Orijinalini görmek için tıklayınız : 5-Gökhan Zan
Barış Kahraman
08-30-2007, 15:30
http://www.goal.com/resultsimg/4505.jpg
Gökhan Zan (doğum 7 Eylül 1981, Antakya), Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde oynayan Türk futbolcu.
Beşiktaş'a Çanakkale Dardanelspor'dan transfer olan Gökhan Zan, takımdaki ilk senesinde kendini gösterememiş ve tecrübe kazanmak üzere Gaziantepspor'a kiralanmıştır. 2005/2006 sezonu başında Beşiktaş'a dönerek kadroya girmeyi başarmıştır.
İri ve güçlü fiziği ile öne çıkan defans oyuncusu, hava toplarındaki hakimiyeti ile tanınmakta ve bunun yanı sıra toplara sert vuruşlar yapabilmektedir. Sık sık sakatlık sorunlarıyla boğuşan futbolcu, A Milli Takım'ın da değişmez oyuncularından biridir.
Kendisi Beşiktaş JK ile sözleşme uzatmayı çok istesede ücrette anlaşılamamakya Sinan Engin ve Yönetim oyuncuyu zorlamakta ve yakın tarihte imzayı attırma çabasındadır.
Ertuğrul Sağlam ve Yıldırım Demirören'in resmi kararıyla sözleşmesi uzatılmayacaktır.Karar Sinan Engin'in girişimiyle değiştirilmiş ve yıllığı 1.5 mil € dan sözleşme imzalanmıştır.
Barış Aygün
09-08-2007, 14:06
defansımızın bel kemıgısın toramanla..sevıyoruz senı...osfayt taktıklerıne dıkkat et ;)
Gökhan Özsoy
09-10-2007, 00:02
çok ii bir oyuncu toromanlada ii anlaşıo ama çok sakatlanıyo bence kendine biraz daha dikkat etmesi lazım..:)
Mehmet Sümbül
11-29-2007, 21:45
abi bizim memleketten hataylı
Şule Artarlar
11-29-2007, 21:47
sakatlanmasa ikide bir süper olucak da işte...
Bülent Girgin
11-29-2007, 22:00
bakiden formayi biraz zor alir artik gökhan
çoğu zaman hırsına yenip düşmesine rahmen abaşarılı ve mücadeleci bir futbolcu
çarşı_1903me
12-02-2007, 01:33
gökhan zan pek iyi değil bence bakiye güvenmeye başladım ama topu alarak ortasahada pas vermek yerine topu süre süre rakibe vermesi yokmu beni sinir ediyor
Barış Kahraman
12-02-2007, 01:37
şu sakatlıkları olmasa............
Barış Aygün
12-02-2007, 10:26
camdan adam gokhan zan :D kendıne bak bıraz kardesım....
Mehmet Erhan
12-02-2007, 11:47
adamın geçen yıl bir omzu çıktı sonra nedense daha iflah olamadı...omuz çıkması ayağamı vurdu nedir...hep sakat, hep sakat...böyle devam ederse sezon sonu göndersinler... :(
Barış Kahraman
01-10-2008, 21:01
trt 2.lig maçlarını verirken gökhan dardaneldeydi o zaman hasta olmuştum top oynayışına Beşiktaşa geldiğine çok sevinmiştim kiralık gitti sonra gönderilmesi düşünüldü ama o kendini gösterdi ve değişilmezlerimizden oldu.. ama şimdi bitmek bilmeyen sakatlıklar yüzünden gönderilmesi gündemde.. umarım şu sakatlık illetinden kurtulur..
Erkan Korkmaz
01-10-2008, 21:46
Omuzundaki çıkık kronikleşti adeta dokunsan yerinden çıkıyor yazık adama...
Barış Kahraman
01-10-2008, 21:59
zaten öyle oluyor :) bir çıkık kolay kolay düzelmiyor :) benimde sağ dizim öyleydi 2-3ayda 1çıkıyodu.. sonrasında zaten genç yaşta jubile yaptım :)
Gökhan Beşiktaşta kalmalı..
Erkan Korkmaz
01-10-2008, 22:00
zaten öyle oluyor :) bir çıkık kolay kolay düzelmiyor :) benimde sağ dizim öyleydi 2-3ayda 1çıkıyodu.. sonrasında zaten genç yaşta jubile yaptım :)
Gökhan Beşiktaşta kalmalı..
Desene Türkiye pelesini çok erken kaybetmiş :D
Şule Artarlar
01-10-2008, 22:35
gökhan zan tamam iyileşsin de gene sakatlancak ne faydası olucak ozaman tekrar..
Erkan Korkmaz
01-10-2008, 23:40
Bu sakatlık meselesi çözülmeden sürekli randıman alınamıyor maalesef...
Bülent Girgin
01-11-2008, 07:55
ya bizim böyle bir futbolcumuzdami vardi? ben gerçekten unutmustum :( aslinda korayi göndereceklerine bunu gönderselerdi daha iyi olurdu, adam hersene 3-4 ay sakat :(
Güvenç Küçük
01-11-2008, 09:59
siz patron olsanız çalışanınız işe 2 gün gelse 2 gün gelmese ne yaparsınız ? bence gökhan zanı en kısa zamanda göndermeliyiz bize gökhan zan dan hayır gelmez
Barış Kahraman
01-26-2008, 22:24
gökhan zan ın ne kadar yararı oldugu şimdi daha çok belli oluyor.. i.toramanla çok iyiydiler.. şu sürekli sakatlıkları olmasa süper olcak..
Mehmet Erhan
01-27-2008, 10:29
kayserispor maçında başlıyor göreve nihayet... :) haydi hayırlısı bakalım...inşallah yine üzmez bizi sakatlıklarıyla...
Emre Dikdoğmus
02-03-2008, 15:30
yhaaa bu adamı sewiorumama cam adam gibi hemen de sakatlanıo
Sercan Kandemir
02-03-2008, 16:08
zan türkiyenin en iyi savunma oyuncusu oldu artik. Fizik gücünü cok iyi kullaniyor ucak gibi havaya ucuyor ve kafayi gömüyor. ama bu sakatlardan bir an önce kurtulsa cok iyi olacak....
Anıl Mungan
02-18-2008, 17:41
keşke zamanında satsaydık berabat oynuyor daha doğrusu oynamıyor adam rüzgar esse sakatlanıyor
Mehmet Erhan
02-18-2008, 18:10
her maç bi darbe alacak da sakatlanacak diye strese girmek istemiyorum...sezon sonu gitsin bence...
Barış Aygün
02-18-2008, 18:19
her maç bi darbe alacak da sakatlanacak diye strese girmek istemiyorum...sezon sonu gitsin bence...
avrupaya 5mılyona satarız ;)
Mehmet Erhan
02-18-2008, 18:24
avrupaya 5mılyona satarız ;)
sözleşmesi bitiyor ve yenilemezse bırak 5 milyonu 5 kuruşa satamayız...bedavaya uçar gider...
Barış Aygün
02-18-2008, 18:34
sözleşmesi bitiyor ve yenilemezse bırak 5 milyonu 5 kuruşa satamayız...bedavaya uçar gider... yonetım o kadar becerıksız degıldır herhalde....yaparlar sozlesme...
Gökhan Özsoy
02-18-2008, 18:39
sezon sonuna kadar toraman yada gordonla 2li oynasın baride sezon sonu elimizden çıkaralım.. umarım iyi maçlar gecirirde satabiliriz..
Mehmet Erhan
02-26-2008, 12:35
Zan'ın büyük fedakarlığı
Üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle ‘Cam adam’ yakıştırması yapılan Gökhan Zan’ın büyük bir özveri gösterdiği ortaya çıktı. Denizlispor maçında burnu kırılan milli futbolcunun ameliyat olması gerektiği öğrenildi. Bıçak altına yatması halinde 3 hafta sahalardan uzak kalacağını öğrenen Gökhan’ın, “Takımımın bana ihtiyacı var. Sezon sonunda ameliyat olurum. Kırık burunla devam edeceğim” dediği bildirildi. Hafif sakatlığı nedeniyle Çaykur Rizespor maçında riske edilmeyek olan deneyimli futbolcu, Galatasaray derbisinde sahada olacak.
Kaynak: Fanatik
26.02.2008
Sercan Kandemir
02-26-2008, 19:08
gökhan kalmak istiyor ama suan aldigi paradan fazla istiyor.Yönetim sözlesmesini uzatdirmazsa besiktasin Sigortasi kayip olur ve bunu hayatda aff etmem!!! Sakatliklardan elbet de kurtulur, bu sene biraz sansizdi. Zan giderse Besiktasimizin sorunu ikiye katlanir
Bülent Girgin
02-26-2008, 19:59
bu kadar kolay sakatlanan bir futbolcu daha hatirlamiyorum, adam durup dururken yaninda kimse olmasa bile ne yapip ediyor ve sakatlaniyor :(
Engin Ülgenay
02-27-2008, 21:30
cam adam oleyyyyy
Barış Aygün
02-28-2008, 01:46
nerdesın gokhan yaa gordon kör oldu sen sakat offf offf oyanacak mısın acaba gs macında...
Mehmet Erhan
02-28-2008, 11:33
nerdesın gokhan yaa gordon kör oldu sen sakat offf offf oyanacak mısın acaba gs macında...
gayse maçında oynayacak...zaten dünkü maçta da bu yüzden riske edilmedi... ;)
Barış Kahraman
03-07-2008, 21:24
toramanla birlikte kartalı uçuran en önemli adam! hırsına hastayım!
Mehmet Erhan
03-20-2008, 15:35
Zan kalmak için can atıyor
Beşiktaşımız ile sözleşmesi, sezon sonunda bitecek olan Gökhan Zan'a yurt içi ve yurt dışından teklifler geldiği öğrenildi. Ancak milli futbolcunun, “Sözleşmem bitse de, Beşiktaş ile görüşmeden farklı bir kulüple masaya oturmam. Kalmak istiyorum” diyerek önerileri geri çevirdi. Siyah-Beyazlılar’ın genel menaceri Sinan Engin ise konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Engin açıkladı
“Sadece şampiyonluğa odaklandık” diyen Sinan Engin, “Şimdi transfer konuşmanın zamanı değil. Şampiyon oluruz, sezon sonunda oturur, konuşuruz. Biz, maçlar bittikten sonra transfere yöneleceğiz. Kim ne yapmış, kim ne istiyor diye değerlendirmede bulunup, ona göre hareket edeceğiz. Kime teklif varsa getirsinler, sezon sonu konuşalım. Biz şampiyonluktan başka bir şey düşünmüyoruz” dedi.
20.03.2008
Sercan Kandemir
03-20-2008, 16:46
Zan kalmak için can atıyor
Beşiktaşımız ile sözleşmesi, sezon sonunda bitecek olan Gökhan Zan'a yurt içi ve yurt dışından teklifler geldiği öğrenildi. Ancak milli futbolcunun, “Sözleşmem bitse de, Beşiktaş ile görüşmeden farklı bir kulüple masaya oturmam. Kalmak istiyorum” diyerek önerileri geri çevirdi. Siyah-Beyazlılar’ın genel menaceri Sinan Engin ise konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Engin açıkladı
“Sadece şampiyonluğa odaklandık” diyen Sinan Engin, “Şimdi transfer konuşmanın zamanı değil. Şampiyon oluruz, sezon sonunda oturur, konuşuruz. Biz, maçlar bittikten sonra transfere yöneleceğiz. Kim ne yapmış, kim ne istiyor diye değerlendirmede bulunup, ona göre hareket edeceğiz. Kime teklif varsa getirsinler, sezon sonu konuşalım. Biz şampiyonluktan başka bir şey düşünmüyoruz” dedi.
20.03.2008
yok ya nedemezsin engin bey!!! bu adam saf ya her gün okuyoruz besiktas bir baska futbolcuyu listeye aldi. Simdi de sirf sampiyonlugu düsünüyoruz diyor. Hayret ya adamin kafasi mi iyi? Ben anlamiyorum bunlari yaaaaa:(
Sercan Kandemir
04-02-2008, 08:53
gitsin ya böyle bi takimla ne yapsin? negüzel arsenal felan isterken anlassin onlarla zaaten tam ingiltere stili dir gökhan. Yolun acik olsun CAM ADAM!!!!!
Sercan Kandemir
05-26-2008, 12:12
Gökhan Zan'a zam
Dış transferde Zapotocny, Sivok ve Seriç ile anlaşan Beşiktaş, iç transferde de anlaşamadığı tek isim olan Gökhan Zan'ı ikna etmek için daha önce teklif ettiği ücreti yükseltti.
Siyah - Beyazlılar'ın milli takım kampında yer alan oyuncuya daha önce 500 bin ytl garanti para ve maç başı 26 bin ytl olarak sunduğu teklifi, 600 bin ytl garanti para ve maç başına 30 bin ytl'ye yükselttiği öğrenildi. yıllık 2 milyon ytl isteyen Gökhan Zan'ın ise bu rakamdan aşağı inmeyeceği ve kendisini isteyen başka kulüpler olduğunu söylediği belirtildi. Gökhan Zan'ın menajeri Ceylan Çalışkan'ın genç oyuncuyla hafta içinde görüştükten sonra bir kez daha Siyah - Beyazlılar'la masaya oturacağı ifade edildi.
Bu arada yurtdışı kampına 2 temmuzda başlayarak 15 gün Avusturya'da çalışacak olan Beşiktaş'ın, İstanbul'a döndükten sonra hava durumuna göre bir kez daha Avusturya'ya gidebileceği açıklandı.
Sercan Kandemir
05-27-2008, 12:04
Zan gidici
Bonservisi elinde olan tecrübeli futbolcu, siyah-beyazlıların teklifini kabul etmeyince Zenit ve PSG'nin kıskacına girdi.
ARADA UÇURUM VAR
Beşiktaş savunmasının önemli oyuncularından biri olan Gökhan Zan'ın, siyah-beyazlılardan ayrılması an meselesi. 600 bin YTL peşin ve maç başına 30 bin YTL'lik teklifi kabul etmeyen yıldız oyuncu, yönetimden 2 milyon YTL istemesi aradaki ipleri gerdi. Zenit yönetimi ise deneyimli futbolcuyla anlaşmak
istiyor.
CARPAT ÇOK BEĞENDİ
Türkiye ile Uruguay arasında oynanan hazırlık karşılaşmasında Gökhan'ı beğenen Zenit Yardımcı Antrenörü Carpat'ın menajer Ceylan Çalışkan'a "Beklediğimiz kalitede bir oyuncu. Uzun boylu ve süratli'' diye olumlu rapor verdiği öğrenildi. Gökhan ile Fransa'nın Paris Saint Germain kulübü de ilgileniyor.
Ayşegül Alparslan
05-27-2008, 15:25
aaa gökhan çok uzattın ama haa eğer haberler doğruysa gerçekten sırf para için bi türlü anlaşma sağlanamıyorsa çok ayıp ediyorsun zaten sezonun yarısından çoğu sakatsın daha ne istiyorsun at imzayı yaaa sen başka takımda yapamazsın
Sercan Kandemir
05-27-2008, 16:45
bence adam hakli...avrupadaki takimlara bi bak orada takimin önemli oyuncular en azindan 1 milyon € kazaniyor fazla istemis olabilir ama besiktas gökhanin istegine hic yanasmiyorlarki....:(
Sercan Kandemir
05-28-2008, 20:39
Gökhan: Zenit'e giderim
Sözleşmesi sona eren ve Beşiktaş'ın önerdiği rakamı beğenmeyen Gökhan Zan'ın, Rusya'dan gelen teklife sıcak yaklaştığı öğrenildi. Menajeri Ceylan Çalışkan'a, "Şartlar iyi olursa Zenit'e giderim" diyen Gökhan için Uruguay maçını izleyen Zenit'in yardımcı antrenörü Carpat da kulubüne olumlu bir rapor vermişti.
Mehmet Erhan
06-17-2008, 12:54
'TARAFTAR PEK İSTEKLİ DEĞİL'
HABER1903'ün yaptığı 'Gökhan Zan'la sözleşme yenilensinmi?' sorulu ankete katılan 1000 kişinin % 56 sı Gökhan Zan'ı istemiyor, geri kalan % 44 ü takımda kalması yönünde oy kullandı. Buda gösteriyorki Zan'ın sık sık sakatlanması, Milli takıma gösterdiği özveriyi Beşiktaş'a göstermemesi Zan'ın Beşiktaş taraftarlarının gözünden düşürmüş.
Nihal Aslan
06-17-2008, 12:59
gitsin zaten faydası yok barı zararıda olmasın
Sercan Kandemir
06-27-2008, 11:40
Gökhan gitmez
MENAJER Sinan Engin, dün İstanbul'a dönen Beşiktaş ve A Milli Takım'ın başarılı oyuncusu Gökhan Zan ile yeniden anlaşacaklarının sinyalini verdi. Engin, Gökhan'ın gitmeden önce imza atmamasının bir sorun yaratmayacağını belirterek, "Onun kafasını bu işlerle meşgul etmek istemedik. Birkaç gün içinde imza atacak ve yola bizimle devam edecektir" dedi.
Utku Altıncık
06-27-2008, 13:31
maç başı olacaksa anlaşsınlar yıllık 1,5 euro isteyecekse hiç gerek yok demirören gene cebinden çıkıp yüzümüze vuracak futbolculara cebimden para veriyorum diye.
Mehmet Erhan
07-04-2008, 08:52
Gökhan da imzalıyor
Beşiktaşımız Uğur İnceman için Manisa ile anlaştı ve genç futbolcu kampa katıldı. Gökhan Zan da bir kaç gün içinde imza atacak Manisa ile anlaşan Beşiktaşımız, Uğur İnceman'ı kampa getirdi Gökhan Zan da bir kaç gün içinde arkadaşlarına dahil olacak..
Transferde hız tanımayan Beşiktaşımız uzunca bir süredir peşinde olduğu Uğur İnceman için Manisa ile anlaşmaya vardı. Kartal, Uğur'a karşılık Manisa'ya 750 bin euro ile alt yapıdan yetişen Mustafa ve Adem Büyük'ü verdi. Beşiktaşımız ile daha önce anlaşan Uğur İnceman dün takıımımızın Avusturya kampına 32. futbolcu olarak katıldı. Beşiktaşımız ile 3+1 yıllık anlaşma sağlayan Uğur, 400 bin YTL garanti para ve maç başına da 20 bin YTL alacak. Bu arada yönetim, Gökhan Zan ile de büyük ölçüde anlaştı. Yönetimin bir kaç güne kadar milli futbolcuyla sözleşme imzalayacağı açıklandı. Gökhan'ın menajeri Ceylan Çalışkan, "Önceliğimiz her zaman Beşiktaş oldu. Arada çözülemeyecek bir problem kalmadı. Bu iş 1-2 gün içinde biter" ifadesini kullandı.
Kaynak: Sabah
04.07.2008
Adnan Direnç
07-04-2008, 13:06
inşllah imzalamzda sürünür bir tarafları kalktı bizim oyuncuların !
Mehmet Erhan
07-14-2008, 17:05
İstediğini aldı
Beşiktaşımız ile mukavele yenileyen Gökhan Zan, kulübümüzden istediğini aldı. Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri öncesinde Beşiktaş’ın 600 bin YTL + maç başına 15 bin YTL teklifini kabul etmeyen Gökhan Zan, yıllık 750 bin YTL garanti para karşılığında Siyah-Beyazlı takımda kaldı. Milli futbolcumuz, Beşiktaşımızdan maç başına da 30 bin YTL alacak. Siyah-Beyazlılar’ın İstanbul’daki çalışmalarına ve ikinci kampına katılacak olan Gökhan Zan, önümüzdeki hafta resmi sözleşme imzalayacak.
Kaynak: Akşam
14.07.2008
Barış Kahraman
07-24-2008, 16:18
"Beşiktaş'ta 'Gökhan' oldum"
Kulübümüzle yeniden anlaşan Gökhan Zan, ilk görüşmede yöneticilerimizle anlaştığını söyledi
Beşiktaşımızla yeniden sözleşme imzalayan milli futbolcumuz Gökhan Zan, Beşiktaş'ta Gökhan olduğunu ve bundan sonra da Beşiktaşlı Gökhan Zan olarak anılmak istediğini söyledi. Avusturya'da yaptığı 2. etap kampında yer alan Gökhan, bu sabah yapılan antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Siyah beyazlı futbolcu yeniden Beşiktaş'ta oynayacağı için mutlu olduğunu belirterek, "Bana göre imza sürecim çok uzun olmadı. Milli takım kampının ardından tatil yapmam gerekiyordu. O yaptığım tatilin ardından bu anlaşmayı imzaladık. Milli takım kampı öncesinde Beşiktaş'la görüşmüştüm. Başkanımız Sayın Demirören milli takım performansımı etkilenmemesi için Avrupa Şampiyonası bittikten sonra görüşme yapacağını söylemişti. Ben de geçtiğimiz günlerde başkanımız ile yaptığımız ilk görüşmenin ardından hemen anlaştım. Ama sözleşme süresince yapılan spekülasyonlar beni şaşırttı. Kulüpten istediğim rakamlar onların bana verdiği rakamlar hiç konuşulmamışken birçok dedikodu çıktı. Bunların hiçbiri doğru değildi. Ben Beşiktaş'ta yeniden oynamayı çok istiyordum. Kulübümüzde benimle anlaşmayı çok istiyordu. Sonuç olarak ilk görüşmemizde hemen anlaştık" dedi.
Transferi sürecinde başka takımlarla da göreşmesine rağmen aklında hep Beşiktaş'ta oynamak olduğunun altını çizen Gökhan, "Ben buralara Beşiktaş sayesinde geldim. Beşiktaş'ta Gökhan Zan oldum. Bundan sonrada Beşiktaşlı Gökhan Zan olarak anılmak istiyorum. Ama yapılan bu spekülasyonları hakketmediğimi düşünüyorum. Medya ve taraftarın önüne atılmam doğru değildi. Ben Beşiktaş'tan ücret talep etmemiştim. Onlarda son görüşmemize kadar maddi konularla ilgili fikirlerini belirtmemişlerdi. Ayrıca görüştüğüm takımlar arasında Fenerbahçe ve Galatasaray yoktu. Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta oynayacağımı ifade etmiştim. Umarım bundan sonraki dönemlerde de iyi bir performans gösteririm. Bana düşen görev takımın en eski oyuncularından biri olarak yeni ve genç arkadaşlarımıza yardım ederek takımı iyi noktalara getirmek" diye konuştu,
Milli futbolcu ayrıca transfer döneminde A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim 'in Beşiktaş ile anlaşması konusunda aracı olduğu söylentilerinin de gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Tecrübeli oyuncu siyah beyazlı takımın defans hattında yaşanan değişimlerin de rekabeti arttıracağını bu durumunda Beşiktaş'a faydalı olacağını kaydederek, "Rekabet başarıyı getirir. Takım içinde yaşanacak forma mücadelesi Beşiktaş'ın lehine olacaktır.Bende elimden geldiği kadar çalışıp formamı kazanmaya çalışıcam. Hocamız kime görev verirse o oynayacak. Takım içindeki birlik beraberliği bozmadan bu rekabeti sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.
Gökhan Zan takımın iki eski kaptanı İbrahim Toraman ve Üzülmez'in kadro dışı bırakılması ardından 3. kaptan olarak kaptanlığın kendisine verilmemesine üzülmediğini de sözlerine eklerken şöyle konuştu:
"Beşiktaş yönetimi bu konu ile ilgili kararını vermiştir. Ben takımın en eski oyuncularından biri olarak onları motive etmek ve onlara yardım edebilmek için elim geleni yapacağım. Takım içinde birlik ve beraberliği sağlamak arkadaşlık ortamını bozmamak çok önemli ben takım kaptanı olmadığım için herhangi bir üzüntü yaşamıyorum. Önemli olan Beşiktaş'ın menfati."
Gökhan geçtiğimiz sezonlar da yaşadığı sakatlıklar ve bu konu ile ilgili spekülasyonlara ise şu cevabı verdi:
"Benim amacım her maç forma giymek. Futbolcu hiçbir zaman oturmak istemez. Şimdiye kadar birçok sakatlığımı ile ilgili birçok şey yazıldı. Beni tepeden tırnağa kadar sakat yaptınız. Ama yaşadığım tek ciddi sakatlık omuz bölgesinde yaşadığım sakatlıktı. Herhalde durup dururken sakatlanacak halim yok. Maçlarda yaptığım mücadeleler sonrası bu sakatlıkları yaşıyorum. Yaşadığım bu sakatlıklarıda takım adına yaşıyorum. Umarım bu talihsizliği bir daha yaşamam. Kendimi iyi hissediyorum. Umarım bu durum böyle devam eder."
Milli oyuncu A Milli Futbol Takımıyla 2008 Avrupa Şampiyonası'nda yaşadığı başarının kendisini çok mutlu ettiğini de söyleyerek, "A Milli Takım'da çok güzel günler geçirdim. Yaşadığımız başarı bizide çok mutlu etti. Birkez daha o ortamda bulunup böyle maçlar oynamayıı isterim. Türk Milli takımının gücünü herkeze gösterdik. Bu turnuvadan sonra Türkiye'ye rakip olacak takımlar maçlardan önce 2 kere düşünecekler."
Barış Kahraman
07-24-2008, 16:19
enteresan valla ilk görüşmede anlaşılşmış.. ilki ikincisini bilmem ama ortada dönen haberlerin hepsinin yalan oldugu kanısındayım..
Arda Hatipoğlu
07-24-2008, 16:19
yalama oldu bu konuda bi imzalıyo bi imzalamıyo dalga gecer gibi..
Barış Kahraman
07-24-2008, 16:22
yalama oldu bu konuda bi imzalıyo bi imzalamıyo dalga gecer gibi..
sonuç olarak imzaladı :) haberleri pek takmamak gerek..
Ozan Karabulut
08-16-2008, 16:00
çok saçma sapan hatalar yapıyo bazen.fiziğe baksan bu adama darbe işlemez dersin kendi kenidne sakatlanıyo ya.
Burak Sönmez
08-24-2008, 17:34
Kendine güvenmesi gerekiyor. Çok basit hatalar yapıyor. Biraz kendine güvenebilse o basit hataları yapmayacak. Maalesef baskıya gelemiyor.
Sercan Kandemir
08-25-2008, 13:43
dünkü macta dikkatinizi cekdiyse su molasindan sonra antalyaspor tac kullanacakti antalyasporlu santrfor gökhandan uzaklasmisti o anda e.s. gökhani yüksek sesle uyarmisti tactan ofsayt olmicak diye adam elinden kaciyor gibisine bunu bir savunma oyuncusu hic unuturmu??? kac senedir formamizi giyorsun kac senedir milli takimin degisilmesi oldun...uyan artik gökhan sana ihtiyacimiz var!!!
Soner Koçer
08-25-2008, 14:42
dünkü macta dikkatinizi cekdiyse su molasindan sonra antalyaspor tac kullanacakti antalyasporlu santrfor gökhandan uzaklasmisti o anda e.s. gökhani yüksek sesle uyarmisti tactan ofsayt olmicak diye adam elinden kaciyor gibisine bunu bir savunma oyuncusu hic unuturmu??? kac senedir formamizi giyorsun kac senedir milli takimin degisilmesi oldun...uyan artik gökhan sana ihtiyacimiz var!!!
çok iyi niyetli olabilirr beşiktaşlı olabilir ama bence onun bize ihtiyacı var beşiktaşın ona ihtiyacı yok.. vefasızlık yapmayalım yedekte beklesin..
Sercan Kandemir
08-25-2008, 16:13
çok iyi niyetli olabilirr beşiktaşlı olabilir ama bence onun bize ihtiyacı var beşiktaşın ona ihtiyacı yok.. vefasızlık yapmayalım yedekte beklesin..
adam üst üste ligin savunma oyuncusu olarak secildi bence gökhan yoksa savunma yoktur diye düsünüyorum sadece kendini biran önce toparlamasi lazim
Barış Kahraman
08-25-2008, 16:18
adam üst üste ligin savunma oyuncusu olarak secildi bence gökhan yoksa savunma yoktur diye düsünüyorum sadece kendini biran önce toparlamasi lazim
dünkü maçı izleseydin öyle demezdin.. toraman gökhanın açıklarını iyi kapatıyordu ama toraman olmadan gördük gökhan çok hata yaptı.. ama kaliteli futbolcu yaptıgı hataları ilerki maçlarda düzeltir..
Sercan Kandemir
08-25-2008, 16:20
dünkü maçı izleseydin öyle demezdin.. toraman gökhanın açıklarını iyi kapatıyordu ama toraman olmadan gördük gökhan çok hata yaptı.. ama kaliteli futbolcu yaptıgı hataları ilerki maçlarda düzeltir..
dün maci izledim:D biraz daha sabir ve güven vermemiz gerekir gökhan gibi futbolcuyu bir daha bulamayiz hata herkez yapiyor önemli olan ama o hatalardan ögrenmek ve tekrarlanmamaktir
Adnan Direnç
08-25-2008, 17:10
tam anlamıyla rezil bir top oynadı antalya maçında... 2 golde de onun hatası var bu adamda boy var pos var akıl yok topçu falan olamaz...
hem kaliteli bir şey olsa şampiyonadan sonra bize bırakmazlarıd...
Soner Koçer
08-25-2008, 17:41
dün maci izledim:D biraz daha sabir ve güven vermemiz gerekir gökhan gibi futbolcuyu bir daha bulamayiz hata herkez yapiyor önemli olan ama o hatalardan ögrenmek ve tekrarlanmamaktir
maçı izlemişsinde neye göre diyorsun onun gibi adam birdaha bulamayız
Milli takımda hırvatlardan yediğimiz golde elleriyle yükselmesine rağmen yetişemedi bu bir.Neredeyde her milli maçta hata yaptı bu iki.beşiktaş defansa 5 tane adam aldı bu 3.
sanmıyorum ki gökhan iyi diye oynuyor.toraman ve ibo kavga etti diye oynuyor
Barış Kahraman
08-25-2008, 18:44
sabır sabır nereye kadar sercan :) kaç senedir ona buna sabrediyoruz.. artık başarı istiyoruz.. ve o başarıda bu sene gelecek.. Gökhan Zan 2maç yedek kalsın aklı başına gelir..
Sercan Kandemir
08-25-2008, 19:39
maçı izlemişsinde neye göre diyorsun onun gibi adam birdaha bulamayız
Milli takımda hırvatlardan yediğimiz golde elleriyle yükselmesine rağmen yetişemedi bu bir.Neredeyde her milli maçta hata yaptı bu iki.beşiktaş defansa 5 tane adam aldı bu 3.
sanmıyorum ki gökhan iyi diye oynuyor.toraman ve ibo kavga etti diye oynuyor
sabır sabır nereye kadar sercan :) kaç senedir ona buna sabrediyoruz.. artık başarı istiyoruz.. ve o başarıda bu sene gelecek.. Gökhan Zan 2maç yedek kalsın aklı başına gelir..
sirf kötü maclarda yorum ediyorsunuz tamam haklisiniz sürekli hayal kirikligi yasatdirdi bizlere. Bana göre sirf gecen sene kayiplardaydi hem ikinci golde onun bi alakasi yoktu korner kisa oynandi bobo topa ayaginin icinden vursa bisey olmaz üstelik arkasinda tandogan vardi.
Soner Koçer
08-26-2008, 10:24
gökhan ın kaçırdığı ve adamın rüştüyle karşı karşıya kalıp atamadığı pozisyonda herzaman bu kadar şanslı olmaya biliriz defans oyuncusu öyle hata yapmamalı.
Bülent Girgin
08-26-2008, 10:27
gökhan ın kaçırdığı ve adamın rüştüyle karşı karşıya kalıp atamadığı pozisyonda herzaman bu kadar şanslı olmaya biliriz defans oyuncusu öyle hata yapmamalı.
adam zaten o golü atsaydi maç 3-0 oluyordu , birak galibiyeti berabere bile kalamazdik, üstüne üstlük belki 1 tane daha yerdik .
Yalçın Özdemir
08-26-2008, 11:12
gokhan zan bu mac cok hatalıydı 2 golde adam resmen beklıyo ama adam arkasında bırı yok zannettı herhalde o hataları yapmasaydı mac rahat bızımdı yıne gecen sene gıbı defansta sıkıntılarımız var malesef
H.Hüseyin Uluçay
08-26-2008, 13:29
çok basit hatalar yapıyo.. bide milli takıma kadar çıktı bu adam.. defans yönünden dumanız..
Soner Koçer
08-27-2008, 01:44
gokhan zan bu mac cok hatalıydı 2 golde adam resmen beklıyo ama adam arkasında bırı yok zannettı herhalde o hataları yapmasaydı mac rahat bızımdı yıne gecen sene gıbı defansta sıkıntılarımız var malesef
bak şundan emin ol bu sene defans yönünden en sağlam takım biz olacaz şuan hocanın kafasındaki defans kurgusu oynamıyor.zapo sivok toraman üzülmez var.trabzon maçından sonra rahatız..hatta tahminim en rahat maçlarımızdan biri olacak o maç.
Samet Sahin
08-27-2008, 11:37
gökhan zandan defans adamı olmaz bir daha oynamaz inş
Ali Dincel
10-02-2008, 22:28
gökhan zanın 2 0 dan sonraki görevini anlaymadım ne işe yaradğını tamam zaten bişey yapmıyodu ama skor 2 0 olduktan sonra sahada kaleciye geri pas vermek için mi yada ofsayt diye yan hakeme el kaldırması amacıyla mı oynatıldı anlamış değilimi hala düşünüyorum...
Barış Kahraman
10-02-2008, 22:29
bu ne bitkinlik gökhan? 90dk boyunca hiç birebirde top alamadın.. Tüm adamlar seni geçti.. Bu kadar yavaşmısın sen?
Mehmet Erhan
10-02-2008, 22:30
keşke sözleşme yapmasalardı...Beşiktaşın futbolcusu olmadığını gösterdi...ama o boyla bir güreş, bir basketbol, bir voleybol branşlarında oynayabilir...sakınca yok, yalnız futbolda asla...
Barış Aygün
10-02-2008, 23:59
lutfen git.......
Adnan Direnç
10-03-2008, 10:23
tam anlamıyla rezil bir top oynadı antalya maçında... 2 golde de onun hatası var bu adamda boy var pos var akıl yok topçu falan olamaz...
hem kaliteli bir şey olsa şampiyonadan sonra bize bırakmazlarıd...
Klavuz İstemiyor.
Ezel Özsipici
10-03-2008, 14:34
dahada kendini yerin dipine sokmadan daha cok tribünden küfür yemeden kendiliğinden GİT!..
Samet Sahin
10-03-2008, 15:31
bu adama 5 milyon eurodan fazla para veriyorlardı bizde birsey sandık satmadık hata bizde işte
Ezel Özsipici
10-05-2008, 15:10
Beşiktaş bu sezonki tüm gollerini, Gökhan Zan´ın sahada bulunduğu 315 dakika içerisinde yedi. Milli futbolcunun Kharkiv karşısındaki görüntüsü hayal kırıklığı yarattı
Sözleşme uzatmıyordu
Geçen yıl yaşadığı sakatlıklar, sezon başında sözleşmesindeki sorunlar, şimdi de yaptığı hatalarla gündemden düşmüyor Gökhan Zan... Sivok ile Zapotocny’nin transfer edilmesiyle yedek kalacağı düşünülen milli futbolcu, 6+2 yabancı kontenjanı ve sakatlıklar nedeniyle Antalyaspor karşısında 90 dakika, Belediye maçında 45 dakika, UEFA Kupası’nda ise Siroki Brijeg sınavında 90 dakika ve önceki günkü 4-1’lik Kharkiv mücadelesinde 90 dakika sahadaydı.
Antalya’da da hatalıydı
Gökhan'ın oynadığı 4 karşılaşmada Beşiktaş kalesinde tam 8 gol gördü, bu sezon yediği tüm goller 315 dakikalık bölümde meydana geldi. Sezonun ilk maçında, Siroki Brijeg deplasmanına çıkan Kartal, bir gol yerken stoperde Gökhan vardı. Antalyaspor maçına ilk 11’de çıkan Gökhan kornerden gelen topa yükselmedi ve hatası gole neden oldu. Belediye karşılaşmasında Sivok’un sakatlanmasının ardından 45 dakika görev yapan milli futbolcu, uyumsuz bir görüntü çizdi.
EURO 2008’den eser yok
Beşiktaş'ın 5 maçlık gol yememe orucu, Belediye sınavında Adriano’nun kafasıyla sona erdi. Beraberlikle liderlik de gitti. Ve önceki gece oynanan Metalist Kharkiv karşılaşması... İkinci golde önündeki topu sektiren, basit hatalar yapan Gökhan Zan’ın, EURO 2008’deki görüntüsünden eser yoktu. Taraftarların yanı sıra yöneticilerin de büyük tepkisini toplayan Gökhan Zan’ın oldukça moralsiz olduğu ve İstanbul’a dönüşte kimseyle konuşmadığı gözlendi.
BEŞİKTAŞ’IN SAVUNMA PERFORMANSI
TARİH MAÇ STOPERLER SONUÇ
14.08 S.Brijeg Sivok-Göhan 2-1
24.08 Antalya Sivok-Gökhan 3-2
28.08 S.Brijeg Sivok-Zapo 4-0
01.09 Konya İ.Toraman-Zapo 2-0
14.09 Trabzon Sivok-Zapo 0-0
18.09 M.Kharkiv Sivok-Zapo 1-0
21.09 G.Antep Sivok-Zapo 3-0
27.09 Belediye Zapo-Sivok (Gökhan 45) 1-1
02.10 M.Kharkiv Zapo-Gökhan 0-4
Adnan Direnç
10-05-2008, 15:13
yok gökhan zan iyidir ibo ile iyi bir ikili oluşturuyor :)
Mehmet Erhan
10-05-2008, 17:09
gerçekten tesadüfün de bu kadarı...adamın oynamadığı maçlarda tek bir gol bile yemedik, fakat oynadığı tüm maçlarda en az bir golü mutlaka gördük kalemizde...artık ertuğrul şu istatistiği görsün de ona göre oluştursun bundan sonra defansını...hatta mümkünse 18 e bile almasın bu g.zanı...
Bahadır Tekin
11-02-2008, 11:51
Bu Gökhan Zan neden sürekli sakatlanıyor anlayamıyorum yaa ..
Oynamak istemiyorsa ya gitsin ya da futbolu bıraksın
Bize 1 maç var 10 maç yok adamlar lazım değil
Barış Kahraman
02-27-2009, 22:25
İBB Maçı; Zapo yu bile kestin ya helal olsun sana Gökhan :) hep böyle oynadıgı taktirde defansımız emin ellerde :)
Samet Sevim
02-27-2009, 23:01
Ben hiç beğenmiyorum ..
Ayrıca Mİlli Takımda nasıl oynuyor buna bile şaşıyorum .
Dışardan bakan birisi boyunu , posunu görürde adama benzetir ama ne defanstan pas yapabiliyor , ne ileri top atabiliyor ..
Mustafa Denizli inşallah bu yanlışından da en kısa zamanda döner ve Formayı gerçek sahibine Zapo ' ya verir ..
Barış Kahraman
02-27-2009, 23:36
bence gökhana haksızlık ediyorsun.. yeri geldiğinde bende çok ağır eleştiriler yapıyorm ancak son haftalarda bayagı iyi oynuyor..
Arda Hatipoğlu
02-27-2009, 23:36
bugun macda gayet iidi walla bı keremı ne hata yaptı onun dısında top kesip ılerı top bıle cıkardı böyle dewam eder inş.
Barış Kahraman
03-26-2009, 06:33
Gökhan Zan yılmıyor
Sakatlığı nedeniyle son haftalarda görev yapamayan ve milli takımdan da ayrı kalan Gökhan Zan, bir an önce iyileşip formasına kavuşmak istediğini söyledi
Ligde çok kritik haftalara girildiğini dile getiren Gökhan, “Şampiyon olmak istiyoruz. Bu yolda elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Şimdi iyileşme sürecindeyim. Ligdeki Kayserispor sınavında oynamak istiyorum. Umarım İnönü’deki maça yetişirim” diye konuştu
Ata Arslanoğlu
03-31-2009, 19:57
Gökhan Zan'a Wolfsburg kancası!
http://euro2008.ekolay.net/i/42/1352008162721_2_765.jpg
Beşiktaş'ın defans oyuncularından Gökhan Zan'ı Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Wolfsburg'un transfer etmek istediği iddia edildi. Transfermarkt.de adlı internet sitesi siyah-beyazlı oyuncuyu Wolfsburg teknik direktörü Felix Magath'ın ısrarla istediğini yazdı.
Geçtiğimiz sezon da olduğu gibi Bundesliga'da çıkışını sürdüren Wolfsburg'ta tecrübeli teknik adam Magath, Şampiyonlar Ligi'ne kalabilmeleri halinde başarılı olabilmek için mutlaka defans hattının iyi olması gerektiğinin altını çizdi.
Haberde Gökhan Zan'ın defans hattına faydalı olacağı belirtildi. 28 yaşındaki siyah-beyazlı oyuncunun kulübü Beşiktaş ile 30 Haziran 2009 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor. Ayrıca Beşiktaş, 1,92 boyundaki Zan'ın sözleşmesini 1 yıl süreyle uzatabilme opsiyonunu elinde bulunduruyor.
Sporx.com
Ayşegül Alparslan
04-01-2009, 09:41
sözleşmesi uzatılsın da sonrada gönderilsin bence yoksa bedavaya gitmiş olacak
Volkan Kaya
04-01-2009, 10:04
Zaten gitmek istiyordu bırakalım gitsin oda rahat etsin bizde
Ayşegül Alparslan
04-01-2009, 10:09
gitsin gitmesinede giderkende bir hayrı dokunsun bari 3-5 kuruş kazandırsın
Volkan Kaya
04-01-2009, 10:12
ben kendi adıma ondan hiçbirşey istemiyorum.geçen sezon fenere bile gidecekti bu adam para için.şimdi teklifler var diye sözleşme uzatmak için dünyanın parasını ister bırakalım gitsin hayrından geçtim zararı olmasında
Samet Sevim
04-01-2009, 11:06
Tez zamanda gönderilsin ..
Takım bir kazmadan kurtulsun. ..
Barış Kahraman
04-26-2009, 17:34
eskişehir maçı; son 4 maçtır çok çok iyi, aman nazar değmesin :)
Samet Sevim
04-26-2009, 19:17
Onu en çok eleştiren birisi olarak yiğidin hakkını yiğide vermek lazım .
2 - 3 maçtır gerçekten çok iyi oynuyor ..
Nazar değmez inşallah ..
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.