PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 21-Serdar Özkan

Barış Kahraman
08-30-2007, 16:07
http://goal.com/resultsimg/6636.jpg

Serdar Özkan - (d. 1 Ocak 1987, Düzce) Beşiktaş'ın alt yapısından yetişmiş genç millî futbolcu. Şu an Beşiktaş'ta forma giymektedir. Beşiktaş'ın alt yapısındayken yıldızı parlayan Serdar, dönemin teknik direktörü Mircea Lucescu tarafından A takıma çağrıldı. Böylece profesyonellikle tanışan Serdar, henüz 16 yaşındayken takımının UEFA Şampiyonlar Ligi kadrosunda da yer almıştır. Daha sonraki mevsimlerde bir süreliğine İstanbulspor'a kiralık verilen Serdar, 2006-2007 mevsiminde gençlere büyük önem veren Jean Tigana tarafından tekrar kadroya çağrıldı.

Genç millî takımda 10 kez mücadele eden Serdar, şu sıralar Ümit Millî Takım'da yer alırken, millî takımlarda toplam 56 kez forma giymiştir. Genç orta saha oyuncu 1.77 metre boyunda ve 65 kilodadır. Şu an takımının 21 numaralı formasını giymektedir. Serdar 2006/2007 sezonunun devre arasında kiralık olarak Türk Telekom Lig A ekiplerinden Samsunspor'a transfer olmuştur. Samsunspor'da 9 maçta 624 dakika forma giyen genç oyuncu, orta sahada görev yapıyor.Genelde sağ kanat ve forvete dönük orta saha oynayan Serdar Özkan Ertuğrul Sağlam tarafından ilk onbire alınmış ve özellikle 1 Ağustos 2007 günü yapılan şampiyonlar ligi maçında (Fc.Sheerif Trispol-Bjk)büyük bir başarı gösterip Beşiktaş kadrosununun vazgeçilmez isimlerinden birisi olmuştur.

Burak Bayrak
09-06-2007, 22:57
sen YÜksel BaŞkalari Ders Alsin | Serdar Özkan !!!

Barış Kahraman
09-07-2007, 03:14
bu aradamın ortaları maça heycan katıyor.. çok güzel kavisli ortalar açıyor..

the_eagle
09-07-2007, 03:16
Benim anlamadığm bir başka konu. En çok katkıyı yapan Serdar olduğu için söyleyecem... Gelen yabancıların hangisini aratır yerli oyuncular ?? Bizim Serdar gibi çocukları çıkartmamız lazım. Ben daha Rico'nun Delgado'nun Serdar kadar etkli futbol oynadığını veya diğerlerinin görmedim.

Barış Kahraman
09-07-2007, 03:21
o konuda sana katılıyorum.. aynı şey defansa aldıgımız Diatta içinde geçerli yada bir başkası içinde.. bunlar gibi futbolcular Türkiyede çok var ancak adı yabancı oldugu için her türlü oynuyorlar işte bizde son yıllarda o yüzden başarılı olamadk.. Ama Ertuğrul hocanın gelmesiyle beşiktaş ruhu geri geldi diye düşünüyorum.. Bu sene Serdar a çok ihtiyacımız olacak..

Serkan Uşak
09-07-2007, 03:23
çok çok çok iyi oyuncu şimarmıyacak gibide gözüküyo çok şey beqliom ondan :)

the_eagle
konu uzayacak ama... Diatta = Gökhan Zan , Toraman (Türkiye'nin En iyileri Tartışmam Sağ desen Serdar Kurtuluş'u Cafu kesemez! )
Cisse ( Koray'dan çok üstün bi futbolcu olduğunu düşünmüyorum ama maaşı iki katıdır!)
diğerleri de aynı bana göre hepsini tek tek yazmaya gerek yok.
Keşke 10 tane Serdar olsa. 5 Kurtuluştan 5 Özkandan :)

Burak Bayrak
serdar özkan Gittiği Anadolu Kulüplerinde Beşiktaş Formasinin Anlamini Ve Değerini Iyi Anlamiş şimdide Onlari Sahaya Yansitiyor Hep Böyle Ol Serdar !!!

Gökhan Özsoy
09-07-2007, 03:24
yıllardır kanatlardaki sorruna çözüm olcaa kesin inş burak yılmaz gibi olmaz..

Utku Altıncık
09-07-2007, 11:19
olmaz diğerleri gibi 4 yıldır sabrediyor patlama zamanını doğru zamanda yaptı saol ertuğrul hoca

H.Hüseyin Uluçay
09-07-2007, 11:22
iyi yetiştirmişiz çocuğu =)

Oğuz Öztürk
09-07-2007, 12:54
bu taraftar senden cok sey bekliyor serdar!!!!!!

H.Hüseyin Uluçay
09-07-2007, 18:03
zamanında kulağını çektik böyle oldu işte, maksadımız beşiktaşımıza faydalı bi genç olsun dimi ama =)

Barış Aygün
09-08-2007, 10:19
bgutun Genclere Ornek Olacak Bi Futbolcu..ozellikle Burak Yilmaza..

Savaş Aygün
09-08-2007, 10:20
işte bu adam süper...geçen sene nie oynatılmadı hala anlamış değilim...

H.Hüseyin Uluçay
09-08-2007, 14:21
beşiktaş lisesinde birlikte okudğumuz ama o zamanlar pek te sevmediğim şimdi beşiktaşta oynayan eleman ve iyide oynuyo=)

Utku Altıncık
09-10-2007, 11:18
milli takımda görmek isterim hüseyin adam doğuştan beşiktaşlı işte elinizde büyümüşş :)

Savaş Aygün
09-10-2007, 11:36
acaba fatih terim görmüyo mu bu oyuncuyu...görmek mi istemiyor..bütün türkye bu adamı konuşurken anlayamıyorum nie oynatılmıyo...

Barış Aygün
09-10-2007, 12:25
denız gıbı bı kazma varken serdara ne gerek var daha maltayı yenemıyoruzz...denızı almak yerıne bu cocugu alsa hucuma yonelse..zaten bu cocuk gerıde donuyor...denız dagılıyor hemen

Utku Altıncık
09-10-2007, 12:29
vallaa o nun bölgesinde bir sürü kazma var o nuda etkiler diye oynatmıyordur 100 yüz:) fatih terim

Hüseyin Balcı
09-10-2007, 12:39
beşiktaşın geleceği beşiktaştan ayrılınca beşiktaşın kıymetini anlamış gibi

Barış Aygün
09-10-2007, 13:02
bİr An Once Deniz Gibilerin Milli Takimdan Ayrilmasi Lazimm.hoc Bir Faydasi Yok Adamin..

H.Hüseyin Uluçay
09-10-2007, 22:22
benim sevmeme olayım başkaydı, hem dha lisedeydik ama dediğim gibi elimizde büyüdü, hiç bişey görmese bile okuldaki beşiktaş aşkını görür yine bişeyler öğrenirdi ve öğrendi şimdide çok güzel oynuyo, bu çocuk milli takımda oynarsa gerçekten iyi işler yapar hem beşiktaş adına hem kendi adına çok güzel işler çıkaracağına eminim...

Hasret Ergül
10-16-2007, 08:36
Özkan: "Tek rakibim Arda"
Beşiktaş'ın parlayan yıldızı Serdar Özkan, Yavru Kartal Dergisi'nde minik Beşiktaşlılar ile röportaj yaptı, düşüncelerini açık açık dile getirdi.

Şu anda kendisine Galatasaraylı Arda'yı rakip olarak gördüğünü söyleyen siyah-beyazlı futbolcu, "Oyun stillerimiz hemen hemen aynı. O solda oynuyor ama zaman zaman ortaya doğru da kayıyor" ifadesini kullandı. Türkiye'deki her genç futbolcunun idolünün Sergen Yalçın olduğunu da söyleyen Serdar, "Ben de onu örnek alıyorum. Avrupa'da ise en çok Zidane'ı beğeniyorum" yorumunu yaptı.

Okul yıllarından da bahseden Beşiktaşlı oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Okuldayken öğretmenlerim derslerimden çok karakterimi överlerdi. O yüzden de bana kötü not vermezlerdi. Ayrıca derslerim de orta sona kadar epey iyidi. Ama lisede kendimi iyice futbola verdiğim için notlarım düşmüştü. Yine de iyiydi diyebilirim. Zaten şu anda da üniversitede okuyorum."

Serdar, "Futbolcu olmasaydın ne olurdun?" sorusuna ise, "Büyük ihtimalle tır şoförü olurdum. Çünkü babamın mesleği" diye konuştu.

Bülent Girgin
10-16-2007, 08:50
yanlis söylemis !!!! tek rakibi kendisi !!!!

Hasret Ergül
10-17-2007, 08:59
"İçimdeki Hırsı Sahaya Yansıtıyorum”

Fun Club Üyelerimiz Onur Balcıoğlu ve Fikriye Sena Bulucu Sordu, Genç Futbolcumuz Serdar Özkan Yanıtladı.

Ben Onur Balcıoğlu... Lütfi Banat İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisiyim ve 10 yaşındayım. En sevdiğim ders Türkçe. Takımımızda en çok İbrahim Üzülmez ve Bobo’yu seviyorum. Yavru Kartal Dergisi’nde en çok bulmacaları ve eski maçların anlatıldığı sayfaları okuyorum. Büyüyünce bilgisayar mühendisi olmayı istiyorum.

Ben Fikriye Sena Bulucu... Mehmet Ali Yılmaz İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisiyim ve 11 yaşındayım. En sevdiğim ders matematik. Beşiktaş’ta en çok Serdar Özkan, Mert Nobre, İbrahim Toraman ve Bobo’yu seviyorum. Dergimizde en çok Yavru Kartal’ın Günlüğü bölümünü okuyorum. İlerde iyi bir yüzücü olmak istiyorum.

Biz Yavru Kartal Fun Club Üyeleri olarak futbolcu abimiz Serdar Özkan’ı BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde ziyaret ettik. Kendisiyle sohbet edip birlikte fotoğraflar çektirdik. Daha sonra röportajımıza başladık. İşte Serdar Özkan’a sorduğumuz sorular ve O’nun verdiği yanıtlar.

Fikriye Sena Bulucu: Futbola nerede başladınız?
Serdar Özkan: Futbola Beşiktaş Alt Yapısı’nda, Minik Takım’da başladım. O zamanlar 10 yaşındaydım.

Onur Balcıoğlu: Türkiye’de ve Avrupa’da örnek aldığınız bir futbolcu var mı?
Serdar Özkan: Türkiye’de hemen her genç oyuncunun idolü Sergen Yalçın’dır. Ben de O’nu örnek alıyorum. Avrupa’da ise en çok Zidane’ı beğeniyorum.

Fikriye Sena Bulucu: Aileniz futbol oynamanızı nasıl karşıladı?
Serdar Özkan: Her zaman beni desteklediler ama ilk başlarda biraz zorluk çektiğim için üzülüyorlardı. Futbol oynamam için her şeyi yaptılar.

Onur Balcıoğlu: Benim yaşımdayken ne olmak istiyordunuz?
Serdar Özkan: Her zaman futbolcu olmak istedim. Zaten senin yaşındayken de Beşiktaş Alt Yapısı’na girmiştim.

Fikriye Sena Bulucu: Sizi kim keşfetti?
Serdar Özkan: Alt yapıdaki hocalarım Tekin Aslıhan ve Ekrem Örenç keşfetti.

Onur Balcıoğlu: En başarılı bulduğunuz Türk futbolcusu kim?
Serdar Özkan: Şu an için en başarılı futbolcu olarak Arda Turan’ı görüyorum.

Fikriye Sena Bulucu: Beşiktaş gibi büyük bir camianın oyuncusu olmak nasıl bir duygu?
Serdar Özkan: Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birinde oynamak tabii ki çok güzel bir duygu. Bana çok büyük mutluluk veriyor. Özellikle genç yaşta oynamak bambaşka. Yıllardır burada oynamak için uğraşıyordum ve sonunda bunu başardım.

Onur Balcıoğlu: Kendinize rakip gördüğünüz bir futbolcu var mı?
Serdar Özkan: Şu anda kendime rakip gördüğüm futbolcu olarak da Arda Turan’ı söyleyebilirim. Oyun stillerimiz hemen hemen aynı. O solda oynuyor ama zaman zaman ortaya doğru da kayıyor.

Fikriye Sena Bulucu: İnönü Stadı’nda maça çıkmak nasıl bir duygu?
Serdar Özkan: Çok güzel ve karışık bir duygu. Özellikle ilk maçlarda hem heyecan hem de stres yaşıyordum. Ama yavaş yavaş stres bitti ve yerini sadece heyecana bıraktı.

Onur Balcıoğlu: Küçükken sizi futbola yönlendiren ne olmuştu?
Serdar Özkan: Zaten yeteneğiniz varsa ister istemez yönleniyorsunuz. Mesela iyi oynuyorsanız herkes sizi mahalle maçına çağırıyor. Ben de bu şekilde yeteneklerimin farkına vardım ve o yola doğru yürüdüm.

Fikriye Sena Bulucu: En büyük hedefiniz nedir?
Serdar Özkan: Birçok hedefim var ama öncelikle Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşamak istiyorum. Çünkü büyük bir özlemim var. Sonra da Türk Milli Takımı’yla Avrupa Şampiyonası’nda yer almak istiyorum.

Onur Balcıoğlu: Okulda da futbolda olduğunuz kadar başarılı mıydınız?
Serdar Özkan: Okuldayken öğretmenlerim derslerimden çok karakterimi överlerdi. O yüzden de bana kötü not vermezlerdi.
Ayrıca derslerim de orta sona kadar epey iyidi. Ama lisede kendimi iyice futbola verdiğim için notlarım düşmüştü. Yine de iyiydi diyebilirim. Zaten şu anda da üniversitede okuyorum.

Fikriye Sena Bulucu: Futboldan sonra en sevdiğiniz spor dalı hangisi?
Serdar Özkan: Yüzme... Ama denizi fazla sevmiyorum. Daha çok havuzda yüzüyorum.

Onur Balcıoğlu: Avrupa’da oynamak istediğiniz bir kulüp var mı?
Serdar Özkan: Avrupa’da oynamak istediğim bir kulüp değil ama bir lig var. O da İspanya Ligi. Oradaki iyi bir takımda oynamak isterim.

Fikriye Sena Bulucu: Futbolcu olmasaydınız hangi mesleği seçerdiniz?
Serdar Özkan: Büyük ihtimalle tır şöforü olurdum çünkü babamın mesleği...

Onur Balcıoğlu: Başarınızı neye borçlusunuz?
Serdar Özkan: 16 yaşında da, şu anda olduğum yerde olabilirdim ama Anadolu kulüplerinde oynamak beni çok hırslandırdı. Oralarda çok şey gördüm. İçimdeki o hırsı sahaya yansıtarak oynuyorum. Başarımı da buna borçluyum.

Fikriye Sena Bulucu: Hobileriniz neler?
Serdar Özkan: En büyük hobim Play Station oynamak. Bunun dışında alışveriş yapmayı ve internette gezinmeyi de seviyorum.

Onur Balcıoğlu: Beşiktaş taraftarı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Serdar Özkan: Onların bizim için büyük bir itici güç olduğunu düşünüyorum. İnönü Stadı’ndaki maçlara onların sayesinde 1-0 önde başlıyoruz. Ve onların desteğini her zaman arkamızda hissetmek istiyoruz.

Hasret Ergül
10-24-2007, 23:15
Abiii hiç bozma kendini ne olur ya böyle devam et en kötü günün böyle olsunnn=)

Hasret Ergül
10-25-2007, 11:35
Beşiktaş'ın yeni prensi
Yeni sezona genç teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile başlayan Beşiktaş'a bir gençlik aşısı da Serdar Özkan ile oldu. Siyah-beyazlı takımın altyapısında yetişen genç oyuncu, bu sezon ortaya koyduğu performansla camianın yeni göz bebeği olarak dikkat çekiyor.

Ümit milli takımında da forma giyen Serdar, geçmiş yıllarda altyapıdan çıkardığı oyuncularla büyük başarılara imza atan Beşiktaş'ın Türk futboluna yeni armağanı oldu. Geçen sezon Türk Telekom Lig A'da Samsunspor'da kiralık olarak oynayan, sezon başı kamplarının ardından başka takımlara kiralık olarak verilen Serdar Özkan, yeni sezonda teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın en güvendiği oyunculardan biri oldu. Sağlam'ın büyük bir güvenle ilk maçından itibaren forma şansı verdiği Serdar, şu ana kadar ortaya koyduğu performansla hocasının güvenini boşa çıkarmadı.

Serdar, özellikle Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi (A) Grubu'nda İngiltere'nin Liverpool takımını 2-1 yendiği karşılaşmada takımının ilk golünü atarken, siyah-beyazlı ekibin galibiyetinde büyük rol oynadı.

Yıldız oyuncu, 13. dakikada attığı golle Beşiktaş'ın ligdeki ilk golüne imza atmasının yanı sıra kendisi de Beşiktaş formasıyla ilk golün sevincini yaşadı.

Beşiktaş'ın 20 yaşındaki oyuncusu Serdar Özkan, siyah-beyazlı takımda gösterdiği performansla gelecek için büyük umutlar verdi.

Serdar, Beşiktaş'ın Süper Kupa'da Fenerbahçe ile yaptığı maçta 28 dakika görev alırken, bu karşılaşmanın ardından Trabzonspor maçı dışındaki bütün karşılaşmalarda formayı kaptırmadı.

-AVRUPA MAÇLARININ HEPSİNDE OYNADI-

Serdar, genç yaşına rağmen Beşiktaş'ın Avrupa kupalarında yaptığı 7 karşılaşmada 90 dakika görev alarak önemli bir başarıya imza attı.

Avrupa'da 630 dakika görev alan siyah-beyazlı oyuncu, İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman gibi tecrübeli oyuncularla birlikte Avrupa kupalarındaki bütün maçlarda 90 dakika forma giyen oyunculardan biri oldu.

-LİGDE SADECE TRABZONSPOR MAÇINDA OYNAMADI-

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın çok güvendiği Serdar Özkan, Turkcell Süper Lig'de ise sakatlığı nedeniyle sadece Trabzonspor maçında forma giymedi. Beşiktaş formasıyla şu ana kadar sadece 1 gol atan Serdar, 6 lig maçında 90 dakika sahada kalırken, Ankaraspor karşılaşmasında 80 ve Galatasaray mücadelesinde de 87 dakika sahada kaldı.

Genelde Serdar Kurtuluş'un önünde sağ kanatta görev alan Serdar Özkan, zaman zaman da Ertuğrul Sağlam tarafından forvette veya golcü oyuncuların arkasında oynayarak değişik görevlerin üstesinden başarıyla geldi.

Hasret Ergül
12-16-2007, 22:08
Çok iyi oynadın ve bu oyununu çok güzel bir golle süsledin tebrikler serdar =)

Barış Aygün
12-16-2007, 22:54
ıstıkrar v ar cocukta yorulmak bılmıyor helal olsun..

Arda Hatipoğlu
12-17-2007, 02:35
cok kosuyo cok calısıyo ama bazı pozısyonlarda pas wercegıne calıma kacıyo inş kendını gelıstırmeye dewam eder boyle kalmazsa cok basarılı olcak ılerde

Aylin Şengül
12-17-2007, 16:58
Yeni bir İbrahim Üzülmez'imiz var. Gerçi bunun top tekniği biraz daha iyi ama, bu da sadece kafası kesik tavuk gibi oradan oraya koşturup duruyor. Ayağına aldığı bütün topları da ezip rakibe kaptırıyor. Huzurlarımızda SERDAR ÖZKAN...

muwelonski
12-20-2007, 15:11
serdar ,Serdar gibi oynarsa harika bir yetenek...

Emre Dikdoğmus
02-03-2008, 15:44
kardesim benden alt tarafı 1 2 yas büyük amane yetenekler var be kardesimbiz bos bos yasıoss kıral bi çocuk yhaaaa

Mehmet Erhan
02-03-2008, 16:56
cok kosuyo cok calısıyo ama bazı pozısyonlarda pas wercegıne calıma kacıyo inş kendını gelıstırmeye dewam eder boyle kalmazsa cok basarılı olcak ılerde

aynısını yazacaktım ama gerek kalmamış bile...aynen katılıyorum ardaya... :)

Bülent Girgin
02-03-2008, 17:45
yaptigi en iyi is sahada deli danalar gibi her tarafa kosmasi, güya orta sahanin solunda basladi maça ama ben orada pek göremedim.

Anıl Mungan
02-18-2008, 17:38
sezon başı on numara oynuyordu fakat oda istanbul gecelerinde kayboldu malesef

Barış Aygün
02-18-2008, 17:48
daha 2-3 sene once bır macta oynamıstı enteresan hareketler yapmıstı....umıt mıllı macta da seksi hareketler yapıyordu kendıne guvenı vardı ...sımdı ne oldu da tavuk gıbı oynuyorsun serdar....forma agır gelmesın.....hakkını ver....dah gencsın...

Emrah Kahraman
02-18-2008, 17:51
parayı gören şaşırıyor.

Gökhan Özsoy
02-18-2008, 18:31
nerde o eski serdar özkan 10 maç oynadı sonra.. hayal kırıklığı..

Mehmet Erhan
02-18-2008, 18:33
nerde o eski serdar özkan 10 maç oynadı sonra.. hayal kırıklığı..

bu sözü hemen hemen her futbolcu için söylüyoruz zaten...ben 100. yıl ruhunu özledim ve hala özlüyorum... :(

Özkan Yeşil
02-20-2008, 18:32
İnşallah iyileşir ve tekrar eski formunu yakalar çok önemli bir yere sahip takımda çünkü onun gibi dikine oynamayı düşünen tello delgado ve holosko dışında başka kimse yok kadromuzda.

Erkan Korkmaz
02-20-2008, 20:22
Serdar kurtuluş tan sonra serdar özkanda sakatlandı bu serdarlara nazar değdi...

Barış Kahraman
02-20-2008, 20:24
nazardan ziyade şımardı biraz.. ilk 7-8 haftaki serdara şimdi çok ihtiyacımız var..

Engin Ülgenay
02-20-2008, 22:07
aramıza geri dön

eski serdarı istiyoruz

Ayşegül Alparslan
02-21-2008, 10:02
nazardan ziyade şımardı biraz.. ilk 7-8 haftaki serdara şimdi çok ihtiyacımız var.. barış şımarıklığındanmı sakatlandı çocuk yani :)) bi düzelip sahalara dönsün kendine gelir inşallah

Mehmet Erhan
02-26-2008, 12:38
Sağlam'ın kozu Serdar

Beşiktaşımızın Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fortis Türkiye Kupası’nda Çaykur Rizespor ve Süper Lig’de de Galatasaray ile yapılacak karşılaşmada genç oyuncusu Serdar Özkan’a güveniyor. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir tedavi olan Serdar Özkan dün sabah kulüp doktoru Ayhan Optur tarafından genel kontrolden geçti. Sağlam çıkan Serdar Özkan ise hemen düz koşulara başladı.

Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam ise menajer Sinan Engin ile yaptığı görüşmede, "Çaykur Rizespor ve Galatasaray maçlarında Serdar Özkan benim için çok gerekli ve önemli.

Rahat nefes aldım

Saha içinde dediklerimi en iyi şekilde uygulayan oyuncuların başında geliyor. İyileşmesi ile rahat bir nefes aldım" dedi. Serdar Özkan ise kupa ve ligin zorlu virajına girdiklerini ifade ederek, "Sakatlığım ne olursa olsun takımıma faydalı olmak ve teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam’ın sistemini en iyi şekilde uygulamak için çalışıyorum. Sağlam’ın bize verdiği güven ve destek ile karşılaşmaya hazırlanıyorum. Görev verildiği taktirde oynamak için hazırım. Galatasaray maçında kendimi göstereceğim" diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet

26.02.2008

Ayşegül Alparslan
02-26-2008, 13:45
hadi bakalım inşallah dediğin gibi olur bizde merakla bekliyoruz kendini yeniden göstermeni

Barış Kahraman
02-26-2008, 13:47
barış şımarıklığındanmı sakatlandı çocuk yani :)) bi düzelip sahalara dönsün kendine gelir inşallah

sakatlanma konusunda demedim yav :) sakatlanması sağlamın yüzünden oldu bence.. performans düşüklüğünü şımarmasına bağlamıştım.. neyse.. umarım tekrar eski serdar gibi döner takıma.

Bülent Girgin
02-26-2008, 13:49
serdar özkanin sonuda ibrahim akin ve burak yilmaz gibi olacak maalesef:(

Mehmet Erhan
02-26-2008, 14:58
şimdiden adam edilirse ve kendisi de şımarmaz,havalanmazsa çok iyi yerlere gelecektir...umarım...

Sercan Kandemir
03-22-2008, 09:40
r.sociedad sezon sonunda serdar özkani resmen renklerine baglamak istiyor. 2-5milyon€ bonservis bedeli ödenecekmis.Sociedad senye 1.lige yükselcek diye gözüküyor ve baskan sampiyonlar ligine katilmak istiyor buna da cok para harciyacagini iddaa ediliyor.Serdar ise daha yenitakimda yükselis yakaldi diye su an besiktastan ayrilmayi düsünmüyormus... bakalim sezon sonunda ne olacak:D

Bülent Girgin
07-23-2008, 15:58
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=serdarozkan_fotohbr

Soru Cevap Bölümümüz’ün konuğu olan futbolcumuz Serdar Özkan, taraftarlarımızdan gelen soruları yanıtladı:

Alacağınız herhangi bir teklifle Beşiktaş’ı bırakır mısınız?
Şeref Sabah

Tabii ki bu alacağım teklife bağlı. Yurtdışından iyi bir teklif alırsam ve de bu Beşiktaş’ın menfaatleri doğrultusunda olursa düşünürüm. Ama yurtiçinde Beşiktaş’tan başka bir takımda oynamak istemiyorum.

Beşiktaş’ta oynuyorsun ama Milli takımda forma şansı bulamıyorsun. Bunu nasıl değerlendiriyorsun?
Sabire

Geçen yıl iyi bir sezon geçirdiğimi, Milli Takımı da hak ettiğimi düşünüyordum, ama kısmet değilmiş. Demek ki eksiklerim varmış. Yetkililerin kararlarına saygı duyuyorum.

Yabancı filmlerle aran nasıl? İnternette en çok nerelerde vakit geçiriyorsun? Avrupa’da hangi ligleri takip ediyorsun? Rock dinliyor musun? Antrenörlük yapmayı düşünüyor musun?
Ebru İkikardeş

Yabancı filmlerle aram fena değil genellikle dizi izlerim. İnternette haber sitelerini takip ediyorum. Genellikle İspanya Ligi’ni izliyorum. Rock dinlemem. Antrenörlük yapmayı düşünmüyorum. Belki de şu anda yaşım genç olduğu için böyle bir düşüncem var. Antrenörlük zor bir meslek; 25 oyuncunuz var ve herkesi mutlu etmeniz gerekiyor. Şu an için antrenörlüğü düşünmüyorum.

Geçen sene iyi bir çıkış yakaladın ama Euro 2008 kadrosunda olmaman sende bir şaşkınlığa sebep oldu mu? Hayal kırıklığı var mı?

Tabii ki her futbolcu Euro 2008’de oynamak isterdi. Gidemediğim için ben de bir şaşkınlık, hayal kırıklığı yaşadım. Ama Millilerimiz iyi bir başarı yakaladı ve ben de o şaşkınlığı üzerimden attım. Aralarında olmamak tabii ki beni üzdü.

Gelecekte kendinizden ve ülkemizden beklentileriniz nelerdir? Maça çıkarken herhangi bir uğurunuz var mı?
Halime Berkta

İlk hedefim Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşamak. Daha sonra bir Avrupa takımında forma giymek. Bazı ideallerim var, bunları gerçekleştirmek istiyorum. Ülkemiz açısından da iyi bir futbolcu jenerasyonu geldiğini düşünüyorum. Milli Takımın 2010’da daha başarılı olacağını düşünüyorum. Maçtan önce annemle konuşurum ve dua etmeden asla maça çıkmam.

Bu sezondan beklentilerin nedir? Şampiyonluk şansımız ne?
Mehmet Tan

Sezon başlamadan bunları cevaplandırmak çok zor. Beşiktaş çok büyük bir camia. Her sene şampiyonluk beklentisi var. Bu sene bu beklentileri boşa çıkarmamak için çalışacağız. Şampiyonluğu herşeyden çok istiyorum.

Bir gün evlenirsen arkadaşlarından kimi nikah şahidin olarak görmek istersin? Beşiktaş’ta oynamak nasıl bir duygu?
Funda Kara

Arda Turan’ı görmek isterim. Kendisi takım arkadaşım değil ama hayattaki en yakın arkadaşım. Küçüklüğümden beri çok koyu bir Beşiktaşlı’ydım. Her zaman maçlarına gidip gelirdim. Zaten Beşiktaş altyapısından yetiştim. Burada oynamak çok güzel bir duygu. Türkiye’nin en büyük kulüplerinden bir tanesi.

Geçen yıl şampiyonluğu kıl payı kaçıran bir takıma yapılan transferleri nasıl buluyorsun?
Hakan Yüzyıl

Geçen sene daha yeni ve tecrübesiz bir takımdık. Bu sene o tecrübesizliği atlattık diye düşünüyorum. Eksik yerlere yapılan transferler var. Bunlar da umarım bu gedikleri giderecek ve daha iyi bir takım olacağız.

Hazırlık maçlarında forma giymemen sezon öncesinde seni etkiler mi?
Barış Şimşek

Sonuçta hazırlık maçları sezona hazırlanmak için yapılan maçlar. Ama Avusturya’daki ilk etap kampında 1 maç yaptım. İkinci kampta 3 tane hazırlık maçımız var. Bu maçlarda oynayarak açığımı kapatmaya çalışacağım. Tabii ki hazırlık maçlarında oynamamak futbolcuyu etkiler ama çalışarak bunu telafi edeceğim.

İbrahim Kaş genç yaşına rağmen İspanya’ya gitti. Basında senin de birçok yabancı takımdan teklif aldığından bahsedildi. Gitmemenin nedeni cesaret miydi?
Ersagun Çiftçi

Kulübümün menfaatleri doğrultusunda hareket etmeye çalışıyorum. Kulübe iyi bir teklif gelirse ve Başkanım, ağabeylerim, büyüklerim git derlerse giderim. Benim de Avrupa’da oynamak gibi isteğim var. Bunun cesaretle alakası yok. Kendime güveniyorum.

Beşiktaş Dergisi’nde okumuştum. Bir gün paran olmadığı için eve otobüsle gitmişsin. Kimseden borç almak aklına gelmedi mi?
Funda Yiğit

O anda borç alacağım kimse yoktu yanımda ve otobüsle gitmek zorunda kaldım. Bundan da asla gocunmam. Bugün de aynı durumda kalsam yine otobüsle giderim evime.

Şu anda takımda senin gibi altyapıda yetişen gençler var. Onlarla konuşuyor musun? Senin gibi olmaları için nelerden bahsediyorsun?
Akay Şenlikoğlu

Şu anda genç arkadaşlarımız var. Kiralık gidenler oluyor, bazıları bu duruma çok üzülüyor ama ben de bugüne direkt altyapıdan çıkıp gelmedim. Dört tane takımda kiralık oynayıp geldim. Gittikleri takımda çok çalışmalarını söylüyorum. Hiç kimse anında buraya gelip Beşiktaş’ta oynamıyor. Cefa çekmeden sefa sürülmüyor açıkçası. Gittikleri takımda her zaman buraya dönecekmiş gibi hazırlanmalarını söylüyorum. Çünkü ben de böyle yaptım.

Kendini hangi mevkilerde daha etkili hissediyorsun? Mesela forvet ya da stoper oynayabilir misin?
Eser Coşkun

Her futbolcunun bir oyun stili vardır. Stoper oynayabileceğimi düşünmüyorum ama Milli Takımlarda forvet oynamıştım. Forvette görev yapabilirim. Birkaç maç forvet arkası oynasam çok daha iyi oynayabileceğimi düşünüyorum. Çünkü altyapı eğitimimi bu yönde aldım. Milli Takımlarda da forvet arkasında oynamıştım.

Avrupa’da oynamak gibi bir hayalin var mı? Varsa hangi ligi istersin?
Sezen Gök

Her futbolcunun ideali vardır. Ben de bu doğrultuda Avrupa’da oynamak istiyorum. UEFA Kupası’nı, Şampiyonlar Ligi Kupası’nı kaldırmak istiyorum. Diğer liglerde olabilir ama daha çok İspanya’da oynamak istiyorum.

Delgado’nun kaptanlığını nasıl buluyorsun?
Gökhan Tepeli

Gayet başarılı. İki senedir aramızda olan bir arkadaşımız. Artık neyin ne olduğunu iyi biliyor. Hiç yabancılık çekmiyor. İyi kaptanlık yaptığını düşünüyorum. Delgado’nun yaşından daha büyük şekilde olgun davrandığını düşünüyorum. Umarım böyle devam eder. Yeni kaptanımız hayırlı olsun.

Futbolun dışında yapabileceğin bir meslek var mı? Boş zamanlarını nerelerde değerlendirirsin?
Çağatay Konuk

Tır şoförü olurdum galiba. Çünkü hem baba mesleği hem de seviyorum. Boş zamanlarımda alışveriş yaparım, play station oynarım.

Takımda en iyi kiminle anlaşıyorsun?

Fahri abiyle iyi anlaşıyordum. Nobre, Tello ve Cisse var, çok iyi anlaştığım isimler arasında. Ergun ve Mehmet Sedef’le de aramız çok güzel. Zaten onlarla altyapıdan beri birlikteyiz 8-10 yıllık bir arkadaşlığımız var.

Bülent Girgin
07-23-2008, 15:58
yurtiçinde Beşiktaş’tan başka bir takımda oynamak istemiyorum.

diyenleri çok gördük serdarcigim :D

Mehmet Erhan
07-23-2008, 16:32
türkiyede BJKden başka takımda oynamam muhabbetinide bir geçsinler artık...parayı veren düdüğü çalar diyede bir söz var...versinler bjkde aldığının fazlasını bak nasıl gidiyor koşa koşa...o yüzden öyle demek yerine hepimiz profesyonel futbolcular olarak kulübün ve kendimizin menfaatleri doğrultusunda nerede olursa oynarız demeleri daha iyi olur...hiç değilse giderken tümoş gibi kötü şekilde anılmazlar...anılarıyla anılırlar...

Nuray Kurt
07-23-2008, 16:37
özellikle beşiktaşlı futbolcular söylemesin.çünkü gönderilen her sms 2 kontörle ücretlendirilmektedir.herşey bu kadar basit

Öznur Oktay
07-23-2008, 16:47
Türkiye'de Beşiktaştan başka bir takımda forma giymem diyen malum şahsı tesadüfen televizyonda fb formasıyla "fb için elimden geleni yapacağım" derken gördüğümde yaşadığım şoku bir ben bilirim bir de diğer beşiktaşlılar bilir.O günden beri hiç kimsenin dediğine güvenmedim.Böyle diyenler yarın giderlerse de hiç şaşırmam.Çünkü artık hiçbişey beni şaşırtmıyor...

Ezel Özsipici
07-23-2008, 20:58
Bir gün evlenirsen arkadaşlarından kimi nikah şahidin olarak görmek istersin? Beşiktaş’ta oynamak nasıl bir duygu?

su bjk hakkında ki röportajlarda su soruyu sormuyolar mi illet oluyorum ne alakası var bunun BeşiktasLa ?

Murat Haser
08-13-2008, 15:32
serdarda aydın gibi geleceğimiz için umut verenlerden hergün üstüne ekleyek ilerliyor çok iş var serdarda ...

Mehmet Erhan
08-13-2008, 17:10

su bjk hakkında ki röportajlarda su soruyu sormuyolar mi illet oluyorum ne alakası var bunun BeşiktasLa ?

sinirlenmene gerek yok ezel...bu serdar soyadı kurtuluş olan değil, özkan olan serdar... :D

Erkan Korkmaz
08-13-2008, 17:14
Bu sorular klişeleşmiş zaten canım hiç değişmiyor ki takma kafana :D

Erkan Korkmaz
08-13-2008, 17:18
yurtiçinde Beşiktaş’tan başka bir takımda oynamak istemiyorum.

diyenleri çok gördük serdarcigim :D

Hatta bir videosu var abi Tümer diyorki "buradan gayet açık konuşuyorum asla ve asla türkiyede beşiktaştan başka takımda oynamam" :))))

Ayşegül Alparslan
08-14-2008, 08:31
Hatta bir videosu var abi Tümer diyorki "buradan gayet açık konuşuyorum asla ve asla türkiyede beşiktaştan başka takımda oynamam" :))))
ya aslına bakarsan erkan o adı herneyse doğru söylemiş fener takımmı beee :D:

Yalçın Özdemir
08-15-2008, 21:44
buda aydın gıbı yıldız olucak

Şule Artarlar
08-16-2008, 09:48
Bu olay şuna çıkar bence Aşkım senden başka kimseye aşık olmam kimseye bakmam deyip telefonu kapattıktan sonra öbür hatunun elini tutmaya benzer Tümer'in kide o hesap nyse konu dagıtmayım :)) Serdar özkan bence de hırslı aktivesi olan bi adam ama bazen bu hırslarına yenik düşüp hata yapmasa iyi yerlerde olabilir muhtemelen...

Ozan Karabulut
08-16-2008, 15:53
sıkışık ortamdan çıkışlarına bayılyorum çok zor top kaptırıyo oynatır inşallah ertuğrul hoca..

Barış Kahraman
08-20-2008, 14:25
"Zaferlere hazır olun"
Genç yıldızımız Serdar Özkan taraftarımıza umut dolu mesajlar gönderdi

Beşiktaşımızın alt yapıdan yetişen genç yıldızı Serdar Özkan, Süper Lig öncesi rakipleri ve takım arkadaşları hakkında düşüncelerini açıklarken oldukça iddialı konuştu. Müthiş idmanlar yaptıklarını ifade eden Özkan "Taraftarlarımız zaferlere hazır olsun... Harika çalıştık yeni sezona fırtına gibi gireceğiz.. Tüm takım arkadaşlarım formunun zirvesinde. Beşiktaş’ı seyretmeye hazır olun" dedi.

Siyah beyazlı takımın yerinde ve başarılı transferleriyle yeni sezona hazır olduğunu ileri süren Serdar Özkan sözlerini şöyle sürdürdü: "Geçen yıldan çok farklıyız. Defansımızdaki Zapotocny, Sivok, Seric, Tuna, Ekrem, Uğur gibi yeni arkadaşlarımızla kısa sürede kaynaştık. Takımın düşünce yapısı Sağlam’ın sistemine ve kafa yapısına uyduğu için zaferlerimiz kaçınılmaz olacak."

"Bu yıl şampiyonuz"

Alt yapıdan gelen tüm oyunculara sahip çıktıklarını anlatan Serdar, "Yetiştiğimiz alt yapıdan gelen arkadaşlarımızın psikolojisini çok iyi biliyoruz. Süper birlikteliğimiz var. Süper Lig’deki rakiplerimizin bazı maçlarını izledik Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Kayserispor’un geçen yıldan daha iyi olduğunu söyleyemem. Beşiktaş takımı olarak bu yıl UEFA Kupası’ndaki rakiplerimiz ligdeki rakiplerimizden daha önemli. Türkiye’de geçen yıl kaçırdığımız şampiyonluğu bu yıl almak zorundayız" dedi.

Başkan Yıldırım Demirören, yönetimi ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın yeni dönemde genç oyunculara daha çok önem vermesinin Türk futbolunun geleceği açısından önemli bir olay olduğunu hatırlatan Serdar Özkan, "Beşiktaş hedeflerin takımı. Başkanımızın bizlere maddi ve manevi olarak değer vermesinin karşılığını takım olarak vermek zorundayız. Takımdaki 15 yaşındaki Necip’ten en yaşlısına kadar herkes kupa ve şampiyonluğa kenetlendi" diye konuştu.

Burak Sönmez
08-24-2008, 16:05
Topa vurmayı öğrenebilirse ve biraz daha fiziğini geliştirirse milli takımın da değişmezi olur.

Samet Sahin
08-27-2008, 20:23
topa vurmayı ve topla cok oynamamayı ögrense cok iyi futbolcu biraz da süratı olsa daha ne olsun

Burhan Eren
10-23-2008, 02:40
serdar güzelsin

Bahadır Tekin
11-02-2008, 11:45
Henüz çok genç

Öğreneceği şeyler var daha

Ama oynadığı zaman yüzümüzü kara çıkarmıyor :)

Doğan Köksal
11-05-2008, 18:40
evet çok genç ve öğreneceği çok şey var ..tek başına oynamamak gibi ..bazen çok sinir edici hareketler yapıyor..son vuruşlarda biraz daha etkili olabilir

Berkay Özgültekin
11-05-2008, 18:56
sigara ictin benim icin karızman yerlere ındı yakısmadı sana

Ayşegül Alparslan
02-26-2009, 11:10
Şanssızlığıma çıldırıyorum!
Son maçlarda kaçırdığı goller ve performansı nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Beşiktaş´ın genç yıldızı Serdar Özkan yapılan yorumlara hak verdi.

Genç futbolcu, “Daha iyi olmam gerektiğini biliyorum. Takıma daha çok şey katmak için elimden geleni yapıyorum. Çok daha iyisini yapmak istiyorum. Kapasitemin farkındayım, ancak bir türlü bekleneni veremiyorum. Antrenmanlarda daha sıkı çalışıp, kendimi göstereceğim. Bir gol atarsam, gerisinin geleceğini biliyorum. Büyükşehir Belediye karşılaşmasıyla artık çok farklı bir Serdar Özkan izleyeceksiniz” diye konuştu.

Ayşegül Alparslan
02-26-2009, 11:12
aslında eğer ilk 11 de sahaya çıkarsa bu maçtan önce son bir sabırla taraftar kendisine bir tezahürat yapsa belki acık kendine gelir üzülüyorum valla kaybolup gitdecek yazık olacak

Samet Sevim
02-26-2009, 17:37
Şanssızlığıma çıldırıyorum!
Son maçlarda kaçırdığı goller ve performansı nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Beşiktaş´ın genç yıldızı Serdar Özkan yapılan yorumlara hak verdi.

Genç futbolcu, “Daha iyi olmam gerektiğini biliyorum. Takıma daha çok şey katmak için elimden geleni yapıyorum. Çok daha iyisini yapmak istiyorum. Kapasitemin farkındayım, ancak bir türlü bekleneni veremiyorum. Antrenmanlarda daha sıkı çalışıp, kendimi göstereceğim. Bir gol atarsam, gerisinin geleceğini biliyorum. Büyükşehir Belediye karşılaşmasıyla artık çok farklı bir Serdar Özkan izleyeceksiniz” diye konuştu.

bana göre insan kendi şansını kendi yaratır . Oynadığı mevki itibari ile onun kadar gol pozisyonuna giren yoktur ama şanssızlıktan değil bencillikten ve becerisizlikten kaynaklanan sebeplerden dolayı ne gol atabiliyor nede gol atabilecek pozisyonda ki arkadaşına pas atıyor ..

ben hala beşiktaş için yeterli bir futbolcu olmadığını düşünüyorum ayrıca şımarık ve egoist ne yaparsa kendine yapar kendine çeki düzen vermediği takdirde diğerleri gibi kiralık gider oda ..

Volkan Kaya
02-27-2009, 16:15
daha oncede soyledıgım gıbı serdar dan hıcbısey olmaz!!!

Barış Kahraman
03-14-2009, 21:37
yine kayıplarda!. kankası arda turan galatasarayı sırtlıyor.. bizim serdar özkan yok piyasada!.

Ayşegül Alparslan
03-14-2009, 21:41
şimdi serdardan ne istedin barış :D

Barış Kahraman
03-14-2009, 21:47
şimdi serdardan ne istedin barış :D

tüm takım canla başla mücadele ediyor, sahaya çıktıgında savaşıyor (delgado hariç) ama serdar özkan anca kulübede oturuyor!. kendini harcıyor ona kızıyorum

Barış Kahraman
04-04-2009, 21:56
kayserispor maçı; nasıl bıraktıysak yine aynıydı.. çok top kaybetti ancak güzel bir çalımla bizim gol atmamızda büyük rol oynadı..

Bahadır Kasım
04-05-2009, 00:56
bir asist serdar ı affettiremez. oyununu hiç geliştiremiyor. beynini kullanması lazım. 3 duran top kullandı, ikisi korner kalecinin kucağına gitti diğeri kaleye şuttu üstten aut oldu. sonrasında duran top kullandırmadı takım ona. artık beynini kullan serdar yoksa sezon sonu kesin gönderilirsin hemde yönetim değil tirbün gönderir.

Ozan Karabulut
04-28-2009, 17:34
eskişehir maçında sinirimden deliye döndüm.bu kadar zarar verilebilirdi takıma ancak.

Ezel Özsipici
04-28-2009, 17:38
yarısma yapıyor kendiyle heralde en cok nereye kadar calım atabilirim :))

Ekrem Demir
04-28-2009, 18:47
Yusuf abisinden ders almalı çalım konusunda :)

Volkan Kaya
05-05-2009, 12:37
Allah belanı versin şımarık şerefsiz senden ne köy olur ne kasaba ... ulan girmişin fener maçında sanırım o anda alt yapıdan yetişen Beşiktaş ruhunu en iyi bilmesi gereken adam sen olmalıyken her zamankinden daha beter oynadın yinee...Defol git ulan bu takımdan

Kıyasettin Tasar
05-06-2009, 16:00
DEFOL SERDAR ! DEFOL DELGADO ! bencil ve ruhsuz adamların bu takımda işi yok.

Tarkan Baltacı
05-30-2009, 00:09
Bir adam kendisine ancak bu kadar dikkat etmez...İlk zamanlar çok iyi gidiyordu bir yıldız doğuyordu; sonra adama bir şeyler oldu birden bire performansı düştü, hemde çok düştü.Bu takımda kalmak istiyorsa, bazıları gibi tarihe karışmak istemiyorsa(Burak Yılmaz, İbrahim Akın...) bir an önce toparlanmalı,elindeki yeteneği aklıyla birleştirmeli!

Ertürk Yıldırım
09-06-2009, 16:07
g.antep maçında iyi oynadı artık kendine gelmesi lazım

Barış Kahraman
09-12-2009, 20:08
@ galatasaray maçı; hafif bir toparlanma var bu adamda ancak beceriksiz, o kadar pozisyonu yok yere harcıyor.. sanırım heycan yapıyor çünkü; orta açıyor dönüp kulübeye bakıyor, top kaptırıyor kulübeye bakıyor, şut çekiyor kulübeye bakıyor.. 2. ibrahim akın olma yolunda ilerliyor..

Ertürk Yıldırım
09-12-2009, 20:17
bu adamın üstüne düşeceksin bu tip adamlar döverek adam olur :D gercekten toparlanma var biraz daha kendinbe baksa bu sene iyi olabilir

H.Hüseyin Uluçay
09-12-2009, 21:11
bence bu maçta bizim takımdaki en iyi oyuncuydu serdar özkan.. fiziği daha kuvvetli, hızlı ve pratik haraketleri var ama son vuruşlar içinde içerde güzel forvetimiz lazım..

Gökhan İkbaliye
09-13-2009, 10:08
dün uzun zamandır oynadığı en iyi topu oynadı..

Şule Artarlar
09-14-2009, 08:40
Kesinliklee gayse maçının ismi gecen tek adamı oldu vallahi...

Ali Dincel
09-14-2009, 14:23
serveti sağdan attı solundan geçti harika görüntü oldu orda cidden ama yusuf bey soldan tabataya atabilseydi topu gollede süslencekti..olmadı..

Göktuğ Üner
09-16-2009, 00:37
Son haftalarda süper oynuyor gerçekten.

Barış Aygün
09-16-2009, 11:04
güzel oynamaya başladı ama hep oyundan alınıyor amacı cozemedım??

Ertürk Yıldırım
09-16-2009, 11:11
böyle oynadığı süreece bu sene en iyi oyuncularımızdan biri olacak

Onur Aksu
09-16-2009, 12:08
Vallahi anlayamıyorum sizi ya ! Övdüğünüz adamın serdar özkan olduğuna inanamıyorum .Teknik açıdan bir tane ne ara pası ne klas bir şutu ne de adam gibi bir çalımı var.Kahraman olma çabasında boş boş koşturuyo.Eğer olay koşmaksa İ.Üzülmez KRAL ya !

Ertürk Yıldırım
09-16-2009, 12:54
şöyle bişey var önceki serdar özkana göre gelişme var bence düşünsene pas bile veremiyodu ya doğru düzgün çizgiye iniyodu güyaa çalım atıcak hep auta çıkıyodu gene bişeyler yapmaya çalışıyo yani şut çekiyo bişeyler yapmaya calısıyo..sabah izliorum bi programda serdarın gelişememesini çalıştıran hocalara baglıyolar hocalar serdara bakmıyomus belkide öyle

Özge Kayhan
09-16-2009, 16:02
Dün süperdi Serdar.

Ertürk Yıldırım
09-19-2009, 22:09
sıfırdı kayseri maçında anlaşıldı bu serdarda gelişme var demekle yanıldık heralde 2 maç oynadı 10 maç yatar

Serdar Köse
09-19-2009, 22:27
sıfırdı kayseri maçında anlaşıldı bu serdarda gelişme var demekle yanıldık heralde 2 maç oynadı 10 maç yatar

haklısın abi sıfır ama bir tane bile oynayan yoktu ki tam takımdık çok uyumlu hepsi oraya çıkmışlar öylece durmak için

Can Dönmez
12-15-2009, 14:43
sana verilen şansları değerlendiremiyorsunnn

Mehmet Ak
12-19-2009, 21:58
Ertuğrul Sağlam Zamanında Liverpool a karşı şans verildi iyi değerlendirdi. şimdi ligde bile gösteremiyor kendini. anlamak güç

Ertürk Yıldırım
03-16-2010, 14:13
0 etkisiz eleman yetersiz ulvi varya onun gibi :) yetersiz serdar %1 serdar hakem korner dediği halde taç kullanmaya çalışan serdar...kalecinin baraj kurarken saga git deyip sola giden serdar...bomboş pozisyonda topu direge nişanlayan serdar :D

Mustafa Balcılar
03-17-2010, 08:37
0 etkisiz eleman yetersiz ulvi varya onun gibi :) yetersiz serdar %1 serdar hakem korner dediği halde taç kullanmaya çalışan serdar...kalecinin baraj kurarken saga git deyip sola giden serdar...bomboş pozisyonda topu direge nişanlayan serdar :D

ulviye hakarat ediyorsun ertürk, 3 yıl üst üste şampiyon olduğumuz kadroda olan bir futbolcuyla serdarı bir tutma bence.

Ertürk Yıldırım
03-17-2010, 10:11
ulviye hakarat ediyorsun ertürk, 3 yıl üst üste şampiyon olduğumuz kadroda olan bir futbolcuyla serdarı bir tutma bence.
:D abi ne alaka ben o ulviyi görmedim bile :)))) geniş aile dizisi varyaa ordaki ulviyi diomm :))))

Selami Güler
03-17-2010, 10:41
ben serdar bu takIma pek yakIsmIyor

Mustafa Balcılar
03-17-2010, 10:42
:D abi ne alaka ben o ulviyi görmedim bile :)))) geniş aile dizisi varyaa ordaki ulviyi diomm :))))

laaayyyy :D:
kopardın beni yahuu. sen nerden bahsediyorsun ben ne anlamışım.
hey Allahmın ne işinvar ulviyle mulviyle :rezil:

Ertürk Yıldırım
03-17-2010, 12:11
:D ben de koptum zaten abiii :))

Mehmet Ak
03-17-2010, 16:44
abi kopturdunuz benim kayışları ha :) karnı zil çalınca tenefüse çıkan ulvi ile şampiyon kadrodaki ulvi birbirine girmiş :) bizim ulvi yılbaşına tuvalette giriyor :)

Mehmet Ak
05-19-2010, 14:58
ELVEDA MESSİ :) abi konuyu çöpe gönderek ye la :)