Orijinalini görmek için tıklayınız : 84-Hakan Arıkan
Barış Kahraman
08-30-2007, 16:18
http://www.karakartal.com/images/kadro/hakan.jpg
Hakan Arıkan (d.17 Ağustos 1982, Kocaeli) Türk kaleci.
Beşiktaş'ın Ankaraspor A.Ş.'den transfer ettiği milli kaleci Hakan Arıkan furbol hayatına PETKIM Spor'da başladı. Kocaelispor tarafından keşfedilerek transfer oldu. Kocaelispor'da Türk Telekom Lig A'da iki sezon geçiren genç kaleci buradaki başarılı kurtarışları ile birici lig takımlarının gözüne girmeyi başardı. 2006-2007 sezonunda Ankaraspor A.Ş.'ye transfer olan Hakan Arıkan 26 maçta forma giydi 27 gol yedi. Başarılı bir sezon geçiren Hakan, ilk milli formasını 07.02.2007 tarihinde Gürcistan ile oynanan özel maçta giydi. Her sezon başarılı performansı ile göz dolduran Hakan Arıkan, Beşiktaş tarafından Ankaraspor'a Ramazan Kurşunlu'nun verilmesinin yanında 700 bin EURO ödenerek transfer edildi.
Barış Kahraman
09-07-2007, 03:24
kale hakana çok yakışıyor.. Yıllardır çektiğimiz kaleci sıkıntısına son verdi.. Aman nazar değmesin :) Rüştüyü kulübede oturtmak ona güç ve cesaret veriyor bence..
Gökhan Özsoy
09-07-2007, 03:26
ewt doru rüştünün kulubede oturması ona güç ve güven verio..
rüştüden öğrence çok şey var hakanın..
Burak Bayrak
09-07-2007, 03:26
kalede GÜven Verİyor GeÇen Sene Runje İle Dİken ÜstÜnde Hİssedİyordum Kendİmİ Şİmdİ Rahat Rahat İzleyebİlİyorum MaÇlari !!! Fİzİk Çok İyİ Yan Toplarda Hava Hakİmİyetİ Harİka !! Unutmadan SaÇlarini Da Ayni Beste Gİbİ Topluyorrr :=)))
Serkan Uşak
09-07-2007, 03:28
çok iyi kaleci ama topu cordoba gibi oyuna sokamıyo ztn hiç bi kalecei cordoba gibi olmaz:)
the_eagle
09-07-2007, 03:28
Rüştü gibi olgun bi kaleciyle çalıştığı için çok şanslı bence. Kim ne derse desin Rüştü TÜRK futbolunun yetiştirdiği en iyi 2-3 kaleciden biridir ve de Karakteri sağlam kişiliği sağlam. Hakan için hem hoca hem ağabey konumunda ve bence ne onu ne de bizleri utandırdı şimdiye kadar. Böyle Devam Hakan iyisin.
Burak Bayrak
09-07-2007, 03:52
çok iyi kaleci ama topu cordoba gibi oyuna sokamıyo ztn hiç bi kalecei cordoba gibi olmaz:)
AYNEN BEN CORDOBA GİBİ TOPU OYUNA SOKAN BİR KALECİ GÖRMEDİM !!! ADAM İNGİLTERE DE CHESEA MAÇINDA 2 GOLÜN PASINI VERDİ !!!!! AMA HAKAN RUNJE İLE KIYASLANDIĞINDA %1500 DAHA İYİ ARTI TÜRK YABANCI KONTEJANI NI MEŞGUL ETMİYOR !!!
Barış Aygün
09-08-2007, 10:24
yan toplar kenarda ngelen toplarda heyecan yapıorr.. calısması lazım
Savaş Aygün
09-08-2007, 10:28
çok ama çok iyi bir kaleci...rüştüye yazık oldu yedek kalcak(zaten gereksiz bi transfer)
inş nazar değmz hakana...
Emrah Kahraman
09-12-2007, 02:09
süper bi kaleci bence..birz tecrübe birazda degajlarını daha yerıne yapması daha hızlı oyuna sokması lazm o da zamnla olcak şeyler..başarılar hakan..
Esra Kara
09-14-2007, 03:21
bu çocuk kaleye çook yakışıyorrrr.... Cordi benim için çook özel bi adamdı, evet topu onun kadar ii oyuna sokan kaleci tanımıyorum ben.. o varken kalede çok rahattım.. Runje'de müthiş bi güven sorunu yaşıyordum.. Hakan beklentilerimin çok üzerinde... genç bi kaleci.. elbette öğreneceği çook şey varr.. kendisini daha fazla geliştirip Beşiktaş'ımıza uzun vadede de yararlı olmasını diliyorumm.... aman maşallah diyelimmm.. Allah sakatlıktan, kaza beladan korusun Hakan'ımızı..... bravo Hakan..böyle devammm...
Hasret Ergül
09-14-2007, 09:21
"Penaltı çalacak diye ödüm koptu"
Macaristan maçında ay yıldızlı kaleyi başarıyla koruyan Hakan Arıkan, rakip takımın 10 kişi kaldığı pozisyonda çok korktuğunu söyledi. "Düdüğü duyunca dünya başıma yıkıldı" diyen genç kaleci, şunları söyledi: "Karşılaşmanın 63. dakikasında rakip forvet oyuncusu Zoltan Gera ile karşı karşıya kaldım. Müdahalemi yaptım, rakip kendini yere attı. Maçın İskoç hakemi Stuart Dougal'ın düdüğünün sesini işitip, ceza alanına koştuğunu görünce adeta dünya başıma yıkıldı. Penaltı çalacak diye çok korktum.
Dougal, yardımcısına baktı, Macar oyuncunun aldatmaya yönelik hareket yaptığını belirterek ikinci sarının ardından kırmızı kartla onu oyundan ihraç etti. Bu kararla sanki hayata yeniden döndüm. Rakibimiz ilk yarıda etkili ataklar geliştirdi. Macaristan maçında gol yememek birinci hedefimdi. Çünkü, Malta'dan yediğim iki gol yüzünden çok eleştirilmiştim. Biz, takım olarak çok iyiydik ve galibiyeti hak ettik."
Emrah Kahraman
09-14-2007, 10:09
ççççççççoooooooookkkkkkkkk seviyoruz deli gibi ;)
Bilal Temizel
09-15-2007, 14:18
İşte Hakan Arıkan
http://img237.imageshack.us/img237/4674/hakanarikanseq4.jpg (http://imageshack.us)
Hasret Ergül
10-24-2007, 23:14
Hakanda çok iyiydi bu maç yerinde kurtarışlar yaptı gerçi son 10dk gene yüreğim ağzımda izledim ama...:)
Ya hakanda artık güven vermiyor aslında önceden raht rahat izlerken şimdi diken üstündeyim...
Forza kaleci boboooooooo:D
Barış Kahraman
10-24-2007, 23:31
hakan sanki biraz toparladı ama yinede iyi değil.. hakan varken atak yapamıyorz her top rakipte.. adam topu oyuna sokamıyor.. ama bugün yeterince iyiydi..
Gökhan Özsoy
10-24-2007, 23:35
ben o kadar hata yaptıktan sonra hala güvenemiyorum hakana..barışın dediği gibi topu oyuna sokmakta geç kalıo ve topu oyuna ii sokamıyo genelde taca veya rakibe gidio attığı toplar..
Barış Kahraman
10-24-2007, 23:39
dikkat ettim maç boyunca 2kere top bize geldi biri faul kullandı serdar özkan koştu rakipten kornere gitti diğeri ise dk 60civarlarında ortasahada bobo kontrol etti.. gözümden kaçanlar olabilir..
Hasret Ergül
11-04-2007, 00:00
Seninle işimiz var biri gitti biri geldi runjeden dert yanarken şimdi sıra sende ulan murat şahini koyun kaleye!
Kemal Arıcıoğlu
11-04-2007, 00:01
harikaydın hakancım...hep böyle devam et bence...nasıl olsa alıştık kahır çekmeye...gurur duyuyorum seninle....sivas maçında kaç gol yiyeceksin bakalım...
Gökhan Özsoy
11-04-2007, 00:02
hakan arıkan çok hata yapıyor hasret ama murat şahinden iyi bir kaleci bence..murat şahinin kalede oynadığı zamanlarıda biliyoruz..beşiktaşımızın kalecisi bu adam mı diye..
Hasret Ergül
11-04-2007, 00:04
hakan arıkan çok hata yapıyor hasret ama murat şahinden iyi bir kaleci bence..murat şahinin kalede oynadığı zamanlarıda biliyoruz..beşiktaşımızın kalecisi bu adam mı diye..
O beşpara etmez rüştüye verdik kaleyi hatalarına rağmen üst üste her maç hala bu hakan alıyor kaleyi muratı denemekle bişey kaybetmeyiz valla...
Gökhan Özsoy
11-04-2007, 00:05
benim rize maçı için yaptığım kadroya bakarsan kaleye murat şahini koymuştum.
tam muratın denenebileceği bir maçtı bence..
Hasret Ergül
11-04-2007, 00:06
Alsınlar sivas maçına muratı herkesi denemiyormu nede olsa ertuğrul hoca onuda denesin habi bir gol eksik ha bir gol fazla...
Gökhan Özsoy
11-04-2007, 00:10
zaten sivas maçına paf takımla çıkmıcaz mı?yönetim öle açıklamadı mı sinan engin başkanla böyle karar verdik demedi mi?kenan öner demedi mi?
eğer o maça paf takımla çıkmazlarsa bu sene KÜME DÜŞELİM !!!
Hasret Ergül
11-04-2007, 00:11
Yönetim hangi dediğini uyguladı ben cumartesi gününe kadar bu lafları dikkate almıyroum vallahii
Gökhan Özsoy
11-04-2007, 00:13
bu zamana kadar verdikleri sözlerle bir deil bu hasret..yıldız alcaz dediler eywallah para yoktu adamalr bizde oynaöak istemedi alamadıık..
ama bu çok farklı bir şey..
az önce dediğim gibi paf takımla çıkma kararlığını göstermezlerse tükrdüklerini yalarlarsa KÜME DÜŞELİM !!! ve tüm dünya görsün bu şerefi olmayan insanların beşiktaşımıza ne kadar zarar verdikleri..
Ezel Özsipici
11-04-2007, 13:04
ya bir insan nasıl böel basit bir gol yer yaa geçen maçta üç hamlede top kaptı bu maçta bri topu tutamadı hakan arıkan iyi kaleci mi değilmi ben hala çözemedimmm!!
cok beğeniyorum genc cocuk cok da hırslı bizim için cok karlı bir transfer inş sürekliliği olur
ersen1903
11-04-2007, 13:10
eger cıkmazlarsa cok kotu olur yaa ben dusunmek bıle ıstemıorum herkes o kadar yorum yaptı olmaz ole sey dıe.umarım verdıgı sozun arkasında durur yonetım yaa.paf takımı dedıler arkasındayız her zaman.umarım aksı bır durum olmaz..
Uğur Şimşek
11-04-2007, 13:45
gerçekten eğer paf takımla çıkmazlarsa zaten kimse beşiktaşın gücüne inanmıyo ciddiyetine inanmıyo eğer çıkmazlarsa paf takımla beşiktaşımızı ezer herkez böyle bişey olmamalı
Hasret Ergül
11-06-2007, 22:02
Asistlerin mükemmel seni kutluyorum Hakan ARIKAN :ok:
Hasret Ergül
11-16-2007, 08:26
Hakan Arıkan Türkiye'de 1 numara
Sezon başında Ankaraspor’dan 700 bin Euro karşılığında transfer edildiğinde Rüştü’nün gölgesinde kalacağı ve kulübede oturacağı düşünülüyordu Hakan Arıkan’ın... Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam beklentilerin aksine Rüştü Reçber’i kenarda oturttu, Siyah-Beyazlı kaleyi genç file bekçisine teslim etti. Sezona fırtına gibi başlayan Hakan Arıkan önceleri alkışlansa da, yediği hatalı goller sonrasında eleştirilerin hedefi oldu.
Rakamlar yalan söylemez!
Taraftarların bile zaman zaman sırt çevirdiği Hakan Arıkan, yan toplardaki hataları ve tecrübesizliği nedeniyle eleştirildi. Hatta kimileri 8-0’lık Liverpool hezimetinin sorumlusu olarak genç file bekçisini gösterdi, Cordoba ve Runje’nin çok daha başarılı olduğu iddia edildi. Ancak Süper Lig’in geride kalan 12 haftalarına bakıldığında, Hakan Arıkan’ın, hem Oscar Cordoba hem de Vedran Runje’yi geride bıraktığı ortada...
Cordoba’yı gerisinde bıraktı
Süper Lig’de Beşiktaş’ın 12 maçında 9 kez forma giyen Hakan, görev yaptığı 810 dakikada kalesinde sadece 6 gol gördü ve maç başına 0.6 ortalamayla oynadı. Kara Kartal’ın 100. yılındaki efsane file bekçisi Oscar Cordoba da 12 haftada 11 kez görev yapmış ve rakip forvetlere 10 kez mağlup olmuştu. Kartal’ın geçen sezonki 1 numarası Vedran Runje ise 12 karşılaşmada 13 gol yiyerek olumsuz bir görüntü sergilemişti.
Bülent Girgin
11-16-2007, 08:31
önemli olan istatistikler degil, önemli olan gerçeklerdir, hakan liverpool ve serefsizbahçe maçlarinda rakip oyunculara 4 tane assist yapti :( :(
Gökhan Özsoy
11-16-2007, 14:21
cordoba zamanında avrupada en az gol yeme ortalamasına sahiptik..;)
Mehmet Erhan
11-16-2007, 16:36
bi maç kötüydü diye infaza gerek yok...biraz sabır...o gideceğine rüştü gitsin bence...gereği yok...
Hüseyin Balcı
11-16-2007, 17:53
bi maç kötüydü diye infaza gerek yok...biraz sabır...o gideceğine rüştü gitsin bence...gereği yok...
1 maçmı ? marsilya fener gayse liverpool =1 mi yapıyor ?
Mehmet Erhan
11-16-2007, 17:56
1 maçmı ? marsilya fener gayse liverpool =1 mi yapıyor ?
marsilya maçında rüzgarın azizliğine uğradı...gayse maçı hakem faciasıydı...fener ve liverpool maçındada defans iyi değilse kaleci napsın... belki liverpool maçında haklı olabilirsin abi...ama diğerlerinde sana katılmıyorum...kaldıki hakana kadar suçlanacak o kadar çok kişi varki...
Hüseyin Balcı
11-16-2007, 19:20
marsilya maçında rüzgarın azizliğine uğradı...gayse maçı hakem faciasıydı...fener ve liverpool maçındada defans iyi değilse kaleci napsın... belki liverpool maçında haklı olabilirsin abi...ama diğerlerinde sana katılmıyorum...kaldıki hakana kadar suçlanacak o kadar çok kişi varki...
tabi o topları elinden sektiren defanstı dimi marsilya maçındada tamam rüzgar ters geldi ama o dağa taşa çıktı atışta...
Volkan Kaya
11-16-2007, 20:48
ben hakana guvenıorum cok krıtık cok ıyı kurtarıslarda yapıo bu cocuga sahıp cıkmak lasımm
Barış Aygün
11-16-2007, 21:58
bir mac mı mehmet yapma lutfen her mac en az 3 asıstılık top sektırıyor veya yan top kacırıyor....cok calısması lazımm...
Arda Hatipoğlu
11-16-2007, 21:59
ii bi yedek olur 1 numara kaleci degıl
Mehmet Erhan
11-17-2007, 11:03
ben ısrar ediyorum hakan ne kadar kötü gibi görünsede bunda etken önündeki defanstır...hakanın tek eksiği yan toplar ve topları bi hamlede kontrol edememesi...kaldıki bi daha söylüyorum hakana varana kadar bu takımda çok daha kötü isimler var...
Barış Aygün
11-17-2007, 11:38
rakıbe top sektrıp asıst yapmasın yan toplardan gol yıyebılır :D buna musade edlırı ama top sektırılmesı affedılmezz....
demir1903
11-19-2007, 15:31
ingilizlerin ünlü futbolcusu george best'e beckhamı sorduklarında verdiği cevap şuydu... birebirde adam eksiltemez, sol ayağını kullanamaz, gol atamaz, savunmaya yardım edemez, kafa toplarında sıfırdır bunun dışında kendisi iyi bir futbolcudur:) şimdi aynı yoldan devam edersek hakan yan toplarda kötü, uzaktan çeliken şutlarda kötü, karşı karşıya poazisyonlarda kötü, yüksek toplarda kötü, geri paslarda kötü, oyun kurmada kötü... bunun dışında iyi bir kaleci:D:D
Gökhan Özsoy
11-19-2007, 15:32
ingilizlerin ünlü futbolcusu george best'e beckhamı sorduklarında verdiği cevap şuydu... birebirde adam eksiltemez, sol ayağını iyi kullanamaz, gol atamaz, savunmaya yardım edemez, kafa toplarında sıfırdır bunun dışında kendisi iyi bir futbolcudur:) şimdi aynı yoldan devam edersek hakan yan toplarda kötü, uzaktan çeliken şutlarsa kötü, karşı karşıya poazisyonlarda kötü, yüksek toplarda kötü... bunun dışında iyi bir kaleci:D:D
süper ve yerinde bir benzetme olmuş arkadaşım..=)
Barış Aygün
11-19-2007, 22:12
az once o kasvet dolu gundekı macı ızledım yaklasık bı 6 golde top sektırmıs ve gol yemısız....
Hasret Ergül
11-20-2007, 07:54
Adam psikolojik destek alıyor gitmeyin artık üzerine:)
Ben hakanı ikinci devre çok iyi bir şekilde görmek istiyorum ligin ilk maçlarında NASILDA YAKIŞIYOR KALEYE diyordum gene demek istiyorum en kısa zamanda iyi birşekilde takıma döner umarım... Hakan kötü bir kaleci değildi geldiğinde hepimiz bayram ettik...
Güzel günler göreceğiz Güneşli günler=)
çarşı_1903me
12-02-2007, 01:41
hakan arıkan başlarda çok iyi başladı ancak sonralarında çok hatalı goller yemeye başladı güvenini kaybetti kanatları çok zayıf hakanın çalışması lazım yandan gelen topları
Barış Aygün
12-02-2007, 10:03
bence bıran once kıralansın...kıralandıktan sonra da kıralandıgı takımın ıdman programına ekstra olarak bızımkılerın program hazırlaması lazım her ıdman sonu 100 sut ceksınler 50 yan top calıssın....
Hasret Ergül
12-16-2007, 22:07
Daha iyi günleriini bekliyoruz Hakan!
muwelonski
12-20-2007, 15:09
Isınamadığım tek oyuncumuz....8-0 ı marsilya maçını porto maçını fener maçını galatasaray maçını unutamıyorum en büyük sebebi....
Şut çekilio duvardan dönermiş gibi :(
8 golden 5 i öyle atıldı...
Fener maçı semih öyle attı..
Gs ve denizli maçları korner ve gol
Marsilya maçında o hata yapılmaz dk 75 lkorner direkten dönemez be HAKAN ABİ
Anıl Mungan
02-18-2008, 17:44
bence rüştü yerine hakan oynamalı en azından daha genç gelişme gösterebilir
Barış Aygün
02-18-2008, 18:04
kendıne gelmıs gıbı gorunuyor artık rustu hıc oynanmamalı bana sorarsanız.....madem aldınız oynatın cocugu...bı mac rustu bı mac hakan oyanamasın.....
Emrah Kahraman
02-18-2008, 18:08
hakan kendine güvenini kaybetti artık kaleyi devralması çok zor.
Mehmet Erhan
02-18-2008, 18:09
bi maçla yok oldu...yalan oldu...yazık oldu...şimdi rüştü bu adamdan çok mu iyi kaleci sorarım... :( :( :(
Barış Aygün
02-18-2008, 18:11
bi maçla yok oldu...yalan oldu...yazık oldu...şimdi rüştü bu adamdan çok mu iyi kaleci sorarım... :( :( :(
siz dua edınde fener macında rustu oynamasın.....
Sercan Kandemir
10-03-2008, 15:01
bizim basin mensuplarida hemen bombaladi, yani ne alakasi var simdi böyle manseti cikarmaya? duvara carptik dogru ama oyuncuyu niye rezil etmeye calisiyorsun? böyle maclar da hakana denk geliyor hep cocuk simdi isyanlardadir oysa gollere birsey yapamazdi hakan cech buffon dida lar bile engel olamazdi. HAKANIM DIK TUT KAFANI INSALLAH GECER BU YASADIKLARIMIZ!!!
http://i477.photobucket.com/albums/rr132/mzi1646/84011.jpg <<< SEREFSIZ MEDYA!!!!
Ezel Özsipici
10-03-2008, 15:04
zaten liverpool hezimetinden sonra hakan'a karsı bir sogukluk hissediyordum buda üstüne tuz biber oldu!.. hakanın sucu yoktu demeyin biliyorum ama öyle işte!..
Samet Sahin
10-03-2008, 15:28
cok basit hatalar yapıyor boyunu ve fizigini kullanamıyor amatorce oynuyor
Gökhan.Şen
10-03-2008, 15:31
hepsinde suç var :(
Sercan Kandemir
10-03-2008, 15:31
cok basit hatalar yapıyor boyunu ve fizigini kullanamıyor amatorce oynuyor
nezaman amatörce oynadini gördün??? 2-1 yendimiz liverpool macinda hakan 10 numaraydi bir hafta sonra 8 gol yedi ve tüm dünyayi hakana yüklediniz. 4 goldede sucu yoktur yapmayin böyle haksizligi adamin yapacagi yoktu savunma oyuncularimiz hakani yari yolda birakti hic desteklemediler....
Samet Sahin
10-03-2008, 15:33
adamın yan top zaafı var bütün topları sektiriyor .. liverpool macında yedigimiz gollerin cogu ya sektirdi yada kornerde acıldı alamadı topu .. dünkü macta da defansın hatası gercekten büyüktü ama 35 metreden adam vuruyor gelicegi belli topla kaleden o kadar acılmışki .. sonra duran topta yedigimiz gol böle hataların olmaması lazım
Öznur Oktay
10-03-2008, 15:34
zaten liverpool hezimetinden sonra hakan'a karsı bir sogukluk hissediyordum buda üstüne tuz biber oldu!.. hakanın sucu yoktu demeyin biliyorum ama öyle işte!..
liverpool maçından sonra uzun süre toparlanamamıştı.bu maçtan sonra hiç kendine gelemez artık...
Sercan Kandemir
10-03-2008, 15:38
adamın yan top zaafı var bütün topları sektiriyor .. liverpool macında yedigimiz gollerin cogu ya sektirdi yada kornerde acıldı alamadı topu .. dünkü macta da defansın hatası gercekten büyüktü ama 35 metreden adam vuruyor gelicegi belli topla kaleden o kadar acılmışki .. sonra duran topta yedigimiz gol böle hataların olmaması lazım
akradasim sen benimle saka yapiyorsun gaaliba 1.golü ben nasil izledim biliyormusun? caydan yudum aliyorum birden seyirciler bagirdi kahvedeki adamlar birbirine bakti böyle olacagini hic kimse bilmezdi hepimiz soka ugradik dünyanin kalecisi gelsin tutamazdi o topu. 'AMA TABIKI TÜM SUC HAKANIN' ....hakani bahane buluyorsunuz ben size 13 kisiyi sayiyim, bobo delgado cisse kurtulus holosko tello seric zan toraman zapo SAGLAM, ENGIN , DEMIRÖREN!!!!!
Samet Sahin
10-03-2008, 15:45
akradasim sen benimle saka yapiyorsun gaaliba 1.golü ben nasil izledim biliyormusun? caydan yudum aliyorum birden seyirciler bagirdi kahvedeki adamlar birbirine bakti böyle olacagini hic kimse bilmezdi hepimiz soka ugradik dünyanin kalecisi gelsin tutamazdi o topu. 'AMA TABIKI TÜM SUC HAKANIN' ....hakani bahane buluyorsunuz ben size 13 kisiyi sayiyim, bobo delgado cisse kurtulus holosko tello seric zan toraman zapo SAGLAM, ENGIN , DEMIRÖREN!!!!!
1 adım geride olsaydı o topu tutmuştu nereye kadar acıldıgını gördün mü .. yan toptan yedigi gole ne demeli ..liverpool macında yaptıgı bireysel hatalar .. yani besiktasın kalecisi böyle olmamalı rüştü de olmamalı .. cordoba gibi bir adam gelmedi işte.. ben suclu aramıyorum tüm takım suclu dün iyi oynayan hiçkimse yoktu mücadele eden nobre haric
Sercan Kandemir
10-03-2008, 15:49
1 adım geride olsaydı o topu tutmuştu nereye kadar acıldıgını gördün mü .. yan toptan yedigi gole ne demeli ..liverpool macında yaptıgı bireysel hatalar .. yani besiktasın kalecisi böyle olmamalı rüştü de olmamalı .. cordoba gibi bir adam gelmedi işte.. ben suclu aramıyorum tüm takım suclu dün iyi oynayan hiçkimse yoktu mücadele eden nobre haric
ya ne olur yapma be gözünü seviyim 1. gol nasil olacagini kimse tahmin edemiyordu füze gibi girdi ne biz görebildik topu ne de hakan sirf direge patladi ardindan kaleye...
baska bir takimda böyle olmus olsa benim gibi düsünürdü ama bazen biz imkansiz olan seyleri gerceklestirmek istiyoruz
Samet Sahin
10-03-2008, 15:50
ya ne olur yapma be gözünü seviyim 1. gol nasil olacagini kimse tahmin edemiyordu füze gibi girdi ne biz görebildik topu ne de hakan sirf direge patladi ardindan kaleye...
baska bir takimda böyle olmus olsa benim gibi düsünürdü ama bazen biz imkansiz olan seyleri gerceklestirmek istiyoruz
tamam belki ilk golde hatası yoktu sinirden ondan cıkarıyorum ama mac boyunca ben begenmedim hakanı .. büyük takımın kalecisi böyle olmaz .. sen besiktasa yakıstırıyormusun hakanı ?
Ezel Özsipici
10-03-2008, 15:51
liverpool maçından sonra uzun süre toparlanamamıştı.bu maçtan sonra hiç kendine gelemez artık...
bencede zaten BEŞİKTAS'ın söyle adam akıllı bir kalecisi yok ki..
Sercan Kandemir
10-03-2008, 15:55
tamam belki ilk golde hatası yoktu sinirden ondan cıkarıyorum ama mac boyunca ben begenmedim hakanı .. büyük takımın kalecisi böyle olmaz .. sen besiktasa yakıstırıyormusun hakanı ?
niye yakistirmayim? iyi günde kötü günde hep desteklerim...nobre düsüs yasadi arkasinda durdum hakan ilk haftalarda cikis yakaladi herkezin gözdesi oldu... >iyi günde kötü günde<
Samet Sahin
10-03-2008, 15:56
niye yakistirmayim? iyi günde kötü günde hep desteklerim...nobre düsüs yasadi arkasinda durdum hakan ilk haftalarda cikis yakaladi herkezin gözdesi oldu... >iyi günde kötü günde<
abicim olay destek olmak degil heralde hep destek olucaz sonucta üstünde tasıdıgı besiktas forması ama yakıstırmak derken besiktasın kalecisi üst düzey olmalı bir hakan arıkan degil bir yaşlanmış yılda 2milyon eurolar döktügümüz rüştü degil anlatmak istedigim bu ..
Sercan Kandemir
10-03-2008, 16:02
ben hakani hatda milli takima kadar yakistirabilirim. Cordoba gibi kaleci bir daha bulmayiz. 100. yilda bize star önemli degildi, giunti pancu zago cordoba gibi futbolculari kim tanirdiki???
suan da starsiz olamaz diye birsey var sanki. Hakanin karyeri zaten bu sezondan sonra bitecek taraftar takim teknik heyeti 100% satar ve bakiden sonra hakanida bitricekler bundan eminim
Samet Sahin
10-03-2008, 16:06
sen iyi kaleci olarak görüyorsan senin fikrn ama bnm gibi düşünen cok vardır emin ol .. delgado yıldız futbolcuda ne oldu ? fenerdeki güiza göya yıldız ne oldu ? artık yıldız futbolcu degil takım oyunu oynayacak istikrarlı futbolcu lazım .. guinti nerde cisse nerde ? zago ronaldo nerde zapo sivok nerde ? cordoba nerde rüştü nerde ? pancu nerde serdar özkan veya holosko nerde ? bu 100.yıldaki adamlar istikrarlı ve isteyerek ruhla oynuyorlardı
Sercan Kandemir
10-03-2008, 16:16
sen iyi kaleci olarak görüyorsan senin fikrn ama bnm gibi düşünen cok vardır emin ol .. delgado yıldız futbolcuda ne oldu ? fenerdeki güiza göya yıldız ne oldu ? artık yıldız futbolcu degil takım oyunu oynayacak istikrarlı futbolcu lazım .. guinti nerde cisse nerde ? zago ronaldo nerde zapo sivok nerde ? cordoba nerde rüştü nerde ? pancu nerde serdar özkan veya holosko nerde ? bu 100.yıldaki adamlar istikrarlı ve isteyerek ruhla oynuyorlardı
benim tam olarak ne demek istedigimi anlamadin gaaliba bir kac yil önce bize star lazim degildi besiktas icin hayatini veren kisiler lazimdi del bosque geldi ve millet star istiyoruz star istiyoruz diye basladi starlar geldide ne oldu? yani demek istedigim türkiyede 3 büyük takim yabancisiz ve "star" siz edemez, fenerbahce alex, galatasaray lincoln , besiktas delgado....
Samet Sahin
10-03-2008, 16:17
benim tam olarak ne demek istedigimi anlamadin gaaliba bir kac yil önce bize star lazim degildi besiktas icin hayatini veren kisiler lazimdi del bosque geldi ve millet star istiyoruz star istiyoruz diye basladi starlar geldide ne oldu? yani demek istedigim türkiyede 3 büyük takim yabancisiz ve "star" siz edemez, fenerbahce alex, galatasaray lincoln , besiktas delgado....
ewet bu hale geldik ki cok büyük hata ..
Mehmet Erhan
10-03-2008, 17:35
tek suçlu hakan değil, göklere çıkardığımız zapotocny bile dünkü maçta 2 golde hatalıydı...tamam eleştirilir ama sadece hakana da yüklenmemek lazım...
Emrah Güler
10-03-2008, 19:07
hakanı bu maçta ben de başarılı bulmadım ama kalede rüştü de olsaydı bişey değişmezdi .. takımın hepsinin bu kadar kötü olduğu bi maçtan sonra tüm sorumluluğu hakana yüklemek doğru değil ama şu da bi gerçek ki hakan bu takımın kalecisi değil..
Sercan Kandemir
10-03-2008, 19:24
ewet bu hale geldik ki cok büyük hata ..
lütfen türkcemizi dogru yazalim 'ewet' yerine, evet yazsan iyi olur cünkü yönetim her gün bazi üyelere no-post veriyorlar. Bülent abimizde böyle yazilarda üyeleri uyarmamizi diledi...
Gökhan.Şen
10-03-2008, 19:54
elalemin diline makara olduk resmen yaa en çok ona yanıyorum.
Ali Dincel
10-05-2008, 13:32
hala psikolojik destek alıyormuş...yediği fazla gollerden sonra...hakana bi şans daha vermeyi bırakıp paf takımımızdan kaleciler çıkarmaya çalışmalıyız...çünki kalecinin bjk li olması o ruhu taşıması şart yoksa güvensizlk duyulabilir...gs maçında cordobaya yapılanlar gibi...
Şule Artarlar
10-05-2008, 14:13
Şu formasının arkasındaki numarayı degiştrsin artık sabaha kadar 8 4 diye msj aldım hatta kendi ellerimle bile formayı yok edesim geldi ya o kadar uyuz oldum....
Ezel Özsipici
10-05-2008, 14:16
Şu formasının arkasındaki numarayı degiştrsin artık sabaha kadar 8 4 diye msj aldım hatta kendi ellerimle bile formayı yok edesim geldi ya o kadar uyuz oldum....
yani adam ne yapsa ters tepiyo bundan sonra forma numarasını değiştirir umarım :)
Adnan Direnç
10-05-2008, 15:17
adam forma numarasnı tamamladı resmen :(
Ezel Özsipici
10-05-2008, 15:20
adam forma numarasnı tamamladı resmen :(
yani bu kadar denk gelir..
Barış Aygün
10-05-2008, 18:33
bu cocuk kalecı fılan degıl ben bunu bılırım ne yer tutmasını bılıyor ne gelen topu durdurmasını....bızım acılen bu hakandan kurtulup onun yerıne korcanı yetıstırmemız gerekli.....
Bahadır Kasım
10-05-2008, 23:35
sakaryaspor'un kalecisi martinez. geçen sene ligin en iyi kalecilerinden biriydi. inönü de ki maçta geçemedik adamı. ama ne hikmetse her yere para saçan başkan(babasının değil kulübün) almadı bu adamı. şimdi bank asya liginde oynuyor. yarın başkası alır vitrine çıkartır verirsiniz milyonları. bize ucuz adam yaramaz çünkü veriyosak çok para iyi futbolcudur o...sinan abi en iyisini bilir nasıl olsa.yiyin efendiler yiyin,hem yiyin hem de kendi paranızmış gibi nutuklar atın.
Ayşegül Alparslan
10-05-2008, 23:39
ilk golde hakanın hiç suçu yoktu sen taa nerden vurdurursan adama hakan ne yapsın sonrada zaten kendine güveni olmadığı için dağıldı aman neyse hatırladıkça bişeyler oluyor bana
Bahadır Kasım
10-05-2008, 23:55
http://www.sakaryaspor.com.tr/futbolcu.php?id=21 bu kaleci benim bahsettiğim
Hidayet Koç
10-04-2010, 14:56
Dün farkın açılmasını önledi.. Şaşırrtı...
Ayşegül Alparslan
10-05-2010, 17:29
ama demeyin öyle yaa yemeyin şimdi hakkını tamam arada saçma sapan çıkışları var da o kadarda kötü değil hakan
Sezen Arslan
10-21-2010, 21:09
hakan yaaa ne oluyor nazarmı degıyor neee
Alpen Yüksel
10-21-2010, 21:29
ah şu saçma çıkışların olmasa.. çok iyi kalecisin, harcanmanı istemiyorum ama, Beşiktaş'ın kaleciliğini üstlenmeyi haketmedin bu akşam be hakan...
Barış Aygün
10-21-2010, 21:32
acilen kaleyi cenk'e devretmeli biraz dinlenmesi lazım...
Mehmet Erhan
10-21-2010, 21:38
Anlamıyorum, kaleci kıtlığına mı düştük de benim mi haberim yok? Nedir bu Hakan inadı yahu, Cenk'imiz, 2-3 haftadır kadroya giren Rüştü'müz var biraz da onları görelim artık. Bu gidişle Cenk de kaybolup gidecek, çıktığı ilk maçta kötü bir performans gösterecek köreldiği için ve işte gördünüz mü muhabbetleri başlayacak. Yazık oluyor artık hem Hakan'a hem Cenk'e. İstisnasız her maç ıslıklanıyor işte, hiç değilse 1 2 hafta yedek kulübesine geçsin. Yeter yahu, psikolojim bozulacak valla.
Hidayet Koç
10-22-2010, 07:36
Anlamıyorum, kaleci kıtlığına mı düştük de benim mi haberim yok? Nedir bu Hakan inadı yahu, Cenk'imiz, 2-3 haftadır kadroya giren Rüştü'müz var biraz da onları görelim artık. Bu gidişle Cenk de kaybolup gidecek, çıktığı ilk maçta kötü bir performans gösterecek köreldiği için ve işte gördünüz mü muhabbetleri başlayacak. Yazık oluyor artık hem Hakan'a hem Cenk'e. İstisnasız her maç ıslıklanıyor işte, hiç değilse 1 2 hafta yedek kulübesine geçsin. Yeter yahu, psikolojim bozulacak valla.
Hakan hatalı olabilir ama bence de asıl suçlu onu oynastan adamdır.. Cenk ne yaptı acaba Schuster e çok merak ediyorum ben de!
Mustafa Balcılar
10-22-2010, 08:53
rüştü bu adama hiçmi öğüt vermiyor. neden çıkılıp çıkılmayacak durumlarda akıl vermiyor. veya veriyorda hakanmı iplemiyor.
Barış Kahraman
10-22-2010, 10:05
@Porto maçı; Hakan'ın sorunu psikolojik.. Bu oyuncuyu oynatarak geri kazanamazsınız, psikolojik destek lazım, kendine olan öz güvenini kaybetmiş durumda. Yan toplarda çok etkisiz olduğu gibi geri pas alıncada çok heycanlanıyor.. 1 maç kurtarıyorsa 3maç kaybettiriyor..
Onur Bayrak
10-22-2010, 10:40
Bu adamın bence vadesi doldu artık yollamaları lazım .
Ertürk Yıldırım
10-22-2010, 15:48
defol ulan defolll fener maçında çık boşa bu maçta çık boşa manisadan yediğin gol..yeterr bee lanet olası...seni oynatana sövmek lazım..hadi git sen ankaraspora geri dön
Anıl Haşlak
10-23-2010, 13:48
rapid vienna maçında son dakikada topu çıkarınca vay koçum helal olsun, bi iki topa hatalı çıktı diye defolsun gitsin
Aziz Argun
10-23-2010, 22:49
her yönüyle zayıf bir kaleci 4-5 maçın sorumlusu hakandır.yantoplar çok zayıf,üstelik söylendiği gibi gözlerinde bir problem olabilir.Kaleyi Cenk in devralması gerekiyor. Artık puan kaybına tahammül yok.
Barış Aygün
10-23-2010, 23:24
@Porto maçı; Hakan'ın sorunu psikolojik.. Bu oyuncuyu oynatarak geri kazanamazsınız, psikolojik destek lazım, kendine olan öz güvenini kaybetmiş durumda. Yan toplarda çok etkisiz olduğu gibi geri pas alıncada çok heycanlanıyor.. 1 maç kurtarıyorsa 3maç kaybettiriyor..
aynen barışım katılıyorum sana...daha fazla tepki çekmeden bir terapiye ihtiyacı var...
Barış Kahraman
10-23-2010, 23:28
aynen barışım katılıyorum sana...daha fazla tepki çekmeden bir terapiye ihtiyacı var...
aynısı fevzi ye de olmuştu. futbolcu böyle kazanılmaz.. bir kaç hafta dinlendirilmesi gerekir, fiziksel olarak değil zihinsel olarak. Beşiktaş kalesini korumak kolay değil, hele Beşiktaş seyircisi önünde korumak çok zor. kendine olan öz güvenini tekrar kazanması gerekir. yoksa sonu fevzi gibi olacak.
Barış Aygün
10-23-2010, 23:33
aynısı fevzi ye de olmuştu. futbolcu böyle kazanılmaz.. bir kaç hafta dinlendirilmesi gerekir, fiziksel olarak değil zihinsel olarak. Beşiktaş kalesini korumak kolay değil, hele Beşiktaş seyircisi önünde korumak çok zor. kendine olan öz güvenini tekrar kazanması gerekir. yoksa sonu fevzi gibi olacak. bak geçen hafta hakanı ıslıklayana taraftarın cogu tepkı gostermıstı...bu yüzden en guzel zamandı porto maçı dinlendirmek için hakanı...cenk devralmalı kaleyi ve hakanı acilen psikolojik desteğe göndermeli ve bu arada yan toplara çalıştırılmalı şiddetli bir şekilde,zaman kötü fevziden daha kötü olur...
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.