PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 20.Hafta: Beşiktaş: 3 - Gaziantepspor: 1

Hasret Ergül
01-19-2008, 22:01
Turkcell Süper Lig
20.Hafta
Beşiktaş-Gaziantepspor

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:zLFUiK36WNZsFM:http://content.answers.com/main/content/wp/en/b/b1/Besiktas_hqfl_logo.png&http://www.hitresim.com/kresim/Gaziantepspor%20amblem-Nls.png

Tarih: 26 Ocak Cumartesi

Saat: 19:00

Hakem :Cüneyt ÇAKIR

Stad : İnönü

Yayın :Lig Tv

Mehmet İpek
01-19-2008, 23:02
bu ne hız hasret bi maçını sevincini yaşayamadan sonraki maçın stresine sokuyosun :D
relax relax. Yeminin mi var bütün topicleri ben açıcam diye :D:

Kemal Arıcıoğlu
01-19-2008, 23:06
ulen arkadaş maç yinemi c.tesi ya bu gidişle ben kovulucam valla şirketten :D

H.Hüseyin Uluçay
01-19-2008, 23:40
bi ptesi olsun hafta başlasın bare :(

Hasret Ergül
01-19-2008, 23:52
bu ne hız hasret bi maçını sevincini yaşayamadan sonraki maçın stresine sokuyosun :D
relax relax. Yeminin mi var bütün topicleri ben açıcam diye :D:

Ne alaka be hizmette sınır tanımıyoruz gene yaranamıyoruz :mer:

H.Hüseyin Uluçay
01-19-2008, 23:57
Ne alaka be hizmette sınır tanımıyoruz gene yaranamıyoruz :mer:

alemin en hızlı adminesi :melek:

Hasret Ergül
01-20-2008, 00:00
alemin en hızlı adminesi :melek:

Herhalde yani :ama: Dalga geçmeyin be :D Neyse konumuza dönelim :offtopic:

Burak Türüdü
01-20-2008, 08:53
antep güçlü takım yada nedense hep besiktasa karsı güçlü oluolar.ama besiktas macı bırakmaz yani büyük olasılıkla;)

Mehmet Erhan
01-20-2008, 15:01
mabedimizde yine yenik duruma düşmezsek kazanırız...bi 2 farkta bu maçta bekliyorum...

Barış Aygün
01-20-2008, 15:08
antep sankı macı satıyor gıbı oynuyor aptal gıbıler aynı ıkı gol yedıler akıllara zarar adamlar gol atsın dıye pozısyon hazırlıyorlar ezıklere... haftaya gorun bakın kopekler gıbı kosacak pres yapıcaklar zorlayacaklar bızı.... yok ya kesın satılık bu fener antep macı baksana ya 4.gole adam arkaya gıdıyor kımsenın umrunda degıl...sonrada ezıkler top oynadı hadi be ordan :@ adamlar boyle mac kaznıyor alexın ılk yarı kendını atmasına kart yok hakem duduk calmadım neden serrbest vurusu kullandın dıyıp sarı kart var yanı sımdı 10 kısıydı fener...su olaylara bakarmısın facia...deividi onunu acan antep savunması 5.golu de cok rahat bır sekılde yediler alkıslıyoruz kendılerını

Ayşegül Alparslan
01-20-2008, 15:54
kesin haftaya varını yoğunu ortaya koyarlar bizden puan alabilmek için nedir bu anlamıyorum ki sonrada manşetlerde fenerden fark yiyen antep beşiktaşı zorladı yok bilmem ne yada fenerden 5 yiyen takıma karşı beşiktaş döküldü ama yok kimseye malzeme vermeyecek beşiktaşım antepe fark nasıl atılırmış gösterecek hemde hakkıyla

Barış Aygün
01-20-2008, 15:55
kesin haftaya varını yoğunu ortaya koyarlar bizden puan alabilmek için nedir bu anlamıyorum ki sonrada manşetlerde fenerden fark yiyen antep beşiktaşı zorladı yok bilmem ne yada fenerden 5 yiyen takıma karşı beşiktaş döküldü ama yok kimseye malzeme vermeyecek beşiktaşım antepe fark nasıl atılırmış gösterecek hemde hakkıyla fark atmamız cok zor da 3 puan alalım yeter bıze cunku bız ezıkler gıbı macı satın alıp averajımızı yukseltmeye calsımayacagız ;)

Ozan Karabulut
01-20-2008, 16:00
bütün takımlar fb gs maçlarında en az o takımın taraftarı kadar fb ve gsnin yenmesini istermiscesine oynuyor misal antepin yediği goller akıllara zarar,ama beşiktaş maçına gelince aslan kesiliyor hepsi:s

Bülent Girgin
01-21-2008, 09:24
antep sankı macı satıyor gıbı oynuyor aptal gıbıler aynı ıkı gol yedıler akıllara zarar adamlar gol atsın dıye pozısyon hazırlıyorlar ezıklere... haftaya gorun bakın kopekler gıbı kosacak pres yapıcaklar zorlayacaklar bızı.... yok ya kesın satılık bu fener antep macı baksana ya 4.gole adam arkaya gıdıyor kımsenın umrunda degıl...sonrada ezıkler top oynadı hadi be ordan :@ adamlar boyle mac kaznıyor alexın ılk yarı kendını atmasına kart yok hakem duduk calmadım neden serrbest vurusu kullandın dıyıp sarı kart var yanı sımdı 10 kısıydı fener...su olaylara bakarmısın facia...deividi onunu acan antep savunması 5.golu de cok rahat bır sekılde yediler alkıslıyoruz kendılerını

baris lütfen fenerliler gibi yorum yapmayalim :(

Bülent Girgin
01-21-2008, 09:27
zor bir maç olacagi kesin, bence en önemli maçlarimizdan birisi olacak, mutlaka kazanmamiz gerekli bu maçi, daha dogrusu sampiyon olmak istiyorsak inönüdeki bütün maçlarimizi almamiz gerekiyor.

Gökhan Özsoy
01-21-2008, 09:33

kesin haftaya varını yoğunu ortaya koyarlar bizden puan alabilmek için nedir bu anlamıyorum ki sonrada manşetlerde fenerden fark yiyen antep beşiktaşı zorladı yok bilmem ne yada fenerden 5 yiyen takıma karşı beşiktaş döküldü ama yok kimseye malzeme vermeyecek beşiktaşım antepe fark nasıl atılırmış gösterecek hemde hakkıyla

fark atmamız cok zor da 3 puan alalım yeter bıze cunku bız ezıkler gıbı macı satın alıp averajımızı yukseltmeye calsımayacagız ;)

bütün takımlar fb gs maçlarında en az o takımın taraftarı kadar fb ve gsnin yenmesini istermiscesine oynuyor misal antepin yediği goller akıllara zarar,ama beşiktaş maçına gelince aslan kesiliyor hepsi:s

bu yorumları anlamak mumukun deil arkadaşlar:S:
1 maç 5 yiyip ertesi maç 5 atmak gayet normal biz antepe yenilirsek antep maç satmış fener teşvik vermiş mi olacak..:S:
yaa böle bişe olsa bile adamlar 18.haftada bunu yaparlar mı kimsenin yeri garanti deil ligte..
5 - 6 gol yiyen takım sezon sonun kadar 5 gol yemicekya..
bu maçın üzerine fener 5 atarsa biz neden 6 atmayalım olmalıydı fenerden 5 yediler bizi zorlayıp puan almak isticekler yönünde deil benim görüşüm bu..zorlasınlar 1-0 olsun biizm olsun averaj 2.sırada artık 2li averaja bakılıo zaten..
bulent abinin dediği gibi bu tip yorumları ancak fenerliler yapar..

Nihal Aslan
01-21-2008, 10:39
bencede zorlu bır karsılasma olacak gıbı ustelık antep kotu takım deıl önemlı olan ii oynayıp gol atmak ve galıp ayrılmak

tahmınımı yapıorum 2-1 biter mac belkıde berabere

H.Hüseyin Uluçay
01-21-2008, 13:53
berabere bitceğini sanmıyorum maçı alırız büyük ihtimalle çok güzel bir hava yakaladık bu havayıda sürdürceğimize eminim.. hatta bu maç holoskonun maçı olabilir..

Şule Artarlar
01-21-2008, 14:47
Ne olursa olsun zorlu bi maçta olsa bu antepfıstıklarını yenmemiz lazım
2-1 bizim olmalı...

Barış Kahraman
01-21-2008, 15:07
maçı alırız.. içimden 3-1 demek geçiyor :)

Utku Öz
01-21-2008, 18:09
bütüm var :(:(:(:(:(:( ama gitmeyebilirimde :D:D:D:D:D:D öfff sınıfta kalırım o zamn da :S:

Gökhan Özsoy
01-21-2008, 21:02
Gaziantep hazırlıkları başladı

http://www.karakartal.com/images/haber/2005/idman223_2101.jpg

Beşiktaşımız, Gaziantepspor ile yapacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda siyah-beyazlı futbolcular, kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı olan Serdar Kurtuluş, bu akşam kademeli olarak takımla birlikte çalışmalara başladı.

Antrenmana izinli olan Holosko ile sakatlıkları süren Mehmet Sedef ve Mehmet Yozgatlı ile sağ üst adalesinde ağrıları bulunan İbrahim Kaş katılmadı. İbrahim Kaş'ın durumunun çekilecek MR'dan sonra netlik kazanacağı bildirildi.

Siyah-beyazlılar, yarın yapacakları çift antrenmanla Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Barış Aygün
01-21-2008, 21:37
baris lütfen fenerliler gibi yorum yapmayalim :(

bu yorumları anlamak mumukun deil arkadaşlar:S:
1 maç 5 yiyip ertesi maç 5 atmak gayet normal biz antepe yenilirsek antep maç satmış fener teşvik vermiş mi olacak..:S:
yaa böle bişe olsa bile adamlar 18.haftada bunu yaparlar mı kimsenin yeri garanti deil ligte..
5 - 6 gol yiyen takım sezon sonun kadar 5 gol yemicekya..
bu maçın üzerine fener 5 atarsa biz neden 6 atmayalım olmalıydı fenerden 5 yediler bizi zorlayıp puan almak isticekler yönünde deil benim görüşüm bu..zorlasınlar 1-0 olsun biizm olsun averaj 2.sırada artık 2li averaja bakılıo zaten..
bulent abinin dediği gibi bu tip yorumları ancak fenerliler yapar..

bugune kadar benden şikeli şahibeli maç yorumu duydunuz mu ?? yalnıs anlama olmasın ben sadece antep maclarında fener hakkında boyle yorum yapıyorum cunku 3-0dan 4-3luk bır macları var sonra yılı hatırlamıyorum ama bır macları daha var bos kaleye sut cekmeyıp gerıye pas atılan bır antep macı ve sonucun da bır fener galıbıyetı var....onun dısında bır yalnıs anlasmaya meydan vermeyelım canlarım benım ;)

Bülent Girgin
01-22-2008, 07:59
bugune kadar benden şikeli şahibeli maç yorumu duydunuz mu ?? yalnıs anlama olmasın ben sadece antep maclarında fener hakkında boyle yorum yapıyorum cunku 3-0dan 4-3luk bır macları var sonra yılı hatırlamıyorum ama bır macları daha var bos kaleye sut cekmeyıp gerıye pas atılan bır antep macı ve sonucun da bır fener galıbıyetı var....onun dısında bır yalnıs anlasmaya meydan vermeyelım canlarım benım ;)

selam baris,ne olursa olsun kimseye laf söylemeyeceksin, biz böylemi ögrendik sayin sebadan ? biz her zaman serefimizle oynayip hakkimizla kazanalim! ama kazandirmazlar, ama üç kagitla sampiyonlugumuzu alirlar önemli degil! iste o zaman sayin seba gibi çikar baskan "serefli bir ikinciligimiz daha oldu" der ( gerçi ben bu baskanin öyle birsey yapacagini sanmiyorum :( ) ve serefin ne oldugunu bir kez daha gösterir tüm türkiyeye! bu nedenledirki birak biz besiktasli olarak temiz kalalim, saga sola çamur atmayalim!

Barış Aygün
01-22-2008, 09:17
selam baris,ne olursa olsun kimseye laf söylemeyeceksin, biz böylemi ögrendik sayin sebadan ? biz her zaman serefimizle oynayip hakkimizla kazanalim! ama kazandirmazlar, ama üç kagitla sampiyonlugumuzu alirlar önemli degil! iste o zaman sayin seba gibi çikar baskan "serefli bir ikinciligimiz daha oldu" der ( gerçi ben bu baskanin öyle birsey yapacagini sanmiyorum :( ) ve serefin ne oldugunu bir kez daha gösterir tüm türkiyeye! bu nedenledirki birak biz besiktasli olarak temiz kalalim, saga sola çamur atmayalim!

valla abı dogru soyluyorsun biz böyle görmedik bilmezdikte son zamanlara kadar...ne diyebılrım ki bu sozlerım ustune..işte insanın zoruna gidiyor böyle şeyler :( hayırlısı diyip işimize bakıcaz....

Nihal Aslan
01-22-2008, 09:17
mac skoru tahmınlerını alalım :D

Bülent Girgin
01-22-2008, 09:18
mac skoru tahmınlerını alalım :D

ben bu maça tahmin yapmayacagim :D

Bülent Girgin
01-22-2008, 09:22
valla abı dogru soyluyorsun biz böyle görmedik bilmezdikte son zamanlara kadar...ne diyebılrım ki bu sozlerım ustune..işte insanın zoruna gidiyor böyle şeyler :( hayırlısı diyip işimize bakıcaz....

evet baris haklisin su "son zamanlara kadar" sözünle, ve bunun tek daha dogrusu iki suçlusu var, onlarda demirören ve sinan engin! fenerli,gs li yöneticileri kendilerine örnek aliyorlar! seba döneminde ne federasyon nede hakemler hakkinda konusurdu bizim yönetim!

Barış Aygün
01-22-2008, 09:55
evet baris haklisin su "son zamanlara kadar" sözünle, ve bunun tek daha dogrusu iki suçlusu var, onlarda demirören ve sinan engin! fenerli,gs li yöneticileri kendilerine örnek aliyorlar! seba döneminde ne federasyon nede hakemler hakkinda konusurdu bizim yönetim! ve bu durumdan bızı kurtaracak en guzel şey de 2 zatında ıstıfa edıp takımı rahat bırakmaları.. bu ınsanlar yonetıcılık statusu konusunda ustalasmak arastırmalar yapmak yerıne yuzsuzluk konusunda artık profesyonel olmuslar....hakkımızda hayırlısı bu sene son seneye yoklar ınsallah...

Barış Kahraman
01-22-2008, 16:22
g.antep maçı çekişmeli geçiceğe benziyor.. 2takımda galibiyeti düşünürse bol pozisyon izlicez demektir..

Mehmet Erhan
01-22-2008, 16:30
İbrahim Kaş sakatlandı

Gaziantepspor ile oynayacağımız Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaşımız'da, İbrahim Kaş'ın sakatlığı sıkıntı yarattı.

Çekilen MR'ında, sağ ayak üst adalesinde yoğun ödem tespit edilen İbrahim Kaş'ın, Gaziantepspor karşısında forma giyemeyeceği, tedavisine göre sahaya döneceği süreye karar verileceği açıklandı.

Bu arada siyah-beyazlılar, Gazianteppor maçının hazırlıklarını salonda yaptıkları antrenmanla sürdürdü. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmana sahada koşu ile başlayan futbolcular daha sonra salona geçerek ağırlık çalışması yaptı.

Antrenmana sakatlıkları süren Mehmet Yozgatlı, Mehmet Sedef ve İbrahim Kaş katılmadı. Siyah-beyazlılar, akşam yapacakları antrenmanla Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: AA

22.01.2008

o kadar diyoruz kondisyoner şart ama kime diyoruz...adamların kılı dönse sakatlanıyorlar... :(

Barış Kahraman
01-22-2008, 16:39
kondisyonersiz takım bırak süper ligde 2.ligde bile yok.. amatör kulüplerde bile kondisyoner var.. sağlam son haftalarda çok başımızı agırtcak bu yüzden..

Ayşegül Alparslan
01-22-2008, 17:06
bi sen eksiktin yaa valla okutcam takıma haa bu ne böyle?? mehmet bu arada yorumuna bayıldım :D

Hasret Ergül
01-24-2008, 13:31
Hakem Cüneyt Çakır

Futbol Takımımız'ın Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında 26 Ocak Cumartesi günü saat 19.00'da Gaziantepspor ile BJK İnönü Stadı'nda oynayacağı maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.
Çakır'ın yardımcılıklarını Tarık Ongun ve Orkun Aktaş yaparken Mete Kalkavan 4. hakem olarak görev alacak.

Bülent Girgin
01-24-2008, 13:34
hüseyinin hakeminimi vermisler maça :D sevmedigim hakemlerden biri :(

Barış Aygün
01-24-2008, 13:40
Gelıyoruzz Antep Aklını Alıcaz :d :d :d

Gökhan Özsoy
01-24-2008, 15:14
Sağlam taktik çalıştırdı

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de 26 Ocak Cumartesi günü Gaziantepspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmana tedavileri süren İbrahim Kaş, Mehmet Sedef ve Mehmet Yozgatlı'nın katılmadıkları bildirildi.

Dünkü idmanda sakatlanarak çalışmayı yarıda bırakan Bülent Uzun'un önemli bir sorununun olmadığı, birkaç gün içinde çalışmalara başlayabileceği belirtildi.

Yağmur altında gerçekleştirildiği kaydedilen antrenmanda, siyah-beyazlıların toplu ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas ve taktik varyasyonlar üzerinde durdukları, çalışmanın çift kale maçla tamamlandığı açıklandı.

Beşiktaşlı futbolcular yarın öğle saatlerinde kampa girecek ve siyah-beyazlılar, akşam üstü yapacakları idmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

Aylin Şengül
01-24-2008, 15:46
bu takımı yenmek şart..

Mehmet İpek
01-24-2008, 16:27
fenerin fark atması kötü oldu şimdi bize diş bileyecekler.
hiç umudum yok bu maçta.
SAğlamın çok iyi bir taktik kurması 2. ve 3. planlarla hazırlaması lazım takımı.

Barış Aygün
01-24-2008, 16:38
cok plan hazırlaması lazım ertugrul hocanın defansta adam kalmadı ne yapıcaz bılmemkı alt yapıdan gelen cocukta sakatlanmıs...tello da sakatlanmıs durumları belırsız offf offf...

Mehmet Erhan
01-24-2008, 16:48
hakem sakat...bizede bi sakatlık çıkarmaz umarım...ayrıca umutsuz olmayın tek farklıda olsa alırız...

Barış Aygün
01-24-2008, 17:18
alıcagımızdan suphemız yok zaten :D

Gökhan Özsoy
01-24-2008, 17:57
kazanırız bu maçı kesin kasmaya gerek yok hiç..;)

Bülent Girgin
01-24-2008, 18:49
ben bu maça tahmin yapmayacagim :D

üzülerek maç tahminimi yaziyorum: besiktas-1 gaziantep:3 :(

Barış Kahraman
01-24-2008, 19:04
yenileceğimizi sanmıyorum.. en kötü beraberlik çıkar maçtan..

Bülent Girgin
01-24-2008, 20:01
yenileceğimizi sanmıyorum.. en kötü beraberlik çıkar maçtan..

en kötü degilde en iyi ihtimalle beraberlik diyelim suna baris :(

selamlar

Kemal Arıcıoğlu
01-24-2008, 20:16
neler oluyor size ..daha 2 gün önce bu takımı göklere çıkaran benmiydim...ne olduda bir anda kararınızdan caydınız...bnde size bir skor tahmini yapayımmı...BEŞİKTAŞ 2 G.A.ntep 0

Adnan Direnç
01-24-2008, 20:36
5 atarız atamazsaakk eşşek gibi anırıcam :)

Bülent Girgin
01-24-2008, 21:27
5 atarız atamazsaakk eşşek gibi anırıcam :)

anirmazsan bilet yok :D:

Aylin Şengül
01-24-2008, 22:15
2-0 bitecek bu maç başka yolu yok ..

Elif Kaya
01-25-2008, 07:51
bence 2-1 kazanırız

Barış Aygün
01-25-2008, 10:11
gol yıyecegımızı zannetmıyor gol yemeden alıcaz bu macı...

Mehmet Erhan
01-25-2008, 10:19
ne bu ümitsizlik ya... :( antep son 2 maçta gol atamamış...biz ise özellikle hücumda çok iyiyiz ve sizler(çoğunuz) kazanamayacağımızı düşünüyorsunuz...bence 3-1 bizimdir maç...rahat olun... ;)

Bülent Girgin
01-25-2008, 10:28
gol yıyecegımızı zannetmıyor gol yemeden alıcaz bu macı...

kim gol yiyecegimizi zannetmiyor baris? :D selamlar.

Barış Aygün
01-25-2008, 11:47
kim gol yiyecegimizi zannetmiyor baris? :D selamlar.

:D yıne yakalandık :D ben zannetmıyorum aslında ama orayı herkes kendıne gore yorumlasın dıye bos bıraktım :D zannetmıyorum zannetmıyoruz zannretmıyorlar :D :D

Bülent Girgin
01-25-2008, 11:50
:D yıne yakalandık :D ben zannetmıyorum aslında ama orayı herkes kendıne gore yorumlasın dıye bos bıraktım :D zannetmıyorum zannetmıyoruz zannretmıyorlar :D :D

ertugrul saglam gol yiyicegimizi zannetmiyor :D:

Hasret Ergül
01-25-2008, 11:58
Beşiktaş ile G.Antep 44. kez

Beşiktaş ile Gaziantepspor yarın lig tarihinde 44. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında 1979-1980 sezonunda başlayan rekabette, bugüne dek 43 lig maçı yapıldı. Siyah-beyazlılar, bu maçların 21'ini kazanırken, 9'unu yitirdi, 13 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

Beşiktaş'ın toplam 67 golüne, Gaziantepspor 38 golle karşılık verdi. İki ekip arasında sezonun ilk yarısında Gaziantep'te yapılan maçı Beşiktaş, son saniyelerde attığı golle 1-0 kazanmıştı.

-İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR-

İstanbul'da yapılan lig maçlarında Beşiktaş'ın rakibine belirgin bir üstünlüğü göze çarparken, siyah-beyazlılar BJK İnönü Stadı'nda Gaziantepspor'a yalnızca 2 kez boyun eğdi.

Beşiktaş, İstanbul'daki 20 lig maçının 15'ini kazanırken, 2 kez yenildi, 3 karşılaşmada da taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Siyah-beyazlılar, evinde yaptığı maçlarda rakip fileleri 43 kez havalandırırken, kalesinde toplam 17 gol gördü.

Öte yandan, iki takım arasında 2004-2005 sezonunda İstanbul'da yapılması gereken maç, BJK İnönü Stadı'ndaki yenileme çalışmaları nedeniyle İzmit İsmetpaşa Stadı'nda oynanmıştı.

-GAZİANTEPSPOR SON DÖNEMDE DEPLASMANDA BAŞARILI-

Gaziantepspor, Beşiktaş karşısında özellikle son yıllarda deplasmandaki maçlarda başarılı sonuçlar alıyor.

Kırmızı-siyahlı ekip, Beşiktaş ile deplasmanda yaptığı son 5 maçın 3'ünden puan çıkarmayı başardı.

BJK İnönü Stadı'ndaki maçlarda Beşiktaş ile 2002-2003 sezonunda 0-0 berabere kalan Gaziantepspor, 2003-2004 sezonunda 4-1 mağlup oldu. 2004-2005 sezonunda Beşiktaş'ın sahasının bakımda olması nedeniyle Kocaeli'de yapılan maçı 4-3 kazanan Gaziantepspor, 2005-2006 sezonunda Dolmabahçe'den 1-0 galip ayrılmayı bildi. Gaziantepspor, geçen sezon İstanbul'da yapılan maçı ise 2-1 yitirdi.

-İSTANBUL MESAİSİ-

İki takım arasında İstanbul'da yapılan 20 lig maçının sonuçları şöyle:

Sezon Sonuç

--------- -----

1979-1980 1 - 1

1980-1981 1 - 0

1981-1982 4 - 1

1982-1983 4 - 1

1990-1991 1 - 0

1991-1992 2 - 0

1992-1993 2 - 0

1993-1994 1 - 0

1994-1995 2 - 0

1995-1996 5 - 3

1996-1997 5 - 1

1997-1998 2 - 1

1998-1999 1 - 1

1999-2000 1 - 0

2000-2001 2 - 4

2001-2002 3 - 1

2002-2003 0 - 0

2003-2004 4 - 1

2005-2006 0 - 1

2006-2007 2 - 1

Hasret Ergül
01-25-2008, 11:59
Beşiktaş 6'da 6 peşinde
Turkcell Süper Lig'deki son 5 maçını kazanan Beşiktaş, yarın evinde oynayacağı Gaziantepspor karşılaşmasında üst üste 6. galibiyetine ulaşmak için mücadele edecek.

Ligin 14. haftasında evinde Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra, Bursaspor'u 1-0, Ankaragücü'nü 3-1, Vestel Manisaspor ve Konyaspor'u 2-1, Kasımpaşa'yı da 4-2'lik skorlarla yenen siyah-beyazlılar, Gaziantepspor önünde galibiyet serisini 6 maça taşımak ve zirve yarışını sürdürmek amacında.
Beşiktaş'ta sakatlıkları süren Mehmet Yozgatlı, Mehmet Sedef, İbrahim Kaş ve takımla çalışmalara yeni başlayan Serdar Kurtuluş yarınki maçta forma giyemeyecek. Uzun süren sakatlık dönemini atlatan ve bir süredir takımla çalışan Gökhan Zan hakkındaki kararı ise teknik heyet verecek.

Bugün öğleden sonra kampa girerek, hazırlıklarını akşam üzeri yapacağı idmanla tamamlayacak olan siyah-beyazlılarda kart cezalarını tamamlayan Ali Tandoğan ile Baki Mercimek ise görev verilmesi durumunda oynayabilecek.
BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Adnan Direnç
01-25-2008, 13:05
anirmazsan bilet yok :D:

söz anırcam abi :)

Hasret Ergül
01-25-2008, 20:25
Sağlam kadrosunu belirledi
Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in 20. haftasında Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen basına kapalı antrenmanda siyah beyazlılar, pas çalışmaları ve çift kale maçın ardından duran top organizasyonları çalıştı.

Sağ dizinde ağrıları bulunan Higuain, antrenmana katılmazken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, bu futbolcuyu maç kadrosuna da almadı. Antrenmana, sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Mehmet Sedef ve Mehmet Yozgatlı katılmadı.

Teknik direktör Sağlam'ın, Gaziantepspor maçı için belirlediği kadroda şu futbolcular yer alıyor:

Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Batuhan Karadeniz, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, İbrahim Kaş, Gökhan Zan, Baki Mercimek, Ali Tandoğan, Tello, Ricardinho, Serdar Özkan, Cisse, Bobo, Aydın Karabulut, Delgado, Nobre, Holosko.

Mehmet Erhan
01-26-2008, 09:51
Teknik direktör Sağlam'ın, Gaziantepspor maçı için belirlediği kadroda şu futbolcular yer alıyor:

Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Batuhan Karadeniz, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, İbrahim Kaş, Gökhan Zan, Baki Mercimek, Ali Tandoğan, Tello, Ricardinho, Serdar Özkan, Cisse, Bobo, Aydın Karabulut, Delgado, Nobre, Holosko.

çıkabilecek kadro 3 aşağı 5 yukarı belli:rüştü,ali t.,toraman,baki(g.zan),i.üzülmez,s.özkan,e.cisse, delgado,tello,nobre,bobo(holosko)... 3-1 bizim maç...:)

Nihal Aslan
01-26-2008, 10:08
5 atabılırmıyız bılmıorum ama galıbıyet alalım baska bı şey istemıorum

Erhan Akın
01-26-2008, 11:12
2-1 bıter gıbı gelıor..nedense bu antep bıze karsı bastırıor..muhtesem kalecılerıde devlesır bugun gorun bakın.bu arada uzun suredır yoktum dedemın rahatsızlıgından ötürü..tekrar aranızda olmak güzel

Ezel Özsipici
01-26-2008, 12:49
Gazetede 5 forvet yazıyodu kasımpaşa macında ki gibi ama dörtlü defanss alırız diy düşünüyorum bu macı zaten geçen kasaımpaşa macında taraftar aldı macı 2-0 dan sonra bile sampiyon diye bağırıldıı bu macı biz alrıız!

Erhan Akın
01-26-2008, 12:53
Gazetede 5 forvet yazıyodu kasımpaşa macında ki gibi ama dörtlü defanss alırız diy düşünüyorum bu macı zaten geçen kasaımpaşa macında taraftar aldı macı 2-0 dan sonra bile sampiyon diye bağırıldıı bu macı biz alrıız!

ne garip dımı 90 larda taraftarın keyfı yerındeydı ..bılırdı taraftar zaten besıktasım macı alacak '' şen ola kartal şen olaaa'' şimdi ise takım gerıye dustugunde stresten bagırıyoruz malesef..bu kadro biiş yapamassa sorumlusunu bulmak gerekmezmi??

Utku Öz
01-26-2008, 13:18
maça kimler gidicek?

Ezel Özsipici
01-26-2008, 13:21
maça kimler gidicek?

karneler dolayısıyla ben gelemiyorum :D: allahtan geçen hafta gelmiştim:D:

Barış Aygün
01-26-2008, 14:30
4-2 bıter bu mac....

Erkan Korkmaz
01-26-2008, 17:40
Değişik bir yorum yapayım Bu maç Üst olur :D

Mehmet İpek
01-26-2008, 20:07
Oleyyy Oley Oley Oleyyyyyy
şampiyonnnnn Beşiktaş

Bülent Girgin
01-26-2008, 20:18
ne bu ümitsizlik ya... :( antep son 2 maçta gol atamamış...biz ise özellikle hücumda çok iyiyiz ve sizler(çoğunuz) kazanamayacağımızı düşünüyorsunuz...bence 3-1 bizimdir maç...rahat olun... ;)

bravo memo, maçin sonucunu bilen bir tek varsin :(h5): :(h5): :(h5): :(h5):

Mehmet İpek
01-26-2008, 20:25
http://img127.imageshack.us/img127/7318/adszfq0.jpg (http://imageshack.us)
Şimdi sivasa tam destek. 3 puan almaları işimize gelir.
nasıl olsa onlar ileride patlak verirler

Bülent Girgin
01-26-2008, 20:49
defans yine çok kötüydü :(

Adnan Direnç
01-26-2008, 20:50
söz anırcam abi :)

Ertuğrul Sağlamdan Açıklama;
90 Dk Boyunca Üstün Taraf Bizdik Defansda Zaman Zaman Atağı Düşündüğümüzden Bocaladık...
Maç Sonu Daha Farklı Olabilirdi Ancak Sırf Adnan 30 Marttaa Beşiktaş-febe Maçından Önce Anırsında Gülelim ve Maç Öncesi Futbolclara ve Kazandakilere Moral Olsun Diyeee Bu Takım Antep e 5-6-7 Atmamıştır !!!

Ayrıca Maçtan Önce Bu Söylentiyi Duyan Rakip Takımın Futbolcuları Maç Bitimiyle Şu Açıklmayı Yaptılar
"Biz de İnsanız Bizimde Eğlenmeye Hakkımız Var Elimizden Geldiğince 5 Yememeye Gayret Ettik Artık 30 Martı Adnanın Sözünü Tutmasını Bekliyoruz..."

Barış Aygün
01-26-2008, 20:53
defans yine çok kötüydü :(

defans mı yoksa baki ve uzulmez mi :D

Bülent Girgin
01-26-2008, 20:59
defans mı yoksa baki ve uzulmez mi :D

DEFANS YINE çOK KÖTÜYDÜ,bunun daha açiklayici türkçesi yoktur diye düsünüyorum ben , sen nedersin baris? :D

Barış Aygün
01-26-2008, 21:01
DEFANS YINE çOK KÖTÜYDÜ,bunun daha açiklayici türkçesi yoktur diye düsünüyorum ben !
:D tamam tamam anladım ama şöyle birsey varkı baki ve üzülmez abim takımın dengesını artık cok bozuyor ibo ileri gidiyor donuste yorulup adamı kovalamıyor ve yedıgımız gol ortada...bakı desen zaten pimi çekilmiş tnt patlayıcı :(

Şule Artarlar
01-26-2008, 21:14
beklenen sonuç işte tek kelimeyle....

Barış Kahraman
01-26-2008, 21:23
maçı bıraktık hüseyinle skor kavgası eder olduk :) 3olacak dedim yok 2 diye tutturdu :) gol attıgımıza üzüldü desem yalan olmaz :)

Bülent Girgin
01-26-2008, 21:24
:D tamam tamam anladım ama şöyle birsey varkı baki ve üzülmez abim takımın dengesını artık cok bozuyor ibo ileri gidiyor donuste yorulup adamı kovalamıyor ve yedıgımız gol ortada...bakı desen zaten pimi çekilmiş tnt patlayıcı :(

defans gerçekten kötüydü baris, sirf baki ve üzülmez degil, toraman ve tandoganda çok kötüydü, sanki bu 4 lü ilk defa beraber bir maça çikmislar gibi acemice hatalar yaptilar :(

Bülent Girgin
01-26-2008, 21:26
maçı bıraktık hüseyinle skor kavgası eder olduk :) 3olacak dedim yok 2 diye tutturdu :) gol attıgımıza üzüldü desem yalan olmaz :)

selam baris,sendemi maçtaydin ? tabiki 3. golü istemedi, çünkü onun maç tahmini 2-1 di :D:

Barış Kahraman
01-26-2008, 21:36
evet abi bende maçtaydım :) ee kombinkeyi boşa almadık :)

maçtan öncede biraz atıştık o 2-1 ben 3-1 :) o yüzden istemedi ama attık 3ü:)

Barış Kahraman
01-26-2008, 21:54
Ligde üst üste 6. galibiyetimize G.Antep'i İnönü'de mağlup ederek ulaştık. Bu seri hiç bitmesin!
Beşiktaş 3-1 G.Antep

Turkcell Süper Lig'de 20. hafta mücadelesinde G.Antep'i İnönü Stadyumu'nda konuk ettik. Oldukça heyecanlı geçen 90 dakikayı 3-1 önde bitirdik. Böylelikle son 5 maçını da kazanan ekibimiz üst üste 6. galibiyetine ulaştı. G.Antep 22. dakikada Zurita ile öne geçerken, bu gollere cevabımız 42. dakikada Cisse, 77. dakikada Nobre ve 87. dakikada Ricardinho ile oldu. Topun G.Antep kale çizgisinden geçmemek için inat ettiği ve bizi 77. dakikaya kadar beklettiği maçta bir türlü bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Defansımızda oynayan futbolcuların bireysel hataları ve takımımızın transfer ihtiyaçı ise bir 90 dakikanın daha ardından akıllara geldi.

TRANSFER ŞART!

Mücadelenin ilk yarısına iyi başlayan takımımız ilk dakikalar karşısında önemli pozisyonlar yakaladı. Maçın başında özellikle Bobo ile yararlanamadığımız pozisyonlar karşısında zaman zaman G.Antep ekibi de kalemizde etkili oldu. Özellikle 16. dakikada konuk ekibin bir topu direkten dönerken maçın başından beri S.O.S veren defansımız 19. dakikada Zurita'nın golüne engel olamadı. Baki'nin hatasıyla oluşan pozisyonda Zurita G.Antep'i 1-0 öne geçirdi. G.Antep maçının ilk yarım saati bile gösteriyordu ki Beşiktaşımızın defans bölgesine mutlaka bir stoper transfer etmesi gerekiyor. Öte yandan ilk yarıda sarı kart gören İbrahim Toraman ve Baki'nin de önümüzdeki hafta cezalı durumda olduğu için Kayseri deplasmanında oynayamayacak olması şimdiden düşünülmesi gereken bir konu.

İlk yarının son dakikalarına doğru artan baskımız son pasların büyük bir kısmının hatalı olmasıyla istediğimiz pozisyonları sağlamamızı engelledi. Devrenin bitimine 3 dakika kala ise Holosko ile başlayan atağımızda Cisse ceza sahası içinde sol ayağı ile köşeyi düzgün gördü ve bir derece de olsa soyunma odasına 1-1'in morali ile gittik. İlk yarıda topa sahip olan takım olmamıza rağmen rakip ceza alanının üzerinde ve kanatlardaki etkisizliğimiz net gol pozisyonları bulmamızı engelledi. Konuk G.Antep ise ilk yarıda geri dörtlümüzde oynayan futbolcularımızın hatalarıyla zaman zaman önemli pozisyonlar buldu...

TOP İLE ADETA KAVGA!

Karşılaşmanın ikinci yarısına da ilk yarıda olduğu gibi istekli başladık. İlk yarıda yaptığımız pas hataları özellikle 70. dakikadan sonra azalınca G.Antep kalesinde çok net pozisyonlar bulduk. Başta Nobre, Bobo, Holosko ile bu pozisyonları cömertce harcadık. İkinci yarıda G.Antep defansı iki topumuzu çizgiden çıkartırken, bir pozisyonda da Nobre boş kaleye topu kafa ile dışarıya attı. İnönü'yü dolduran taraftarlarımız kaçan goller karşısında kalplerini korumakta zorlanırken, heyecan dakikalar geçtikçe ilerledi. İkinci yarıda yorulan G.Antep karşısında yüzde yüz hakimiyeti elimize alsak da konuk ekibin zaman zaman yavaş ataklarla kalemize rahat bir şekilde sokuluşu ve yine geri dörtlümüzde oynayan futbolcuların hatası gözden kaçmadı.

NOBRE BAMBAŞKA!

Topun kale çizgisini geçmemek için inat ettiği, şans melekleri ile adeta kavga ettiğimiz ikinci yarıda biraz son vuruşlarda yetenekli olabilsek bu maçın sonucu farklı olabilecekti. Yeni transferimiz Holosko'nun ise maç boyunca mevkii olarak farklı yerlerdeki görüntüsü gözden kaçmazken, bir türlü istikrar sağlayamaması da dikkatleri çekti. Top ile kavgamızda son sözü ise 77. dakikada günün en başarılı isimlerinin başında gelen Nobre söyledi. Cisse güzel bir ara pasıyla Brezilyalı yıldızımızı kaçırdı! Nobre köşeye düzgün vurdu ve sonunda beklediğimiz gol geldi! 2-1 oldu ve üzerimizden büyük bir yük kalktı. Gecenin yıldızı Nobre golü attıktan 3 dakika sonra alkışlar arasında yerini Serdar Özkan'a bıraktı. Bugün defansta kale içinden bir top çıkaran, forvette çok çalışan Nobre her yönüyle alkışı hak etti...

Oyunun son bölümlerinde Tello'nun yerine giren Ricardinho ise gecenin kapanışını yaptı. 87. dakikada Brezilyalı futbolcumuz attığı gol ile durumu 3-1'e getirdi ve gecenin sonucunu haykırırken, uzun aradan sonra bulduğu bu golle futbola, moralle geri döndü...

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
8. dakikada Cisse'nin ara pasıyla ceza alanına giren Bobo, iki oyuncuyu çalımıyla oyundan düşürdü kaleciyle karşı karşıya kalan bu oyuncunun şutu direğin yanından auta çıktı.
9. dakikada sağ kanattan Ali'nin ortasında Nobre'nin kafa vuruşu kalecide kaldı.
12. dakikada sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Tello'nun sert vuruşu direkten kaleciye çarparak kornere gitti.
17. dakikada soldan açılan ortada müsait pozisyondaki Volkan'ın kafa vuruşu kalecide kaldı.
18. dakikada Özgürün pasıyla ceza sahası ön çizgide topla buluşan Murat'ın sert şutu direğe çarparak üstten auta çıktı.
20. dakikada Ceza sahasına giren Özgürcan zor pozisyonda pasını sağ kanattan bindirme yapan Zürita'ya verdi, bu oyuncunun şutu ağlarla buluştu. (0-1)
27. dakikada Holosko'nun pasıyla ceza sahası ön çizgisi önünde topla buluşan Nobre'nin şutu yandan auta çıktı.
31. dakikada Holosko'nun sağ kanattan pasında ceza sahası ön çizgisinde topla buluşan Nobre'nin şutunu kaleci çıkardı.
39. dakikada Delgado'nun pasıyla ceza sahası sağ çaprazda topla buluşan Ali'nin tehlikeli pozisyonunda kaleci açılarak ayaklarıyla tehlikeyi önledi.
41. dakikada Tello'nun serbest vuruşunda defanstan dönen topu takip eden Delgado'nun şutunu kaleci kornere çeldi.
42. dakikada Nobre'nin vuruşunda defanstan dönen top ceza yayı üzerindeki Cisse'nin önünde kaldı, bu oyuncunun plasesi sol köşeden filelerle buluştu. (1-1)
45. dakikada ceza sahası içerisine giren Özgürcan sol çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalan, bu oyuncunun sert şutu yan ağlarda kaldı.
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
62. dakikada sol kanattan Delgado'nun kullandığı korner atışında, Baki'nin kafa vuruşunu Gaziantepspor defansı kale çizgisi üzerinden çıkardı
71. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Delgado'nun sert şutu yandan auta çıktı.
73. dakikada Delgado'nun sağ kanattan ceza sahasına verdiği pasta Bobo'nun şutu kaleciden geri geldi boşta kalan topa Nobre kafasını vurdu top az farkla yandan auta çıktı.
74. dakikada Holosko'nun sol kanattan yaptığı ortada kafa pasını içeriye çeviren Nobre, nın pasına rovaşeta vuruşunu Gaziantepsporlu oyuncu kale çizgisi üzerinden çıkarttı.
77. dakikada Cisse'nin ara pasıyla ceza sahası sağ çaprazda topla buluşan Nobre'nin sert şutu filelerle buluştu. (2-1)
88. dakikada sol kanattan ceza sahası içine giren Holosko pasını Ricardinho'ya verdi, bu oyuncunun altı pas üzerinden vuruşunda top ağlarla buluştu. (3-1)

STAT: Beşiktaş İnönü Stadı
HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Tarık Ongun, Orkun Aktaş
BEŞİKTAŞ: Rüştü, Baki, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Tello (Ricardinho dk. 84), Cisse, Ali, Holosko, Delgado (Aydın dk. 89 ?), Nobre (Serdar dk. 80), Bobo,
YEDEKLER: Hakan, Gökhan, İbrahim Kaş, Batuhan
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam
GAZİANTEPSPOR: Murat Şahin, Mehmet Çoğum, Bekir, Murat Ceylan, Rodrigo Zurita (Mehmet Polat dk. 75,), Armand Tchanı, Ekrem, Özgür (Mnuel Noıradıaz dk. 87 ?), Volkan (Erdal dk. 87 ?), Ergün, Özgürcan
YEDEKLER: Oğuz, Metin, Bülent, İvan De Souza
TEKNİK DİREKTÖR: Bünyamin Süral
GOLLER: Zürita (dk. 20) (Gaziantepspor), Cisse (dk. 42) Nobre (dk. 77), Ricardinho (dk. 88)(Beşiktaş)
SARI KARTLAR: Özgür, Zurita, Murat Ceylan, (Gaziantepspor), İbrahim Toraman, Baki, (Beşiktaş)

Barış Aygün
01-26-2008, 21:57
defans gerçekten kötüydü baris, sirf baki ve üzülmez degil, toraman ve tandoganda çok kötüydü, sanki bu 4 lü ilk defa beraber bir maça çikmislar gibi acemice hatalar yaptilar :(
kayserı macından sonra kurtuluyoruz abı sabretmek lazım...ınsallah saglam bı defansımız olack toraman zan yenı transfer ....

Bülent Girgin
01-26-2008, 21:58
kayserı macından sonra kurtuluyoruz abı sabretmek lazım...ınsallah saglam bı defansımız olack toraman zan yenı transfer ....

yeni transfer? kenan öner yapilmayacak dedi :D

Barış Kahraman
01-26-2008, 21:59
g.zan gelirse herşey düzelir bence.. baki çok ama çok basit hatalar yapıyor resmen kazma.. tandogan kanatta oynayabiliyor göbeğe yakın oynayınca topu bile uzaklaştıramıyor..

Barış Aygün
01-26-2008, 22:07
yeni transfer? kenan öner yapilmayacak dedi :D

ozaman gecmıs olsun verem olmaya hazır olalım :( baki ve cam bebek perişan edicek ozamn bizi :( umarım gokhan sakatlanmaz artık....yandık demektir gokhan bırdaha sakatlanırsa...eger kenan bey solyedıyse boyle bırsey ozaman neden boyle aylardır bıdı bıdı edıyorlar...

Bülent Girgin
01-26-2008, 22:14
ozaman gecmıs olsun verem olmaya hazır olalım :( baki ve cam bebek perişan edicek ozamn bizi :( umarım gokhan sakatlanmaz artık....yandık demektir gokhan bırdaha sakatlanırsa...eger kenan bey solyedıyse boyle bırsey ozaman neden boyle aylardır bıdı bıdı edıyorlar...

transfer yapilmamasi iyi bence, ertugrulun elindeki kadroyu iyi kullanmasi lazim, bunu basarirsa basarili oluruz diye düsünüyorum.

Barış Aygün
01-26-2008, 22:17
transfer yapilmamasi iyi bence, ertugrulun elindeki kadroyu iyi kullanmasi lazim, bunu basarirsa basarili oluruz diye düsünüyorum.
ABİ HAYKIRIYORUM BAKİ MERCİMEK DİYORUM :doh: INSALLAH DEDIGIN GIBI OLUR HAKKIMIZDA HAYIRLSI DİYORUM....

Hasret Ergül
01-26-2008, 22:35
:bagir::bagir:''Taraftar çıldırdı, şampiyonluk istiyor'':bagir::bagir:
Gaziantepsor maçı boyunca takımlarına büyük destek veren Beşiktaşlı taraftarlar, takımlarının 3-1 öne geçmesinin ardından şampiyonluk şarkıları söylediler. Takımlarını çılgınca destekleyen taraftarlar, ''Taraftar çıldırdı, şampiyonluk istiyor'' ve ''Şampiyon Beşiktaş'' tezahüratlarıyla Dolmabahçe'yi adeta inlettiler.

Kemal Arıcıoğlu
01-26-2008, 22:36
:bagir::bagir:''Taraftar çıldırdı, şampiyonluk istiyor'':bagir::bagir:
Gaziantepsor maçı boyunca takımlarına büyük destek veren Beşiktaşlı taraftarlar, takımlarının 3-1 öne geçmesinin ardından şampiyonluk şarkıları söylediler. Takımlarını çılgınca destekleyen taraftarlar, ''Taraftar çıldırdı, şampiyonluk istiyor'' ve ''Şampiyon Beşiktaş'' tezahüratlarıyla Dolmabahçe'yi adeta inlettiler.
maalesef bu gece takımıma destek vermekten mahrum kaldığım için hala içim içimi yiyor...ama elden bişey gelmiyor olan oldu bi kere :(

Bülent Girgin
01-26-2008, 22:55
maalesef bu gece takımıma destek vermekten mahrum kaldığım için hala içim içimi yiyor...ama elden bişey gelmiyor olan oldu bi kere :(

yaziklar olsun diyorum sadece :D: nasil besiktasi yanliz biraktin kemal?

Kemal Arıcıoğlu
01-26-2008, 22:59
bülent abi sen yapma bari...gerçi bazıları bayram ediyor ben gelemedim diye ama neyse :D

Bülent Girgin
01-26-2008, 23:15
bülent abi sen yapma bari...gerçi bazıları bayram ediyor ben gelemedim diye ama neyse :D

saka oldugunu anladin heralde kemal :D martin sonunda çok fena geliyorum :D hep beraber sampiyonluk kutlayacagiz :oley::oley::oley::oley:

Kemal Arıcıoğlu
01-26-2008, 23:17
saka oldugunu anladin heralde kemal :D martin sonunda çok fena geliyorum :D hep beraber sampiyonluk kutlayacagiz :oley::oley::oley::oley:tabiki şaka söylediğini biliyorum bülent abicim...inşallah martta hep beraber izleyeceğiz ve şampiyonluğumuzu kutlayacağız abicim...bende marta kadar maçlara gitmiyorum artık...:ama:kendimi şampiyon olduğumuz geceye saklıyorum:D

Bülent Girgin
01-26-2008, 23:20
tabiki şaka söylediğini biliyorum bülent abicim...inşallah martta hep beraber izleyeceğiz ve şampiyonluğumuzu kutlayacağız abicim...bende marta kadar maçlara gitmiyorum artık...:ama:kendimi şampiyon olduğumuz geceye saklıyorum:D

aslinda ben hayretler içindeyim kemal, normalde hasretin gittigi maçlarda berabere bile zor kaliyorduk, galibiyet mucize oluyordu :D: :D:

Hasret Ergül
01-26-2008, 23:24
aslinda ben hayretler içindeyim kemal, normalde hasretin gittigi maçlarda berabere bile zor kaliyorduk, galibiyet mucize oluyordu :D: :D:

Dünya tersine dönüyor diye boşuna demiyorlar :D

Mehmet Erhan
01-27-2008, 10:02
güzel bi maç oldu ve yine hakkımızla kazandık...ayrıca 6 lıyıda tutturduk... :D ama bu defansla nereye kadar gideceğimizi bilmiyorum... :( artık bi stoper şart yada eldeki mevcut isimlerin bi an evvel toparlanması gerekiyor...özellikle toraman ve canlı bomba baki her maçta hata üstüne hata yapar hale geldiler...yazık olmasın ilerde... :( hücum hattı ise çok şükürki süper...allah bozmasın... :D kısaca ligde 1-0 geriden kazandığımız üst üste 4.,toplamda 7. maç...buda oyunu bırakmadığımızın açık bir göstergesi...böyle devam inşallah...BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ... :D

Kemal Arıcıoğlu
01-27-2008, 13:20
BEŞİKTAŞLI taraftarlar, Gaziantepspor'a transfer olan eski kalecileri Murat Şahin'e maç öncesi sevgi gösterilerinde bulundu. Murat'ı tribünlere çağıran taraftarlar, "Bu taraftar seninle gurur duyuyor'' diye tempo tuttu. Murat Şahin maç sonrası Beşiktaş'tan ayrılmasıyla ilgili, "Tabii ki kırgınlığım var. Beni kırdılar" ifadesini kullandı.

Gökhan Özsoy
01-27-2008, 15:38
güzel bir galibiyet oldu bizim için:) geriye düştük 3-1 alırız dedim 3-1 aldık :D

Ezel Özsipici
01-28-2008, 13:52
Daattiraddat daddiridat dadirdattadattttdatt:D :D ya bu ne güzel bir tezahurattı eller felan TARAFTAR DELİRDİ SAMPİYONLUK İSTİYORR!:Dçok güzeldi çokkk!!!

maça gelince hakkımızla kazandık ama defans her zaaman ki gibi berbattı biçer döver baki toraman gene kötüydüler haftaya cezalılar büyük ihitmal g.zan ve i.kaş oynar inşşaalah onlar iyi bir şeyler yaparlar ama bir iden hücuma gelmiyor ki geri.:(7.maç oldu go yediğimi<de hiç süphe etmiyoruz beşiktasımız bu maçı alır diye ama nereye kadar:(sampiyonluk yolunda emin adımlarla gidiyoruzz inşallah sampiyon olucaz inşallah!