PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 8-Baki Mercimek

Barış Kahraman
08-30-2007, 15:40
http://goal.com/resultsimg/6733.jpg

Baki Mercimek (18 Eylül 1982, Türk futbolcu. 2006-07 sezonu itibariyle Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde forma giymektedir.

Futbola sekiz yaşında Ajax altyapısında başladı. 1999 yılında HFC Haarlem takımına, 2000 yılında ise Premier Lig takımlarından Sunderland'e transfer oldu. Sunderland'in ardından 2002 yılında Hollanda liginde mücadele eden Telstar takımında kiralık olarak oynadı. 2003'te Gençlerbirliği'ne transfer olarak Türkiye Ligi kariyerine başladı. Bu takımda 3 sezon görev aldıktan sonra Beşiktaş'a transfer oldu.

Ozan Karabulut
09-06-2007, 23:17
ne bir kızı sevmek ne bir lokma ekmek seviyoruz seni baki mercimek:)

Barış Aygün
09-08-2007, 10:31
baki sensizde yapabılırız bız gider mısın lutfen?

Savaş Aygün
09-08-2007, 10:33
baki sensizde yapabılırız bız gider mısın lutfen?

:D:D :D bencede

Ozan Karabulut
09-08-2007, 20:37
gider misin lütfen:D:D:D hakketen ya ben maçta rakip forvetten değil bakiden korkuyorum:P:

Gökhan Özsoy
09-08-2007, 21:34
gider misin lütfen:D:D:D hakketen ya ben maçta rakip forvetten değil bakiden korkuyorum:P:

çok tehlikeli atakalar yapıo kendi kalesine:nanik:

Barış Aygün
09-08-2007, 23:02
baki kalelerı sasırıyor bence...ya da zamanında ogrenmemıs hangı kaleye atak yapacagını :D

Ezel Özsipici
09-08-2007, 23:07
baki daha faaazla beşiktaşta kalamaz zaten forma sansıda bulabileceğinide sanmıyorum en iyisi kiralık olarak gitsin kendini geliştirip beşiktaşa daha yaralı olarka geri gelsin yoksa harcanıcakc zaten çok agresif oynuyo bir gün birini öldürücek sahada faullee:))

Merve Ar
09-08-2007, 23:19
ya ben bu adamı sevemedim gitti zaten kel :S:

H.Hüseyin Uluçay
09-08-2007, 23:29
ya ben bu adamı sevemedim gitti zaten kel :S:
daha geçenlerde baki ne kadar karizma bi adam diyodun hemşooo
olmadı şmdi :nono::nanik::kisne::kisne::kisne::kisne::kisne:

Merve Ar
09-08-2007, 23:33
ne zaman dedim be dalga geçme zaten moralim sıfırın altında 98763485698975 :'(

the_eagle
09-08-2007, 23:34
Takımdan Ayrılacağı günü iple çekiyorum

Gökhan Özsoy
09-08-2007, 23:34
bu milli takıma baki mercimek gibi bi adam lazım..:deli: :kisne: :nanik:

Ozan Karabulut
09-09-2007, 11:44
geçen sene de bu sene de her maç yedek olarak planlanıyor ama ne şanstır ki birisi sakatlanıyor bişeyler oluyor kadroya alınıyor ben tigana gidince sevindim kurtulduk baki den diye ama ertuğrul hoca da oyuna alıyor..bi git artık demi

Turgay Çetin
09-13-2007, 12:47
ya bi huzur verrr de fenere git..

Hasret Ergül
11-01-2007, 08:17
Baki:D Bi makalede maça çıkarken savaşa çıkıyoruz dediğini okumuştum... Harbiden öylesin baki dokunduğun adamı deviriyorsun ama bu yetmiyor...
Sen bi git biz seni saygı ve sevgiyle anıcaz şüphen olmasın...:)
Şaka biyana veriliyorsa bu adam kiralık falan verilsinde azda olsa klüp para kazansın ya...

Mehmet Erhan
11-01-2007, 09:32
Baki:D Bi makalede maça çıkarken savaşa çıkıyoruz dediğini okumuştum... Harbiden öylesin baki dokunduğun adamı deviriyorsun ama bu yetmiyor...
Sen bi git biz seni saygı ve sevgiyle anıcaz şüphen olmasın...:)
Şaka biyana veriliyorsa bu adam kiralık falan verilsinde azda olsa klüp para kazansın ya...

ne kiralığı üste para versen almazlar bu kalası...adam resmen odun....topa değil adama giriyor...bence devre arası yerli olarak gönderilecek ilk futbolcu MERCİMEK... :@

Hasret Ergül
11-03-2007, 23:58
Senin savaşcı ruhun lazımdı vallahi bu maç sahada en azından o ezikleri dövüyordun:D Bizim hırsımızı alıyordun:D

Gökhan Özsoy
11-04-2007, 00:04
hasret yapma allahını seversen baki bu maçta oynasaydı hem kırmızı kart görürdü hemde onun yüzünden kesin gol yerdik..
bu yazdıkalrını sinirine bağlıyorum..:D

Hasret Ergül
11-04-2007, 00:05
hasret yapma allahını seversen baki bu maçta oynasaydı hem kırmızı kart görürdü hemde onun yüzünden kesin gol yerdik..
bu yazdıkalrını sinirine bağlıyorum..:D

Kırımızı kart görürdü ama birini sakatlardı en azından :D ewet sinirime ver sadece bir hayal bu zaten en son isteğimdir bakinin ligde oynaması artık..

Gökhan Özsoy
11-04-2007, 00:08
bu takım bide baki kaldıramaz:D

Gökhan Özsoy
11-23-2007, 12:36
Baki'ye gün doğdu!
Gökhan Zan, İbrahim Kaş, Diatta ve İbrahim Toraman’ın yokluğunda Baki Mercimek’e ilk 11 şansı doğdu

Beşiktaş revire döndü. Baki Mercimek’e gün doğdu... Mehmet Yozgatlı, Gökhan Zan, İbrahim Kaş, Diatta ve cezalı İbrahim Toroman’ın yokluğunda teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Oftaş maçında Baki’ye görev vermeyi planladı. Kadroda zoraki değişikliğe giden Sağlam, zorlu Başkent deplasmanında antrenmanlarda formda olan oyunculardan Mercimek’i menajer Sinan Engin ile yaptığı ikili görüşmeden sonra oynatma kararı verdi.

Şule Artarlar
11-23-2007, 12:38
bakii hiç yokdan iyi bence en azından hırslı oyuncu..

Mehmet Erhan
11-23-2007, 14:14
baki iyiyse i.kaşda avrupada oynayacak kapasitede bence... ;)

Mehmet İpek
11-28-2007, 22:42
Valla kim nederse desin baki formayı haketti bugun
ilk defa sevdim bu adamı...

Kemal Arıcıoğlu
11-28-2007, 22:43
bugün maçın yıldızıydı bence...defansa gelen her topu kesti..bravo baki...

Arda Hatipoğlu
11-28-2007, 23:52
aferın lan bakı sana tebrık edıyorum bugunki oyunundan dolayı:D

Barış Aygün
11-29-2007, 00:00
haa bakı sasırtıyor bızı helal olsun cocuk sana :D :D hep bole oyna canımı ye..

çarşı_1903me
11-29-2007, 00:25
ya arkadaşlar yapmayın etmeyin ellemeyin bakinin kellesi bana gurur veriyor yaww :)) çok severem ben bakiyi

Elif Kaya
11-29-2007, 07:30
dün maçı izlerken anam dedim bu kel bizim bakimi :D: yoksa benzerimi bence iyi bir performans gösterdi... Hatta bir pozisyonda tehlikeyi uzaklaştırdı. Alkışlar baki'ye :(h5): :(h5): :(h5): :(h5): :(h5):

Bülent Girgin
11-29-2007, 07:41
adam en azindan ikili mücadelelerde rakibi yerlerde süründürüyor :( :( saka bir yana iki maçtir çok iyi oynuyor !!!!!

Adnan Direnç
11-29-2007, 08:19
inanmayın siz ona yalancı baharıdır yalancı :D

Hasret Ergül
11-29-2007, 08:23
I LOVE YOU BAKİ :)

Duydunmu bilmiyorum ama dün akşamki sevincimi ben sana böyle yansıttım :D SEnin keline kurban nolur değişmesende böyle devam etsen.. Yanlız o dk.84de yaptığın hata gol olsaydı :@ Neyse olmadığına göre :)

Hüseyin Balcı
11-29-2007, 08:38
Baki maça damga vurdu resmen kusursuz oynadı yedi bitirdi adamları tek hava topu bırakmadı ,zor toplara ayak soktu pozisyon bozdu bide topu oyuna sokabilse ilah olur ...

Adnan Direnç
11-29-2007, 08:40
oyun kurmyaa kalkmasaa sırıtmıcak aslında bu adam :)

Nihal Aslan
11-29-2007, 09:30
bakı macın yıldızlarındandı ya olumune saldırdı adamlara cussede saglam olunca defansa gelen her topu cevırdı bravo bakı

Ayşegül Alparslan
11-29-2007, 09:32
ben olsam bakiyle ikili mücadele girmeye korkarım valla adam terminatör gibi :))

Hasret Ergül
11-29-2007, 09:34
ben olsam bakiyle ikili mücadele girmeye korkarım valla adam terminatör gibi :))

Zaten bir röportajında okumuştum ne hissediyorsun maça çıkarken diye soruyorlar Bakide savaşa çıkıyormuşum gibi hissediyorum demişti:D Top geçer adam geçmez bülent abinin dediğ gibi topa hakim olamasada adama hakim oluyor kelim benim:oley:

Gökhan Özsoy
11-29-2007, 09:48
dun akşam önemli bir mçta güzel oynadı ama fala aabartmamak lazım her futbolcu yılda bir yada iki maç süpr performans gösterir..aldanmamak lazım ve devre arası yol vermek lazım;)

Mehmet Erhan
11-29-2007, 09:53
Ne karı kız sevmek
Ne bir lokma ekmek
Seviyoruz seni
BAKİ MERCİMEK
BAKİ MERCİMEK
OOOO OOOOOOO...

Hüseyin Balcı
11-29-2007, 10:00
Ne bir lokma ekmek
Nebir kızı sevmek
Seviyoruz seni
BAKİ MERCİMEK
BAKİ MERCİMEK
OOOO OOOOOOO...
;););););)

Hasret Ergül
11-29-2007, 10:03
Az daha pişti oluyorduk:D

Hüseyin Balcı
11-29-2007, 10:05
Az daha pişti oluyorduk:D

Mehmet sağolsun :)))

Mehmet Erhan
11-29-2007, 10:06
;););););)

farketmez abi...gönüller bir olsun...ikiside aynı şeyi anlatıyor nasıl olsa... :D

Aylin Şengül
11-29-2007, 13:04
akşam şaşırttı baki..
helal olsun çok iyi oynadı. kurtardığı toplar çok iyiydi.

çarşı_1903me
12-02-2007, 01:37
baki kelini yiyim senin :D

H.Hüseyin Uluçay
01-20-2008, 00:18
konya maçında çok güzel bir performans gösterdi, Beşiktaş'ın en iyileri arasındaydı, ank maçında da güzel oynadı ama kırmızı karttan dolayı kasımpaşa showunda sahada yoktu yine sevioruz seni mercimekkk

Barış Kahraman
01-26-2008, 22:15
bu adamın ayarı yok.. adama dalışından belli indireceği.. futbolu bırak mimarlıga devam et baki :)

Barış Aygün
01-26-2008, 22:18
efsane :doh:

Bülent Girgin
01-26-2008, 22:27
besiktasta isini en profosyenelce ve iyi niyetiyle yapan bir futbolcu.

Mehmet Erhan
01-27-2008, 10:23
ama iyi niyet ve profesyonellik yetmiyor abi... :( dün yine en çok baki sinir etti hepimizi... :(

Bülent Girgin
01-27-2008, 20:46
dünkü gaziantep maçinda bütün defans sinir etti milleti , sirf baki degil,
zaten bir ara birkaç tane kendini bilmez isliklamak istedi bakiyi ama onlara engel olundu heralde ve sustular.

Ezel Özsipici
01-30-2008, 16:06
iyi niyetli ama çok sert ve acaip faul yapıyo öldürmeye gidiyo sanki:S

Hasret Ergül
01-30-2008, 16:08
iyi niyetli ama çok sert ve acaip faul yapıyo öldürmeye gidiyo sanki:S

röportajında öyle diyordu zaten savaşa çıkarmış gibi hazırlanıyormuŞ:D

Aylin Şengül
01-31-2008, 08:53
Baki ne kadar iyi niyetli olursa olsun, ne kadar çok çalışırsa çalışsın bu iş onunla olmayacak. bir pas veriyor evlere şenlik...

Emre Dikdoğmus
02-03-2008, 13:24
bence bize faydası ourdu ama bize gelen bozuluo önceki futbol hayatında daha ii idi şimdi ise geldiği güne lanet olsun onun yüzünden çok puan kaybettik

Serkan Uşak
02-03-2008, 15:09
ne bir lokma ekmek
ne bir kızı sevmek
seviyoruz seni
baki merceimek

seviyorum ben bu adamı yha herşeyden önce adam gibi adam

Savaş Aygün
02-04-2008, 02:25
allahını seviyosan git yaa!!!! o formayı haketmiyosun sen...o atmosferi solumayı hiç ama hiç haketmiyosun...

Anıl Mungan
02-18-2008, 17:36
aslında tam istediğimiz bir tipte oyuncu adam yüreğiyle oynuyor fakat yeteneksiz işte :(

Barış Kahraman
03-07-2008, 21:25
bundan futbolcu olmaz.. yollayın allah aşkına şunu ya..

Arda Hatipoğlu
03-07-2008, 21:28
bu adam oyunun içinde pas werırken aklından neler gecıyo cok merak edıyorum..

Beste Özdemir
03-07-2008, 21:35
Allahh aşşşşşkınaaa yaaa..bi adam ayaga pas vermeyi beceremezmiiiiii!!! ediiiiiiiiiiiiiitttt bakiii yaa..kesinliiklee gitttttsiiinNn..

Ezel Özsipici
03-07-2008, 21:37
yeterrrrr baki yeterrr...bugün allahtan seNinn yüzünden gol Yemedik sezonn sonuu GitlütfennNNn

Arda Hatipoğlu
03-07-2008, 21:38
yeterrrrr baki yeterrr...bugün allahtan seNinn yüzünden gol Yemedik sezonn sonuu GitlütfennNNn

yediğimiz gol de asisti baki yaptı(:

Ezel Özsipici
03-07-2008, 21:40
yediğimiz gol de asisti baki yaptı(:

Ben golde gözlerimi kapamıstım gol ollldu:( ya bakimiydiki o pası veren:(

Arda Hatipoğlu
03-07-2008, 21:44
Ben golde gözlerimi kapamıstım gol ollldu:( ya bakimiydiki o pası veren:(

ne yazık ki baki'ydi.o guzel kafasıyla topu keremın onune ındırdı we gol oldu:)

Şule Artarlar
03-07-2008, 21:44
Bakiii =)) istenmiyon yav sen abi sende biraz daha yetenekli olsan hani karizma dağıtacagına etrafa maç esnasında oynasan diyoz be olmuyo ki böle=)

Kemal Arıcıoğlu
03-07-2008, 21:48
bu adam oyunun içinde pas werırken aklından neler gecıyo cok merak edıyorum..
arda olmayan bişeyden nasıl geçsinki yani....=)

Arda Hatipoğlu
03-07-2008, 21:50
arda olmayan bişeyden nasıl geçsinki yani....=)

:) bu adam futbolcu olcagına aslında tercüman falan olsaydı daha ii olurdu 5 dilmi ne bılıyo yanılmıyosam:)

Barış Aygün
03-07-2008, 22:21
bu adam fazla panik yapıyor...ya yanında adam var gıttı rakıbe pas attı...enteresan bır adam bu bakı...

Tolga Erdoğan
03-07-2008, 23:14
abi bu adam salak bişey yha yemin ediyorum aklımı yitircem... baki yüzünden hangi maçlar yok kii (kaybettiğimiz) adamın kafasıı güzel renkleri karıştırıyor hereldekii rakibe pas weriyooo... baba artık git yha beşiktaşı sewiyosan gittttttttttttttttt:@

Sercan Kandemir
03-08-2008, 09:16
abi bu adam salak bişey yha yemin ediyorum aklımı yitircem... baki yüzünden hangi maçlar yok kii (kaybettiğimiz) adamın kafasıı güzel renkleri karıştırıyor hereldekii rakibe pas weriyooo... baba artık git yha beşiktaşı sewiyosan gittttttttttttttttt:@

1.dikkatini cektiysen bakiyle oynanan maclari besiktasi cogunu kazanmis
2.Niye sucu bir kisiye bagliyoz niye bakiyi fircaliyoruz? Yeter ya holosko dün bisey yapdimi? baki hata yapdi diye adamin icine etmeyin her hafta inanilmaz hata yapiyorlar ama baki hatayi yaparsa tüm millet dertli anasini satiyim g.zan veya i.toraman hata yapsa kimin umrunda????:(

Nisa Tuğrul
03-08-2008, 09:56
ya hakemler bu adama karta göstermiyorlar ha :@

Savaş Aygün
03-08-2008, 20:03
1.dikkatini cektiysen bakiyle oynanan maclari besiktasi cogunu kazanmis
2.Niye sucu bir kisiye bagliyoz niye bakiyi fircaliyoruz? Yeter ya holosko dün bisey yapdimi? baki hata yapdi diye adamin icine etmeyin her hafta inanilmaz hata yapiyorlar ama baki hatayi yaparsa tüm millet dertli anasini satiyim g.zan veya i.toraman hata yapsa kimin umrunda????:(

gökhan zan ve toraman çok iyi oyuncular...onların hata yapması normaldir...ama baki futbolcu değil :/

Barış Aygün
03-08-2008, 20:18
bakı farklı bısı enteresan bır adam...

Sercan Kandemir
03-08-2008, 20:59
gökhan zan ve toraman çok iyi oyuncular...onların hata yapması normaldir...ama baki futbolcu değil :/

ya ne deve gürescisi mi. Kusura bakma ama yazdiklarin apdalca ve ters diye düsünüyorum. Zaaten bunu demistim, öbür futbolcular hata yaparsa normal davraniyorsunuz baki hatali pass verirse adamin dünyanin icine ediyorsunuz. Carsi bakiye karsi demeniz kaldi sadece.

Barış Aygün
03-08-2008, 22:52
ya ne deve gürescisi mi. Kusura bakma ama yazdiklarin apdalca ve ters diye düsünüyorum. Zaaten bunu demistim, öbür futbolcular hata yaparsa normal davraniyorsunuz baki hatali pass verirse adamin dünyanin icine ediyorsunuz. Carsi bakiye karsi demeniz kaldi sadece.

ıyıde kardesım bakı her mac hata yapıyor kı bır mac ıkı mac degıl kı....artı karsındakının dusuncelerıne saygılı ol serkancım aptal fılan yakısmaz bıze....

Sercan Kandemir
03-09-2008, 07:59
ıyıde kardesım bakı her mac hata yapıyor kı bır mac ıkı mac degıl kı....artı karsındakının dusuncelerıne saygılı ol serkancım aptal fılan yakısmaz bıze....

kusura bakma abicim ama hangi futbolcu üzerine tartisiyoruz? Büyük Besiktasta oynayan baki, yani kendi oyuncumuzu tasliyoruz peki bu yakisir mi bize sence? Dikkatini cektiyse her macta öbür oyuncularda hata yapiyor. Sözlerim belki biraz abartili ama artik söylemekten biktim hep baki hep baki..:@...

Barış Aygün
03-09-2008, 09:01
kusura bakma abicim ama hangi futbolcu üzerine tartisiyoruz? Büyük Besiktasta oynayan baki, yani kendi oyuncumuzu tasliyoruz peki bu yakisir mi bize sence? Dikkatini cektiyse her macta öbür oyuncularda hata yapiyor. Sözlerim belki biraz abartili ama artik söylemekten biktim hep baki hep baki..:@... bak aynı senın gıbı bende Burak Yılmazı sureklı savunmustum hatta bunun yuzunde cok tartısmalara da gırdım ama baktım kı Burak kendını duzeltıcek gıbı degıl yatenegı olmasına ragmen ortaya koyamıyor ya da koymak ıstemıyor artık onu savunmayı bıraktım kendı dusen aglamaz dedım...ıllakı her futbolcunun hataları oluyor ama sunu hıc unutma Baki her mac rakıbe en az 2 net gol pozısyonu verıyor...Hatasız oynadıgını gordugum tek macı marsilya macıydı bunun dısında her macta aynı hataları yapıyor...bak aynı sekılde ben İbrahim Üzülmezi de elestırıyorum ıkısınınde aynı sekılde hataları ve zararları var ama yarar yaptıgı zaman fazla dıkkat cekmıyor cunku hataları daha fazla...rakibe gec müdahele ve geri pasları konusunda takımımızı cok zora sokuyor...Bunun dısında ınsan olarak Bakiyi sevmeyen yoktur herhalde....anlatabıldım mı derdımı...yoksa Fizik boy pos yerınde ama kullanamadıktan sonra bir işe yaramıyoru Serkancım..sen de savunmakta haklısın bızım topcumuz dıyorsun ama bı yerde futbolcudan once takımın menfaatı onemli....

Savaş Aygün
03-09-2008, 09:06
galatasaray maçında ki geri pas hatası gol olsaydı aynı aynı şeyleri de söyleyebilcekmiydiniz acaba :/

Barış Aygün
03-09-2008, 09:18
galatasaray maçında ki geri pas hatası gol olsaydı aynı aynı şeyleri de söyleyebilcekmiydiniz acaba :/
o olmadı bu hafta oldu oluyor zaten savas problem degıl ınsallah hatalarını gorup duzeltırde bızı seneye masrafa sokmaz...yenı adam almaya gerek kalmaz..

Volkan Kaya
03-09-2008, 09:55
bakı harbıden cok enteresan bı adam yaa cok hata yapıo saha da amator gıbı oluo cogu zaman ama huseyın abı nınde dedıgı gbı yuregını koyuyo sahayaa yeteneklerı cok sınırlı

Mehmet Erhan
03-09-2008, 13:12
adamın kapasitesi bu...ondan bi puyol,bi cannavaro,bi nesta yaratamazsınız...o yüzden artık onu ya bu haliyle sindirecekler ya da takımdan yollayacaklar...hem ayrıca hüseyin abi nin dediği gibi baki sahaya yüreğini koyan futbolcuların da başında geliyor...

Erkan Korkmaz
03-09-2008, 13:29
Baki bu aralar enteresan top oynuyor ben beğeniyorum açıkçası...

Ertan Cakirman
03-09-2008, 14:13
ne bır lokma ekmek
ne bır kızı sevmek
sevıyoruz senı
bakı mercımek

Sercan Kandemir
03-09-2008, 16:36
bak aynı senın gıbı bende Burak Yılmazı sureklı savunmustum hatta bunun yuzunde cok tartısmalara da gırdım ama baktım kı Burak kendını duzeltıcek gıbı degıl yatenegı olmasına ragmen ortaya koyamıyor ya da koymak ıstemıyor artık onu savunmayı bıraktım kendı dusen aglamaz dedım...ıllakı her futbolcunun hataları oluyor ama sunu hıc unutma Baki her mac rakıbe en az 2 net gol pozısyonu verıyor...Hatasız oynadıgını gordugum tek macı marsilya macıydı bunun dısında her macta aynı hataları yapıyor...bak aynı sekılde ben İbrahim Üzülmezi de elestırıyorum ıkısınınde aynı sekılde hataları ve zararları var ama yarar yaptıgı zaman fazla dıkkat cekmıyor cunku hataları daha fazla...rakibe gec müdahele ve geri pasları konusunda takımımızı cok zora sokuyor...Bunun dısında ınsan olarak Bakiyi sevmeyen yoktur herhalde....anlatabıldım mı derdımı...yoksa Fizik boy pos yerınde ama kullanamadıktan sonra bir işe yaramıyoru Serkancım..sen de savunmakta haklısın bızım topcumuz dıyorsun ama bı yerde futbolcudan once takımın menfaatı onemli....

ne bır lokma ekmek
ne bır kızı sevmek
sevıyoruz senı
bakı mercımek

ertan dediklerine katiliyorum :-)

baris dediklerin yanlis degildir ama adam her zaman hata yapacak diye birsey yok. Hatalari inanilmaz birsey onu kabul etdik ama hayatda böyle bir futbolcuyu asalamak dogru degildir hep positif düsünülmeli.

Barış Kahraman
03-29-2008, 17:00
bundan futbolcu olmaz abi.. gönderin şunu ya..

Sercan Kandemir
03-29-2008, 18:05
bundan futbolcu olmaz abi.. gönderin şunu ya..

niye hep bi kisiye baglaniyor hatalar?Baki hata yapmis olabilir ama elestire edeceksen tüm takimi et!!

Barış Aygün
03-29-2008, 18:40
niye hep bi kisiye baglaniyor hatalar?Baki hata yapmis olabilir ama elestire edeceksen tüm takimi et!!
bir futbolcu bir takımı tek basına kurtaramaz ama bir futbolcu bir takımı tek başına bitirebilir....ve her hafta bır defans oyunucumuz bızı bıtırıyor.....

Sercan Kandemir
03-29-2008, 18:46
bir futbolcu bir takımı tek basına kurtaramaz ama bir futbolcu bir takımı tek başına bitirebilir....ve her hafta bır defans oyunucumuz bızı bıtırıyor.....

dogrudur ama ben bunlari bakiyi korumak icin saymiyorum hangi oyuncu olursa olsun ayni seyleri söylerdim, takimda KIMSE yoktu birsey yoktu baki yine kendini ispatladi yine bildigimiz hatalarini yapdi amaaaaaaaa, sen gelde sirf bakiyi yuhla olamaz böyle sey ayiptir ya kim oluyon kardesim be, islik calacaksan tüm takimi islikla g.zan ne yapti o ali bilgin pozisyonda? al kardesim yol senin seklinde gibi birakti onu.Lütfen haddimizi bilelim arkadaslar.

bu arada baris söylediklerim taraftarlarin tümüneydi sana degil:D

Arda Hatipoğlu
03-29-2008, 18:48
sercan haklıdır baki normalde kotu topcu olabılır bıze puanlar kaybettırmısde olabılır ama fener macı için en son elestırılcek topculardan bırıdır baki adamın kapasıtesı bellı zaten yıne kendı capında bısıler yapmaya calısdı önce dıger topcular elestırılmelıdır..

Sercan Kandemir
03-29-2008, 20:13
takim iyi giderse "BAKI SAHAYA ÜCLÜ CEKTIR KARTALA" kötü giderse "YUUHHHH BAKI"......

Barış Aygün
03-29-2008, 20:15
takim iyi giderse "BAKI SAHAYA ÜCLÜ CEKTIR KARTALA" kötü giderse "YUUHHHH BAKI"......
bu konuda katılıyorum sana sercan ne yaptıgımızı bılmıyoruz....o yuzden futbolcuyu kaybedıyoruz...

Barış Kahraman
03-29-2008, 21:30
ya sercan seni anlamıyorm nedir bu baki sevgisi abi ya.. adam top oynasa eyvallah.. ama...

Mehmet Erhan
03-30-2008, 05:34
yine hata yine gol...DEFOL GİT BAKİİİİİİİİİİİİ...

Burak Türüdü
03-30-2008, 05:45
dogrudur ama ben bunlari bakiyi korumak icin saymiyorum hangi oyuncu olursa olsun ayni seyleri söylerdim, takimda KIMSE yoktu birsey yoktu baki yine kendini ispatladi yine bildigimiz hatalarini yapdi amaaaaaaaa, sen gelde sirf bakiyi yuhla olamaz böyle sey ayiptir ya kim oluyon kardesim be, islik calacaksan tüm takimi islikla g.zan ne yapti o ali bilgin pozisyonda? al kardesim yol senin seklinde gibi birakti onu.Lütfen haddimizi bilelim arkadaslar.

bu arada baris söylediklerim taraftarlarin tümüneydi sana degil:D

arkadasım ben bişeyi anlamıyorum bu bakiyi ne die koruosun diosun gökhan zan ne yaptı adam napsın daha.bu baki besiktastan gidene kadar besiktas sampiyon olamaz.kıl herif ya..:@

Savaş Aygün
03-30-2008, 06:13
bence biz takım olarak çok iyiydik...oyuncuları ben çok beğendim...hele ki 1-1 den sonra çok iyi baskı kurduk...seyirciler coşa geldi...taki BAKİ denen insan o hatayı yapana kadar...tek başına koca bir takımı yıktı....bi oyuncunun gönderilmesi veya oynatılmaması için ölümcül puanlar mı kaybetmek gerek illa ki...

Sercan Kandemir
03-30-2008, 07:33
@baris bakiyi begendigim icin saydiklarimi yazmadim,delgado veya nobre yuhlansaydi da aynisi yazardim,dün sahada o kadar yuhlanacak kisi vardi yine bakiyi sectiniz,tabiiki affedilmez bir hata yapti ona kimse bisey demiyo ama yazdigim gibi besiktas yenerse baki üclü cektir,yada yuhluyorsunuz.
@delgado2553 mesajimi istersen iyice oku ben ne bakiyi korudum nede kötüledim,demek istedigim sey, baki hata yapdi, peki 2.golden sonra g.zan ne yapdi? adama resmen buyur gec yanimdan dedi ya yani demek istedigim sirf baki yaptiklarini görmeyin.Yinede bakiyi korumuyorum!!!! Bu kez adam gercekten inanilmaz bir hata yapdi topla bulustu zaman ya kayipetdi yada topu eziklere kazandirdi.Üzülmez,serdar,delgado,tello,holosko yoklardi isterseniz onlari yuhlayin, son olarakda cisse de kötü oynadi ama sakatlktan yeni kurtulmus fazla bisey yapamadi zaaten dicek bisey yok.
@savas sen ya futboldan anlamiyon yada dün maci izlemedin.Kusura bakma abi takim berbatdi mac berbatdi hic tadi yoktu macin,fener fazla sey yapmadiki antrenmanda gibi oynadi bakti bizimkilerde is yok sakin sakin götürdüler maci.Sanki ertugrul takimi hazirlamadi gibime geliyor, hata üstüne hata,adam pasi kontrol edemiyo delgado tam tersiydi frikikde kalenin üzerine atar veya yerden pas yapip fenerlere verir, anlamadim gitdi ya ilk kez gördüm besiktasi bu kadar kötü oynanilmaz annormal kötüydü takimi geri taniyamadim

Savaş Aygün
03-30-2008, 09:08
ben futboldan gayet iyi anlıyorum...orda sadece cümleyi yanlış yazmışım...çok iyi oynamadık ama iyiydik yazmalıydım ..pozisyonlarımız vardı...özellikle golden sonrada baskıyı kurduk...sizde öle bi yorum yapıyosunuz ki sanki feci kötü oynadık :)

2-1 geriideykende rakibin pozisyon bulması gayet doğal..geridesiniz ve saldırmak zorundasınız...geride pozsiyonlar vermek normal...bunu berbar oynadık die yorumlamak yanlış bence

Ezel Özsipici
03-30-2008, 09:34
tamam bu zamana kadar fazla birşey demedik beşiktasın futbolcusu dedik ne dediysek karsı cıktınız ama yetti artık golü gene onunn yüzünden yedik artık artniyette düşünmeye baslıycam..!!dü n tribnde ıslıklamak bile azddı bence..artık yetti..!!:@

Sercan Kandemir
03-30-2008, 10:36
ben futboldan gayet iyi anlıyorum...orda sadece cümleyi yanlış yazmışım...çok iyi oynamadık ama iyiydik yazmalıydım ..pozisyonlarımız vardı...özellikle golden sonrada baskıyı kurduk...sizde öle bi yorum yapıyosunuz ki sanki feci kötü oynadık :)

2-1 geriideykende rakibin pozisyon bulması gayet doğal..geridesiniz ve saldırmak zorundasınız...geride pozsiyonlar vermek normal...bunu berbar oynadık die yorumlamak yanlış bence

bence dogru düzügn gol pozisyonu yoktu, 2.yarida biraz sag kanati kullandilar ondan haric baska sey yoktu,beraberlik golünden haric 100% gol pozisyonu yoktu.Hic risk edilmedi, dedigim gibi son kozlarimizi kullaniyoruz diye mac baslatikdan beri korkak korkak topa bastilar fenerde bizi kafaya alip kedi-köpek yarisi yapdi

Barış Kahraman
03-30-2008, 10:45
iyide sercan takım hata yapsa telafi hatası vardır ama bir oyuncu hata yapsa bunun telafisi çok ama çok zordur.. bu adam ne zaman hata yapsa sonu felaket oluyor!

Mehmet Erhan
03-30-2008, 10:48
geçen yıl sakaryaspor maçında da cangeleyle birlikte geri geri giderek ve topa ayağını koymayarak yine gol yememize neden olmuştu...tamam bi adam hata yapar ama bunun yaptığı hatalar hep ölümcül oluyor...artık yeter...sezon sonu defolsun...

Sercan Kandemir
03-30-2008, 10:49
iyide sercan takım hata yapsa telafi hatası vardır ama bir oyuncu hata yapsa bunun telafisi çok ama çok zordur.. bu adam ne zaman hata yapsa sonu felaket oluyor!

ben simdi baki üzerine bisey mi dedim? Yabeni burada anlayan kimse yokmu be kardes??????:(:(:(

Barış Kahraman
03-30-2008, 10:50
baki topici burası :) senin yazılarını okudumda onun üzerine yazdım..

Ezel Özsipici
03-30-2008, 10:50
bu adam ne zaman hata yapsa sonu felaket oluyor!

kaç kere onun yüzünden gol yedik ama hala beşiktaşta..

Barış Kahraman
03-30-2008, 10:54
kaç kere onun yüzünden gol yedik ama hala beşiktaşta..

beşiktaşta çünkü çarşı protesto etmedi.. çünkü bakinin çok yakın arkadaşları var tribünden.. bir muhabbet çıktı baki ortaya 3lü çektir kartala.. baki baki baki.. ee şimdide protesto etmesnler bakalım..

Ezel Özsipici
03-30-2008, 10:58
dün bir ıslıkladılar o kadar arkadaşları varmış beşiktastan daha mı önemli..

Sercan Kandemir
03-30-2008, 11:00
ozaman imza kagiti hazirlayin
baki gitsinmi
baki kalsin mi

hangi taraf daha fazla oy aldiysa o imza kagiti yönetime yollayin bakalim göndereceklermi........:@

Utku Altıncık
03-30-2008, 11:09
delgado.. teyyo...serdar ...çok kötüydülerr hepsi baki kadar hatalı ama şuda var baki kronik hasta hep hatalar yapıyor ama hata onda değil biyerlerde sürekli yanlışlar var...o yanlışıda teknik heyet yapıyor...boboyu ben aradım ricoyuda...basın şerefsiiz ne yaptı holosko ile...bobo daha iyi iyi olabilir ama maçına göre ertuğrulda yırttı bir şekilde marzeretleri vardı kadro dışı bırakma işleri....bobonun kırmızı kartı...cissenin yeni oynaması kurtuluştan haber ver..ricoyu kazandırsaydın çok iyi td sin...

Burak Türüdü
03-30-2008, 15:31
@delgado2553 mesajimi istersen iyice oku ben ne bakiyi korudum nede kötüledim,demek istedigim sey, baki hata yapdi, peki 2.golden sonra g.zan ne yapdi? adama resmen buyur gec yanimdan dedi ya yani demek istedigim sirf baki yaptiklarini görmeyin.Yinede bakiyi korumuyorum!!!! Bu kez adam gercekten inanilmaz bir hata yapdi topla bulustu zaman ya kayipetdi yada topu eziklere kazandirdi.Üzülmez,serdar,delgado,tello,holosko yoklardi isterseniz onlari yuhlayin, son olarakda cisse de kötü oynadi ama sakatlktan yeni kurtulmus fazla bisey yapamadi zaaten dicek bisey yok.

ya arkadasım senin bakiyle bi akrabalıgın mı var yada cok iyi arkadasmısınız gözünü sevim bana hala hata sadece baki de diil falan deme ya göz var nizam var baki bu takıma yakısmıo ben ikinci yarıyı neredeyse gözüm kapalı izledim baki sarı kart gördükten sonra cok agresif giriodu kırmızı yicek die ödüm kopuodu.ertugul saglama bi kaç arkadas laf sölüo onlarada cevap veriim bundan önce gelen t.direktörler cok mu iyiydi adama laf sölüonuz galatasaray macından trabzon maçından sonra ertugul saglam 1 numara yenilince gönderilsin defolsun gitsin.olmaz.bizim su an en cok ertugrul saglama destek cıkmamız lazım.:@

Sercan Kandemir
03-30-2008, 16:40

ya arkadasım senin bakiyle bi akrabalıgın mı var yada cok iyi arkadasmısınız gözünü sevim bana hala hata sadece baki de diil falan deme ya göz var nizam var baki bu takıma yakısmıo ben ikinci yarıyı neredeyse gözüm kapalı izledim baki sarı kart gördükten sonra cok agresif giriodu kırmızı yicek die ödüm kopuodu.ertugul saglama bi kaç arkadas laf sölüo onlarada cevap veriim bundan önce gelen t.direktörler cok mu iyiydi adama laf sölüonuz galatasaray macından trabzon maçından sonra ertugul saglam 1 numara yenilince gönderilsin defolsun gitsin.olmaz.bizim su an en cok ertugrul saglama destek cıkmamız lazım.:@

haalen beni anlamak istemiyorsun arkadasim birak kapatalim bu konuyu yetdi artik be:@ korumuyom diyom savunmuyom diyorum yinede bakiyi savunuyorsun diyorlar hayret yaaaaa, ben saymaktan biktim artik en iyisi konuyu kapatalim hadi haklisiniz diyim bari yoksa insani rahat birakmiyacaksiniz. Burada gaaliba cok bilmisler var......:@

Barış Aygün
03-30-2008, 23:20
ya sercan sadece baki için soylemıyor arkadaslarım canlarım benım....su anda bırtek ona yuklendıgımız ıcın sankı onu savunuyormus gıbı gelıyor...oysa bugun baska bırınede aynı sekılde yuklensek onun ıcınde aynı seylerı solıcek....sercan da dıyor bakının ıyı olmadıgını;)

H.Hüseyin Uluçay
03-31-2008, 04:51
bu baki bjkden gitse anca belediyeye oftaşa gider, sivas, kayseri gençler, yada antep bu adamı ve bunun gibileri almaz..

Hasan Demircan
03-31-2008, 06:10
arkadaşlar bu baki beşiktaşa hiç yakışmıyorrr.. bir an ance beşiktaş tan defolup gitmesi gerekkkkk bize ızdırap olmaktan başka bişey yapmıyo defolllllllll bakiiiiiii

Sercan Kandemir
03-31-2008, 06:45
ya sercan sadece baki için soylemıyor arkadaslarım canlarım benım....su anda bırtek ona yuklendıgımız ıcın sankı onu savunuyormus gıbı gelıyor...oysa bugun baska bırınede aynı sekılde yuklensek onun ıcınde aynı seylerı solıcek....sercan da dıyor bakının ıyı olmadıgını;)

kac kere yazdik anlayin yok ki...:@

Burak Türüdü
03-31-2008, 07:12
ya bende sana tek bakinin sucu var die bişe demiomki laflarımız aynı yola cıkıo ama sen anlamak stemiosun sadece ben sana diomki baki yenilmemizdeki en önmeli faktör.bide bilmiş falan dion laflarına dikkat et derim ben sana benim senle alıp veremedigim bişe yoq ortalıgı bulandırma:@

Sercan Kandemir
03-31-2008, 09:42
ya bende sana tek bakinin sucu var die bişe demiomki laflarımız aynı yola cıkıo ama sen anlamak stemiosun sadece ben sana diomki baki yenilmemizdeki en önmeli faktör.bide bilmiş falan dion laflarına dikkat et derim ben sana benim senle alıp veremedigim bişe yoq ortalıgı bulandırma:@

kardesim ortaligi bulandiran sizsiniz sanki biz bakiden memun kaldik sizin `baki suclu`yazisina bisey diyen varmi ki? her zaman ayni seyi yazdiniz sinirime gitdi yok ben bakiyi felan savunuyormusum olamaz öyle sey kimseyi savunmam ben bakiyi sevgimiz büyük olsa cildirtdi beni ve gaaliba ayrilcagi kesin göze bakiliyor ama ben bakiyi koruyom felan gibi yazmayin.Konu burada bitmisdir bana göre.....

Mehmet Erhan
06-01-2008, 17:00
Baki, Köln yolunda

Beşiktaş'la olan sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan Baki Mercimek, bu sezon Almanya Birinci Futbol Ligi'ne (Bundesliga) yükselen FC Köln yolunda.
Baki Mercimek'in menajeri Sören Lerby, dün FC Köln Teknik Direktörü Christoph Daum ve yardımcısı Roland Koch'la bir görüşme yaparken; görüşmede Baki Mercimek'in amcası Murat Mercimek de hazır bulundu.

Siyah-beyazlı ekiple sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan Baki Mercimek'in, büyük ihtimalle yeni sezonda FC Köln'le Bundesliga'da mücadele edeceği öğrenildi.

Kaynak: İHA

01.06.2008

açıl ey almanya...mercimek geliyor... :D

Sercan Kandemir
06-01-2008, 17:15
yürü be bakim kim tutar seni!!! canim cigerim cok sevdim seni....insallah besiktasta yapdigin hatalari kölnde tekrarlamazsin köln taraftarinada üclü cektirirsin artik:D

Bülent Girgin
06-01-2008, 18:25
yazik olur giderse :( ama bizim kulüp isten anlamadigindan giderse onun için daha iyi olur.

Sercan Kandemir
06-01-2008, 19:34
yazik olur giderse :( ama bizim kulüp isten anlamadigindan giderse onun için daha iyi olur.

bir anda yazik diyorsun abi öbür yandan bakiyi elestiriyordun....sözlesmesi fes edildi bedavaya gidecek artik kölne....

Bülent Girgin
06-01-2008, 19:41
bir anda yazik diyorsun abi öbür yandan bakiyi elestiriyordun....sözlesmesi fes edildi bedavaya gidecek artik kölne....

yanlisin var sercan, ben hiç bakiyi elestirmedim :D

Sercan Kandemir
06-01-2008, 19:59
herneyse ozaman sözümü geri aliyorum:D ama okadar kisi burada bakiye yazik etdi gidersede kiymete bindi....

Arda Hatipoğlu
06-01-2008, 22:17
yolum acık olsun baki,en iyisini yaparsın köln'e gitmekle inş. gıdersın..

Salim İnce
06-02-2008, 07:04
Köln ve Bakiye yeni sezonda başarılar dileriz. İşallah bizde yaptığı hataları orada sergilemez.

Nihal Aslan
06-02-2008, 10:33
bakicigim beşiktastaki ölüm vuruslarının sahibi degerli insan bu yönetım besıktasın basına daha cok corap örecek onun için gittigin yerdde mutlu olursun ınsallah unutmayacagızzzzz

Sercan Kandemir
06-02-2008, 11:50
agliyasim geliyor nerdeyse ya....insan ve futbolcu olarak baki 10 numara....keske böyle abim olsaydi:D :(

Şule Artarlar
06-02-2008, 12:02
Bakide gitti gidiyor hadi bakalım hayırlısı olsun :)

Bülent Girgin
06-27-2008, 11:01
http://i.milliyet.com.tr/MansetOrtaBolge180_80/fft11_mf64597.Jpeg

Ankaraspor, Beşiktaş’ın gelecek sezon kadrosunda düşünmediği Baki Mercimek ile anlaşmaya vardı.
Başkent ekibi, siyah-beyazlı kulübün sözleşme yenilemediği 26 yaşındaki savunma oyuncusuyla yaptığı görüşmelerin ardından 2 yıllık anlaşma sağladı.

Bülent Girgin
06-27-2008, 11:02
güle güle baki, hersey için tesekkürler ve yeni takiminda basarilar

Mehmet Erhan
06-27-2008, 11:08
artık biraz da ankaralıları çileden çıkarırsın...yolun açık olsun...hizmetlerin için teşekkürler...

Salim İnce
06-27-2008, 11:28
Ankarasporlu oyunculara Allah kolaylık versin.
Taraftara ve teknik ekibe sabır versin.