PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 58-İbrahim Toraman

Barış Kahraman
08-30-2007, 16:16
http://www.karakartal.com/images/kadro/ibrahim_toroman71.jpg

İbrahim Toraman (d. 20 Kasım 1981, Sivas), defans oyuncusu Türk futbolcu. Şu anda Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde oynamaktadır.

Sivas DSİ Spor’da futbolda başladı ve 6 yıl amatör olarak oynadı. Burada oynarken amatör takımlar bazında Türkiye İkincisi oldu. Oynadığı futbol, Gaziantepspor, Ankaragücü, Gençlerbirliği gibi kulüplerin dikkatini çekti. İlk olarak Gaziantep’e gitti ve yaklaşık 7 yıl Gaziantep’te kaldı. Gaziantep’in tüm altyapı takımlarında oynadı. Son 3 sezon da Gaziantepspor’un formasını giydi. Son 2 sezon boyunca birçok takımın transfer listesinin ilk sırasında geliyordu. İbrahim Toraman, 2004/2005 sezonu öncesinde Beşiktaş’la 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Zaman zaman duran toplarda ileriye çıkarak attığı kafa golleriyle de dikkat çeken İbrahim Toraman, Türk Futbolu'nun yetiştirdiği iyi defans oyuncularından biridir.

Basın danışmanlığını birçok ünlü futbolcunun da basın danışmanlığını yürüten Prosentez firmasının sahibi Cüneyt Yalınkılıç yapmaktadır. İbrahim, Türk Milli Takımı formasını da giymektedir.

Gökhan Özsoy
09-07-2007, 04:07
işte gerçek besiktaslı işte milli takımımızın ve besiktasımızın vazgeçilmezi ibrahim toroman..:oley:

bu adam için fazla söze gerek yok heralde tek kelimeyle süper diyorum ben..:)

Serkan Uşak
09-07-2007, 04:31
çok hırlı bu yıl savunmanın en iyisi bence ibrahim toraman

Hüseyin Balcı
09-07-2007, 09:45
yılmaz savaşçı toraman valla en sevdiğim futbolcuların başında geliyo şuan takımda

Barış Aygün
09-08-2007, 10:30
besıktaslı dedıgın bole olur...lafta olmaz..kızm sana soluorum burak sen anla :D

Savaş Aygün
09-08-2007, 10:31
türkiyenin en iyi defansı...bir fenerli bile bunu sölüyor :)

Bülent Girgin
09-08-2007, 10:39
bu sezon yilin futbolcusunu seçmeye gerek yok !!!!!!!!!ben simdiden ibrahim toraman yilin futbolcusudur diyorum

Barış Aygün
09-16-2007, 22:20
yaaa bu sitede kızlarr cıbıgını çıkarmasın bari toramanın saçı başı değil futboluyla ilğili yorum yapalım lütfenn !!! acaba dıyorum bende besıktasta oynasam kızlar bana hasta olurmuydu :D katılıyorum sana kardesım kızlar bıraz dıkkat lutfen..karızma degıl futbol konusalım

hassrett
09-18-2007, 10:38
türkiyenin en ii defansıııı oo iBrAHiM ToRaMaN

"shivas'lı kharTHalll"

Uğur Şimşek
09-30-2007, 21:19
ibrahim toraman gs maçındada hata yaptı 2 tane top sektirdi ümit karan becerikli olsa 2 tane gol yerdik takımla beraber ibrahimde bozuldu:(:(:(

Barış Kahraman
10-03-2007, 14:47
Arkadaşlar hasret arkadaşımıza gereken uyarı mesajı çekildi.. Bu tarz msjların yerinin burası olmadıgını ve ibrahim toramana duydugu aşkı Bjk Serbest Kürsü Bölümünde dile getirmesi söyledim.. Arkadaşımız bugün okumuş mesajı.. Bundan sonra ibrahim toroman topicine bu tarz msjlar yazması halinde kişinin bu topici görmesi yasaklanacaktır..

Şuandan itibaren konuyla ilgisiz msjlar silinecektir.. ilginiz için teşekkürler..

Hasret Ergül
10-12-2007, 08:51
Şu ana kadar en çok resmi maç oynayan takım olan Beşiktaş'ta tüm karşılaşmalarda 90 dakika sahada kalan tek bir isim var: İbrahim Toraman.

Tecrübeli savunma oyuncusu Süper Kupa finali, ligdeki 8, Şampiyonlar Ligi'ndeki 6, toplam 15 resmi maçta da forma giyen tek Beşiktaşlı futbolcu oldu. 15 maçta 1350 dakika sahada kalan Toraman'ı yine tüm maçlarda oynayan, ancak bir tanesinde sonradan oyuna giren Serdar Özkan takip ediyor. Genç futbolcu, 1274 dakika sahada kaldı. Şilili Tello 14 maçta 1170 dakika, kaleci Hakan ise 13 maçta 1170 dakika ile Kartal'ın istikrarlı isimleri oldular

Bülent Girgin
10-12-2007, 09:37
simdi hasssssssssssssrettttttt gelir burayahttp://smileys.msncreative.net/repository/Grands_Smileys/3d-amoureux-content.gifhttp://smileys.msncreative.net/repository/Grands_Smileys/3d-morphing-coeur.gif

Ezel Özsipici
10-12-2007, 11:59
ona özel topic var oraya yazsınn:D amma seviyo eee i.toramanı:D

Hasret Ergül
10-24-2007, 23:18
Hasret damlar bikaç güne bu topiçe gene :))

Gökhan Özsoy
10-24-2007, 23:28
Hasret damlar bikaç güne bu topiçe gene :))

konuyu saptırmayalım adminem..:P:
nasıl oynadı onu söle kazandığımıza göre ii oynadı deyebiliriz goldede onun hatası yoktu..

Hasret Ergül
11-01-2007, 08:41
Kartal'da Toraman ümidi
Sağ diz iç yan bağlarında ödem ve gerilme bulunan Beşiktaşlı İbrahim Toraman'da hafta sonundaki Fenerbahçe maçında oynama ümidi belirdi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, futbolcuyu bugün gözlemleyeceklerini belirterek, "Cumartesi günü inşallah oynar" diye konuştu. İbrahim dün ilk kez bir resmi maçta görev yapamadı.

hassrett
11-09-2007, 19:45
beşiktaşınn sivaslı kartalııı kaptanlıkk çok yakışıoo ona beee :)) [

hassrett
11-09-2007, 19:47
çokk zorunuza gidioo herhalde burda olmamm hayretsiniss heee seviyorumm kardeşimm tabiki burda olcammm:PP

Gökhan Özsoy
11-09-2007, 19:51
http://www.kartalpencesi.com/forum/showthread.php?t=961&highlight=toraman+a%FEk%FD

bu topic senin için açıldı hassrett..;) ;)yazdıklarının hepsi burada hiçbiri silinmedi..

Barış Aygün
11-09-2007, 20:05
senın gıbı 2 kısı daha olsa su takımda.....gerısını dusunmezdım...

Gökhan Özsoy
11-09-2007, 20:19
milli takım kadrosuna alınmamış nasıl alınmaz yaa:S: stoper olarak emre aşık,servet ve ibrahimin yedeği ibrahim kaş var..:S:

Barış Aygün
11-09-2007, 21:26
milli takım kadrosuna alınmamış nasıl alınmaz yaa:S: stoper olarak emre aşık,servet ve ibrahimin yedeği ibrahim kaş var..:S: bu mıllıo takımıda yaktılar sag olsunlar servet gıbı bı aptal mıllı bek ıse bıtmıstır...

Ezel Özsipici
11-11-2007, 19:31
EVet o gol svincii benimde aklımdan çıkmıyoo...zaten takımda Gercek besiktaslılardan biri inşallh hep öle kalır tümoş gibi satmazz:)zaten aklımdan bile geçirmiyorum satıcağını ama son maçta asabiydi ve malesef kırmızı kart gördü

Burak Ergül
11-12-2007, 18:00
şu ibrahim toraman olmasa warya halimiz duman bi o hırslı istekli biraz örnek alınsa kıskanan olsa takım dha iyi oynar ama ....

Hasret Ergül
11-13-2007, 09:41
'Yaşayan bilir'
Toraman, "Taraftarı anlıyoruz, haklılar. Ancak bu olayları yaşamak kolay değil" dedi.

‘İhanet edemeyiz’Sivasspor karşılaşmasında kırmızı kart gören ve iki maç ceza alması beklenen Beşiktaş’ın yıldızı İbrahim Toraman, ilginç açıklamalar yaptı. Tribünlerin tepkisini haklı bulan Toraman, “Taraftarı anlıyoruz. Sonuna kadar haklılar. Ama unutmasınlar ki bizler de en az onlar kadar üzülüyoruz. Beşiktaş bizim hayatımız, en az onlar kadar Beşiktaşlıyız. Bu kulübün ekmeğini yiyoruz, ihanet etmemiz mümkün değil” diye konuştu.

‘7-8 puan kayıp’
8-0’lık Liverpool yenilgisinin ardından psikolojik destek aldıklarını dile getiren başarılı savunma oyuncusu, “Elimizden geleni yapıyoruz. Liverpool yenilgisi dışında puan kaybı yaşadığımız maçlarda kötü futbol oynadığımızı düşünmüyorum. Hakem hataları olmasa, şu anda lider bile olabilirdik. Bazı yanlış kararlar verilebilir ancak arkamıza dönüp baktığımızda 7-8 puan kayıp var. Sadece adalet istiyoruz” diye isyan etti.

Osman Kaya
11-13-2007, 23:36
bu yılki bariz hatalarda onun payı oldğunu düşünüyorum.......

Barış Kahraman
11-13-2007, 23:37
geçen seneye göre bu yıl çok hata yaptı haklısın.. ama yinede alternatifi olmayan bir futbolcu takımda canıyla başıyla mücadele eden birkaç isimden biri..

Barış Aygün
11-13-2007, 23:47
zaten cok arzulu oldugu ıcın ve takımda kotu gıttıgı ıcın hatalar yapması normal ve zaten cok
yoruldu da diattanın bakının guven vermemesı sureklı oyunda kalmasını gerektırdıgı ıcın onada hak vermek lazım...

Şule Artarlar
11-13-2007, 23:54
zaten cok arzulu oldugu ıcın ve takımda kotu gıttıgı ıcın hatalar yapması normal ve zaten cok
yoruldu da diattanın bakının guven vermemesı sureklı oyunda kalmasını gerektırdıgı ıcın onada hak vermek lazım...

kesinliklee adam kurtarayım derken böle olması çook çok normal...

Barış Aygün
11-13-2007, 23:56
kesinliklee adam kurtarayım derken böle olması çook çok normal...
transfer donemı adam gıbı bı defans hatta artık i.kası takıma hazırlamak lazım.....

Ayşegül Alparslan
11-14-2007, 08:27
ya fatih terim ibrahimi milli takıma almamış bu defa :( bizden sadece düştü ve ibrahim kaş çağrılmış ki onlarıda kesin oynatmayacak :(

Hasret Ergül
11-17-2007, 07:44
Değişim zamanı

Toraman: Sıkıntılı bir dönem yaşıyoruz ama bu durumdan yakında kurtulacağız.

Beşiktaş savunmasının kilit oyuncularından İbrahim Toraman, başarısız sonuçlardan dolayı yaşamış oldukları kötü günlerin izlerini sileceklerini belirtti. Futbolda bu tarz kazaların yaşandığını vurgulayan milli futbolcu, "Kötü bir dönem yaşadığımız bir gerçek ama bundan kurtulacağız. Elbirliğiyle üstesinden geleceğiz"
dedi.

UMUTLAR SÜRÜYOR
Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma şanslarının sürdüğünü de belirten başarılı futbolcu, "Şansımız matematiksel olarak devam ediyor. İki maçı kazanıp, diğer mücadelelerin sonucuna bakacağız. Ayrıca ligde ve Türkiye Kupası'nda henüz hiçbir şey bitmedi. İnatçı yapımızı sürdürmeliyiz" diye konuştu.

hassrett
11-20-2007, 18:06
mrb gene benn bukes usun yasmicamm bugün TORAMAN ın doğumgünü onu kutlamak istedim burdan hernekadar bilmesede :( nessee doğumgünü kutlu olsun yeni yaşında mutlu yıllar....

""""" ThOaRsAMrAeNt""""

Hasret Ergül
11-20-2007, 19:27
Hasretcim istersen uzun yazabilirsin tabiki ama şiir gibi değil zaten biz senin için serbest kürsüye toroman aşkı diye ayrı topiç açtık orada duygularını paylaşabilirsin...

http://www.kartalpencesi.com/forum/showthread.php?t=961

Ve bizlerrede hatırlattığın için teşekkürler dün öğrenmiştim ama bugün unutmuşumm...
İyiki doğdun Kartal Seni Seviyoruz...

Bülent Girgin
11-20-2007, 19:32
Hasretcim istersen uzun yazabilirsin tabiki ama şiir gibi değil zaten biz senin için serbest kürsüye toroman aşkı diye ayrı topiç açtık orada duygularını paylaşabilirsin...

http://www.kartalpencesi.com/forum/showthread.php?t=961

Ve bizlerrede hatırlattığın için teşekkürler dün öğrenmiştim ama bugün unutmuşumm...
İyiki doğdun Kartal Seni Seviyoruz...

o topic "closed" sayin admin :D

Hasret Ergül
11-21-2007, 07:45
o topic "closed" sayin admin :D

Aman kim kitlemiş onuu:dovcem: Neyse açtım :D

Bülent Girgin
11-21-2007, 07:55
Aman kim kitlemiş onuu:dovcem: Neyse açtım :D

gözün aydin hasret, barisla kavga var :D :D :D

hassrett
11-22-2007, 17:12
mrb bişe sorcam siz bana topic amışsınıs teşk ederim ama bülent beyinde yasdığı gibi ""CLOSED"" yani yasamıorum hiçbişeeeyyy nesse umarım düselir :)

hassrett
11-22-2007, 17:13
şimdi gördüm teşk ederim açmışsınısss :)

Hüseyin Balcı
11-22-2007, 17:18
mrb bişe sorcam siz bana topic amışsınıs teşk ederim ama bülent beyinde yasdığı gibi ""CLOSED"" yani yasamıorum hiçbişeeeyyy nesse umarım düselir :)
Hasret bu topic sana değil toramana açıldı küçük bir düzeltme yapayım dedim:)

Bülent Girgin
11-22-2007, 17:52
Hasret bu topic sana değil toramana açıldı küçük bir düzeltme yapayım dedim:)

bu degil hüseyin, birde "diger toraman topigi" var, özel olarak, hassssrettt için :D

http://www.kartalpencesi.com/forum/showthread.php?t=961&page=2

hassrett
11-26-2007, 21:47
her insan hata yapar yaa fasla yüklenmeyin TORAMAN'a ;)

Barış Kahraman
11-27-2007, 08:03
hasretin artık ilanı aşktan başka mesajlarını görmek güzel :) i.toromana gelince Türkiyenin en iyi defans oyuncusu şuan..

hassrett
11-27-2007, 19:39
teşk ederim ee konu toraman olunca napimm:) nesse görüşlerimis aynı TORAMAN en ii defans oyuncusuuu yarın akşamda TORAMAN koruyacak kalemisii(tabiki defans tek ondan oluşmuoo ama en fasla çabalayan oo:)) inş marsilyayı devircess :)

"""THoraman"""

çarşı_1903me
11-29-2007, 00:29
yakışıklısın karizmatiksin tümer metin tostunu yesin vazgeçilmezsin değişilmezsin toraman sen bizim herşeyimizsin

Aylin Şengül
11-29-2007, 20:41
bu maçta Toraman ikinci yarıda müthiş müdahalelerde bulundu. Ceza sahasından çıkardığı 2 top vardı ki, Toraman olmasa kesin goldü....

Utku Öz
11-29-2007, 22:32
adamım benim yaa gözlük bende :D

hassrett
12-29-2007, 19:44
sayın admin sayfalara ilerliom ilerliom gitmiooooo yoksa gene beni çıkrattınısmı burdann garezinismi var bana yaa

hassrett
01-24-2008, 21:36
hiçç kimse yasmamış toramanaaaaa nesse bölesi daha ii:)nesse ben yazayımm :)şu aralar bi düşüş yaşıoo ama olsunn herzaman aynı performans olmass ayrıca her maçta oynamak onuda yoruoo hak vermek lasım yüklenmeyelim bukadar ;)

Emre Dikdoğmus
02-03-2008, 15:28
yhhaaaabu adamgerçöekbesiktaslı onuçoksewiorum
hırslı bi futbolcu

hassrett
02-03-2008, 15:33
bende çokk seviommm:) evett yaa gerçekk bjk lii hep ölee kalır inşş...

Gökhan Özsoy
02-04-2008, 04:04
şu sıralar biraz düşüş içinde olsada gercekten çok iyi ve yerinin doldurulması zor bir futbolcu.. yaşadığı düşüşün kısa süreli olduğuna inanıyorum en kısa zamanda eski formuna kavuşacaktır.. her futbolcu zaman zaman kötü oynayabilir..

Bülent Girgin
02-04-2008, 08:31
bende çokk seviommm:) evett yaa gerçekk bjk lii hep ölee kalır inşş...

hassrett senin sevdigini biliyoruzda, burada toramanin futbolculugu tartisiliyor, sen diger topige yaz istersen :D

Mehmet Erhan
02-07-2008, 12:04
"Orta saha savaşmıyor"

Beşiktaşımızın değişmezlerinden İbrahim Toraman, defans oyuncusu olmanın zor olmduğunu belirterek, orta sahanın savaşmadığından dert yandı. Akşam Gazetesi'nin 7 Şubat tarihli haberine göre, kaptanımız Toraman defans oyuncularının sürekli değişmesinden yakındı. İşte o haber:

İbrahim Toraman; Beşiktaş defansının değişmezlerinden, takımın ikinci kaptanı. Klasik defans oyuncusundan farklı olarak topla çabuk oynuyor, sık sık ileri çıkarak forvete katılıyor. Kritik goller atıyor. Milli Takım’ın sürekli oyuncusuyken bugün Fatih Terim’in kadrosuna giremedi. Tam da İsveç’le oynanan milli maç gününde kendisiyle söyleşi yaptık. Daha çok da Beşiktaş’ın eleştirilen defans anlayışını konuştuk. İşte Toraman’dan bomba gibi öz eleştiriler:

DEFANS SÜREKLİ DEĞİŞTİ

Nihayet Beşiktaş’a yeni bir stoper alındı. Belki böylece üzerimizdeki baskı azalır. Yeni arkadaşımız başarılı olsun, çok isterim tabii ki. Defans oyuncusu olmak zor. Bir gol yenince tek hatalı defans gibi görülüyor. Top oraya gelene kadar neler olmuş, orta alandan nasıl gelmiş, kimse ona bakmıyor. Takımda ofansif oyuncu sayısı daha çok. Bu da defansa binen yükü artırıyor. Birçok pozisyonda rakip oyuncuyla bire bir kalabiliyoruz. Arkada büyük boşluklar kalıyor. Defansın sürekli değişmesi de istikrar ve uyum açısından iyi bir şey değil. Düşünün her maç sağındaki, solundaki, önündeki oyuncular değişiyor. Oysa birlikte oynamadan birbirine alışmak ve tecrübe kazanmak mümkün değil. Bakın son 5-6 maçtır aynı adamlarla oynadık. Çok az gol yedik. Sakatlıklar, cezalar da belimizi büktü. Bir türlü defansta istikrarı yakalayamadık. Bocaladık.

AKLIM ARKADA KALIYOR

Gaziantep’te çok daha rahattım. Sadece kornerlerde değil her akında tedirgin olmadan ileri çıkar, gol arardım. Beşiktaş’ta ise daha fazla sorumluluk var üzerimde. Her ileri çıkışımda aklım arkada kalıyor. Rahat olamıyorum. Biz, rakiplerimizden farklı olarak tek ön liberoyla oynuyoruz. Son haftalarda Cisse de çok ileri çıkıyor. Gidenler de çabuk geri dönemeyince, orta alanda yeterince savaş verilmeyince, defansın yükü daha da artıyor. Mesela Delgado çok yararlı bir oyuncumuz. Ama defansif yönü zayıf. Modern defans oyuncusu hızlı olmak zorunda. Rakipten önce topa müdahale edebilmek için... Bence boy değil hız önemli. Dünya futbolunu da yakından takip ediyorum. Artık defansta da topu hızlı kullanmak gerek. Geriden topu daha olumlu kullanmak gerek. Ama biz Beşiktaş defansında henüz rahat rahat top kullanma lüksüne sahip değiliz. Sürekli tedirginiz.

İŞTE ÖRNEK KAPTAN

Milli Takım’ın yeri benim için çok farklı. Milli Takım için performansımın yetersiz olduğunu düşünmüyorum. Kendime güvenim tam. Konu Milli Takım olunca düşüncelerimi belirtmekte temkinli olmak gerektiğini düşünüyorum. Bobo’nun Brezilya Milli Takımı’na seçilmesine çok sevindik. Ama onu bile farklı yorumlayıp, başarısını küçümsemek isteyenler var. Aynı olay başka bir büyük takımın başına gelseydi çok daha büyütülürdü. Benim hayatım futbol. Şöyle bir düşündüğümde yaşamımın en iyi günleri de en kötü günleri de hep futbolla ilgili olaylarla geçmiş. Hiçbir zaman meşhur ve bekar bir futbolcu olarak sansasyonel olayların içinde olmak istemedim. Ünlü kadınlarla görünmek, magazin sayfalarında olmak istemedim. Sanıldığının aksine çok sakin bir hayatım var benim.

Kaynak: Akşam

07.02.2008

Volkan Kaya
02-07-2008, 14:25
ıbrahım ın haklı oldugu yonler tabı kı war ama son maclarda oyle barıs hatalar yapılıo kı bunlar bıze hıc yakısmıo.ayrıca mıllı takım ıcın yetersız deıl we bole dusunmesı kendıne olan guwenını gosterır.ıns terım akıllanırdı euro2008 de kadroya alır

hassrett
02-17-2008, 15:48
BJK nin gururusun yaaaa....

Ezel Özsipici
02-17-2008, 15:51
sans golüne attı ama olsun sonucta galibiyet golünü attı ama son 4-5 maçtırgercekten kötü o yediğimiz golde bir bıraksa rüstü kurtarıcaktı belkide...

Anıl Mungan
02-18-2008, 17:30
bazen çok iyi oynuyor bazen bariz hatalar yapıyor yinede gökhan zandan daha iyi

hassrett
02-19-2008, 21:56
aynen katılıyorum sanaa

Mehmet Erhan
02-26-2008, 12:42
Toraman'a teklif yağıyor

Beşiktaşımızın milli yıldızı İbrahim Toraman’a reklam teklifleri yağıyor. Yakışıklılığının yanısıra, gençliği ve estetiğiyle dikkat çeken ve reklam şirketlerinin gözdesi konumunda olan İbrahim Toraman’a, banka, sportif giyim ve ayakkabı tanıtım reklamlarında oynamak için ciddi teklifler geliyor.

Tecrübeli futbolcu ise yapılan bu tekliflerin kendisini çok sevindirdiğini belirterek, "Astronomik öneriler çok cazip. Hatta dizi filmlerinde oynamam için bile teklif yapıldı.

Sıcak bakıyor

Şu anda Beşiktaş, iki cephede birden şampiyonluğa koşuyor. Sezonu çifte kupayla kapatmak istiyoruz. Reklam tekliflerini sezon sonunda değerlendirebilirim. Daha önce bu konuda deneyimim var" dedi.

Türkiye, Almanya ve İspanya’da futbol dünyasına hazırladığı kreasyonlarla hamle yapmaya hazırlanan sportif bir giysi şirketinin ise İbrahim Toraman’a tanıtım reklamlarında boy göstermesi için 2 milyon dolar teklif ettiği ve tecrübeli futbolcunun da bu öneriye sıcak baktığı öğrenildi.

Kaynak: Hürriyet

26.02.2008

Mehmet Erhan
03-06-2008, 09:37
"Önemli olan inanç ve güven"

Beşiktaşımızın ikinci kaptanı İbrahim Toraman, hocasının vereceği tüm görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını söyledi. Galatasaray derbisinde Cisse'nin yokluğunda ön libero olarak oynayan kaptanımız, "Önemli olan inanç ve güven. Hocam bana inandı ve bu görevi verdi. Ben de en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım" diye konuştu. Milli futbolcumuz, "Ben Türkiye'de stoper mevkiinde isim oldum. Milli Takım'a kadar yükseldim. Ancak şartlar zaman zaman insanın üzerine yeni görevler getirebiliyor. Ertuğrul hocam 'G.Saray maçında ön liberoda oynayacaksın sana güveniyorum. Rakibin oyununu bozacaksın. Kademe yapacaksın, oyun kurgusu içinde gedikleri dolduracaksın' dedi.

'OLUMLU TEPKİLER ALDIM'

Ben de çıktım elimden geleni yaptım. Olumlu tepkiler aldım. Benim için önemli olan takımımın başarısı. Hocam çok memnun kaldı ve bunu da bana ifade etti. Eğer hocam bana derse ki 'Toraman sana güveniyorum forvette sana ihtiyaç var' stoper olmama rağmen çıkar forvette de oynarım ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım" şeklinde konuştu. Siyah beyazlı futbolcumuz 137 hafta sonra lider olmalarıyla ilgili olarak da, "Bu takım olarak bizi bir havaya sokmadı. Lig sonuna kadar yarış devam edecek. Önemli olan Mayıs'ta zirvede yer almaktır" dedi.

Kaynak: Sabah

06.03.2008

Toraman yine ön liberoda

Galatasaray’ı yenip liderlik koltuğuna oturan Beşiktaşımızda kadro yine değişiyor. Yarın Gençlerbirliği’yle karşılaşacak olan Siyah-Beyazlılarımızın hocası Ertuğrul Sağlam, eksiklerin çokluğunda farklı bir takımı sahaya sürecek. Sakatlığı henüz geçmeyen Cisse’nin yerinde ön liberoda yine İbrahim Toraman görev yapacak. Derbide sakatlanan ve 1 ay forma giyemeyeceği açıklanan İbrahim Kaş’ın bölgesinde de Ali Tandoğan oynayacak. Orta sahanın sağında ise Holosko ya da Serdar Özkan’ın forma giymesi bekleniyor. İyileşen Bobo da, Holosko’nun sağ kanada çekilmesi halinde takımda kendine yer bulacak.

Kaynak: Fanatik

06.03.2008

Barış Kahraman
03-07-2008, 21:23
adam canla başla oynuyor varmı böyle bişe ya..

Şule Artarlar
03-07-2008, 21:25
adamin Benİm Ya Helal Olsun Bee...

Arda Hatipoğlu
03-07-2008, 21:26
ewet abi adam sankı yıllardır ön liberoda oynuyomus gıbı oynadı hıc sırıtmadı helal olsun walla

Barış Kahraman
03-07-2008, 21:26
gerçi cissenin yerini tam olarak dolduramıyor yani hucuma çıkaramıyor cisse gibi ama cisseden daha iyi atak kesiyor..

Kemal Arıcıoğlu
03-07-2008, 22:15
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5405/O_368f8af72167430cde1bd080b8caabef.jpg

BU TARAFTAR SENİNLE GURUR DUYUYOR BÜYÜK KAPTAN!!!

Barış Aygün
03-07-2008, 22:17
adamı kaleye koy gol yemeyecek neredeyse o derece yurekten Besıktaslı şükretmesını bılen bır adam golden sonra nasıl Allahım sana sukurler olsun dedı....hersey ortada herkes kaptan gıbı olsa bu takımı kımse yıkamaz....

Şule Artarlar
03-07-2008, 22:58
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5405/O_368f8af72167430cde1bd080b8caabef.jpg

BU TARAFTAR SENİNLE GURUR DUYUYOR BÜYÜK KAPTAN!!!

asalete bak be heytt bee Toramanım benim adam oynuyo iştee !!!!

Barış Aygün
03-07-2008, 23:00
toraman oynuyorda resımde arkadan saatli bomba gelıyor :D

Şule Artarlar
03-07-2008, 23:03
toraman oynuyorda resımde arkadan saatli bomba gelıyor :D

Alemsin Barış:kisne:süper tanımlama

Barış Aygün
03-07-2008, 23:06
Alemsin Barış:kisne:süper tanımlama

baksana gelıse sen atarsın gol dımı çakall sımdı ben bır asıst yaparım rakibe aklını alırım der gıbı gelıyor :D

Mehmet Erhan
03-08-2008, 09:48
helal olsun toramana... :(h5): dün çok hırslıydı,mücadeleciydi...ayakta kalan ender futbolcular arasındaydı...

Sercan Kandemir
03-08-2008, 11:47
kisa boyuna ramen köse vuruslarda kafayi iyi vuruyor cok agir bir futbolcu ama ayni zamanda oda yürekten savasiyor.Ne demisler: Adam gibi besiktasli!!!

Mehmet Erhan
03-16-2008, 17:54
"Mutlu sona ulaşmak istiyoruz"

Kara Kartalımızda nefesler tutuldu, gözler bugün oynanacak Trabzonspor karşılaşmasına çevrildi. Son haftalarda sergilediği performansla, Beşiktaşımızın başarısında başrolü oynayan İbrahim Toraman, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Siyah-Beyazlılarımızın favori gösterildiğini hatırlatan Toraman, “Bizi bir adım önde tutuyorlar. Ancak çoğu kez bunu yaşadık, gördük, biliyoruz: Hiçbir karşılaşma oynamadan kazanılmaz” diye konuştu.

‘Güvencemiz taraftar’

Trabzonspor'un puan cetvelindeki yerinin önemli olmadığını dile getiren İbrahim Toraman, “Büyük takımlar böyle düşüşler yaşayabilir. Bu durumlar geçicidir ve gerçek kimliklerini asla kaybetmezler. Şampiyonluk yolunda 9 zorlu sınavımız var. Mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Hedefimiz doğrultusundaki ilk maçta da taraftarımızın desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılmak amacındayız. Üç puan alıp yola devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: Fanatik

16.03.2008

Şule Artarlar
03-17-2008, 04:01
Ya şu Toraman kırmızı kart aldı ya ben ne diyim FELÇ!!!

Ayşegül Alparslan
03-17-2008, 15:34
bir haber sitesinde resmini gördüm az önce hakemle konuşurken kırmızıdan sonra sinirinden hırsından ağzından tükürükler saçıyordu valla canım benim yaa

Nihal Aslan
03-17-2008, 16:06
birileri kart gorecek mutlaka ama aynı hatadan dolayı ıkı sarı kart gorurmu adam ya bıraz dıkkat toramancık sen bu takımda bu sene oynamıorsun

Şule Artarlar
03-17-2008, 16:09
Bence Toraman gene o kadar sinire ragmen tepkisiz kaldı ben dedim kesin bi felaket çıkacak hakeme dogru yürüyüşünden sonra..

hassrett
03-17-2008, 18:51
keşke bi kafa atsaydı ben bile televisyon başında okadar sinirlendim toraman gene bişe yapmadı:) hep kart hep toraman yaa

Bülent Girgin
03-17-2008, 20:00
keşke bi kafa atsaydı ben bile televisyon başında okadar sinirlendim toraman gene bişe yapmadı:) hep kart hep toraman yaa

o hakem giresuna geliyormus, haftaya gidip bir kafa sen atarsin artik :D

Nisa Tuğrul
03-17-2008, 22:42
canım benim ya (:

ilk trobzon maçında rüştünün başını yakmıştı o halem bozuntusu şimdi senin :(

Gökhan Özsoy
03-17-2008, 22:47

bende hassrett gibi düşünüyorum bu konuda:)
Allahtan futbolcu olcak kaDAR yetenekli deilmişim yoksa kırmızı kart gördümde hakemde maçı tamamlayamazdı...

Sercan Kandemir
03-18-2008, 01:28

arkadas istersen bu iki pozisyonu tekrar gör geri sar tekrar bak:D toraman iki kez gereksiz foul yapdi üstelik iki kezde ayni foul'u yapdi yeter artik ya biraz dikkat etsin topla alaka yoktu affedersin ama nerdeyse adamin bacagini kiracakti.....

Erkan Korkmaz
03-18-2008, 05:27
toramanın rakibe müdahalesi sert olmayabilir ama adamın ayağına kayış şeklide ortada duygusal değil mantıklı olalım atılması bence doğru...

Mehmet Erhan
03-18-2008, 17:21
Toraman'a ceza yok

Beşiktaşımızın Trabzonspor ile oynadığı maçta ikinci sarı kartını görerek oyundan atılan İbrahim Toraman'a yönetim ceza vermeyi düşünmüyor. Ceza yönetmeliği gereği kırmızı kart gören futbolculara para cezası uygulayan Beşiktaş yönetimi, İbrahim Toraman'a ise ceza vermeyecek. Kaptanın haksız yere ikinci sarı kartı gördüğünü düşünen yönetim kararda hakem Bülent Yıldırım'ın hatalı olduğunu düşünüyor. Toraman maçtan sonra hakemin kırmızı kartlardaki kararlarını doğru bulmadığını söylemişti. Siyah beyazlı futbolcu, yaptığı açıklamada, "Bana gösterilen kırmızı kartı doğru bulmuyorum. Haksız bir şekilde oyundan atıldığımı düşünüyorum. Rakibinin ayağına bile dokunmadım. Ayrıca Trabzonsporlu Barış'a gösterilen kırmızı kartta da hakem hatalı bir karar verdi" ifadesini kullandı.

Kaynak: Sabah

18.03.2008

hassrett
03-19-2008, 01:54
burayamı geliomuşş gelsin gelsinnnn sağ çıkabiliomu burdan bakalımm toramanın intikamını alırım benn:P ayrıca toraman sert oynayabilir ama kart görmesi gerekmesssss benceeee

Erkan Korkmaz
03-19-2008, 04:49
Bir hassret klasiği :D: sitede neolmuş ne bitmiş hiiiç önemli değil varsa yoksa toraman :D

hassrett
03-21-2008, 15:30
evetttttt aynende ölee hiç kusura bakmayınnn:)

Bülent Girgin
03-21-2008, 15:57
evetttttt aynende ölee hiç kusura bakmayınnn:)

hassrett baska yerlerede biraz yorum yapsan nasil olur acaba ? :D

Şaban Yunusoğlu
03-21-2008, 16:31
Aşırı kazanma isteği bazı pozisyonlarda dengesiz müdahelelerine sebep oluyor. Hakemler zaten pusuda... Fener maçına öncelikle sabırlı sonrada her zaman olduğu gibi kazanma azminden hiç bir şey kaybetmeden dönmesi dileğiyle...

Erkan Korkmaz
03-21-2008, 17:23
hasreti online olan kullanıcılar arasında görünce bir umutla tüm toiclere bakıyorum acaba cevap yazmışmı diye ama yok daha denk gelmedim :D

Ezel Özsipici
03-22-2008, 16:29
bugün bboobo nasıl hakemi iterek gitti soyunma odasınaa keşkee dövseydiii:@hem torman içn hemde kendi için...gecen haftanın intikamını bu haftadan alsadıı..:@

hassrett
03-22-2008, 16:43
aa aşk olsun ya yasıorumyaa yaa kısmende olsa ama napim ya ilgi alanım toraman tamm beşiktaşk çok büyük ama toraman olunca hayat duruo işte:)

Şule Artarlar
03-22-2008, 17:33
....P£kii....

hassrett
05-15-2008, 20:45
toraman gene ödül almışş yaaa...:) ee adam başarılı olunca ödüle doymuo tabe

Barış Kahraman
05-15-2008, 20:48
tabi canım :) doymaması lazım zaten :)

Bülent Girgin
05-15-2008, 20:59
toraman gene ödül almışş yaaa...:) ee adam başarılı olunca ödüle doymuo tabe

bu sene hiçte basarili degildi :( milli takima bile seçilmedi, neyse temmuzda evlenirse belki düzelir önümüzdeki sezon.

not : baska topiclere yorum yapmazsan burasida kilitlenir , haberin olsun :D

Nisa Tuğrul
05-15-2008, 22:07
milli takıma neden çağırılmadı bi türlü anlayamadım

Nihal Aslan
05-16-2008, 09:50
artık mıllı takım futbolcusu deıl:(

Barış Aygün
05-16-2008, 10:13
ee yakında bızde satarız...bı takıma...

Salim İnce
05-16-2008, 10:19
Bence milli takıma seçilmemesinin tek nedeni Beşiktaşta oynayan diğer oyuncuların yaptığı hatalardır.. Çünkü onlar hata yaparken Toramanda hata yapmış gibi görünüyor. Ayrıca Toramanda bu sezon forum grafiğinde bir düşüş oldu. Bunu hepimiz biliyoruz ve görüyoruz. Toraman önümüzdeki sezon oynayacağı futbolla geri milli takıma dönecektir. Buna inanıyorum.

Barış Aygün
05-16-2008, 10:23
donsee ne olur kı servet gıbı bı canavarı cagırıpta ıkı hata yuzunden toramanı almamak sacmalık...zaten mıllı takımda hak eden degıl polıtıka kazanıyor...

Nihal Aslan
05-16-2008, 10:47
not : baska topiclere yorum yapmazsan burasida kilitlenir , haberin olsun :D[/B]

abıcım su acıklaman ıcınde cok tesekkur ederım ayrıca bu hasssssssreetttın ısmı hassssretttt olarak kalacaksada artık cok kızacagım hem hıcbıryere bısey yazmıo geyıgıne uye

Şule Artarlar
05-16-2008, 12:48
Asi kartal heyt bee!!! çekemeyenler çanak olayı valla =)

Samet Sahin
08-27-2008, 20:31
şuanda en iyi türk defansı bjkde .. zapo ile iyi bir ikili olabilirler

Atilla Sezer
09-19-2008, 15:46
sivok - zapo ikilisi cok iyi oturdular 6+2 den yer bulundugunda o bölgede toromanın oynayacagını dsünüyorum ki verimlide olur

Özkan Yeşil
09-21-2008, 11:55
sivok zapo ikilisinin asla bozulmasından yana değilim.Toraman bu ikisinden biri oynayacak durumda olmadığında oynar yada sağ bek oynayabilir başka türlü zor oynar.

Hulya Eski
10-20-2008, 15:35
ibrahim toraman bnce en iyi sawunma oyuncusu

Burhan Eren
10-23-2008, 02:43
abi süpersin

Bahadır Tekin
11-02-2008, 11:45
İbrahim Toraman defansın bel kemiği

Adam geçer top geçmez misali :D

Arada kornerlerde çıkıp gollerini atıyor

Barış Kahraman
03-22-2009, 22:42
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından İspanya ile oynanacak maçların aday kadrosuna çağrılmayan başarılı savunma oyuncumuz İbrahim Toraman, "Seçilmeyi bekliyordum olmadı. Benim vicdanım rahat. Eğer onlarınki de rahatsa söylenecek bir şey yok" diyerek serzenişte bulundu.

Servet, Gökhan Zan, Emre Güngör gibi önemli defans oyuncularının yokluğunda aday kodraya davet edilmeyi beklediğini ifade eden Toraman, "Beşiktaş’ta sergilediğim performans ortada. Benim de bir beklentim vardı. Çok arzuluydum, istekliydim. Sakat arkadaşlarımızın yerine oynayacağımı düşünüyordum, olmadı. Yine de tercihlerine saygı duyuyorum" diye konuştu

Barış Aygün
03-23-2009, 00:20
sEN SAYGI DUY AMA BIZ ASLA DUYMAYACAGIZ BUGUN RESMEN BU GOSTERIYORKI AYRIMCILIK VAR...BU PERFORMANSA VE BU KADAR EKSIGE RAGMEN ALINMIYORSAN KADROYA BI SORUN VAR DEMEKTİR...

Ayşegül Alparslan
03-23-2009, 11:34
bırak yaa vicdan mı var onlardaki rahat olsun

Volkan Kaya
03-23-2009, 14:44
Allah belanı versin terim

Merve Beşkardeş
03-23-2009, 18:37
ibrahim toramanı kadroya almamak tamamen şuursuzluk örneği.o kadroda olmamayı haketmeyen okadar çok futbolcu varki.zaten beşiktaştan kimse yok gibi bişey kadroda.

Barış Kahraman
03-23-2009, 22:18
inşallah fark yerizde başka birşey demiyorum!. bu fatih hoca adil olsaydı adam olsaydı da hakedene formasını verseydi kendi çocuklarına değil!.

Ata Arslanoğlu
03-25-2009, 21:20
Fatih Terim'e yalakalık yapanlar kadroya alınıyor.Örnek: Kazım, Emre, Ayhan.vs..İbrahim Toraman sonuna kadar hak ediyordu milli formayı, şu anda Türkiye liginin en formda stoperi.Onca sakata rağmen kadroya çağırılmıyor.Yazıklar olsun Fatih Terim sana...

Barış Kahraman
04-04-2009, 21:53
kayserispor maçı; yine başarılı bir maç çıkardı. kayserispor defansına geçit vermedi..

Bahadır Kasım
04-05-2009, 00:59
ertuğrul gelince bu yorumlar son bulur. bu seferde fettullah hocanın türk futboluna etkilerini konuşuruz.

Barış Kahraman
04-26-2009, 17:34
eskişehir maçı; defansımızın bel kemiği, tam bi joker nerde oynatırsan orda oynuyor.. eskişehir maçında çok iyiydi..

Cansunur Şimşek
06-01-2009, 18:38
ibo toramanım seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmm sprsinnnnn

Ezel Özsipici
07-30-2009, 11:14
Yeniden kaptanlığa getirilen İbrahim Üzülmez ve Toraman, İspanya'daki kamp döneminde takımdan ayrı olarak çalıştılar.

Moraller bozuk
Beşiktaş'ta geçtiğimiz yıl şampiyonluk yolunda en çok maç oynayan, en çok sorumluluk alan ve katkı sağlayan futbolcuların başında gelen İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman, sakatlıkları nedeniyle kampı istedikleri gibi geçiremiyorlar.

Uzaktan takip
Toraman sağ aşil tendonundan geçirdiği ameliyatın tedavisiyle
uğraşırken, Üzülmez ise sağ baldırındaki ağrılar nedeniyle hafif tempolu çalışmalarla yetinmek zorunda kaldı. İki İbrahim de çift kale maçları uzaktan izleyebildiler.

Ezel Özsipici
07-30-2009, 11:15
ibo toramanım seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmm sprsinnnnn

Bir ibrahim toramancı dah a :D

Ertürk Yıldırım
09-07-2009, 14:25
toraman tartısılmaz oyunculardan bence aynı ekrem dag gibi nerde oynatırsan oynuyo

Özge Kayhan
09-07-2009, 14:47
İbrahim Toraman'ın Milli Takıma neden çağırılmadığına gerçekten inanamıyorum.

Ertürk Yıldırım
09-07-2009, 15:45
İbrahim Toraman'ın Milli Takıma neden çağırılmadığına gerçekten inanamıyorum.

fatih terim milli takımın basında oldugu sürece toramanı almazzz

Özge Kayhan
10-13-2009, 16:33
Toraman Turp Gibi!

Beşiktaş'ın tecrübeli defans oyuncusu İbrahim Toraman sakatlığının tamamen geçtiğini ve göreve hazır olduğunu söyledi.

http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm742697.jpg

Sezon öncesi sağ topuğundan ameliyat olan ve uzun bir tedavi süreci geçiren siyah beyazlı futbolcu, bu sezon henüz hiçbir resmi maçta forma giyemedi. İbrahim son 20 günlük süreçte de antrenman eksiğini tamamlamak ve takım arkadaşları ile arasındaki fiziksel farkı kapatmak için yoğun bir çalışma dönemine girmişti.

İbrahim Toraman sakatlığının tamamen düzeldiğini, kendini iyi hissetiğini ve teknik direktör Mustafa Denizli'nin görev vermesi halinde formasını giyebileceğini belirterek, "Sakatlığımın geçtiğini söyleyebilirim ama antrenmanlara takım arkadaşlarımdan sonra başladığım için eksiklerim vardı. Bu eksikliğimi gidermek için çok yoğun bir tempoda çalıştım. Artık maç oynayabilecek düzeye geldiğimi düşünüyorum. Bu sezon hala resmi maç oynayamam da başka bir eksiğim oldu. Herşeye rağmen kendimi iyi hissediyorum ve hocamız görev verdiği zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıcağım" dedi.

İbrahim son dönemde Beşiktaş'ın içinde bulunduğu çalkantılı döneme de değinerek, "Ben taraftarımızın sağ duyu ile düşündüğü zaman takımlarını iyi ve kötü günde de destekleyeceklerine inanıyorum. Zaten Beşiktaş taraftarının özelliği de budur. Beşiktaş çok sıkıntılı dönemler geçirdi ve bu süreçlerden çıkmayı başardı. Önemli olan yönetim, taraftar ve takımımızın birliğinin bozulmamasıdır. Bu bütünlüğü yine eski günlerdeki gibi yaşamaya devam edersek bu sıkıntılı günleri atlatacağımızı düşünüyorum. Taraftarın yaptığı olumsuz tezahüratlar bizi etkiliyor. Çünkü biz kocaman bir aileyiz ve herkesin aynı düşünce içinde olması gerekiyor. Bu durum böyle devam ederse başarılı olmakta zorlanırız. Olumsuz bir atmosferde oynamak gerçekten çok zor" ifadelerini kullandı.

Fanatik

Ayşegül Alparslan
10-14-2009, 11:50
allah allah sanki taraftar keyfinden çıkıp böyle tezahürat yapıyor herşey güllük gülistanlık ama herşeyi taraftar bozuyor siz bi çıkın adam gibi oynayın adam gibi maç kazanın taraftar ne yapacağını bilir sen hiç merak etme canım

Barış Kahraman
10-17-2009, 23:33
@kasımpaşa maçı:
en sonunda geri döndün kaptan!. Ortasahada önlibero gibi oynamasına rağmen çok iyiydi!. Adam tam bir banko!. nereye koyarsan oynuyor..

Ertürk Yıldırım
10-18-2009, 10:00
vallahi özlemisiz toramanı takımı toparladı gibi..en azından ruhumuz geldi takıma..

Mustafa Balcılar
10-19-2009, 10:32
saatli bomba gibi nezaman ne yapacağı belli deyil. ama sağlam beşiktaşlı. :)

Cem Akşahin
10-26-2009, 13:00
canla başla mücadele ediyo helal olsun valla milli takıma almayanlar utansın i.toramanı

Mustafa Balcılar
10-26-2009, 14:15
adam gene sakatlanmış yahu. kafası şişmiş diyolar :(

Bahadır Karaçanta
10-30-2009, 13:48
toramanın sakatlıktan dönmesi çok iyi oldu,ferrarinin cezası varken sıkıntı yaşayabilirdik.

Serdar Köse
10-30-2009, 20:32
en iyi Türk stoper bence varını yoğunu herşeyini koyuyo ortaya dönmesi çok iyi oldu

Mustafa Balcılar
11-02-2009, 13:23
Herşeyinimi :)

Muhammet Sönmez
11-02-2009, 16:53
takımda fabian ernstle birlikte yürekten oynayan 5 oyuncudan biri

Serdar Köse
11-26-2009, 00:00
tam geldi defansı sağlama aldı dedik yine sakatlık yapıştı be.. bu akşam da burnu kırılmış of be offf :@

Mustafa Balcılar
11-26-2009, 08:21
geçmiş olsun diyelim. iyi oynayan gidiyor. sivas maçındada rüştü olmaz kesin.

Serdar Köse
11-26-2009, 22:28
iki hafta yokmuş kötü oldu bu ya :/

Barış Aygün
11-27-2009, 10:36
aynı hareketi biz yapmıs olsak kesınlıkle oyuncumuz kırmızı karttı adam resmen dırsek atmak ıcın elınden gelenı yaptı...

Serdar Köse
11-27-2009, 14:44
evet ya adam hareket bile edemedi resmen yere çakıldı

Onur Kurtcu
12-04-2009, 22:50
en kısa zxamanda takıma geri dönmesi dileklerimizle,gelir de en azından bi kafa golü atarsın ibo::

Murat Serkan Kaya
12-13-2009, 01:06
yapılan maskeyi kullan ibo yine zarar gelecek burnuna ...

Can Dönmez
12-15-2009, 14:27
tam bir beşiktaşlı

Mehmet Ak
12-19-2009, 21:44
türkiyenin en iyi stoperi.

Ertürk Tekin
02-23-2010, 13:00
yaşı geçtikçe forması ona dahada bi yakışıyo yıllar geçtikçe dahada iyi oynuyo :D

Erhan Küçük
02-28-2010, 12:15
‘Milli forma yasak mı?’

Milli Takım’a gitmesine Fatih Terim’in engel olduğuna inanan İbrahim Toraman, yeni teknik ekibin de kendisini çağırmamasına sitem etti.

Her Türk futbolcusunun milli takımda oynamak istediğini, kendisinin de bunu hak ettiğine inandığını söyleyen Toraman, “25 kişilik geniş kadroya çağrılmıyorsam, kendimde sorun vardır diye düşünüyorum. Üzgünüm çünkü, hak ettiğini alamayan herkes üzülür” dedi.

Siyah-beyazlı futbolcu şöyle devam etti:

“Bu ülkede milli takımda forma giymek bana yasak mı acaba, onu anlamış değilim. Daha önce de ben 30 kez A Milli, 20 kez Ümit Milli olmak üzere 50 kez bu formayı giydim ve hepsinde hemen hemen çok iyi performans göstermişimdir. Biz ne yaptık ki acaba milli takımdan bu kadar uzak kalıyoruz ve bir türlü bize şans gelmiyor?”

Toraman, “Daha çok çalışıp, performansımı artırmaya çalışacağım. Artık gerisi de onlara kalmış” ifadesini kullandı.

Kaynak (http://www.milliyet.com.tr/-milli-forma-yasak-mi-/spor/haberdetay/28.02.2010/1204961/default.htm?ver=84)

Ertürk Yıldırım
03-16-2010, 13:52
denizli maçında harikaydı müthiş bir kesici

Mehmet Ak
03-16-2010, 20:57
katılıyorum zaten Toraman olmasa KAş çıkaran delirtecekti bizi. iyi topladı sakarın kırıklarını

Selami Güler
03-17-2010, 08:16
aynen ibrahim kas besiktas oyuncu yakIsIyor
az daha gol yiyorduk

Hidayet Koç
08-30-2010, 11:05
Toraman: Beklentiler büyük

Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman, maça iyi başlayamadıklarını, ancak ikinci yarı daha iyi oynayarak galip gelmesini bildiklerini söyledi.

Sakatlıktan yeni çıkan Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman, UEFA ve Türkiye liginde hedeflerin büyük olduğunu, iyi transferlerin yapıldığını ve beklentilerin olduğunu bildirdi.

Toraman, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Kardemir Karabükspor karşısında ilk yarı kötü oynadıklarını söyledi.

Karşılaşmaya iyi başlayamadıklarını ve maçın başında gol yediklerini anlatan Toraman, şöyle konuştu: ''UEFA ve Türkiye liginde hedeflerin büyük, iyi transferlerin yapıldı, beklentiler var. Kardemir Karabükspor karşılaşmasının ilk yarısında iyi değildik. Ancak ikinci yarı daha iyi oynadık. Takımın eksiklikleri var, bunları zamanla gidereceğiz. Hocamız bu yönde çalıştırıyor. Sürekli rakip takımın üzerine gittiğimiz için zaman zaman pozisyon verebiliyoruz. Bunu da zamanla atlatacağız.

Sakatlıktan çıkınca zor olur, ilk maçımdı ve biraz zor oldu. Daha iyi olacağımızı biliyorum.''

Kardemir Karabükspor karşısında takımına 2 gol kazandıran Mert Nobre ise golü yedikten sonra gerekeni yaparak, sakin oynadıklarını ve maçı çevirdiklerini belirterek, gollerle geri döndüğünü, bunu devam ettirerek ise her zaman ilk 11'de yer almak istediğini kaydetti.

Nihal Aslan
08-31-2010, 14:49
toramanımda yaslandı ya takımın abisi oldu:D

Bektaş Gur
09-03-2010, 14:25
Artık Milli Takımda da oynıycak İnşallah Fatih Terim'den kurtulduk.
Adam gibi adam İbrahim Toraman.

Hidayet Koç
09-22-2010, 10:10
Toraman'dan Yalanlama ve Saldırı

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu İbrahim Toraman, bugün bir gazetede ismi kullanılarak yayınlanan haberin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesine açıklama yapan İbrahim Toraman, söz konusu gazetedeki ''Toraman'dan ağır sözler'' başlıklı haberde yer alan ifadelerin kendisine ait olmadığını belirterek, bu gazeteye demeç vermediğine dikkati çekti.

Toraman, ''Kulübümüzün uyguladığı prosedür gereği, izin almadan medyaya konuşamadığımızı tüm basın mensupları bilmektedir. Taraftarlarımızın ve kamuoyunun bu tür art niyetli haberleri dikkate almamalarını rica ediyorum'' şeklinde görüş bildirdi.

-TORAMAN'DAN BASIN MENSUBUNA TEPKİ-

İbrahim Toraman, bugün yapılan antrenmanın ardından hakkında çıkan haber nedeniyle bir basın mensubuna tepki gösterdi.

Antrenman bittikten sonra tesislere gitmek yerine hakkında haber yazan basın mensubunun bulunduğu yere gelen İbrahim, sert ifadeler kullandı. Haberin doğru olmadığını öne süren İbrahim Toraman'ı kulüp menajeri Tuncay Yanık sakinleştirdi.

Toraman daha sonra sinirli şekilde tesislere girdi.