto Carlos’un gösterdiği performans bana göre yeterli değil. Bana yetersiz geldi. Benim bundan önceki yıllarda izlediğim Roberto Carlos bu değil. Benim izlediğim örnek aldığım Roberto Carlos bu değil.

“YABANCI OLSAYDIM HEYKELİMİ DİKERLERDİ”

Ben yabancı olsaydım benim heykelimi dikerlerdi. Ama maalesef burası Türkiye. 8 senede bir çok üst düzey maçta iyi oynadım. Liverpool, Barcelona, Chelsea maçlarında hep sahanın yıldızıydım ama değer verilmiyor. Yine en çok ben eleştiriliyorum ama sağlık olsun ben zaten eleştirisiz yapamıyorum. Artık eleştiri kanıma işlemiş.

MARATON.COM.TR ÖZEL

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/48073_2_080623131530.jpg

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/48073_3_080623131530.jpg

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/48073_4_080623131530.jpg

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/48073_5_080623131530.jpg

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/48073_6_080623131530.jpg

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/48073_7_080623131530.jpg

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/48073_8_080623131530.jpg

Mehmet Erhan
07-18-2008, 11:45
'PAF'la idman yaparım'

İbrahim Toraman ile ettiği kavga sonrası satış listesine konan İbrahim Üzülmez, Beşiktaşımızdan gitmek istemediğini söyledi. 8 yıldır bu camianın içinde olduğunu söyleyen Üzülmez, "Affedilmeyi çok bekledim. Ancak sanırım birileri gitmemiz için olayı basına sızdırdı" dedi. Üzülmez, "Şimdi yönetim diyor ki 'Geçmiş dönemlere ait 400 bin YTL alacağını silelim, 500 bin YTL para getir bonservisini al.' Takımda kalırsam garanti alacağım 700 bin YTL var. Bu şartlarda gitmeyeceğim. Gerekirse PAF takımla idmana çıkarım" diye konuştu.

Kaynak: Sabah

18.07.2008

Erkan Korkmaz
07-18-2008, 15:47
Git artık yeter be toramanıda harcayacaklar senın yuzunden

Nuray Kurt
07-18-2008, 19:20
bir ibrahim vardı canı sıkılan

Adnan Direnç
07-19-2008, 12:01
alacak tabi parasını çatır çatır :)

kim olsa gitmez

Barış Kahraman
08-20-2008, 14:26
Tek derdi jübile

Kampta cereyan eden 'terlik kavgası' nedeniyle sıkıntılı bir dönem geçiren eski kaptanımız ve tecrübeli oyuncumuz İbrahim Üzülmez, kadro dışı kaldığı günleri hafızasından silmeye çalıştığını söyledi. 34 yaşında olduğunu hatırlatan İbrahim, "Yolun yarısında çok önemli bir ders aldım" diye konuştu.

Kavga nedeniyle pazu bandını kaybeden tecrübeli oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Takıma döndüğüm için mutluyum. Artık tek düşüncem futbol hayatımın en güzel günlerini geçirdiğim Beşiktaş'a bir süre daha hizmet edip, jübilemi burada yapmak."

Mehmet Erhan
08-20-2008, 16:29
"Yolun yarısında çok önemli bir ders aldım"

yolun yarısı derken !!! yolun sonu olacaktı heralde...dili sürçmüş sanırım... :)

Barış Kahraman
08-20-2008, 18:43
"Yolun yarısında çok önemli bir ders aldım"

yolun yarısı derken !!! yolun sonu olacaktı heralde...dili sürçmüş sanırım... :)

yaş 35 yolun yarısı demek.. o şiiri bilmiyosun demekki mehmet :)

Mehmet Erhan
08-20-2008, 18:45
yaş 35 yolun yarısı demek.. o şiiri bilmiyosun demekki mehmet :)

cahit sıtkı tarancınının yaş 35 şiirini kim bilmez...en bilinen şiiri o zaten...yalnız yaşamı için demişse o doğru...ben futbolculuğu için diyorum yolun sonu diye... :)

Bülent Girgin
08-20-2008, 18:47
cahit sıtkı tarancınının yaş 35 şiirini kim bilmez...en bilinen şiiri o zaten...yalnız yaşamı için demişse o doğru...ben futbolculuğu için diyorum yolun sonu diye... :)

sen hiç 68 yasinda futbolcu gördünmü mehmet? :D:

Barış Kahraman
08-20-2008, 18:49

ee adamın futbol için yolun yarısı diyecek hali yokya :)

Mehmet Erhan
08-20-2008, 18:49
sen hiç 68 yasinda futbolcu gördünmü mehmet? :D:

amatör ligde ve burda çok gördüm...adam sağlığı elverdikçe oynamaya devam ediyor ve edecek... :D

Barış Kahraman
08-20-2008, 18:53
konu dağılmaya başladı.. ibrahim üzülmez hakkında yorumlara devam edelim..

Muhammet Sancak
08-20-2008, 19:35
seneye yolcu nasılsa bır yıl daha alır parasını

Onur Aksu
08-23-2008, 23:59
bırak artık YETER ne olur yeter!!!i.ü

Burak Sönmez
08-24-2008, 16:03
Söylenecek pek fazla birşey yok. Çok fazla emeği var iyi niyetle birşeyler yapmaya çaılşıyor ama çalışmak yeterli degil maalesef artık bırakmalısın eski kaptan.

Bülent Girgin
08-25-2008, 07:33
ben seni dün aradim ! antalyanin bütün ataklari soldan geldi !yolgeçen hani gibiydi sol tarafimiz !

Mehmet Erhan
08-25-2008, 09:53
ben seni dün aradim ! antalyanin bütün ataklari soldan geldi !yolgeçen hani gibiydi sol tarafimiz !

bunun nedeni hücum oynamaya alışmış tellonun sol bekte oynaması ve aydının da yeterli desteği sağlamaması... eğer tello sol bekte, holosko sağ açıkta oynatılmaya devam ederse çok yazık olacak bu kadroya ve takıma... :(

Barış Kahraman
08-25-2008, 13:26
deli ibo yu aramayanmı vardı? dünkü maçtan sonra eski kaptanın değeri daha çok belli oldu sanırım..

Sercan Kandemir
08-25-2008, 13:33
bunun nedeni hücum oynamaya alışmış tellonun sol bekte oynaması ve aydının da yeterli desteği sağlamaması... eğer tello sol bekte, holosko sağ açıkta oynatılmaya devam ederse çok yazık olacak bu kadroya ve takıma... :(

dogru tello pek gergindi her ataktan sonra aydina bakip niye geri dönmüyorsun gibiydi deli ibomuzu aramaya gerek yok o bitdi öldü artik kosan savasan genclerimiz var mehmet sedef emre özkan gibi sol bek onlara emanet olmali lazim

Salim İnce
08-25-2008, 13:39
Dünkü maçta İbrahim Üzülmez oynasa bu kadar sıkıntı çekmezdik. Sol açık oynamaya alışmış bir adamı sol beke çekersen olacağı bu. Üzülmez yine kadroya döndürülmeli. Ama onunda bu sezon son sezonu olacak. O gittikten sonra ne yapacağız. Kim oynayacak orada. Ya seric ile sözleşme imzalayıp oynatacaksın yada alt yapıdan emreyi çıkartıp kolay maçlarda oynayarak tecrübe kazanmasını sağlayacaksın. Sol beke en yakın zamanda bu sorunun çözülmesi gerekiyor. Yoksa canımız çok yanacak...

Samet Sahin
08-27-2008, 20:27
deli ibonun emekliligi geldigini düsünenlerdenim yerine seric gibi degil cok iyi bir solbek almak lazım

Emrah Kahraman
08-27-2008, 20:42
abi bu adam laz fazla konşmamak lazm bu adam hakkında valla :)

Bülent Girgin
08-27-2008, 20:58
deli ibonun emekliligi geldigini düsünenlerdenim yerine seric gibi degil cok iyi bir solbek almak lazım

hala anlamadiniz yahu :D adam 8 senedir besiktasta, bunu kesecek futbolcu daha gelmedi besiktasa :D antalya maçi bir kez daha gösterdiki üzülmezsiz olmuyor :D

Samet Sahin
08-27-2008, 21:01
hala anlamadiniz yahu :D adam 8 senedir besiktasta, bunu kesecek futbolcu daha gelmedi besiktasa :D antalya maçi bir kez daha gösterdiki üzülmezsiz olmuyor :D

abi üzülmezin ayagına top geldiginde ben korkuyorum valla .. ne orta acar ne kademeye girer ne oyunu kurar sadece top rakipteyken iyi defans yapıyor .. geldigi ilk sene cok iyiydi hızlı koşardı fırtına gibi ama artık yok yani sac bas yolduruyor gecen sene gördük .. tello sadece oraya alışamadı bence oturur oraya yada baska bir adam almamız lazım solbeke ..

Atilla Sezer
09-19-2008, 15:44
bu sene üzülmez cok kadroda yer bulacagını sanmıyorum heleki dünki macta seric'in iyi oynamasından sonra

Hulya Eski
10-20-2008, 15:38
çok hırskı bi oyuncu ya

Doğan Köksal
11-05-2008, 18:41
ya bi orta yapmayı öğrenseydi..Real Madrid de oynardı :D

Berkay Özgültekin
11-05-2008, 19:16
Verdigi tere emege saygi göstermek lazim kaptanlik yapmistir jübilesinide burda yapmasini dilerim

Barış Kahraman
02-27-2009, 23:37
deli ibo kesilmiyor :) kazma falan ama son haftalarda delide çıkışta :)

Barış Kahraman
03-03-2009, 22:10
ankaraspor maçı: son maçlardaki performansı bu maçtada vardı.. iyi bindirmeler yapıyor.. Ne oluyor bu deli ibo ya yav?

Barış Kahraman
03-14-2009, 21:14
Gençlerbirliği maçı; Yine çok koştu çok çalıştı, gün geçtikçe ortaları güzelleşiyor.. Şaşırtıyorsun bizi Deli :)

Ayşegül Alparslan
03-14-2009, 21:36
valla doğru diyorsun yaa bu ibrahim böyle bu hızla giderse 40'ını görür :D bu yaşta bu ne enerji

Ata Arslanoğlu
03-14-2009, 23:35
Bu yaşına rağmen canla başla mücadele ediyor.Helal olsun İbrahim Kaptanımıza...

Barış Kahraman
03-22-2009, 22:42
Beşiktaşımız'ın en tecrübeli isimlerinden İbrahim Üzülmez uzun bir aradan sonra yeniden milli takıma seçildi.

Fatih Terim'in sol kanatta yeniden görev vermeye hazırlandığı İbrahim Üzülmez, DHA'ya özel açıklamalarda bulunarak mutlu olduğunu şu sözlerle dile getirdi: "En son İstanbul'da oynadığımız Yunanistan maçında forma giymiştim. O günden sonra davet edilmemiştim. Mutluyum, demek ki performansımız arttığı zaman hocamız da görüyor. Milli takımda bulunmak her futbolcunun hayalidir. Ben de o mutluluğu şu anda yaşıyorum"

Türkiye'de en çok eleştirilen oyunculardan biri olduğunu bildiğini belirten ama bunlara kulak asmayarak işine baktığını söyleyen Üzülmez, "Ben her zaman işime bakmaya çalıştım. Sahada görev verildiğinde en iyisini yapmaya çalıştım. Genel olarak baktığımızda performansımın şu anda iyi olduğunu düşünüyorum. Böyle önemli bir maçta hocamızın beni kadroya dahil etmesi beni mutlu ediyor. Görev verilirse sahada da hocamızı mahçup etmeyeceğimi düşünüyorum" diye konuştu.

Milli futbolcu İspanya maçları öncesinde ise "Çok iyi oyunculara sahip yıldızlar topluluğu bir takım. Rakipten çok bizim nasıl bir performans sergileyeceğimiz önemli. Milli takımda da çok önemli oyuncular var. İnanıyorum ki biz kendi mücadelemizi, kendi isteğimizi, hırsımızı sahaya yansıtırsak istediğimiz sonuçları elde edeceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Barış Kahraman
04-04-2009, 21:54
kayserispor maçı; ne oluyor bu adama? 35ten sonra futbolunu geliştirdi, milli takımdan sonra bugünkü maçtada oldukça etkiliydi..

Bahadır Kasım
04-05-2009, 00:58
insan hem mesleğinde hem özel hayatında bu kadar profosyonel olur. kocaeli vergi rekortmeni beşiktaş istikrar rekortmeni.

Barış Kahraman
04-05-2009, 02:16
insan hem mesleğinde hem özel hayatında bu kadar profosyonel olur. kocaeli vergi rekortmeni beşiktaş istikrar rekortmeni.

eleştirilere en güzel cevabı veriyor! dediğin gibi tam bir profosyonel..

Volkan Kaya
04-05-2009, 13:41
ne olursa olsun kapasitesi bu adamın ve biz onu yıllar sonra da hep bizde bir deli ibo vardı diye hatırlıcaz :)

Ezel Özsipici
04-05-2009, 14:42
o kadar küfürr yemesinee ragmn kayserili futbolculardnn !! :@
ayrı seviyoruz be onu hiç unutmıcaz :)

Barış Kahraman
06-02-2009, 23:32
Türkiye:2 - Azarbaycan:0
2.golümüzü atan ibrahim üzülmez iyice havaya girdi.. gerçekten ibrahimden beklenmeyecek bir goldü :) bravo deli..

Kıyasettin Tasar
06-03-2009, 16:28
Türkiye:2 - Azarbaycan:0
2.golümüzü atan ibrahim üzülmez iyice havaya girdi.. gerçekten ibrahimden beklenmeyecek bir goldü :) bravo deli..

demekki sorun beşiktaşta yahu,adam meğerse takır takır gol atıyormş :D

Merve Beşkardeş
06-03-2009, 19:14
demekki sorun beşiktaşta yahu,adam meğerse takır takır gol atıyormş :D
yok beşiktaşta da atardı ama lig erken bitti ibo için :D

Kıyasettin Tasar
06-04-2009, 14:39
yok beşiktaşta da atardı ama lig erken bitti ibo için :D

hahahaha :DDD bu sene kupa maçında attı bi tane diye hatırlıyorum ve 3 yıldan sonraki ilk golüydü bjk de :D

Merve Beşkardeş
06-04-2009, 22:46
hahahaha :DDD bu sene kupa maçında attı bi tane diye hatırlıyorum ve 3 yıldan sonraki ilk golüydü bjk de :D
yahu adamın mantığı şu:"geç olsun,güç olmasın." :D

Kıyasettin Tasar
06-05-2009, 00:19
yahu adamın mantığı şu:"geç olsun,güç olmasın." :D

bence adam akıllı,az atıyor golü ki değeri bilinsin :DDDDDDDDDD

Merve Beşkardeş
06-05-2009, 00:31
bence adam akıllı,az atıyor golü ki değeri bilinsin :DDDDDDDDDD
:D tabi o da bi ihtimal :D

Nuray Kurt
06-05-2009, 23:08
21.yüzyılda hala ibrahim üzülmezi konuşuyoruz hayret valla.

Uğur Şimşek
06-06-2009, 00:24
o bir ekol artık futboluyla olmasada deli ibrahimimiz bizim o bitanemiz:D

Merve Beşkardeş
06-06-2009, 01:53
o bir ekol artık futboluyla olmasada deli ibrahimimiz bizim o bitanemiz:D
keşke futboluyla da bitanemiz olabilse :)

Uğur Şimşek
06-06-2009, 02:02
keşke futboluyla da bitanemiz olabilse :)

ah keşkem keşkem keşkem olabilseydi keşkemmmm:D:D

Özge Kayhan
08-17-2009, 22:16
Deli İbo yine süperdin..

Uğur Şimşek
08-17-2009, 22:26
ali zituniyi delirtti:D: kendine benzetti

Uğur Şimşek
08-20-2009, 22:15
İbrahim Üzülmez İkinci Kez Baba Oldu

Başarılı futbolcumuz İbrahim Üzülmez'in eşi Neslihan Hanım, bugün bir erkek çocuk dünyaya getirdi.
Üzülmez çifti, bu sabah Acıbadem Hastanesi'nde 3 kilo 840 gram ağırlığında dünyaya gelen bebeğe Emir ismini verdi.

Ela isimli kızı bulunan İbrahim Üzülmez, ikinci kez babalık sevinci yaşadı. Doğum sırasında eşi Neslihan Hanım'ın yanında bulunan Üzülmez, Ankara'ya giden Takımımız'a akşam üstü katılacak.

Üzülmez çiftine çocukları ile birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür dileriz.

Ertürk Yıldırım
09-05-2009, 08:37
Ahhh bide orta yapmayı bilseydin be delii :))

Ferit Şimşek
11-26-2009, 16:33
Manchester United: 0 BEŞİKTAŞIMIZ: 1..

Bu adam yaşlandıkça bişeyler oluyo buna :))

Süperdi Helal Olsun..!

Deli..Deli..Deli..

Onur Kurtcu
12-04-2009, 22:51
walla kızıyoruz çıldırıyoruz ama onsuz da olmuyo,bugün asist yapcak adam aradık,iyice dinlenmiştir bugün artık,cska maçında asistlerini bekliourz:))

Barış Kahraman
12-04-2009, 22:55
adam 8 teknik direktör değiştirdi hala sol tarafta oynuyor.. Mücadelesi, hırsı, hızı ve azmiyle daha da oynar.. arada hata yapsa da onsuz olmuyor.. deli ibo!.

Mustafa Balcılar
12-05-2009, 00:24
bugün rızayı, mutluyu, hatta baba hakkıyıda aradık.
koskoca beşiktaş bi deli iboyu arıyorsa yazık ki yine yazık.

Bahadır Karaçanta
12-07-2009, 08:52
sene sonunda futbolu bırakırsa beşiktaş kariyerini zirvede bitirmiş olacak ,bu sene hakikaten cok iyi delinho :)

Emrah Kahraman
12-09-2009, 23:07
Ne kadar sinir etsede orta yapamasada içindeki Beşiktaş aşkı hırsı beni ona bağlıyor..Belkide hemşeri oluşumuzdan dolayıdır :)

Can Dönmez
12-15-2009, 14:32
gelmiş geçmiş en iyi oyuncumuzsun

Mehmet Ak
12-19-2009, 21:50
16 yaşında tarlada arkadaşlarıyla futbol oynarken Gönenspor'lu yöneticiler tarafından keşfedildi.

Son maçlarda Müthiş Ortalar yapıyor Şampiyonlarligi dahil.. fener maçı bursa maçı falan aklımda kalanlar

Ertürk Tekin
02-23-2010, 12:56
sene sonunda futbolu bırakırsa beşiktaş kariyerini zirvede bitirmiş olacak ,bu sene hakikaten cok iyi delinho :)

sene 2010 dahada hızlı koşuyo :D bırakmayıda düşünmüyor :D

Ertürk Yıldırım
03-16-2010, 13:54
bitmek tükenmek bilmeyen enerji ah orta yapmayı öğrense denizli maçındada iyiydi her maçta iyi bu adam :)) ne içiyo maça çıkarken bu ya :D ibooo doğruyuu söylee iboo dogruyuu söylee bugün ne içtiinnn bugün ne içtinn :D

Erhan Küçük
08-31-2010, 16:13
Kaptanımızdan , nostalji bir resim...Herzamanki gibi yine çok ciddi .:siga:

http://3.bp.blogspot.com/_AnaOCW9cP80/THY9Z4eokgI/AAAAAAAACGw/D8HMcKNK-Ro/s400/deli.jpg

Hidayet Koç
08-31-2010, 16:14
Ne gerek var Robinho ya? Verin 10 numarayı DeLi İbO ya.. :D
Ooooooo.. DeLi ibrahimmm.... =))

Ertürk Yıldırım
08-31-2010, 16:23
bu adam manyak bu adam deliiii bu adam bitanee bu adam büyük kaptan bee...ulan şu yaşına geldin bu yaşta öğrendin orta yapmayı buda bi başarıdır :)

Mustafa Balcılar
08-31-2010, 16:30
adam tam orta yaparken başını kaldırmaya başladı yaşı 37 oldu :D

Bektaş Gur
09-03-2010, 17:44
Gelsede Messi Zillisi , Bitmeyecek Deli İbo Sevgisi !

Hidayet Koç
09-20-2010, 10:38
İbrahim: Hiç Sağ Bek Oynamadım

Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe derbisinde Ekrem Dağ'ın sakatlanmasının ardından oyuna girip sağ bek mevkisinde oynamasıyla ilgili olarak, ''Amatörde bile sağ bek oynamadım'' dedi.

Tecrübeli futbolcu, maçtan sonra yayıncı kuruluş Lig TV'ye verdiği röportajda, buna rağmen elinden geleni yaptığını belirterek, ''Amatörde bile sağ bekte oynamadım ama böyle önemli bir mücadelede sağ bek olarak görev yaptım. Hocamız bana karşımdaki oyuncunun çabuk olduğunu söyleyerek, orada görev yapmamı istedi. Herhalde benim çabukluğuma güvendi. İlk 5-10 dakika sıkıntı yaşadım ama daha sonra o mevkiye de alıştım'' diye konuştu.

Maçta yedek kulübesinden dahi kendi mevkisinde İsmail Köybaşı'yı uyardığının hatırlatılması üzerine İbrahim, şunları söyledi:

''İsmail'i ben çok seviyorum. Bu takımda başka yabancı oyuncu olmasından ziyade İsmail'in görev almasını isterim. Kendisinin zaman zaman defansif anlamda biraz daha konsantre olması lazım. Bugün de aynı şeyi kendisine söyledim. Eksiklerini giderdiği zaman Türk futboluna uzun yıllar hizmet edecektir.''

İbrahim Üzülmez, maçla ilgili yaptığı değerlendirmede ise ilk yarı rakibin, ikinci yarıda da kendilerinin daha iyi oynadığını kaydederek, ''Onlar ilk yarı, biz ikinci yarı yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Hafta içi maçın yorgunluğunu göz önüne aldığımızda bizim için iyi sonuç diyebilirim'' dedi.

Bulent Yazici
09-20-2010, 18:51
eger bu takimda bi fenomen futbolcu araniyorsa bu kesinlikle ibodur
hatta suan icin Turkiye sinirlarinin fenomeni kesinlikle ve kesinlikle delidir
yok boyle bi adam abi helal olsun

Mehmet Erhan
09-23-2010, 09:38
İ19... :D

http://img716.imageshack.us/img716/3555/m0d5k.jpg

Uğur Şimşek
09-23-2010, 11:57
madrid üzüntüden bitirsin kendini :):) adam sağ bek bile oynadı be

Hidayet Koç
09-24-2010, 09:49
İbrahim Üzülmez'e ödül!

Kabataş Beşiktaşlılar Derneği, Beşiktaş Futbol Takımı'nın tecrübeli ismi İbrahim Üzülmez'e özel ödül verdi.

İbrahim Üzülmez'e ödül! Derneğin Feriye Restoran'da düzenlenen ödül gecesinde, sporcu olmanın koşullarını tam anlamıyla yerine getirdiği ve siyah-beyazlı ekipte teknik direktörlük yapan yerli ve yabancı teknik adamların vazgeçilmez ismi olduğu için İbrahim Üzülmez'e özel ödül verildi.

Üzülmez'e ödülünü dernek başkanı Mehmet Kaynak verirken, gecede en başarılı Beşiktaşlı genç sporcu ödülünü ise 100 metre engellide Türkiye Şampiyonu olan milli atlet Bilge Yıldırım aldı.

Ümit vadeden genç Beşiktaşlı sporcu ödülü, 2000 metre engellide Türkiye Şampiyonu olan milli atlet Suna Kılıç'a, en başarılı genç Kabataşlı öğrenci ve sporcu ödülünü de Sercan Cansu'ya verildi.

Hidayet Koç
09-24-2010, 13:43
Üzülmez: Yaş takıntım yok

Beşiktaş'ın tecrübeli kaptanı, takımın durumundan kariyerine önemli açıklamalarda bulundu. İbrahim Üzülmez, "Sahada yaşlı genç oyuncu yoktur. Mücadele eden, etmeyen oyuncu vardır" dedi.

Beşiktaş'ın 36 yaşındaki emektar kaptanı İbrahim Üzülmez, son dönemde sanki yeni futbola başlamış genç bir oyuncunun heyecanı ile takımına katkı sağlamaya devam ediyor. 11 yıldır giydiği Beşiktaş forması ile sürekli ilk 11'in değişmez isimleri arasında yer alan İbrahim, bu sezon da teknik direktör Bernd Schuster'in gözüne girmeyi, başardı.

Tecrübeli oyuncu bu sezon geride kalan haftaları ve kendi performansını değerlendirdi.

Performanslarını her geçen hafta artırdıklarını söyleyen İbrahim, "İyi bir takıma sahip olduğumuzu düşünüyorum. Hem saha içerisindeki istek ve arzuyla, hem de saha dışındaki davranışlarımızla iyi bir takıma sahip olduğumuzu düşünüyorum. Ama tabi ki bunu sezon sonunda şampiyonlukla taçlandırmamız gerekiyor. Onun içinde bundan sonraki süreçte bu performansımızın artarak devam etmesi gerekiyor" dedi.

İbrahim Üzülmez, Beşiktaş'ta forma giydiği dönemdeki 8. teknik direktör Schuster için, "Teknik direktörümüzün en büyük artısı saha içerisinde çok istekli bir takım yaratması oldu. Daha agresif ve savaşan bir takım olduk. Hocamızla özellikle çok güzel bir kamp dönemi geçirdik. Herkesin de istediği ve arzusu üst seviyede. Farklı oyuncular zaman zaman oynamasına rağmen, oynayanıyla oynamayanıyla takım içinde bir birlik ve bütünlük var. Hocamızda bizlere katkı sağlıyor. Umarım bundan sonraki süreçlerde de hocamızın da katkısıyla daha iyi şeyler yaparız takım olarak" ifadelerini kullandı.

"REKABET BAŞARIYI GETİRİYOR"
Tecrübeli oyuncu sürekli değişen ilk 11'ler ve oynayan oynamayan futbolcular arasında sorun olmadığını belirterek, "Bu sezon üç günde bir maç yaptığımız için hocamız herkese şans vermeye çalışıyor. Bir rekabette var tabi ki. Oynayan oyuncu bundan sonraki süreçlerde de formayı kaptırmamak için daha iyi mücadele ortaya koyuyor. Dolayısıyla bu rekabetinde şimdiye kadar bu başarıyı getirdiğini görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu rekabetin devam etmesi gerekiyor. Beşiktaş takımında bundan sonraki zamanda bütün oyuncular üzerine düşen görevleri fazlasıyla yerine getirmelidir" dedi.

"SAĞ KANATTA DA OYNARIM"
Üzülmez, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe derbisinde ilk kez sağ kanat oynamasını ve Antalyaspor maçında yine aynı kanatta görev alması halinde ne düşüneceğini ise, "Bu konuda hocamızla konuşmadık ama sonuçta Beşiktaş'ın oyuncusuyuz. Hocamız bize nerede görev verirse orada elimizden gelen mücadeleyi yaparız. Fenerbahçe maçında sağ kanatta görev yapmak için oyuna girerken zaman zaman tedirginliklerim olmuştu. Bu bölgede ilk defa oynuyorsunuz. Dolayısıyla sizin için yeni bir bölge. Saha içerisine baktığınız zaman çokta aksadığımı düşünmüyorum. Sonuçta Antalyaspor maçı bizim için önemli bir maç. Hocamızda bana nerede görev verirse orada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım. Biz her rakibe saygı duyuyoruz. Burada önemli olan bizim nasıl bir performans sergileyeceğimizdir. Sonuçta iyi bir takım olduğumuzu gösteriyoruz. Amacımız bundan sonraki süreçte de bu başarımızın devam etmesi" şeklinde açıkladı.

"FİZİĞİM EL VERDİĞİ SÜRECE OYNARIM"
Tecrübeli futbolcu 40 yaşına kadar forma giyip giymemesi konusunda ne düşündüğü sorusuna ise, "Bence artık Türkiye'de bu yaş takıntısının ortadan kalkması gerekiyor. Sonuçta sahada istekli olan, mücadele eden, agresif olan oyuncu kim olursa olsun ona sahip çıkılması gerekiyor. Bu Avrupa'da fazlasıyla yaşanıyor. Bizim ülkemizde de yaşanması gerekiyor. Ayrıca bazı hocalarımızın söylemiş olduğu bir söz var; 'Saha içerisinde yaşlı genç oyuncu yoktur. Saha içerisinde mücadele eden, etmeyen oyuncu vardır'. Ben de bunu yapmaya çalışıyorum. Şimdiye kadar da başarılı olduğumu düşünüyorum. Bundan sonraki süreçte de inşallah başarım devam eder. Benim yaş takıntım yok. Şu yaşta futbolu bırakacağım diye düşünmüyorum. Ben fiziki olarak mücadele eden bir oyuncuyum. Dolayısıyla fiziğim bana el verdiği sürece oynamak istiyorum. Ama kaç yaşında bırakırız onu bilemem. Ben iyi olduğum sürece Beşiktaş yönetiminin de benim düşünceme saygı duyacağını düşünüyorum. Ben şuanda futbol oynamak istiyorum. İyi bir durumdayım. Sonuçta ben oynamak istediğim sürece yönetiminde bu konuda bana anlayış göstereceğini düşünüyorum" cevabını verdi.

"QUARESMA'YI GETİRENİ KUTLARIM"
İbrahim son olarak takımın yıldız oyuncularından Quaresma ile de iyi bir ilişkileri olduğunu söyledi.

Portekizli yıldızn takıma büyük katkı yaptığını vurgulayan Üzülmez, "Quaresma ile aramız çok iyi. Benim hiç bir arkadaşım ile sorunum yok. Kaldı ki Quaresma'nın da göstermiş olduğu performansla ne kadar önemli bir transfer olduğunu hepimiz görüyoruz. Dolayısıyla da bu transferde emeği geçenleri kutlamak lazım. Ben Quaresma'nın takımı çok sahiplendiğini, çok iyi biri olduğunu ve bundan sonraki süreçte de bu performansının devam etmesini bekliyorum. Zaman zaman kendisiyle defansif anlamda konuşup tartışıyoruz. Ama kendi aramızda çözüyoruz bir sıkıntımız yok. Son olarak Karabük maçından sonra konuşmuştum kendisiyle. 'Bugün ofansif olarak iyiydin ama defansif anlamda yardımcı olmadın' dedim. Güldük. Bunları kendi aramızda hallediyoruz" diye konuştu.

Bulent Yazici
09-24-2010, 17:05
arkada i19 onde q7:))) takima bak

Hidayet Koç
10-19-2010, 12:39
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1133347018169&ref=mf

İ19 ULAN!!!

Barış Kahraman
10-22-2010, 10:06
@Porto maçı; 36 yaşındaki yaşlı kartal her zaman ki gibi canla başla mücadele etti, bir kaç sene önce taraftar gönderilmesi için elinden geleni yapıyordu şimdi bakıyoruz takımın en iyilerinden.. helal olsun..

Ertürk Yıldırım
10-22-2010, 16:01
ne şut çektii be :)..sinirlendi bence orada...sizde çekin ulan dercesine deli ettiniz iyice beni..bir şut çekmezmiyiz ya ceza sahası dışından

Ertan Akpınar
10-22-2010, 19:36
heykeli dikilmesi lazım üzülmez'in

Ertan Akpınar
11-07-2010, 13:00
har maç i.üzülmez topiği faal olucak gibi