PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 25-26-27 Eylül 2007 İddaa Tahminleri

Arda Hatipoğlu
09-25-2007, 19:09
163-1
Arsenal-n.united--deplasmanda mücadele edecek olan Newcastle takımı oldukça iyi bir kadro kurdu ama deplasman maçlarında çok kötü oynadıkları da ortada bana göre bu maçta fazla şansları yok ev sahibi Arsenal takımı lige çok iyi bir giriş yaptı kupa da ilk turda elenmek istemezler ve bu maçı kazanırlar.

152-1
messina-treviso--Bu maçta deplasmanda mücadele edecek olan Treviso takımı kadro olarak sıkıntı yaşayan bir takım güçlü bir kadroya sahip değiller ve deplasman maçlarında çok büyük sıkıntı yaşıyorlar bana göre bu maçta işleri çok zor ev sahibi Messina takımı belki lige çok iyi bir giriş yapamadı ama iç sahada her zaman iyi oynayan bir takım oldukları da bir gerçek bana göre ev sahibi ekip bu maçı kazanır ve çıkışa geçer.

213-1
sheff.utd-maracaibo--Günün oldukça rahat geçmeye aday maçlarından biri bu maçta deplasmanda mücadele edecek olan Morecambe takımı oldukça ilginç bir takım çok güçsüz bir kadroya sahipler ama sürpriz sonuçlar alarak buraya kadar geldiler ama burası artık son durak bu maçta bir sürpriz yapamazlar ev sahibi Sheffield U takımı rakibine oranla çok daha güçlü bir kadroya sahip bunun yanında iç sahada oynayacaklar ligde çok iyi durumda değiller kupada tur geçerek moral kazanmak isteyeceklerdir.

211-1
m.city-norwich--Günün üzerinde fazla yorum yapılmasına gerek olmayacak maçlarından biri iki takım arasında çok büyük bir güç farkı var Manchester City takımı rakibine oranla çok daha güçlü bir kadroya sahip bunun yanında bu maçta saha ve seyirci avantajına da sahipler kendilerine oranla güçsüz olan rakiplerine karşı kötü bir sonuç almak istemeyeceklerdir.

oran:5.4 bol şanslar

H.Hüseyin Uluçay
09-25-2007, 20:36
ben bişey anlamadım ne bu şmdi? 4 maç için 3 ünmü beklicez yoksa burayamı yazmamız gerekiyo ne oluyo aydınlatın biraz..

Arda Hatipoğlu
09-25-2007, 21:26
bu sadece 25 eylül macları liste salıdan persembeye kadar hıc iddaa oynamadın sanırım daha once

Arda Hatipoğlu
09-25-2007, 22:39
163-1
Arsenal-n.united--deplasmanda mücadele edecek olan Newcastle takımı oldukça iyi bir kadro kurdu ama deplasman maçlarında çok kötü oynadıkları da ortada bana göre bu maçta fazla şansları yok ev sahibi Arsenal takımı lige çok iyi bir giriş yaptı kupa da ilk turda elenmek istemezler ve bu maçı kazanırlar.

152-1
messina-treviso--Bu maçta deplasmanda mücadele edecek olan Treviso takımı kadro olarak sıkıntı yaşayan bir takım güçlü bir kadroya sahip değiller ve deplasman maçlarında çok büyük sıkıntı yaşıyorlar bana göre bu maçta işleri çok zor ev sahibi Messina takımı belki lige çok iyi bir giriş yapamadı ama iç sahada her zaman iyi oynayan bir takım oldukları da bir gerçek bana göre ev sahibi ekip bu maçı kazanır ve çıkışa geçer.

213-1
sheff.utd-maracaibo--Günün oldukça rahat geçmeye aday maçlarından biri bu maçta deplasmanda mücadele edecek olan Morecambe takımı oldukça ilginç bir takım çok güçsüz bir kadroya sahipler ama sürpriz sonuçlar alarak buraya kadar geldiler ama burası artık son durak bu maçta bir sürpriz yapamazlar ev sahibi Sheffield U takımı rakibine oranla çok daha güçlü bir kadroya sahip bunun yanında iç sahada oynayacaklar ligde çok iyi durumda değiller kupada tur geçerek moral kazanmak isteyeceklerdir.

211-1
m.city-norwich--Günün üzerinde fazla yorum yapılmasına gerek olmayacak maçlarından biri iki takım arasında çok büyük bir güç farkı var Manchester City takımı rakibine oranla çok daha güçlü bir kadroya sahip bunun yanında bu maçta saha ve seyirci avantajına da sahipler kendilerine oranla güçsüz olan rakiplerine karşı kötü bir sonuç almak istemeyeceklerdir.

oran:5.4 bol şanslar

kupon tuttu güle güle harcayın dıcem kımse oynamamısdır..ben harcarım artık:zipla:

H.Hüseyin Uluçay
09-26-2007, 07:47
iddia çok oynadımda senin ne yaptığnı anlamadım orada belirtseydin 25 eylül diye tamamda, 4 maç yapmışsın tutturmuşsun neyse hayırlı olsun..

Arda Hatipoğlu
09-26-2007, 17:00
326-köln-freiburg-1
Almanya 2 de günün banko maçlarından biri bu maçta saha ve seyircisi önünde mücadele edecek olan FC Koln takımı bu ligin güçlü kadroya sahip takımlarından biri her ne kadar bazen sürpriz sonuçlar alsalar da ben bu maçta onlara güveniyorum rakipleri Freiburg takımı sezona iyi bir giriş yapamadı ev sahibi ekip bu maçı kazanıp zirve mücadelesine devam edecektir banko 1.

415-murcia-almeria-1
İspanya liginde bana göre günün banko maçlarından biri bu maçta deplasmanda mücadele edecek olan Almeria takımı kadro olarak büyük sıkıntı yaşayan bir takım içerde bazen iyi oynuyorlar ama ben onların deplasmanda birkaç sürpriz dışında kötü oynayacaklarını düşünüyorum bana göre bu maçta şansları yok ev sahibi Murcia takımı ise rakibine oranla daha güçlü bir kadroya sahip çok daha iyi oynuyorlar ve bu maçta saha ve seyirci avantajına sahipler ev sahibi kazanır.

425-rapid wienna-mattersburg-1
Günün banko maçlarından biri oran olarak da oldukça iyi bir orana sahip bu maçta deplasmanda mücadele edecek olan Mattersburg takımı kadro olarak iyi bir kadroya sahip ama ben onların deplasmanda oynadıkları oyunu begenmıyorum bana göre bu maçta işleri çok zor ev sahibi Rapid Wien takımı ise çok iyi başladığı sezonda kötü oynamaya başladı ama bu maçta iç sahada olma avantajlarını da kullanarak maçı kazanacaklarını düşünüyorum.

526-barcelona-zaragoza-1
Günün banko maçlarından biri daha bu maçta deplasmanda mücadele edecek olan Zaragoza takımı bu ligin güçlü kadroya sahip takımlarından biri ama içerde oynadıkları iyi oyunu deplasman maçlarında oynayamadıkları bir gerçek bunun yanında bu maçta hiç şansları olmadığı da ortada ev sahibi Barcelona takımı lige kötü bir giriş yaptı ama daha sonra toparlandılar bu maçı kazanırken zorlanmazlar banko 1.

oran:6.2 bol sanslar

H.Hüseyin Uluçay
09-26-2007, 21:29
umarım tutar..

Arda Hatipoğlu
09-26-2007, 21:42
yattım bıle kolnden bu kolne bıdaha oynarsam 2 olsun hep benı buluyo iddaa uzerıme oyunlar oynanıyo

forzabjk06
09-26-2007, 22:37
Zurich kümeye.İçine etti kuponun.Bundan sonra Forza Basel