PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 5mılyon euro +koray+burak yerine 7.5mılyon+nobreyı verıp kerlonu almak daha iyiydi

Barış Aygün
02-10-2008, 23:47
arkadaslar Bıldıgınız Gıbı Bende Bır Kerlon Hayranlıgı Var Ama Bu Hayranlık Bosa Degıl...bence Holosko ıcın Harcadıgımız Bedele 7.5 Mılyon Avro + Nobreyı Cruzeiroya Versek Daha Mantıklı Ve Etkılı Bır Transfer Olmazmıydı Acaba.....baktıgınız Kerlon Holoskoda Daha Teknık Daha Cevık Bır Hucum Oyuncusu Amf/cf/striker Ozellıklerı Daha Agır Basan Bır Oyuncu Dıye Dusunuyorum...zaten Baktıgımızda Holoskoyu Yerınde Oynatmayacak Bellı Oldu Bobo Nobre Sakatlanmadıgı Surece Sureklı Kanat Oynayacak...

Barış Kahraman
02-11-2008, 10:58
güzel diyorsun ama kerlonu beşiktaşa yar etmezler bu.. 2.olarak bu yönetim öyle akıllıca bir transfer yapmaz.. 3.olarakta cruzeriyo nobreyi artık almaz..

Mehmet Erhan
02-11-2008, 11:04
Türk statüsünde oynayan Nobre'yi vererek kontenjanı açacağımıza dahada tıkamak ne kadar akıl karıdır bilinmez...Kaldı ki Kerlon'u alacağımıza elimizdeki Kerlon'u yani Hıguain'i de kullanabilirdik...

Barış Aygün
02-11-2008, 11:06
güzel diyorsun ama kerlonu beşiktaşa yar etmezler bu.. 2.olarak bu yönetim öyle akıllıca bir transfer yapmaz.. 3.olarakta cruzeriyo nobreyi artık almaz.. nobre olmadı hıguaını teklıf edersın;) takas usulu oyuncu cok bızde....dedıgın gıbı akıllıca transfer yapamaz ama 7.5 degıl 10 bıle vermek gerekıyorsa boyle bırını almak zorundasın...haksızmıyım artık super lıg takımı olarak degıl avrupa kartalı olarak gormek ıstıyorum..

Barış Kahraman
02-11-2008, 11:06
mehmet zaten boş kontejanımız var..

ayrıca barış dediğin doğru sana katılıyorum ancak dediğim gibi bu yönetim öyle bir hareket yapmaz.. ne geleceğe yatırım yapıyorlar nede yıldız bir isim alıyolar..

Barış Aygün
02-11-2008, 11:11
elındekı kerlonu kullansaydı zaten tartısmazdık bıle bugun cogu topıgı ;) ya da orjınalıyle elındekını kullanabılseydı offff offfff.......allahım suleyman sebadan baska zekı adam yokmu su memlekette su takımın basına gececek gerıc var ama parası yok :( artık ne zaman nereye nasıl yatırım yapıcak bılmıyorum ama...aklıma gelmısken de sunu soleyım mehmet topuzu aldık galıba o yuzden sezon sonu transfer olmaz herhalde....bu senede alamazsak kerlonu en az 32sınden sonra alırız ozamanıda ben goremem herhalde....

Gökhan Özsoy
02-11-2008, 13:50
kerlon'nun beşiktaşa gelmesi mucize.. 7.5 + nobreye vermezler bu adamı peşin para isterler en az 20milyon euro ya bi ispanyol kulubü yada italyan kulubü verebilir bu parayı..
boşa hayal kurmayalım bence...
hee bide şu var bizim yönetimin böyle bir yetenekten haberdar olduklarını sanmıyorum..

Mehmet Erhan
02-11-2008, 14:35
kerlon'nun beşiktaşa gelmesi mucize.. 7.5 + nobreye vermezler bu adamı peşin para isterler en az 20milyon euro ya bi ispanyol kulubü yada italyan kulubü verebilir bu parayı..
boşa hayal kurmayalım bence...
hee bide şu var bizim yönetimin böyle bir yetenekten haberdar olduklarını sanmıyorum..

yok gökhan o kadarda değildir...barış(çerkez) sayesinde kerlonu duymayan kalmadı... :D

kısaca vazgeçelim bu sevdadan...kerlonu değil elimizdekileri kazanmaya bakalım...

Şule Artarlar
02-11-2008, 14:47
valla Barış keşke senin düşündügün gibi olsa herşey ama biraz imkansız sanırım...

Mehmet İpek
02-11-2008, 20:45
Barış mantığına ve matematiğine katılıyorum ama ben daha sonrasına inanmıyorum.
çünkü bu sistemsizlikte oynayan bir takım kaç tane kerlon harcar.
defans oyuncusunun her kornerde yerini bırakarak gol atma çabası içine girmesi; hem bir forveti hiçe saymak hemde bir bölümün boşa bırakılarak riske edilmesi...
böyle bir kaos içinde zannetmiyorumki kerlon gelse aksine fiyatıda düşer garibimin.

Bülent Girgin
02-11-2008, 21:51
ismi olan veya gelecegi olan bir futbolcuyu zaten hiçbir menacer besiktasa getirmez, çünkü öyle futbolcular ismi olan bir antrenörle çalismak isterler, öbür taraftada ertugrul zaten ünlü futbolcu istemez, çünkü o da biliyorki ünlü futbolcuya söz geçiremeyecek!yönetim zaten basarisiz oldukça dahada bataga batiyor, laf olsun diye ve hiç düsünmeden transferler yapiliyor ve bütün bunlarin sonucundada basari bekleniyor :( ama 4 senedir ögrenemediler bundan sonrada ögrenemezler sirf transfer yapmakla basarinin gelecegini.

Barış Kahraman
02-11-2008, 21:57
ismi olan veya gelecegi olan bir futbolcuyu zaten hiçbir menacer besiktasa getirmez, çünkü öyle futbolcular ismi olan bir antrenörle çalismak isterler, öbür taraftada ertugrul zaten ünlü futbolcu istemez, çünkü o da biliyorki ünlü futbolcuya söz geçiremeyecek!yönetim zaten basarisiz oldukça dahada bataga batiyor, laf olsun diye ve hiç düsünmeden transferler yapiliyor ve bütün bunlarin sonucundada basari bekleniyor :( ama 4 senedir ögrenemediler bundan sonrada ögrenemezler sirf transfer yapmakla basarinin gelecegini.

süper özetlemişsin olayı.. katılıyorum sana abi..

Barış Aygün
02-11-2008, 22:20
valla Barış keşke senin düşündügün gibi olsa herşey ama biraz imkansız sanırım... ımkansız dıye bısı yoktur arastırmamak ya da becerıksızlık vardır Şule ;)