PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 26.Hafta: Beşiktaş:3 - Trabzonspor:0

Barış Kahraman
03-08-2008, 16:52
Turkcell Süper Ligi 26. Hafta:
Beşiktaş - Trabzonspor

http://www.bjk.com.tr/yfs/logos/tk1.gif&http://www.bjk.com.tr/yfs/logos/tk20.gif

Tarih: 16 Mart 2008 Pazar

Stat: Beşiktaş İnönü Stadı

Saat: 19:00

Yayın: Lig TV

Mehmet Erhan
03-08-2008, 16:59
şampiyonluk yolunda artık her maç final...müthiş taraftar desteğiyle bu maçı da alırız ve yolumuza devam ederiz...

Sercan Kandemir
03-08-2008, 17:12
100% galibiyet skor olarak 1-0 veya bu sene alisdigimiz gibi 2-1 biter diyorum

"HAMSI KOYDUM TAVAYA BASLADIM OYNAMA BASLADIM OYNAMA....." :-)

Erkan Korkmaz
03-08-2008, 17:41
Erken bir gol Bulursak Rahat kazanırız ama ne şekilde olursa olsun Kazanacağız...! Kaldı 9 hafta Şampiyon olmamız Engellenemeyecek.....

Gökhan Özsoy
03-08-2008, 17:54
her sezon ters geliyorlar bize ama bu sefer rahat kazanırız diye düşünüyorum..

Barış Aygün
03-08-2008, 20:21
maglubıyet ve beraberlık ınanılmaz kotu durumlara yol acabılır...sampıyonluk yolundakı son engelımız...

Sercan Kandemir
03-08-2008, 20:35
maglubıyet ve beraberlık ınanılmaz kotu durumlara yol acabılır...sampıyonluk yolundakı son engelımız...

bence en azindan iki önemli engelde daha vardir:
1.Zorlu sivas deplasmani adamlar sirf fenere yenilmis
2.fener maci

Barış Kahraman
03-08-2008, 20:39
bence en azindan iki önemli engelde daha vardir:
1.Zorlu sivas deplasmani adamlar sirf fenere yenilmis
2.fener maci

sercan sen zaten felaket habercisi :)

Sercan Kandemir
03-08-2008, 20:50
sercan sen zaten felaket habercisi :)

napalim abi ya cok düsünceli ediyor beni bu is, üstelik 4 sene sampiyon olamadik. Sevincliyiz de ama benim gözüm su an sadece 55 i görüyor. hele fikstür 34 desinde...... :-)

Gökhan Özsoy
03-08-2008, 21:02
bence sercan haklı bu engel konusunda trabzon maçından daha önemli 2 maç fb ve sivas maçları..
fenerbahçe zaten herzamn zorlu bir maç olmuştur sonuçta derbi 2 taraftan birinin iddaası olmasa bile çekişmeli ve zorlu geçiyor...
sivasta yarıştan kopmadığı için zorlu bir maç olacak kesinlikle..

Adnan Direnç
03-08-2008, 21:19
9 haftacık kaldı hadi sivası da yenelim başkada bir şey kalmıyor gerii offf :(

inönüde maç vermeyiz kalan maçlarda...

Volkan Kaya
03-09-2008, 10:23
trabzona haftaya farklı yenerıs ıcımden 3-0 gecıo:D sıwasta belkı puan bırakırıs ama ezıklere burda acımayızz

Barış Aygün
03-09-2008, 10:55
trabzona haftaya farklı yenerıs ıcımden 3-0 gecıo:D sıwasta belkı puan bırakırıs ama ezıklere burda acımayızz
fark mı :D volkanım her hafta fark beklıyoruz ama 2den yukarı cıkmıyor :D en azından gol yemeden bıtırmeyı dılıyorum ben :D

Volkan Kaya
03-09-2008, 11:06
olcak olcak haftaya fark olcak:D 100.yılımısda da sampiiyonluga gıderken 5 atmıstık bunlara:D

Barış Aygün
03-09-2008, 11:14
ınsallah volkanım gorecez bakalım ne olacak sabırsızlıkla beklıyoruz :D

Ümit Çolakoğlu
03-09-2008, 13:00
mutlak galibiyet son 3-4 haftaya kadr maç kaybedersek işimiz kesin biter

Ezel Özsipici
03-09-2008, 13:54
Gelenn yeniyo trabzonu giden yeniyo biz mi yenemiycezzZz hemde inönüde ama simdi bunlar bize karsı cok iyi hazırlanabilirler ama son 9 macın hepsini almamız gerektiği için kesinliikle almalıyızZZzz

Ertan Cakirman
03-09-2008, 14:08
artık her mac fınal 1-0 olsun bızım olsun

Barış Kahraman
03-09-2008, 15:08
bol gollü maç olur diye düşünüyorum :)

Özkan Yeşil
03-09-2008, 15:08
Trabzonun eksiklikleri var son senelerde bunlara karşı biraz şansızlığımız var ilk maçtada hakemin de taraflı tutumunuda katarsak kazanmamıza rağmen açıkca görüldü çok zorlandık.
İstanbulda üst üste 3 maç oynayacağız.Bu dönemi 9 puanla atlatırsak önemli bir yol kat etmiş oluruz.Başarılar Kartalım..

Barış Kahraman
03-09-2008, 15:09
şu ayı atlatırsak şampiyon oluruz diye düşünüyorum.. ts ve fb maçlarını kayıpsız geçersek gs mutlaka fb ye takılır :)

Şule Artarlar
03-10-2008, 19:39
Sanırım inanılmaz heyecan dolu bir maç olur.Tabi ki maçı alırmıyız sorusunu sormuyorum bile bizimdir maç;)

Bülent Girgin
03-10-2008, 20:38
bunlara 4 ten az atarsak ben o galibiyeti saymiyorum ! artik hamsi bugulamami olur tavami olur bilmiyorum, ama duyduguma göre izgarasi iyi olurmus :D

Bülent Girgin
03-10-2008, 20:50
ankete bak be, 20 galibiyet, 1 tane beraberlik, kim acaba beraberlik dedi?

Şaban Yunusoğlu
03-10-2008, 22:53
Herkes takımımızın puan kaybını bekliyor ama bu saatten sonra zor... önümüzdeki 3-4 maç çok önemli ben trabzon maçında zorlanacağımızı sanmıyorum. Trabzon geçen hafta kendi sahasında Kasımpaşa'ya karşı özellikle 2. yarıda tel tel döküldü. Kasımpaşa kalesine ilk yarıda 2 kere gelip 2 gol buldular... Baki oynamazsa fark atarız. Eğer oynarsa karşı takıma yapacağı asistlerle maç üst Beşiktaş'ın lehine bitebilir yani yesek bile fazlasını atarız. Trabzon'dada en çok Hüseyin'e güveniyorum:-)) Bu iki oyuncu arasındaki gel-gitler maçın kaderini tayin eder.

Barış Aygün
03-10-2008, 23:44
ya bılmıyorum ama herkes yenılıcegımızı dusunuyor tum gs lıler sampıyon olamayacaksınız dıyor ama gorucezson gulen ıyı guler..

Bülent Girgin
03-11-2008, 08:20
http://www.ajansspor.com/resim/bjk_idman_rico01.jpg

Futbol Takımımız, iki günlük izinin ardından Turkcell Süper Ligi'nin 26. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Tedavilerine devam edilen İbrahim Kaş ve Cisse’nin yanı sıra izinli olan Ricardinho’nun da katılmadığı idmanda, Gençlerbirliği maçında görev yapan oyuncularımız koşu çalışmasıyla günü tamamladı. Süreli koşuların ardından 5’e 2 pas çalışması yapan diğer futbolcularımız ise son olarak küçük sahada çift kale maç yaptı.

Kulüp Doktorlarımız sağ gözündeki problem nedeniyle geçen hafta çeşitli incelemelerden geçirdikleri Gordon Schildenfeld’in tetkikleri sonucunda kamuoyunda sıkça speküle edilen MS hastalığı ile ilgili herhangi bir bulguya rastlanmadığını belirttiler. Sağ gözünde optik nörit (sağ göz sinirinde enflamasyon) tespit edilen genç oyuncunun tedavisine devam edildiğini belirten doktorlarımız, uygulanan bu tedavinin oyuncumuzun idman ve maçları ile ilgili herhangi bir sorun teşkil etmediğini ifade ettiler.

Takımımız, Trabzonspor maçı hazırlıklarını yarın (11 Mart) basına kapalı yapacağı çift idmanla sürdürecek.

Nihal Aslan
03-11-2008, 10:26
bence bu macı alamayacagız 2-1 bıter .............besıktas 1 trabzonb 2 :( benım fıkrım

Sercan Kandemir
03-11-2008, 11:31
bence bu macı alamayacagız 2-1 bıter .............besıktas 1 trabzonb 2 :( benım fıkrım

bence tam tersi 2-1 aliriz eminim :-) Ben malimi bilirim:D ama cok sıkıcı bir mac olacak diye düsünüyorum fazla sey beklemeyin zaaten fazlasini veremediler :D

Mehmet Erhan
03-11-2008, 12:00
Trabzonspor Biletleri Yarın Satışa Çıkacak
11.03.2008 12:36

Futbol Takımımız'ın Trabzonspor ile Pazar günü saat 19.00'da BJK İnönü Stadı'nda oynayacağı karşılaşmanın biletleri yarın (12 Mart) satışa çıkacak.
Turkcell Süper Ligi'nin lideri Futbol Takımımız, 16 Mart Pazar günü saat 19.00'da Trabzonspor'u BJK İnönü Stadı'nda konuk edecek.

Şampiyonluk yarışında önemli haftalara girilirken Siyah-Beyazlılarımız, Trabzonspor engelini de aşarak hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Zorlu karşılaşmanın biletleri yarın (12 Mart) saat 11.00'dan itibaren tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve www.biletix.com.tr internet adresinden satışa çıkartılacak. Ayrıca maç günü bilet kalması durumunda stat gişesinden de satış yapılacak. (Gişede satılmak için özel bilet ayrılmayacaktır. Normal satıştan kalan biletler gişeden satılacaktır.)

Bilet fiyatları şöyledir:

VIP ÜST B&E 400,00 YTL
VIP ÜST A&F 275,00 YTL
VIP ALT A&F 175,00 YTL
VIP ALT B&E 200,00 YTL
VIP ALT C&D 275,00 YTL
NUMARALI ORTA 175,00 YTL
NUMARALI KENAR 150,00 YTL
KAPALI ÜST 125,00 YTL
KAPALI ALT 90,00 YTL
YENİ AÇIK 40,00 YTL
ESKİ AÇIK 40,00 YTL

Erkan Korkmaz
03-11-2008, 13:11
Bilet fiyatları şöyledir:

VIP ÜST B&E 400,00 YTL
VIP ÜST A&F 275,00 YTL
VIP ALT A&F 175,00 YTL
VIP ALT B&E 200,00 YTL
VIP ALT C&D 275,00 YTL
NUMARALI ORTA 175,00 YTL
NUMARALI KENAR 150,00 YTL
KAPALI ÜST 125,00 YTL
KAPALI ALT 90,00 YTL
YENİ AÇIK 40,00 YTL
ESKİ AÇIK 40,00 YTL

Maşallah fiyatlara bak Gs maçına göre indirim yapmışlar :D:

Sercan Kandemir
03-11-2008, 13:42
cok pahaliymis biletler ya ama sonucta bir dünya taraftarla dünya takimi izliyorsun :D

Mehmet Erhan
03-11-2008, 14:12
SON DAKİKA !!!

Gökdeniz gidiyor, Beşiktaş maçında yok !

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Gökdeniz konusunda Rubin Kazan ile her an anlaşmanın gerçekleşebileceğini ve bu nedenle Beşiktaş maçında yıldız oyuncunun sahada olmayacağını söyledi.
Bu akşam büyük olasılıkla transferin biteceğini söyleyen Şener, Rus kulübü ile 8 milyon 700 bin Euro'ya anlaşmaya vardıklarını söyledi. Şener, Beşiktaş maçında başka Gökdeniz'ler sahada olacak dedi. Gökdeniz'i teorik bir yıldız olarak tanımlayan Şener, pratikte yıldız değil dedi. Sadri Şener sözlerini şöyle tamamladı: "Yıldız oyuncu takımını Konyaspor karşısında 1-0 mağlupken, 3-1 galibiyete taşıyan futbolcudur" dedi.

11.03.2008

Kaynak : Sporx.com

Gökdeniz konusunda açıklama
Son günlerde oyuncumuz Gökdeniz Karadeniz’le ilgili transfer konusunda yaşanan gelişmeler son aşamaya gelmiş ve karşılıklı görüşmelerin ardından Rusya’nın Rubin Kazan ekibiyle prensip anlaşmasına varılmıştır.

Söz konusu transferin gerçekleşmesi adına kulübümüz, Rubin Kazan ekibinin anlaşılan bonservis bedeliyle ilgili teminatları ulaştırmasının ardından gerekli onayı verecektir. Aksi taktirde oyuncumuzun kulübümüzle sözleşmesi devam etmektedir.

11.03.2008 16:01:00

evet, bu da trabzonspor kulübünden yapılan resmi açıklamadır... ;) gökdeniz, işte şimdi rahatça iddaa oynayabileceği bir yere gitti... :D hayırlı olsun gökdenize ve trabzonspora... :)

Gökhan Özsoy
03-11-2008, 14:15
şikeci gökdeniz oynamassa bu maçta kesin kazanırız..=)) gaza geliyo adam ts'ye yüksek oran verir bu maçta oda basardı tsye oynasaydı=))

Sercan Kandemir
03-11-2008, 16:11
ya kusura bakmayin ama baska takimin oyuncusu bizi ne ilgilendiriyor?

Mehmet Erhan
03-11-2008, 16:20
ya kusura bakmayin ama baska takimin oyuncusu bizi ne ilgilendiriyor?

trabzon bu haftaki rakibimiz olduğu için onlarla ilgili haberler bu hafta bizi de ilgilendiriyor...yoksa dediğin gibi bize ne trabzondan...

Sercan Kandemir
03-11-2008, 16:28
trabzon bu haftaki rakibimiz olduğu için onlarla ilgili haberler bu hafta bizi de ilgilendiriyor...yoksa dediğin gibi bize ne trabzondan...

tamamda ama trabzon ne zaman hangi futbolcuyu satacak maci etkiliyecek mi?

Ezel Özsipici
03-11-2008, 17:12
Gelenn yeniyo trabzonu giden yeniyo biz mi yenemiycezzZz hemde inönüde ama simdi bunlar bize karsı cok iyi hazırlanabilirler ama son 9 macın hepsini almamız gerektiği için kesinliikle almalıyızZZzz

ve bir şey daha ekliyimm:ama:
bu hafta az kalsın kasımpaşaya yeniliyolardı...eğer istersek gzel futbol oynarsak farka gider:)

Sercan Kandemir
03-11-2008, 17:38
ve bir şey daha ekliyimm:ama:
bu hafta az kalsın kasımpaşaya yeniliyolardı...eğer istersek gzel futbol oynarsak farka gider:)

cok sey beklemeyin arkadaslar gecen sene iki kez gectiler bizi. Bize karsi yeniyorlar gs ve fb karsiya yeniliyorlar. Erken sevinmeyin, 1-0 olsun bizim olsun

Sercan Kandemir
03-11-2008, 22:47
daha temin ligtv'de saglamin ilk onbiri düsündügünü gösterdiler 3'ü bir arada oynayacaklar ama holsokoyu sag kanatda oynatip serdari kenarda birakacakmis. Hayret ya bu adam sapik mi? Holosku bir santrfordur onu hayatda sag kanada koyamazsin. Üstelik bakinin g.birliginde yapdigi hata dan sonra düsünceliymis kondisyon eksikligi olan gordonumu veya bakiyi mi oynatacak diye mac saatinde belli olacakmis.

Barış Kahraman
03-11-2008, 22:49
trabzonspor maçına zonguldaktan geliyorz :) yol muhabbeti süper olacak :) umarım yeneriz..

Arda Hatipoğlu
03-11-2008, 23:26
daha temin ligtv'de saglamin ilk onbiri düsündügünü gösterdiler 3'ü bir arada oynayacaklar ama holsokoyu sag kanatda oynatip serdari kenarda birakacakmis. Hayret ya bu adam sapik mi? Holosku bir santrfordur onu hayatda sag kanada koyamazsin. Üstelik bakinin g.birliginde yapdigi hata dan sonra düsünceliymis kondisyon eksikligi olan gordonumu veya bakiyi mi oynatacak diye mac saatinde belli olacakmis.

gayet mantıklı holoskoyu sağda oynatması,serdar sakat kadroya bile alınmayabılırmıs,ayrıca serdar sakat olması bile holoskonun sagda oynaması normal bunu sapıklıkla nasıl bağdaşlastırdın anlamıs degılım:pinch:

Sercan Kandemir
03-11-2008, 23:41
gayet mantıklı holoskoyu sağda oynatması,serdar sakat kadroya bile alınmayabılırmıs,ayrıca serdar sakat olması bile holoskonun sagda oynaması normal bunu sapıklıkla nasıl bağdaşlastırdın anlamıs degılım:pinch:

basbaya holosko santrfor önde gezmesi lagzim yoksa sen ronaldo veya toni gibi futbolculari sag kanatda oynatirmiydin? gs macinda neler yapdigini gördük

Arda Hatipoğlu
03-11-2008, 23:46
holosko ronaldoyla,toniyle aynı tarz bi oyuncu değil özellikleri farklı,nobre formda banko oynıcak zaten bobo da moral buldu son dakka goluyle holoskoyuda bunların arkasına koyamıcagına gore sağ tarafa cekıcek tabi gidipte 3ünü yanyana oynatıcak hali yok,holosko sağ tarafda serdar dan 2 kat daha etkılı oluyo heralde hıc ızlemedın holoskoyu sag tarafda?

Sercan Kandemir
03-11-2008, 23:51
izledimde ama ne alaka? Üstelik holosko ronaldo veya toni gibi futbolcu. Sahanin en önünde oynamali hem sagdan ortaya kacip posisyon ariyacak 3'ü bir arada olmuyor iste karman corman olur ya haftalarin ismi nobre-holosko, bobo b plana geri düsüp joker olarak oynatsa daha iyi olur diye düsünüyorum

Arda Hatipoğlu
03-11-2008, 23:57
o senin düşüncen saygı duymak lazımda holoskonun sağda oynaması kadar normal bişi yok bunun sapıklıkla bağdaşlastırılmasını pek anlayamadım :)neyse salla pazar olsun kim nerde oynıcak nasıl olcak görücez..

Barış Aygün
03-12-2008, 00:03
bencede holosko sag kanat oynayacak bır oyuncu degıl bana sorarsanız serbest oynaması gerekır kımse karısmayacak ıstedıgı yere ıstedıgı sekılde gıdıcekkı sonuc alabılelım ondan...adam eksıltmesı yonunden orta da oynaması daha mantıklı kendıne ve bobo nobreye alanda hazırlar ama kanatta boguluyor...

Arda Hatipoğlu
03-12-2008, 00:07
bencede holosko sag kanat oynayacak bır oyuncu degıl bana sorarsanız serbest oynaması gerekır kımse karısmayacak ıstedıgı yere ıstedıgı sekılde gıdıcekkı sonuc alabılelım ondan...adam eksıltmesı yonunden orta da oynaması daha mantıklı kendıne ve bobo nobreye alanda hazırlar ama kanatta boguluyor...

ortada oynarsa tek forwet oynıcaz ozaman oyle olması gerekıyo cunku,tello toraman delgado tandogan weya serdar özkan sag kanatta ılerde nobre bıde nobrenın arkasına holosko dıyosun yani boyle oluyo ozaman barıs senın dedıgıne gore demi olabılır aslında guzel taktık:)

Arda Hatipoğlu
03-12-2008, 00:09
eger nobre bobo yanyana oynarsa holoskonun ortada oynaması ımkansız ozaman sag kanattan bırının cıkması gerekıyo cunku o yuzden holosko sag kanat gıbı oynıcak bence ts macında

Barış Aygün
03-12-2008, 00:18
benım kafam deki taktık aslında su yanı yarın bu sekılde koyardım ben takımı sahaya.....forvetler degısmelı oynayacak ılerı 3lu sureklı yer degısecek

HAKAN
ALİ TORAMAN ZAN TELLO

SERDAR DELGADO AYDIN
HOLOSKO
BOBO NOBRE

Arda Hatipoğlu
03-12-2008, 00:22
yani iş yapar bu kadro ama bu bi mac da olcak bişi degıl takım hıc bu sekılde oynamamıs zorluk yasarlar belkı sezon basından berı bu taktıkle yola cıkılsa olabılırdı ama ts macında bu kadroyla cok zor olur dıye dusunuyorum ben

Barış Aygün
03-12-2008, 00:29
adamlar hırsla oynadıktan sonra bu taktıkle fark atarız trabzonaa...

Sercan Kandemir
03-12-2008, 14:31
benım kafam deki taktık aslında su yanı yarın bu sekılde koyardım ben takımı sahaya.....forvetler degısmelı oynayacak ılerı 3lu sureklı yer degısecek

HAKAN
ALİ TORAMAN ZAN TELLO

SERDAR DELGADO AYDIN
HOLOSKO
BOBO NOBRE

bence böyle oynar:

rüstü
ali baki(gordon)zan üzülmez
toraman
holosko serdar delgado tello
nobre bobo ligtv'de saglam demisti holoskoyu sag kanatda oynatip serdari ya ortaya ya kulübede oturucak diye

Bülent Girgin
03-12-2008, 14:32
bu ne ya :( ben beraberlik dedim saka yollu, ama bu maglubiyeti veren kisiyide çok merak ettim simdi.

Gökhan Özsoy
03-12-2008, 14:34
bu ne ya :( ben beraberlik dedim saka yollu, ama bu maglubiyeti veren kisiyide çok merak ettim simdi.

nihal verdi mağlubiyeti.. ama şaka değil 2-1 yenilcemizi düşünüyor..

Sercan Kandemir
03-12-2008, 14:35

abi niye beraberlik verdin ya :( sen beraberlik verdin diye maglup gelemiyecegiz:D

Mehmet Erhan
03-12-2008, 14:38
abi niye beraberlik verdin ya :( sen beraberlik verdin diye maglup gelemiyecegiz:D

mağlup gelemeyeceğiz derken... :D sanırım galip gelemeyeceğiz olacaktı o... ;)

Sercan Kandemir
03-12-2008, 14:44
mağlup gelemeyeceğiz derken... :D sanırım galip gelemeyeceğiz olacaktı o... ;)

:doh: hahaha evet aynen öyle diyecektim. Mesaji düzeltigin icin sagol. Ayakta mi uyuyoz gaaliba? :S:

Mehmet Erhan
03-13-2008, 11:29
Beşiktaş-Trabzon maçı Yıldırım'ın

Turkcell Süper Lig'de 26. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, Turkcell Süper Lig'de 26. haftanın maçlarını yönetecek hakemler şunlar:

Cuma:

20.00 Vestel Manisaspor-Sivasspor: Halis Özkahya

15 Mart Cumartesi:

13.30 Kayserispor-Gençlerbirliği: Deniz Çoban

13.30 Bursaspor-Çaykur Rizespor: Fırat Aydınus

19.00 Ankaraspor-Galatasaray: Yunus Yıldırım

16 Mart Pazar:

13.30 Ankaragücü-Gençlerbirliği OFTAŞ Spor: Bünyamin Gezer

13.30 Denizlispor-Gaziantepspor: Selçuk Dereli

13.30 Kasımpaşa-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Barış Şimşek

15.00 Konyaspor-Fenerbahçe: Mustafa Kamil Abitoğlu

19.00 Beşiktaş-Trabzonspor: Bülent Yıldırım

Kaynak: AA

13.03.2008

Emre Engin
03-13-2008, 12:00
TRABZONUN BI IDDASI YOK BESIKAS SEYIRCISININ ÖNUNDE GALATASARAYI NASIL BOGDUYSA TRABZONU DA BOGUCAKTIR BEN RAHAT KAZANCAGIMIZI DUSUNUYORUM 2 VEYA 3 SIFIR ALIRIZ ZATEN GROKI DRUMDA
KNOCK OUT OLMAYI BEKLEYEN BI TAKIM PUAN KAYBETCEGIMIZI DUSUNMUYORUM DUSUNMEKTE ISTEMIYORUM:d

Adnan Direnç
03-13-2008, 12:47
iddaa da skor oynacaklar dikkat etsin...

3+ üstü olur gol yemeyiz :)

Elif Kaya
03-13-2008, 13:04
2-0 biz kazanırız

Erkan Korkmaz
03-13-2008, 19:06
3-5 i bilmem alacağız bu maçı...

Mehmet Erhan
03-14-2008, 09:26
Rüştü'yü atan hakem!

İnönü Stadı’nda hafta sonunda oynanacak olan Beşiktaş-Trabzon karşılaşmasını Bülent Yıldırım’ın yöneteceği açıklandı. Yıldırım, ligin ilk yarısında Trabzon’da oynanan ve Beşiktaş’ın 3-2 üstünlüğü ile sonuçlanan karşılamayı da yönetmiş, oyunun 79.dakikasında verdiği kararla maça damgasını vurmuştu. Rüştü’nün ceza sahası dışında topa elle müdahale ettiğine karar veren Yıldırım, milli kaleciyi kırmızı kartla oyun dışında bırakmış, PFDK, Rüştü’nün cezasını kaldırmıştı.

Kaynak: Türkiye

14.03.2008

Sercan Kandemir
03-14-2008, 10:30
Rüştü'yü atan hakem!

İnönü Stadı’nda hafta sonunda oynanacak olan Beşiktaş-Trabzon karşılaşmasını Bülent Yıldırım’ın yöneteceği açıklandı. Yıldırım, ligin ilk yarısında Trabzon’da oynanan ve Beşiktaş’ın 3-2 üstünlüğü ile sonuçlanan karşılamayı da yönetmiş, oyunun 79.dakikasında verdiği kararla maça damgasını vurmuştu. Rüştü’nün ceza sahası dışında topa elle müdahale ettiğine karar veren Yıldırım, milli kaleciyi kırmızı kartla oyun dışında bırakmış, PFDK, Rüştü’nün cezasını kaldırmıştı.

14.03.2008

yandik desene :D

Barış Kahraman
03-14-2008, 19:33
şu havada yola çıkıyoruz bu maçı alamazsak...................

Beste Özdemir
03-14-2008, 19:36
tabiki GALİBİYETTTTT!!!

Şule Artarlar
03-14-2008, 23:15
Rüştü'yü atan hakem!

14.03.2008

Felç derim bu habere ben gerçi nolursa olsun alıcaz maçı ya nyse=))

Erkan Korkmaz
03-14-2008, 23:45
Oooo Hakemde tam faciaymış :D

Barış Aygün
03-15-2008, 15:40
heyecan hat safhada lider kartal farklı galibiyet parolasıyla cıkacagı mactan zorda olsa 4-0lık galıbıyetı koparacak :D

Elif Kaya
03-15-2008, 15:57
Bugün bir spor programında bu maç ile ilgili tahminler yapılıyordu orada konuşulan şeylere dayanarak bencede bu maçı kolay olmasada alacağımızı düşünüyorum çünkü trabzon spor şuan iyi bir durumda değil en iyi futbolcularından biride gitti umarım lehimize işler tüm bunlar

Kartal Şahin
03-15-2008, 16:03
Zorda ols aalırlar gibime geliyor ama bakalım mucadele çok önemli.Trabzon bize hep ters gelmiştir.İnşALLAh bu sefer gelmez...

Bülent Girgin
03-15-2008, 16:25
yahu ne zorundan bahsediyorsunuz? 3 ten assagi atmayiz bu hamsilere :D: yarin hamsi izgara var :D

Yiğit Cebeci
03-15-2008, 18:01
bu maçı kolay kazanırız diye tahmin ediyorum. süpriz olmazsa alıcaz inş :D

Mehmet Erhan
03-15-2008, 18:17
Nobre, Gökhan ve Serdar sınırda

Turkcell Süper Lig'in 26. haftasına lider olarak giren Beşiktaşımız, yarınki Trabzonspor karşılaşmasını da kazanarak liderliğini sürdürmeyi hedefliyor. Beşiktaş ile Trabzonspor'u 101. kez karşı karşıya getirecek mücadele, yarın saat 19.00'da BJK İnönü Stadı'nda başlayacak. Karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde öğle saatlerinde kampa girecek siyah-beyazlılar, akşam da son antrenmanını yaparak maç saatini beklemeye başlayacak.

''Kara Kartallar''da sakatlıkları süren Edouard Cisse ile İbrahim Kaş, Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek. Kadroya alınması beklenen Hırvat futbolcu Gordon Schildenfeld ile ilgili kararı ise teknik direktör Ertuğrul Sağlam verecek.

Siyah-beyazlıların, Trabzonspor karşılaşmasına şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Rüştü, Ali Tandoğan, Gökhan Zan, Baki (Schildenfeld), İbrahim Üzülmez, Holosko, İbrahim Toraman, Delgado, Tello, Bobo ve Nobre

-NOBRE, GÖKHAN ZAN VE SERDAR ÖZKAN CEZA SINIRINDA-

Beşiktaş'ta, 3 futbolcu, Trabzonspor ile yarın oynanacak karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek. Siyah-beyazlılarda 3'er sarı kartları bulunan Mert Nobre, Gökhan Zan ve Serdar Özkan, yarınki karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 27. haftada Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maçta forma giyemeyecek.

15.03.2008

Sercan Kandemir
03-16-2008, 15:04
Nobre, Gökhan ve Serdar sınırda

Turkcell Süper Lig'in 26. haftasına lider olarak giren Beşiktaşımız, yarınki Trabzonspor karşılaşmasını da kazanarak liderliğini sürdürmeyi hedefliyor. Beşiktaş ile Trabzonspor'u 101. kez karşı karşıya getirecek mücadele, yarın saat 19.00'da BJK İnönü Stadı'nda başlayacak. Karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde öğle saatlerinde kampa girecek siyah-beyazlılar, akşam da son antrenmanını yaparak maç saatini beklemeye başlayacak.

''Kara Kartallar''da sakatlıkları süren Edouard Cisse ile İbrahim Kaş, Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek. Kadroya alınması beklenen Hırvat futbolcu Gordon Schildenfeld ile ilgili kararı ise teknik direktör Ertuğrul Sağlam verecek.

Siyah-beyazlıların, Trabzonspor karşılaşmasına şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Rüştü, Ali Tandoğan, Gökhan Zan, Baki (Schildenfeld), İbrahim Üzülmez, Holosko, İbrahim Toraman, Delgado, Tello, Bobo ve Nobre

-NOBRE, GÖKHAN ZAN VE SERDAR ÖZKAN CEZA SINIRINDA-

Beşiktaş'ta, 3 futbolcu, Trabzonspor ile yarın oynanacak karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek. Siyah-beyazlılarda 3'er sarı kartları bulunan Mert Nobre, Gökhan Zan ve Serdar Özkan, yarınki karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 27. haftada Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maçta forma giyemeyecek.

15.03.2008

cok dikkat etmeleri lagzim en azindan serdar sari kart yiyebilir ama zan ve nobre hayatda insallah haberleri vardir da yanlis hareket etmezler.Veya arda turanin yapdigi gibi yaparlar trabzon macinda isteyerek sari kart görüp istanbul macinda ceza duruma kalirlar ezikbahceye karsi oynarlar ama oda cok düsünceisz bir sey. Arda sari istereyek sari kart görmüstü kasimpasayi kücük gördü orada cezali kaldi ve gs k.pasaya karsi yenildi.

Burak Türüdü
03-16-2008, 15:55
macın kilit adamı delgado ile holosko bu ikisi bugün oynarlarsa fark bile atabiliriz hatta içime doguyo bugün biri hat-trick yapacak:Dinsallah alırız...

Barış Aygün
03-16-2008, 16:59
allahım heyecan hat safhada yarrabi sen bızım cocuklara yardım et...

Mehmet Erhan
03-16-2008, 17:18
allahım heyecan hat safhada yarrabi sen bızım cocuklara yardım et...

Amin... :) ayrıca bu kadar korkmayın...yattarayı iyi tutarsak hiç bi şey yapamazlar bu akşam...hatta fark bile olabilir iyi bi oyunla...

Barış Aygün
03-16-2008, 19:14
içimi bir korku sarmaya başladı :ohmy:

Mehmet Erhan
03-16-2008, 19:34
Amin... :) ayrıca bu kadar korkmayın...yattarayı iyi tutarsak hiç bi şey yapamazlar bu akşam...hatta fark bile olabilir iyi bi oyunla...

içimi bir korku sarmaya başladı :ohmy:

bak ne demişim barış... ;) relaks... :)

Barış Aygün
03-16-2008, 19:38
bak ne demişim barış... ;) relaks... :)
ya aslında cok rahattım yarım saat oncesıne kadar ama nedense bı huzursuzluk coktu ınsallah dedıgın gıbı olur mehmet...

Barış Aygün
03-17-2008, 00:48
holosko nobre delgado aman yarrabim neler oluyor bu takım çıldırmış olmalı :D :oley::oley::bagir::bagir:

Sercan Kandemir
03-17-2008, 01:27
cakmak atildi ya vallaha atdilar hakem gördü sah kenarina birisine verdi ve 100% anons etmisdir hic mi ders almiyacagiz ya???? allah belani versin kim atdiysa eziklere karsi seyircisiz oynuyacagiz söyleyim size ceza yolda....

Sercan Kandemir
03-17-2008, 01:28
goooooolll aydin!!! 3-0
besiktasin golü 20 numarasiyla KARAAAABBUUULLUUUUTTT, AYYYYYYYYYYYYYDDIIIIIIIINNNN

Sercan Kandemir
03-17-2008, 01:36
bülent abi:D dakika 86: BOBO???? nobre olsa atarmiydi?:D

Bülent Girgin
03-17-2008, 01:55
evet artik bu sonuçtan sonra bende yavas yavas sampiyonluga inanmaya basladim :D

Kartal Şahin
03-17-2008, 01:56
Ehh oluruz artık canım...:dans:

Ezel Özsipici
03-17-2008, 02:22
Oleyy oleyy oleyy sampiyonn beşiktaşş:oley:
ya sasırdım gol yemeden maç bittirdikk rüştüye ve holoskoya helal olsunn onlar böyle oynadıkca biz olucaz hedefe az kaldı...((baki gene delirtti yalnızZ:@)

Şule Artarlar
03-17-2008, 03:47
Süper bi maçtı izledigim en keyifli maçlardan birtanesiydi kazanacagımıza yüzde yüz emindim

Erkan Korkmaz
03-17-2008, 04:01
ilk defa son dakıkları kalbim sıkışmadan izledim :)

Mehmet Erhan
03-17-2008, 15:07
beklediğim gibi son derece rahat bi maç oldu...golün de erken gelmesi maçı daha ilk dakikalarda bize çevirdi ve toraman atılana kadar son derece rahat bi maç izliyordum ki 10 kişi kalınca yine sıkıntı başladı...neyse ki ts den barış da atıldı ve tekrar dengelendi durum...sonrası da artık formaliteden öteye geçmedi...3. golden sonra ise 5 i bile bulabilirdik ama olsun...gol yemeden çok net bi galibiyetle şafak 8 dedik...özellikle rüştü,delgado ve holoskoya ayrı ayrı teşekkürler...biri yaptığı kurtarışlarla,diğeri attığı muhteşem gol ve yaptığı güzel asistle,öteki de rakip savunmanın dengesini attığı deparlarla bozmasıyla çok iyilerdi...aydına da soğukkanlı tavırla attığı gol için tebrikler...geleceğin sol kanatlarından biri diyebilirim kendisi için...yeter ki böyle devam etsin...evet uzun lafın kısası yine mabedimizde aldığımız bi galibiyet ve sürdürdüğümüz liderlik...ve BURASI LEŞ GİBİ HAMSİ KOKAYİ... :D

Nihal Aslan
03-17-2008, 16:12
kazanacagımızı dusunmuordun ustelık2-1 yenılırız dıordum cok utanıorum :D:

Mehmet Erhan
03-17-2008, 16:29
kazanacagımızı dusunmuordun ustelık2-1 yenılırız dıordum cok utanıorum :D:

inşallah sen hep böyle yeniliriz dersin de takım da sürekli galip gelir ve şampiyon olur...o zaman da utanmana gerek kalmaz... :)

Gökhan Özsoy
03-17-2008, 23:06
rahat bir galibiyet bekliyordum ölede oldu..10 kişi kalmasaydık daha farklı bir galibiyet olurdu..

Erkan Korkmaz
03-18-2008, 00:41
Bu libero mevkii canımızı yakacak...

Sercan Kandemir
03-18-2008, 01:05
Bu libero mevkii canımızı yakacak...

i.torman iki kez gereksiz faul yapdi topla alaka yoktu resmen aya girisiyim top nasil olsa bizim diye:@

Sercan Kandemir
03-18-2008, 01:12
arkadaslar bakiyorumda havalar 1milyon :D neyse öyle olsun bende cok sevindim ama daha uzun bi maraton var g.zan ve nobre bb.i ve fenerbahce macinda sari kart görmemesi lagzim cok ihtiyacimiz var onlara. ben suan sampiyonluga inanmiyorum, sadece lideriz cünkü sadece 1 puan öndeyiz.Kusura bakmayin havanizi bozmak istemem ama dereyi görmeden paca sivamayin!!!