Orijinalini görmek için tıklayınız : 21.Hafta : Kayserispor:2 - Beşiktaş:0
Hasret Ergül
01-27-2008, 13:28
Turkcell Süper Lig
21.Hafta
Kayserispor - Beşiktaş
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:sTfrPQ6_vHfpwM:http://kassiesa.com/uefaclubs/images/Kayserispor.png&http://tbn0.google.com/images?q=tbn:zLFUiK36WNZsFM:http://content.answers.com/main/content/wp/en/b/b1/Besiktas_hqfl_logo.png
Tarih: 10 Şubat 2008
Saat: 14:00
Hakem :Bülent Demirlek
Stad : Kayseri Atatürk Stadı
Yayın :Lig Tv
Kemal Arıcıoğlu
01-27-2008, 13:29
zor bir maç olacağı kesin...iki takımda güzel ve zevk veren bir futbol oynuyor şu an için...ama galip gelmekten başka bir şansımız yok...benim skor tahminim 1-0
Bülent Girgin
01-27-2008, 13:30
zor bir maç olmayacak, 2-1 veya 3-1 alacagimizi düsünüyorum
Bülent Girgin
01-27-2008, 14:57
Hasret herşeyi değiştirip kopyalamışsında şu gaziantep adınıda değiştir bizahmet baya stres olduk zaten :)
bide bülent abinin gözünden nasıl kaçtı onada şaşırdım :)))
hiç sorma hüseyin bende sasirdim görmedigime :D ama hala gaziantep-besiktas yaziyor :D
Mehmet Erhan
01-27-2008, 16:48
çok zor deplasman...2 tanede stoper oynamıyor...puan kaybı yaşayabiliriz... :( bu arada beşiktaş-gaziantep yazısını bi zahmet değiştirin...çok sırıtıyor orda...amblem ayrı takım ismi ayrı... :D
Altuğ Özübir
01-27-2008, 16:54
Güzel bi deplasman ama sanırım donucaz bu soguklarda :) Çok tutucu bir şehir gecen sene erciyes maçında bize alkol vermemıslerdı ramazan diye imama sorun izin verirse öyle veririz demislerdi :pinch: :D: Maç için gorusumde zorlansakta alırız gibi maçı..
Arda Hatipoğlu
01-27-2008, 23:46
kalan maclar arasında en zor deplasman maclarından birisi,eğer bu macıda kayıpsız gecersek bi daha kolay kolay puan kaybetmeyız dıye dusunuyorum...yukarıda BEŞİKTAŞ-ANTEP yazıyo kayseri olcak duzeltırsınız artık bi ara(:
Ayşegül Alparslan
01-28-2008, 07:50
kendi sahamızda berabere kaldık ordan mutlaka 3 puanla dönmemiz gerek bu saatten sonra artık kolay maç yok alttakiler düşme derdinde üssttekiler çıkma derdinde eğer ilk golü biz yersek tamamdır ama ya kayseri golü atamazsa naparız bilmem :D şaka bi yana 0-1 olsun bizim olsun
Güvenç Küçük
01-28-2008, 10:19
Yanlış hatırlamıyorsam Kayseri Spora son 2 sezondur golümüz yok,Ertuğrul hocanın korkmadan 3 forvetle çıkması lazım,defansif oynarsak defans yapmasını bilmediğimizden dolayı yeniliriz
Hasret Ergül
01-28-2008, 14:03
Hasta hasta gelmeyin be üstümee aaaaaaa :@
Bülent Girgin
01-28-2008, 14:05
Hasta hasta gelmeyin be üstümee aaaaaaa :@
geçmis olsun :D , konuyu dagitmadan maç için düsüncelerinizi alalim :D
Hasret Ergül
01-28-2008, 14:07
geçmis olsun :D , konuyu dagitmadan maç için düsüncelerinizi alalim :D
3 puanı alıp gelicez abi :))
eşşeklere özgürlükkkkkk :bagir:
Ezel Özsipici
01-28-2008, 14:12
Bencede defans düzelirse gol yemeden öne geçebilirsek deplaman çünkü kolay kolay geçemeyiz gol yersek...hem hiç anlamıyorum gol yemeden neden öne geçemiyoruz yada tam geçicekken biizm defans bir hata yapıyor ama 7 maç oldu:Shücumda zaten mükemmeliz savunmayıda halledersek bence deplasman felan farketmez ama bu maçı alıırızz!
Barış Aygün
01-28-2008, 18:01
kesınlıle 3 puan hemde 4-2lık skorla....hemde bol bol pozısyonla ;)
Mehmet İpek
01-28-2008, 19:38
Yener geliriz. Korkum yok bu maçtan.
forzabjk06
01-28-2008, 19:43
Bence kalan tek zorlu deplasmanımız.Alırsak çok rahatlayacağız.1-0 olsun bizim olsun
Erkan Korkmaz
01-28-2008, 21:38
Takımıza son derece güvenmekle beraber yinde oldukça zor geçecek bir maç olarak düşünüyorum inşallah kazanır gelırız, bunuda atlatırsak en zor deplasman Sivas kalıyor gerisi fasa fiso...
Gökhan Özsoy
01-31-2008, 19:34
bu maçı kazanmamız şampiyonluktaki yolumuzu acıcak çünkü en zorlu deplasmanlardan biri.. zor ve gollü bir maç olcaa kesin 4-2 alırız bence..:oley:
Barış Aygün
02-01-2008, 11:55
ıyıkı toraman ceza aldı yoksa rıze macında ceza alıp kayserı macında oynayamayabılırdı....zor olsada galıbıyet kacınılmaz...
Mehmet Erhan
02-01-2008, 12:01
ıyıkı toraman ceza aldı yoksa rıze macında ceza alıp kayserı macında oynayamayabılırdı....zor olsada galıbıyet kacınılmaz...
şimdi benim merak ettiğim şu: ibrahim toraman ve baki kayseri maçında cezalılar...olurda rize maçında oynarlar ve bunlardan biri veya her ikisi o maçtada kırmızı kart görürse ne olacak...kayseri maçından sonraki maçtadamı oynamayacaklar yoksa o ceza kayseri maçınamı yansıyacak...gerçekten çok ince bi detay ve karışık bi durum...bununla ilgili herhangi bi bilgisi olan varmı acaba... :D
Burak Sakallı
02-01-2008, 15:07
super ligin en zor deplasmanlarından birisi kayseri deplasmanı bu deplasmandan galibiyetle dönersek liderligi devralabiliriz saldır Beşiktaşım!
Şule Artarlar
02-01-2008, 19:09
zorda olsa beraberlik yada 1 -0 bizimdir maç...
Nihal Aslan
02-02-2008, 10:44
berabere bitme olasılığı yüksek ama inşallah 1-0 olur bizim olur
Mehmet Erhan
02-02-2008, 12:00
Ben cevap vereyim mehmet gayet basit cevabı 8 bilinmeyenli denklem değil bunların cezası sarı kart cezaları olduğu için cezaları sadece lig maçlarında geçerli eğer rize maçında kırmızı görürlerse ilk resmi maçta zaten cezalı oldukları için 2. resmi maça yansıyacak yani b.b.ankara maçında oynamayacaklar bukadar basit :) :ama::P::D
sağol hüseyin abi...sende olmasan ne yapacağız yani... ;) :hii:
Gökhan Özsoy
02-05-2008, 20:55
Kayseri'ye erken gidiyoruz
Beşiktaşımız, Kayserispor ile 9 Şubat Cumartesi günü oynayacağı Turkcell Süper Lig maçı için 7 Şubat Perşembe günü Kayseri'ye gidecek.
Daha önceki deplasman maçlarına 1 gün önceden giden ekibimiz, Kayserispor maçına ise 2 gün önceden gitmeyi tercih etti. Siyah-beyazlıların hem hava şartlarına uyum sağlamak, hem de karşılaşmanın saat 14.00'te oynanacak olması nedeniyle Kayseri'ye erken gidecekleri öğrenildi.
Beşiktaş, perşembe günü öğleden sonra özel uçakla Kayseri'ye gidecek ve 8 Şubat Cuma günü de son antrenmanını Kayseri'de yapacak.
Kartal eksik çalıştı
Beşiktaşımız, Turkcell Süper Lig'de Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Siyah-beyazlı ekip, teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çalıştı. Basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, daha sonra bir süre eltopu oynadı. Gruplar halinde koşu ve çabukluğa dayalı çalışmanın ardından yapılan çift kale maçla antrenman sona erdi.
Çalışmaya, tedavileri süren Serdar Kurtuluş ve Mehmet Sedef, gribal enfeksiyon geçiren Ricardinho ve Nobre'nin yanı sıra milli takım kamplarında bulunan Rüştü, Gökhan Zan, İbrahim Kaş, Serdar Özkan, Holosko ve Bobo katılmadı.
Beşiktaşımız, yarın öğleden sonra yapacağı basına kapalı antrenmanla Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürecek.
Altuğ Özübir
02-05-2008, 23:53
Forumumuzdan kayseriye gelicek olan varmı hiç?
Gökhan Özsoy
02-07-2008, 14:47
Kayseri maçını Demirlek yönetecek
Turkcell Süper Lig'de 21. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Beşiktaşımızın Kayserispor ile oynayacağı mücadelede Bülent Demirlek yönetecek.
Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, haftanın maçlarında görev yapacak hakemler şunlar:
9 Şubat Cumartesi:
13.30 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Çaykur Rizespor: Uğur Söylemez
14.00 Kayserispor-Beşiktaş: Bülent Demirlek
19.00 Galatasaray-Vestel Manisaspor: Bünyamin Gezer
10 Şubat Pazar:
13.30 Gaziantepspor-Sivasspor: Kuddusi Müftüoğlu
13.30 Denizlispor-Konyaspor: Cüneyt Çakır
13.30 Ankaraspor-Kasımpaşa: Hakan Özkan
13.30 Gençlerbirliği-Ankaragücü: Aytekin Durmaz
15.00 Trabzonspor-Bursaspor: Selçuk Dereli
19.00 Fenerbahçe-Gençlerbirliği OFTAŞ Spor: İsmet Arzuman
Elif Kaya
02-07-2008, 15:01
inş. kayseriden 3 puanla döneceğiz hadi hayırlısı
Volkan Kaya
02-07-2008, 15:11
kayserı macını ıslemek ıcın takıcam bı gun askerlıgee:D
Adnan Direnç
02-07-2008, 15:35
3 puan alırsak tammadır gönül rahtlığı ile şampiyonuz derim ama sanmıyorum kayseride kayseriden 3 puan alcağımızı :(
Bülent Girgin
02-07-2008, 18:55
hakem açiklandi ve kötü bir hakemi verdiler yine bizim maça :(
14.00 Kayserispor-Beşiktaş: Bülent Demirlek
Bülent Girgin
02-07-2008, 19:10
Abi açıklanalı gün oldu bkz syhbyz son mesaj :D msj no 34 :)
ya hüseyin sen bari dalga geçme :( zaten bütün gün neredeyse internete giremedim, hiçbir seyden haberim yok :( daha yeni yeni görebiliyorum neler olmus :D ama rahatsiz ettiyse sileyim mesaji ?
Barış Aygün
02-07-2008, 20:20
kazanmak zorundayız ama rıze macındakı gıbı oynarsak Allah yardım etsın...ısımız cok zor....
Bülent Girgin
02-08-2008, 07:57
Beşiktaş'ta Cisse de gitti
Kayseri maçında oynaması şüpheli olan Fransız futbolcu Cisse, bugün Beşiktaş kafilesi ile Kayseri'ye götürüldü.
Cisse'de umut var
Sakatlığı süren Fransız oyuncu dün yapılan idmana da çıkmadı. Cisse buna rağmen ön liberoda sıkıntı olunca Kayseri'ye götürüldü.
Beşiktaş, Kayserispor ile yapacağı zorlu karşılaşma öncesinde sıkıntı yaşıyor. Sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle özellikle ön liberoda kimi oynatacağına karar veremeyen Ertuğrul Sağlam, dün idmana çıkmayan Cisse'yi de Kayseri kadrosuna aldı. Sakatlığı süren Fransız oyuncunun sağ ayağında ağrı var.
Kulüp doktoru Ayhan Optur, "Rizespor maçında
ayak bileğine darbe almıştı. Ödem henüz geçmedi. Maç saatine yetiştirmeye çalışıyoruz. Oynama ihtimali düşük de olsa mevcut" diye konuştu. Cisse ise "Tendonda da zorlanma var. Oynamak istiyorum ama ağrım dinmedi" dedi. Cisse, Kayseri'ye götürüldü.
Emrah Güler
02-08-2008, 09:48
Koray gönderildi Serdar Kurtuluş sakat şu an Cissenin görevini yapabilecek biri yok takımda. Umarım maç saatine kadar oynayabilcek duruma gelir.
Bülent Girgin
02-08-2008, 09:58
Koray gönderildi Serdar Kurtuluş sakat şu an Cissenin görevini yapabilecek biri yok takımda. Umarım maç saatine kadar oynayabilcek duruma gelir.
sinan engin var :D
Altuğ Özübir
02-08-2008, 13:53
Yollarda 1 metre kar kaplı istanbulda yağmur var diye gitmek istemiyorum ne bicim iş ben anlıyamadım siz anlıya bildinizmi? :D Adam gibi otobüsler verirler ama güzel olur :) Bu arada gelicek arkadaşlar icin soylıyım otobüsler 9-10 arası kalkıcak bır aksılık olmassa kişi sayısı fazla olurda otobüsler az olursa elevenın onunden kaldırabilirlermiş.. Beşiktaştan kalkıcak otobüs sayısı 3 şu anda..
Volkan Kaya
02-08-2008, 15:04
mac saaatınde son zamanların kayserıden en sıcak havası olcakmıs bu da bızım ıcın ıyı bı gelısme
Gökhan Özsoy
02-08-2008, 16:25
26. randevu
Beşiktaşımız ile Kayserispor, ligde yarın 26. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 25 maçta Beşiktaş 15, Kayserispor ise 4 galibiyet alırken, 6 maç da berabere sonuçlandı. Siyah-beyazlıların toplam 41 golüne, sarı-kırmızılılar 23 golle karşılık verebildi.
Sezonun ilk yarısında BJK İnönü Stadı'nda yapılan karşılaşma golsüz berabere sonuçlanmıştı.
-KAYSERİ'DEKİ MAÇLAR-
Beşiktaş ile Kayserispor arasında Kayseri'de yapılan maçlarda eşitlik göze çarpıyor.
Kayseri'de iki takım da 4'er galibiyet elde ederken, 4 karşılaşma da berabere sonuçlandı.
Siyah-beyazlılar Kayseri'de 12 gol atarken, kalesinde 16 gol gördü.
Geçen sezon Kayseri'de yapılan maçı Kayserispor 3-0 kazanmıştı.
İki takım arasında Kayseri'de oynanan maçların sonuçları şöyle:
Sezon Sonuç
------- -----
1973-74 0 - 0
1974-75 0 - 0
1979-80 3 - 1
1985-86 1 - 1
1992-93 2 - 3
1993-94 3 - 1
1994-95 1 - 2
1995-96 1 - 1
1997-98 1 - 0
2004-05 1 - 2
2005-06 0 - 1
2006-07 3 - 0
Hasret Ergül
02-09-2008, 13:52
topuz atamadı attırdı sonunda!!!!!!!!!
Nihal Aslan
02-09-2008, 15:03
evt 2-0 lık kayserı yenılgısının ardından ılk yorumu ben yazmak ıstıorum az once sohbettede soyledıgım gıbı takım bır defa beraberlık yada yenılgı aldımı bıtıyor ve sonrasında hep boyle devam edıyor.ne olacak sımdı nasıl ınandıracaklar bızı sampıyonluga nasıl umudumuzu kaybetmeyecegız ......kayserı besıktasa 2 gol attı ...... bekleyıp gorecegız ben bundan sonrası ıcın pekde umutlu degılım artık ama bakrız kı sıvas ,gs,fb,hepsı malup olurlar ıste o zamn bız galıp gelırsek tekrar ayaga kalkabılırız
netten takıp etttıgım kadarıyla sarı kartlar havada ucusmus besıktas adına ızleyemdıgım ıcın bu konuda yorum yapamıorum ama iyi oynadılarsa mucadele ettılerse buna ragmen 2-0 malupsak alkıslarım
Mehmet Erhan
02-09-2008, 15:07
fazla söze gerek yok...hak ettik ve yenildik... :( ayrıca hakem kötü,kayseri takımı çirkefti... :@
Sercan Kandemir
02-09-2008, 15:13
besiktasin oyununda hayat yoktu ki her zaman gördügümüz besiktas vardi sahada. Besiktasin büyük problemide budur: 1-0 geridesek, tamam o mac ozaman bitmis sayilir Futbol Sabirla oynanir. Gaziantep macinda o sabiri bi kere göstermisler cok gol kaciridilar ama kendilerini bitirmediler. Bügüne bakarsaniz sahada kum cuvali gibi mücadele etdiler. Besiktasta normal oynuyan kisi de rüstüydü
Mehmet Erhan
02-09-2008, 15:22
evt 2-0 lık kayserı yenılgısının ardından ılk yorumu ben yazmak ıstıorum az once sohbettede soyledıgım gıbı takım bır defa beraberlık yada yenılgı aldımı bıtıyor ve sonrasında hep boyle devam edıyor.ne olacak sımdı nasıl ınandıracaklar bızı sampıyonluga nasıl umudumuzu kaybetmeyecegız ......kayserı besıktasa 2 gol attı ...... bekleyıp gorecegız ben bundan sonrası ıcın pekde umutlu degılım artık ama bakrız kı sıvas ,gs,fb,hepsı malup olurlar ıste o zamn bız galıp gelırsek tekrar ayaga kalkabılırız
netten takıp etttıgım kadarıyla sarı kartlar havada ucusmus besıktas adına ızleyemdıgım ıcın bu konuda yorum yapamıorum ama iyi oynadılarsa mucadele ettılerse buna ragmen 2-0 malupsak alkıslarım
bi kere 1 yenilgiyle bu kadar ümitsizliğe kapılmanı anlayamıyorum...6 maç üst üste kazananda yine bu takımdı...hatırlatırım... ikinciside takım hiç iyi oynamadı...o yüzden alkışlamana gerek yok...
Barış Kahraman
02-09-2008, 15:27
Beşiktaşımız, Kayseri deplasmanından puansız ayrılarak zirve yarışında yara aldı
Turkcell Süper Lig'in 21. haftasında Kayseri Atatürk Stadı'nda Kayserispor'a konuk olan Beşiktaşımız, karşılaşmadan 2-0 yenik ayrıldı. Kayserispor'un golleri maçın 45. dakikasında Koray'dan ve 93. dakikada Gökhan Ünal'dan gelirken, Beşiktaşımızda Tello, karşılaşmanın 70. dakikasında ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Bu sonucun ardından Beşiktaşımız ligde 43 puanda kaldı ve zirve yolunda önemli bir yara aldı. Kayserispor ise puanını 38'e çıkarttı.
TOP BİR O KALEDE, BİR BU KALEDE...
Kayserispor ile Beşiktaşımız arasında oynanan maç hızlı başladı. İki takımın da direk rakip kaleyi düşünerek tempolu futbolu tercih ettiği maçın ilk 15 dakikalık kısmında Beşiktaşımız Nobre ve Holosko'ya attığı uzun toplar ile Kayseri savunması arasında boşluklar ararken, rakibimiz de hızlı ataklarla gol bulmayı denedi. Beşiktaşımız özellikle yaptığı presle Kayserispor'u yarı sahasında çıkarmazken, ilk tehlikeli atağımız karşılaşmanın 15. dakikasında geldi. Holosko'nun getirdği topta Nobre ceza sahası içinde uygun durumdaydı ancak topu kontrol edemeyince net bir gol pozisyonundan olduk. Karşılaşmada bu kısımdan sonra tempo yavaş yavaş düşmeye başladı. İlk 20 dakikalık kısımda iki takımın da etkili futbolu vardı, daha sonra Beşiktaşımız daha kontrollü oynamaya başladı.
Beşiktaşımızın oyundaki etkisini yitirmesi, Kayserispor'un üzerimize daha çok gelmesine neden oldu. Özellikle kanatlarını kullananan ev sahibi ekip, Mehmet Topuz ve Toledo ile sağlı sollu ortalarla kalemizde gol aramaya başladı. İlk yarının son 10 dakikalık kısmına girilirken Beşiktaşımız biraz daha toparlanma gösterdi ve sol kanadın daha çok çalışmasıyla Kayseri kalesini daha çok yoklamaya başladı. Ancak İbrahim Üzülmez ve Tello'nun taşıdığı toplarda Nobre'nin ceza sahası içinde etkili olamaması, golü bulmamızı engelledi.
Karşılaşmanın 45. dakikasında ise kalemizde üst üste pozisyonlar gördük. Rüştü'nün müthiş çabaları ile savurduğu Mehmet Topuz'un şutunun ardından gelişen atakta, Kayserispor sağdan Cangele ile geldi, Cangele'nin ortasında en arkada bomboş durumda olan Koray, ofsayt kokan bir pozisyonda golü attı. İlk yarıyı bu golün ardından 1-0 geride kapattık.
İKİNCİ YARIDA DA OLMADI...
Maçın ikinci yarısı da tıpkı ilk yarıda olduğu gibi yüksek tempoyla başladı. Topun bir o kalede, bir bu kalede olduğu ilk 15 dakikalık kısımda Beşiktaşımız Tello ile sol kanattan yüklenmeyi denerken, Kayserispor tıpkı ilk yarıdaki gibi Mehmet Topuz'u kullandı. 58. dakikada Kayserispor'un geliştirdiği atakta Iglesias'ın kafa vuruşunu nefis bir şekilde çıkaran Rüştü, Beşiktaşımızın en iyisi olarak göze çarpıyordu. Savunmamız ise iyi ve sağlam gibi gözükse de, her an hata yapabilme potansiyelini yansıtıyor, güven vermiyordu.
Karşılaşmanın son 20 dakikalık periyoduna girilirken Beşiktaşımız beraberlik golü için baskısını arttırmayı denedi ancak Kayserispor buna fırsat tanımadı. 69. dakikada Tello'nun ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kart ise işimizi tamamen zora soktu, planımızı bozdu. Buna rağmen yüklenmeyi sürdüren Beşiktaşımız, Ricardinho ve Delgado'nun taşıdığı toplarla Kayserispor kalesinde gol aradı ancak savunmayı aşamadı ve başarılı olamadı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında ise Kayserispor kontraatağında Gökhan Ünal, golünü atarak Kayserispor'u 2-0 öne geçirdi... Karşılaşmanın kalan kısımlarında iki takımın da gol bulma çabaları sonuç vermeyince maç 2-0 Kayserispor lehine sonuçlandı.
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
10. dakikada sol çaprazdan ceza sahasına giren Mehmet Eren'in içeriye ortasında kaleci Rüştü'yü geçen topa Cangele'nin vuruşu defanstan döndü. Devam eden pozisyonda Iglesias'ın röveşatasında top az farkla üstten auta gitti.
20. dakikada Mehmet Eren'in uzak mesafeden sert şutunda meşin yuvarlak yandan auta çıktı.
25. dakikada kaleyi karşıdan gören bir noktadan Kayserispor'un kazandığı serbest vuruşu kullanan Mehmet Topuz'un yerden sert şutunda kaleci Rüştü, topu iki hamlede kontrol etti.
28. dakikada Mehmet Topuz'un sol kanattan kullandığı serbest vuruşta altıpas içerisinde Iglesias'a çarpan top yandan auta gitti.
38. dakikada Ricardinho'nun ceza sahasına aşırtma pasında Tello'nun gelişine vuruşunda top yandan auta gitti.
45+1'de sol kanatta kazanılan serbest vuruşu kullanan Mehmet Topuz'un direkt kaleye gönderdiği topu kaleci Rüştü, son anda çeldi
45+2'de ceza sahasında sağ çaprazda topla buluşan Cangele'nin içeriye ortasında arka direkte müsait pozisyonda Koray, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve ilk yarının sonucunu belirledi. 1-0
MAÇDAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
50. dakikada, Ricardinho'nun ceza alanının dışından attığı sert şutta top direğin üstünden dışarı gitti.
54. dakikada, Iglesias'ın orta alandan uzattığı pasla buluşan Cangele, ceza alanına girdi. Cangele'nin sert şutunda top direğin dibinden dışarı gitti.
59. dakikada, Mehmet Eren'in soldan ortasına ceza alanında yükselen Iglesias'ın kafa vuruşunda top kaleci Rüştü'nün elinden dışarı çıktı.
62. dakikada, Mehmet Topuz'un soldan sert şutunda top az farkla dışarı gitti.
70. dakikada, Kayserispor ceza alanında topu koluyla alıp 2. sarı kartını gören Tello, kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
90. dakikada Turgay'ın pası ile ceza alanına giren Gökhan Ünal, yerden yaptığı vuruşla topu Beşiktaş ağlarına göndererek takımını 2-0 öne geçiren golü attı.
KAYSERİSPOR: 2 - BEŞİKTAŞ: 0
Stat: Kayseri Atatürk
Hakemler: Bülent Demirlek, Cemal Gemici, İsmail Köse
Kayserispor: Ivankov, Ali Turan, Iglesias, Ragıp, Toledo, Cangele (Dk. 63 Gökhan Ünal ), Saıdou (Dk. 81 Kamber), Aydın Toscalı, Koray, Mehmet Topuz, Mehmet Eren (Dk. 89 Turgay)
Beşiktaş: Rüştü, Gökhan Zan, Ali Tandoğan, İbrahim Üzülmez, Serdar (Dk. 89 Schıldenfeld), İbrahim Kaş, Holosko, Tello, Delgado, Nobre (Dk. 73 Batuhan), Ricardinho
Goller: Dk. 45 Koray, Dk. 90 Gökhan Ünal (Kayserispor)
Sarı kartlar: Dk. 19 Tello, Dk. 31 Delgado, Dk. 40 Serdar Özkan, İbrahim Kaş, Dk. 53 Gökhan Zan (Beşiktaş) Dk. 40 Ali Turan, Dk. 55 Saıdou, Dk. 88 Ivankov (Kayserispor)
Kırmızı Kart: Dk. 70 Tello (Beşiktaş)
Nihal Aslan
02-09-2008, 15:29
bi kere 1 yenilgiyle bu kadar ümitsizliğe kapılmanı anlayamıyorum...6 maç üst üste kazananda yine bu takımdı...hatırlatırım...ikinciside takım hiç iyi oynamadı...o yüzden alkışlamana gerek yok...
arkadasım ben kendı fıkırlerımı yazdım ayrıca macı ızleyemedıgımıde belırttım kı ıyı oynadılarsa maglup oldusak alkıslarım dedım ....
ama boyle serrt acıklamalar yapacaksan kendı fıkırlerını yaz bana cvp vermek zorunda degılsın mehmetcim saygılar :hii:...
Savaş Aygün
02-09-2008, 15:29
ztn saha çok kötüydü ilk golü atan maçı alırdı..
Mehmet Erhan
02-09-2008, 15:31
arkadasım ben kendı fıkırlerımı yazdım ayrıca macı ızleyemedıgımıde belırttım kı ıyı oynadılarsa maglup oldusak alkıslarım dedım ....
ama boyle serrt acıklamalar yapacaksan kendı fıkırlerını yaz bana cvp vermek zorunda degılsın mehmetcim saygılar :hii:...
bunun neresi sert açıklama nihal allah aşkına...maçı izleyemediğini söyledin ve bende kötü oynadık alkışlamana gerek yok dedim...lütfen gereksiz yere tartışmayalım... :ss:
Barış Kahraman
02-09-2008, 15:34
puan kaybına tahammül yok! fark açılıyor iyice..
Ezel Özsipici
02-09-2008, 16:12
Ya bu takım ne zaman gercekten sampiyonluga oynıycak ne zaman her hafta güsel futbol oynıycak ne zamannnn 2 hafta iyi bir hafta ne oldugu belirsiz bir futbollla karsımıza cıkmıycakk:@:@
kaleci desen kaleci diiğil ayaga kalkamıyo kii kaleci vuruşları taca gidiyo(ama iki net poziyonu kurtardı)
ya bütün takım döküldüü...karsı rakip pres yaptı üstümüze geldi savunma yaptı ne oldu 1 -0 geriye düşen beşiktas macı alamadı:@
tello delgado hepsi hepsi döküldü....duran topları bir faciaydı delgadoya yakısmayan vuruşlardı neydi onlar öle:S:
hakemm desen:@:@ben böle bir hakem görmedim banlanmıycagımı bilsem neler sölicem:@
adamlar hava topuna cıkıyo gereksiz fauller faul demeye binşahit lazım faul değildiki adam dokunsa ffaul verdi:@:@:@ o kayseride 5 numara karıstırdı ortalıgıı:@gereksiz yere kırmızı kart tello birdahaki maça yokk:@gereksiz sertlikler ne alıp veremediği var bu kayserinin bizle:@nobreye yapılan trasvesti tezahuratıı:@:@
allah sonumuızu hayretsinn:'(
nefret ettiğim takımlara fener ve bursadan sonra kayseride eklendi..
sevinmek için sevmedik ama ağlamayıda haketmedikk:'(
Bülent Girgin
02-09-2008, 16:12
maalesef ertugrulla olmuyor, antrenörlügünü böyle maçlarda göstermesi lazim ama gördük oyunu ne kadar okudugunu :( serdar özkana ve ricoya nasil o kadar sabir gösterdi anlayamadim, bu maç için yapacagi açiklamalarida sabirsizlikla bekliyorum! simdi kimse kalkip demesinki sakatliklar vardi , "kadromuzdaki bütün futbolcularimiz ayni kalitede " diyen ben degilim! hangi kafaya hizmetle korayi gönderdiler bilmiyorum ama o transferin sonucu olarak bugün 3 puan gitti diye düsünüyorum ben. artik bundan sonra duyacagimiz ve alisik oldugumuz bir cümleyle bitiriyem : bundan sonra puan kaybina tahammülümüz yok, kalan maçlarimizi alarak sampiyon olmak istiyoruz!
Ezel Özsipici
02-09-2008, 16:15
abi anca 80.dakka gelince değişiklik yapıyo oyuna hamle yapmıyo:(cisse yktu işte ne oldu bobo desen maça 15 dakka kal sakatlandı...hakkettik yenildik..
Erkan Korkmaz
02-09-2008, 16:19
bence 2-0 iyi sonuç üzülerek yazsamda naalesef gerçek bu daha farklıda mağlup olabılırdık...
Bülent Girgin
02-09-2008, 17:46
anlayamiyorum, sampiyonluga oynayan bir takim nasil bu kadar kötü olabilir? ayrica dikkat ettiyseniz maglubiyetlerimizin hepsi ilk 5 deki takimlara karsi, acaba neden?
Barış Aygün
02-09-2008, 17:48
1-bulENT demırlek denılen sahsıyetsız bu kadar satılmış bır goruntuyu ancak bu kadar bellı edebılırdı.....delgadoya gosterdıgı karta anlam veremedım aynı hareketı 20nın uzerınde kayserı bıze yaptı nerdeyse faul bıle vermeyecektı....ılk yedıgımız goldekı faulun aynısını bır pozısyon once ve dahaa oncekı dakıkalarda defalarca oldu ama hıcbırıne dudk calınmadı....en ufak ıtırazımızda kart gorduk...mehmet topuz her pozısyon sureklı bı ıtıraz ıcınde fakat uyarıyı bırak muhabbet edıyorlardı....
2-ertugrul hocanın gercekten ne yapmaya calısıtıgını anlamak mumkun degıl tello on lıberomu saol kanat oyuncusu mu? serdar ozkan neden kanatta degılde riconun yerınde oynuyor....bız holoskoyu neden aldık sag acık mı golcu olarak mı??İSTE bobo sakatlandı nerde hıguaın ıste lazım oldugu bır an nerde hıguaın......cısse sakatlandı nerde koray Allahın sopası yok ıste bu kadar aptal bır yonetım zıhnıyetı ıle bu sekılde maglup olmayı hakedıyoruz..... ve neden kac haftadır mukkemel oynayan takımın taktıgını bozuyorsun?? ya neden yaa nedennnnnnn :@:@ BIRISI BUNLARIN CEVABINI VERSIN ALLAH ASKINA.......
Ezel Özsipici
02-09-2008, 17:50
bilmiyorum ama derbileri alammsak bu sende sampiyon olamıycazz:(deplasmanda puan alan en iyi takımdık...ne oldu güçlü rakiplere karsı neden böyle oluyoruz ki bir hafta fırvette güzel oluyoruzz...defans kötü oluy bir hafta defans iyi oluyo hucum çok kötü gs alırsa simdi maçı 5 e cıkıcak puan farkı...beşiktasıma hiç yakısmıyo böle mağlubiyetler :(
Sercan Kandemir
02-09-2008, 18:46
besiktas senelerdir sampiyonlugua oynamiyor ki gecen sene zar zor ikinciliye ulastilar ve her macta gol pozisiyona giremediler. Mesela sivas macina son dakikada bulunan gol ilk ve son atak di. Senelerdir zaaten besiktasin sergiledi futbolu begenmiyorum.
Erkan Korkmaz
02-09-2008, 18:53
satarsan korayı alırsın babayı... Olay bu kadar net....
Barış Aygün
02-09-2008, 19:08
aynen oyle oldu aldık babayı....
Aylin Şengül
02-09-2008, 19:33
hep aynı şeyler her yenilginin ardından bir bahane buluyoruz yazılanlara baktımda bu maçtaki genel bahaneler yine sıralanmış saha berbattı hakem kayseriden taraftı tabii ki kayserili futbolcular boks maçında gibilerdi tamam yine kandıralım kendimizi çünkü biz süper oynadık çok iyi mücadele ettik ya...
Barış Aygün
02-09-2008, 19:41
hep aynı şeyler her yenilginin ardından bir bahane buluyoruz yazılanlara baktımda bu maçtaki genel bahaneler yine sıralanmış saha berbattı hakem kayseriden taraftı tabii ki kayserili futbolcular boks maçında gibilerdi tamam yine kandıralım kendimizi çünkü biz süper oynadık çok iyi mücadele ettik ya... kendımızı kandırmıyoruz kı tamam kotu oynadık cok ıyı oynadık demıyoruz kı bız....ama hakemın de buna katkı yapması gerekmezdi....hakemın katkıları sayesınde yedık ılk golu kotu oynadıgımız ıcın degıl....macı ızledınız mı bılmıyorum ama durum ortada.....bız kotuyduk hakemde herzaman kı gıbı taraflıydı...
Aylin Şengül
02-09-2008, 19:50
kendımızı kandırmıyoruz kı tamam kotu oynadık cok ıyı oynadık demıyoruz kı bız....ama hakemın de buna katkı yapması gerekmezdi....hakemın katkıları sayesınde yedık ılk golu kotu oynadıgımız ıcın degıl....macı ızledınız mı bılmıyorum ama durum ortada.....bız kotuyduk hakemde herzaman kı gıbı taraflıydı...
sanırım yanlış anladın ben hakemde hata yok demedim evet maçı izledim doğru gereksiz zamanlarda çalan ve gereken zamanlarda çalmayan düdükler vardı olmaması gerek kartlarda ama yine biz iyi değildik bu yüzden kendimizi kandırıyoruz dedim eğer iyi oyun çıkarmayı başarsaydık skor farklı olurdu en azından bizde gol atabilirdik...
Barış Aygün
02-09-2008, 20:12
sanırım yanlış anladın ben hakemde hata yok demedim evet maçı izledim doğru gereksiz zamanlarda çalan ve gereken zamanlarda çalmayan düdükler vardı olmaması gerek kartlarda ama yine biz iyi değildik bu yüzden kendimizi kandırıyoruz dedim eğer iyi oyun çıkarmayı başarsaydık skor farklı olurdu en azından bizde gol atabilirdik... evet kotuyduk en kotu bugun berbare bıterdı gol yemezdık bıle adım gıbı emınım eger kı bu hakem olmasaydı..bız kotuyduk ama ınan kı kayserıde ıyı degıldı sureklı hakemın aptal duduklerıyle pozısyon buldular haksızmıyım....dedıgın gıbı kımseye ısı bırakmadan hakemın rezıllıgıne bakmadan ısımızı bıtırmemız gerekırdı ama nedense ıyı olmaya basladıgımız zaman engellenıyoruz....
Bülent Girgin
02-09-2008, 20:23
baris devamli hakemlere suç bulmakta problemleri çözmüyor, bende maçin hakemi açiklandiginda korkmustum, ama ben bugün bizim futbolumuzu görünce hakemden ziyade takimin kötü oyunundan korktum ve sonundada yenildik, koskoca 90 dakikada kaç pozisyonumuz oldu? ben söyleyeyim, ilk yarida riconun asirtma pasiyle tello pozisyona girdi, varmiydi baska pozisyonumuz?yoktu! birde ertugrulun yanlis oyuncu degistirmeleri olunca maglubiyette kaçinilmaz oldu.
Aylin Şengül
02-09-2008, 20:29
evet kotuyduk en kotu bugun berbare bıterdı gol yemezdık bıle adım gıbı emınım eger kı bu hakem olmasaydı..bız kotuyduk ama ınan kı kayserıde ıyı degıldı sureklı hakemın aptal duduklerıyle pozısyon buldular haksızmıyım....dedıgın gıbı kımseye ısı bırakmadan hakemın rezıllıgıne bakmadan ısımızı bıtırmemız gerekırdı ama nedense ıyı olmaya basladıgımız zaman engellenıyoruz....
tabii ki engellenicez bunun olacağını biliyorduk zaten...
devre dışı, göstere göstere puan çalıp asap bozma ya da şampiyonluk adaylarını 2ye indirelim rahat edelim operasyonlarının başlayacağını biliyorduk.
ama sende söylüyorsun kayseri iyi değildi her ne sebep olursa olsun benim direttiğim konu skor!!.
böyle olmamalıydı tüm bu olanlara ragmen..
demir1903
02-09-2008, 21:30
arkadaşlar çok iddalı konuşucam ama bunlar gercekler... bu takım kesinkle şampiyon olamaz... ligi 4. ya da en iyi ihtimal 3. bitirir... bunları bugün aldığımız 2-0 lık mağlubiyetten ötürü falan söylemiyorum... 2-0 da mağlub olursun 3-0 da bunlar önemli değil... ama sahada oynanan bir futbol var ki felaket... şimdi Ertugrul hoca'nın sonuna kadar arkasındayım ama bazı gercekleri de söylemek lazım... takımın iki stoperi kart cezalısı... 3 aydır da stoper arıyorsun... kardeşim iki stoperin cezalıyken dahi senin takımında oynayamayacak adamı neden alıyosun???
diğer yandan rico ile serdar özkanı önlibero oynatmak ne demek... biri bana acıklarmı bunu bana... gs nasıl çıkartıp oynatıyor gençleri sende paftanmı alacaksın yoksa defansif futbolculardan birini mi koyacaksın bilemem ön liberoya ama roco ve serdarın orada oynamayacağını bilirim... bu ne menen bir sakatlıktır kardeşim... kaç ay oldu serdar kurtuluş yok, mehmet yozgatlı yok, cisse macmı yaptı gecen hafta nasıl sakatlandı??? bobo nasıl sakatlanır ısınırken mahalle takımımı bunlar... ben bunca yıldır bu işi takip ederim bu kadar sakatlık görmedim... fenerde yıllardı ne alex ne aurelio neden sakatlanmaz bu adamlar...
şimdi arkadaşlar açtım fikstürü önüme... bu takımının neden şampoyon olamayacağını açılayayaım size:((
22. Hafta rize-fenev = 3 puan fenev alır
konya- gs = 1 puan gs alır
BEŞİKTAŞ-ankara = 3 puan BEŞİKTAŞ alır
23. hafta fenev- bursa = 3 puan fenev alır
gs- kasımpaşa = 3 puan gs alır
denizli- BEŞİKTAŞ = 1 puan alırız yada 0
24. hafta a.gücü- fenev = 3 puan fenev alır
BEŞİKTAŞ- gs = 1 puan ya da 0
25. hafta fenev- manisa = 3 puan fenev alır
gs- kayseri = 1 puan gs alır
gençler-BEŞİKTAŞ = 3 puan BEŞİKTAŞ alır
26. hafta konya- fenev = 1 puan yada 0 puan fenev alır
gs- ankaraspor = 3 puan gs alır
BEŞİKTAŞ- trabzon = 3 puan BEŞİKTAŞ alır
27. hafta fenev- kasımpaşa = 3 puan fenev alır
gs-denizli = 3 puan gs alır
BEŞİKTAŞ-belediye = 3 puan BEŞİKTAŞ alır
28. hafta gs-antep = 3 puan gs alır
BEŞİKTAŞ- fenev = 3 puan fenev alır
29. hafta fenev- kayseri = 3 puan fenev alır
gençler- gs = 3 puan gs alır
sivas-BEŞİKTAŞ = 1 puan BEŞİKTAŞ alır
30. hafta ankara- fenev = 3 puan fenev alır
gs- trabzon = 3 puan gs alır
BEŞİKTAŞ- oftaş = 3 puan BEŞİKTAŞ alır
31. hafta fenev- denizli = 3 puan fenev alır
belediye-gs = 3 puan gs alır
rize- BEŞİKTAŞ = 1 puan BEŞİKTAŞ alır
32. hafta gs-fenev = 3 puan gs alır
BEŞİKTAŞ- bursa = 3 puan BEŞİKTAŞ alır
33. hafta fenev-gençler = 3 puan fenev alır
sivas - gs = 0 puan gs alır
a.gücü-BEŞİKTAŞ = 3 puan BEŞİKTAŞ alır
34. hafta trabzon fenev = 0 puan fenev alır
gs- oftaş = 3 puan gs alır
BEŞİKTAŞ- manisa = 3 puan BEŞİKTAŞ alır
son 13 haftada fenev 32 ya da 33 puan toplar ve puanı 75 puan olur
son 13 haftada gs 32 ya da 34 paun toplar ve puanı 80 puan olur
son 13 haftada BEŞİKTAŞ 28 ya da 29 puan alır ve puan 72 puan olur
arkadaşlar yorumlarınıza saygı duyuyorum ancak bunlar benim yorumlarım... bu değerlendirmeleri fikstüre göre takımın kadrosuna göre teknik ekibimize göre yaptım... özelllikle Ertuğrul hocanın bugünkü mactan sonra zemini bahane etmesi sanki iki sene kendisi bu stadda mac oynamımış gibi... ve bu takımın şimdiye kadar ilk beş içindeki takımlardan sadece sezonun ilk yarısında kayseriden 1 puan alabildi onu da İNÖNÜ'DE aldıgını düşünürsek :( kendimizi kandırmayalım... bize yine hüsran var arkadaşlar:(
Kemal Arıcıoğlu
02-09-2008, 22:13
şimdi zemini bahane edipte maçı kaybettik diyen arkadaşlara benim bir sorum olacak...aynı sahada aynı zeminde ve aynı havada değilde kayserispor takımı farklı bir sahadamı oynadı...hayır...o zaman sen beşiktaşsan ve büyük takım isen bunları bahane etmeye hakkın yok..sakatlıklara gelince bence bu takım hafta içi antreman falan yapmasın...çünkü hemen hemen hiçbirinde kondüsyon yok...kondüsyoner acilen gönderilmeli ve yerine derhal başka birisi alınmalı derim ben...bu nedir ya 2 maç yapan 3. maça çıkamıyor...ama işin içine transfer sezonu geldiğinde milyon dolarlar istemesini biliyorlar...
Şule Artarlar
02-09-2008, 22:43
Açıkcası bekledigim sonuç degildi....
Barış Aygün
02-09-2008, 22:47
Açıkcası bekledigim sonuç degildi....
acıkcası kotu futbolumuzdan once hakemın ısmı sonucu tayın etti....kotu futbol tuzu bıberı oldu......
Gökhan Özsoy
02-09-2008, 22:50
rahat olmasada galibiyet bekliyordum ama olmadı:( bobo oynasa belki daha farklı olurdu..
Kemal Arıcıoğlu
02-10-2008, 00:25
BEŞİKTAŞ-KAYSERİSPOR MAÇINDAN KARELER
http://image.haber3.com/haber/147921.jpg
http://image.haber3.com/haber/147923.jpg
http://image.haber3.com/haber/147924.jpg
http://image.haber3.com/haber/147927.jpg
http://image.haber3.com/haber/147929.jpg
http://image.haber3.com/haber/147932.jpg
http://image.haber3.com/haber/147936.jpg
http://image.haber3.com/haber/147937.jpg
Bülent Girgin
02-10-2008, 19:44
Ertuğrul Sağlam’dan Açıklama
09.02.2008 16:24
Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, 2-0'lık Kayserispor mağlubiyetinden sonra şu değerlendirmeleri yaptı:
"Bu en zor deplasmanlarımızdan bir tanesiydi. Buradan iyi bir sonuçla ayrılmamız bizim şampiyonluk yolundaki en önemli virajlardan birini kayıpsız dönmemiz olacaktı. Kayserispor'la deplasmanda oynamanın zorluğunu biliyorduk, ama kışın oynamak bir kat daha zor oluyor. Biz maalesef rakipten çok zemine mağlup olduk, ayakta kalmasını beceremedik. Bizim için önemli bir kayıp oldu, ama önümüzde daha 13 tane karşılaşma var. Bu karşılaşmalarda bu kaybı telafi edecek imkanlarımız da var. Bundan sonraki dönemde daha fazla çalışacağız ve bazı şeyleri daha fazla isteyeceğiz. Şampiyonluk isteyen taraftarlarımıza şampiyonluğu yaşatacağız. Bu mağlubiyetin mazeretleri içine Cisse'nin, Bobo'nun olmamasını katmıyorum. Ayakta kalmayı başaramadık. Rakip ikili mücadelelerde ayakta kaldı ve daha iştahlı oynadı. Biz buna ayak uyduramadık. Fakat oyuncu yapımızın da bu karakterde olmamasından sıkıntı yaşadık. Biz sahada topla oynamayı seven oyunculardan kuruluyuz."
Savaş Aygün
02-10-2008, 21:23
bu deplasmanı atlattık gerisi kolay...bide sivas maçı var tabi..
Barış Aygün
02-10-2008, 21:35
bu deplasmanı atlattık gerisi kolay...bide sivas maçı var tabi.. atlatmak mı :( gs ve fb 3 puan sıvas 1 puan aldı sen buna atlattık diyorsun...
Savaş Aygün
02-10-2008, 21:39
o manada değil...en zor deplasman maçını geride bıraktık..puan kaybettik ama olsun...telafi var...lig uzun bi maraton...
Cengiz Güneş
02-13-2008, 14:41
ricardinho nun böyle zeminin bozuk havanın soguk oldugu deplasmanlarda oynayamadıgını dünya alem biliyor birtek ertuğrul sağlam bilmiyor, malatyasporda oynar ancak o, takımı frenlemekten başka birşey yapmıyor, koysadı genç aydını onun yerine canavar gibide oynardı, cisse sakatlandı diye herkesin yeri değişmezki, serdar özkan kendi kulvarında biile düşüş içerisinde tutup göbeğe koymak akıllı iş değil, ama şundan eminimki inönüde tüm derbileri kazanıcaz.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.