Orijinalini görmek için tıklayınız : A Grubu 2.Maç / Diyarbakır B.B. Diski 0 - Beşiktaş 4
Hasret Ergül
12-24-2007, 14:58
Fortis Türkiye Kupası A Grubu 2. Karşılaşması:
Diyarbakır B.B. Diski - Beşiktaş
http://www.tff.org/Resources/TFF/Images/3LKulupLogolari/diyarbakirdiski.jpg&http://www.tff.org/Resources/TFF/Images/TSLKulupLogolari/bjk.jpg
Tarih:06 Ocak 2008
Saat: 15:00
Stad:SEYRANTEPE DİSKİ seyirci kapasitesi:1000
Hakem:Koray Gençerler
Gökhan Özsoy
12-24-2007, 15:02
5000 kişi girer o stada :)) bizde 5 tane atarız:D
Mehmet Erhan
12-24-2007, 15:03
rahat alırız...2. inegöl faciası olmaz bu sefer...zaten gruptan çıkmak için kazanmamız şart... bu arada seyirci kapasitesi 1000 kişiymiş...bizim kapalı spor salonu ondan fazla seyirci alır be... :D
Nihal Aslan
12-24-2007, 15:09
napsın adamlar okadar yapmıslar stadı yazık ole demeyın ya :D
bu macı 4-1 alırız dıorum
Utku Altıncık
12-25-2007, 11:28
çayırda yada sınırda oynamadıklarına dua etsinler gitsinde futbolcularımız görsünler hangi şartlarda nasıl stadda maç yaptıklarını,,,,, umarım azda olsa kulübün büyüklüğünü anlarlarrr kaygısız futbolcular çok olunca takımda ,,,,iyi oluyor bu tarz durumlar
Hüseyin Balcı
12-25-2007, 12:24
Alırız heralde :)
Gökhan Özsoy
01-01-2008, 09:23
Kupa Hazırlıkları Sürüyor
Futbol Takımımız, Fortis Türkiye Kupası'nda Diyarbakır Bş. Bld. DİSKİ Spor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah yaptığı idmanla sürdürdü.
Antrenmana sakatlıkları nedeniyle Mehmet Sedef, Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan, Mehmet Yozgatlı, Ricardinho, Serdar Özkan ve izinli Cisse katılmadı.
İdman öncesinde Acıbadem Hastanesi'nden gelen bir ekip tarafından oyuncularımızdan testler için kan örneği alındı.
Toplu olarak ısınma hareketleriyle antrenmana başlayan Siyah-Beyazlılarımız, 40 dakikalık koşunun ardından salona geçti ve çalışma burada sona erdi.
Ekibimiz, hazırlıklarını yarın (1 Ocak) saat 17.00'de yapacağı idmanla sürdürecek.
Gökhan Özsoy
01-01-2008, 09:27
yazık yaa futbolcularımıza yeni yılın ilk gunu idman varmış:(
inş 17:00a kadar ayılabilirler:P: :D
bu maçı kimse neden önemsemiyo:S: anlamadım bu maçtan alıncak şok bir sonuç kupaya veda demek olur büyük ihtimalle:(
Barış Aygün
01-01-2008, 10:28
hadı bakalım dıskıye 5 atarız belkı daha fazla...holosko 2 atar bobo 3atar delgado dırekten doner tello 1 atar...
Ezel Özsipici
01-01-2008, 10:49
bu macıda alamsak komik olur heralde:Drahat alrıız:D
Barış Aygün
01-01-2008, 11:35
bu macıda alamsak komik olur heralde:Drahat alrıız:D bellı olmaz puan kaybedersek sasırma yanı :D :D
Ezel Özsipici
01-01-2008, 11:43
bellı olmaz puan kaybedersek sasırma yanı :D :D
yok yok oö kadar d değildir alırız alırzz!!
Mehmet Erhan
01-01-2008, 13:45
maç d.bakır atatürk stadındaymış...ee tabi bu maçı 1000 kişilik stadda oynamakda saçmalık olurdu...
Hasret Ergül
01-03-2008, 17:32
Kartal Diyarbakır DİSKİ'ye hazır
Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası'nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor ile yapacağı maçın İstanbul'daki hazırlıklarını, bugün gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda siyah-beyazlı oyuncular, çabukluk çalışmasının ardından salonda kültür fizik hareketleri yaptı.
Antrenmana, tedavileri süren Ricardinho, Gökhan Zan, Mehmet Sedef, Mehmet Yozgatlı, Serdar Kurtuluş ve Serdar Özkan katılmadı.
Beşiktaş, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor maçı için yarın Diyarbakır'a gidecek. Siyah-beyazlı takım, kupa maçının son antrenmanını da Diyarbakır'da gerçekleştirecek.
Hasret Ergül
01-03-2008, 17:34
Hakem Koray Gençerler
Futbol Takımımız'ın Fortis Türkiye Kupası A Grubu 2. haftasında deplasmanda Diyarbakır B.Ş.Bld. Diskispor ile oynayacağı karşılaşmayı hakem Koray Gençerler yönetecek.
Gençerler'in yardımcılıklarını Özgür Çetiner ve Volkan Narinç yaparken, Erbay Aldemir 4. hakem olarak görev alacak.
Bülent Girgin
01-03-2008, 19:13
hadı bakalım dıskıye 5 atarız belkı daha fazla...holosko 2 atar bobo 3atar delgado dırekten doner tello 1 atar...
baris çosmussun yine :D ben zar zor 2-0 olur diye düsünüyorum
H.Hüseyin Uluçay
01-03-2008, 19:23
2 den fazla atarız bence, ama inegöl faciasına dönüşmezse :)
Hasret Ergül
01-04-2008, 08:19
Holosko yarın sahada!
Manisaspor'dan Beşiktaş'a transferi, Türkiye'nin gündemine oturdu Filip Holosko'nun... Kimileri, 'Bu kadar etmez', kimileri 'Hayal kırıklığı yaratır' derken bazıları ise Siyah-Beyazlılar'ın büyük iş başardığını savundu. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın umut bağladığı ve tüm planlarını üzerine kurduğu Filip Holosko, yarın DİSKİ ile oynanacak Fortis Türkiye Kupası karşılaşmasında ilk kez Siyah-Beyazlı formayı giyecek.
Yedeklere gün doğdu
Diyarbakır'daki zorlu mücadelede teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın sürprizleri de olacak. Genç çalıştırıcı, Slovak futbolcuyu beklenenin aksine sağ kanatta görevlendirecek. Yıldız oyuncunun hızından faydalanmak isteyen Sağlam, sakat Serdar Özkan'ın yerine Holosko'yu oynatacak. Diyarbakır'daki kötü hava koşullarından ve zeminden çekinen Sağlam'ın kendini göstermek isteyen PAF oyuncularını oynatabileceği öğrenildi.
Hüseyin Balcı
01-04-2008, 09:06
3 ten az farkı kabul etmiyorum!!!
Barış Aygün
01-04-2008, 09:28
holosko yok bu macta..nobre bobo oynayacak eger kı batuhan bobo oynarsa fark kacınılmaz olur :D bu konuda garanti veirirm boyle maclarda batuhan oynamalı...
Gökhan Özsoy
01-04-2008, 09:40
Holosko yarın sahada!
Manisaspor'dan Beşiktaş'a transferi, Türkiye'nin gündemine oturdu Filip Holosko'nun... Kimileri, 'Bu kadar etmez', kimileri 'Hayal kırıklığı yaratır' derken bazıları ise Siyah-Beyazlılar'ın büyük iş başardığını savundu. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın umut bağladığı ve tüm planlarını üzerine kurduğu Filip Holosko, yarın DİSKİ ile oynanacak Fortis Türkiye Kupası karşılaşmasında ilk kez Siyah-Beyazlı formayı giyecek.
Yedeklere gün doğdu
Diyarbakır'daki zorlu mücadelede teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın sürprizleri de olacak. Genç çalıştırıcı, Slovak futbolcuyu beklenenin aksine sağ kanatta görevlendirecek. Yıldız oyuncunun hızından faydalanmak isteyen Sağlam, sakat Serdar Özkan'ın yerine Holosko'yu oynatacak. Diyarbakır'daki kötü hava koşullarından ve zeminden çekinen Sağlam'ın kendini göstermek isteyen PAF oyuncularını oynatabileceği öğrenildi.
bune demek şimdi yaa Allahım yarabbim yaa adam burakı sol kanat oynatıyodu holoskoyuda sağ kanat oynatcakmış..
ben ertuğrulun futbol anlayışından şüphe etmeye iyice başladım artık:S:
adamı gol atsın diye aldık sağ kanatta top taşısın diye mi..
Barış Aygün
01-04-2008, 09:42
oynasın ya cok yonlu topcu ya benım dedıgım taktıkle oynayacak bellı kı aslında 3 lu forvet oynuyoruz ama holosko bıraz fazla efor sarf edıcek sag da gıt gel artı ıcerı gır...ıyı olacak...ama haber kolpadır o yuzden ınanmayıın...ha bırde tun bjk tv de holosko ılk kez konya macında sahaya cıkacak dedı bu da dıpnot..yanı yarın kı macta yok buyuk ıhtımalle....
Hasret Ergül
01-04-2008, 09:44
Bu senenın en iyi skorunu bekliyorum gerçi DİSKİ karşısında bunu beklemek üzüyor biraz beni ama neyse en az 3 gol en fazla 5 diyorum....
Gökhan Özsoy
01-04-2008, 09:50
walla ben ata bildikleri kadar atsınlar diyorum zamnında Çorlusporumuza 10tane atmıştık diskiyede 15 tane atsınlar atabiliyolarsa:D :D
Bülent Girgin
01-04-2008, 10:42
Bu senenın en iyi skorunu bekliyorum gerçi DİSKİ karşısında bunu beklemek üzüyor biraz beni ama neyse en az 3 gol en fazla 5 diyorum....
walla ben ata bildikleri kadar atsınlar diyorum zamnında Çorlusporumuza 10tane atmıştık diskiyede 15 tane atsınlar atabiliyolarsa:D :D
masallah çok iyi "ATIYORSUNUZ" :D :D maç 2-0 olsun ve 2-0 dan sonra ertugrul defansa dönmezse ben hiç birsey bilmiyorum !!!! aci ama gerçek!!!
Hasret Ergül
01-04-2008, 10:52
masallah çok iyi "ATIYORSUNUZ" :D :D maç 2-0 olsun ve 2-0 dan sonra ertugrul defansa dönmezse ben hiç birsey bilmiyorum !!!! aci ama gerçek!!!
bizi bıraksınlar 10-0 adana skorunu kırarız abi okadar feci atıyoruz yani :D
Hasret Ergül
01-04-2008, 15:19
Beşiktaş çiçeklerle karşılandı
Fortis Türkiye Kupası maçında yarın Diyarbakırspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, kentte çiçeklerle karşılandı.
Yoğun güvenlik önlemleri altında kalacakları Dedeman Oteli'ne geçen Beşiktaşlı futbolcular, dün yaşanan bombalı saldırı olayına çok üzüldüklerini söylediler.
Beşiktaş, bugün saat 14.45'de Türk Hava Yolları'na ait yolcu uçağı ile Diyarbakır'a geldi. Yaklaşık 50 kadar taraftarların yoğun tezahuratları altında otobüse yönelen futbolcular, alkışlandı. Çiçeklerle karşılanan futbolcular bu jeste karşılık taraftarlara imza dağıttı. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı karşılamada Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, kupa karşılaşmanın ertelenmesi yönündeki taleplerine Türkiye Futbol Federasyonu tarafından izin verilmemesi konusunda, "Yorum yapmak istemiyorum" dedi. Beşiktaş Menejeri Sinan Ergin ise, dün yaşanan bombalı saldırı nedeniyle çok üzüntü duyduklarını söyledi. Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise konuyla ilgili sorulara, "Biz futbol oynamaya geldik. Söylenecek bir şey yok" diye konuştu.
Futbolculardan kaptan İbrahim Üzülmez ise, yarın zorlu bir karşılaşma yapacaklarının altını çizdi ve "dün yaşanan patlama olaylarına çok üzüldük" dedi. Futbolcular İbrahim Toraman ile Baki Mercimek ise, Diyarbakır'da bir daha böyle olayların yaşanmamasını arzuladıklarını belirtti. Daha sonra iki motorize ekibin eskortluk yaptığı, 4 polis aracının da takip ettiği Beşiktaşlı futbolcuları taşıyan özel otobüs Dedeman Oteli'ne yöneldi.
Hasret Ergül
01-05-2008, 08:06
Yıldırım jest!
Beşiktaş, Diyarbakır'da önceki gün patlayan bomba sebebiyle bugün maça siyah formayla çıkacak. DİSKİ maçı için başkan da kente gitti..
Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda bugün oynayacağı Diyarbakır DİSKİ maçı için dün Diyarbakır'a gitti. Kartal'ın Vestel'den transfer ettiği Filip Holosko da Diyarbakır kafilesinde yer aldı. Holosko, Ertuğrul Sağlam'ın bugün görev vermesi halinde DİSKİ karşısında ilk kez siyah-beyazlı formayı giyecek. Bu arada Beşiktaş bugün oynanacak maçta siyah forma giyecek. Takım ayrıca sahaya çıkarken, "Diyarbakır halkı acınızı paylaşıyoruz" yazılı panrkart taşıyacak. Takımla beraber Diyarbakır'a gelen başkan Yıldırım Demirören de terör olayları nedeniyle gerilen oyuncularını yalnız bırakmadı.
Mehmet Erhan
01-05-2008, 10:43
Kazan da gel!
Holosko'lu Beşiktaşımız Fortis Türkiye Kupası'nda DİSKİ önünde
Beşiktaşımız, ikinci sezonu Türkiye Kupası'ndaki DİSKİ karşılaşmasıyla açıyor. Holosko transferiyle dikkatleri üzerinde toplayan Beşiktaş, son iki sezondur kaldırdığı Türkiye Kupası'nda aynı başarıyı tekrarlamak amacında. Gruptaki ilk maçında Rizespor'a 2-1 mağlup eden Kara Kartallar, Diyarbakır'dan zaferle ayrılmak istiyor. Beşiktaş'ın yeni transferi Filip Holosko'nun bugün ilk 11'de görev alması bekleniyor.
Başkan'dan U dönüşü
Diyarbakır'da önceki gün meydana gelen terör saldırısı sonrasında Beşiktaş Kulübü, TFF'ye ve Diyarbakır Valiliği'ne başvurup, maçın ileri bir tarihe ertelenmesini istemişti. Ancak bu talebi gerçekleşmeyen Beşiktaş'ta başkan Yıldırım Demirören dün 'U' dönüşü yaptı. Demirören, "Ülkemizin baş belası haline gelen terör illetinden kaçmak değil, üstüne gitmek gerekir. Hep birlikte maçtaki yerimizi alacağız" diye konuştu.
DİSKİ
Tayfun
B.Oktay
Cemal
Cemil
Nedim
Mansur
Erman
Azat
Soner
Abdullah
Serkan
BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ali
İ.Toraman
İ.Kaş
İ.Üzülmez
Holosko
Cisse
Tello
Delgado
Batuhan
Bobo
STAT: Atatürk Stadı
YAYIN: Lig TV
SAAT: 15.00
HAKEM: Koray Gençerler
Eksikler can sıkıyor
Türkiye Kupası'nda DİSKi ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta eksiklerin fazlalığı teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı köşeye sıkıştırdı. Siyah-Beyazlılar'da tedavileri devam eden Ricardinho, Mehmet Yozgatlı, Mehmet Sedef, Gökhan Zan, Serdar Kurtuluş ve Serdar Özkan kafilede yer almadı. PAF takımı oyuncularından Ali Kuçik, Ethem Yılmaz ve Bülent Uzun ise Diyarbakır'a getirildi.
Kaynak: Fanatik
05.01.2008
forvet diye aldığımız adam sağ kanatta oynayacakmış bu maçta...:S:
Gökhan Özsoy
01-05-2008, 10:58
yine menegerlikten bir örnek vercem ama ben mesela 2-0 öne gecinde direk defanstan bi oyuncu çıkarıp forvet alıyorum:D
rekorum 19-0:D:
Bülent Girgin
01-05-2008, 12:02
Sağlam, "Kupa açısından baktığımızda da genel averajı düşünerek
bol gollü bir galibiyet almayı hedefliyoruz" "Ciddiyetsizlikten uzak durup, yakaladığımız tüm pozisyonları gole çevirmeye çalışacağız."
görecegiz ertugrul efendi !!!
Hüseyin Balcı
01-05-2008, 14:11
gol 17. dakika cisse 0-1
Utku Altıncık
01-05-2008, 14:21
saldırr beşiktaşımmmmmm oooo leeeeeeyyyyyyy ....saldır beşiktaşımmmmmm oleeeyyyyyyy
Hüseyin Balcı
01-05-2008, 14:47
ilk yarı 0-1 önde kapadık daha iyisini bekliyodum...
Barış Kahraman
01-05-2008, 14:50
galip gelelimde sonra farkı düşünürüzki en fazla 2fark attık bu sezon hatırlarıtım :)
Bülent Girgin
01-05-2008, 14:51
Sağlam, "Kupa açısından baktığımızda da genel averajı düşünerek
bol gollü bir galibiyet almayı hedefliyoruz" "Ciddiyetsizlikten uzak durup, yakaladığımız tüm pozisyonları gole çevirmeye çalışacağız."
görecegiz ertugrul efendi !!!
evet ertugrul efendi gol pozisyonuna girseydik atardik ama yok,yok,yok !!!!!senin ne yapmak istedigini ben maalesef anlamadim !!!!!! yine 8 tane defansa dönük oyuncu, yine 1 tane organize atak yok, dua et adam kafa vurmasini bilmiyor yoksa ilk yari 1-1 bitiyordu!!
Nihal Aslan
01-05-2008, 14:51
vaybe cisse gol attı :D
Bülent Girgin
01-05-2008, 14:53
ilk yarı 0-1 önde kapadık daha iyisini bekliyodum...
bu antrenör denilen adamla bu kadar hüseyin :( :( fazlasi bize haram :( :(
Bülent Girgin
01-05-2008, 14:54
vaybe cisse gol attı :D
sen ona "kaleci kendi kalesine atti" de nihal :D
Utku Altıncık
01-05-2008, 15:00
ben halı sahada bu takımla bu kadro ile maç alsam ,benim takım yener bu takımı rahat
Adnan Direnç
01-05-2008, 15:02
ben olsam oynamam bu havada :)
3-0 olsun bizim olsun :)
Nihal Aslan
01-05-2008, 15:04
sen ona "kaleci kendi kalesine atti" de nihal :D
ben macı izleyemıorum abi işdeyim :D nasıl oynadıklarıyla ılgılı fıkrım yok netten skoru takıp edıorum .. golü kalecimi attı :)
Hüseyin Balcı
52. dakika nobre gol 0-2
Nihal Aslan
2-0 oldü:)))
Utku Altıncık
01-05-2008, 15:05
gooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllll :)
Utku Altıncık
01-05-2008, 15:11
bu dakikaya kadar beşiktaşın 10 DİSKİNİN 7 ŞUTU VAR :)
DİYAR BAKIRDAKİ BEŞİKTAŞ tarftarının desteği büyükk
Barış Kahraman
01-05-2008, 15:13
7tane şut çektirmişiz ya helal olsun..
Hüseyin Balcı
01-05-2008, 15:14
Salak diskililerde liverpool diye tezavurahat yapıyolar önce arkanızı kollayın....
Utku Altıncık
01-05-2008, 15:14
hıguen giriyoooo hadi bakalımmm
Utku Altıncık
01-05-2008, 15:15
Salak diskililerde liverpool diye tezavurahat yapıyolar önce arkanızı kollayın....
fenerbahçeli ..yada gs li lerr ne olacak :@
Nihal Aslan
01-05-2008, 15:16
macın basında pankart falan acıldımı patlama ıcın falan ben ızleyemıorum mrk edıorum
Utku Altıncık
01-05-2008, 15:18
aydın çok sert vurdu aynı güzellikte tayfun çıkardı ...evet tello gider yan gider çıkıyor ..hıguen giryor
Utku Altıncık
01-05-2008, 15:23
dakika 72 oyun temposu düştüüüüüüüü
Nihal Aslan
gol yedık ....
Hüseyin Balcı
hıguaın 0-3
Utku Altıncık
01-05-2008, 15:24
goooolll hıguenn ibrahim üzülmez çıktı ali oyunda
Nihal Aslan
01-05-2008, 15:25
hahah benım macı takıp ettıgım sıte kafayı yedı golu dıyarbakıra yazdılar
sorada sılıp besıktasa yazdılar :D
Hüseyin Balcı
01-05-2008, 15:25
gol yedık ....
:kisne::kisne::kisne::kisne:
Utku Altıncık
01-05-2008, 15:27
holoskonun topuk pasında..ceza alanına gişren hıguen vuruşu tayfunun bacağından sekti...
tayfun adeta 3.golü beşiktaşa ikram ettiii :)
Utku Altıncık
01-05-2008, 15:30
75 hıguen in ortasında tüh nobrenin vuruşu direkten döndüü boşta kalan topa baki vuramıyor :)
dakika 76 aydın ortaaaa nobrenin vuruşu direği yalayarak geçtiiii
77 dakika beşiktaş baskıyı iyice arttırdı geliyoruzzzzzz
Utku Altıncık
01-05-2008, 15:32
dakika 80 bu dakikaya kadar 19 şut bjk.....9 şut diskinin şutu var....
akif sağdan giriyor vuruşş hakan arıkanda kaldı
Hüseyin Balcı
01-05-2008, 15:37
0-4 aydın karabulut 85. dakika
Adnan Direnç
01-05-2008, 15:39
iyi yaws 0 ın altında bilmem kaç gerece de oynuyoruz + futbolculardaki paniğide unutmamak gerek :)
Hüseyin Balcı
01-05-2008, 15:45
bitti.......
Barış Aygün
01-05-2008, 15:50
hıguaınnnn :D :D
Ezel Özsipici
01-05-2008, 15:53
Bu maçı almayı bekliyodum bu takıma yenilseydik yazık olurdu zaten:D neyse cok güzel birg alibiyeti nobre holosko gelince kıskandı galiba astı kendini 2 net pozisyon bride gol hep böle devam eder innşş:)aslında ikinci lig takımını böle yenmemiz normal ligde inşş böle skorlar alalaım:))
aama sevinci yasamadan olmazz:)
BEŞŞİKTASIMM OLEYYYY...BEŞİKTASIM OLEYY BEŞİKTASIM OLEYY BEŞİKTASI OLEYY..:deli::danss::danss::dans:
Barış Aygün
01-05-2008, 15:56
hala sansızlık var uzerımızde 2 dırekten donen top ve karsı skarsıya batuhan nobre holoskonun kacırdıgı goller....
Hasret Ergül
01-05-2008, 15:57
Diyarbakır DİSKİ:0 Beşiktaş:4
Futbol Takımımız, Fortis Türkiye Kupası A Grubu 2. hafta karşılaşmasında deplasmanda Büyükşehir Belediyesi Diyarbakır DİSKİ Spor’u 4-0 yendi. Gollerimizi 17. dakikada Cisse, 52. dakikada Nobre, 72. dakikada Higuain ve 85. dakikada Aydın Karabulut atarken, yeni transferimiz Holosko, Siyah Beyazlı formamızla ilk maçına çıktı.
Takımımız Diyarbakır Atatürk Stadı’ndaki maça, kentte önceki gün yaşanan hain saldırıda yaşamını yitirenler anısına, siyah forma ve üzerinde “Diyarbakır Halkının Acısını Paylaşıyoruz” yazılı pankartla çıktı. Mücadele öncesinde dün vefat eden Gündüz Tekin Onay anısına 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.
Maça hızlı başlayan Ekibimiz, ilk dakikalarda özellikle Nobre ve Batuhan ile rakip kalede ciddi tehlikeler yarattı. Siyah Beyazlılarımız üst üste yakaladığı pozisyonlarla rakibini bunaltırken, 17. dakikada Cisse ceza alanı dışından çektiği sert şutla topu ağlara gönderdi ve Takımımız’ı 1-0 öne geçirdi. İlk yarının son anlarında Nobre’nin bir kafa vuruşunda top direkten dönerken, Ekibimiz soyunma odasına 1-0 önde gitti.
Takımımız 2. yarıya başlarken yeni transferimiz Holosko, Batuhan Karadeniz’in yerine oyuna girerek Siyah Beyazlı formamızla ilk maçına çıktı. 52. dakikada gelişen atağımızda Holosko’nun ortasında Nobre golü buldu ve maçta durum 2-0 oldu. 66. dakikada Tello’nun yerine Higuain oyuna girdi. 72. dakikada gelişen atağımızda Higuain 3. golümüzü kaydederken, 73. dakikada İbrahim Üzülmez yerini genç futbolcumuz Ali Kuçik’e bıraktı. 85. dakikada gelişen atağımızda Aydın Karabulut farkı 4’e yükselterek skoru belirlerken, Diyarbakır deplasmanından 4-0 galip ayrılan Ekibimiz, Fortis Türkiye Kupası A Grubu’ndaki 2. maçının ardından grupta 3 puana ulaştı.
MAÇIN DETAYLARI
Stat: Atatürk
Hakemler: Serkan Gençerler, Özgür Çetiner, Volkan Narinç, Erbay Aldemir (4.)
B.B. Diyarbakır DİSKİ: Tayfun, Oktay, Nedim, Ömer, Ercan, Kemal, Mansur, Akif (Hasan Dk.86), Soner (Abdullah Dk.63), Azad, Serkan (Sinan Dk.70)
Yedekler: Selçuk, Eren, Hasan, Oktay, Sinan, Cemal, Abdullah
Teknik Direktör: Ali Güneş
Beşiktaş: Hakan Arıkan, İbrahim Toraman, İbrahim Kaş, İbrahim Üzülmez (Ali Kuçik Dk.73), Ali Tandoğan, Baki Mercimek, Aydın Karabulut, Tello (Higuain Dk.66), Cisse, Batuhan Karadeniz (Holosko Dk.46), Nobre
Yedekler: Rüştü Reçber, Ethem Yılmaz, Bülent Uzun, Ali Kuçik, Holosko, Higuain, Bobo
Teknik Direktör: Ertuğrul Sağlam
Goller: Cisse (Dk.17), Nobre (Dk.52), Higuain (Dk.72), Aydın Karabulut (Dk.85)
Sarı Kart: Ali Tandoğan (Dk.37)
1.DEVRE
5. dakikada Tello’nun pasında Nobre kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ancak Nobre şut açısını kaybedince pozisyonu değerlendiremedi.
9. dakikada Batuhan defansın arkasına atılan topta kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ancak son anda defans müdahale ederek tehlikeyi önledi.
11. dakikada Nobre rakiplerinden sıyrılarak sağ çaprazdan ceza alanına girdi. Nobre’nin şutunda top kalecide kaldı.
17. dakikada Cisse rakiplerinden sıyrılarak ceza alanına yaklaştı. Cisse’nin yaklaşık 25 metreden şutunda kaleciye çarpan top ağlarla buluştu ve Takımımız 1-0 öne geçti.
20. dakikada Nobre rakibinden sıyrılıp ceza alanı içinde şutunu çekti. Top az farkla yandan auta gitti.
39. dakikada Ali Tandoğan’ın sağ kanattan ortasında Nobre topa yükselirken kaleci boşa çıktı. Defans son anda topu kornere attı.
45. dakikada kazandığımız serbest vuruşu Tello kullandı. Ceza alanına gelen topa Nobre kafayı vurdu; ancak meşin yuvarlak direkten döndü.
İlk yarı sona erdi.
2. DEVRE
46. dakikada Batuhan Karadeniz’in yerine yeni transferimiz Holosko oyuna girdi.
52. dakikada Holosko’nun sol kanattan yaptığı ortada ceza alanı içinde Nobre kafayı vurdu ve topu ağlarla buluşturarak farkı 2’ye çıkardı.
66. dakikada Tello’nun yerine Higuain oyuna girdi.
72. dakikada gelişen atağımızda Higuain’in şutunda kaleci ilk pozisyonda topu çıkardı. Pozisyonun devamında kaleci topu elinden kaçırırken Higuain araya girerek 3. golümüzü rakip ağlara bıraktı.
73. dakikada İbrahim Üzülmez’in yerine Ali Kuçik oyuna girdi.
77. dakikada Aydın sol kanattan ortasını yaptı. Ön direkte Holosko’nun kafa vuruşunda top az farkla auta gitti.
81. dakikada Aydın’ın ortasında Holosko ceza alanı içinde topun gelişine yerden vurdu. Kaleci ayağı ile golü önledi.
85. dakikada Higuain bıraktığı topu Aydın şık bir plase ile ağlara göndererek durumu 4-0 yaptı.
Hasret Ergül
01-05-2008, 15:59
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=16358
Bülent Girgin
01-05-2008, 16:06
kaleci 2 tane hediye vermeseydi yine zar zor galip gelecektik :(
Hasret Ergül
01-05-2008, 16:07
skor tuttuda adamlar tutmadı:D atmamışız dimi bülent abi:D
Hasret Ergül
01-05-2008, 16:08
kaleci 2 tane hediye vermeseydi yine zar zor galip gelecektik :(
ii ozaman liverpoolada biz 8tane hediye etmeseydik zor galip geleceklerdi.... Öle veya böle galip geldik...
Ezel Özsipici
01-05-2008, 16:09
Olsun Genede Galibiyet Aldık O Güseldi:)
Bülent Girgin
01-05-2008, 16:10
skor tuttuda adamlar tutmadı:D atmamışız dimi bülent abi:D
tutturamadiniz hasret, 5 ten az olmaz diyenler vardi :D sende 5 olur diyordun :D ama bu maç lig için ölçü olmamali !!
Hasret Ergül
01-05-2008, 16:15
tutturamadiniz hasret, 5 ten az olmaz diyenler vardi :D sende 5 olur diyordun :D ama bu maç lig için ölçü olmamali !!
Olsun yaa ha 4 ha 5 :D Tabiki lig maçı ile ölçmüyorum Ölçmemeliyizde...
Gökhan Özsoy
01-05-2008, 16:59
ben 15 tane dedim ama başka sefere inş:D :D
Hasret Ergül
01-05-2008, 17:39
Ertuğrul Sağlam’dan Açıklama
Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam 4-0 kazandığımız B.B. Diyarbakır DİSKİ Spor maçının ardından şu açıklamayı yaptı:
"Bu tarz maçların ciddiye alınmaması durumunda sürprizler olabileceğini arkadaşlarımıza anlatmıştık. Zaman zaman bu sıkıntı ortaya çıktı; ancak 2. yarının başlaması ile birlikte, rakibi ciddiye alıp golleri de bulduk. Rakibimiz dirençli ve iyi mücadele etti. Ancak oyunumuzu olumsuz etkileyen faktörlerin başında saha zemini geldi. Zemin gerçekten çok olumsuzdu. Ayrıca ikinci yarı hazırlıklarının sürdüğü oldukça yoğun bir dönemdeyiz. Bunun da etkileri oldu. Yine de istediğimiz sonucu aldık diyebilirim. Daha da açık farkla kazanabilirdik. Kupada maçlar sonunda genel averaja bakılacağı için bu fark önemliydi. Öte yandan maçta başka güzellikler de yaşadık; genç oyuncularımızı bugün kadroya aldık, oynattık. Bunlar da günün güzellikleriydi."
Barış Aygün
01-05-2008, 18:53
ben 15 tane dedim ama başka sefere inş:D :D batuhan nobre karsı karısya kacırdı 2burdan 2 dırekten dondu ettı 4 aydın ılk yarı kacırdı ettı 5,aydın 2. yarı caprazdan vurdu kalecı cıkardı ettı 6, 15 olmasa da 10 olurdu yanı :D ha sonra holosko bı 3 tane kacırdı karsı karsıya kalecı cıkardı doksanı sıyırdı fılan ;)
Burak Türüdü
01-05-2008, 21:20
abiler holosko macta oldukca hırslıydı takım tempoyu düsürdü 2 gölü attıktan sonra ,holosko durmadı asistler yaptı darısı lig e:D
Barış Aygün
01-05-2008, 22:01
abiler holosko macta oldukca hırslıydı takım tempoyu düsürdü 2 gölü attıktan sonra ,holosko durmadı asistler yaptı darısı lig e:D
AAAAMMMMİİİNNNN.....
Kemal Arıcıoğlu
01-05-2008, 22:10
valla seyretmediğim bir maç için yorum yapmam yersiz olur....güzel bir galibiyet olmuş ...darısı turkcell süper ligideki tüm maçlarımıza özelliklede eziklerle oynayacağımız maça :D
Mehmet Erhan
01-06-2008, 12:36
ilk yarı son derece tatsız tuzsuz bi maç oldu...2.yarı daha iyiydik...tebrikler...rakip diskide olsa 4-0 kazanmamız iyi oldu...umarım bunun devamı ligde ve diğer kupa maçlarında gelir...
Hüseyin Balcı
01-07-2008, 16:29
Fortis Türkiye Kupası karşılaşmasına Arjantin Milli Takımı formasıyla çıkan DİSKİ kalecisi Tayfun, ’Kıyafet Talimatı’na aykırı davrandığı için Disiplin Kurulu’na sevk edilecek ve para cezası alacak.
DİYARBAKIR Büyükşehir Belediyesi DİSKİ ile Beşiktaş arasında oynanan Fortis Türkiye Kupası maçında Arjantin Milli Takımı forması giyen DİSKİ kalecisi Tayfun, Kıyafet Talimatı’na aykırı davrandığı gerekçesi ile Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) gönderilecek.
Karşılaşmanın temsilcisi Orhan Danış ve Hakan Tevfik Yapan’ın raporu doğrultusunda PFDK’ye sevk edilecek olan Tayfun’un, ağır bir para cezası alacağı öğrenildi. ’Kıyafet Talimatı’na göre, liglerde takımı bulunan tüm kulüpler, sezon başında forma dizaynlarını ve renklerini, Futbol Federasyonu’na gönderiyor. Bu bildirilen dizayna ve renge aykırı davranan takımlar da cezaya çarptırılıyor. Yine bu talimat çerçevesinde, bir takımın saha içinde mücadele veren oyuncuları ile kalecisinin formasının farklı olması gerekiyor.
Amblem sıkıntı yarattı
Kaleciler için sadece bu şart öngörülüyor. Ancak yine Kıyafet Talimatı doğrultusunda, formalarda ırkçı tanımlamalar, slogan, reklam, mesaj ve değişik amblemlerin olmaması gerekiyor. Tayfun’un giydiği forma renk ve dizayn açısından herhangi bir sorun teşkil etmemesine rağmen, forma üzerinde bulunan Arjantin Milli Takımı amblemi nedeni ile büyük bir sıkıntı ortaya çıktı. Kurallar gereği PFDK’ye sevk edilecek olan Tayfun’a bin YTL para cezası verilmesi bekleniyor. Tayfun’un giydiği forma, mağazalarda 120 ile 135 YTL’le arasında değişen fiyatlarla satılıyor.
İki yıldır giyiyorum kimse bir şey demedi
BEŞİKTAŞ maçına Arjantin Milli Takımı formasıyla çıktığı gerekçesiyle bin YTL para cezasına çarptırılması beklenen DİSKİ Spor’un kalecisi Tayfun Özdemir, "O formayı iki yıldır giyiyorum, kimse bir şey söylemedi" dedi. Formayı bir spor mağazasından, renklerini sevdiği için para karşılığı aldığını belirten Tayfun, şöyle konuştu: "Para cezası olduğunu bilmiyordum. İki yıldır giyiyorum ve her maçtan önce formayı hakemlerle federasyon gözlemcileri de kontrol ediyor. Bu zamana kadar bana giyilmemesi gerektiği yönünde hiçbir uyarı gelmedi. Beşiktaş maçından öncede giydiğimiz formalar da hakem ve federasyon temsilcileri tarafından kontrol edildi. DİSKİ’den maç başına 700 ile 800 YTL arasında bir para alıyorum. Eğer bin YTL ceza verirlerse maddi yönden beni sarsar.
Hüseyin Balcı
01-07-2008, 16:30
http://img215.imageshack.us/img215/4272/enpahaliformaowr5.jpgyani arkadaşlar özrü kabahatinden beter budurum için söylenmiş olsa gerek!!!
Barış Aygün
01-07-2008, 16:34
hadı adamın haberı yok ınsanlık halı bu kuralı dusunmedı ya da duymadı..olur mu olur...takımın antrenoru yonetımınınde mı heberi yok uyarmadılar adamı...
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.