PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 99-Batuhan Karadeniz

Barış Kahraman
08-30-2007, 16:19
http://www.karakartal.com/images/kadro/batuhan.jpg

Batuhan Karadeniz (d. 24 Nisan 1991, İstanbul), Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde oynayan Türk futbolcu.

Henüz 16 yaşında olan Batuhan, 11 yaşında başladığı futbol kariyerine inanılmaz olaylar sığdırmayı başardı. Yeteneği Trabzonspor'da farkedildi. Forvet hattında mükemmel performans sergileyen Batuhan, bir gol makinası gibiydi[1]. Türkiye'nin en köklü kulüplerinden biri olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü altyapı ekibi onu bir süre izledikten sonra lisans çıkartarak kadroya kattı.

Genç yeteneğin yıldızı 2007'de yapılan Karadeniz Oyunları'nda parladı. Özellikle Gürcistan maçında attığı 4 golle kupanın gol krallığında da iddialı olduğunu gösteren Batuhan'ı Manchester City istese de[2] Siyah Beyazlılar teklifleri reddetti[3]. Ertuğrul Sağlam'ın BJK Futbol Takımı teknik direktörlüğüne getirilmesiyle as takıma çıkarıldı ve dostluk maçlarında sergilediği performans ile beğeni topladı[4]. 2007/08 Sezonu 3. haftasında Gaziantepspor'a 90+5'te attığı golle Beşiktaş'a 3 puanı getirirken Turkcell Süper Lig'deki ilk golünü de kaydetmiş oldu.

Genç yaşına rağmen sahip olduğu iri fiziğiyle rakip defans oyuncularına sıkıntılı anlar yaşatabilen Batuhan; gol yollarındaki becerileri, soğukkanlılığı ve özgüveni ile geleceğin en önemli oyuncularından biri olacağının sinyallerini vermektedir.

2008-09 Sezonunda büyük ihtimalle 7 numaralı formayı giyecektir.

Barış Aygün
09-08-2007, 10:23
hakanla kıyaslıolar sınır oluorumm...hakan 240attıysa batuhan 300 atacak umarım :D

Barış Aygün
10-06-2007, 06:31
bu hafta oynamalı artık bu cocugu bıtırme ertgurul hocamm..adam pafta boss gecmıyor..bu yetenegı bıtırmeyelımm..

Hasret Ergül
11-01-2007, 08:19
Geç aldı oyuna erken alsaydı oyunu döndürebilirdii...

Arda Hatipoğlu
11-02-2007, 02:16
batuhan cok saglam gelıyo bunu rıze macında bı kere daha anladım hadı hayırlısı

Gökhan Özsoy
11-03-2007, 23:54
o golu atsa besiktasın ve maçın yıldızı olcaktı tarihe geçcekti..
o golu atamaması bana sinan kaloğlunun 90+8 de mi neydi gs'ye karşı kaçırdığı bir gol vardı o golden spnra forma şansı bulamadı o maçı ve sinan aklıma geldi..
batuhan daha çok genc ama umarım sinan gibi olmaz..moralinin şu an çok bozuk olduğu kesin..

Hasret Ergül
11-03-2007, 23:56
Evet o golü atsa maçın yıldızı olacaktı ama buda onun farkındaki sağa pas vermeyip golü ziyan etti!!!

Kemal Arıcıoğlu
11-03-2007, 23:56
defolsun gitsin....bencil futbolcu istemiyorum ben bu takımda...hep bana dememeli bi futbolcu takımı için oynamalı...o pozisyonda yukarıdaki adama verse şu anda bunları tartışmıyor olacaktık....

Aylin Şengül
11-04-2007, 00:00
Bizim başkan masaya yumruk vuracaktı bişeyler olacaktı nooldu o iş?
Haydi başkan, masayı bi yumrukta yık da görelim....
şu bencil oyun oynayanların çaresine bakta bizde başarılarımızı kutluyor olalım.
tartış tartış nereye kadar...

Gökhan Özsoy
11-04-2007, 00:01
kemal defosun gitsin demek ne demek yaa..sonuçta bu çocuk 17 yaşında profesyonel kaç maç oynadı bu çocukta fb - bjk derbisi maç rakip sahada yenilirken oyuna kurtarıcı oarak girio son 10 dakka kala..onun nasıl bir psikoloji içinde olduğunu düşünmek lazım..
ben o çocuktan 4 yaş büyüğüm maç izlerken elim ayağıma dolaşıyo her tarafımdan terler boşalıo..o napsın sahada tüm yk omuzlarında o pozisyonda..oda istemiştir o anda topu oraya atmayı ama yapılması çok zor olan bir şey bu bence..

defolup gitmesi geren birileri varsa onlar yönetim ve ertuğruldur..

Hasret Ergül
11-04-2007, 00:03
Ertuğrul hocada ne suç var elinde ne malzeme varki kullansın al işte ortaya koyduğu koyacağı takım belli...
kankaya katılıyorum bencil futbolcu istemiyoruz bunun en güzel örneği ibrahim akın... bu adam 17 yaşında olması bunu yapmasını gerektirmez bunun özrü olamaz yaa..

Kemal Arıcıoğlu
11-04-2007, 00:03
gökhan bu sözlerini sakın unutma...madem profesyonellikten bahsediyorlar al sana bi profesyonellik işte...yeri geldiği zaman ben şu kadar para isterim demesini biliyorlar....madem o kadar para alıyorsun oynayacaksın kardeşim...burası eğitim kampüsü değil koskoca beşiktaş klubü....

Gökhan Özsoy
11-04-2007, 00:07
bu takım eğitim kampüsü deil beşiktaş kulubu evet o zamn o adamı eğitmeden A Takıma çıkarmıycaksın..
ben batuhanı suçlamak istemiyorum bu maçın sonucunu ona yüklemek defol git demek çok yanlış..
hasret ibrahim akın benceil diyosun ama bu maçta oynasaydı herşey çok farklı olurdu buna eminim..

Barış Kahraman
11-04-2007, 00:10
çocuğu bencillikle suçluyorsunuz ama yaşının kaç oldugunu unutuyorsunuz sanırım.. Daha çocuk sayılabilecek yaşta tabiki bencillkler yapıcak.. şu yaşta zaman zaman bizlerde bencillk yapıyoruz.. Bizi geç bobo, nobre, i.akın, burak, a.dursun vs vs vs bunlar yapmıyormu? yapıyor.. Bunlar daha net pozisyonlarıda kaçırdı daha zorlarınıda attılar.. çocuk daha yolun başında.. pişmesi lazım..

Kemal Arıcıoğlu
11-04-2007, 00:13
haklısınız pişmesi lazım...çünkü burası eğitim sahası...seninde rakibin antalyaspordu...böle maçlarda pişirirler işte adamı...neyin pişmesinden bahsediyorsunuz arkadaşlar....senin rakibin fenerbahçe oynadığın saha şükrü saraçoğlu ve sen 2-1 geridesin...pişti işte bunu hepimiz gördük....ben şunu bildim şunu söylerim....yeni bir ahmet dursun geliyor benden söylemesi...

Gökhan Özsoy
11-04-2007, 00:15
dediğin gibi kemal bu maç onun yeri deildi.. bende söledim bunu az önce..
bu maç batuhanın futbol hayatını olumsuz etkiliycek bence kendine gelmesi zaman alabilir..:( :( yolun başında yolu tamamlamaz umarım..:(

Barış Kahraman
11-04-2007, 00:18
iyi diyosun güzel diyosunda şunu kaçırıyosun kemal.. rakip fenerbahçe evet ama bu adam zorla sokulmadı ya sahaya teknik direktör aldı.. maçı izlerken çoğunuz heycanlanıyor yemeden içmeden kesiliyor peki bu çocuk ne kadar heyecanlı hiç düşündünnmü? çocuk resmen kurtarıcı olarak sahaya sürülüyor varmı böyle bişe.. hamleyi yanlış yaparsan taşını kaybedersin bu taşın sorunu değildir.. piyonu atı yollama veziri şahı yolla o zaman..

Utku Öz
11-04-2007, 11:57
ne kadar iyi futbolcu olursa olsun bencil futbolcuyu ne yapalım kahramanlık yapmak istedi yaktı bizi..

Volkan Kaya
11-04-2007, 12:23
anlamıyorum yaa bu macı resmen 17 yasndakı cocuga yukledınıs yaa.ne demek defolsun gıtsın ayıptr yapmayın etmeyın yaa...17 yasnda cocuk bole bı macta oyuna gırıo we defansın hatasıda olsa ıyı kosu yaparak pozısyonu kendı yaratıo ewet buyk bı hata yaptı bencıllık yaptı ama santrafor adam bencıl adamdır we bu adam daha yolun cok basında eger o golu atmıs yada o pası wermıs olsaydı bugun ne dıcektınıs merak edıyorum..bızler tw karsısında heycandan tıtrerken 17 yasndakı cocugun psıkolojısını dusunmek gerekır.o cocuk benden 6 yas kucuk we ben halı saha da oynarken bıle 3 5 kısı mac ısledıgı zaman heycanlanıorum kı cocuk dunyanın en ateslı maclarından bırınde oynuo bunu unutmayalım klubede nobre wardı d hoca mı sokmadıı Allah askına yaa

ersen1903
11-04-2007, 12:49
yaa bence de daha pısmemıs batuhan.daha bole kac maca cıktı kı??heyecandan ayakları dolasıyo.hata yapmaktan korkuyo belkı de ama boyle zorlu bı karsılasmada oynamamalıydı

Uğur Şimşek
11-04-2007, 13:50
batuhan bu maçı bu atmosferi kaldıramazdı kaldıramadıda bomboş kaleye yuvarlayamadı topu yüreği yetmedi birazdaha yüreklenmesi futbolcu gibi olmayı davranmayı bilmesi lazım

Gökhan Özsoy
11-04-2007, 22:32
liverpool maçında da oyuna alınırsa bu maçta yaşadığı şoku daha çabuk atlatabilir..

Kemal Arıcıoğlu
11-04-2007, 22:40
haklısınız arkadaşlar daha çok yeni ve acemi...ama yarın bigün peşinden bikaç klup koştuğu zaman kalkıpta profesyonellikten paradan bahsetmeye başlar....

Ayşegül Alparslan
11-05-2007, 09:44
böyle çocukları galip durumdayken maçı garantiye aldığınızda oyuna sürmelesinizki tecrübe kazansın yoksa böyle çık maçı kurtar derseniz yazık etmiş olursunuz hemde çok yazık

Barış Aygün
11-11-2007, 11:53
oynatılması gerek.....ılk 11 de oynayacak kapasıtesı var yasına bakılmadan oynaması lazım

Kemal Arıcıoğlu
11-13-2007, 20:37
o övdüğünüz paha biçemediğiz batuhan fener maçından sonra takım arkadaşlarının neden pas vermedin sorusuna...atan kahraman olur...diye cevap verebilecek kapasiteye ulaşmış biridir....alın size kahraman....

Barış Aygün
11-28-2007, 01:25
o övdüğünüz paha biçemediğiz batuhan fener maçından sonra takım arkadaşlarının neden pas vermedin sorusuna...atan kahraman olur...diye cevap verebilecek kapasiteye ulaşmış biridir....alın size kahraman.... ama bu cocuk daha 16 yasında senın benım gıbı degılkı nıhayetınde kendısını pes2008 oynadıgını zanneden bır yasta...ve tecrube kazanarak bırseylerı ogrenıcek su anda oldugu mevkı yuzunden afallamıs ve ocevabı vermıs olabılır....gelecegı cok parlak....kucuk adriano olacak kapasıtesı olan bır cocuk..

Gökhan Özsoy
11-28-2007, 02:42
o övdüğünüz paha biçemediğiz batuhan fener maçından sonra takım arkadaşlarının neden pas vermedin sorusuna...atan kahraman olur...diye cevap verebilecek kapasiteye ulaşmış biridir....alın size kahraman....

kim demiş takım arkadaşlarına atan kahraman olur diye..:S:basının uydurmasıdır..
ben batuhana güveniyorum ve o pozisyondan dolayı suçlamıyorum..tekrar aynısı olsa yine suçlamam bu yaşta bir futbolcuyu..

çarşı_1903me
11-29-2007, 00:28
cimboma karşı o son dakika pozisyonunda arkadaşına verseydi kahraman olacaktı ama heyecan onu yaktı

çarşı_1903me
12-02-2007, 01:39
onuda milli takım forması altında görmek istiyoruz

Barış Aygün
12-02-2007, 10:01
artık nobrenın yerıne 11 de cıkması lazım...16 yasında dıye kımse sallamıyor ama fener macında da gorduk hava hakımıyetı ındırdıgı toplar hazırladıgı pozısyonlar....potansıyel va cocukta heba etme hocam....nobreden daha faydalı olur.....

Gökhan Özsoy
03-05-2008, 15:26
batuhan'dan artık gol bekliyorum..:(
umarım genclerbirliği maçında 2-0 gibi bir skor yakalarızdan son 15 -20 dakika oyuna girer ve gol atar.. oynadığı tüm maçlarda kurtarıcı gibi girdi oyuna:S: bu baskı yarattı bence o maçlarda üstünde ve yararlı olmadı antep maçı hariç...

Barış Aygün
03-05-2008, 20:15
aynen gokhan katılıyorum sana...artık oynaması lazım cıddı manada bu cevherı kaybetmemek lazım...

Yavuz Uğurlu
03-06-2008, 00:28
arkdaslar bence ertuğrul hocamda düşündüklerimizin farkındadır ve biliodur..ve bence bi bildikleride vardır..oyuna sonradan almasının tek bi açıklaması olabilir,oda tecrübe edinmesi..çünkü daa çok genç..bir iki maçta kötü oynadımı medya bitirir bu adamı..bence yavaş ama sağlam bi şekilde dahada tecrübelendirip daa ii olması için böyle yapılıyor.. ve doğrusuda bu olsa gerek..nacizane fikrimdir..

Barış Aygün
03-06-2008, 00:32
şımarmazsa crouch gibi olur carew gibi olur...boyuna gore suratı var teknıgı var...

Mehmet Erhan
05-15-2008, 17:03
Batuhan'ın bileti kesildi

17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası yarı final maçında yaptığı hareketleriyle tepki toplayan Batuhan'ın bileti kesildi. Takım arkadaşlarıyla bile tartışan Batuhan için siyah-beyazlılarımız 'gidebilir' kararı aldı. Genç forvetin menajerinin, Schalke ve Porto takımlarının menajerleriyle görüşerek prensip anlaşmasına vardığı ifade edildi.

Kaynak: Pasfotomaç

15.05.2008

aslında böyle bi şey yapacaklarına uzatsınlar sözleşmesini birkaç yıl versinler bir anadolu külübüne kiralık olarak 1-2 yıllığına...o zaman belki aklı başına gelir...ama böyle yollamaları iyi olmaz bence...

Erkan Korkmaz
05-15-2008, 18:29
Bu yaşta bu kadar şımarıklık olmaz abi.... Fenerbahçe maçını unutmadık....

Barış Aygün
05-15-2008, 18:59
Allah Belasini Versin Bunlarin Yaa En Ufak Seyde Cocugu Satmak Neymis Yaa Adam Etsinler.....ulan Harcamak Ne Kadar Kolay Yetistirmek Icin Caba Gosterin Yetistirin Adam Edin Artik Lanet Olsun....artik Su Takim Icin Bisi Yapin!!!!!"

Bülent Girgin
05-15-2008, 19:35
Allah Belasini Versin Bunlarin Yaa En Ufak Seyde Cocugu Satmak Neymis Yaa Adam Etsinler.....ulan Harcamak Ne Kadar Kolay Yetistirmek Icin Caba Gosterin Yetistirin Adam Edin Artik Lanet Olsun....artik Su Takim Icin Bisi Yapin!!!!!"

baris çok sinirleniyorsun son zamanlarda ve bu sagligin için iyi degil, sende biliyorsunki adamlar yine bildikleri gibi yapacaklar, ayrica bu haberin dogru oldugunada inanmiyorum.

Barış Kahraman
05-15-2008, 20:01
satmazlar ya yalan haberdir.. o kadarda değil yani.. eğer satacaklarsa defolup gitsinler..

Barış Aygün
05-15-2008, 20:05
baris çok sinirleniyorsun son zamanlarda ve bu sagligin için iyi degil, sende biliyorsunki adamlar yine bildikleri gibi yapacaklar, ayrica bu haberin dogru oldugunada inanmiyorum.
abı haklısın cok sınırlenıyorum ama ne yapıyım herseyı sattılar...taraftarı satın aldılar....paraları car cur ettıler ve boyle haberlerın yapılmasına musade edıyorlar.....genclere onem verıyoruz ayagına hep genc yabancılara gelıyor....artık kendılerını satsınlar takıma dokunmasınlar....Besıktas Buyuk Besıktas Taraftarının Takımıdır.....hainlerın becerıksızlerın degıl....3-5 cabulcuya bırakmamak lazım takımı elımızden geldıgınce her mac ıstıfaya davet sart.....

Mehmet Erhan
06-26-2008, 13:31
Batuhan: Bobo önemli değil
Batuhan Karadeniz, Bobo'nun takımdan ayrılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Siyah-Beyazlılar'ın genç golcüsü Batuhan Karadeniz, Brezilyalı oyuncu Bobo'nun takımdan ayrılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Genç yıldız, "Burası Beşiktaş kulübü. Bobo gider, yerine başka futbolcular gelir. Kimse yeri doldurulamaz değildir" diye konuştu.

bir küstahlık göstergesi daha... :@

Barış Kahraman
06-26-2008, 17:16
batuhan çok konuşuyosun ufaklık :)

Barış Aygün
06-26-2008, 18:44
batuhan çok konuşuyosun ufaklık :)
adaş aslında dogru soylemıs...cok konusmuyor aslında..basın abartıyor...

Ayşegül Alparslan
06-27-2008, 08:23
Batuhan: Bobo önemli değil
Batuhan Karadeniz, Bobo'nun takımdan ayrılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Siyah-Beyazlılar'ın genç golcüsü Batuhan Karadeniz, Brezilyalı oyuncu Bobo'nun takımdan ayrılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Genç yıldız, "Burası Beşiktaş kulübü. Bobo gider, yerine başka futbolcular gelir. Kimse yeri doldurulamaz değildir" diye konuştu.

bir küstahlık göstergesi daha... :@ ne alaka yaa neden küstahlık olsun doğru söylüyor ne yani koca beşiktaş tek futbolcuya mı bağlı sormuşlar oda en mantıklı cevabı vermiş kimse yeri doldurulmaz değildir diye

Mehmet Erhan
06-27-2008, 08:58
ne alaka yaa neden küstahlık olsun doğru söylüyor ne yani koca beşiktaş tek futbolcuya mı bağlı sormuşlar oda en mantıklı cevabı vermiş kimse yeri doldurulmaz değildir diye

aman yani, sen de her şeye muhalefet olmazsan olmaz... :D hem bunu söylemek kendi haddine mi düşmüş...önce kendi yaşına, başına baksın, yaptığı davranışlara bir baksın, sonra çıkıp açıklama yapsın orda burda...şimdi başka bir futbolcu da çıkıp açıklama yapsa batuhan için; kendisi çok ukala, şımarık, gereksiz konuşan birisi dese iyi mi olacak yani...bobo ile ilgili çıkıp bir şeyler söyleyecek olan sadece teknik heyet, menajer ve başkandır...futbolcu dediğin önce kendi işine bakacak...bu yaşlarda böyle olursa ilerde çok başımız ağrır...

Ayşegül Alparslan
06-27-2008, 09:08
aman yani, sen de her şeye muhalefet olmazsan olmaz... :D hem bunu söylemek kendi haddine mi düşmüş...önce kendi yaşına, başına baksın, yaptığı davranışlara bir baksın, sonra çıkıp açıklama yapsın orda burda...şimdi başka bir futbolcu da çıkıp açıklama yapsa batuhan için; kendisi çok ukala, şımarık, gereksiz konuşan birisi dese iyi mi olacak yani...bobo ile ilgili çıkıp bir şeyler söyleyecek olan sadece teknik heyet, menajer ve başkandır...futbolcu dediğin önce kendi işine bakacak...bu yaşlarda böyle olursa ilerde çok başımız ağrır... ya mehmet inanamıyorum sana ne meraklısın herşeyi abartmaya sanki çocuk bobonun futbolculuğu yada karateri hakkında bişey söylemiş soru sormuşlar ve oda çok doğru bir cümle kurmuş ne yaptıda şımarık oldu gereksiz konuşan oldu yaşında başında ne var yaşı küçük diye hiçmi ağzını açmasın bırakartık bu tip yorumları

Mehmet Erhan
06-27-2008, 09:12
ya mehmet inanamıyorum sana ne meraklısın herşeyi abartmaya sanki çocuk bobonun futbolculuğu yada karateri hakkında bişey söylemiş soru sormuşlar ve oda çok doğru bir cümle kurmuş ne yaptıda şımarık oldu gereksiz konuşan oldu yaşında başında ne var yaşı küçük diye hiçmi ağzını açmasın bırakartık bu tip yorumları

bu benim görüşüm ve değişmeyecek...ne yaptı da şımarık oldu sorusuna gelecek olursak da kral yapmayacaksın kral olacaksın sözü, fransa maçında penaltılar çekilirken yaptığı saçma hareketler ve sağda solda yaptığı gereksiz davranışlar yeterince açıklayıcı olmuştur sanırım...

Nuray Kurt
08-11-2008, 22:04
Batuhan: "Hakan Şükür'ün Veliahtı Olacağım!"

Beşiktaş'ın 17 yaşındaki forveti Batuhan Karadeniz, siyah beyazlı camiaya borçlu olduğunu söylerken, "Sözleşmem bitince ilk olarak Beşiktaş ile görüşeceğim ve kovulmadıkça da ayrılmayacağım" dedi.
Tv8 muhabiri Alper Üstündağ'ın sorularını yanıtlayan Batuhan, Avrupa'dan teklifler aldığını doğrularken, kendisinin şimdilik böyle bir düşüncesi olmadığını söyledi. İlk hedefinin ilk 11'de forma giyip kendisini ispatlamak olduğunu belirten genç futbolcu, "Böylece A takımın yükünü kaldıramıyor diyenlere de cevabımı sahada verdikten sonra ileriki yıllarda tekrar geri dönmek koşulu ile Avrupa hayalimi gerçekleştireceğim" şeklinde konuştu. İşte Batuhan'ın iddialı sözleri:

"KENDİMİ İSPATLAYACAĞIM"

"Avrupa’dan teklifler aldığım doğru ancak aklımı karıştırması gibi bir durum söz konusu değil. Kulübümle 1 sene daha sözleşmem var, bittiği zaman ise herkes şunu iyi bilsin ki ilk olarak kulübümle masaya oturacağım. Çünkü ben 8 yıldır burdayım üzerimdeki hakların fazlalığını biliyorum ve kovulmadığım müddetçede gitmeyi düşünmüyorum. A takımda ilk 11’de formamı giyip kendimi ispatlayacağım. A takımın yükünü kaldıramıyor diyenlere de cevabımı sahada verdikten sonra ileriki yıllarda tekrar geri dönmek koşulu ile Avrupa hayalimi gerçekleştireceğim.

"TÜRKİYE'NİN EN İYİ FORVETİ BİZDE"

"Kadromuzda ileri uçta oynayan o kadar kaliteli isimler var ki gol sorunu yaşayacağımızı kesinlikle düşünmüyorum. Türkiye’nin en iyi forvetine sahip olan bir takımız, bu sezon çok gol atacağımızı düşünüyorum önümdeki forvetlerin çok iyi olmasından dolayıda forma savaşı ile birlikte başarı kaçınılmaz olacak. Yan yana oynamayı sevdiğim futbolcusu ise Bobo. "

"HAKAN ŞÜKÜR'ÜN VELİAHTI OLACAĞIM"

"Türkiye’nin ve Dünya’nın önde gelen golcülerinden biri olan Hakan Şükür’ün veliahtı olmak inanın çok zor. Ancak kendisinin’de bana böyle bir lutüfta bulunması ve veliahtımı Batuhan olarak görüyorum demesi beni kamçıladı. Daha çok çalışıyorum, mücadele ediyorum, hem Beşiktaş’ta hemde A Milli takımda formamı kaptığım an gollerimi sıralayarak Hakan Şükür’ün açıklamasında ne kadar haklı olduğunu göstermek isitiyorum."

"DELGADO KAPTANLIĞA YAKIŞTI"

"Matias Delgado’nun profesyonelliğine, insanlığına hayranım. Tabiki üzücü bir olay Yaşadık iki önemli kaptanımızın kavgası ile sarsıldık ama dağılmadık toparlandık bu aşamadada kaptanlık pazubandını takan Delgado sorumluluğu en iyi şekilde aldı ve sürdürdü. Kendisi oyunculuğu kadar insan olarakda 1 numara."

"TARAFTARIMIZ MUHTEŞEM BİR SEZONA HAZIRLANSIN"

"Kamp dönemimiz çok yoğun ve yorucu geçsede çok iyi hazırlandık. Bizi bütün sezon Taşıyacak olan kondisyonu elde ettik diyebilirim. Takım olarak süper durumdayız. Birlik-beraberlik harika, sezonu çok iyi geçirip en iyi yerde kupalarla kapatacağız inancını taşıyorum. Taraftarlarımız desteklerini esirgemezlerse özlenen şampiyonluğu kazanacağımızdan şüphe duymuyorum."

Emrah Ulutürk
08-11-2008, 22:47
topcu falan değil kişiliksizin tekii

Barış Kahraman
08-11-2008, 22:48
topcu falan değil kişiliksizin tekii

Emrah Batuhan kaç yaşında? Bu kadar gençken yanlış söz kullanması, artistlik yapması, hata yapması çok doğal..

Salim İnce
08-12-2008, 07:08
17. yaşında genceçik bir fidan. İlerleyen yıllarda Beşiktaşın yetişdirdiği yıldız oyunculardan biri olacak. Beşiktaş ilerleyen yıllarda çok yararının olacağını düşünüyorum. Boyuna ve fiziğine bakıldığında bunun ilerleyen yıllarda biraz daha gelişeceğini düşünürsek çok etkili bir forvet oyuncusu olur. Belkide dediği gibi Hakan Şükür'ün veliahtı olur...

Şule Artarlar
08-12-2008, 08:31
Hakan şükür'ün velihatı yerine BEŞİKTAŞIN golcüsü olmaya çalışsa daha iyi sanırım...

Ozan Karabulut
08-16-2008, 16:05
besiktas'tan gidersem de siyah-beyaz bir klübe gitmek isterim dedi adamım ya

Burak Sönmez
08-24-2008, 17:33
Futbolculuğu hakkında yorum yapmayacağım ama karakter olarak beğenmediğimi söyleyebilirim. Şımarık ve ne zaman nasıl davranacağını bilmiyor. En kısa zamanda inşallah kendini düzeltir de bu mesajı buradan silmek zorunda bırakır beni.

Samet Sahin
08-27-2008, 20:28
sergenin peşinden gidiyormuş bi hissi var .. yaşına uygun davranması lazım .. cok iyi bir fizigi var cok iyi futbolcu olabilir

Ümit Köse
09-05-2008, 02:32
daha yıldız adayıyken, yıldız bile deil , artistlik yapıor.ben de hocaya sinir oluyordum niye oynatmıyor diye.avrupada bugunku yıldızlar bu yaslarda ılk 11 e gırerek geliştiriyor kndını.biran once adam olur da beşiktaşimizi sırtlar insallah...

Özgür Fidan
09-05-2008, 07:18
kemal defosun gitsin demek ne demek yaa..sonuçta bu çocuk 17 yaşında profesyonel kaç maç oynadı bu çocukta fb - bjk derbisi maç rakip sahada yenilirken oyuna kurtarıcı oarak girio son 10 dakka kala..onun nasıl bir psikoloji içinde olduğunu düşünmek lazım..
ben o çocuktan 4 yaş büyüğüm maç izlerken elim ayağıma dolaşıyo her tarafımdan terler boşalıo..o napsın sahada tüm yk omuzlarında o pozisyonda..oda istemiştir o anda topu oraya atmayı ama yapılması çok zor olan bir şey bu bence..

defolup gitmesi geren birileri varsa onlar yönetim ve ertuğruldur..

bencede haklısın 17 yaşındaki çocuk daha tecrübesiz gençlere ve yeni yeteneklere beşiktaş yatırımını düzgün yapmadığı için beşiktaş hala buralarda bence bu çocuk çok başarılı olacak ama ilerde...

Barış Kahraman
09-05-2008, 07:25
Batuhan daha çok ama çok genç.. Daha 17yaşında tabiki hata yapacak, tabiki yanlış laflar sarfedecek, tabiki bencillik yapacak.. Önemli olan onu en iyi şekilde yetiştirmektir.. Beşiktaşta şans bulurmu bilemem ama Batuhanın yeteneği tartışılmayacak kadar iyi..

Emrah Ulutürk
09-07-2008, 17:06
bırak kardsım ya ondan bısey olmazz topcu deillll

Ezel Özsipici
09-07-2008, 17:11
bırak kardsım ya ondan bısey olmazz topcu deillll

topcu felan diiil cok agır ve acımasız bir eleştiri yetenekleri olan bir oyuncu ama erken yasta gördüğü ilgi dolayısıyla biraz sımardı =) paf takımdayken böle diildi mesela ama baska bir tkıma kiralk giderse beşiktastaki günlerini mumla arar belki o zaman kendine gelir:)

Emrah Ulutürk
09-08-2008, 23:27
topcu felan diiil cok agır ve acımasız bir eleştiri yetenekleri olan bir oyuncu ama erken yasta gördüğü ilgi dolayısıyla biraz sımardı =) paf takımdayken böle diildi mesela ama baska bir tkıma kiralk giderse beşiktastaki günlerini mumla arar belki o zaman kendine gelir:)

ben onu bılıyorum kardısm ondan bısey olmaz yas sorun dııll muhabeetımz oldu ondan

Volkan Kaya
09-09-2008, 16:35
butun awrupa nın buyuk takımlarının takıp ettıgı ıstedıgı oyuncu ya topcu deıl demek cok sacma :D

Ümit Köse
09-10-2008, 00:24
prison break çi kardeşim bi açıkla neden topçu deilmiş yaw.merak ettim.muabbetimiz oldu falan dedin ya...

Erkan Korkmaz
09-10-2008, 19:29
2 golde atmış offf havalara bak yine maç çıkışında 3-5 kızın msn adresını almıştır :)

Evren Ergin
09-10-2008, 20:03
Bence bu cocuk 2010 yilindaki dünya kupasina şans verilirse damgasini vurar

Barış Aygün
09-10-2008, 22:49
golleri harıka..bence bu sene ertugrul beyın daha cok sans vermesı gerek...

Emrah Güler
09-11-2008, 14:34
ben batuhanın büyük futbolcu olabileceğine bi türlü inanamadım.. yaşı genç tamam ama artık profosyonel olduğunun farkına varması gerekir diye düşünüyorum..

Celal Can Çakmakcı
09-12-2008, 01:08
Disiplinsiz ve şımarık davranışlarıyla ön plana çıkabilir sadece. Eğer basında çıktığı gibi kendisine teklif yapılıyorsa hemen gönderilmeli ki bence 100 bin dolar dahi ediyorsa bu beşiktaşımız için bir kazançtır.

Evren Ergin
09-14-2008, 12:16
ya kardeşim bırakın böyle şeyleri basın beşiktaşta en ufak şeyi şişiriyor ben okadar pafın tv den macını seyrettim hic bir futbolcudan farklı deyil oyüzden bu kardeşimize ve diyer alt yapıdan gelen futbolculara sahip cıkalım vede tribüne öncelikle bunları cagıralım bakın borc cok fazla bu futbolcular bedavaya geliyor milyon dolar vermiyorsun yani beşiktaşımızın gelecegi bu cocuklarda hemde bunlar gercek beşiktaşlı

Yalçın Özdemir
09-14-2008, 14:35
4 yıl daha bızde fazla sevmıyorum ama

Atilla Sezer
09-19-2008, 15:41
davranısları pek iyi degil ama yaşına vermek gerek daha cok kücük

İsmail Komutan
09-19-2008, 16:43
bu sene bende gelıyorum bjk kendımden emınım ve hedeflerım buyuk malesef ınsallah ne dıyeyımm...inanmak basarmanın yarısıdır sozune guvenıyorum her zaman

Özkan Yeşil
09-21-2008, 11:53
Batuhanda Pascalda olan birşeyler var.Bu çocuk deli taraftar için oynamak istiyor forma için savaşmak istiyor her halinden belli.Seviyorum Batuhanı fırsat verildiğinde değerlendirecektir.

Bahadır Tekin
11-02-2008, 11:54
Batuhan şımarmaya başlamıştı bir ara

Hatta disiplinsizlikleri yüzünden PAF'a geri de gönderilmişti

Milli takımda da 1 maç oynamadan sakatlandı

Beşiktaş'ta elinden geldiğince gol atmaya çabalıyor

Bizi 1-2 defa kurtardığı bile olmştur :D

Barış Aygün
02-07-2009, 21:21
çatır çatır eskısehırde oyunuyor kım ne derse desın...gol atıyor attırıyor gayette guclu duruyor...ama gorebılecek HOCA lazım...

Hilal Dündar
02-07-2009, 21:27
değerini bilmek lazımdı bilemediler bigün onunda pişmanlığını yaşarlar

Volkan Kaya
02-08-2009, 11:19
yıne de sukredelım kı kıralık werdıler bonserwısıyle deıl belkı de bı yandan ıyı de oldu eskısehırde guzel ısler yapıo gerı donunce 11 ı kesın zorlar hatta oynar belkı de

Ufuk Irmak
05-02-2009, 17:12
kiralık verildide ne oldu yine yaptı yaramazlığını.inşallah bu kez aklını başına alırda futbolun sadece iyi oynamak veya gol atmak olmadığını öğrenir.

Ferit Şimşek
06-20-2009, 13:16
Serdar Özkan yerine bu çocukta ısrar edilmeli dediğim,gencecik 17 yaşınıda bir kardeşimiz.

Kim ne derse desin ben bu çocuğa inanıyorum..!

Bahadır Kasım
06-20-2009, 13:21
Bu çocuğun vasat bir futbolcu olarak kalacağını sanıyorum. Kendini geliştirebilecek bir beyine sahip değil.

Merve Beşkardeş
06-20-2009, 17:45
Batuhan'a isminden dolayı bir sempatim var,ama futbolu konusunda hiç inancım yok.

Samet Sevim
06-20-2009, 17:47
Batuhan'a isminden dolayı bir sempatim var,ama futbolu konusunda hiç inancım yok.

Nasıl yani İsminden Dolayı , Biraz daha açarmısnız ..

Merve Beşkardeş
06-20-2009, 17:50
Nasıl yani İsminden Dolayı , Biraz daha açarmısnız ..
batuhan ismini severim de o bakımdan :P

Uğur Şimşek
06-20-2009, 23:21
bence beşiktaşa yararlı olabilir ama illaki gönderilecekse bi kaç sene sonra büyük paralar kazanabiliriz bu oyuncudan

Ferit Şimşek
06-21-2009, 11:25
Özkaynak(alt yapı) projesinin amacı başından beri önce A takımına, yetişmiş genç yetenekleri çıkarmak ve Türk sporuna ve Milli Takıma kazandırmaktır.Sonrasında bu genç yeteneklerden gelir elde etmek,gönderip yenilerini çıkararak bu devr-i daimi sağlamaktır.Bu bütün takımlarda da böyledir..

Şimdi,konu sadece Batuhan değil A takıma çıkan tüm kardeşlerimiz nedenine hiçbirzaman bir anlam verememişimdir,ya okadar saçma sapan süre aralıklarında şans verilerek beklenti içine girilmiştir yada bu oyuncular yerlerinin dışında oynattırılarak başarısızlaştırılmışlardır..!
16-17-18 yaşlarındaki bu kardeşlerimizle ilgili ahkam keserken,bu yeteneksiz bu beyinsiz olarak görmeyelimde biraz daha hoşgörülü ve sabırlı olalım önce..

Celal Can Çakmakcı
07-21-2009, 17:07
Bence derhal Beşiktaştan uzaklaştırılmalı ve kulübün kapısından dahi sokulmamalı. Paf maçlarında yaptığı hareketler yüzünden beşiktaşlılığımdan utandım. Bir futbolcu son derece yeteneksiz olmasının yanına bir de, kendi takım arkadaşlarına dahi küfür eder mi ? Bence Bank asyada dahi hiçbir takımda oynayamaz. Çok ağır ve yeteneksiz, ikinci lig b klasmanı ayarında bir futbolcunun Beşiktaş'ta faydalı olabileceğini düşünmek Beşiktaş'a ihanettir.

Ertürk Yıldırım
09-04-2009, 14:51
Batuhan oynamalı bu takımdaa..fizik var boy var ayagıda iyi inşallah bu sene oynarr..Daha kaç yasında sanki öğrenecek herseyi..

Ezel Özsipici
09-04-2009, 14:57
Batuhan oynamalı bu takımdaa..fizik var boy var ayagıda iyi inşallah bu sene oynarr..Daha kaç yasında sanki öğrenecek herseyi..

yaşından dolayı şımarmayı biliyo ama :)

Özge Kayhan
09-04-2009, 15:24
Son şansını iyi değerlendirsin Batuhan.

Merve Beşkardeş
09-04-2009, 16:14
Son şansını iyi değerlendirsin Batuhan.
keşke değerlendirse,ben yine de umutlu değilim batuhan konusunda.

Ezel Özsipici
09-04-2009, 16:27
keşke değerlendirse,ben yine de umutlu değilim batuhan konusunda.

kızlar yerine futbolla ilgilense bunlar olmaz :)

Merve Beşkardeş
09-04-2009, 16:49
kızlar yerine futbolla ilgilense bunlar olmaz :)
öyle deme ezel,çapkınlık futbolculuğun şanındandır :)

Ezel Özsipici
09-04-2009, 20:51
öyle deme ezel,çapkınlık futbolculuğun şanındandır :)

batuhan için baya bir erken ama :)önce kendını kanıtlaması gerek :)

Onur Aksu
09-04-2009, 21:16
Bizim futbolcular bir kızla takılıyolar bi daha kendine gelemiyolar.Arda'nın takılmadığı manken kalmadı adam hala çatır çatır oynuyo bende bu olayı anlamıyorum :)

Ezel Özsipici
09-04-2009, 21:32
Bizim futbolcular bir kızla takılıyolar bi daha kendine gelemiyolar.Arda'nın takılmadığı manken kalmadı adam hala çatır çatır oynuyo bende bu olayı anlamıyorum :)

ahlaklı cocuklar beceremiyolar işte :P

Ali Dincel
09-04-2009, 21:40

al benden de o kadar...uzun lafın kısası kızmış gece hayatıymış bence bunlar teferruat...sergen,,arda,,ilhan,,psacal,, bunun gibi onlarca örnek verilebilir.. yetenek olucak topçuda birazda havaya sokulursa tamamdır çok üzerine gidilmemesi lazım..

Barış Aygün
09-05-2009, 08:15
bosverın herseyı man.u macınınyıldızı olacak :D

Ertürk Yıldırım
09-05-2009, 08:35
ya zaten batuhan daha kaç yasında bundan sonra eminim o çocukca hareketlerini yapmıycak ve futbolunu oynuyacak adam gibi mustafa hoca oynatır umarım

Barış Kahraman
01-14-2010, 09:36
http://www.kartalpencesi.com/wp-content/uploads/batuhankaradeniz-300x168.jpg

Beşiktaş’ın yaramaz çocuğu Batuhan Karadeniz hakkında yönetici Nedim Sarsmaz’dan çarpıcı açıklamalar geldi. Dün Radyospor’da konu hakkında konuşan Sarsmaz, 19 yaşındaki golcünün telefonlarına çıkmadığını itiraf etti. Sarsmaz, “Batuhan’dan kendisine yakışan davranışlar bekliyoruz. Ters konuşmalar ve hareketler yapıyor. Onun kenarda durup, inatlaşmaması gerekiyor. Kendisi beklemediğimiz hareketler yapıyor. Bundan sonra dikkatli davranırsa, takımda kalacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

‘Çok inat ediyor’
Batuhan’ın bardağı taşıran davranışlarda bulunduğunu dile getiren Sarsmaz, “Biz yönetim olarak Batuhan’ın Beşiktaş’a kazandırılmasından yanayız. Teknik heyetin de aynı fikirde olduğunu düşünüyorum. Ancak kendisi bardağı taşıran davranışlarda bulundu. Ne zaman aransa, ‘yok’ dedirtti. İnatçı davranışları oldu. Bu hareketlerinin psikolojik nedenlerle yapıldığı kanısındayım. Davranışları bu açıdan değerlendirilirse affedilir. Bizim geleneğimizde bu var. Sanıyorum ki, Batuhan affedilecektir” yorumunu yaptı.

milliyet.com.tr

Mustafa Balcılar
01-14-2010, 09:48
Batuhan da hakediyor bunlar. Bütün beşiktaşlılar biliyorki bu çocuk sercan'dan da diğer geçlerdende iyi, ama bi kendi buna inamıyor. Cin olmadan adam çarpmanın derdinde, böyle oluncadafutboluyla değil saha dışında yaptıklari ile konuşuluyor. Yazık ediyor kendine.

Mehmet Ak
01-14-2010, 19:19
kafa olarak futbolcu değil. ama fizik yetenek üstr seviyede. ama maalesef kafa olmayınca olmuyor.

Barış Kahraman
01-25-2010, 13:41
http://www.kartalpencesi.com/wp-content/uploads/batuhankaradenizidman.jpg

Devre arasında gizlice evlenen ve balayına giden Batuhan, bu nedenle izinsiz olarak kampa katılmamıştı. Birçok takımın istediği yıldız oyuncu için Demirören de, “Kiralık olarak göndermeyeceğiz. 5 milyon Euro’yu getirsin, bonservisiyle ayrılsın” demişti. Bu gelişmelerin ardından geri dönüş yapan Batuhan konusunda Denizli’nin de tavrı net oldu. Tecrübeli hoca, “Ona şimdilik yer yok. Önce A2 takımla çalışsın. Sonra düşünürüz” dedi. Önceki gün ilk idmanına çıkan Batuhan ise, “Hatalarımdan ders aldım. Beni yanlış yönlendirenleri çevremden temizledim. Yeniden A takıma döneceğim” dedi.

Mustafa Balcılar
01-25-2010, 14:25
tüpçü; kiralamak ona ödüldür diyor. yahu cazaya bak ya adamı beşiktaşta oynatmıyorsun. bırakda başka takıma kiralık gitsin. caza vericem diye herifi futbola küstürdüler. fenerin inad uğruna ortegayı bitirdiği gibi tüpçüyle denizlide batuhanı bitiricek. buna batuhanın kaprislerininde payı büyük.

Barış Aygün
01-25-2010, 18:45
batuhanın kaprıslerını bıtıremıyorlarsa o kadar adamda sorun var demektir...pasifsiniz demektir ;)

Erhan Küçük
01-25-2010, 22:52
Oynatmaıyacaksan, bu kadar zamandan sonrada yola sokamamışsan satacaksın gitsin.Kangrenle yaşamaktansa,kesip atacak yoluna devam edeceksin.Yoksa o kangren bütün vucudu sarar.

Mehmet Ak
01-25-2010, 23:38
hep bir ümit belki düzelir diye. ne demişler can çıkar huy çıkmaz. bu adam profesyonel olamaz.

Ertürk Tekin
02-23-2010, 12:55
elden çıkarmamak lazım özel ilgi ile kendi yıldızımızı yaratabiliriz batuhandan bir bobo neciptende bir delgado rahatlıkla olabilir

Ertürk Yıldırım
03-16-2010, 13:59
necip e bir sorsun bakalım sen nasıl kadroya girdin diye !!