Orijinalini görmek için tıklayınız : 27-Matteo Ferrari
Barış Kahraman
07-01-2009, 11:48
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/18_260384_01FAN9FERRARI-C-B423.jpg
Matteo Ferrari, (d. 5 Aralık 1979 Aflou, Cezayir), İtalyan savunma oyuncusu.
Kariyerine S.P.A.L takımında başlayan Ferrari, İtalya'nın büyük klüplerinden Internazionale, Parma ve Roma forması giymiştir. Kariyerinin tek yurtdışı deneyimini Everton formasıyla yaşayan Ferrari, 1 Temmuz 2009 tarihinde Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır.[1]
Parma'da 65 maçta 3 gol atan oyuncu, 2004 yılında Roma'ya transfer oldu. Burada 78 maçta forma giyerken, 2 gol kaydetti. Daha sonra 2005 yılında Everton'a kiralık giden oyuncu, 8 maçta boy gösterdi. Genoa'nın 2008'de Roma'dan oyuncunun bonservisini alması ile Genoa'da top koşturmaya başlayan Ferrari, 32 maçta forma giydi.
Ferit Şimşek
07-01-2009, 12:36
Hayırlı olsun.
Gökhan Özsoy
07-01-2009, 21:43
keşke metzelder alınsaydı ama hayırlı olsun ferraride umarız aradığımız stoper budur..
Özge Kayhan
07-02-2009, 00:00
Rari Rari Ferrari :D
Hayırlı olsun.
Ayşegül Alparslan
07-18-2009, 11:43
Beşiktaş’a geldiği günden beri özel hayatıyla Türk ve İtalyan basınında yer alan Mateo Ferrari’nin, evlat hasreti çektiği öğrenildi.
İtalyan magazin dergilerinde sevgilisi Aida Yespica ile ayrıldıkları yönünde haberler çıkan siyah-beyazlı oyuncunun 7 aylık oğlu Aron’u çok özlediği bildirildi. Beşiktaş yönetimine de bu konudaki hassasiyeti söyleyen Ferarri’in, Venezuella’da bulunan nişanlısı Aida ve oğlu Aron’u 2-3 ay içinde Türkiye’ye getirteceği bildirildi.
nerden aldılar bu adamı daha gelir gelmez sorun olmaya başladı yok sevgilim yok oğlum
Bülent Girgin
07-18-2009, 16:10
Beşiktaş’a geldiği günden beri özel hayatıyla Türk ve İtalyan basınında yer alan Mateo Ferrari’nin, evlat hasreti çektiği öğrenildi.
İtalyan magazin dergilerinde sevgilisi Aida Yespica ile ayrıldıkları yönünde haberler çıkan siyah-beyazlı oyuncunun 7 aylık oğlu Aron’u çok özlediği bildirildi. Beşiktaş yönetimine de bu konudaki hassasiyeti söyleyen Ferarri’in, Venezuella’da bulunan nişanlısı Aida ve oğlu Aron’u 2-3 ay içinde Türkiye’ye getirteceği bildirildi.
nerden aldılar bu adamı daha gelir gelmez sorun olmaya başladı yok sevgilim yok oğlum
aklimda kaldigi kadariyla Genoa dan aldik bu adami :D
Ayşegül Alparslan
07-20-2009, 18:06
nereden demedim nerden dedim :)
Kıyasettin Tasar
07-20-2009, 22:23
haydaa Bismillah,adam daha oynamadan sorun yarattı diyorsun :D
sen yine kızıcaksın ama ben yine aynı örneği vericem,delgado örneği :D bu takımda delgadoya verilen müsamadan sonra bu sorunlar çekirdek gibi geliyor :D
Ezel Özsipici
07-30-2009, 11:16
Ferrari ikiye böldü
Beşiktaş'ın İtalyan yıldızı Ferrari'nin menajeri Roggi'nin açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Roggi, tecrübeli futbolcunun transferinde baştan sona yanında olduğunu ifade ederken; yönetici Berk ile kondisyoner Marrone'nin ise kendisini birçok konuda zor durumda bıraktığını iddia etti.
Özge Kayhan
08-17-2009, 22:15
Ferrari çok güzel bir performans sergiledi Antalyaspor maçında, görevini çok iyi bir şekilde yapıyor..
Uğur Şimşek
08-17-2009, 23:30
evt çok güzel oynadı fakat beni korkutuyo heran bi hata yapacak gibi oynuyo:S
Ertürk Yıldırım
09-05-2009, 08:37
kesinlikle cok iyi hava toplarının hiçbirini vermedi şuana kadar
Özge Kayhan
09-05-2009, 08:51
Ferrari yapılan en iyi transferlerden biri.
Merve Beşkardeş
09-06-2009, 01:07
ilk 2 maçta çok tutuktu,zamanla açıldı (darısı nihatın başına :D)
inşallah böyle oynamaya devam eder.
Erkan Korkmaz
09-06-2009, 02:07
Catania maçı hariçhava topu kaptırmadı iyi transfer dahada iyi olucak bence.
Onur Aksu
09-06-2009, 07:18
Yanında bir Ronaldo olsa şampiyonluk garanti olurdu :)
Ertürk Yıldırım
09-06-2009, 08:07
Yanında bir Ronaldo olsa şampiyonluk garanti olurdu :)
Sivokta iyi adam...Sivokla Ferrari iyi anlaşıyo..Sonradan açılacagız biz..bu cinconla fbyi çok şişirdiler..
Ertürk Yıldırım
09-09-2009, 14:44
Ne opel mercedes,nede lamborgini seviyoruz seni Mateo Ferariii :D
Serdar Orhan
09-16-2009, 18:00
bence ferrari sivokla çok iyi uyum sağladı
Barış Kahraman
09-20-2009, 00:21
kayserispor maçı; bu maçtan itibaren gözüken o ki takım da tek oturan yeni transferimiz ferrari.. Bundan başka hiç bir yeni futbolcu top oynayamıyor!. Ferrari defansta güven veriyor..
Ertürk Yıldırım
09-20-2009, 10:30
ferrari gibi adam alsalar daha ne herif yüregini koyarak oynuyo valla...
Ertürk Yıldırım
09-20-2009, 17:22
ibrahim kaşın topici kapalı buraya yazıyım dedim böyle aptal beyinsiz bi adam olmaz ama bu yönetimin allah belasını versin beleşe yolladıkları adamı para verip kiralıyolar bu macta cıldırttı cıldırttı bir oyuncu koskoca 90 dakika boyunca olumlu bir hareket yapmazmı ya...
Serdar Köse
09-21-2009, 23:41
kayserispor maçı; bu maçtan itibaren gözüken o ki takım da tek oturan yeni transferimiz ferrari.. Bundan başka hiç bir yeni futbolcu top oynayamıyor!. Ferrari defansta güven veriyor..
evet Barış abi bende senle aynı kanaatteyim tek iş yapan transferimiz görütüsünde şuan biri takıma uyamamış biri gençmiş biri yakında alışırmış vb. adam alışana kadar lig bitcek zaten gerçi bizim oyuncular daha lige başlamadılar ya
Barış Kahraman
10-08-2009, 03:51
http://www.kartalpencesi.com/wp-content/uploads/ferrari1.jpg
Ferrari Barcelona'da
Beşiktaş'ın İtalyan futbolcusu Matteo Ferrari, daha önce fıtık ameliyatı olduğu bölgedeki ağrılar nedeniyle dün Barcelona'ya gitti.
Beşiktaş kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Mete Düren, Ferrari’nin eski bir fıtık ameliyatının bulunduğunu ve o bölgede zaman zaman ağrılarının olduğunu belirterek, İtalyan futbolcunun Barcelona’da, Delgado’yu ameliyat eden doktor tarafından kontrolden geçirileceğini söyledi.
Mustafa Balcılar
10-08-2009, 08:22
hersene bir tane transfer tuturabiliyoruz. gerisi balon.
Barış Kahraman
10-17-2009, 23:37
@kasımpaşa maçı:
Ferrari yine iyi mücadele etti.. kırmızı kart görmesi çok kötü oldu, sivokta cezalı duruma düştü.. ernst'te yok.. eskişehir maçında toraman kaş defansta oynar ortasahada sıkıntı çekeriz gibi geliyor..
Mustafa Balcılar
10-19-2009, 10:38
valla eskişerhim maçında defansı düşünemiyorum. Allahtan yula yok.
Yılmaz Özgüller
10-19-2009, 12:17
enazından toromanın dönmesi biraz tahatlatır ama eskişehir maçı sıkıntılı geçecek,ya bu hakemler nasıl insan be gs ts maçında aynı pozisyonun daha ağarını vermediler bize bide kırmızı kart,şu halimizle bile uğraşıyorlar çok büyük takımız çok ölümüzden bile korkuyorlar
Ertürk Yıldırım
10-19-2009, 12:30
aynen dünkü macta ayhanmıydı neydi indirdi adamı aynı pozisyon + daha sertti ama ibne hakemler iste
Mustafa Balcılar
10-19-2009, 12:31
yani poazisyon omuzomuzaydı güçlü olan ayakta kaldı kırmızıyı yedi. ilginç.
Yılmaz Özgüller
10-19-2009, 12:34
mehmet sap mı ne daha serti bak ardayıda atmadılar ligde denge olsun diye uğraşıyorlar 2takım arasında biz yokuz ama arada
Mert Komitgan
10-20-2009, 10:30
Gölgesinden Bile Korkuyor Kasımpaşa Maçında Verilen Pozisyonlara Bakın Biraz Pozisyonları Değerlendirebilme Kabiliyetleri Olsaydı İnönü'den Mağlup Çıkan Taraf Biz Olabilirdik!
Ferit Şimşek
10-20-2009, 15:21
Rakip oyuncuya zamanında tekte basma yetisinin bu yaşdaki bir futbolcuda çoktan kazanılması gereken temel bir savunma bilgisi olması gerekirdi..
Ferrari gibi çok donanımlı fakat "birebirde kolay geçilen" ve tek kötü özelliği bu olan bir kişinin "rakibi karşısına almasını " çok tezat buluyorum..Ve çokta gereksiz..
Her defasında geçilmesinin ve her defasında kalemizde gol pozisyonu verilmesinin sebebidir,ileride de giderilemezse bu sıkıntı sorun yaratacaktır..
Bu giderilmesi gereken bir tek ve önemli eksikliğidir ..!
Mustafa Balcılar
10-20-2009, 15:27
Onun açığınıda başkası kapaması lazım. Ferrari bence sivoktan da zapo danda daha iyi. Ozaman yanına 1 e 1 de geçilmesi zor biriyle eşleştirmeli. Sivok deyil.
Ferit Şimşek
10-20-2009, 15:53
İyi diyosun güzel diyosunda arkadaş her pozisyonda ferrarinin yanına veya arkasına yardıma bir adam gelirse ,yardıma gelen adamların görevini kim yapacak..
Ferrari çok donalımlı bir futbolcu demişim bir önceki mesajımda fark etmişsindir ..
Ferrari ceza sahamız içinde emniyet sübabı yeri geliyo çıkmayan en son topu o çıkarıyo,kafa toplarında rakibe karşı ezici bir üstünlüğü var,iyide top kullanıyo eyv..
Ama bire birde zayıf buda görünen köy kadar bariz ve ortada!
Mustafa Balcılar
10-20-2009, 16:05
hepsi olsa italyada kalırdı. oynadığı takımlar ortada ve oynadığı takımlarda istikrarı yakalıyamamış. zagoda ranaldoyla iyi ikiliydi ama top geçirmeyen zago bazen rakibi geçirmemk için yaka paça indiriyordu. buda penltı ve sarı kırmızı kartların çok olmasına sebeb oluyordu. ben gene diyorum; her nekadar denizli gökhan gitti oyun planım değişti ferrariyi almak zorunda kaldık desede ferrari gökhandanda sivokdanda zapodanda on gömlek üstün. gordonu seriçi hiç saymıyorum.
Özge Kayhan
10-22-2009, 16:45
Yine mükemmeldin, helal olsun!
Ayşegül Alparslan
10-22-2009, 17:01
dün akşam sahanın en iyisiydi ama yakında isyan eder savunmadaki bütün yük onun üstünde nerdeyse
Ertürk Yıldırım
10-22-2009, 17:45
macın yıldızıydıı..
Emrah Güler
10-24-2009, 15:17
mustafa denizlinin bi açıklaması vardı gökhan zanın gitmesini beklemiyorduk o gidince ferrariyi almak zorunda kaldık diye. gökhanın gidişine zaten sevinmiştim, yerine gelen ferrarinin performansını görünce kendisine teşekkür etmek istiyorum. iyi ki almışız ferrariyi.
Bahadır Karaçanta
10-30-2009, 13:52
zago,ronaldo dan sonra gelen en iyi stoper kesinlikle.
Doğan Aydoğan
10-31-2009, 14:38
zago,ronaldo dan sonra gelen en iyi stoper kesinlikle.
katılıyorum sana
Barış Kahraman
11-04-2009, 00:45
Wolfsburg maçı için;
Yine canla başka mücadele etti.. ferrari ve sivok ta olmasa bu sene Beşiktaş ne yapabilirdiki? adam çok profosyonel 3tane gol yesek bile hatasız denilebilecek kadar güzel oynadı.. en azından formanın hakkını verdi sahada gezmedi!.
Yılmaz Özgüller
11-04-2009, 14:13
Wolfsburg maçı için;
Yine canla başka mücadele etti.. ferrari ve sivok ta olmasa bu sene Beşiktaş ne yapabilirdiki? adam çok profosyonel 3tane gol yesek bile hatasız denilebilecek kadar güzel oynadı.. en azından formanın hakkını verdi sahada gezmedi!.
bizim ruhsuzlar bunların bu şekilde oynamasından hiç utanmıyormu acaba merak ediyorum
Özge Kayhan
11-04-2009, 15:44
Yine Mükemmeldin.
Barış Kahraman
11-25-2009, 23:07
italyan ayğırı!. mancester maçında da her zamanki olduğu gibi mükemmeldi!. helal sana ferrari!. benzinin hiç bitmesin :)
Serdar Köse
11-25-2009, 23:39
vallahi helal olsun 3 şut çektilerse 2si ferraride cansiperane atlıyor her topa.. hayretler içerisinde düşünüyorum bu yönetim ferrariyi nasıl buldu diye :)
Ertürk Yıldırım
11-25-2009, 23:44
ulan demirören :D en iyi işin bu adam...
Mustafa Balcılar
11-26-2009, 08:23
bu kadar iyi çıkacağını o bile tahmin edemezdi. ama tüpçü kalırsa bu herifi para için satar aha bak buraya yazıyorum. tabatanın parasını çıkarmak için satar bu adamı.
Serdar Köse
11-26-2009, 13:33
tabatanın parasını çıkarmak için değil de Beşiktaşa yararı olduğu için satar o
Ferit Şimşek
11-26-2009, 16:20
Manchester United: 0 BEŞİKTAŞIMIZ :1..
Ferrari Kusursuz oynadı..
Helal Olsun..!
Mehmet Ak
11-30-2009, 21:30
Ferrari yi çok begeniyorum ama bence yani kendi şahsıma keşke diyorumda zamanında Boumsongu kabul etseydik .. ferrari 30 yaşında sonuçta..
Yılmaz Özgüller
12-01-2009, 11:45
Ferrari yi çok begeniyorum ama bence yani kendi şahsıma keşke diyorumda zamanında Boumsongu kabul etseydik .. ferrari 30 yaşında sonuçta..
bi kızılderili sözü vardır elde olan elde olmayandan iyidir diye,bu boumsong ne ya porselen takımımı
Mustafa Balcılar
12-01-2009, 12:43
bi kızılderili sözü vardır elde olan elde olmayandan iyidir diye,bu boumsong ne ya porselen takımımı
haha yılmaz formundasın :kisne:
Yılmaz Özgüller
12-01-2009, 12:47
haha yılmaz formundasın :kisne:
nasıl olmayalım kardeşim 2kere bayram yaptık,renkli günler bitti yaşasın siyah beyaz ölüm yaşam
Mustafa Balcılar
12-01-2009, 12:51
geçen sezonki film tekrar gösterime girdi.
Yılmaz Özgüller
12-01-2009, 12:56
harbiden ha, hababam sınıfı gibi izle izle dur
Erdem Ürkündağ
12-01-2009, 15:06
defansa cuk oturdu bu adam yaa
Murat Serkan Kaya
12-13-2009, 01:07
masseratisiyle havasını atmış :D
adi basın kötü işlerine alet etti ne yazikki :@
Can Dönmez
12-15-2009, 14:27
italyan aygırı :D
Mehmet Ak
12-19-2009, 21:43
Genoa dan aldik. iyi yaptık
Mustafa Balcılar
02-02-2010, 13:37
http://www.sporx.com/_img/pageskin/bjk_yeni1.jpg
tuğba ekinci üzerindeki başarılarını futbolundada göstermesi temennisiyle...
;)
Mehmet Ak
02-05-2010, 19:20
Şu Matteonun ilk mesajdaki resmini kaldırım. Asil formamızla bi fotosunu koysanız diyorum
örnek:
http://www.muvep.com/minefield/wp-content/uploads/2009/07/matteo_ferrari.jpg
http://www.itusozluk.com/gorseller/matteo+ferrari/106847
http://1.bp.blogspot.com/_7qAQyvJltn4/SwkYYu5rQVI/AAAAAAAAAp0/xrW_ZwUnPx0/s400/matteo+ferrari.bmp
http://www.itusozluk.com/img.php/528a8c520448ffdbc39f4daaaefb796c10385/matteo+ferrari
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/b/ba/Matteo_ferrari_bjk_2009.jpg
Ertürk Tekin
02-23-2010, 12:53
iyileşti ben gs maçında begendim uzun aradan sonra
Ertürk Yıldırım
03-16-2010, 14:01
bu ferrrari nasıl bir adam ya :)) müthiş süper harika kelimelerle anlatılmaz..adam geldi topladı savunmayı valla helal olsun herkes nereye gideceğini biliyoo ne yapacagını biliyo bu adam oldumu en cok üzüldügüm inönüdeki topaçlarla oynadıgımız maçta sakatlanıp çıkması ve topaçlara yenilmemiz...
Mehmet Ak
03-16-2010, 20:59
bu ferrrari nasıl bir adam ya :)) müthiş süper harika kelimelerle anlatılmaz..adam geldi topladı savunmayı valla helal olsun herkes nereye gideceğini biliyoo ne yapacagını biliyo bu adam oldumu en cok üzüldügüm inönüdeki topaçlarla oynadıgımız maçta sakatlanıp çıkması ve topaçlara yenilmemiz...
zaten zorumuza gidende o oldu. ama olsun her şampiyonluğun bi surprayzı vardır :)
Selami Güler
03-17-2010, 08:18
ferrari 'ye helal olsun birde orta saha saglam olsa bizleri kimse tutamaz
Barış Aygün
07-30-2010, 13:05
dün akşam gördük hepbirlikte sivok ferrari kadar kesici özelliği olan bir oyuncu değil...ferrari giderse bence çok büyük hata olur...
Barış Kahraman
08-22-2010, 02:33
@İ.B.B. Maçı; Hoca bunu istemeyince şaşırmıştım, geçen sene iyi oynuyordu, hala da kötü oyuncu değil, kaliteli bir oyuncu.. ancak şimdi hocanın neden istemediğini anladım, Schuster'in taktiğine göre bu oyuncu oynayamaz, takım çok ilerde oynadığı için rakipler kontra ile çıkmaya çalışıyor işte o zamanda ferrari çok yavaş kalıyor yediğimiz 1.golde gördük zaten..
Erhan Küçük
08-22-2010, 11:07
Biran önce defolması gerekenlerin başında..Futbolu için yorum yapılmaz çünkü öyle bir meziyeti yok..
Adınıda değiştirsin, Ferrari firması dava açarsa tazminatı karşılayamaz...
Barış Kahraman
08-22-2010, 12:20
Biran önce defolması gerekenlerin başında..Futbolu için yorum yapılmaz çünkü öyle bir meziyeti yok..
Adınıda değiştirsin, Ferrari firması dava açarsa tazminatı karşılayamaz...
abi niye öyle diyorsun? geçen sene oldukça iyiydi, hocanın taktiğine uymadı bu sene..
Erhan Küçük
08-22-2010, 12:23
Barış geçen sene ilk maçlar dediğin gibi iyiydi daha sonraları hiç form tutmadı hep geriye gitti.
Yeni sezon toparlanmıştır dedik ama nafile mal meydanda..
Barış Kahraman
08-22-2010, 12:26
abi başımızda lucescu olsa bu adam beşiktaşta ilah olur.. tam bir italyan futbolcusu, çakılı savunmanın futbolcusu, nasıl ibrahim üzülmez'den çıkıp messi olmasını bekleyemiyorsak bu adamında seri olmasını bekleyemeyiz.. bence iyi adam.. ama taktiğimize uymadı bu sene.
Erhan Küçük
08-22-2010, 12:35
Hadi bakalım Barış dediğin gibi olsun.. :ok:
Yalnız İbrahime laf söyleme,Messi,de kimmiş..:deli: :kisne:
Barış Aygün
08-22-2010, 13:38
abi başımızda lucescu olsa bu adam beşiktaşta ilah olur.. tam bir italyan futbolcusu, çakılı savunmanın futbolcusu, nasıl ibrahim üzülmez'den çıkıp messi olmasını bekleyemiyorsak bu adamında seri olmasını bekleyemeyiz.. bence iyi adam.. ama taktiğimize uymadı bu sene. abi bu adamın yanından erhanı uzak tutun bak neler oluyor birde admı küstürdü sezon başında saçma bir şekilde... Türkiye'de Ferrari gibi kesici adam var mı adam kayarak omuz omuza faul yapmadan rahatlıkla top alabiliyor... bu adamdan kardeşim topu al git pozisyona gir dersen gülerler adama..
Hidayet Koç
08-22-2010, 14:09
@İ.B.B. Maçı; Hoca bunu istemeyince şaşırmıştım, geçen sene iyi oynuyordu, hala da kötü oyuncu değil, kaliteli bir oyuncu.. ancak şimdi hocanın neden istemediğini anladım, Schuster'in taktiğine göre bu oyuncu oynayamaz, takım çok ilerde oynadığı için rakipler kontra ile çıkmaya çalışıyor işte o zamanda ferrari çok yavaş kalıyor yediğimiz 1.golde gördük zaten..
+1903.. İmza...
Caner Cem Yaman
08-22-2010, 14:18
defansif oyun kurgusuyala oynandığı zaman bu adam çok iyi... ofansa dönük oyun sisteminde yavaş kalıo ben olsam böyle bi adamı ne our ne olamz diye elimde tutarım.. Geçen yılki sistemde görevini en iyi yapan oyunculardan biriydi...
Emre Güneş
08-22-2010, 17:00
Yavaaaşşşşşşş adam yaa
Hidayet Koç
09-24-2010, 09:48
Beşiktaş için Schalke'yi reddetti
Beşiktaş'ın başarılı savunma oyuncusu Matteo Ferrari siyah-beyazlı takım için Alman kulübünü reddetti.
Beşiktaş için Schalke'yi reddetti Beşiktaş'ın İtalyan defans oyuncusu Matteo Ferrari'nin, sezon başında Schalke 04 Kulübü'nden gelen transfer teklifini reddettiği ortaya çıktı.
2009 yılında, 4.5 milyon Euro bonservis ücreti ve yıllık 2.5 milyon Euro karşılığında Genoa'dan alınan Ferrari, Beşiktaş'tan gönderilmesi gündeme gelince Avrupa'dan birçok kulüp bu oyuncuyla ilgilenmeye başladı. En ciddi teklif de Alman devi Schalke 04'ten geldi. Schalke'nin yetki verdiği menajerler İstanbul'a gelerek İtalyan futbolcu ve Beşiktaş yöneticileriyle görüştü. Ancak Ferrari, İstanbul'da mutlu olduğunu ve Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşamadan bir yere gitmek istemediğini bildirerek teklifi reddetti.
İtalyan savunmacı, konuyla ilgili olarak, “Beşiktaş'ı çok seviyorum. Türkiye'nin her şeyine alıştım. Burada şampiyonluk yaşamadan ayrılmayı düşünmüyorum” dedi. Ferrari, Schalke 04'ün bonservisi için 4 milyon Euro önerdiğini sözlerine ekledi.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.