PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 27.Hafta: İ.B.Belediye:2 - Beşiktaş:1

Barış Kahraman
03-18-2008, 01:43
Turkcell Süper Ligi 27. Hafta:
İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Beşiktaş

http://www.bjk.com.tr/yfs/logos/tk325.gif&http://www.bjk.com.tr/yfs/logos/tk1.gif

Tarih: 22 Mart 2008 Cumartesi

Stat: Atatürk Olimpiyat Stadı

Saat: 19:00

Yayın: Lig TV

Ertan Cakirman
03-18-2008, 01:53
insallah bu mactanda 3 puan alıp yolumuza devam ederız

Şule Artarlar
03-18-2008, 02:04
İnş. maçı alırız zorlu maç olmaz umarım..

Bülent Girgin
03-18-2008, 02:23
bu maçin zor olacagi kesin, insallah puan kaybetmeyiz

Kartal Şahin
03-18-2008, 03:52
Bu maç gerşçekten zor puan kaybı yapmak istemeyen bir beşiktaş ve kümeye oynayan belediye işimzi çok zor ama hayırlısıyla kazanıcağiz...

Arda Hatipoğlu
03-18-2008, 03:54
önumuzdekı 3 macı alırsak şampıyonluk garıntılenmıs gıbı bısey olur,en zorlu 3 haftaya gırıyoruz..içimden bi his puan kaybı yasıcaz dıyo bu macda ama umurum öyle bişi olmaz inş.. bu ist. belediye we oftaş kadar dengesiz bi takım yok lıgde dıkkat etmek lazım..

Sercan Kandemir
03-18-2008, 04:06
cok cok zor olacak istanbul bb fena degil üstelik kanatlardan cok etkili oluyorlar cok dikat etmemiz lagzim farkli bir sonuc beklemiyorum....1-0 olsun bizim olsun!!!! Insallah...AMIN!!!

Erkan Korkmaz
03-18-2008, 05:20
bence koktuğumuz kadar zor bir maç olmayacak... Bu arada Maça gidecek olanlar varmı ?

Erkan Korkmaz
03-18-2008, 05:33
Büyükşehir Belediyespor Hazırlıkları

Futbol Takımımız, Turkcell Süper Ligi’nin 27. haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Trabzonspor karşısında forma giyen oyuncularımız koşu yaparak idmanı tamamlarken, diğer futbolcularımız süreli koşular yaparak antrenmana başladı. Pas ve çabukluk çalışmalarıyla devam eden idman, çift kale maçla sona erdi.

Tedavilerine devam edilen İbrahim Kaş ve Cisse bugünkü antrenmanda yer almadı. Siyah Beyazlılarımız, yarın (18 Mart) saat 11.00’da basına kapalı yapacağı idmanla çalışmalarını sürdürecek.

Kaynak: Resmi Site

Ayşegül Alparslan
03-18-2008, 14:47
denizi geçip derede boğulmayız inşallah

Nihal Aslan
03-18-2008, 15:49
trbzon macında oldugu gıbı umutsuz konusmak ıstemıorum ama buyuksehır bld de zor durumda su an ve mutlaka cok hırslı oynayacaklar bızımkıler gerı cekılıp kaleyı korumayı bırakır ve atak yaparlarsa kazanırız dıorum

Mehmet Erhan
03-18-2008, 15:54
bi kere ön liberosuz bi kadroyla sahada olacağız ve bu bizim için bi dezavantaj kesinlikle...rakip de bugüne kadar oynadığı hiç bir büyük maçı kaybetmedi...fb yi 2-0 yendi ve 2-2 berabere kaldı,aynı şekilde gs ile 2-2,bizimle ise inönüde 0-0 beraberlikle sahadan ayrıldı...bu açıdan bakıldığında zor bi maç olacak...umarım kazanırız ve yola kayıpsız devam ederiz...UÇUR BİZİ KARTAL IM !!!

Elif Kaya
03-18-2008, 19:33
maçı kesin alırız 4-5 gol bekliyorum liderlerden :d

Gökhan Özsoy
03-18-2008, 19:44
denizi geçip derede boğulmayız inşallah

karamsar olma ayşegull yaa:S: 3 4 tane atarız;)

Şaban Yunusoğlu
03-18-2008, 21:46
Kasımpaşa'ya karşı yenilen İ.B.B. bize karşı aslan kesilmek amacında... Ön liberosuz maça çıkacak olmamız en büyük dezavantajımız... defans hala arasıra bocalıyor... Forvetler maça büyük ölçüde etki eder ve maçı alırız diye düşünüyorum ancak kart sınırında bulunan oyuncularımız bu hafta inşallah sararıp kızarmazlar. Derbiye kazasız belasız çıkmak dileğiyle... az kaldı...

Erkan Korkmaz
03-19-2008, 01:21
ya alacağız diyorum hala karamsar yorum yapıyorsunuz :D

Erkan Korkmaz
03-19-2008, 05:40
Biletler Satışta..

Beşiktaş Tarafı (Doğu Kapalı): 40,00 YTL
Beşiktaş Tarafı (Güney Kale Arkası): 20,00 YTL
İstanbul B.B.S Tarafı (Batı Numaralı): 40,00 YTL

Nihal Aslan
03-20-2008, 19:36
hadi bakalım ınsallah .....

Mehmet Erhan
03-20-2008, 20:01
Maçımızı Sivriservi yönetecek

Turkcell Süper Lig'de 27. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, Beşiktaşımızın 22 Mart Cumartesi günü İ.Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı maçı Hakan Sivriservi yönetecek.

Turkcell Süper Lig'de haftanın maçlarını yönetecek hakemler şunlar:

Cuma:
20.00 Fenerbahçe-Kasımpaşa: Hüseyin Göçek

22 Mart Cumartesi:

13.30 Gençlerbirliği OFTAŞ Spor-Vestel Manisaspor: Barış Şimşek
19.00 Gaziantepspor-Bursaspor: Zafer Önder İpek
19.00 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş: Hakan Sivriservi

23 Mart Pazar:

13.30 Gençlerbirliği-Ankaraspor: Mustafa Kamil Abitoğlu
13.30 Çaykur Rizespor-Ankaragücü: Cüneyt Çakır
13.30 Sivasspor-Konyaspor: Bünyamin Gezer
15.00 Trabzonspor-Kayserispor: Koray Gençerler
19.00 Galatasaray-Denizlispor: Aytekin Durmaz

Kaynak: AA

20.03.2008

Barış Kahraman
03-20-2008, 20:54
galibiyet bekliyorum :) zorlanacagımızı sanmıyorum :)

Mehmet Erhan
03-21-2008, 08:56
Muhtemel 11'imiz

Turkcell Süper Lig'in 27. haftasında yarın Olimpiyat Stadı'nda İstanbul B. B. ile kaşılaşacağız

Turkcell Süper Lig lideri Beşiktaşımız, yarın oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını da kazanarak, unvanını korumayı hedefliyor. Ligde oynadığı son 12 maçın 11'ini kazanarak, 3 haftadır liderlik koltuğunda oturan siyah-beyazlılarımız, ilk kez mücadele ettiği ligde henüz ''Üç Büyükler''e karşı maç kaybetmeyen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u da mağlup ederek, galibiyet serisini sürdürmeyi istiyor.
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve hakem Hakan Sivriservi'nin yöneteceği karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlanacak.

Beşiktaşımız, hazırlıklarını bu akşam basına kapalı yapacağı idmanla tamamlayacak.

-3 EKSİK VAR, BAKİ'NİN DURUMU BELİRSİZ-

Beşiktaşımızda, yarınki maçta kart cezalısı ve sakatlıkları nedeniyle 3 futbolcumuz forma giyemeyecek.

Kırmızı kart cezalısı İbrahim Toraman'ın yanı sıra, sakatlıkları süren Cisse ve İbrahim Kaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı oynayamayacak.

Sakatlığı bulunan Baki'nin durumunun ise maç öncesi netlik kazanacağı bildirildi.

-ÖN LİBERO SIKINTISI-

Beşiktaşımızda, yarınki maç öncesi ön libero mevkisinde sıkıntı yaşanıyor.

Bu bölgede görev yapan Cisse'nin sakatlığının ardından, savunmadan orta alana çekilen İbrahim Toraman'ın kırmızı kart cezalısı olması, Serdar Kurtuluş'un ise uzun süren sakatlık sonrası maç eksiği bulunması siyah-beyazlı teknik heyetimizi yarınki maç öncesi düşündürüyor.

Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam'ın, Trabzonspor maçında İbrahim Toraman'ın kırmızı kart görmesi sonrası bu bölgeye kaydırdığı Serdar Özkan'a yarın da ön liberoda şans tanıması bekleniyor.

-OLASI 11-

Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam'ın, savunmada Baki'nin oynayamaması durumunda Hırvat Schildenfeld'e, orta sahanın sağında Holosko'ya görev vermesi, forvette ise Nobre'nin yanında Bobo'yu oynatması bekleniyor.

Beşiktaşımızın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısına şu 11'le çıkması bekleniyor:

Rüştü, Ali Tandoğan, Gökhan, Baki (Schildenfeld), İbrahim Üzülmez, Holosko, Serdar Özkan, Delgado, Tello, Nobre, Bobo.

-DERBİ ÖNCESİ SARI KART TEHLİKESİ-

Turkcell Süper Lig lideri Beşiktaşımızda, yarınki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi sarı kart alarmı verildi.

Siyah-beyazlılarımızda, sarı kart cezası sınırında bulunan 4 futbolcu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında da sarı kart görmeleri halinde, gelecek haftaki Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşecek.

İbrahim Üzülmez, Mert Nobre, Serdar Özkan ve Gökhan Zan, yarınki karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve Fenerbahçe derbisinde oynayamayacak.

-TARAFTAR YALNIZ BIRAKMAYACAK-

Beşiktaşlı taraftarlarımız, lider takımımızı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yarınki maçta yalnız bırakmamak için harekete geçti.

Siyah-beyazlı taraftarlarımız, İkitelli'deki maça gitmek için kendi aralarında organizasyonlar yaparken, 80 bin kişi kapasitesiyle Türkiye'nin en büyük stadı olan Atatürk Olimpiyat Stadı'nı doldurmak için internet sitelerinde yazışıyorlar.

Kaynak: AA

21.03.2008

Barış Kahraman
03-21-2008, 09:04
ah şu maç pazar olcaktıki çanakkale dönüşü maça götürseydik.. o kadar plan yapmıştık maç c.tesi çıktı :) neyse galibiyetten eminim :)

Sercan Kandemir
03-21-2008, 10:02
galibiyet bekliyorum :) zorlanacagımızı sanmıyorum :)

hic belli olmaz baris :-) takim kimlerde zorlanmadiki??:-) ama yeneriz ya zor olsa bile....

Adnan Direnç
03-21-2008, 10:21
1-1 biter bu maç hatta mağlup bile ola biliriz :(

Barış Aygün
03-21-2008, 11:02
bu maçin zor olacagi kesin, insallah puan kaybetmeyiz yok abı artık bu maca zor fılan degıl bız sampıyon olacaz olduk hatta rahat ol sen ;)

Sercan Kandemir
03-21-2008, 11:25
yok abı artık bu maca zor fılan degıl bız sampıyon olacaz olduk hatta rahat ol sen ;)

baris cok havali konusuyorsun ya sampiyon yolun son döneminde agir darbe alidmizi düsün benim havam haalen sifir:D ilk önce sezon bitimine bakiyorum ve matamatiksel olarak kimse bizi gecemezse ozaman deriz:SAMPIYON BESIKTAS!!!

havanizi bozmak istemem ama su an mactan maca bakmamiz gerekiyor sivasmacindan sonra ilk sampiyon kutlamalarini yapabiliriz diye düsünüyorum...

Bülent Girgin
03-21-2008, 11:48
maç zor geçecek ama su an itibariyle maç sonucu söyle olur diye düsünüyorum :
BESIKTASIMIZ = 3 belediye = 1

Mehmet Erhan
03-21-2008, 11:52
çok hücuma dönük bi kadro çıkacak sahaya...orta sahada oyunu geriden yönetecek,ilk toplara basabilecek bi adamımız yok...bu beni endişelendiriyor...umarım korktuğum başıma gelmez... :( 1-0 olsun,bizim olsun diyorum...

Sercan Kandemir
03-21-2008, 11:52
maç zor geçecek ama su an itibariyle maç sonucu söyle olur diye düsünüyorum :
BESIKTASIMIZ = 3 belediye = 1

insallah abi. Ama fenere karsi iyi bir his hissetmiyorum ya acayip korkuyom kusura bakmayin ama gaaliba fenere karsi yeniliceyiz. insallah haksiz cikarim....

Ertan Cakirman
03-21-2008, 13:13
4-1 kazanacagız
sampıyon olmak ıcın kucuk takımları yenmelıyız

Burak Türüdü
03-21-2008, 16:34
bu arada deivid yoq maçta cezalı

Sercan Kandemir
03-21-2008, 16:52
sampiyon olmanin iki sirri vardir:
1.Iyi Ofansla maclari kazanmak
2.Iyi defansla sampiyon olmak

Sercan Kandemir
03-21-2008, 16:56
Akın'a özel önlem

F.Bahçe derbisine kadar puan kaybı yaşamak istemeyen ve bütün hesaplarını bunun üzerine yapan Beşiktaşımızın Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, İstanbul BŞB maçında eksiklerden çok İbrahim Akın’a nasıl önlem alacağını düşünüyor. Cisse ve İbrahim Toraman’ın yokluğunda ön liberoda sakatlıktan yeni çıkan Serdar Kurtuluş’a görev vermeyi planlayan Sağlam, devre arasında gönderdiği İbrahim Akın’dan çekiniyor.

Siyah beyazlı forma altında şans bulduğu maçlarda varlık gösteremeyen ve ara transferde İstanbul BŞB’nin yolunu tutan tecrübeli futbolcu yeni takımında attığı gollerle kısa sürede eski formuna ulaştı. Fenerbahçe derbisi öncesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi engelini de geçerek liderlik koltuğundaki yerlerini koruyacaklarını belirten Ertuğrul Sağlam’ın, ligde 4 golü bulunan İbrahim Akın için özel önlem alacağı öğrenildi.

Savunmaya özel önlem

Necati’yle birlikte İstanbul BŞB’nin hücumdaki büyük gücü olan İbrahim Akın’ın kendilerine karşı daha bir hırslı oynayacağını düşünen Sağlam, savunma oyuncularıyla da özel olarak ilgilendi. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak maçta İbrahim Akın’ın göstereceği performans ise merak konusu. Kazandıkları sürece rahat bir konumda ilerleyeceklerini ifade eden Ertuğrul Sağlam, "İstanbul BŞB, sezonun flaş takımı. Üç büyüklere henüz yenilmediler. Fenerbahçe onlarla iki kez karşılaştı bir yenilgi ve bir beraberlik aldı. Çok dikkatli olmalıyız.

Günlerinde olduklarında çok ters bir takım. İyi bir hocaları ve etkili futbolcuları var. İbrahim Akın ve Necati kısa sürede takıma uyum sağladılar ve iyi bir ikili oldular. Dikkatli olmalıyız. Fenerbahçe derbisi öncesi puan kaybı hesaplarımızı ve moralimizi bozar" diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet

Barış Aygün
03-21-2008, 17:00
rahat alırız sıkmayın canınızı...

Erkan Korkmaz
03-21-2008, 17:10
erken bir gol o maçı şölene döndürür...

Mehmet Erhan
03-22-2008, 05:45
Akın'a özel önlem

F.Bahçe derbisine kadar puan kaybı yaşamak istemeyen ve bütün hesaplarını bunun üzerine yapan Beşiktaşımızın Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, İstanbul BŞB maçında eksiklerden çok İbrahim Akın’a nasıl önlem alacağını düşünüyor. Cisse ve İbrahim Toraman’ın yokluğunda ön liberoda sakatlıktan yeni çıkan Serdar Kurtuluş’a görev vermeyi planlayan Sağlam, devre arasında gönderdiği İbrahim Akın’dan çekiniyor.

Siyah beyazlı forma altında şans bulduğu maçlarda varlık gösteremeyen ve ara transferde İstanbul BŞB’nin yolunu tutan tecrübeli futbolcu yeni takımında attığı gollerle kısa sürede eski formuna ulaştı. Fenerbahçe derbisi öncesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi engelini de geçerek liderlik koltuğundaki yerlerini koruyacaklarını belirten Ertuğrul Sağlam’ın, ligde 4 golü bulunan İbrahim Akın için özel önlem alacağı öğrenildi.

Savunmaya özel önlem

Necati’yle birlikte İstanbul BŞB’nin hücumdaki büyük gücü olan İbrahim Akın’ın kendilerine karşı daha bir hırslı oynayacağını düşünen Sağlam, savunma oyuncularıyla da özel olarak ilgilendi. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak maçta İbrahim Akın’ın göstereceği performans ise merak konusu. Kazandıkları sürece rahat bir konumda ilerleyeceklerini ifade eden Ertuğrul Sağlam, "İstanbul BŞB, sezonun flaş takımı. Üç büyüklere henüz yenilmediler. Fenerbahçe onlarla iki kez karşılaştı bir yenilgi ve bir beraberlik aldı. Çok dikkatli olmalıyız.

Günlerinde olduklarında çok ters bir takım. İyi bir hocaları ve etkili futbolcuları var. İbrahim Akın ve Necati kısa sürede takıma uyum sağladılar ve iyi bir ikili oldular. Dikkatli olmalıyız. Fenerbahçe derbisi öncesi puan kaybı hesaplarımızı ve moralimizi bozar" diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet

inşallah ibrahim akın bir gol atar ve maçı 2-1 veya 3-1 kazanırız... :P:

Sercan Kandemir
03-22-2008, 07:43
inşallah ibrahim akın bir gol atar ve maçı 2-1 veya 3-1 kazanırız... :P:

ne insallahi kardesim ya:D bakarsin akin 2-3 gol atar ozaman ne dersin? ibb ye geldikten sonra oda acildi 4 gole imza atmis.Herkez rahat mac olur diyor, görecegiz bakalim rahat olcakmi olmiyacakmi. Burnunuzu baya havaya dikmissiniz......

Mehmet Erhan
03-22-2008, 07:50
ne insallahi kardesim ya:D bakarsin akin 2-3 gol atar ozaman ne dersin? ibb ye geldikten sonra oda acildi 4 gole imza atmis.Herkez rahat mac olur diyor, görecegiz bakalim rahat olcakmi olmiyacakmi. Burnunuzu baya havaya dikmissiniz......

o i.akınla ilgili söylediğim tamamen şaka maksatlı idi...bu arada maçla ilgili önceki yorumlarıma bakarsan rahat maç olur demediğimi de görürsün...son sözüne gelince kimsenin burnunu havaya diktiği falan yok...sadece takıma olan güven var...başka da hiç bi şey değil...çünkü kötü de oynasak kazanmayı öğrendik...bu yüzden bi rahatlık oluştu takıma karşı...genelleme yapmazsan da iyi olur...

Sercan Kandemir
03-22-2008, 09:44
o i.akınla ilgili söylediğim tamamen şaka maksatlı idi...bu arada maçla ilgili önceki yorumlarıma bakarsan rahat maç olur demediğimi de görürsün...son sözüne gelince kimsenin burnunu havaya diktiği falan yok...sadece takıma olan güven var...başka da hiç bi şey değil...çünkü kötü de oynasak kazanmayı öğrendik...bu yüzden bi rahatlık oluştu takıma karşı...genelleme yapmazsan da iyi olur...

ben sana demedim ki kolay mac dedigini buradaki arkadaslarin cogu böyle düsünüyor ve ne yaziki gercekten havalari yüksek.bir kac hafta lider olduk diye bizi sampiyon etmez!!! biraz dikkatli yorum yazin. Sadece onu dile getirmek istedim.

Adnan Direnç
03-22-2008, 12:59
istanbul çok iyi top oynuyorrr düşme hattı içerisine girerler bize kaybederlerse

berabera biter diye düşünüyorum şuan ama maç başlarsa ilk dkkdan değişir düşüncem her zamanki gibi :)

Sercan Kandemir
03-22-2008, 13:23
goooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllll holosko cok sükür beeeeeeee ulan rezil etmeyin ayagmin altina alirim sizi:D

Adnan Direnç
03-22-2008, 13:54
şereffsiz hakem !
satılık haysiyetsiz it

Sercan Kandemir
03-22-2008, 14:18
şereffsiz hakem !
satılık haysiyetsiz it

istersen az küfür say:D degmez böyle insana!!! hepimiz gördük yanlis bir karar oldugunu

Bülent Girgin
03-22-2008, 15:01
UTANMAZLAR, SEREFSIZLER, BASKA SÖZ BULAMIYORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sercan Kandemir
03-22-2008, 15:01
hayret ya vallahi hayret aferin cocuklar maci kolaycana verdiniz ibb ye. Bu hakemlerle nereye kadar ya???? Normal bir cekisme vardi orada, bize gelirken saniye gecmeden hemen kart gösteriliyor oysa tjikuzu iki kez atilmali.2. yarida hakemin önünde ayi gibi delgadoyu nerdeyse öldürecek foul bile vermedi ya yeter artik inancim ve moralim yine sifira indi:@ :(

Arda Hatipoğlu
03-22-2008, 15:17
rezaletttt şerefsizlerrr.......

Adnan Direnç
03-22-2008, 15:18
burdan kendi çapımla görüyorum.... bas bas bağırıyoruzzz dunkoff ertuğrull alalhım inanamıyorumulan bizde u yönetim ve zihniyet varken 136 hafta daha bekleriz lider olalım diye...

varya gideceklerini bilsem ezik maçını kaybedelim isticem ama 4 senedir olan olacak biz yine ezikleri yenicez sonra başkan ve satılık adamları yine başımızda kalacak...

Ezel Özsipici
03-22-2008, 15:29
Allah o hakemide kahretsinn bize bu acıyı yasatanlarındaa:'( nu bu ya nedir bu beşiktasa olan karsı kin nefrett ne istiysunuuzz bizdenn :'(
taraftarda kendi aarasında birbirine girdii:(bobo atılmasaydı herseyyfarklı olcktııı itmesini gördündee sarılmasını görmedinn mii tabii işine geleni gör zatenn:@oysa ne kaDAR inanmıstıkk 150 araçla olimpiyataa kadar gitmiştikkk o stadı doldurmuştukk herkess bir yürekktiii aama ne oldduu:(e.sağlammıda anlaamakta güçlük cekiormm artıkk:(
HAFTAYA EZİKLERİ YA YENİCZZ YA YENİCEZZ hakemlere inat sampiyon olucazzbaska yolu yokkk:'(

Bülent Girgin
03-22-2008, 15:44
http://www.sakaryagazetesi.com.tr/fotolar/15022007hakan-sivriservi.jpg

umarim aksam basini yastiga koydugunda yatamazsin, utanmaz herif !!!!!!!!!!!!!
rahatladimi sana emir verenler acaba ?

Sercan Kandemir
03-22-2008, 15:46
icim yaniyor ya bunlara baka baka cok yazik oldu. Artik fazla sey denilmez buna positif düsünceler negatfe döndü iyicene......

Sercan Kandemir
03-22-2008, 15:46
http://www.sakaryagazetesi.com.tr/fotolar/15022007hakan-sivriservi.jpg

umarim aksam basini yastiga koydugunda yatamazsin, utanmaz herif !!!!!!!!!!!!!
rahatladimi sana emir verenler acaba ?

ne kadar para aldigini ögrenmek isterdim.....:@

Ezel Özsipici
03-22-2008, 15:55
allahhh saana öle bi acı versinde görr bu kadar insanınn kaLbine hancer saplamakk:'(ne demekkkk:'(

Adnan Direnç
03-22-2008, 16:11
ertuğrul sağlam bu hakem kadar hatta daha fazla sabote etmiştir...

yeter artık 4 senedir demirören de çektiğimiz haftaya feneri yenriz bi 4 sene daha başımızda kalır...

bazılaırnın keyifleri gıcır tabe ses seda yok...

Sercan Kandemir
03-22-2008, 17:10
ertuğrul sağlam bu hakem kadar hatta daha fazla sabote etmiştir...

yeter artık 4 senedir demirören de çektiğimiz haftaya feneri yenriz bi 4 sene daha başımızda kalır...

bazılaırnın keyifleri gıcır tabe ses seda yok...

demirören mafia babasi istedigi kadar baskanlik koltugunda oturur secimlerde de karsi tarafa rüsvet verir oylarida satin alir bu kadar basit......... serefsiz yönetim,serefsiz teknik heyeti,serefsiz hakem,serefsiz FENERASYON!!!!!!

Şule Artarlar
03-22-2008, 17:25
Sanırım fazla cümle yok buraya yazılacak yazık oldu çok yazık!!!!

Barış Aygün
03-22-2008, 17:54
arkadaslar hakemın tek hatası boboyu atmaktı normal kurallar cercevesınde rakıp ılk once boboya sarılıyor bobo bırkez kurtulmaya calısıyor bunu gorup engel olmuyorsun ıkıncıde rakıbın ne sıddette sarıldıgı acık ve net ortada varsa bı sorun orda calıcaksın dudugu ama maksadı farklı oldugu ıcın elıne gecen fırsatı ıyı degerlendırdı boboyu attı en krıtık haftada...onun dısında bızım hocamızın yapptıgı bobo kırmıızı kart gormus 85e kadar nobre gıbı bırı tek forvet oynuyor nobre dribling yapma kapasıtesıne sahıp olmayan bır forvet neyı beklıyorsun koy holoskoyu forvete cek serdarı sag acıga cıkar nobreyı al rıcardınhoyu bu kadr mantıksız ve kor olamaz BEŞİKTAŞIN HOCASI....

Adnan Direnç
03-22-2008, 18:44
Beşiktaşın hocası Fetonun öğrencisi...

yazıkları olsun kimlerin elne düştük... bu adam şampiyon yapsa ne olur bizi stajer dahaaa bu kafa ilede bize bir tek faydası olur demiröreniiinn gidişie belki etki eder

hani abilerimiz isterse tabi

Gökhan Özsoy
03-22-2008, 21:53
bu hocayla ancak ümitlenip kalırız biz arkADAŞLAR....

sivası feneri düşünürken sen git istanbul belediyeye yenil.... olmaz elimizdeki fırsatı değerlendiremedik.. bu maçı kazansak haftaya feneri yendikmi şampiyon olamamamız imkansızdı ama şimdi şampiyonluk zor haftaya daha büyük baskı olucak takımın üzerinde...

Mehmet Erhan
03-23-2008, 04:46
öncelikle hiç bir büyük takıma yenilmeyen ist.bld.yi tebrik etmek lazım...hakettiler ve kazandılar...maça gelince her şey çok güzel başladı,taraftar desteği,şampiyonluk havası vs...ama maçın sonucunda yine umutlanıp hüzünlendik...böylesini hiç beklemezdim... aslında bunda etkenlerden birinin her ne kadar o pozisyonda hatalı kişi hakem bile olsa takıma çok önemli 2 maç öncesi ihanet eden bobo olduğu da bir gerçek...oyundan atılması tüm planları alt üst etti...bu kadar sorumsuzluk olmaz...yazık...bunun dışında ekstra bi şeyler yapıp maçı çevirebilecek hiç bi futbolcu veya hareket göremedik...üstüne üstlük bi dolu defans hatası ile maçı elimizle rakibe teslim ettik...böyle defans olmaz...olmamalı...şampiyon olacaksan biraz daha dikkatli olacaksın...neyse fazla da uzatmayalım...artık şampiyon olmak istiyorsak önümüzdeki 7 engeli de galibiyetle aşmalıyız...beraberlik lüksümüz bile kalmadı... maça şartlanarak çıkmış olan hakemleri ise esefle ve şiddetle kınıyorum...yazıklar olsun...

Bülent Girgin
03-23-2008, 05:52
maalesef sampiyonluk yine BASKA BAHARLARA kaldi :( bu yönetimle, bu teknik kadroyla olmayacak, umarim uefaya gitmeyi basarirlar, eger onuda basaramazlarsa zeten çok olan borç dahada çogalir ve gerçekten öyle olursa ben sonunu düsünmek bile istemiyorum :(

Aykut Parmaksız
03-23-2008, 06:01
bazı yorumları görunce gercekten o kadar cok uzuluyorumkı yok fetonun ogrencısıymıs bılmem ne falan mıs..her ne olursa olsun ertugrul hoca Beşiktaş'ın hocası.Bu tarz kelamlar etmek ayıptır.terbıyesızlıktır.Beşiktaşlılıga yakışmaz.bir mac kaybettık takıma denmemıs kalmamıs.Yazık gercekten yazık.İBB oynadı kazandı adamlara helal olsun.Kelle almaya meraklı ne cok ınsan var.
Yorumları gorunce anladımkı ben Beşiktaşlılıgı bılmıyorum herhalde.
Neyse haftaya fener macını alınca sampıyon Beşiktaşım ne istersen iste benden deriz nasılsa ya.
Aynen böyle devam

Bülent Girgin
03-23-2008, 06:13
bazı yorumları görunce gercekten o kadar cok uzuluyorumkı yok fetonun ogrencısıymıs bılmem ne falan mıs..her ne olursa olsun ertugrul hoca Beşiktaş'ın hocası.Bu tarz kelamlar etmek ayıptır.terbıyesızlıktır.Beşiktaşlılıga yakışmaz.bir mac kaybettık takıma denmemıs kalmamıs.Yazık gercekten yazık.İBB oynadı kazandı adamlara helal olsun.Kelle almaya meraklı ne cok ınsan var.
Neyse haftaya fener macını alınca sampıyon Beşiktaşım ne istersen iste benden deriz nasılsa ya.
Aynen böyle devam

besiktas ertugrula 10 numara büyük geldi, kaldiramiyor besiktasi ! eziliyor BESIKTAS ADI altinda. bunlar benim bugünkü görüsüm degil, ben 6-7 aydir yaziyorum bunlari, ertugrul gitsin malatyayi,antalyayi, trabzonu çalistirsin çünkü oralarda ligi 3 veya 4. bitirince basarili oluyorsun ama bunlar Besiktas için geçerli degil.oyunu okumasini bilmeyen bir stajyer-antrenörümüz var ve onunla basari biraz zor gelir.

Adnan Direnç
03-23-2008, 06:20
Aynen böyle devam

birader sana tek bir kelime ile cavap veriyorum iyi oku ve yorumla...

"SANANE"

Adnan Direnç
03-23-2008, 06:23
4 senedir feneri yenmiyormuyuzz 4 senedir takım kötüü her kötü gidişimizde fener galibiyet alıyoruz sus pus oluyoruz...

beni bilen biliyor cinconları yendiğimizde de söyledim bu takım şampiyon olamaz olmamalııı demirörenın gitmesi iin olmamalı...

yazıklar olsun o çarşıya sebayı-bilgiliyi harcadılar 4 senedir demirörene ses çıkarmıyorlar NEDEN istikrarmış pehhhhhhh !

İstikrar Ekonomide Olur...

Arda Hatipoğlu
03-23-2008, 06:42
Aynen böyle devam

bi şey solemessin dıkkatımı cekdi bu tarz seyler solemek ayıptır,terbıyesızlıkdır dıye herkesin yorumuna saygı gösterelim lutfen,isteyen istedgı sekılde elıstırısını yapar uygun olmayan kelımeler kullanılırsa yonetım geregını yapar zaten..bende fatıh terım için soluyorum aynısını fetuhlahcı i.ne

Aykut Parmaksız
03-23-2008, 06:47
@ Adnan Direnç

keske sende yazdıgımı ıyı okuyup yorumlasaydın keske.ben ertugrulu hocayı elestırmemı dıyorum. elestır ama mantıklı olsun yok fetocuymus.ondanda SANANE o zaman arkadasım.Ben dıyormuyum yonetım kalsın. yazdıgımı anlamıorsun.Benım tek elestırım adamın ne oldugundan bahsetmısın.takımı oynattıgı futbolu elestır ama futboldan bahset olsun.ki farkındaysan oncekı sayfalardakı yonetım takım hakkındakı yorumlara yazdıgım mesajda hıc bır tepkı yoktur.Zaten yazdıgım yorumda yonetımı antrenoru savunan tek bı yorum yoktur.Tek savundugum Beşiktaşlılık degerlerıdır.
@Bülent Girgin

Abi zaten senın yorumlarına bır elestırı getırmedim.sadece Adnan arkadasımın yorumunaydı elestırım.dedıklerıne sonuna kadar bende katılıyorum.Ki yazdıgım mesajdada ertugrul hocayı tek savunma nedenım şuanda Beşiktaşın hocası adama tutupta ozelıyle ılgılı yorum yapılmasıydı.

Aykut Parmaksız
03-23-2008, 06:53
bi şey solemessin dıkkatımı cekdi bu tarz seyler solemek ayıptır,terbıyesızlıkdır dıye herkesin yorumuna saygı gösterelim lutfen,isteyen istedgı sekılde elıstırısını yapar uygun olmayan kelımeler kullanılırsa yonetım geregını yapar zaten..bende fatıh terım için soluyorum aynısını fetuhlahcı i.ne

fatostan fetodan banane.onlarda ayrı bır bolucu.bende onların Anti Quote.
Beşiktaştan gerisi traş

Sercan Kandemir
03-23-2008, 07:16
arkadaslar hakemın tek hatası boboyu atmaktı normal kurallar cercevesınde rakıp ılk once boboya sarılıyor bobo bırkez kurtulmaya calısıyor bunu gorup engel olmuyorsun ıkıncıde rakıbın ne sıddette sarıldıgı acık ve net ortada varsa bı sorun orda calıcaksın dudugu ama maksadı farklı oldugu ıcın elıne gecen fırsatı ıyı degerlendırdı boboyu attı en krıtık haftada...onun dısında bızım hocamızın yapptıgı bobo kırmıızı kart gormus 85e kadar nobre gıbı bırı tek forvet oynuyor nobre dribling yapma kapasıtesıne sahıp olmayan bır forvet neyı beklıyorsun koy holoskoyu forvete cek serdarı sag acıga cıkar nobreyı al rıcardınhoyu bu kadr mantıksız ve kor olamaz BEŞİKTAŞIN HOCASI....

tjikuzuyuda atmali lagzimdi. Artik tek bir laf kaldi agzimda.SERRRREEEEFFFFSSIIIZZZZZ!!!!!!!!!!!

Nihal Aslan
03-24-2008, 06:26
pehhhhhh ne bu takımdan ne basımızdakılerden hıcbırsey olmaz sampıyonda olsalar bu soyledıgım aynı kalacak yetti artık:@rıco nunda problemlerı varmıs terbıyesızlık yapıormus daha takım olmayı arkadas olmayı bırbırlerıne saygı gostermeyı bılmıorlar işmi şimdi bu yaptıkları hakeme hıcbırsey demem ts macındada yanlıs bır karar verıldı olabılıor adam olsalardıda bırazdaha asılsalardı saldırsalardı öyle suspus olup bır koseye cekılmekle mac alınmıor butun sezon gormedılermı bunu ......