Orijinalini görmek için tıklayınız : 22.Hafta : Beşiktaş 3 - Ankaraspor 2
Hasret Ergül
02-09-2008, 20:32
Turkcell Süper Lig
22.Hafta
Beşiktaş - Ankaraspor
http://www.bjk.com.tr/yfs/logos/tk1.gif&http://www.bjk.com.tr/yfs/logos/tk80.gif
Tarih: 16 Şubat 2008
Saat: 19:00
Hakem :Yunus YILDIRIM
Stad : Beşiktaş İnönü Stadyumu
Yayın :Lig Tv
Altuğ Özübir
02-09-2008, 20:35
Başarılar Beşiktaşım umarım 3 puan bizim olur.
Bülent Girgin
02-09-2008, 20:37
zor ama imkansiz degil :(
Mehmet Erhan
02-09-2008, 20:43
bu maça tello hariç tam kadro çıkacağız ve mabedimizde oynayacağız...bence kazanırız...
Mehmet İpek
02-09-2008, 22:18
bu maç bizimde sonrasi kimin?
işte bunu bilememek kahrediyor beni:S:
Gökhan Özsoy
02-09-2008, 22:42
kayseride kaybettiğimiz 3puandan sonra bu maçı kazanmak şart oldu..
Barış Aygün
02-09-2008, 22:43
vedatın yedıgı b.ku temızleme vaktı geldı arkadaslar hakkımızı fazlasıyla alıcaz ;)
Şule Artarlar
02-09-2008, 23:23
Kesinlikle kaybettigimiz puanı almalıyız...
Bülent Girgin
02-09-2008, 23:28
iste o imkansiz sule :(
Şaban Yunusoğlu
02-13-2008, 15:49
Ara transferde Ankaraspor yeni bir çehreye kavuştu. özellikle ileri uçta De Nigris ile etkili oluyorlar. Tello'nun oynamadığı maçları genelde maalesef kaybediyoruz. Cisse'nin oynayacak olması sevindirici... Defansa yeni transfer Gordon'un bir an önce mont edilmesi gerek bu durum ne kadar erken olursa karımıza... Takım İnandığı sürece bu maçı rahat alır. İnanmazsa Örnek: Kayserispor maçı
Hasret Ergül
02-14-2008, 11:29
Dışarı çıkmayın mümkün kalmadıkça diyorlar=) Kim durdurabilirki bizi :)
Nihal Aslan
02-14-2008, 11:34
2-1 biter ama kımın lehıne olur kımın aleyhıne olur bılemem :D
Barış Kahraman
02-14-2008, 11:51
2-1 dediğine göre beşiktaş alır :) skor tahmini için daha ilham gelmedi.. geldiği zaman yazıcam foruma :)
Elif Kaya
02-14-2008, 12:20
3-0 alırız :D çok mu abarttım :D:
Hasret Ergül
02-14-2008, 13:38
Hakem Yunus Yıldırım
Futbol Takımımız'ın Turkcell Süper Ligi'nin 22. haftasında 16 Şubat Cumartesi günü BJK İnönü Stadı'nda Ankaraspor ile oynayacağı maçı hakem Yunus Yıldırım yönetecek.
Yıldırım'ın yardımcılıklarını Alper Ulusoy ve Volkan Narinç yaparken, Koray Gençerler 4. hakem olarak görev alacak.
Cengiz Güneş
02-14-2008, 14:01
ankaraspor devre arasında önemli transferler yaptı, defansın bikat daha dikkatli olması lazım, tello nun olmadıgı hermac yenildik bunuda telafi etmek icin güzel bir fırsat
Barış Aygün
02-14-2008, 16:37
yıne maca gıtme planlarım yerlebır oldu off offf...nedır bu bahtsızlık ya....ama 5-3 alırız macı....
Şule Artarlar
02-14-2008, 16:41
2-0 diyorum bizimdir maç....
Savaş Aygün
02-14-2008, 16:50
iste o imkansiz sule :(
ne kadar ümitsizsin bülent abi :) bazn kötü oyasalarda bu maçı alcaklardır
Barış Kahraman
02-14-2008, 18:11
alıcaz maçı başka çıkar yolu yok :) alamazsak zaten havlu atmış oluruz..
Bülent Girgin
02-14-2008, 20:46
ne kadar ümitsizsin bülent abi :) bazn kötü oyasalarda bu maçı alcaklardır
iste o imkansiz dememin sebebi sulenin su yorumu yüzündendi :
kaybedilen puanlari nasil alacagizki? kaybedilen puanlar kaybedilmis artik, geri dönüsü olmaz o puanlarin degilmi? yani bu maçi alsak bile kayseride kaybedilen puanlar geri gelmez:D
Bülent Girgin
02-15-2008, 08:55
bu maçi alamazsak sampiyonluk hayal olur :( fener maçina kadar bütün maçlari almamiz lazim
Hasret Ergül
02-15-2008, 11:20
Beşiktaş ile Ankaraspor 8. kez
Beşiktaş ile Ankaraspor, ligde yarın 8. kez karşı karşıya gelecek. Turkcell Süper Lig'de mücadele etmeye 2004-2005 sezonunda başlayan başkent temsilcisiyle şimdiye dek 7 kez karşılaşan Beşiktaş, 3 galibiyet, 2 yenilgi, 2 de beraberlik aldı.
İki takım arasında 2004-2005 sezonunda İstanbul'da tarihteki ilk randevuyu Ankaraspor 3-2 kazandı. Aynı sezon Ankara'da yapılan karşılaşmada ise gülen taraf 4-2'lik skorla Beşiktaş oldu.
2005-2006 sezonunda yapılan maçlarda Ankaraspor başkentte 2-0, Beşiktaş da İstanbul'da 3-0 galip geldi.
Geçen sezon Ankara'da yapılan maç 0-0 sonuçlanırken, İstanbul'da gülen taraf 2-1'lik skorla Beşiktaş oldu.
Bu sezonun ilk yarısında Ankara'da yapılan maç ise 0-0 sona erdi.
zor ama imkansiz degil :(
neden zor abi mutlak 3 puan gözüyle bakıyorum:S:
KİMLER MAÇA GELECEK FORUMDAN?...
Barış Aygün
02-15-2008, 12:10
kesınlıle alırız bu macı...nobre oynarsa özellikle hırs yapıp hırpalayabılır ankarasporu....
Bülent Girgin
02-15-2008, 12:13
kesınlıle alırız bu macı...nobre oynarsa özellikle hırs yapıp hırpalayabılır ankarasporu....
hirs yeterli oranda varda birazda beynini çalistirabilse daha da iyi olabilir :D
Bülent Girgin
02-15-2008, 12:16
Benim yazmama gerek yok es geçiyorum :)
normalde sen besiktas maçlarini es geçmezdin hüseyin, ne oldu ?
Gökhan Özsoy
02-15-2008, 12:20
ankaraspor hep ters gelen bir ekip oldu bize.:( umarım bu maçta bu şansssızlığı yeneriz ve 3 puanı alırız..
bu maca beraber gidelim abi bizm cocuklarla gitmicem ben
Gökhan İkbaliye
02-15-2008, 15:37
çok eksik var ama insallah alıcaz..
Mehmet Erhan
02-15-2008, 16:22
Bobo riske edilmeyecek
Turkcell Süper Lig'de geçen hafta deplasmanda Kayserispor'a yenilen ve şampiyonluk yarışında lider Galatasaray'ın 5 puan gerisinde kalan Beşiktaş'ta tek hedef, yarın Ankaraspor ile yapılacak maçı kazanarak, yarıştan geride kalmamak.
Ligde 6 maçlık galibiyet serisi Kayserispor maçında sona eren siyah-beyazlı takım, yarın konuk edeceği Ankaraspor'u yenerek, yeni bir seri yakalamayı amaçlıyor.
BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak karşılaşmayı hakem Yunus Yıldırım yönetecek. Ligin ilk yarısında iki takım arasında Ankara'da yapılan karşılaşma 0-0 berabere sona ermişti.
TELLO CEZALI
Kayserispor maçında gördüğü iki sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kalan Şilili oyuncu Tello, yarınki maçta cezası nedeniyle forma giyemeyecek.
Tello'nun oynamaması teknik heyeti sıkıntıya sokarken, sarı kart cezaları nedeniyle Kayserispor maçında forma giyemeyen, ancak cezalarını tamamlayan İbrahim Toraman ile Baki, Ankaraspor maçında görev alabilecekler.
Kart cezalısı Tello'nun yanı sıra, sakatlıkları bulunan Serdar Özkan, Mehmet Sedef ve Serdar Kurtuluş da yarınki mücadelede takımdaki yerlerini alamayacak.
Bu arada, şu ana kadar ligde 3'er sarı kart gören Nobre ile Holosko, sarı kart cezası sınırda bulunuyor. Bu iki futbolcu, yarınki maçta sarı kart görürse, cezalı duruma düşecekler.
CISSE GERİ DÖNÜYOR, BOBO RİSKE EDİLMEYEBİLİR
Ayağındaki ağrılar nedeniyle Kayserispor maçında oynamayan Cisse'nin yarınki maçta oynayabileceği bildirildi. Ön liberoda sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta, Fransız oyuncu Cisse'nin oynayacak durumda olması teknik heyeti sevindirdi. Yine Kayserispor maçı öncesi ısınırken sakatlanan ve bu karşılaşmada forma giymeyen Bobo'nun, Ankaraspor maçında riske edilmeyeceği öğrenildi. Kulüp doktorları, Bobo'nun yüzde 100 hazır olmadığını, hafif de olsa sıkıntılarının devam ettiğini ve yarın büyük ihtimal riske edilmeyeceğini bildirdiler. Bobo'nun son durumunun ise bugün yapılacak antrenmanda belli olacağı kaydedildi.
Kaynak: AA
15.02.2008
Gökhan Özsoy
02-15-2008, 16:41
bobo riske edilmeyebilir ne demek yaa anlamıyorum.. bu maçı kazanamassan önümüzdeki maçta bobo oynasa nolur oynamasa nolur..
bu maçta kaybedilcek puanların şampiyonluğun büyük ihtimal kaybedilmesi anlamına geldiğini bilmiyorlar mı bu teknik kadro doktorlar bilmem nee...
son birşey daha gol atsın diye alınan holosko artık sağ kanatta oynatılmaktan vazgeçilsin ve gol atmaya başlasın sağ kanatta başka oyuncu mu yok oynıcak..
Ezel Özsipici
02-15-2008, 17:20
zaten bobo oynsaa bile aklı marsilyada kaldı :(..zaten puan kaybetme gibi bir lüksümüz kalmadı almak sartt!!
Mehmet Erhan
02-15-2008, 20:09
cezalı tellodan sonra sakat olan s.özkanda yok...kanatlar tamamen değişecek yarın...inşallah bi kazaya uğramayız... :(
Erkan Korkmaz
02-15-2008, 21:33
Rahat kazanırız her türlü üst olur kalıbımı basarım....
Bülent Girgin
02-15-2008, 21:41
Rahat kazanırız her türlü üst olur kalıbımı basarım....
erkan iddaa topiginde degilsin :D 2-1 de üst olur mesela ve bu rahat kazaniriz anlamina gelmez :D
Erkan Korkmaz
02-15-2008, 21:48
erkan iddaa topiginde degilsin :D 2-1 de üst olur mesela ve bu rahat kazaniriz anlamina gelmez :D
Haklısın abi;
Rahat kazanırız en az 3 fark olur iddada Çok Üst diye bir seçenek olsaydı onu söylerdim :D
Hasret Ergül
02-15-2008, 21:49
3-1 bu maç bizimdir diyorum. Madem yemin ettiler açıklamada bulundular haklarınıda versinler...
Hasret Ergül
02-16-2008, 02:08
Bobo kadroda yok!
Beşiktaş'ta, sakatlığı tam olarak geçmeyen Brezilyalı futbolcu Bobo, Ankaraspor maçının kadrosuna alınmadı. Akşam antrenmanında, takımdan ayrı tek başına çalışan Bobo'nun, teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından maç kadrosuna alınmadığı bildirildi.
Brezilyalı futbolcu, geçen haftaki Kayserispor maçı öncesi ısınırken sakatlanmış ve bu karşılaşmada da forma giyememişti. Beşiktaş'ta, Bobo'nun yanısıra, sakatlıkları bulunan Serdar Özkan, Serdar Kurtuluş ve Mehmet Sedef ile kart cezalısı Tello da Ankaraspor maçının kadrosunda bulunmuyor.
Altuğ Özübir
02-16-2008, 10:33
Hava cok güzel.. Tam mac havası var bana gore bu havadaki macları cok seviyorum nedense.. :D :)
Hasret Ergül
02-16-2008, 10:49
Hava cok güzel.. Tam mac havası var bana gore bu havadaki macları cok seviyorum nedense.. :D :)
Evet bu hava sayesinde araç kullanmadan uçarak gelicem ben maça:D Bizim burda hem kar hemde feci fırtına var ulaşım sorun olmayacak bana bu maç :D Havada uçan birini görürseniz o benım :D
Güzel bir gün olucak ama hissediyorum :D
Altuğ Özübir
02-16-2008, 11:09
Stadın ustunde ucmak yasak.. :D Kendını kaptırıp stada oyle giriyim demede hasret savaş jetleri havalanmasın :D :D
Adnan Direnç
02-16-2008, 11:14
şuanki hislerim kayseri maçında ki gibi kesin kaybederiz biz bu maçı !
Gökhan Özsoy
02-16-2008, 11:27
Evet bu hava sayesinde araç kullanmadan uçarak gelicem ben maça:D Bizim burda hem kar hemde feci fırtına var ulaşım sorun olmayacak bana bu maç :D Havada uçan birini görürseniz o benım :D
Güzel bir gün olucak ama hissediyorum :D
gitme bu havada maça hasta olcan:(
Barış Aygün
02-16-2008, 12:52
macın skoru bellı 5-2 veya 5-3...
Gökhan Özsoy
02-16-2008, 13:08
macın skoru bellı 5-2 veya 5-3...
barış ciddimisin sen:S:
Bülent Girgin
02-16-2008, 13:51
valla ben uzun zamandir yine besiktasa handikap oynadim, bu maçi eger 2 farkli almazlarsa bir daha hayatta oynamam, demekki ya 2-0 yada 3-1 olacak maç sonucu en azindan, ama 3-0 a yada 4-0 a da karsi degilim :D
Adnan Direnç
02-16-2008, 14:09
bu maç 0 biter yada ankara yener...
Barış Aygün
02-16-2008, 14:12
barış ciddimisin sen:S:
hiç olmadıgım kadar cıddıyım bu skoru yazarken hıssettım sankı :) ıcım bı acayıp oldu.....vahıy geldı sankı :D
Adnan Direnç
02-16-2008, 14:37
Beşiktaş - Ankaraspor maçı tehlikeye girdi...
İstanbul'daki kar yağışı bu akşam İnönü Stadı'nda oynanacak Beşiktaş-Ankaraspor maçını tehlikeyi sokuyor.
Sabah başlayan ve hiç dinmeden devam eden kar yağışının İnönü Stadı'nın zeminini kapladığı belirtildi. DHA'ya bilgi veren Beşiktaş İnönü Stadı Müdürü Turgut Akman şu ana kadar hiç bir temizleme çalışmaları yapmadıklarını belirterek, "Şu anda İnönü Stadı beyaza büründü. Ancak yere basıldığı zaman yeşil zemin görünüyor. Çimin durumunu bozmamak için temizlik olayına henüz girmedik, çünkü zemin bozulursa 2 aydan önce düzelmiyor. Ancak kar yağışı bu şekilde devam ederse maç saati yaklaşınca ne olur bilemeyiz. Maçın oynanıp oynanmayacağına hakem YUNUS YILDIRIM, gözlemci ERDOĞDU DİYADİN ve temsilciler MEHMET İNCE, FIRAT KARACA 'nn vereceği raporlar belli edecek.
Gökhan Özsoy
02-16-2008, 18:00
İşte ilk 11'ler..
BEŞİKTAŞ
Rüştü
İbrahimToraman
Gordon
Gökhan
İbrahim Üzülmez
Ali Tandoğan
Cisse
Aydın
Holosko
Delgado
Nobre
ANKARASPOR
Senecky
Murat Akyüz
Emre
Risp
Erhan
Özer
Hürriyet
Adem
Tita
Mehmet Yılmaz
De Nigris
Şule Artarlar
02-16-2008, 18:01
Hadi hayırlısı diyelim....
Şule Artarlar
02-16-2008, 18:15
Golllllll Bee Nobreeeee
Şule Artarlar
02-16-2008, 18:53
Devre Arasi Bjk:1 Ank: 0 =))
Uğur Şimşek
02-16-2008, 19:17
maçı alırcaz ya başka yolu yok 1-0 öndeyiz zaten
Şule Artarlar
02-16-2008, 19:28
GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL BE HOLOSKoOoOoOo=)
Erkan Korkmaz
02-16-2008, 20:03
3-2 bitti Allaha şükür ölüp ölüp dirildik resmen....
Şule Artarlar
02-16-2008, 20:06
+1903 +3 puan =))
Sercan Kandemir
02-16-2008, 20:09
ya bu takim 2 dakika icerisinde nasil 2 gol yigebilir? 2-2 bitse varya yuh derdim hepsi satilmis derdim allahtan 90+3 buldular golü. Hepimiz derin nefes alip OHHHH diyelim:-)
Savaş Aygün
02-16-2008, 20:12
bi kerede rahat rahat maç izleyemicekmiyiz biz :)
Gökhan Özsoy
02-16-2008, 20:22
Başkan uğurlu yerinde
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, karşılaşmayı protokol tribünü yerine uğuruna inandığı ve son maçlarda oturduğu yerden seyretti.
Demirören, karşılaşmayı basın tribünü ile protokol tribünü arasında yer alan bölümde izlerken, bazı yöneticiler de kendisine eşlik etti.
Beşiktaşlı futbolcular sahaya ''Kabataş Erkek Lisesi'nin 100. yılını kutlarız'' yazılı pankartla çıktı.
Bu arada siyah-beyazlı taraftarlar, maç öncesi teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarlar ayrıca kapalı tribünde ''Cehennem buz tutana kadar Beşiktaşlıyız'' yazılı pankart açtı.
Yoğun çalıştılar!
Beşiktaş ile Ankaraspor arasındaki mücadele yoğun kar yağışı nedeniyle zor şartlar altında oynandı. İstanbul'u bugün etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle BJK İnönü Stadı tribünlerinde büyük boşluklar gözlendi.
Özellikle üstü açık olan eski açık tribünde boşluklar oluşurken, bu bölümdeki az sayıda taraftar, ''Yönetim bizi kapalıya al'' diye tezahüratta bulundu. Bunun üzerine eski açık tribünde bulunan taraftarlar, kapalı tribüne alındı. Karşılaşmayı yaklaşık 10 bin sporsever izledi.
TEMİZLEME ÇALIŞMALARI-
Maç öncesi BJK İnönü Stadı zemininin kardan temizlenmesi için yoğun çalışmalar yapıldı.
Futbolcular maç öncesi sahada ısınırken bile temizleme çalışmaları sürdürülürken, saha çizgileri de siyah renkte çizildi. Temizleme için 35 kişi çalışırken, bu sayının yetmemesi üzerine özel güvenlik görevlilerinden 20 kişilik bir ekip de temizleme çalışmalarına yardım etti.
Bu arada basın mensupları da zor şartlar altında çalıştı. Koltuk ve masaların temizlenmemesi nedeniyle medya mensupları, basın tribününün arka bölümünde kardan etkilenmeyen bölüme toplanarak karşılaşmayı takip etti.
Öte yandan olumsuz hava şartları nedeniyle iki takım arasında oynanması gereken PAF Ligi maçı ertelendi.
Schildenfeld ilk 11'de
Beşiktaş'ın yeni transferi Gordon Schildenfeld, ilk kez ilk 11'de sahaya çıktı. Beşiktaş formasını ilk kez geçen haftaki Kayserispor maçının son dakikalarında giyen Hırvat futbolcu, Ankaraspor maçında ise teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından ilk 11'de görevlendirildi.
Yozgatlı kadroda
Siyah-beyazlılarda Mehmet Yozgatlı, uzun süren sakatlığının ardından ilk kez 18 kişilik maç kadrosuna alındı. Geçen haftaki Kayserispor maçında ilk 11'de oynayan İbrahim Kaş ile Ricardinho ise bu kez yedek soyundu. Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Bobo, Serdar Özkan, Mehmet Sedef ve Serdar Kurtuluş kadroda yer almadı.
Teknik direktör Sağlam, 18 kişilik kadroya Hakan, Baki, Bülent, Batuhan, Mehmet Yozgatlı, Ricardinho ve İbrahim Kaş'ı dahil etti.
Sercan Kandemir
02-16-2008, 20:23
bi kerede rahat rahat maç izleyemicekmiyiz biz :)
böyle durumda böyle gözüküyor:-) ya 1-0 veya 2-1 gibi sonucla bjk galip gelir
Mehmet İpek
02-16-2008, 20:26
Teşekkürler çocuklar teşekkürler sizlere
Daha ne rezillikler göstereceksiniz bizlere
Yetmedimi kaç haftada aldığınız tecrübe
Allah Belasını versin bu hale getirene
Sercan Kandemir
02-16-2008, 20:28
Teşekkürler çocuklar teşekkürler sizlere
Daha ne rezillikler göstereceksiniz bizlere
Yetmedimi kaç haftada aldığınız tecrübe
Allah Belasını versin bu hale getirene
söylenecek laf kalmadi vallah, resmen agzimdan konusdun kardes:-)
Bülent Girgin
02-16-2008, 20:54
ertugrul bir kez daha besiktasin antrenörü olamayacagini kanitladi! hangi kafaya hizmetle nobreyi çikarip ricoyu oyuna aldi ben anlamadim!o dakikadan sonra ankara oyunun hakimiydi ve hakederkte iki gol buldular!ya her maçtan sonra birdaha seyretmeyecegim diyorum ama maç saati geldimide duramiyorum :( bir kerede sinir krizleri geçirmeden maç seyredemecekmiyim?her hafta aynisi, birgün kalpten gidecegim:(
Bülent Girgin
02-16-2008, 21:15
acaba dünyada baska bir takim daha varmidir yan toplardan bu kadar kolay gol yiyebilen? sezon basindan beri her 4-5 yan topun birinden takim gol yiyor, bu takim nasil antrenman yapiyor çok merak ediyorum!
Altuğ Özübir
02-16-2008, 21:18
Vefasız beşiktaş tribünü vefasız insanlık..Gül pembe calınırken ne eşlik edildi nede hasan abi anılırken eşlik edildi..
Hasret Ergül
02-16-2008, 21:40
3 gole sevindim ama içim kan ağlıyor desem yeridir. Eğer bu oyunu rize veya galatasaray karşısında sergilersek biz ne t.kupasını nede şampiyonluğu görürüz görmeyi geçin haketmiyoruz... Daha doğrusu taraftar hakediyor ama bu yönetim bu futbolcular....
Barış Aygün
02-16-2008, 21:46
ya bu rüştü varya kalecı fılan degıl ya.....2. golde ne akla hızmet cıkıyorsun topa ya onundekı adamı da engellıyorsun......offf offff.....
Barış Aygün
02-16-2008, 22:01
ertugrul bir kez daha besiktasin antrenörü olamayacagini kanitladi! hangi kafaya hizmetle nobreyi çikarip ricoyu oyuna aldi ben anlamadim!o dakikadan sonra ankara oyunun hakimiydi ve hakederkte iki gol buldular!ya her maçtan sonra birdaha seyretmeyecegim diyorum ama maç saati geldimide duramiyorum :( bir kerede sinir krizleri geçirmeden maç seyredemecekmiyim?her hafta aynisi, birgün kalpten gidecegim:( aynen abı katılıyorum sana...hangı akla hızmet ya nobreyı cıkatıyorsun oyundan madem kotu oynuyor dıye cıkardıysan al ozaman batuhanı ya Allahım bu adam ne zaman okuyacak oyunu...offf offfff....
Sercan Kandemir
02-17-2008, 00:01
her sene ayni sey yeter artik ya icim yaniyor bu heriflere baka baka. Söyle rahat agiz tadiyla mac bakamiyacam mi? Yok abi kusura bakmayin besiktasta bu sene de de is yok. Eger sampiyon olursa gülmekten ölürüm.
INANC=0%
Sercan Kandemir
02-17-2008, 00:02
aynen abı katılıyorum sana...hangı akla hızmet ya nobreyı cıkatıyorsun oyundan madem kotu oynuyor dıye cıkardıysan al ozaman batuhanı ya Allahım bu adam ne zaman okuyacak oyunu...offf offfff....
evet dogru nobre cikar cikmaz besiktas cökerti
Adnan Direnç
02-17-2008, 11:54
bu maç 0 biter yada ankara yener...
ciddi ciddi yeniyordu adamlar bizi bir topları direkten döndü :S şans eseri 3 golü attık bir daha böyle şanslı olamayız :(
Bülent Girgin
02-17-2008, 12:46
ciddi ciddi yeniyordu adamlar bizi bir topları direkten döndü :S şans eseri 3 golü attık bir daha böyle şanslı olamayız :(
maç 2-2 olduktan sonra insallah bir tane daha yeriz diye geçti içimden :( artik inceldigi yerden kopsun! göz boyamayla bu isler olmuyor iste! ertugrul her maçta bir aptallik ( bu hakaret sayilmaz umarim ) yapiyor ! zaten tek santrafor çikmis tutup 70. dakikada o tek santraforu nasil oyundan alir dün aksamdan beri düsündügüm halde hala anlamis degilim !
Ezel Özsipici
02-17-2008, 13:50
dün gece 83.dakikidan sonra öldüm öldüm dirildimm:S:
ama öyle yakısmıstı ki Mabedimize kar...hiç soguk moguk işlemedi:(
zemin zaten berbattı....ama 2-0 dan önce 2-1 kadar güzel oynuyoduk hem ilk yediğimiz golde tekrarında gördümm toraman bıraksaymış tutuyomuş ama olsun sans da olsa olmasada 3 puan almak çok güzeldi....:D
Kemal Arıcıoğlu
02-17-2008, 15:40
sinir stres dolu bir 2.yarı seyrettik...ama şunu söylemek isterimki donduğuma deydimi diye sorarsanız deymedi...nedenine gelince biz rahat bir maç seyredemeyecekmiyiz arkadaş...bu nedir böyle...sen tek forvetsin ve maçın 80. dakikasında elindeki tek forvet olan nobreyi oyundan alıyorsun...kim gol atacak peki bu takımda..18 yaşındaki batuhanmı...?yazık gerçekten çok yazık..üzülerek söylüyorum ama dünden sonra benim şampiyonluğa olan inancım tamamen bitti gibi bişey..umarım sezon sonu şampiyon oluruzda bende bu söylediklerimden ders çıkarırım ama bu gidişle zor görünüyor...
Barış Aygün
02-17-2008, 15:45
sinir stres dolu bir 2.yarı seyrettik...ama şunu söylemek isterimki donduğuma deydimi diye sorarsanız deymedi...nedenine gelince biz rahat bir maç seyredemeyecekmiyiz arkadaş...bu nedir böyle...sen tek forvetsin ve maçın 80. dakikasında elindeki tek forvet olan nobreyi oyundan alıyorsun...kim gol atacak peki bu takımda..18 yaşındaki batuhanmı...?yazık gerçekten çok yazık..üzülerek söylüyorum ama dünden sonra benim şampiyonluğa olan inancım tamamen bitti gibi bişey..umarım sezon sonu şampiyon oluruzda bende bu söylediklerimden ders çıkarırım ama bu gidişle zor görünüyor...
18 mı batuhan 16 yasında :D kemal....zaten nobreyı alması oyundan anlamsız oyle bır sahada kapanmak kadar sacma bır dusunce olamaz.....madem aldın nobreyı duzenı bozma al batuhanı gol yemeden once....
Cengiz Güneş
02-17-2008, 17:15
şans şans nereye kadar
Nihal Aslan
02-17-2008, 21:05
2-1 bıter dedık yakın bıttı 3-2 oldu :D bıda tahmın yaparken dıkkatlı olucam ole ımaı laflar etmeyecegım :D
Elif Kaya
02-18-2008, 07:46
3-0 alırız :D çok mu abarttım :D:
3-0 demişim 3-2 aldık fena bir tahmin yapmamışım. :)
Nihal Aslan
02-18-2008, 09:21
maç cok zevklıydı bence kım nedewrse desın cok heyecanlıydı son dk atılan gol cok iyi oldu :D ayrıca butun futbolcularımız gercekten sahaya oynamak ıcın cıkmıstı tebrık edıyorum zorda olsa 3 puanı cebımıze koyduk
Mehmet Erhan
02-18-2008, 09:49
son derece tutuk ve zevksiz bi maç oldu...oynanan futboldan hiç zevk almadım...böyle gitmez...2-0 öndesin kendi sahanda oynuyorsun ve 3 dk.de beraberliğe düşüp şansa bi golle maçı kazanıyorsun...bence bu tam bi laubalilik ve işini ciddiye alamama sorunu...her zaman papaz pilav yemez ve bu kadar şanslı olmayabiliriz...takım olarak özellikle yan toplarda hataları görüp üzerine gidilerek sorunlar çözülmeli...ayrıca ertuğrul hocada şu geç değişiklik ve yanlış adamları çıkarma hastalığından bi an önce kurtulmalı...yoksa şampiyonluk bi yana ilk 2 bile zor bizim için... :(
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.