Orijinalini görmek için tıklayınız : 7.hafta Galatasaray:2 Beşiktaş:1
Hüseyin Balcı
09-23-2007, 09:15
29/09/2007 cumartesi 20.30 Gs-Beşiktaş (Ali Sami Yen) (Seyircisiz)
2007-2008 sezonunun ilk derbi maçı olacak şampiyonluk yolunda çok önemli bir maç olacak.
Mehmet Erhan
09-23-2007, 10:25
ya yenecez ya yenecez bu gayleri...başka çıkarı yok...tabi yönetim takımı sahaya çıkartırsa...
Ezel Özsipici
09-23-2007, 14:18
bencede ya yenicezz ya yenicezz gs çok güçlü bu aralar çok dikaktli olmamız lazım...beşiktaş gol yemeden dünkü tempousunu yakalaması lazım bunu da eminim yapıckalardırççzatengs macından sonra porto macı var iki önemli sınav beşiktasımm inanıyorum ki bu maçları kazanıcak ve lider olucakk!!
Gökay Ortaburun
09-23-2007, 14:51
Geçen sene Gs maçı öncesi Toraman atılmıştı konya maçında..
Şimdi de cisse. Sizce bunların hepsi rastlantımı ?
Ben hiç zannetmiyorum...
Ezel Özsipici
09-23-2007, 15:24
beşiktaşa yapılan içbirşey tesadüf diil onlara inat almalıyız bu maçıı!!
H.Hüseyin Uluçay
09-23-2007, 15:57
bu sözlere bi besteyle ayak uydurmak istiyorum
şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik
geceleri uyumadan sabahlar ettik
uçurumlara düşmeden tut elimizi
şampiyon ol Beşiktaş'ım mesut et bizi ;)
Volkan Kaya
09-23-2007, 16:02
haftaya cıncınları eze eze yenmessek benmde adım wolkan deıl
Barış Kahraman
09-23-2007, 16:06
geçen sene fener maçını andıran bir maçç.. şampiyonluk için kazanmalıyız..
H.Hüseyin Uluçay
09-23-2007, 16:13
fener maçını nereden andırıyo sana ya :D
Şule Artarlar
09-23-2007, 19:16
haftayi Sabirsizlikla Beklİyorumm.....=))
the_eagle
09-23-2007, 21:22
Tamam mı devam mı maçı olarak değilde kazanılması gereken bir maç olarak bakalım. 7. haftadan ligin ipini kesmeyin !
Başlıkta Galatasaray yazabilirdi hiç değilse rakibe saygı :S:
forzabjk06
09-23-2007, 21:31
Ligin en iyi hücum eden takımına karşı zor bir maç olacak.Savunmada zorlanmazsak istediğimiz alabiliriz
Uğur Şimşek
09-23-2007, 21:33
abi deplesman maçı ama seyircisiz olmadı büyük avantaj biz giremeyeceğimize göre alisamiyene galatasaraylılar destek veremeyecek 12. adam yok bunu değenrlendirmemiz lazım 2. yarıdaki inönü maçındada veririz ayarı gs ye taraftarsız maç deplasman bunu değerlerndirmeliyiz ve kaznmalıyız ve kazanıcazda:dov:
Gökhan Özsoy
09-23-2007, 22:21
Tamam mı devam mı maçı olarak değilde kazanılması gereken bir maç olarak bakalım. 7. haftadan ligin ipini kesmeyin !
Başlıkta Galatasaray yazabilirdi hiç değilse rakibe saygı :S:
ewt tamam mı? dewam mı? deilde avantaj sağlayabiliriz bu maçı kazanırsak..
başlığı değeiştiriyorum mert haklısın bencede..;)
Serkan Uşak
09-23-2007, 22:40
zor ama inş koycaz gayseye
Hüseyin Balcı
09-28-2007, 08:24
1 gün sonra herkes görecek kartal samiyende aslan ....
sonrada inşallah porto maçında sahaya çıkarken lider geliyor lider demek nasip olur bizlere özledik yav liderliği alırsak bidaha zor veririz zaten.
Ezel Özsipici
09-29-2007, 17:50
Ben İnaniyorum BeŞİktasim Bu Maci Alicakk!!
Hüseyin Balcı
09-29-2007, 17:51
22:15 te lider değişiyor 121 hafta sonra lider olacaz
maç 1-3 biter goller toraman-nobre 2 atar
Ezel Özsipici
09-29-2007, 17:53
22:15 te lider değişiyor 121 hafta sonra lider olacaz
maç 1-3 biter goller toraman-nobre 2 atar
yaa maçı alalımda o kutsal formayı giyn hani futbolcu olursa atsın kalbim yerinden çıkıcakmıs gibi zatennmaçlarda hep böle oluyoo
Kemal Arıcıoğlu
09-29-2007, 18:24
haydi kartalım güldür yüzümüzü
Gökhan Özsoy
09-29-2007, 18:28
İki takımında ilk 11'leri belli oldu...
GALATASARAY
Orkun
Uğur
Song
Servet
Hakan Balta
Linderoth
Arda
Mehmet Güven
Barış
Nonda
Ümit Karan
BEŞİKTAŞ
Hakan
İbrahim Toraman
Diatta
Gökhan Zan
İbrahim Üzülmez
Serdar Özkan
Serdar Kurtuluş
Koray
Tello
Bobo
Nobre
STAT: Ali Sami Yen
SAAT: 20.30
HAKEM: Selçuk Dereli
YAYIN: Lig TV
Kemal Arıcıoğlu
09-29-2007, 18:30
evet bence ertuğrul güzel bir kadro sürüyor sahaya en azından tek forvet değiliz ofansif bir futbol oynayacağız anlaşılan....
Barış Kahraman
09-29-2007, 18:30
yine oyun kurucu yok.. ibrahimi sağa çekti sanırım.. serdarı önliberoya aldı.. eee nerde ortasaha göbek? nerde delgado.. hoca yanlış kadro çıkarmış bence..
Gökhan Özsoy
09-29-2007, 18:31
delgado nerde gene yaa..:S: yine çift ön libero..:S:
serdar kurtuluş mu kurcak oyunu yada koray avcı..:S:
Ezel Özsipici
09-29-2007, 21:26
offf YAA SNİRDEN AĞLICAMM:'(
Şule Artarlar
09-29-2007, 21:27
AY BEN BU gs NİN.......
Barış Kahraman
09-29-2007, 21:31
Kadro yanlış hoca yanlış yöntim yanış Beşiktaşta herşey yanlış!! Tek doğru olan Taraftarımız ve bazı futbolcularımız.. Bu hezimeti 4.hafta sonrasında dile getirmiştim.. Daha liğin başı umutsuzluga kapılmayın takımımız iyi gibi birçok tepki geldi.. Ama görünen köy klavuz istemiyor..
Beşiktaş top oynamıyor.. Daha atak bile yapamıyor değilki gol atmak.. Sağlam hocanın başa geldiğini duydugumda zaten şok olmuştum yalan haber falan demiştim ama... Sağlamın gelmesi hem Beşiktaşımız için hem kendisi için çok kötü oldu.. Ne Sağlam hocanın Beşiktaşı yönetecek kadar becerisi var nede Beşiktaşın 1seneyi daha çöpe atma gibi lüksü vardı.. Ama 1senemizi daha çöpe attılar gibi!! Sağlam geldiği gibi açıklama yaptı bu sene kadromuzu oturtacağız ilerisi için güzel kadro kuracağız.. Yönetim açıklama yaptı geleceğe genç hocamızla umutla bakıyoruz, takım yeni bu sene şampiyonluk beklemeyin.. Soruyorum o değerli yönetime, biz ne zaman şampiyonluk bekleyeceğiz? Sağlam kendine yazık etti 38yaşında Beşiktaşa gelmesi çok yanlış bir karardı.. En büyük yanlışıda yönetim yaptı..
Daha fazla birşey demek istemiyorum.. Yönetim Beşiktaşlıysa bıraksın gitsin.. Daha fazla zarar vermesin..
Gökhan Özsoy
09-29-2007, 21:34
Sana katılıyorum Barış. Aynılarını bende söylemiştim hakkımda Galatasaraylı oldugum dedikoduları çıktı. Sezon başından beri kadro seçimleri yanlıştı. Sağlam hoca Beşiktaşın başında Kayserinin değil takımla böyle srekli oynamamalı..
ersen1903
09-29-2007, 21:43
cooook kotu bı mac:(
forzabjk06
09-29-2007, 21:43
Selçuk dereli senin anan nereli.Her hafta kötü oyunumuzun cezasını rakip yerine hakemler kesiyor.Bu ortamda biz daha takımın sistemini eleştiriyoruz hocayı eleştiriyoruz.Düzelsek nolacak??Bizimde dışarı giden toplarımza kornermi verecekler
Kemal Arıcıoğlu
09-29-2007, 21:44
fincanı taştan oyarlar amanın oyarlar....
TARAFTARA BÖYLE........
:@
ersen1903
09-29-2007, 21:48
ne olucak boyle bızım halımız yaaaa:(
Arda Hatipoğlu
09-29-2007, 21:51
sewinmek için sewmedik ulannnnnnnnnnn!!!
Barış Kahraman
09-29-2007, 21:53
Karşılıkllı bir aşk yaşayan Beşiktaşlı olamaz zaten..
ersen1903
09-29-2007, 21:55
orası oyle onu hepımız bılıyoruz.sadece uzgunuz.yanlıs dusunmeyelım arkadasalr..yensekte yenılsekte kalbımız bjk ıcın atar..
Şule Artarlar
09-29-2007, 21:55
oynatmaya Azzz Kaldi Doktorum Nerde Oldum Yeter Artik Bee!!!!
Kemal Arıcıoğlu
09-29-2007, 21:56
sorarım ben bu topçu denen öküzlere...bir kaçı hariç tabiii...90 dk galatasarayın yeni yetme kalecisi orkun denen çocuğa kaç top geldi acaba...maç boyunca rakip kaleye kaç şut attık acaba...olmuyor arkadaşlar olmuyor...bu iş böyle yürümez...sabır taşı olsak çatlardık ya...yeter 120 haftadır liderlik nedir bilmiyoruz birde kalkmış şampiyonluktan bahsediyoruz...biz anca kendimizi kandırıyoruz bence...orkun maçtan sonra çıkıp şu açıklamayı yapsa yeridir heralde...bu sezonki en rahat maçımı oynadım...gölün dışında pek top göremedim....bencede ne dese haklı yani :@
Dinçer Öztürk
09-29-2007, 22:00
Kadro yanlış hoca yanlış yöntim yanış Beşiktaşta herşey yanlış!! Tek doğru olan Taraftarımız ve bazı futbolcularımız.. Bu hezimeti 4.hafta sonrasında dile getirmiştim.. Daha liğin başı umutsuzluga kapılmayın takımımız iyi gibi birçok tepki geldi.. Ama görünen köy klavuz istemiyor..
Beşiktaş top oynamıyor.. Daha atak bile yapamıyor değilki gol atmak.. Sağlam hocanın başa geldiğini duydugumda zaten şok olmuştum yalan haber falan demiştim ama... Sağlamın gelmesi hem Beşiktaşımız için hem kendisi için çok kötü oldu.. Ne Sağlam hocanın Beşiktaşı yönetecek kadar becerisi var nede Beşiktaşın 1seneyi daha çöpe atma gibi lüksü vardı.. Ama 1senemizi daha çöpe attılar gibi!! Sağlam geldiği gibi açıklama yaptı bu sene kadromuzu oturtacağız ilerisi için güzel kadro kuracağız.. Yönetim açıklama yaptı geleceğe genç hocamızla umutla bakıyoruz, takım yeni bu sene şampiyonluk beklemeyin.. Soruyorum o değerli yönetime, biz ne zaman şampiyonluk bekleyeceğiz? Sağlam kendine yazık etti 38yaşında Beşiktaşa gelmesi çok yanlış bir karardı.. En büyük yanlışıda yönetim yaptı..
Daha fazla birşey demek istemiyorum.. Yönetim Beşiktaşlıysa bıraksın gitsin.. Daha fazla zarar vermesin..
Beşiktaşa adam gibi bir yönetim lazım! Yeter daha ne kadar beklicez?
Barış Kahraman
09-29-2007, 22:04
sorarım ben bu topçu denen öküzlere...bir kaçı hariç tabiii...90 dk galatasarayın yeni yetme kalecisi orkun denen çocuğa kaç top geldi acaba...maç boyunca rakip kaleye kaç şut attık acaba...olmuyor arkadaşlar olmuyor...bu iş böyle yürümez...sabır taşı olsak çatlardık ya...yeter 120 haftadır liderlik nedir bilmiyoruz birde kalkmış şampiyonluktan bahsediyoruz...biz anca kendimizi kandırıyoruz bence...orkun maçtan sonra çıkıp şu açıklamayı yapsa yeridir heralde...bu sezenki en rahat maçımı oynadım...gölün dışında pek top göremedim....bencede ne dese haklı yani :@
Aman Kemal ne yapıyorsun sen ya.. Ben onları bi kaç hafta önce dedim de benim için Galatasaraylı dediler.. Yeter çıkarın artık şu at gözlüklerini.. Gözünüz hayallerden başka birşey görmüyor.. O hayalleri gerçekleştirebilmek için eksikleri tamamlamak yanlışları düzeltmek lazım.. Bunları yapmak içinde özeleştiri lazım.. Destek olmak yanlışlara ses çıkarmamak hataları görmezden gelmek demek değildir.. Yanlışlar düzelmeden doğruya ulaşılamaz.. Ama ne yazıkki Beşiktaşımızda herşeyi yanlış yapıyorlar..
Ezel Özsipici
09-29-2007, 22:39
neolursa olsun ddelgoda bu maçta oynıycaktı neyse sağlıkk olsunn:'(
Barış Aygün
09-30-2007, 00:00
ne olucak boyle bızım halımız yaaaa:( halımızde ne var mıllet essek gıbı korkuyor bızden bu acık ortada ne yapacaklarını sasırmıslar artık allahın belaları..su lıgde adalet olsun BESIKTASI yenecek takım yok TURKIYEDE.....TAMAM belkı bu aksam ıyı oynamadık ama bazı ınsanlar uzerımıze oynuyorlar bu adaletsızlık bu ıs yurumez sadece bızım askımız sonsuz kalır sampıyonluk hayal olur...
Barış Kahraman
09-30-2007, 01:04
bu takım ne zaman iyi oynadıki? Bu maçı iyi oynasaydıkta kaybetseydik keşke.. o zaman önümzdeki maçlara bakıcaz diyebilirdik.. ama son 4-5 maçta top oynamıyoruz.. Hakem hakem hakem diyorlar.. tamam hakemde kötü yöneti ancak Beşiktaş atak yaptıda ofsaytamı yakalandı? ceza sahasında düştüde penaltımı verilmedi? atağımız bile yok neredeyse.. Hakem suçludur ancak yenilginin nedeni hakem değil bence..
Hasret Ergül
09-30-2007, 10:47
Şaibesaray gene şaibeleriyle kazandı:@
Ama bize iyi oluyorr....:@
Hüseyin Balcı
09-30-2007, 13:28
bu takım ne zaman iyi oynadıki? Bu maçı iyi oynasaydıkta kaybetseydik keşke.. o zaman önümzdeki maçlara bakıcaz diyebilirdik.. ama son 4-5 maçta top oynamıyoruz.. Hakem hakem hakem diyorlar.. tamam hakemde kötü yöneti ancak Beşiktaş atak yaptıda ofsaytamı yakalandı? ceza sahasında düştüde penaltımı verilmedi? atağımız bile yok neredeyse.. Hakem suçludur ancak yenilginin nedeni hakem değil bence..
ya siz yapmayın bunu !
nasıl yenilginin nedeni hakem olmuyor rezil bir maç yönetti resmen belki ertuğrul hoca yanlış bi kadro çıkarmış olabilir ki öyle ama yinede bu maçı bariz bir şekilde 2 hakem el birliğiyle katletmiştir EN ÖNEMLi NEDENİDiR YENİLGİNİN...
şerefsiz hakemler beşiktaştan ne ister ???
Mehmet Erhan
09-30-2007, 13:37
şu maçta hakem baş suçluda olsa gsnin bu kadrosuna karşı beşiktaşın korkak kadro ve korkak oyunla oynamaya hakkı yok kötü oynamaya hiç hakkı yok...çıkıp açıklama yapsınlar, desinlerki bu kadro hücum futbolu oynamaya müsait değil amacımız az gol yiyip en azından 1 gol atarak galip gelmek olacak deriz ki amenna...ama yok abi...gsnin şu kadrosunu yakalamışsın senin uyduracak bahanen olmayacak...zaten bana göre takımın toparlanması için son şansı porto maçı kim ne derse desin yoksa önüne geçilemez şeylerle karşı karşıya kalabiliriz...başkan daha ankara maçı sonrası bu takımın taraftarına kötü futbol izletmeye hakkı yok demişti kulaklar çekilecek demişti anlaşılan o ki hiçbir şey yapılmamış maalesef...kemalin diğer topictede dediği gibi ARKASI GELMEZ DERTLERİMİN BIKTIM İLLALLAH,BİZEDE BİR GÜN KADER GÜLER, GÜLER İNŞALLAH...
Hüseyin Balcı
09-30-2007, 13:40
hakemler o iki golü yaratmasaydı bu yorumları kim yapacaktı çok ama çok merak ediyorum bende sindiremiyorum korkak aciz futbolu ama bunu haketmedik daha doğrusu gayse galibiyeti hiç haketmedi...
bitmesin dertler ....me kadar beşiktaşlıyız ölene kadar sende olmasan bu dünyada sevilecek ne var ????
Hasret Ergül
09-30-2007, 13:51
Ankarada hakem Şaibede Hakem veee Porto maçı şimdi kimi atayacaklar maçımıza hadi ulusoy boş durma sen yap hakem seçimini gene bir güzellik yap bize :@
Amcanız sizin diyenler şimdi neler sölüyor çok merak ediyorum hepiniz.....:@
Uğur Şimşek
09-30-2007, 14:02
arkadaş bu lig böyle bitmez yada beşiktaş gider bunları artık yaşamak istemiyoruz yaa...bizde oynayıp yane oynatılıp maçımızı almak istiyoruz neden böyle olmuyooooo lanet olsun amcamızada hakemlerede artık kelimeler bile tükendi artık demogoji bile yapmıycam arkadaşşş...alayına isyannnnnnn
Bülent Girgin
09-30-2007, 14:13
hakemler o iki golü yaratmasaydı bu yorumları kim yapacaktı çok ama çok merak ediyorum bende sindiremiyorum korkak aciz futbolu ama bunu haketmedik daha doğrusu gayse galibiyeti hiç haketmedi...
bitmesin dertler ....me kadar beşiktaşlıyız ölene kadar sende olmasan bu dünyada sevilecek ne var ????
selamlar hüseyin, hakemler o iki golü yaratmasalardi maç 0-0 biterdi ve ben yine takim futbol oynamiyor diye yorum yapardim, sen takimin oynadigi futbolu begeniyormusun? ben begenmiyorum çünki oynanan oyunun futbolla maalesef bir alakasi yok, aci ama gerçek olan bu!!
Adnan Direnç
09-30-2007, 14:13
NEREDEEEE BİZİMM ÇARŞIMIZZ NEREDE 3-4 YILDIR BANA BİRİ BUNU AÇIKLSIN...
Yoksa Geçen Sene Çıkan Dedikodular Ayyukkamı Çıktı ???
Barış Kahraman
09-30-2007, 14:38
ya siz yapmayın bunu !
nasıl yenilginin nedeni hakem olmuyor rezil bir maç yönetti resmen belki ertuğrul hoca yanlış bi kadro çıkarmış olabilir ki öyle ama yinede bu maçı bariz bir şekilde 2 hakem el birliğiyle katletmiştir EN ÖNEMLi NEDENİDiR YENİLGİNİN...
şerefsiz hakemler beşiktaştan ne ister ???
olay hakemle bitmiyor Hüseyin.. Ben bunu haftalardır diyorum Beşiktaş top oynamıyor.. hakem hata yapmasaydıda derdim.. Kendimizi kandırmayalım Beşiktaş u futbolla hiç bir başarı elde edemez..
Hüseyin Balcı
09-30-2007, 14:43
olay hakemle bitmiyor Hüseyin.. Ben bunu haftalardır diyorum Beşiktaş top oynamıyor.. hakem hata yapmasaydıda derdim.. Kendimizi kandırmayalım Beşiktaş u futbolla hiç bir başarı elde edemez..
ya demek istediğim gayse nin lig başından beri yaptığı maçları düşün 5 ewet tam 5 bedava puan almıştı TESADÜF BUYA DÜNDE UYDURMA KORNER UCUZ PENALTI SONUÇ BELLİ BİZİM VERİLMEYEN GOL UCUZ KIRMIZI KARTLARLA ÇALINAN PUANLARLA GAYSENİN ALDIĞI PUANLARI HESAPLA HAKEMLER OLAYA BUKADAR BARİZ ETKİ ETMESEYDİ YORUMLAR BU OLMAZDI.
önce bunları görelim bunlar güme gidiyo şampiyonluğumuz çalınıyo uyumayın eyyy BEŞİKTAŞLILARRRR.
Barış Kahraman
09-30-2007, 14:46
Tamam haklısın ama Beşiktaş şu futboll zaten şampiyon falan olamaz.. tamam hakemler çok büyk hatalar yapıyor ancak bu futbol sene sonuna kadar Beşiktaşı zirvede tutamaz.. Tutmanın tek bir yolu hakemlerin beşiktaşı tutmasıdır.. Oda bizim gibi bi camiaya yakışmaz.. Tekrar diyorum hakemler büyük hatalar yapmış olabilir ama Beşiktaş top oynamıyor..
Hüseyin Balcı
09-30-2007, 14:49
bende diyorumki beşiktaş kötü top oynuyo olabilir ama hakemler olmasa 4 puan önde liderdikkkk...
Barış Kahraman
09-30-2007, 14:55
tamam onda haklısın ama birde şöyle bak.. 120haftalk özlmi bitirirdin lider olurdun ancak u liderlik sadece birkaç kafta sürerdi.. Liğ sonuna kadar gitmezdi..
Hüseyin Balcı
09-30-2007, 14:59
sanki galatasaray fener milan gibi top oynuyo onlar bizden acizz arkalarından itilerek gidiyolar
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.