Orijinalini görmek için tıklayınız : 2007 Futbol Takımımızın Teknik Kadrosu
Gökhan Özsoy
09-06-2007, 10:48
Teknik Kadro
Teknik Direktör -- Ertuğrul Sağlam
Genel Menajer -- Sinan Engin
Yardımcı Antrenör -- Mutlu Topçu
Yardımcı Antrenör -- Birol Berkem
Yardımcı Antrenör -- İbrahim Bakır
Kaleci Antrenörü -- Öztürk Tanrıbilir
Psikolojik Danışman -- Pro. Dr.Ramazan Abacı
Basın Sorumlusu -- Tuncay Yanık
Menajer Yrd. - Tercüman -- Ali Kalaylıoğlu
Tercüman -- Eray Akyürek
Tercüman -- Arda Kabaklı
Kulüp Doktoru -- Şenol Akman
Kulüp Doktoru -- Ayhan Optur
Fizyoterapist -- Murat Şahinoğlu
Fizyoterapist -- Cem Türkel
Egz. Uzman -- Türker Şahinkaya
Masör -- Illa Ginovic
Masör -- Yılmaz Özer
Masör -- Metin Gümüştaş
Malzemeci -- Erdal Erdem
Malzemeci -- Süreyya Soner
Malzemeci -- Ünal Akkoyun
Malzemeci -- Abdurrahman Ezer
H.Hüseyin Uluçay
09-07-2007, 12:59
bizim doktorlar çok sağlam be
Tankut Benlier
09-08-2007, 01:40
en sağlamı süreyya soner :)
Barış Aygün
09-08-2007, 09:20
tum kadro SAĞLAM abcim kıme ne laf soylenebılırkı ;)
H.Hüseyin Uluçay
09-08-2007, 13:17
malzemecisinden doktoruna top toplayıcından teknik heyetteki herkes olsun taraftara kadar herkes çok SAĞLAMM
Osman Kaya
12-03-2007, 19:57
prof.dr.mete düren neden yazılmamış kulüp sağlık danışmanı değilmi??????
Osman Kaya
12-03-2007, 19:58
yada benmi yanlış biliyom.......
Bülent Girgin
12-13-2007, 08:45
ertugrul saglam Besiktasin antrenörü olamaz, yaptigi transferler ortada, oynattigi futbol ortada, basarisiz oldukça takimi dahada defansif oynatacak , önce gol yemeyeyim belki sansa bir tane atar maçi alirim düsüncesiyle devam edecek ve bunuda arada sirada basaracak, ondan sonra yine yükselise geçiyoruz gibi açiklamalar gelecek , aynen bugüne kadar oldugu gibi!! nasil bir takim, nasil bir futbol anlayisi, nasil bir taktikle oynadigimizi ben hala çözemedim!! bazi maçlarda ( ki baya çok bu maçlarin sayisi !! ) 90+ larda girdigimiz gol pozisyonu 0-2 arasi !!! bumu türbünleri ayaga kaldiracak futbol?bundan sonra da aynen devam edecek bunlar, sirf günü kurtarmaya oynatacak ertugrul saglam takimi, önce gol yeme belki sonra sansa atariz bir tane !!!! Beşiktaş 10 numara büyük geldi ertugrul saglama, ve kaldiramiyor Besiktasi, altinda ezildikçe eziliyor!!!!!
tum kadro SAĞLAM abcim kıme ne laf soylenebılırkı ?;)
ERTUĞRUL SAĞLAM
Emre Dikdoğmus
02-03-2008, 13:18
çok sağlam bi kadro var bayağğ güçlü
Barış Kahraman
02-03-2008, 14:51
çokmu sağlam? neye dayanarak sağlam diyosun arkadaşım? sinan engine bakarakmı yoksa kondisyoner olmadıgını bilmeyerekmi?
Ezel Özsipici
02-03-2008, 18:02
Genel Menajer -- Sinan Engin
birde su gitse:@
Bülent Girgin
02-16-2008, 20:57
ertugrul saglam Besiktasin antrenörü olamaz, yaptigi transferler ortada, oynattigi futbol ortada, basarisiz oldukça takimi dahada defansif oynatacak , önce gol yemeyeyim belki sansa bir tane atar maçi alirim düsüncesiyle devam edecek ve bunuda arada sirada basaracak, ondan sonra yine yükselise geçiyoruz gibi açiklamalar gelecek , aynen bugüne kadar oldugu gibi!! nasil bir takim, nasil bir futbol anlayisi, nasil bir taktikle oynadigimizi ben hala çözemedim!! bazi maçlarda ( ki baya çok bu maçlarin sayisi !! ) 90+ larda girdigimiz gol pozisyonu 0-2 arasi !!! bumu türbünleri ayaga kaldiracak futbol?bundan sonra da aynen devam edecek bunlar, sirf günü kurtarmaya oynatacak ertugrul saglam takimi, önce gol yeme belki sonra sansa atariz bir tane !!!! Beşiktaş 10 numara büyük geldi ertugrul saglama, ve kaldiramiyor Besiktasi, altinda ezildikçe eziliyor!!!!!
maalesef degisen birsey yok :(
Gökhan Özsoy
02-16-2008, 21:02
maalesef degisen birsey yok :(
yazdıklarının üzerinden 2ay 3gun geçmiş ve dediğin gibi abi o gunde bugunde ertuğrulun takımı aynı takım.. ertuğrul yine eziliyor..
değişen birşey yok.
Anıl Mungan
02-18-2008, 17:08
en sağlamı süreyya soner :)
harbiden en sağlamı süreyya soner oda bir efsane artık
Mehmet Erhan
06-30-2008, 17:38
TARAFTAR SAĞLAM'I YETERLİ BULUYOR...
HABER1903'ün yaptığı 'Sizce Ertuğrul Sağlam Beşiktaş için Yeterlimi?' anketine katılan 500 kişinin % 57 si yeterli yanıtını verirken, % 43 ü yetersiz buldu.
Yeni anketimiz ''Sizce Çarşı gurubu Sezonun ilk maçında tribündeki yerini yeniden almalımı'' Katılımınızı bekliyoruz.
HABER1903
ADAM GİBİ ADAM, İSTİFA ET SAĞLAM !!!
Bülent Girgin
10-03-2008, 09:10
nerdeyse 1 sene olmus su yaziyi yazali, ben degisen birsey görmedim !adam antrenörlügü bilmiyor, kapasite yok, kendini gelisteremiyor !
Ezel Özsipici
10-03-2008, 14:32
daha teknik tirektör olalı kaç yıl oldu ki ?? hemen BEŞİKTAS'a getirdiler ve bu yükü kaldıramadı sonuc bu işte!..
Ali Dincel
10-03-2008, 14:42
geçen yıldaki kadrodan tek farkımız ufak bi avantajımız zapoydu...ama oda gökhanla iboyla oynaya oynaya benzemeye başlıcak gibime geliyor...
Gökhan.Şen
10-03-2008, 20:10
çok sağlamız :(
Can Polat Kara
10-07-2008, 19:23
herşey için teşekkürler ertuğrul hoca
Emre Çoban
10-08-2008, 02:07
demirören sinan engin ve gökhan zan gitmeksizin ertuğrulun gitmesinin pek bir anlamı olmayacak bence.
Bülent Girgin
10-10-2008, 08:57
http://www.besiktas.ws/Resimler/2008/02/20/00005529.jpg
Teknik Direktör : Mustafa Denizli
http://www.haberdefteri.com/haberresimleri/ijjj.jpg
Yardımcı Antrenör : Tayfur Havutçu
http://www.fotospor.com/images_content/authors/author21.jpg
Kaleci Antrenörü : Zafer Öğer
Kondisyoner : Stefano Moreno
Ata Arslanoğlu
10-16-2008, 15:53
Hayırlı olsun.İnşallah bu yeni teknik ekiple şampiyonluklar yaşarız..
Ceyhun Pişken
01-05-2009, 17:41
forza süreyya soner:D
Can Dönmez
02-03-2009, 12:10
süper isimler
Bülent Girgin
11-03-2009, 22:30
geri zekalı !
Ertürk Yıldırım
11-04-2009, 07:13
geri zekalı !
kesinlikle katılıyorum böyle bir kadro çıkartılamazdı alkışlıyorum denizli..
Mustafa Balcılar
11-04-2009, 08:39
şaşla vede tüple giden hacımurat.
Yılmaz Özgüller
11-04-2009, 14:18
arkadaşlar merak ediyorum i.toraman,i.üzülmez dışında sizce harbiden beşiktaşlı futbolcu varmı, bence yok,
Mustafa Balcılar
11-04-2009, 14:27
rahmetliler vardı. heyyy gidi ALLAH rahmet eylesin.
Barış Kahraman
11-04-2009, 16:42
arkadaşlar merak ediyorum i.toraman,i.üzülmez dışında sizce harbiden beşiktaşlı futbolcu varmı, bence yok,
sivok ferrari ernst bunlarda formanın hakkını veriyor.. Gerçi adamlar profosyonel hangi takıma gitse bu özveri ile oynar zaten..
Yılmaz Özgüller
11-05-2009, 11:23
sivok ferrari ernst bunlarda formanın hakkını veriyor.. Gerçi adamlar profosyonel hangi takıma gitse bu özveri ile oynar zaten..
bunlar tamam ben yerlilerden bahsettim.niye hep yıllardır bi ilhan mansız bi şifo bi takoz recep gibi bi insan yok hep yabancı oyuncular çıkıyor fedakarlık yapıyor formasını ıslatıyor yürekten oynuyor aldığı paranın hakkını fazlasıyla veriyor bizim futbolcularımız bunları görürken hiç utanmıyorlarmı hiç kahrolmuyorlarmı 30bin kişi ernste ferrariye sivok a bağırdımı bunlar hiç niye diye düşünmüyormu,düşünselerde bunu değiştirmek için niye bişeyler yapmıyorlar anlamıyorum
Mustafa Balcılar
11-05-2009, 12:51
malesef yerlilerde ne yetenek var nede profesyonellik adamlar harbi beşiktaşlıda olmayınca hırsda omuyor. geriye kalıyor koca bir sıfır.
Emre Erikçi
11-23-2009, 17:48
İbrahim Üzülmez çok iyi bir BEŞİKTAŞLI gençlere taş çıkartıyor Saygı duyulası insan...
İbrahim Toroman ve tabiki yüksek alman teknolojisi Ernst
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.