Orijinalini görmek için tıklayınız : 2.Hafta Beşiktas : 73 - Pınar Karşıyaka : 77
Hüseyin Balcı
10-14-2007, 11:17
Tarih : 17 Ekim Çarşamba
Saat : 18.30
Salon : Akatlar
Hüseyin Balcı
10-17-2007, 09:14
maça gelecek olan varmı arkadaşlar ?
Hasret Ergül
10-17-2007, 09:21
Akatlar çok uzak olduğu için ben gidemiyorum basket maçlarına kolay kolay anca hafta sonu falan ayarlayabildiğim zaman gitmeye çalışıyorum...
Giden arkadaşların ellerine kollarına boğazlarına sağlık:)
Hüseyin Balcı
10-17-2007, 09:26
ne alakası var etiler karşıya baya yakın inönüden yakın en azından çok deli tribün olacak bugün...
çıldırt bizi delirt bizi kartalım bu salonu başlarına yıkalım :bagir:
Hasret Ergül
10-17-2007, 09:29
ne alakası var etiler karşıya baya yakın inönüden yakın en azından çok deli tribün olacak bugün...
çıldırt bizi delirt bizi kartalım bu salonu başlarına yıkalım :bagir:
benim için ters vede geç oluyor hüseyin alla alla :dov:
Hüseyin Balcı
10-17-2007, 09:33
benim için ters vede geç oluyor hüseyin alla alla :dov:
anladım :) kızma :melek:
Özgür Kuda
10-17-2007, 12:11
18:30 a maç koyulur ya.. hem akşam milli maç var hemde avcılardan akatlara yetişmek zor.. bence dişe diş bir mücadele olacak.. baştan sıkı tutarsak işi kazanırız. pivotumuz yine faul sıkıntısı yaşamaz umarım.
Hüseyin Balcı
10-17-2007, 12:26
akatlkar adamı sakatlar 3000 kişi aynı anda çıldırınca manyak oluyo atmosfer imkanı olan herkes gelsin arkadaşlar KOLPA çarşının halini görsün herkes ...
Hüseyin Balcı
10-17-2007, 12:58
http://www.youtube.com/watch?v=O2XHHsclAB4&mode=related&search=
unutmadık unutmayacaz kafkafın ...
Hüseyin Balcı
10-17-2007, 13:00
http://www.youtube.com/watch?v=O2XHHsclAB4&mode=related&search=
senin yerine ben koydum abi...bi şey değil... :D
eh bizde teşekkür edelim bari :)
Mehmet Erhan
10-17-2007, 13:02
önemli değil...ama sanırım seninkide düzeldi ve benimkini sildim..millet ilk elden dinlesin diyerekten... :D :P:
Hüseyin Balcı
10-17-2007, 13:03
ordaki 2 yıl önceki maçtaydım dostluk rüzgarları estiryodu karşıyaka itleri yanımda 3 yaşında beşiktaşlı bir ailenin masum çocuğunun kafasına koltuk adan itleri cezalandırma vakti geldi...
Mehmet Erhan
10-17-2007, 13:04
ordaki 2 yıl önceki maçtaydım dostluk rüzgarları estiryodu karşıyaka itleri yanımda 3 yaşında beşiktaşlı bir ailenin masum çocuğunun kafasına koltuk adan itleri cezalandırma vakti geldi...
ama sahada...çünkü biz onların seviyesinde olmamalıyız...kazansakda kaybetsekde maçtan sonra tezahüratlarınızla cevap verirsiniz kolpalara...
Hüseyin Balcı
10-17-2007, 13:06
ama sahada...çünkü biz onların seviyesinde olmamalıyız...kazansakda kaybetsekde maçtan sonra tezahüratlarınızla cevap verirsiniz kolpalara...
ben şiddeti sevmem mehmet bunu anlatmışımdır sana dayak yiyen bi fenerliyi kurtarmak için yediğim tekmeleri anlatmışımdır sana ama bunlar insan değil bunların tek derdi populizm... ama bişeyi unutuyolar isteyene değil alayına gider.
Mehmet Erhan
10-17-2007, 13:08
ben şiddeti sevmem mehmet bunu anlatmışımdır sana dayak yiyen bi fenerliyi kurtarmak için yediğim tekmeleri anlatmışımdır sana ama bunlar insan değil bunların tek derdi populizm... ama bişeyi unutuyolar isteyene değil alayına gider.
eyvallah abi...biliyorum daha önce dediklerini,hemde noktasına virgülüne kadar...haklısın sende tabi bazı konularda...neyse sahada döveceğiz onları merak etme... :hii:
Gökhan Özsoy
10-17-2007, 20:28
Beşiktaş yine kayıp: 73-77
Ligin ilk haftasında Telekom'a yenilen Beşiktaş Cola Turka, ikinci hafta sahasında konuk ettiği Pınar Karşıyaka'ya da 77-73 mağlup oldu.
BEKO Basketbol Ligi'nin 2. haftasında, Beşiktaş Cola Turka evinde Pınar Karşıyaka'ya 77-73 yenildi.
Sezona yaptığı transferlerle iddialı giren Beşiktaş, büyük bir çekişme içinde geçen mücadeledenin son dakikalarında Pınar Karşıyaka'nın dış şutlarına engel olamayınca salondan mağlup ayrıldı ve ligdeki ikinci maçını da kaybetti.
Siyah-beyazlılarda, 23 sayıyla oynayan Shumpert takımının en skorer ismi oldu. Ligdeki ikinci maçını da kazanan Karşıyaka'da ise, Neal 23, Hosley 17 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı.
BEŞİKTAŞ COLA TURKA: 73 - PINAR KARŞIYAKA: 77
Salon: BJK Cola Turka Arena
Hakemler: Engin Kennerman xx, Mehmet Berk Torun xx, Alper Altuğ Köselerli xx
Beşiktaş Cola Turka: Sinan x 4, Dalmau xx 10, Shumpert xxx 23, Niceviç x 4, Kaya xx 8, Erkan xx 14, Apodaca xx 6, Cevher xx 2, Onur x 2, Arın x
Pınar Karşıyaka: Barış xx 5, Neal xxx 23, Marshall xx 13, Hosley xxx 17, Asım xx 10, Pastal xx 5, Erhan xx 4, Berkay x
1. Periyot: 18-16
Devre: 40-38 (Beşiktaş Cola Turka lehine)
3. Periyot: 57-56
Beş Faul Alan: Marshall 34.59 (Pınar Karşıyaka)
Diskalifiye: Asım 35.11 (Pınar Karşıyaka)
PERİYOTLAR
Karşılaşmanın ilk periyotunda Shumpert ile etkili olan ve sayılar üreten Beşiktaş Cola Turka, 7. dakikayı 14-8 önde geçti. Kısa sürede toparlanan Pınar Karşıyaka, Hosley ve Asım ile basketler bularak periyot bitiminde farkı 2 sayıya indirdi. İlk çeyrek, Beşiktaş Cola Turka'nın 18-16 üstünlüğüyle sona erdi.
2. periyotun başında Erkan ile etkili olan Beşiktaş Cola Turka, bu oyuncu ve Shumpert'in üstüste bulduğu basketlerle 14. dakikada farkı 12 sayıya (30-18) çıkardı. Bu dakikadan sonra yüksek şut yüzdesiyle oynamaya başlayan ve iyi savunma yapan Pınar Karşıyaka, Marshall ve Neal'in üstüste bulduğu 3'er sayılık basketlerle farkı kapadı ve 19. dakikada Erhan'ın basketiyle 36-36 eşitliği yakaladı. Beşiktaş Cola Turka, Apodaca'nın son saniye basketiyle ilk yarıyı 40-38 önde kapadı.
Karşılaşmanın 3. periyotu karşılıklı basketlerle geçilirken, Beşiktaş Cola Turka, bu periyotu da 1 sayı farklı 57-56 önde bitirdi.
Son periyota hızlı başlayan evsahibi ekip, Shumpert ve Erkan'ın basketleriyle oyunda üstünlüğü ele geçirdi ve 32. dakikayı 65-58 önde geçti. Bitime 5 dakika kala Pınar Karşıyaka'da önce Marshall 4. faule ulaşıp ardından da teknik faul alara, 5 faulle oyun dışında kaldı. Daha sonra Asım diskalifiye olunca, konuk ekip 2 önemli oyuncusunu yitirmiş oldu. Buna karşın Pınar Karşıyaka farkı kaparken, son 3.5 dakikaya 71-71 berabere girildi. Son bölümde Pastal ve Barış ile 3 sayılık 2 basket bulan Pınar Karşıyaka, bitime 1 dakika 17 saniye kala 77-73'lük skorla 4 sayılık farkı yakaladı. Kalan bölümde Beşiktaş Cola Turka, kullandığı şutları sayıya çeviremeyip hücumlardan boş dönünce, Pınar Karşıyaka da sahadan 77-73 galip ayrıldı.
Hüseyin Balcı
10-18-2007, 08:37
maça gelen taraftar sayısı malesef beklediğimin altındaydı yazık... maç boyu üstün oynayıp maçı vermek koyuyo adama şu kaya bi serbest atış kullanmayı öğrenemedi :( yabancılar resmen döküldü!
Mehmet Erhan
10-18-2007, 11:21
son 5 dk. iki adamı oyundan çıkmış biri atılmış üstelik buna rağmen bi şey yapamamışız...seyirci bile etkileyemedi takımı yazık...2 de 0,silkelenip kendimize dönmeliyiz...
Elif Kaya
10-18-2007, 12:39
yazık oldu ya ama güveniyoruz takımımıza
Serkan Uşak
10-18-2007, 16:32
kümeye düşmeyiz inş
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.