PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 6-Mehmet Yozgatlı

Barış Kahraman
08-30-2007, 15:34
http://goal.com/resultsimg/6011.jpg

Mehmet Yozgatlı (d. 1 Ocak 1979), Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde oynayan Alman asıllı Türk futbolcu.

Futbol hayatında 3 defa B, 6 defa Ümit, 1 defa da A Genç Milli Takım’da yer aldı. B Milli Takım’da 1, Ümit Milli Takım’da 5 gol kaydeden Mehmet Yozgatlı, Türkiye’de Galatasaray, Adanaspor, İstanbulspor ve Fenerbahçe takımlarında forma giydi.

2007-2008 sezonu öncesinde, 18 Haziran 2007 tarihinde Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzalayarak Fenerbahçe'den ayrıldı. Bu transfer ile Mehmet Yozgatlı, üç büyükler olan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta oynayan 7. futbolcu oldu.

Ozan Karabulut
09-06-2007, 23:18
bence türkiyenin en iyi sağ açıklarından.serdar özkanla yarışırlar.umarım faydalı olur..

Barış Aygün
09-08-2007, 10:32
bence bır ayrı serdar bır yarı mehmet oynamalı... ıkısıde muhtesem...

Savaş Aygün
09-08-2007, 10:34
gerçekten çok iyi bir sağ kanat oyuncusu..serdar özkan çok yoruluyor...dediğiniz gibi bir yarı serdar bir yarı mehmet oynamalı...

Mehmet Erhan
04-13-2008, 14:00
Vasatı aşamıyor

Beşiktaşımızın sezon başında Fenerbahçe’den renklerine bağladığı Mehmet Yozgatlı bir türlü bekleneni veremiyor. Uzun bir aradan sonra dün ilk 11’de sahaya çıkan yıldız oyuncu vasatı aşamadı. Gurbetçi futbolcunun oynadığı maçlarda da Kartal kazanmakta zorlanıyor. Süper Kupa, Şampiyonlar Ligi ön elemesi, Türkiye Kupası ve Süper Lig’de, Yozgatlı’nın forma giydiği 12 maçta Beşiktaş 4 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı. Tecrübeli futbolcuyla sezon bitiminde yolların ayrılabileceği bildirildi.

Kaynak: Fanatik

13.04.2008

geldiğin yere geri dön yozgatlı...sen bu takımın futbolcusu değilsin, olamazsın da...

Barış Aygün
04-13-2008, 14:04
ne oynadık geldıgınden berı sakat.....saglam adam almazlarkı bırı kor bı sakat...kımısı kafadan sakat...

Mehmet Erhan
04-13-2008, 14:06
ne oynadık geldıgınden berı sakat.....saglam adam almazlarkı bırı kor bı sakat...kımısı kafadan sakat...

oynadığı maçları da gördük barış...şimdi yozgatlı bu haliyle 11 in adamı olabilir mi sana soruyorum...bize fenerin artıkları değil,takım için,forma için oynayacak cengaverler lazım...pascalın ruhuna,ilhanın hırsına ve sergenin yeteneklerine sahip adamlar lazım...böyle çapul çakallarla olmaz bu işler...

Barış Aygün
04-13-2008, 14:08
ıllakı ılk 11 oyuncusu olamaz...bende fenerlı capulcu ıstemıyorum ben futbolcu istiyorum...fener fenerasyonda zaten ısı goturuyor bırde boyle adamları gecırıp bıze ordanda kazanıyor adamlar...

Adnan Direnç
04-13-2008, 16:25
bu adamın feberli olması zaten bir skatlıktı...

son ruh yok deriz tabi olmaz...

yerlilerin çoğu Ezik yabancılar zaten adı üstünde yabancı...

Gökhan Özsoy
04-13-2008, 18:19
adam zorla gelmediya beşiktaşa oynadığı 12 maçta 5 kere yenildiysek o mu atmış kendi kalesine golleri..

Bülent Girgin
04-14-2008, 11:14

o dediklerin böyle transferleri yapanlar :(

Barış Aygün
04-14-2008, 11:20
takımda bı kafası calısan Kolot varmıs o da ıstıfa etmıs....

Tolga Erdoğan
04-14-2008, 11:51
hmm ewt barış abi bi o adamn vardı.. ama adamı bozamadılar istifa etti helal valla

Mehmet Erhan
05-18-2008, 17:47
Yozgatlı İle Yollar Ayrıldı !

Beşiktaş’a sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ve geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen Mehmet Yozgatlı ile yollar ayrıldı.

Mehmet Yozgatlı’ya alacakları karşılığında bonservisi bedava verildiği ve kulüple ilişkisi kesildiği öğrenildi.

maraton.com.tr

bakiyle birlikte yozgatlı da gitti...onun da yolu açık olsun...her ne kadar sakatlığından ötürü fazla forma şansı bulamadıysa da yine de oynadığı dönem içerisinde göstermiş olduğu hizmetlerden ötürü teşekkürler kendisine...

Adnan Direnç
05-18-2008, 18:05
gitmesi en iyi hizmeti oldu..
baş baş !!!

Salim İnce
05-18-2008, 18:12
Yozgatlı transfer edildiğinde bu adamın çok iş yapacağını düşünmüştüm. Ama bir türlü sakatlıklar yakasını bırakmdı. Birde üzerine uyum sorunu yaşadı. Bunlarda yozgatlıya başarısız bir forum grafiği sergiletti. Yozgatlıy oynadığı maçlar için ve verdiği emek için teşekkür ederiz.

Bülent Girgin
05-18-2008, 18:15
kaç maç oynadida tesekkür ediyorsunuz? yattigi yerden para kazandi !

Salim İnce
05-18-2008, 18:24
hoca oynatmadıysa sakatlandıysa o ne yapsın. 1 dakika bile oynasa teşekkür etmk zorundayız. 1 dakika bile oynasa beşiktaşa hizmet etmiş demektir.

Mehmet Erhan
05-19-2008, 14:39
kaç maç oynadida tesekkür ediyorsunuz? yattigi yerden para kazandi !

hoca oynatmadıysa sakatlandıysa o ne yapsın. 1 dakika bile oynasa teşekkür etmk zorundayız. 1 dakika bile oynasa beşiktaşa hizmet etmiş demektir.

salime aynen katılıyorum...sakatlıklar ve hocanın şans vermemesi yüzünden çok fazla forma şansı bulamamış olabilir ama az da olsa oynadı ve formamızı terletti...benim teşekkürüm de onun içindi zaten...hem bu takıma kimler geldi de yattığı yerden para kazandı... sakatlandıysa bunda suç yozgatlının mı, yoksa takımdaki doktorlarla kondisyoneri olmayan teknik heyette mi bunu da bir düşünmek lazım...ama her şeye rağmen gitmesini istiyordum ve iyi oldu gitmesi...yolu açık olsun tekrardan...