Orijinalini görmek için tıklayınız : 2-Serdar Kurtuluş
Barış Kahraman
08-30-2007, 15:26
http://www.goal.com/resultsimg/4492.jpg
Serdar Kurtuluş (d. 23 Temmuz 1987, Bursa), Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde oynayan Türk futbolcu.
Futbola Bursaspor’un altyapısında başlayan ve defanstaki özellikleri ile hocaları tarafından dikkatle takip edilen Serdar, kısa zamanda Bursaspor A Takımı’na yükseldi. 18 yaşında sırtına geçirdiği Bursa forması ile 2005 - 2006 sezonuna giriş yapan genç oyuncu, hocalarının A Takım’da verdiği şansı iyi kullandı ve 2005-2006 sezonunda Bursaspor’u İkinci Lig’de şampiyonluğa ulaştıran kadroda yer aldı.
Serdar, 2006-2007 sezonu başında gençleştirme operasyonu yapan Beşiktaş’ın kadrosuna 19 yaşında katıldı. 5 Haziran 2007 tarihinde oynanan Türkiye - Brezilya maçında ilk defa A Milli takımda yer aldı.
Barış Kahraman
09-07-2007, 03:31
çok iyi bir futbolcu ama çooooookkk yavaş.. ben bunun kadar yavaş futbol oynayan başka birini daha görmedim.. Geçen sene ön libero mevkiinde oynuyordu kontra ataklara çıkamıyorduk koşamıyor top kendisine geldiğindede hızlı pas veremiyor atak başlamadan bitiyordu.. Bu sene sağ tarafta oynuyor ve dikkat ettiyseniz kaleyi bulan ataklar, şutlar, tehlikeli pozisyonlar hep serdarın yavaşlıgı yüzünden oluyor.. Sadece bi kaç maç takip edin..
Ama herşeye rağmen süper bir futbolcu ve 2mevkidede çok rahatlıkla oynayabiliyor..
the_eagle
09-07-2007, 03:37
Bence tehlikeli pozisyonlarda en az hatası olan Serdar. Solda Deli bu sene artık ben bittim sinyalleri veriyo. Göbekte bi problem var arkaya çok top kaçırıyolar. Defansın günahsızı Serdar. Kasımpaşa maçında O adamın belini kırıp paşaya yaptığı asist yeter. Koçum benim yürü...
Barış Kahraman
09-07-2007, 03:39
bu sene beşiktaş defan olarak olsun takım olarak olsun hata yapmıyor zaten.. serdarda hata yapmıyor ancak yavaşlığıyla adama orta açma fırsatı veriyor.. tek sorun o..
Gökhan Özsoy
09-07-2007, 03:40
mevkisine uzun uğraşlardan sonra yeni transfer yapılmasına rağmen formayı kaptırmamasının sebebi kusursuz oynamasındandır..;)sağ kanatta no problem barış..:D
Burak Bayrak
09-07-2007, 03:41
serdar SÜperr Gelecek Vaad Eden Bİr Futbolcu Bana GÖree !!! Hele TÜrbÜne ÇaĞirdigimizda O Şimarik Şimarik Dİlİ DiŞarda GelİŞİ Sonra TÜrbÜnlerİn ÖnÜnde EĞİlmesİ Bİtİrİyor Benİ !!! Helal Sana Serdarr !!!
the_eagle
09-07-2007, 03:42
Ankara maçında serdara açacam spotları bakalım cidden öyle mi :)
Yediğimiz golleri şöyle bi düşündüm de yani.Serdar'ın hatalı olduğu bi gol hatırlayamadım. Ondan diyorum. Bi de genel yaptığım bi anektod bu sene soldan daha çok pozisyon veriyoruz. Göbekte güven vermiyor. Bak mesela bunlar gözüme çarpmış ama Serdar çarpmamış:S dediğim gibi bi daha ki maç çok dikkatli izleyecem :)
Gökhan Özsoy
09-07-2007, 03:44
soldan açık vermemiz normall zaten deli ibo var orda..:D
Barış Kahraman
09-07-2007, 03:45
eğer elinde varsa şampiyonlar liği eleme maçlarına bir bak :) hata yapıyor demiyorum ancak yavaşlıgı yüzünden rakip cezasahasına giriyor yada orta açabiliyor.. bi kaç maç izle göreceksin :)
the_eagle
09-07-2007, 03:49
E Rakibe pozisyon verdirmek adamını kaçırmak hata değil mi :D Vallahi ben Serdar'dan memnunum :D
Barış Kahraman
09-07-2007, 03:51
ben top kaybından adam kaçırmadan vs vs.. yani biraz daha büyük, daha tehlikeli olabilecek şeyleri hata olarak söylemiştim :) neyse sonuçta serdarın süper bi yetenek oldugunda hemfikiriz.. umarım dahada faydalı olacak..
Utku Altıncık
09-07-2007, 11:21
çok istikrarlı herşeyden önce maşallah
Barış Aygün
09-08-2007, 10:28
koydugun her yere cok cabuk uyum saglıoo..kalıte var adamda..gelecegın en ıyı sag bekelrınden olack:D
Savaş Aygün
09-08-2007, 10:30
çok ii defans yapıyor...karşısında ki tecrübeliymiş tecrübesizmiş fark etmiyor...kim olursa olsun geçirmiyo :)
H.Hüseyin Uluçay
09-08-2007, 14:19
çok iyi işler yapacak birisi, genç ve dinamik tecrübleniyoda çok iyi işler bekliyoruz serdardan
Barış Kahraman
10-03-2007, 23:18
çok iyi bir futbolcu ama çooooookkk yavaş.. ben bunun kadar yavaş futbol oynayan başka birini daha görmedim.. Geçen sene ön libero mevkiinde oynuyordu kontra ataklara çıkamıyorduk koşamıyor top kendisine geldiğindede hızlı pas veremiyor atak başlamadan bitiyordu.. Bu sene sağ tarafta oynuyor ve dikkat ettiyseniz kaleyi bulan ataklar, şutlar, tehlikeli pozisyonlar hep serdarın yavaşlıgı yüzünden oluyor.. Sadece bi kaç maç takip edin..
Ama herşeye rağmen süper bir futbolcu ve 2mevkidede çok rahatlıkla oynayabiliyor..
yine diyorum ve serdar hızlanmadıktan sonrada sürekli diyeceğim.. çok yavaş karşısında kaliteli bir oyuncu oldugunda rakip btün ortalarını sağ kanatımızdan yapabiliyor!
Ezel Özsipici
10-04-2007, 20:14
yaserdara ne olduğunun bilen varmı??
zaten kaç tane oyuncumuz sakat birde pazar günü lig oynıycaz adam yok:(
Barış Kahraman
10-04-2007, 20:25
haberlerde ve internet sitelerinde serdar hakkında hiçbirşey yazmıyor.. kötü birşeyi olsaydı sanırım söylerdi haberler.. aman birşey olmasın takımın serdara ihtiyacı var..
Ezel Özsipici
10-04-2007, 20:45
bencede birşey olmasın çok fire verdik:(
Volkan Kaya
10-18-2007, 09:14
serdar la bursaspor altyapısında beraber oynayan arkadasımın soyledıklarıde guzel seyler
kısa we net soleyım sonuna kadar hakederek planlı calısarak geldı bugunlere
Barış Kahraman
10-24-2007, 23:24
en baştan beri diyorum bu adam kanat oynamaz oynayacaksa önliberoda oynarki bence hızlı bir rakipte önliberoda oynamaz.. bugün aynısı oldu önliberoda başladı ama çok yavaş oldugu için top kaybımız çok oldu.. türkiyede önlibero oynamalı.. bu maç sağda oynasaydı sanırım fark yerdik.. tandoğan bile dayanamadı değilki serdar...
Ezel Özsipici
11-11-2007, 19:33
Ya zaten son haftalarda performansı epeyy düştüü:(
çarşı_1903me
12-02-2007, 01:46
serdar özkanla son zamanlarda çok iyi anlaşıyorlardı sakatlıktan dolayı bir süre ayrı kaldı takımdan şimdi merak ediyom dönüşü nasıl olacak
Ezel Özsipici
12-02-2007, 14:41
bence dönüştee biraz aksaıycak ama zamanlar inşallh eski performasına dönerr
cok beğeniyorum hırslı teknik bir oyunca bize cok şeyler katabilir
Ezel Özsipici
01-30-2008, 16:07
bu da g.zan gibi masallah bir iyileşemedi iyileşşesede verim alamıycaz gibi:)ama inaşalah alırız cünki defans da gercekten cok büyük hatalar yapıyoruz:(
Şule Artarlar
01-30-2008, 16:10
Serdar mı al işte aynen bu zamana kadar bu adam iyileşmediyse ben artık ne diyimm....
Mehmet Erhan
01-30-2008, 16:14
ben artık bu yıl ümidimi kestim bu adamdan...gökhan zandan farkı kalmadı... :(
Aylin Şengül
01-31-2008, 08:58
tam düzeliyor derken bune şimdi artık bir işe yaramaz bu sezon...
Emre Dikdoğmus
02-03-2008, 13:23
çok ii ama sakatlıktan bi kurtulamadı.soyadı kurtuluş ama sakatlıktan kurtulamadı:(
Ezel Özsipici
02-03-2008, 17:43
gaztede okudum iyileşemiyo diye avrupaya tedaviye göndermişler dogrumu?
Bülent Girgin
02-03-2008, 17:47
gaztede okudum iyileşemiyo diye avrupaya tedaviye göndermişler dogrumu?
valla ezel eger sen kurtulus asigi olarak bilmezsen kim bilecek? :D
Ezel Özsipici
02-03-2008, 18:00
valla ezel eger sen kurtulus asigi olarak bilmezsen kim bilecek? :D
ne alaka ya :D bu gaztelerin neyi dogru neyi yanlıs yazdıgını artık tahmn edemiyorum:Döyleyse iyileşşsin çünkü bu ali tandogandanda bir şey olmıycakk.:(
Anıl Mungan
02-18-2008, 17:37
serdar bir an önce iyileşsin bıktım ali tandoğandan sağ beke ilaç olur
Sercan Kandemir
03-14-2008, 10:29
gelecek gelecek göreceksiniz, gözbebegimizi en fazla iki hafta icerisinde sag bekte savasacak :D
Mehmet Erhan
03-17-2008, 19:00
Serdar Kurtuluş yine yok!
Beşiktaş, dün akşam oynadığı ve 3-0 galip geldiği Trabzonspor maçının ardından bu sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla, Süper Lig'in 27 . haftasında oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalışmada Trabzonspor maçında 90 dakika forma giyen oyuncular koşu yapmakla yetinirken, diğer futbulcular pas ve şut çalışmasının ardından çift kale maçla antrenmanı noktaladı.
Sakatlıkları süren Cisse ve İbrahim Kaş'ın yer almadığı antrenmanda,son bir haftadır kademeli olarak takımla çalışmalara başlayan Serdar Kurtuluş'un durumunun iyiyye gittiği, ancak 22 mart cumartesi günü oynanacak olan İstanbul Büyük Şehir Belediyespor maçında kadroda da yer alamayacağı kaydedildi. Genç oyuncunun sağ adelesinde yaşadığı sakatlığın tamamen düzelmediği , dönüşlerde ve tempolu koşularda ağrılarının arttığı, sakatlığının tekrarlamaması için Fenerbahçe maçı öncesi riske edilmeyeceği öğrenildi.
Kaynak: AA
17.03.2008
Gökhan Özsoy
03-17-2008, 21:28
fener maçı öncesi neyi riske edilmiyor anlamadım sakatlanırsa toraman oynar fener maçında..
Sercan Kandemir
03-18-2008, 01:15
allah allah ya benim inancim artik sifira indi bence varya bizim doktorlarda hata var adam okadar sahalardan uzak kalirmi ya g.zanda da aynisiyda yeter abicim ya kendinize gelin serdarimizi özledik utanin biraz yaw:@
Erkan Korkmaz
03-18-2008, 05:22
adama sıfırdan ayak yapsalar bu kadar uzun sürmezdi ya...
Sercan Kandemir
03-19-2008, 01:21
nerden aldilarsa doktorluklarini banada söylesinler doktor olarak calisak milletin cebini soyak:D
Erkan Korkmaz
03-19-2008, 04:53
ya bu adam iyileşmeyecek herhalde... :(
Mehmet Erhan
03-19-2008, 15:59
şu an için iyileşti gibi...ama oynayacak düzeye gelemedi...o da normal...çünkü beş ay boyunca ayağına hiç top değmemiş bir futbolcudan hemen oynamasını bekleyemezsiniz...kaldı ki maç ve kondisyon açığı da cabası...bi an evvel cisseyi yetiştirmeye uğraşsalar daha iyi olacak...ben serdar kurtuluştan bu sezon için ümidimi kestim...yazık...bir sezon heba oldu böyle... :( :(
Sercan Kandemir
03-19-2008, 21:54
şu an için iyileşti gibi...ama oynayacak düzeye gelemedi...o da normal...çünkü beş ay boyunca ayağına hiç top değmemiş bir futbolcudan hemen oynamasını bekleyemezsiniz...kaldı ki maç ve kondisyon açığı da cabası...bi an evvel cisseyi yetiştirmeye uğraşsalar daha iyi olacak...ben serdar kurtuluştan bu sezon için ümidimi kestim...yazık...bir sezon heba oldu böyle... :( :(
futbolcu hemen dönmesini beklemedim.Sadece doktorlarin yapdigi isleri yok o hepsiydi
Bülent Girgin
03-21-2008, 02:08
fener maçina yetisecek heralde :D
Barış Aygün
03-21-2008, 03:06
fener maçina yetisecek heralde :D o macta oynaması sakat..oynayıpta mehmet yokzgatlı gıbı saskına donmesın...
Sercan Kandemir
03-21-2008, 16:58
Alemin krali geliyor geliyor geliyooooooooorrrrr.... Cok sükür serdarim be saglam ibb macinda ön libero olarak oynatmayi düsünüyormus. Insallah yalan cikmaz
Erkan Korkmaz
03-21-2008, 17:11
Gecen sene ön liberoda bence çok başarılıydı...
Bülent Girgin
03-21-2008, 17:32
Gecen sene ön liberoda bence çok başarılıydı...
sen anlamazsin erkan, kurtulusu ezele sor :D
Mehmet Erhan
03-22-2008, 06:06
Serdar'a psikolojik destek
Geçen sezon Fransız teknik direktör Jean Tigana’nın ’prensi’ konumunda bulunan ancak bu yıl sakatlıklar nedeniyle sahalardan uzak kalan Beşiktaşımızın genç yıldızı Serdar Kurtuluş’a ‘psikolojik terapi’ uygulanıyor. Sol bacağındaki ödemin tekrarlamasıyla futboldan uzun süre ayrı kalan Serdar’ın, aynı sıkıntıyı bir kez daha yaşamaktan son derece korktuğu belirlendi.
Vatan gazetesinden Kartal Yiğit'in haberine göre teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın görev vermek için beklediği genç yıldız, taktik maçlarda bile sol ayağını kullanmaktan kaçınarak, “Dönüşlerde bir hayli ağrı yaşıyorum. Bir kez daha sakatlık yaşayarak uzun süre oynayamamaktan korkuyorum” dediği öğrenildi.
SAĞLAM BEKLEMEDE
Psikolog Ramazan Yabacı’nın, Serdar’ı sık sık terapiye alıp, mental olarak rahatlaması için uğraştığı da belirtildi. Sağlam’ın da İstanbul BŞB maçının son dakikalarında Serdar’ı oynatıp, sıkıntılarını gidermeye çalışacağı vurgulandı.
Kaynak: Vatan
22.03.2008
Ezel Özsipici
03-22-2008, 16:27
ufff ya serdarıda delirttiinizz..bizz beşiktaş traftarı zaten deliyizz..hani kadroya bile almadı blki haayatının macınıı oynıycaktı blkide cok kötü olucktı bu sezon bitti aama seneye asist kralıı olucakk inşş!!
Bülent Girgin
07-23-2008, 15:24
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=serdarkurtulusdogumgunuhbr
Genç Futbolcularımızdan Serdar Kurtuluş 21. yaş gününü takım arkadaşlarıyla kutladı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki öğle yemeğinden sonra pasta kesilerek kutlanan doğum gününde Serdar’ın çok mutlu olduğu gözlendi. 1987 senesinde doğan Serdar Kurtuluş pastanın ilk dilimini Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam’a ikram etti. Başarılı futbolcumuz yeni yaşında şampiyonluk yaşamak istediğini belirtti.
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=18465
Bülent Girgin
07-23-2008, 15:26
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:7ONPJ8aNUNw0lM:http://img.blogcu.com/uploads/masalmutfagi_Dsc01010.jpg
saglikli mutlu nice yillara genç kartal, umarim bu sezon tekrar eski günlerine dönersin.
Salim İnce
07-23-2008, 15:48
Adama bak bizden bir yaş büyük Beşiktaşta oynuyor. Helal olsun. Nice senelere
Mehmet Erhan
07-23-2008, 16:27
nice yıllara serdar...umarım bu sene geçen sezonki sakatlık belasından kurtularak dönersin sahalara ve bir daha da bu kadar uzun süre sakatlanmazsın...bu arada ezeli buradan ayıramayız artık... :D
Ezel Özsipici
07-23-2008, 20:01
nice yıllara serdar...umarım bu sene geçen sezonki sakatlık belasından kurtularak dönersin sahalara ve bir daha da bu kadar uzun süre sakatlanmazsın...bu arada ezeli buradan ayıramayız artık... :D
hiçte bile:P:
nice nice mutlu yıllarraa :oley: :)) daha nice 21 yaslaraa :)) iyiki dogdun iyiki BeşiktaSta oynuyosun :)) eski performansını yakalaman dileğiyle :D seviyoruz Senii Serdar :):pon:
Öznur Oktay
07-23-2008, 20:39
:bagir::zipla::bagir:Nice mutlu sağlıklı başarılı yıllara.İnşallah Beşiktaş formasıyla büyük başarılar yaşarsın...:D
Bülent Girgin
07-24-2008, 21:09
ya insallah bizim stajyer serdari yine orta sahada oynatir, orta sahada çok basariliydi tigana döneminde
Ezel Özsipici
07-24-2008, 21:10
ya insallah bizim stajyer serdari yine orta sahada oynatir, orta sahada çok basariliydi tigana döneminde
ama bülent abi sonradan kanada gecince oraaya alıstı bir kaç maç oynadı orta sahada olmadı ama zzaten bu sezon topu topu kaç maç oynadı ki :D senin dediğinde dogru aslındaa :)
Bülent Girgin
07-24-2008, 22:25
ama bülent abi sonradan kanada gecince oraaya alıstı bir kaç maç oynadı orta sahada olmadı ama zzaten bu sezon topu topu kaç maç oynadı ki :D senin dediğinde dogru aslındaa :)
tabiki benim dedigim dogru ezel :D tigana zamaninda korayla birlikte orta sahada çok basarili olmustu serdarcigin :D
Ezel Özsipici
07-26-2008, 20:55
tabiki benim dedigim dogru ezel :D tigana zamaninda korayla birlikte orta sahada çok basarili olmustu serdarcigin :D
ama korayla birlikte! bakalım yeni transferlerle uyum saglayabilicek mi ..
Ezel Özsipici
08-07-2008, 21:07
Serdar Kurtuluş nefes kesiyor
Kartal'da kamp döneminde müthiş performans sergileyen genç yıldız, Ertuğrul Sağlam'ın gözdesi oldu.
Beşiktaş'ta Serdar Kurtuluş fırtınası esiyor. Sakatlığından dolayı geçen sezon takımdaki yerini alamayan genç futbolcu adeta o kötü günlerin acısını çıkartıyor. Kamptaki müthiş performansıyla kendini gösteren serdar, Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da vazgeçilmezi oldu. Sağlam, Serdar'ın sağ kanatta oynatmayı düşünüyor. Ancak Kocaelispor maçında ön liberoda kusursuz bir maç çıkartan Serdar, bu mevkiide de kullanılabilir
Bülent Girgin
08-07-2008, 21:47
Serdar Kurtuluş nefes kesiyor
Kartal'da kamp döneminde müthiş performans sergileyen genç yıldız, Ertuğrul Sağlam'ın gözdesi oldu.
Beşiktaş'ta Serdar Kurtuluş fırtınası esiyor. Sakatlığından dolayı geçen sezon takımdaki yerini alamayan genç futbolcu adeta o kötü günlerin acısını çıkartıyor. Kamptaki müthiş performansıyla kendini gösteren serdar, Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da vazgeçilmezi oldu. Sağlam, Serdar'ın sağ kanatta oynatmayı düşünüyor. Ancak Kocaelispor maçında ön liberoda kusursuz bir maç çıkartan Serdar, bu mevkiide de kullanılabilir
bütün futbolcularin kapmtaki performanslari var ama sen sadece kurtulusu okumussun yine :D umarim bu sezon sakatlanmaz .
Ezel Özsipici
08-07-2008, 21:50
bütün futbolcularin kapmtaki performanslari var ama sen sadece kurtulusu okumussun yine :D umarim bu sezon sakatlanmaz .
bütün futbolcularınkini bulamadım daha dogrusu faatikte vardı ama internet sitesinde yoktu bende serdarcıgınkini bulunca ekledim kötü mü yaptım:)))
umarımm :))
Barış Kahraman
08-07-2008, 21:54
ben hala serdardan sağbek olacagına inanmıyorum..
Ozan Karabulut
08-12-2008, 21:09
sakatlıktan kurtuldu yeni sezonda adrese teslim ortalar bekliorz
Ümit Köse
08-13-2008, 14:59
geleceğin steven gerard ı......
Ozan Karabulut
08-16-2008, 16:06
sert şutları yok gerard kadar ama ortalar süper gerçekten.
Burak Sönmez
08-24-2008, 17:31
Kesinlikle takımın geleceği oyuncularından. Müthiş ortaları ve sağlam bir oyun anlayışı var. Adaşı ile birlikte önlü arkalı çok iyi bir ikili oluşturuyorlar.
Samet Sahin
08-27-2008, 20:21
cok iyi bir futbolcu .. bi ara uzun bir sakatlık gecirdi ondan yoksa suan cok iyi yerlerde olurdu
Ümit Köse
09-04-2008, 00:22
kardeşinin kendinden on gomlek daha ustun oldugunu soledı ve kardesi gs ile 5 yıllık ımzaladı.bize gelsin cok ısterdım ama umarım gs de basımıza iş açmaz...
Onur Aksu
09-12-2008, 13:19
serdardan sağ back te olur,defansta olur,ön libero da olur.yeter ki içinde ki cevheri keşfedecek hoca olsun.
Atilla Sezer
09-19-2008, 15:42
kardesinide biz alsaydık daha da iyi olurdu ..serdar cok iyi futbolcu
Emrah Güler
09-23-2008, 00:11
serdar dünkü performansıyla bence önliberoda oynaması gerektiğini gösterdi.. dün orta sabahada çok mücadele etti ve çok top kaptı.. bence serdarın asıl yeri ön libero olmalıdır..
Salim İnce
09-23-2008, 06:54
Serdarı kumaşı kaliteli ama nerde oynatacağını bileceksin. Serdar sağ bek oynar ama ön liberoda daha etkili oynar. Daha verimli olur. Sayın hocamız antep maçından sonra gerekli mesajları aldığını düşünüyorum.
Volkan Kaya
09-23-2008, 11:07
serdar tam bı joker oldu helal olsun. hem sag bek hemde on lıbero da gayet ıyı oynuo o yuzden ılla surda oynasın dıe bısey soylemek yanlıs bence
Evren Ergin
09-23-2008, 14:54
Hem karakter olarak hemde kişilik olarak iyi bu sene yeni transfer saya biliriz serdari
Gülay Koç
09-23-2008, 16:53
serdar ön liberoda iyi oynadı. henüz yaşı gençken hücum yönünü de biraz geliştireblirse ön liberonun değişmez ismi olacaktır..
Ezel Özsipici
09-29-2008, 21:16
allah nazarlardan saklasın seni ya iyi Ki BEŞİKTAS dasın İyiki dogru yoLu buLup BEŞİKTAS'mn futbolcusu oldun efendiliğini hiz bozmadın joker gibi adamsın nereye koyarlarsa koysunlar seni oynuyosun ASi serdar bu performansın daim olur inşallahh:))
Ceyhun Pişken
10-02-2008, 10:14
serdar ii ali gelmesn sağbeke
Burhan Eren
10-23-2008, 02:38
serdar süpersin.
Bahadır Tekin
11-02-2008, 11:46
Serdar güzel oynuyor :D
Ezel Özsipici
11-02-2008, 16:07
Serdar güzel oynuyor :D
ya tabi tabi ne güzel oynuyor bugün sayesinde gol yedik ne büyük futbolcu dimi oysa ne kadar severdim onu BEŞİKTAS'A iyice zarar vermeye basladı ya biri toparlasın onu yada üzülerek söylüyorum ama gitsin özkanıda alıp..
Bülent Girgin
11-02-2008, 16:21
bu kadar genç bir insan nasil bu kadar kuvvetsiz olur, ayakta duracak hali yok, 1 hafta 2 hafta bilemedin 3 hafta sabredersin ama bu haftalardir aynen devam ediyor.
Ezel Özsipici
11-02-2008, 16:30
zaten bundan sonra anladım ki BEŞİKTAS'Tan baska hiçbiryerde oynayamaz en iyi oynayabilceği yerdi burası bir düşüş var diyoduk toparlar inşallah diyoduk ama bu kadarı pes bu ne ya!..BEŞİKTAS'ta oynuyosun sen formanın kıymetini kimse bilmiyor
Mehmet Erhan
11-02-2008, 16:39
ali tandoğanı koysan daha iyi oynar...bir de adama gitsin gitsin diyoruz...sanki s.kurtuluş veya s.özkan çok klas oynuyor...aslında klas oynamıyor, kalas gibi oynuyor iki serdar da...böyle devam edeceklerse ikisi de gitsin...
Barış Aygün
11-02-2008, 16:40
adam sol ayagıyla topa vurmamak ıcın golu yedırdı takıma nasıl bır futbol zekası bu topa dokunsa bıtıcek hersey..yazık hepsı ŞIMARIK bunları hepsiii....
Ezel Özsipici
11-02-2008, 17:02
formanın hakkının taraftar olmayınca hiçbir futbolcu anlayamıyor!..
Berkay Özgültekin
11-02-2008, 17:15
Herkes hata yapaaar sakin olun beyler adam 20 yaşinda yapacak tabi hata
Ezel Özsipici
11-02-2008, 17:25
Herkes hata yapaaar sakin olun beyler adam 20 yaşinda yapacak tabi hata
bu ne demek ya simdi BEŞİKTAS deneme tahtası mı hata yaptı kabul edelim !!! eger bu takımdaysa formanın hakkını vericek bu hata bir diil iki diil..
Samet Sevim
11-02-2008, 17:46
Hata elbetteki yapılır topa vurmak ister ayağından seker kaçırır ayağı takılır kendi kalesine gol atar bunlar futbolda olur HATADIR. .
Ama birde kapasite meselesi vardır. .
İşte burada devreye serdar kurtuluş giriyor. .
Göz göre göre orda adama topu vurduruyorsan,vurman gerekebilecek pozisyonda vurmuyorsan,, ( vuramayacak olsa anlarız ) birde arkanı kontrol ediyorsun bakıyorsun gelen giden var mı diye..
Ama yinede geriden gelip adam vuruyor ve golü atıyor..
El insaf be. . .
Herkes hata yapabilir kabul ediyorum ama ..
Bu forma herkese de nasip olmaz . . .
Bahadır Tekin
11-02-2008, 18:26
Golü rastgele gördüm ..
Orada o topu Turgay'a vurdurtmayıp uçan kafa atabilirdi
Ya da biraz daha hızlı olup topu uzaklaştırabilirdi
Ama baya çelimsiz gördm
Bir değerimizi daha kaybetmeye başladık
Barış Kahraman
11-02-2008, 18:58
serdar kurtuluş bu sene ölü bir futbol sergiliyor.. Bir adam bu kadar yavaş olabilirmi? hızlı düşünemiyor pas vermekte gecikiyor topa müdahale etmekte gecikiyor.. Böyle giderse yedeğe çekilir..
Bahadır Tekin
11-02-2008, 19:25
serdar kurtuluş bu sene ölü bir futbol sergiliyor.. Bir adam bu kadar yavaş olabilirmi? hızlı düşünemiyor pas vermekte gecikiyor topa müdahale etmekte gecikiyor.. Böyle giderse yedeğe çekilir..
Eğer böyle oynamaya devam ederse yedeklik bile zor görünüyor
Nuray Kurt
11-02-2008, 19:28
ibrahim akın,burak yılmaz gibi isimlerin izinden emin adımlarla ilerliyor serdar özkanla beraber.
Ezel Özsipici
11-02-2008, 19:28
Golü rastgele gördüm ..
Orada o topu Turgay'a vurdurtmayıp uçan kafa atabilirdi
Ya da biraz daha hızlı olup topu uzaklaştırabilirdi
Ama baya çelimsiz gördm
Bir değerimizi daha kaybetmeye başladık
olur mu öyle sey ya kafasına birşey olursa ??
işte futbolcularında anlayamadıgı sey bu taraftar böyle futbolculr istiyor Tekmeye kafa sokan ama serdarda bu yok!..
Bahadır Tekin
11-02-2008, 19:30
olur mu öyle sey ya kafasına birşey olursa ??
işte futbolcularında anlayamadıgı sey bu taraftar böyle futbolculr istiyor Tekmeye kafa sokan ama serdarda bu yok!..
Büyük takımda oynuyorsan bunu göze alabileceksin ;)
Arda Hatipoğlu
11-02-2008, 20:25
ibrahim akın,burak yılmaz gibi isimlerin izinden emin adımlarla ilerliyor serdar özkanla beraber.
serdar kurtulusu bu 2 topcuyla bır tutmam hayatta onlar sımarıkdı serdar bana gore hıc bı zaman sımarmadı sadece performansı dustu ne orta acabılıyo ne kanattan bındırebılıyo boyle gıderse eger gondersınler..
Barış Aygün
11-02-2008, 21:22
büyük takımda oynuyorsan bunu göze alabileceksin ;)
nobre nasil sokuyorsa onlarda sokacak kafasini..nobrenin kafasi az mi yarildi...
Berkay Özgültekin
11-03-2008, 08:04
iBRAHİM KAŞ OLSA TEKMEYE KAFA SOKARDI SERDAR KORKAK BİZİM KORKAK ADAMDANDA FUTBOLCU OLMAZ ZATEN
Barış Kahraman
02-08-2009, 16:21
senden futbolcu falan olmaz.. sen o korkak futbolunla ve yavaş oynunla anca 2.ligde oynarsın..
Ezel Özsipici
02-08-2009, 17:02
Büyük takımda oynuyorsan bunu göze alabileceksin ;)
bende onu demek istedim zaten ;)
yok ya korkaklıga devam serdarda seneye beşiktasta oynayamaz böyle devam ederse en iyi oynadıgı takım BEŞİKTAsm olur (:
Barış Kahraman
02-17-2009, 14:25
Beşiktaşımızın genç futbolcusu Serdar Kurtuluş, hakem hatalarının takımı değil, puan durumundaki pozisyonlarını etkilediğini söyledi.
Serdar Kurtuluş, Beşiktaş'ın resmi internet sitesinde ''Cola Turka ile Soru Cevap'' bölümünde taraftarların sorularını yanıtladı.
Hakem hatalarının takımı nasıl etkilediği sorusuna Serdar, ''Hakem hataları takımı değil, puan durumundaki pozisyonumuzu olumsuz etkiliyor. Hakemler doğru kararları vermeye çalışıyorlar, ama bazen hata da yapabiliyorlar'' diye yanıt verdi.
Serdar, siyah-beyazlı taraftarlara da değinerek, ''Ateşleyici bir taraftar grubuna sahibiz. Rakip takıma çok büyük baskı yapıyorlar. Bize de olumlu anlamda baskı yaptıklarını söyleyebilirim'' ifadelerini kullandı.
Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte oynamanın herkese nasip olmayacağını kaydeden Serdar, amacının uzun yıllar Beşiktaş'a hizmet etmek olduğunu ve hayalindeki takımda oynadığını ifade etti.
Serdar, en iyi anlaştığı arkadaşının Serdar Özkan olduğunu, yurt dışında futbol oynaması halinde tercihinin ise İngiltere veya İspanya olacağını belirtti.
''Neden Tigana dönemindeki hırsı ve arzuyu sende göremiyoruz?'' sorusuna da Serdar, ''Ben her zaman sahaya hırslı çıktığımı düşünüyorum. Futbolcu her zaman hırslı olacak diye bir kaide yok. Zaman zaman inişli çıkışlı dönemler olacaktır. Bunu da yaşadığım sakatlığa bağlıyorum. Çünkü form tutmam için biraz daha maç oynamam, maç kondisyonumu geliştirmem gerekiyor'' diye cevap verdi.
Beşiktaş tarihinde en beğendiği futbolcuların Sergen Yalçın ve Pascal Nouma olduğunu belirten Serdar, kaleci Rüştü için ise ''Rüştü ağabey kendisini ispatlamış birisi. Türkiye'nin en iyi kalecileri arasında, tabii ki güven veriyor. Genelde sürekli iyi oynayan bir savunmaya sahibiz. Bazen ufak tefek hatalar oluyor. Genel anlamda iyi bir savunmaya sahibiz diye düşünüyorum'' diye konuştu.
Beşiktaş'ta jübile yapmak istediğini anlatan Serdar, bu sezon hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtirken, Türkiye'de en beğendiği futbolcunun ise Fenerbahçeli Emre Belözoğlu olduğunu söyledi.
Serdar, teknik direktör değişikliklerinin futbolcuların performanslarını nasıl etkilediğinin sorulması üzerine de ''Her teknik direktörün futbolculara bakış açısı, sistemi farklı olabilir. Değişiklik futbolcuları zaman zaman etkileyebilir, ama bu belli bir süreçtir. Bunu geçtikten sonra, uyum sağlandıktan sonra bir zorluk çekilmez diye düşünüyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak: Anadolu Ajansı
Berat Sepet
02-22-2009, 22:50
sakatlığı döneminde dönde KURTULUŞ'umuz ol deniyordu her oyuncunun düşüşte olduğu dönem vardır tigana döneminde ön libero da neler yaptıgını bılıyorz onları yapan da serdar dı sadece bir süreçten geçtiğini düşünüyorum en yakın zamanda toparlanacagına emınım. arkadaşların görüşlerine saygı gösteriyorum ama kaş demişsiniz ibrahim KAŞ yaparken göz çıkarıyordu onun basit hataları yuzunden mac kaybettıgımızı bılırım...
Kartal Şahin
02-23-2009, 18:19
Bakmayın Kaş ta iyi oyuncudur.İnsandır hata yapabilir ama bunları devamlılık haline getirmek istemedende olsa yaptığı bi şeydi.Serdar Kurtuluş ise umudumuzdurki düzelicek..
Barış Kahraman
07-01-2009, 11:33
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/6/18_260379_01FAN9SERDAR423.jpg
Siyah-Beyazlılar’a kırgın olmadığını belirten Serdar, “Beşiktaş’a çok şey borçluyum. Ancak joker olmak yerine belli bir mevkiide oynasaydım daha başarılı olurdum. Örneğin Beşiktaş taraftarı beni önliberoda çok beğeniyordu. Orada devam etseydim, çok iyi olurdu” dedi. Kırmızı-Siyahlılar’la 3 yıllık sözleşme imzaladığını belirten genç futbolcu, “Tigana’nın bendeki yeri çok özeldir. Onun sayesinde milli takıma kadar yükseldim. Ayrıca müthiş taraftarı da unutmamak gerek. İnönü’nün atmosferi gerçekten muhteşemdi” diye konuştu.
kaynak: fanatik
Gökhan Özsoy
07-02-2009, 14:33
bonservisiyle oyuncu vercekler madem elden cıkarılmak istenip bir türlü çıkarılamayan zapoyu verselerdi keşke. serdar genc ve yetenekli en azından yabancı kontenjanı kaplamıyo =) ama büyük ihtimalle zapoyu gaziantep bile beğenmemiştir :)
Ertürk Yıldırım
09-05-2009, 08:40
ilk zamanlarda iyi oynuyodu serdar özkanla birlikte..sonradan sakatlıklar pesini bırakmadı inşallah antepte basarılı olur
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.