PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 9 Federico Higuain

Diren Eren Bolat
09-08-2007, 01:59
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=oyuncu_foto_647

KİMLİK BİLGİSİ
Adı soyadı : Federico Higuain
Önceki Takımı : River Plate-Arjantin
Forma Numarası : 9
Pozisyon : Forvet
Doğum Tarihi : 25.10.1984
Doğum Yeri : Villa Celina-Arjantin
Boy : 172
Kilo : 70
Ayakkabı No : 0
Takım : A Takım
Medeni Durum : Belirtilmedi
Milli Maç : 0

BİYOGRAFİSİ
Federico Higuain, 25 Ekim 1984'te Arjantin Ville Celina'da dünyaya geldi. 1.72 boyundaki oyuncu Arjantin'in ünlü takımı River Plate'nin alt yapısında futbola başladı. Forvet mevkiinde oynuyor. Pipa lakaplı oyuncu iki sezon kiralık olarak gittiği Nueva Chicago ekibindeki futboluyla adından söz ettirdi. Higuain, Ağustos 2007'de Beşiktaş'a transfer edildi.

Tankut Benlier
09-08-2007, 02:01
doğum günümüz aynı :D

Barış Aygün
09-08-2007, 10:18
sansa bak ozman kesın...gol kralı olur tankut abi :D :D sen bır marka ekol olduguna gore ve dogum gunleırnızde tuttuguna gore...ŞAMPIYON BESIKTAS..

Savaş Aygün
09-08-2007, 10:19
bnm kide 26.10 bi gün sonra:ohmy: tesadüfe bak

sağlam bi forvet çok süratli...çalım kabiliyetide var...zaten abiside real madrid de oynuyo az biraz çekmiştir heralde :D

Barış Aygün
09-08-2007, 10:21
ISTE SAVAS DIREKTEN DONMUS ADAM SENINLE AYNI GUN DOGMAKTANSA... canımsın svaasım sevıorum senı..

Bilal Temizel
09-15-2007, 14:19
İşte Higuain

http://img207.imageshack.us/img207/6083/federicohugauinqw0.jpg

Ekrem Demir
09-15-2007, 15:38
kayseri maçında tam olarak izleyemedik inş. ankara maçına ilk 11 de çıkarda izleriz
lakabı da pipa ymış nerden geliyo acaba ???:ama:

Mehmet Erhan
09-15-2007, 15:44
pipa düdük manasına geliyormuş yanlış hatırlamıyorsam.transfer olduğu gün okumuştum ama ne alaka... :(

the_eagle
09-15-2007, 17:37
bu Adam Mall!!!

Esra Kara
09-15-2007, 17:54
bu Adam Mall!!!

pöffff yaaa....:swoon[1]::pinch:

H.Hüseyin Uluçay
09-15-2007, 21:54
dha ilk maçları daha iyi olucak inşallah..

Barış Aygün
09-15-2007, 23:04
calım kabılıyetı var ama suratını kullanmıyor..cok agır goruntu verdı daha hızlı oldugunu bılıyoruz...

Serkan Uşak
09-15-2007, 23:06
futbolcu bile denemez ne yaptını bilmio

Barış Aygün
09-15-2007, 23:27
futbolcu bile denemez ne yaptını bilmio dur serkanım ne yaptın adam daha 1 mac oynadı :D oldurme adamı :D

Bülent Girgin
09-16-2007, 11:47
adam iyi futbolcu oldugunu gösterdi dün, benim hosuma gitti

Savaş Aygün
09-16-2007, 11:49
adam iyi futbolcu oldugunu gösterdi dün, benim hosuma gitti

evet bülent abi adam iyi oyuncu olduğunu gösterdi...dört kişi arasından yaptığı çalımlar neydi öyle...daha ilk maçı hemen ön yargılı olmayalım...

Bülent Girgin
09-16-2007, 11:53
evet bülent abi adam iyi oyuncu olduğunu gösterdi...dört kişi arasından yaptığı çalımlar neydi öyle...daha ilk maçı hemen ön yargılı olmayalım...

birtek o olay degil, adam çok güzel hücum press yapiyor, ençok o benim hosuma gitti, eskiden Ali Gültiken vardi bu isi iyi yapan ondan sonra gelen olmadi besiktasa, ve unutmamak gerekirki daha ilk maçiydi federiconun.

selamlar ve iyi pazarlar savas

Onur Bayrak
09-16-2007, 11:56
hIZLI BİR FUTBOLCU AMA GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ BECERİKSİZLİĞİ HAT SAFHADAYDI !!! ÇOK ÇALIŞMASI LAZIM

Ezel Özsipici
09-16-2007, 18:08
Bence iyi bir futbolcu one öyle bir bakıyon sahanın öbür ucunda bir bakıyon öteki ucuundaa:))adam bütün maç boyunca koştuu:))daha iyi olucak inşaalahh:)

Serkan Uşak
09-16-2007, 18:11
hIZLI BİR FUTBOLCU AMA GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ BECERİKSİZLİĞİ HAT SAFHADAYDI !!! ÇOK ÇALIŞMASI LAZIM

ohh be birisi görmüş katılıyorum onur abi

Kemal Arıcıoğlu
09-16-2007, 18:13
arkadaşlar neden bu kadar karamsarsınız anlayamıyorum sizi...ricardinho ilk geldiği haftalar yedek klubesinden çıkamamıştı...ama ilerleyen haftalarda tribünlerin sevgilisi oldu...

the_eagle
09-16-2007, 18:15
O olay birazda Tigana yüzündendi. Ricardinho'nun kapasitesizliğinden değil. Vallahi hazır hali buysa gitsin. Bu adam bence bizim takımın ne aradığı oyuncu ne de 11inde oynayabilecek bi oyuncu. Bakalım...

Hidayet Koç
09-16-2007, 18:53
parformansı pek iç açıcı olmayabilir..
ama biraz süre vermek lazım.. adam Arjantin den geldi...
belki burda o kadar hızlı oynamaya alışık olduğu için
ayak uyduramadı bizimkilere.. bekleyelim görelim derim ben...

Hüseyin Balcı
09-16-2007, 18:59
I love you hıguain
fener senin yengen
11. hafta feneri bi ..sen feneri bi ..sen

Adnan Direnç
09-16-2007, 19:03
valla ben rüyamda gördüm deli adam olmuyordu ilerde :D

Barış Kahraman
10-24-2007, 23:28
topu ayagında çooookkkk tutuyor hemde çoookkk ve gereksiz tutuyor.. topu bekliyor bu yüzden birkaç ataktan olduk ve topkaybı yaptık.. kontraatak oyun mantıgına çok uyuyor..

Gökhan Özsoy
10-24-2007, 23:30
bence bobo'nun yanındaki 2. adam olmalı..beceriksiz ama hızlı bi kaç pozisyonda çok ii toplar attı..

Hasret Ergül
11-01-2007, 08:15
Boyu kısa mısa ama tellodan sonra ikinci en iyi transfer diyorum liverpool maçındada az da olsa kendini göstermeye çalışmıştı, dünkü rize maçındada çok iyiydi daha da iyi olurdu ama takım arkadaşları onun kadar hızlı değillerdi...
Fenerbahçe maçında oynamasını isterim şahsen...

Arda Hatipoğlu
11-02-2007, 02:16
rize macının en ii adamı bana gore,cok hareketlı her yere kosuyo kendı kendıne posızyon yaratıyo faydalı olcak bence

Aylin Şengül
11-02-2007, 18:34
asla bir süperstar değil ama zaman ve şans tanımak lazım sisteme göre farklılık yaratabilir daha iyisi alınabilirdi tabii ama elde olan bu ...

Savaş Aygün
11-02-2007, 22:23
işte dediğim oldu...sonradan patlama yaptı...rize maçında çok güzel oynadı...topu sürüşü çalımları attığı paslar hepsi çok teknik...böle devam eder inş...bobo ile süper ikili olurlar...

Utku Öz
11-02-2007, 23:53
ya geldiğinde cok heyecanlıydımm yeni kartalımız avcı kartalımız diye ama beklenileni veremedi inş ilerleyen zamanlarda performansını yüksek tutar yoksa kalıcı olması hayal olur

Hasret Ergül
11-03-2007, 23:57
Keşke biraz daha erken girseydin sana güveniyorum zamanla daha iyi olacaksın eminim buna...

Gökhan Özsoy
11-04-2007, 00:11
ewt keşke erken girseydi.ben hoca olsam hıguaın'ı 2.devre başında alırdım oyuna..
ama bizim hocaların 60.dakkadan önce oyuncu değiştirme gibi bir alışkanlıkları yok zorunlu değişiklikler harıcınde..

Barış Kahraman
11-04-2007, 00:12
higuain bu maçın adamıydı ama sağlam hoca neyin planını yaptı bilmiyorum yine yedekte başlattı ve geç aldı..

Aylin Şengül
11-04-2007, 00:14
higuain de ısrar edilmeli. adam hızlı ve atak futboluna müsait. hep ileriyi düşünüyo toplu veya topsuzken. çok yetenekli değil saç baş yoldurur ama bu takımın ihtiyacı var oyunu hareketlendirecek ofansif-hızlı bi adama....

Barış Kahraman
11-04-2007, 00:16
bobo nun yanına nasıl bir adam lazım? mücadele eden hızlı olan rakibe sağlam basan.. nobreye bakıyoruz mücadele ediyor rakibe sağlam basıyor ama hızlı değil ama higuain de hepsi mevcut.. iyimi kötümü ilerde göreceğiz ama bobo nun eşi olmalı..

Gökhan Özsoy
11-04-2007, 00:17
çift ön libero takıntısı barışım..;)

ewt aylin çok yetenekli deil saç baş yoldurur ama ısrar edilirse faydalı olcaa kesin..

ersen1903
11-04-2007, 12:54
evet bence de cok ıyı olucak ılerleyen zamanlarda.maca ıkıncı yarı gırse daha ıyı olurdu.belkı daha farklı olurdu hersey.cok ıyı mucadele edıyo

Bülent Girgin
11-04-2007, 13:28
ya bu ertugrul artik buragi oynatacagina birde bu adamla baslasa ne olur yani!!!!!! buraktan bin kat iyi bir futbolcu, adam savasiyor, her tarafa yetismeye çalisiyor!!!burak efendi yine yerden kalkmadi dün!!!!

Ezel Özsipici
11-04-2007, 13:35
bencede yaa adam koşuyo her yere yetişmeye calısıyo hırslı boboyla çok ghüzel ikili olurlarr...

Uğur Şimşek
11-04-2007, 13:36
bence higuana haksızlık yapılıyo buraktan bonreden daha iyi oynar bence artık higuanı oynatmalı ilk 11 de

Barış Aygün
11-11-2007, 11:51
evet hıguaını begenmeyenler herkes sıvas macında lıverpool macında gorduku bu adama bobonun yanına yakısan en ıyı partner batuhanla bırlıkte...son sozu kendısı solyedı......

Aylin Şengül
11-11-2007, 12:09
higuain de ısrar edilmeli. adam hızlı ve atak futboluna müsait. hep ileriyi düşünüyo toplu veya topsuzken. çok yetenekli değil saç baş yoldurur ama bu takımın ihtiyacı var oyunu hareketlendirecek ofansif-hızlı bi adama....

daha önce dediğim gibi bu adamla devam...

Kemal Arıcıoğlu
11-11-2007, 12:12
dünkü maçta sahada didinen yırtınan ve maçı kazanmak uğruna adeta kendini paralayan tek birisi vardı Federico Higuain ....sen bu şekilde oynamaya devam ettikçe bu taraftar seni asla bırakmaz....dünkü mücadelede alkış alan tek futbolcumuzdu...tebrikler higuain...

Hüseyin Balcı
11-11-2007, 16:26
valla pire gibi çok uyanık bizdeki bazı topçulardan 1 adım fazla düşünüyor o yüzden bazı pozisyonlarda başarısız oluyor ama çok iş yapacak bizde belli I love you Higuain

Barış Kahraman
11-11-2007, 16:35
adam bayagı hızlı ve mantıklı oynuyor.. sergenin zamanında gelecektiki offff...

Ezel Özsipici
11-11-2007, 17:12
dÜN MAç sonlarına doğruu I love higuan die sevgisini ve desteğini gösterdi tarftar:)bencede macın en iyisi oydu heryere yetişmeye calıstı ama...

Savaş Aygün
11-11-2007, 17:15
dediklerim teker teker çıkıyor :) herkes higuain e tepkiliyken ben iyi oyuncu görceksiniz demiştimde inanmamıştı kimse bana :)

çarşı_1903me
12-02-2007, 01:49
ben bunu rüyamda gördüm arkadaşlar higuain diye isim takıldı aklıma baktım ki bu adamda 14 haftadan sonra kendini göstercekti ama gördüğüm rüya gerçekten tuttumu bilmiyorum ama oldukça çok şaşırdım bu duruma inşallah boboyla beraber gol üretmeye çalışırlar

Barış Aygün
12-02-2007, 10:02
artık oynaması lazım ....yater ya nobre ye akına buraga verılen sanslar ona verılseydı oooo.... zaten adam kendımı lıverpool macında ve sıvas macında gosterdı...

Gökhan Özsoy
12-02-2007, 10:06
artık oynaması lazım ....yater ya nobre ye akına buraga verılen sanslar ona verılseydı oooo.... zaten adam kendımı lıverpool macında ve sıvas macında gosterdı...

adam hala gönderilcekler listeside barış oynatılsa nolur illa göndercekler..

Barış Aygün
12-02-2007, 10:08
adam hala gönderilcekler listeside barış oynatılsa nolur illa göndercekler.. gonderıp kasımpaşalıyı ya da cole mudur ne zıkkımdır onu alacaklar bunların aklına turp sıkıyım ben...

Bülent Girgin
12-02-2007, 10:08
adam hala gönderilcekler listeside barış oynatılsa nolur illa göndercekler..

bunu göndereceklerine nobreyi,ricoyu,diattayi göndersinler !!!!!!!

Barış Aygün
12-02-2007, 10:12
aynen abi ya bu 3u gıtsı bı tek adam akıllı defans bı de oyun kurucu yeter sonra ıbrahım akın ve buragı kıralasınlar hem para gelsın hem adam olsunlar...

Gökhan Özsoy
12-02-2007, 10:13

olmaz abi olur mu 30 yaşından aşası kurtarmıyo bizim yönetimi..
adam 23 yaşında adam daha bırakın bari sezon sonuna kadar dursun..

Bülent Girgin
12-02-2007, 10:14
kasimpasanin defansinda oynayan adam benim hosuma gitmisti, bize kafayla gol atan, o adami alsinlar

Barış Aygün
12-02-2007, 10:15
abı halısahada mac yaparken benı de ızlesınler bı belkı kafalrına yatarım...boboyla baya iş yaparız....

Barış Aygün
01-19-2008, 13:23
bu Yonetım Kıymetını Bılemedı..futbolcudan Anlıyorum Dıye Gecınen Sınan Efendının Bır Halttan Anlamadıgı Ortada Sunu Bılınkı Taraftar Herzaman Topcu Arastıran Adamlardan Daha Cok Anlar Futboldan Ve Futbolcudan...sen Gıdeceksın Bu Kesın Ama Sunu Bılınkı Kardesınden Cok Konusulacaksın O Zaman Ertugrul Hoca Ve Sınan Efendı Ve Yonetımın Bas Becerıksızlerı Ahhh Dıyecek Nıhat Mısalı Nıtat Gıttı 5mılyona Sımdı Sıkıyorsa Alsana 25mılyondan Asagıya.....

Mehmet Erhan
01-19-2008, 14:24
artık bugünde oynasında bari gideceksede bi vitrin yapsın...yazık verilen paralara...:(

Barış Aygün
01-19-2008, 15:01
artık bugünde oynasında bari gideceksede bi vitrin yapsın...yazık verilen paralara...:( sana yemın ederım sımdıye kadar oynatsaydı en az 5-7 mılyon euroydu fıyatı...adım gıbı emınım....seneye de en az abartısız 15mılyona satardık ;) ama bunu gorecek ne zeka ne de yonetıcı var takımda...

Emre Dikdoğmus
02-03-2008, 15:37
geldiğinde işe yaramayacağını biliodum zaten

Savaş Aygün
02-04-2008, 02:18
elimizde ilerde dünyanın konuşacağı forvet var ama gerizekalı ertuğrul oynatmıyo...bari kupa maçlarında oynatta şov yapsın...hangi maçta oyuna girdiğinde seni mahçup etti????

Gökhan Özsoy
02-04-2008, 03:55
elimizde ilerde dünyanın konuşacağı forvet var ama gerizekalı ertuğrul oynatmıyo...bari kupa maçlarında oynatta şov yapsın...hangi maçta oyuna girdiğinde seni mahçup etti????

higuain sezon sonuna kadar bir meksika kulübüne kiralandı savaş duymadın heralde..

Mehmet Erhan
02-04-2008, 10:08

olmadı şimdi bu...Beşiktaşın antrenörüne sen böyle dersen rakipler ne söyler hiç düşündünmü...:nono:

Anıl Mungan
02-18-2008, 17:34
çok yetenekli fakat kontratak oyuncusu o nedenle bizde başaralı olması zor

Barış Aygün
02-18-2008, 17:47
olmadı şimdi bu...Beşiktaşın antrenörüne sen böyle dersen rakipler ne söyler hiç düşündünmü...:nono:

aynen savas hiç yakısmamıs....doverım senı kufur hakaret yok....

Mehmet Erhan
05-23-2008, 16:08
"Higuain'i geri çağıralım"

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bobo’nun takımdan ayrılması durumunda sıkıntı yaşamamak için Higuain’in şimdilik kadroda tutulmasını istedi. Genç çalıştırıcının, yönetimle yapılan görüşmede, “Higuain Meksika’da tecrübe kazandı. Kadro içinde bir forvetimiz ayrılırsa, sorun yaşamayız. Ayrıca kendini kanıtlayıp, bizi ekonomik yönden rahatlatabilir” diye görüş bildirdi.

‘Yıldız almalıyız’

Sağlam'ın, Higuain’in yedek kalmayı sorun etmeyecek bir yapıda olduğunu da söylediği belirtildi. Ancak yöneticiler bu düşünceye karşı çıkıp, “Böyle transferler nedeniyle başımız çok ağrıdı... Bobo giderse, dünya çapında bir yıldız almalıyız” yanıtını verdiği ve Higuain’in önünü kapadığı dile getirildi. Arjantinli futbolcu, Meksika’nın America takımında kiralık olarak forma giyiyor.

Kaynak: Fanatik

23.05.2008

Barış Aygün
05-23-2008, 16:49
ya su fanatıgın haberlerın Allah rızası ıcın koymayın su sıteye.....lütfen yaaaa...

Mehmet Erhan
06-09-2008, 09:39
Higuain elde kaldı!

Siyah-Beyazlılar´ın geçen sezon başında River Plate´den transfer ettiği Federico Higuain´in varlığı, takım içerisinde sorun oldu.

Siyah-Beyazlılar’ın geçen sezon başında River Plate’den transfer ettiği Federico Higuain’in varlığı, takım içerisinde sorun oldu. Yabancı sınırlaması nedeniyle transferde eli kolu bağlanan Beşiktaşlı yöneticiler, Arjantinli futbolcudan gelecek haberi bekliyor. Arjantin ve Meksika’da takım arayışında bulunan Higuain’in, bir yıllık alacağını Beşiktaş’tan istediği bildirildi.

Barış Aygün
06-09-2008, 13:21
Higuain elde kaldı!

Siyah-Beyazlılar´ın geçen sezon başında River Plate´den transfer ettiği Federico Higuain´in varlığı, takım içerisinde sorun oldu.

Siyah-Beyazlılar’ın geçen sezon başında River Plate’den transfer ettiği Federico Higuain’in varlığı, takım içerisinde sorun oldu. Yabancı sınırlaması nedeniyle transferde eli kolu bağlanan Beşiktaşlı yöneticiler, Arjantinli futbolcudan gelecek haberi bekliyor. Arjantin ve Meksika’da takım arayışında bulunan Higuain’in, bir yıllık alacağını Beşiktaş’tan istediği bildirildi.
higuaın kadar basınızza tas dusssun yeter be....oynasın adam ondan daha ıyısını mı bulacak ertugrul efendı.....

Mehmet Erhan
06-19-2008, 10:28
Kocaelispor'da transfer atağı !

Kocaelispor başkanı Serhan Gürkan, Gordon ve Higuain ile anlaştıklarını açıkladı. Kocaelispor dış transferde Fenerbahçe'den kaleci Serdar Kulbilge ile iç transferde ise Umut Kekili ve Muhammet Özdin ile anlaştı. Kulüp başkanı Serhan Gürkan, "Beşiktaşlı Higuain ve Gordon Schildenfeld ile hem kulüpleri hem de kendileri ile büyük ölçüde anlaştık" dedi.
Kocaelispor tesislerinde gerçekleşen imza töreninde konuşan Kocaelispor Kulüp Başkanı Serhan Gürkan, "Umut ve Muhamet bizim evlatlarımız. Onlar ile ömür boyu sözleşme imzaladı. Serdar ile bir süredir görüşüyorduk. Kendisi bize faydalı olacak. Ayrıca dış transferde Beşiktaş'ta oynayan Gordon Schildenfeld ve Federico ile hem kulüpleri hem de kendileri ile büyük ölçüde anlaştık. Küçük sorunlar var onları da önümüzdeki hafta çözeceğiz. Kiralık mı yoksa bonservisleri ile mi olacak bunlar önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Süper ligde iz bırakan bir takım olak istiyoruz. Bu amaçla iyi transferler yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Kocaelispor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Serdar Kulbilge ise, "Kocaelispor ile anlaştığım için mutluyum. Süper ligde kalıcı bir Kocaelispor için mücadele edeceğiz. Transferimde yardımcı olan hocamız Engin İpekoğlu ile menajerim Ahmet Bulut'a teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kocaelispor ile tekrar anlaştıkları için mutlu olduklarını söyleyen Umut ve Muhammet ise Süper lig futbolcusu olduklarını herkese göstereceklerini söylediler. AS Başkan Muammer Çelik ise dış transferde 2 yabancı ile anlaştıklarını Ayman ile görüştüklerini ifade etti.

Barış Aygün
06-19-2008, 11:17
yalana bak higuain gider mi orya bu yaşta...

Adnan Direnç
06-19-2008, 18:06
bu yaşta bize geldi yazık etti kendine :D

bence gitsin kocaeline orası bir basamak :D

Sercan Kandemir
06-19-2008, 22:51
en büyük ihtimalde kiralanacak...kocaeliyi süper lige kavusturur ve gelecek senede besiktasta patlama yapar....

Mehmet Erhan
06-20-2008, 12:46
yalana bak higuain gider mi orya bu yaşta...

niye gitmesin ki barış...hem neresi yalan...kocaelispor başkanı çıkıp açıklamış işte anlaştık diye...bence kiralık gitsin, hem göz önünde olur...iyi oynarsa seneye bize gelir...zaten kontenjan da dolu...istesek de tutamazlar takımda...

en büyük ihtimalde kiralanacak...kocaeliyi süper lige kavusturur ve gelecek senede besiktasta patlama yapar....

kocaeliyi süper lige kavuşturamaz çünkü adamlar zaten süper ligde... :) yapacakları şey anca kümede tutmak olur...

Sercan Kandemir
06-20-2008, 13:21
niye gitmesin ki barış...hem neresi yalan...kocaelispor başkanı çıkıp açıklamış işte anlaştık diye...bence kiralık gitsin, hem göz önünde olur...iyi oynarsa seneye bize gelir...zaten kontenjan da dolu...istesek de tutamazlar takımda...

kocaeliyi süper lige kavuşturamaz çünkü adamlar zaten süper ligde... :) yapacakları şey anca kümede tutmak olur...

süper ligde mi???? :D kafaya bak ya hic takip etmiyom:D herneyse kocaeliyi artik ligde kalmasini saglar

Barış Aygün
06-20-2008, 13:54
artık bela okumak ıstemıyorum ve karısmıyorum boyle aptal bır yonetımıın olduguu transfer polıtıkalarına...:@ :@ :@

Mehmet Erhan
07-01-2008, 10:53
Higuain gönderildi
1 Temmuz 2008 11:50

Beşiktaş, Arjantinli oyuncu Higuain ile olan sözleşmesini feshetti. Beşiktaş Kulübü'nün İMKB'ye yaptığı açıklama şu şekilde:

'Şirketimiz ve profesyonel futbolcularımızdan Federico Fernando Higuain ile aramızdaki mevcut sözleşme herhangi bir bedel ödenmeksizin karşılıklı anlalaşılarak feshedilmiştir.'

Barış Aygün
07-01-2008, 12:06
sadece Allah Belanizi Versin......bu Kadar Salaksiniz Ya Baska Birsey Soylemiyorum....artik Dusun Bu Takimin Yakasindan.:@ :@ :@:@ :@ :@ :@....

Barış Aygün
07-01-2008, 12:07
[QUOTE=Mehmet Erhan;53812]niye gitmesin ki barış...hem neresi yalan...kocaelispor başkanı çıkıp açıklamış işte anlaştık diye...bence kiralık gitsin, hem göz önünde olur...iyi oynarsa seneye bize gelir...zaten kontenjan da dolu...istesek de tutamazlar takımda...

MEHMET BU ADAM 23 YASINDA VE DUNYA YILDIZI OLMAYA ADAY VE MAKSIMUM 2 YIL SONRA GORUSURUZ....

Mehmet Erhan
07-01-2008, 12:10
barış adamı ben yollamışım gibi sinirini benden çıkarmaya çalışma hacı...bak ne demişim alıntı yaptığın yazımda...bence kiralık gitsin, hem göz önünde olur...iyi oynarsa seneye bize gelir...zaten kontenjan da dolu...istesek de tutamazlar takımda...ve hatta ben cisseyi yollayıp hıguaini takımda tutmalarını bile istedim...o dünya yıldızı olma konusuna gelince dediğin gibi 2 yıl içinde belli olur...

Barış Aygün
07-01-2008, 12:12
barış adamı ben yollamışım gibi sinirini benden çıkarmaya çalışma hacı...bak ne demişim alıntı yaptığın yazımda...bence kiralık gitsin, hem göz önünde olur...iyi oynarsa seneye bize gelir...zaten kontenjan da dolu...istesek de tutamazlar takımda...ve hatta ben cisseyi yollayıp hıguaini takımda tutmalarını bile istedim...o dünya yıldızı olma konusuna gelince dediğin gibi 2 yıl içinde belli olur... yok kardesım senle ne alakası var sadee durumu izah etmeye calıstım ;)

Mehmet Erhan
07-01-2008, 12:13
yok kardesım senle ne alakası var sadee durumu izah etmeye calıstım ;)

tamam barışım seviyorum seni...bir futbolcu için de aramızın bozulmasını istemem...belki ben yanlış anlamışım kusura bakma...kardeşimsin...;)