Orijinalini görmek için tıklayınız : 2 Mart Pazar gs maçına gidecekler bana haber versin
Ömer Kural
02-25-2008, 14:55
2 Mart Pazar gs maçına zonguldaktan gidecekler bana haber versin,pazar günü maça gelmek isteyen,bilet arayanlar bana özelden ulaşabilir.Admin Barış arkadaşıma duyurulur,şimdi araba tutamayacaksak ne zaman tutacaz?
Barış Kahraman
02-25-2008, 15:06
Zonguldaktan organize olunacaktı.. dernek bizi bekliyordu konuşup ayarlamak için ancak istanbulda oldugum için ilgilenemedim.. Zonguldaktan gelecekler var gerek semtten gerek üniversiteden nerden baksan 20kişi gider.. bugün biri aradı tanımıyordum maça gidecekmiş beraber gidelim demişti.. ben onlarla görüştürürüm seni..
Ömer Kural
02-25-2008, 15:20
tamam o zaman ben zaten çarşamba ya da perşembe gelicem,zonguldak'ta maçları nerde izliyorsunuz barış,ya da izleniyor bilgilendir beni :) tamam en kötü gene bir ben gelirim bir deli yeter zaten.
Barış Kahraman
02-25-2008, 15:23
bjk derneğinin bikaç teklifi oldu bende zkübjk ile bağlarımı kopardıgım için görüşme olmadı iki grup farklı hareket ediyor.. Ortada başka işlerde var gizli görüşmeler bunlar forumda olmaz :) msnde görüşürz..
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.