Orijinalini görmek için tıklayınız : 22-Ali Tandoğan
Barış Kahraman
08-30-2007, 16:08
http://goal.com/resultsimg/4500.jpg
Ali Tandoğan (d. 25 Aralık 1977) Orta saha oyuncusu. Şu anda Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde oynamaktadır.
Futbola Manisa Salihlispor’un alt yapısında 8 yaşındayken başlayan Ali Tandoğan, 17 yaşına kadar amatör olarak futbol oynadı. Ardından Salihlispor ile 2. Lig’de profesyonel olarak futbol oynamaya başladı. 2. Lig’de oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çekmeye başlayan Ali Tandoğan, Denizlispor’a transfer oldu ve beş buçuk yıl bu takımın formasını giydi. Denizlispor ile ikinci ligde şampiyonluk yaşayan Ali, Gençlerbirliği’ne transfer oldu. 2 sezon Gençlerbirliği’nde oynayan Ali Tandoğan, Rıza Çalımbay'ın isteği ile 2005/2006 sezonunun başında Beşiktaş'a transfer oldu. Sağ kanadı etkili kullanabilen futbolcu, isabetli ortaları ve zaman zaman serbest vuruştan attığı gollerle de tanınmaktadır.
Barış Aygün
09-08-2007, 10:39
serdar ali farketmez ıkısıde aynı benım ıcın...
forzabjk06
09-08-2007, 10:41
Bu sene işi çok zor.Beşiktaşın sene başından beri en iyi çalışan bölgesinde kendine yer bulması zor.Ama yinede yoğun maç trafiğinde değerlendirilebilir.
Hasret Ergül
11-03-2007, 23:57
Fenerlilerin attığı ilk golün sebebi.. Hakanın önünü kapamasa hakan onu %100 kurtaracaktı...
Barış Kahraman
11-04-2007, 00:11
serdardan iyi.. beşiktaşta sağ bek olarak oynayabilecek tek kişi.. serdar olunca sağ kanadımız kırılıyor..
Gökhan Özsoy
11-04-2007, 00:19
serdarın sakatlığının düzelmediğini okuyunca netten..eywahh dedim sağ bek aliye emanet..sohbet bölümünede yazdım hatta..1golde de hakanın önünü kapatması benim korkumu doğruluo..:(
bu adam ilk geldiğinde daha iyiydi şimdi biraz durgunluk var ama serdarın yerine doldurabilir...
Volkan Kaya
11-04-2007, 12:12
dun aksam oyunda fena deıldı aslında ama ılk golde hakanı da yanılttı yenmıcek goılu yememıse sebep oldu ..gecen senede bır cok macta ofsaytlerı bozup goller yememıse sebep olmustuu
Hüseyin Balcı
11-12-2007, 13:34
http://goal.com/resultsimg/4500.jpg
Ali Tandoğan (d. 25 Aralık 1977) Orta saha oyuncusu. Şu anda Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde oynamaktadır.
Futbola Manisa Salihlispor’un alt yapısında 8 yaşındayken başlayan Ali Tandoğan, 17 yaşına kadar amatör olarak futbol oynadı. Ardından Salihlispor ile 2. Lig’de profesyonel olarak futbol oynamaya başladı. 2. Lig’de oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çekmeye başlayan Ali Tandoğan, Denizlispor’a transfer oldu ve beş buçuk yıl bu takımın formasını giydi. Denizlispor ile ikinci ligde şampiyonluk yaşayan Ali, Gençlerbirliği’ne transfer oldu. 2 sezon Gençlerbirliği’nde oynayan Ali Tandoğan, Rıza Çalımbay'ın isteği ile 2005/2006 sezonunun başında Beşiktaş'a transfer oldu. Sağ kanadı etkili kullanabilen futbolcu, isabetli ortaları ve zaman zaman serbest vuruştan attığı gollerle de tanınmaktadır.
bilgiler kısmında eksiklik kalmış 100.yılda üzülmezin elmacık kemiğini kasıtlı dirsek atarak kırdı koyu bir ezik taraftarı gibi suç sende değil seni takıma alanda. ağzınla kuş tutsan yaranamazsın ali içime sinmeyen en büyük transfersin...
çarşı_1903me
12-02-2007, 01:45
çok soğukkanlı bir oyuncumuz vuruşlarıda güzel hele o gençlerbirliği fenerbahçe maçında yokmu son dakikada atmış olduğu o frikiği süper bişeydi yaww yazık fenerede bu kupayıda vermediler helal olsun gençlere
Ayşegül Alparslan
12-04-2007, 08:22
dün bir spor programında rize maçı görüntüleri vardı son dakikalarda kendini yere bir atışı var ve bu hareketi hakem yiyor adam sana az çok dokunurda kendini bırakırsın ama adamın en küçük teması bile yok ve yaptığı bu hareket yüzünden sarı kart gören oyuncu cezalı duruma düşüyor ne yapmaya çalışmış anlayamadım ordan kullanılıcak bir serbest vuruştan gol atsak ve maçı bu golle kazansak inanın çok üzülürdüm kendisine bu hareketi hiç yakıştıramadım Beşiktaşlı bir oyuncu bunları yapmamalı
Hüseyin Balcı
12-04-2007, 08:32
dün bir spor programında rize maçı görüntüleri vardı son dakikalarda kendini yere bir atışı var ve bu hareketi hakem yiyor adam sana az çok dokunurda kendini bırakırsın ama adamın en küçük teması bile yok ve yaptığı bu hareket yüzünden sarı kart gören oyuncu cezalı duruma düşüyor ne yapmaya çalışmış anlayamadım ordan kullanılıcak bir serbest vuruştan gol atsak ve maçı bu golle kazansak inanın çok üzülürdüm kendisine bu hareketi hiç yakıştıramadım Beşiktaşlı bir oyuncu bunları yapmamalı
Ya zaten Beşiktaş formasını giymesini içime sindiremediğim topçuların başında geliyor zerre kadar adam değil rezil fenerlinin teki maç öncesi futbolcular tribüne çağrılırken onda ve üzülmezde sırtımızı sahaya dönüyoz görmek istemiyoruz ben ve birkaç arkadaşım ikisiniside...
Ağzıyla kuştutsa benim aklımda 100.yıldaki şampiyonluk maçında üzülmeze kasıtlı dirsek atan adam olarak kalacak...
Ayşegül Alparslan
12-04-2007, 08:39
Ya zaten Beşiktaş formasını giymesini içime sindiremediğim topçuların başında geliyor zerre kadar adam değil rezil fenerlinin teki maç öncesi futbolcular tribüne çağrılırken onda ve üzülmezde sırtımızı sahaya dönüyoz görmek istemiyoruz ben ve birkaç arkadaşım ikisiniside...
Ağzıyla kuştutsa benim aklımda 100.yıldaki şampiyonluk maçında üzülmeze kasıtlı dirsek atan adam olarak kalacak... sende şimdi ibrahimle onu nasıl bir tutarsın ibrahim ne kadar kötü olursa olsun bu takıma o kadar emek vermiş biri nerde ali tandoğan nerde ibrahim üzülmez. kim olursa olsun hiç bir Beşiktaşlı o hareketi yapmamalı
Emre Dikdoğmus
02-03-2008, 15:47
bu adam çok dengesiz ne zaman ne yapacağı belli olmuo bi ii oynuo bi kötü oynuo korkulur bundan
Sercan Kandemir
02-03-2008, 16:10
hic sevmem tandogani adam sapik gibi oynuyor sanki bir gün önce alköl icmis gibi sahada oynuyor cok atiyor kendini ceza sahasinda
Anıl Mungan
02-18-2008, 17:40
sinir oluyorum her pozisyonda kendini yere atıp hakeme itiraz etmesine
Mehmet Erhan
02-18-2008, 18:14
toraman veya i.kaş sağ bek oynasın ali de ya yedek kalsın ya da kanatta oynasın...bekte olmuyor...
Barış Aygün
02-18-2008, 18:18
toraman veya i.kaş sağ bek oynasın ali de ya yedek kalsın ya da kanatta oynasın...bekte olmuyor...
serdar ıyılısırse toraman ne olacak ıbrahım kas ne olacak.....
Mehmet Erhan
02-18-2008, 18:22
i.kaş zaten yedek yedek kalmaya devam edecek...toraman da gordonla ikili stoper oynayacak ve g.zan kulübenin yolunu tutacak...bu kadar basit... :) bi başka ihtimal de cisse ile s.kurtuluşun ön libero oynayıp g.zan-gordonun stoper toramanın sağ bek oynaması da olabilir... :) gördüğün gibi demokrasilerde çareler tükenmez... :)
Gökhan Özsoy
02-18-2008, 18:24
bence ikisinde de sağ bek olmaz.. yozgatlı yada tandoğan oynasa serdar iyileşene kadar daha iyi olur..
Barış Aygün
02-18-2008, 18:26
mantıklı ama toraman sag kanatta olmuyor arkadas :D yerınde oynasın gokhanı da satalım zaten lazım olursa kas oynar stoperde ;)
Mehmet Erhan
02-18-2008, 18:28
bence ikisinde de sağ bek olmaz.. yozgatlı yada tandoğan oynasa serdar iyileşene kadar daha iyi olur..
yozgatlı yı mı sağ beke koyacağız... :S: kaldıki adam yeni iyileşti bu aralar oynatılmaz bence...
Gökhan Özsoy
02-18-2008, 18:28
mantıklı ama toraman sag kanatta olmuyor arkadas :D yerınde oynasın gokhanı da satalım zaten lazım olursa kas oynar stoperde ;)
en mantıklısı bu oldu =))
Sercan Kandemir
03-13-2008, 23:13
cok sinirli bu adam ya sanki özel hayatinda problemleri var gibi geliyor bana.Malesef sevmedigim futbolcu tandogan, ama frikikleri cok güzel:D
Şule Artarlar
03-14-2008, 11:32
herhalde sinirli olacak Ali Tandogan gazetelerde manşet olurken şuaralar sakin olması beklenemez ozaman kenarda dursun sakin olmasınımı beklicez anlamadım gitti...
Sercan Kandemir
03-14-2008, 11:37
herhalde sinirli olacak Ali Tandogan gazetelerde manşet olurken şuaralar sakin olması beklenemez ozaman kenarda dursun sakin olmasınımı beklicez anlamadım gitti...
adamin stili öyle sule her zaman sinirlidir. Ilk oynadigi mac erciyese karsi hakeme küfür saydi kirmizi kart yedi. Biraz kendine gelmesi lagzim futbol sabirdir.
Şule Artarlar
03-14-2008, 11:45
adamin stili öyle sule her zaman sinirlidir. Ilk oynadigi mac erciyese karsi hakeme küfür saydi kirmizi kart yedi. Biraz kendine gelmesi lagzim futbol sabirdir.
Peki Sercan aynı bu cümleleri ibrahim üzülmez içinde kullanabilirmiyiz oda inanılmaz sinirli ama sanırım Ali pek fazla beşiktaşlı taraflar tarafından sevilmedigi için bunlar söleniyor bunu ben kendim de dail yapıyorum en ufak hatasında eleştiriyorum tıbkı Zan a ve Bobo ya yapıldıgı gibi... =)
Sercan Kandemir
03-14-2008, 11:50
Peki Sercan aynı bu cümleleri ibrahim üzülmez içinde kullanabilirmiyiz oda inanılmaz sinirli ama sanırım Ali pek fazla beşiktaşlı taraflar tarafından sevilmedigi için bunlar söleniyor bunu ben kendim de dail yapıyorum en ufak hatasında eleştiriyorum tıbkı Zan a ve Bobo ya yapıldıgı gibi... =)
ibo ama ali gibi degil normal davraniyor. Aliyi kimse sevmiyorsa kendini sevdirsin affetdirsin yani baska ne diyim?
Şule Artarlar
03-14-2008, 12:02
ibo ama ali gibi degil normal davraniyor. Aliyi kimse sevmiyorsa kendini sevdirsin affetdirsin yani baska ne diyim?
Bukadar acımasız olmayalım bu herkese yeter sanırım başka da bişey demen gerekmez dolasıyla...
Sercan Kandemir
03-14-2008, 12:15
Bukadar acımasız olmayalım bu herkese yeter sanırım başka da bişey demen gerekmez dolasıyla...
vallah ali tandoganda ben birsey görmüyorum ne hefesle oynuyor ne yürekle kusura bakma cok caba gösteriyor ama sonucta birsey cikmiyor
Şule Artarlar
03-14-2008, 12:24
vallah ali tandoganda ben birsey görmüyorum ne hefesle oynuyor ne yürekle kusura bakma cok caba gösteriyor ama sonucta birsey cikmiyor
Vallahi Sercan Tanogan hastası olmadıgım için bu konuda fazla yorum yapamıcam Baki için sölenenlerin aynısını duyuyorum işte farklı bi yorum çıkmıyor ortaya sert bi eleştiri okadar...
Sercan Kandemir
03-14-2008, 12:36
Vallahi Sercan Tanogan hastası olmadıgım için bu konuda fazla yorum yapamıcam Baki için sölenenlerin aynısını duyuyorum işte farklı bi yorum çıkmıyor ortaya sert bi eleştiri okadar...
evet bakiyi sevmeyenler cocugu cok elestiriyorlar. Benimde gicigima gidiyor baki hastasiyiz diye ama tandogan özel birisi yani sonucta besiktasin oyuncusu fazla tepki göstermek yanlisdir.
Sercan Kandemir
03-25-2008, 11:22
ligtv'de tandoganin kizini gösterdiler ayyy ne tatli ya:D dünyadan haberi yok bücürün
tüm günü uyumakla geciyor:D
Mehmet Erhan
05-29-2008, 17:11
Ali Tandoğan ile 1 yıl daha
Kulübümüz, başarılı oyuncumuz Ali Tandoğan'ın sözleşmesini uzattı. Genel Menajerimiz Sinan Engin, siyah-beyazlı kulüple sözleşmesi 31 Mayısta sona erecek olan Ali Tandoğan'ın mukavelesini 1 yıl daha uzattıklarını açıkladı.
Kaynak: AA
hayırlısı olsun...
Salim İnce
05-29-2008, 17:13
Hayırlı olsun. Ali tandoğan Serdar kurtuluşun yokluğunda çok işimize yaradı. Yaramayada devam ediyor.
Barış Kahraman
05-29-2008, 17:16
tandoğanı beğeniyorum.. millet küfür ediyor stadda ama bence gayet iyi oynuyor..
Kemal Arıcıoğlu
05-29-2008, 21:34
ben nefret ediyorum bu adamdan..adeta takımımızın hızını kesiyor...
Samet Sahin
08-27-2008, 20:32
besiktasa yakışmayan biri .. yalandan penaltı beklemeler hakeme itirazlar küfür etmeler kesinlikle olmasını istemedigim biri .. zaten sagbekte serdar kurtulus gibi adam var aliye gerek yok yeri geldiginde toroman bile oynuyor
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.