Orijinalini görmek için tıklayınız : 8-Nihat Kahveci
Hasret Ergül
09-06-2007, 13:10
http://img265.imageshack.us/img265/6180/gecmiszamanolurkinihatkwf7.jpg
Nihat Kahveci Hakkında Bütün Yorumlar Buraya...
Barış Kahraman
09-06-2007, 15:40
Nihat Kahveci (d. 23 Kasım 1979, İstanbul), Villarreal CF takımında oynayan Türk futbolcu.
Türkiye Kariyeri
Beşiktaş Jimnastik Kulübü alt yapısında futbola başladı. 1997/1998 sezonunda takımda gençleştirme operasyonu yapan teknik direktör Toshack onu hemen farketti ve A takıma aldı. Güçlü sağ ayağı, uzaktan şut atma yeteneği ve süratiyle kısa sürede Beşiktaş'ın vazgeçilmez oyuncusu oldu.
2001-02 sezonuna kadar oynadığı 6 sezonda Beşiktaş'da 115 lig maçı oynadı ve 53 gol attı. Bu dönemde İspanya'da oynayacağı mevkinin aksine, genel olarak sağ kanat oyuncusu olarak görev aldı.
İspanya Kariyeri
2001 Ocak ayında, eski teknik direktörü Toshack tarafından, İspanya La Liga takımı Real Sociedad'a 5 Milyon Euro karşılığında transfer edildi. İlk sezon kadroya girme imkanı bulamamasına rağmen sonraki senelerde forvet pozisyonunda kendini gösterdi ve takımının değişmez oyuncusu durumuna geldi. 2004 yılında İspanya'da yılın futbolcusu seçildi.[kaynak belirtilmeli] 2004-05 sezonun ortasında ciddi bir sakatlık geçirerek sakatlanarak sezonu kapandı. Sakatlanana kadar son 3 sezonda Ronaldo ile birlikte La Liga'da en çok gol atan (50 üzeri) iki oyuncudan biri olma başarısını gösterdi.
Sociedad'da geçirdiği 4.5 yıldan sonra, 2006'da sözleşmesi bitince Villareal'e bonservis ödenmeden transfer oldu. Villareal'de ağır bir sakatlık yaşadı ve bir yıl kadar sahalardan uzak kaldı.
Barış Aygün
09-07-2007, 10:28
efsane mı oldun Nıhat sendee...daha gencsın yaww..daha Yuvana Donup cok ıs yapıcaksın..
Hasret Ergül
11-29-2007, 08:04
Bağcılar'dan İspanya'ya
Beşiktaş'ta parlayarak İspanya'nın yolunu tuttu... Sociedad formasıyla harikalar yarattı... La Liga'da Ronaldo ile birlikte en çok gol atan futbolcu oldu... Topu her ayağına aldığında dinamit gibi patlamaya hazırlandı... Her golden sonra yanağını öptürmeyi uğur saydı... Türkiye'nin EURO 2008'e gitmesinde başrolü oynadı...
İşte Nihat KAHVECİ (Tıkla) (http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=7803&rid=4369)
Adnan Direnç
11-29-2007, 08:28
Öp Nihatın Yanağını :)
Şule Artarlar
11-29-2007, 11:03
Her golden sonra yanağını öptürmeyi uğur saydı... Türkiye'nin EURO 2008'e gitmesinde başrolü oynadı...
way be kim öptüyse yanagından bayagı uğurlu gelmiş :)nihat daha 79 dogumluymuş daha büyük aklımda kalmış..
Ahmet Ardahan Öztürk
08-19-2008, 14:47
armağan(nihat kahveci için)
benim zamanımdan
efsanelere karışan
nihat kahveci
benim istanbul'umdan
avrupa'nın diğer ucunda bir kahraman
nihat kahveci
benim Beşiktaş'ımdan
dünyaya armağan
nihat kahveci
golden sonra poz veren beyfendi
Vedat Özdemiroğlu " Beşiktaş Şiirleri"
Soner Koçer
08-19-2008, 15:17
unutamadığım ve nihat ı nihat yapan o gol,Galatasaray a atmıştı sağ çatala doğru çok güzeldi.
Yalçın Özdemir
08-19-2008, 15:19
zaten besıktastada bole oyuncular yetısıyo yeteneklı
Soner Koçer
08-19-2008, 15:28
evet aynen öle
Onur Aksu
08-20-2008, 12:38
birgün beşiktaşa döner ve jubilesini yapar ve beşiktaş tarihindeki yerini alır inşallah.
Muhammet Ervan
08-25-2008, 15:46
oda oktay dereli gibi bjkde jubilesini yapsa
Samet Sahin
08-27-2008, 20:35
evet keşke bizde bıraksa futbolu
nihatın besiktasta gol attıktan sonra yere yatarak poz vermesini unutmak mümkün mü
Emrah Kahraman
08-27-2008, 20:39
Nihat esenler çocugu yavrum benm avrupada tutunan en iyi türk futbolcudur bence..Emre okan hakan traş..Nihat kahveci seviyoruz seni..
Özgür Fidan
09-03-2008, 12:04
beşiktaşın gelmiş geçmiş yetiştirdiği en klas futbolcu bence aklınıda çalıştırdı ve avrupada oynuyor helal olsun o bizim medarı iftaharımız.
Sercan Kandemir
09-17-2008, 17:54
Nihat'tan İspanyolca şarkı !..
Nihat Kahveci İspanyolca şarkı söyledi !.. Milli futbolcumuz ve takım arkadaşları kulübün resmi televizyonu için "Violeta" adlı şarkıyı söyledi.
Gonzalo, Cazorla, Diego ve Pires'in de aralarında bulunduğu bir grup takım arkadaşı ile "Violeta" şarkısını seslendiren Nihat, şarkıyı tam söyleyemediği yerlerde "kayıtta mısınız?" derken, şarkının sonu da Nihat'ın "biliyorum biliyorum kayıttasınız!" sözleriyle bitiyor.
Villarreal, ligde son oynanan Deportivo maçında El Madrigal Stadı'nda taraftarlarına dev ekrandan futbolcularının ağzından "Violeta" şarkısını dinletirken, klibi internetteki resmi sitesine de koydu.
http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=44480
Onur Aksu
09-17-2008, 19:50
Nihat'tan İspanyolca şarkı !..
Nihat Kahveci İspanyolca şarkı söyledi !.. Milli futbolcumuz ve takım arkadaşları kulübün resmi televizyonu için "Violeta" adlı şarkıyı söyledi.
Gonzalo, Cazorla, Diego ve Pires'in de aralarında bulunduğu bir grup takım arkadaşı ile "Violeta" şarkısını seslendiren Nihat, şarkıyı tam söyleyemediği yerlerde "kayıtta mısınız?" derken, şarkının sonu da Nihat'ın "biliyorum biliyorum kayıttasınız!" sözleriyle bitiyor.
Villarreal, ligde son oynanan Deportivo maçında El Madrigal Stadı'nda taraftarlarına dev ekrandan futbolcularının ağzından "Violeta" şarkısını dinletirken, klibi internetteki resmi sitesine de koydu.
http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=44480
http://www.youtube.com/watch?v=XI8dRjeAa1U
Erkan Korkmaz
09-18-2008, 00:14
inşallah birgün yuvana dönersin nihat...
Atilla Sezer
09-19-2008, 15:48
seni unutmak mümkün mü nihat ..
Gökhan.Şen
10-03-2008, 20:33
avrupaya yakışıyor walla nihat bizide iyi temsil ediyor başarılar ona.
Sercan Kandemir
10-04-2008, 11:07
Yine Nihat, yine sakatlık
Bir şok daha! İspanya La Liga'da Villarreal forması giyen Milli futbolcumuz Nihat Kahveci'nin 4-6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
EURO 2008'de yaşadığı sakatlığın ardından iki hafta önce yeniden sahalara dönen Nihat, geçen hafta oynanan Sporting Gijon maçında sakatlığı sebebiyle oyundan alınmıştı.
Tedavisine yoğun şekilde devam edilen Milli futbolcumuzun, bugün açıklanan sonuçlara göre ise sağ ayak bileğindeki sakatlığı nedeniyle 4-6 hafta kadar sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.
Milli oyuncu, Marca gazetesine verdiği demeçte, şu an yaşadığı sakatlığın tendonuyla ilgili değil, kasığıyla ilgili olduğunu söyledi. Yaz sonunda geçirdiği ameliyatla ilgili bir sorun olmadığını belirten Nihat Kahveci, kasığındaki probleme farklı bir tedavi yöntemi uygulanacağını belirtti.
Nihat, Şubat 2005'de sol diz bağlarından geçirdiği sakatlık nedeniyle sezonun kalan kısmında takımdan ayrı kalmıştı. Milli futbolcu, Mayıs 2006'da Real Sociedad'dan Villarreal'e transfer olmuştu.
üfff bu adamim gecirmis oldugu sakatlar neydi ya... halen kurtulamadi nihat sana ihtiyacimiz var...
Samet Sahin
10-04-2008, 11:44
nihatta bi sakatlıklardan kurtulamadı ispanyaya cok iyi bir giriş yapabilrdi yine sakatlık
Ali Dincel
10-04-2008, 12:45
nazar değiyo nihata...en verimli döneminde hemde güzel bi takımda tam yerini bulmuşken böyle sakatlıklar yaşaması en talihsiz olay..umarım çabuk iyileşir...ama nihatın sakat hali bile bizde iş yapar)::)
Burhan Eren
10-23-2008, 02:52
KİMİN£ GÖR£ KRALIM KİMİN£ GÖR£ YALANIM H£RK£S BAKSIN İŞİN£ B£N B£şİkTAşLIyIMM
Arda Hatipoğlu
10-23-2008, 12:34
KİMİN£ GÖR£ KRALIM KİMİN£ GÖR£ YALANIM H£RK£S BAKSIN İŞİN£ B£N B£şİkTAşLIyIMM
ne alaka?aşağıda bi kaç baslıga daha bunun gıbı apuk supuk seyler yazmıssın..yorum yap yorum..
Viyan Acar
10-26-2008, 17:52
Nihat avrupaya yakışıyor.Ama bjk'ye daha bi çok yakışıyorduu.İnşallah gri döner bjk'yeee çok özledikk beeee
Ceyhun Pişken
10-31-2008, 11:54
Keşki Nihat bizde olsa hala hayalim var belki birgün döner evine.
Can Polat Kara
11-02-2008, 00:13
unutamadığım ve nihat ı nihat yapan o gol,Galatasaray a atmıştı sağ çatala doğru çok güzeldi.
zaten hepimiz o maçtan sonra tanıdık onu bi kupa maçıydı ama sanırım cumhurbaşkanlığı yada türkiye kupası
Bahadır Tekin
11-02-2008, 11:56
Yetiştirmiş olduğumuz en iyi futbolcu bence :D
OnunLa haLa gurur duyuyorum..
Bahadır Karaçanta
01-05-2009, 17:43
beşiktaşın cocuğu nihat ispanyadayken bile bizi unutmuyor.
ilerde bize gelip jübilesini yapar umarım
Ceyhun Pişken
01-05-2009, 18:01
yapar bence jubilesini ;)
Kıyasettin Tasar
01-07-2009, 13:59
çok seviyorum keratayı
Engin Edebali
01-13-2009, 00:33
ispanyada yel gibi esiyor adam kim bilir burda rahat oynayamazdı ama içindeki beşiktaş sevdası ilk 11 imizdeki isimlere kıyasla çoktur nerde metin nerde feyyaz nerde recep rıza nerde nouma nerde ferdinand
Doğan Köksal
01-16-2009, 16:31
bir Gün Tekrar Kartala Gelip Bizi Şampiyon Yapıcak Nihat inanıyorum buna
Engin Edebali
01-20-2009, 08:44
bir Gün Tekrar Kartala Gelip Bizi Şampiyon Yapıcak Nihat inanıyorum buna
jübilesini yapmaya gelsin gurur duyarız o yeter bize
Tolga Cakir
04-28-2009, 20:22
Tek geçerim seni
Nihat umut verici bir futbol sergiledi vitesse macında umarım önümüzdeki maçlarda eski nihat olur ve kartalı uçurur.
Utku Sen
01-09-2010, 20:39
nihat çok hırslı
Barış Aygün
01-10-2010, 00:34
kendıne gelıyor mu ne...umarım daha ıyı olur ve benı utandırırsın hacı :D
Ertürk Yıldırım
03-16-2010, 13:57
bu sene maleseef istediğimizi veremedi..emreyle karsılastırıyorum onu ya da benzetiyorum emre eziklere geldimi ilk sene çok kötüydü o da askerlikten gelmişti... bu sene çok hırslı ve iyi oynuyo emre ..düşünüyorum nihatta seneye öyle olur mu acaba :S
Mehmet Ak
06-27-2010, 18:27
Nihat çok iddialı!
Büyük umutlarla Villarreal'den transfer edilen, ancak geçen sezon beklentileri karşılayamayan Nihat Kahveci çok iddialı.
Tecrübeli futbolcu, “Geçen sezon başındaki kampı kaçırdım. Ancak bu sezon iyi çalışıp, kendimi hazırlayacağım. Üzerimde baskı yok. Bernd Schuster ile yeni bir sayfa açacağız ve geçen sezonki başarısız tabloyu unutturacağız. Beşiktaş’ı hak ettiği yere taşıyacağız. Taraftarlarımız bekledikleri Beşiktaş’ı ve bekledikleri Nihat’ı bu sezon görecekler. Kimsenin şüphesi olmasın, şampiyonluk bizim olacak” ifadesini kullandı.
27.06.2010
Mustafa Balcılar
06-28-2010, 08:13
bence bu sene daha iyi olucak.
Barış Kahraman
08-22-2010, 02:35
@İ.B.B. Maçı; arkadaş adam sahada hiç yoktu boş boş gezindi ancak, oysa hazırlık maçlarında eski nihat geri döndü havası yaratmıştı.. Beşiktaşın çocuğu Nihat Kahveci!. en azından birşeyler yapmaya çalışıyor, çıplak gözle izleyin adam hep koşuyor, delgado gibi değil!.
Suat Davaz
08-22-2010, 02:37
en azından yenildiğimizde başını öne eğip konuşmakta zorlanıyorr...
Erhan Küçük
08-22-2010, 10:56
Beşiktaş,ın çocuğu Nihat,taraftar senden gerçek Beşiktaşlı gibi davranıp..!!!
Ben bu futbolla senede aldığım 3 milyon euroyu haketmiyorum,oturup bu ücreti tekrar düzenleyelim demeni bekliyor..
Geçenlerde bir demecini okudum.!!!!
Ben sahaya çıkmadan abdest alıyorum diye...
Allah kabul etsin tabi abdest almak iyibirşey ama çıktığın yer futbol sahası,camii değil..
Kazma Şükür,ün yolundasın gibi geliyor bana..Biryerler mesajını almıştır...
Ertan Akpınar
08-22-2010, 11:28
Nihat tan beklentimiz herzaman büyük. benim hala nihattan umudum var. silip atamayız evt dün herkesle beraber oda kötüydü. zaten dün q7 ve ernst ten başka iyi adam yoktu bide deli biraz iydi. nihat ı sıfırdan kaleye kullandığı serbest vurus için tepki gösterdi ilk taraftar. sonrasıda çıkarken devam etti.
Uğurcan Yavuz
08-22-2010, 11:30
yeteneksiz herif ,misyonunu doldurmuş ,fayda gelmez
Erhan Küçük
08-22-2010, 11:32
Bu takımda, kendi sahada kötü oynama hakkı yok. Geçen seneden beridirde bizler sabrediyoruz,oda paraları cep yapıp duruyor..
Mustafa Çayırpınar
08-22-2010, 12:31
Nihat sana acil Modifiye lazım dostum..Bu işler sana çok ağır geliyor artık belli oldu malesef..Formanın hakkını veremezsen sana hak ettiğini taraftar verecektir..
Hidayet Koç
08-22-2010, 13:56
Neyi alkışladı oyundan çıkarken ben onu anlamadım..
Caner Cem Yaman
08-22-2010, 14:21
Ya Nihat sende biliyorsun... bittin... Kabul et artık şunu eskisi gibi bindirme yapamıyorsun ayak gücün de düşmeye baaşladı.... Bence gitsin antrenörlüğe başlasın bize anca öyle faydası olur..
Barış Aygün
08-22-2010, 17:38
nihat bu seneye iyi başladı ve sadece bir maç hatta bir sezomn kötü olmasıyla yargılamak çok mantıksız... her futbolcunun bir zaman düşüşü olacak...ne bekliyoruz ki anlamadım nihatta insan robot değil ki!!!
Erhan Küçük
08-22-2010, 18:00
Barış Nihat arkadaşın veya akraban herhalde!!!
Geçen seneden beri bıktırdı veya biz başka Nihat seyrediyoruz.
Yada biz hiç futboldan anlamıyoruz,topu görsek karokkola götüren tiplerdeniz..
Suat Davaz
08-22-2010, 21:59
yok yok biz hala forvet mevkiinde çok savaşıyor rakip defansı dövüyor diye nobre nobre die bağıralımm...zaten forvet dediğin adamın işi buu dimi yaa...luganodan bile az gol atan forveti bağrımıza basıyoruzzz.evladımız çocuğumuz bu kulübe para kazandıran febenin teklifini diğer kanı bozuklar gibi kabul etmeyen la liganın en golcü 3.yabancısı gözbebeğimiz nihatı yuhalayalımm..ayıpp çok ayıppp...dün gece gerçekten utandım ...kırıldımm...
Barış Aygün
08-22-2010, 22:27
Barış Nihat arkadaşın veya akraban herhalde!!!
Geçen seneden beri bıktırdı veya biz başka Nihat seyrediyoruz.
Yada biz hiç futboldan anlamıyoruz,topu görsek karokkola götüren tiplerdeniz.. Erhan abi demek istediğim bu adamın hamuru belli mayasıda tutmuş zamanında, belli ki bir sıkıntı var yani 1 sezon kötüydü eyvAllah ama zaman vermek lazım acele etmeyelim bu sezon nihat oynayacak hemde çok farklı, güvenmek lazım...
Mustafa Balcılar
08-23-2010, 08:27
bende nihata çok yüklenildiğini düşünüyorum. tamam kötü oynuyor, çok para alıyor. ama bide inönü stadında yuhalanıp ıslıklanmak var. bu adam feneri gidip bize gelmediki kendi çocuğumuz. nobreye tabataya, delgadoya, finke hatta ferrariye gösteriler sabrı bu adamda hakediyor. 2 maç kötüde oynasa ıslıklamasak ne çıkar.
Erhan Küçük
08-23-2010, 11:58
Kavram kargaşası yaratmayalım..
Fenerin devreye girdiği falan yok,sadece menejerlerin oyunu.
Nihat transferden birkaç hafta önce hiçbir şekilde Türkiye,ye dönmeyi düşünmüyorum diye kendi ağzından çok demeci var.Parayı görünce tabi çark etti,zaten fazlada talibi yoktuBeşiktaş,da kendi oğlu olduğu için yüksek para verip tekrar kazanmak istedi..Olay budur..
Kulubün bu fedakarlığına, Nihat ne yaptı? koca bir hiç...!!!
Bedava oynamayor,yabancı değil uyum problemi olsun neyin sabrını göstereceğiz beyefendiye.!! 3 milyon euro bu, yattığı yerden senede aldığı ücret..Benimde ilk geldiğinde beklentilerim vardı,sevindim, sabır ama nereye kadar.!! Şimdi bir maç oynar.!! bak işte Nihat bu demeyin, devamlı istikrarlı performans gösterecek.!! Keşkede olabilse herkesden çok ben sevineceğim..
Ayrıca nobreye tabataya, delgadoya, finke hatta ferrariye kulüp harici hiçbir Beşiktaş,lının sabrı yok, biran önce onlarda defolup gitsinler..Kötü örnek, örnek olamaz..
Barış,ım hamuru belli mayası belli ama.Maya tutmuyor ne yapacağız..:P:
Ertürk Yıldırım
08-23-2010, 12:09
Ayrıca nobreye tabataya, delgadoya, finke hatta ferrariye kulüp harici hiçbir Beşiktaş,lının sabrı yok, biran önce onlarda defolup gitsinler..Kötü örnek, örnek olamaz..
erhan abi fink bence gitmemeli bu takımı gördükten sonra ernst-necip ikilisinin alternatifi başka kim var ? ugur inceman mı :)
Erhan Küçük
08-23-2010, 12:16
Ertürk dediğin doğru,diğerlerinin yanında fayda olarak, daha faydalı.:hii:
İhtiyaç olursa diğerlerinin yanında en son gönderilecek kişidir..
Bülent Girgin
08-23-2010, 12:24
Nihat "Büyük Besiktas taraftarini anlayamiyorum, bana biraz zaman verirlerse gerçek Nihati görecekler" dedi :D .
Besiktasin çocuguna biraz zaman verin :D yakinda gerçek Nihati görecekmisiz :D
Mustafa Balcılar
08-23-2010, 13:26
erhan abi fink bence gitmemeli bu takımı gördükten sonra ernst-necip ikilisinin alternatifi başka kim var ? ugur inceman mı :)
sırf alternatif diye oyuncuyu kadroda tutumak mantıklımı. geçen sene fink kaç maç ersle oynadı kaç maç kazandırdı, bizi şampiyonmu yaptı kupamı kazandırdı. şampiyon olduğumuz kadroda fink yoktuda ne oldu. bence fink iyibir yedekden öte geçemez. bank asyada bile o ayarda topçu var. bırakalım şu yabancılara tonlarca para vermeyi.
Erhan Küçük
08-23-2010, 13:34
Nihat "Büyük Besiktas taraftarini anlayamiyorum, bana biraz zaman verirlerse gerçek Nihati görecekler" dedi :D .
Besiktasin çocuguna biraz zaman verin :D yakinda gerçek Nihati görecekmisiz :D
Bülent Nihat,a zaman verelimde!!!! Bizim o kadar zamanımız varmı.:D
Senede 3 m euro al, sonrada biz büyük beşiktaş taraftarını anlama..Çık sahaya anlatta anlayalım..
Mehmet Erhan
08-23-2010, 14:14
sırf alternatif diye oyuncuyu kadroda tutumak mantıklımı. geçen sene fink kaç maç ersle oynadı kaç maç kazandırdı, bizi şampiyonmu yaptı kupamı kazandırdı. şampiyon olduğumuz kadroda fink yoktuda ne oldu. bence fink iyibir yedekden öte geçemez. bank asyada bile o ayarda topçu var. bırakalım şu yabancılara tonlarca para vermeyi.
kaç maç ernstle oynadı diyorsun da emin ol ernstle birlikte en çok görev alan yabancılardan biriydi fink...sivok-ferrari önlerinde fink-ernst varken kaç maç gol yemeden bitirmedi mi bu takım...old trafford ve wolfsburg gibi iki deplasmandan gol yemeyerek ayrıldığımızda sahada fink vardı...fenere bazukayı çakan da finkti...finkin yaptıkları bir giunti kadar olmasa da takıma yarar sağladı bence...şimdi diyelim gitti, yerine kimi koyacağız, uğuru mu yoksa tabatayı mı...
Mustafa Balcılar
08-23-2010, 14:48
kaç maç ernstle oynadı diyorsun da emin ol ernstle birlikte en çok görev alan yabancılardan biriydi fink...sivok-ferrari önlerinde fink-ernst varken kaç maç gol yemeden bitirmedi mi bu takım...old trafford ve wolfsburg gibi iki deplasmandan gol yemeyerek ayrıldığımızda sahada fink vardı...fenere bazukayı çakan da finkti...finkin yaptıkları bir giunti kadar olmasa da takıma yarar sağladı bence...şimdi diyelim gitti, yerine kimi koyacağız, uğuru mu yoksa tabatayı mı...
fink tek başınamı yaptı, 8 defasla oynadık orta sahamızda 6 futbolcu vardı şuan defansda oynayan ekremle-ibo ozaman orta sahada oynuyordu, ewet 2 yada 3 maç müthiş oynamış olabilir, oma 3 maçlık adamı koca bir sezon trürübinde maaş mı bağlayalım. erst,fink,guti, Q7 (2 yaban defans) , (1 yabancı forvet) say istersen kaç tane oluyor. sırf erst,le necipe bişey olursa diyemi tonla para,
peki ya Q7 ye bişi olursa onun yerine kimi koyucaksın, takımda herkesin alternatifi varda birtek neciple erstin mi yeri dolmuyor.
Mehmet Erhan
08-23-2010, 15:09
fink tek başınamı yaptı, 8 defasla oynadık orta sahamızda 6 futbolcu vardı şuan defansda oynayan ekremle-ibo ozaman orta sahada oynuyordu, ewet 2 yada 3 maç müthiş oynamış olabilir, oma 3 maçlık adamı koca bir sezon trürübinde maaş mı bağlayalım. erst,fink,guti, Q7 (2 yaban defans) , (1 yabancı forvet) say istersen kaç tane oluyor. sırf erst,le necipe bişey olursa diyemi tonla para,
peki ya Q7 ye bişi olursa onun yerine kimi koyucaksın, takımda herkesin alternatifi varda birtek neciple erstin mi yeri dolmuyor.
fink tek başına yaptı demedim ki zaten... :) sivok-ferrari ve yanında ernst vardı, bu 4'lü olduğunda daha sağlamdı defansif yönümüz...tabi mustafa denizlinin oyun anlayışının defansif olması da bunda etkendi...şimdi hücum futbolu oynayacağımız için belki de ihtiyaç duyulmamış olabilir, ama 3 kulvarlı maratonda kadro derinliği önemlidir...o açıdan da fink kalmalıdır oynadığı mevki itibariyle...hem bana necip ve ernstten sonra 3. bir isim sayabilirmisin o bölgede oynayan...uğur inceman mı yoksa onur bayramoğlu mu, kimdir yani...para konusuna gelince fink zaten bonservisi olmadan transfer edildi ve aldığı yıllık ücret 1.5 milyon falan...yani konuyu maddi boyutlara indirgeyeceksek fink konuşulacak en son yabancıdır benim gözümde...tribüne de illa ki biriler çıkacak bari maliyeti daha düşük olan fink çıksın, orta alanda sorun yaşandığında çıkar görevini yapar...holosko ve tabatayı yollasınlar, yeterli bence...
Mustafa Balcılar
08-23-2010, 15:15
herkesin görüşü ben finki geldiğineden buyana sevemedim, konuyu uzatmak istemiyorum. tabata diyorsun. gutiye bişey olursa gutinin yerine kimi koyucaksın? tabata belki futbolcu deyil ama o bölgede elimizde kalan 2 oyuncudan biri.
Mehmet Erhan
08-23-2010, 15:24
gutinin alternatifi tabata oluyorsa, ernstle necipin alternatifi de fink olabilir...neyse abi, kararı verecek olan hocamızdır ve dediğin gibi herkesin görüşü kendinedir...alınacak karara saygı duymak düşer bize de...
Hidayet Koç
09-20-2010, 10:39
Çok kötüsün be Nihat.. :S
Erhan Küçük
09-20-2010, 11:51
Kötünün kötüsü.. Rezil bir futbol.Amatörde bile bu adama katlanılmaz..
Bülent Girgin
09-20-2010, 11:57
Kötünün kötüsü.. Rezil bir futbol.Amatörde bile bu adama katlanılmaz..
biraz zaman verin çocuga, daha Türkiyeye alisamadi :D
Onur Bayrak
09-20-2010, 14:38
Nihata verilen güven artık azalmaya başladı. Gün geçtikçe iyiye gideceğine kötüleşiyor. Eski Nihat'ın dönüceğini pek zannetmiyorum. İnşallah beni yanıltırda özlediğimiz arzu ettiğimiz Nihat bize doyumsuz bi futbol keyfi yaratır.
Ertan Akpınar
09-20-2010, 19:42
tamam nihat kötüde silah zoruyla oynamıyo bu adam, holoskoyu 18 e almayıp bunu koyanın suç oda schuster.
Mehmet Erhan
10-26-2010, 00:32
nihatın ispanya kariyeri olmasa ve takımda bu kadar eksik olmasa şu haliyle 18'e giremez...nobre+nihat geçen sene bir ivankov edememişti gol sayısı açısından, bu sene de nihat kaldığı yerden devam ediyor...mehmet topuzu unutturmak için geçen yıl atılan kazıklardan biri oldu, tabatayla birlikte...geldiğin yere git nihat, senden cacık olmaz...
Boran Altun
10-26-2010, 05:51
zaten suratiyle, ivmesiyle oynayan bir futbolcuydu, gecirdigi iki diz ameliyati ondan hizini alip goturdu, oyle olunca da siradan bank asya topcularindan bi farki kalmadi, ustune yasi da 30 a dayaninca maalesef sonuc bu. Buyuk topcuydu, yarar gecerdi, maalesef bitti. Besiktas Taraftari o genc Nihat'i her zaman sevecek.
Bülent Girgin
10-26-2010, 07:22
tamam nihat kötüde silah zoruyla oynamıyo bu adam, holoskoyu 18 e almayıp bunu koyanın suç oda schuster.
holosko sanki nihattan çok iyi :D ikiside birbirinden beter. schuster ikisini ayni anda sahaya sürse takim 9 kisiyle oynar.
Utku Altıncık
10-26-2010, 09:46
Adam ol futbolu bırak yıllık 7 milyon tl yi hakedecek hiçbirşey yapmıyorsun.
Hidayet Koç
10-26-2010, 13:50
Nihat mazisini arıyor
Villerreal'den geçtiğimiz sezon Beşiktaş' transfer olan Nihat Kahveci, beklenen performansı bir türlü sergileyemiyor.
İspanya'nın Villarreal takımından geçen sezon transfer edilen Nihat Kahveci, ikinci Beşiktaş döneminde beklenen performansını bir türlü gösteremezken, son maçlarda zaman zaman da siyah-beyazlı taraftarların tepkisini çekmeye başladı.
Bu sezon Beşiktaş'ın ilk resmi maçları olan UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turundaki Vikingur karşılaşmalarında rakip fileleri 2 maçta 3 kez havalandıran ve ''Nihat eski günlerine dönüyor'' yorumlarına neden olan milli futbolcu, daha sonra şans bulduğu maçlarda ne gol atabildi ne de beklenen performansını sahaya yansıtabildi.
Siyah-beyazlı formayla bu sezon İstanbul'da 3-0 biten Vikingur maçında 2, deplasmanda 4-0 sona eren karşılaşmada da 1 gol kaydeden Nihat, 22 Temmuz Perşembe günü oynanan bu karşılaşmadan sonra takımı adına gol atmayıbaşaramadı.
Yaklaşık 3 aydır gol orucunda olan Nihat, bu sezon 7'si UEFA Avrupa Ligi, 6'sı da Spor Toto Süper Lig olmak üzere toplam 13 resmi karşılaşmada forma giydi.
Nihat, geçen sezon da ligde 3, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 2 gol atarken, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gol kaydetmeyi başaramamıştı.
Mustafa Balcılar
10-26-2010, 14:14
sezon başında nihat için söylediklerimi geri alıyorum.
antalya maçının devra arasıydı veyselle kulak kulağa bişeyler konuşuyorlardı belli olmasın diyede nihat ağzını kapatıyordu en son veysel nihata ne dediyse nihatın bir ağız ve kafa hreketi var. ''yaa.. s..tt k..m bana der gibiydi''. bende kendimce tercüman oldum:
veysel:yedek kalmaktan sıkılmıyormusun der,
nihat: ben 3.5 milyon alırım gerisinin k.ymm der.
tabi bu benim uydurmam ama diyalok gerçekten çok ilginçti...
Ertan Akpınar
10-26-2010, 19:50
nihat herzamanki gibiydi bizi yanıltmadı, ama aslında kim iyiki? 2 genci 1de ihtiyar delikanlıyı çıkardım 3 maç üstüste kaybeden bi beşiktaş'ın şu maçtaki isteksiz ruhsuz oyuncularından hangisi iyi? al birini vur öbürüne... yazık i.toroman dediler adam bi kıçını dönüyo bi g.tünü dönüuo bi bakmışsın top kalenin içinde. milli takıma alınması tamamen hata. defansta ferrari sivok yoksa daha çok makara oluruz..
Hidayet Koç
11-12-2010, 15:26
Beşiktaş'ta Nihat DEPREMİ
Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Nihat Kahveci'den kötü haber geldi.
Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı maçta sakatlanan Nihat Kahveci'nin 8 hafta sahalardan uzak kalabileceği açıklandı.
Kulüp doktoru Devrim Urgun, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanarak 62. dakikada yerini Onur Bayramoğlu'na bırakan Nihat'ın durumunun ciddi olduğunu, ilk bulgulara göre kasık adalesinde yırtık bulunduğunu belirterek, ''Detaylı bir şekilde tetkiklerimizi sürdüreceğiz. Ancak şu anki haliyle yaklaşık 8 hafta sahalardan uzak kalacağını tahmin ediyoruz'' dedi.
Dr. Urgun, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Zapotocny ve Nobre'nin bugün yükleme koşuları ve egzersizlerini tamamladığını, bu iki oyuncunun yarın takımla antrenmanlara katılmasını beklediklerini dile getirdi.
Sol arka adalesinde ağrı ve çekme olan Bobo'nun bugünkü antrenmana katılmadığını kaydeden Devrim Urgun, ''Golcü futbolcumuzun tedavisi devam edecek. Gençlerbirliği maçında oynayıp oynamamasına tedavi sonrasında karar vereceğiz'' diye konuştu.
Ertan Akpınar
11-12-2010, 18:33
gözünüz aydın millet nihat yokya artık bütün maçları kazanırız!
Mehmet Erhan
11-12-2010, 21:54
eğer gerçekten 8 haftayı bulursa ilk devreyi kapattı demektir...sakatlığı tekrar nüksetmezse 2. devreye hazır olabilir, yoksa bu sene de bir hayır gelmez nihattan...geçmiş olsun...
Yılmaz Özgüller
11-12-2010, 23:19
gözünüz aydın millet nihat yokya artık bütün maçları kazanırız!
kendi futbolcusunun sakatlığına sevinen tek seni gördüm!!sen eminmisin beşiktaşlı olduğuna hemşerim?
Bülent Girgin
11-13-2010, 00:20
kendi futbolcusunun sakatlığına sevinen tek seni gördüm!!sen eminmisin beşiktaşlı olduğuna hemşerim?
yilmaz, yanlis anlamadiysam ertan nihati sevmeyenlere laf dokunduruyor :D
Ertan Akpınar
11-13-2010, 20:15
ya benim nihat hakkında düşüncemi bilmiyosun yorumumu okumadın yada anlayışın kıt birader
Yılmaz Özgüller
11-13-2010, 21:34
kardeş ben yorumuna yorum yaptım şahsına değil,sende ona göre konuş,
Emre Güneş
11-15-2010, 11:40
Yılmaz mısın nesin sen bu forumdaki kimseye BEŞİKTAŞ lılığı öğretemezsin BEŞİKTAŞ lı duruşunu öğrende gel
Ertürk Yıldırım
11-16-2010, 15:03
Nİhat bu takımda yeri yok..Kim nederse desin Nihat bitmiştirr !!!.. Sakatlığı geçince ne olacağını sanıyorsunuz ?
Yılmaz Özgüller
11-17-2010, 23:25
Yılmaz mısın nesin sen bu forumdaki kimseye BEŞİKTAŞ lılığı öğretemezsin BEŞİKTAŞ lı duruşunu öğrende gel
???????????
Yılmaz Özgüller
11-17-2010, 23:30
bu nasıl bi hitap tarzıdır! artı senle biz ne konuştukta böle bişe diyon! artı ben kime ne dedimde sen kendini böle bişeyin içine sokuyon!ben formla ilgili asla bişe demedim burdaki kimseyede bireysel bişe sen bak işine gücüne
Anıl Haşlak
11-17-2010, 23:51
doğru bi konuya parmak basmış ama uslubu yanlış maalesef.. evet yılmaz özgüller, insanların beşiktaşlılığını tartışmak kimseye düşmez..
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.