PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : A Grubu 3.Maç / Beşiktaş 3 - Ankaraspor 1

Hasret Ergül
01-07-2008, 13:37
Fortis Türkiye Kupası A Grubu 3. Karşılaşması:
Beşiktaş - Ankaraspor

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:EpctREHny4C0tM:http://www.kaliteliresimler.com/data/media/1316/logo_01.jpg&http://tbn0.google.com/images?q=tbn:zLFUiK36WNZsFM:http://content.answers.com/main/content/wp/en/b/b1/Besiktas_hqfl_logo.png

Tarih:08 Ocak 2008

Saat: 20:00

Stad:İnönü Stadyumu

Hakem:Hakan Sivriservi

Bülent Girgin
01-07-2008, 13:41
hakem amatör kümedenmi acaba? adini ilk defa duyuyorum. bu maçi mutlaka almak zorundayiz, yoksa bir üst tur biraz hayal olur :(

Hasret Ergül
01-07-2008, 13:46
Hiç süphesiz bu maç bizimdir.. En az 3 gol diyorum:)

Bülent Girgin
01-07-2008, 13:48
Hiç süphesiz bu maç bizimdir.. En az 3 gol diyorum:)

olabilir hasret neden olmasin, 2-1 olsunda 3 puani alalim :D

Mehmet Erhan
01-07-2008, 13:52
kesinlikle kazanmamız lazım...maç seyircisiz ve eksikler çok...bu beni korkutuyor...:( umarım alırız...

Hüseyin Balcı
01-07-2008, 13:59
hakem amatör kümedenmi acaba? adini ilk defa duyuyorum. bu maçi mutlaka almak zorundayiz, yoksa bir üst tur biraz hayal olur :(
Yok abi benim çok duyduğum bir hakem çaylak değil yani...

Nihal Aslan
01-07-2008, 14:21
bu mac 2-1 bıter

Elif Kaya
01-07-2008, 15:31
bence 3-0 alırız bu maçı nihal :)

Hüseyin Balcı
01-07-2008, 16:07
Cezası nedeniyle Fortis Türkiye Kupası'nda, yarınki Ankaraspor maçını taraftar desteğinden yoksun çıkacak olan Beşiktaş, son dönemde BJK İnönü Stadı'nda seyircisiz oynadığı 7 resmi maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

Siyah-beyazlılar, 5'i lig, 2'si de Türkiye Kupası olmak üzere İstanbul'da seyircisiz oynadığı bu maçlarda toplam 14 gol atarken, kalelerinde ise 7 gol gördü.

2001-2002 sezonunda lig maçında Bursaspor'u 2-1 yenen siyah-beyazlılar, 2004-2005 sezonunda ise ligde İstanbulspor'u 2-1, Akçaabat Sebatspor'u 6-1 mağlup ederken, kural hatası nedeniyle tekrarlanan Gençlerbirliği maçında 0-0 berabere kaldı. Beşiktaş, aynı sezon Türkiye Kupası'nda ise Konyaspor'a 3-1 yenilerek, elendi.

Beşiktaş, geçen sezon ise cezası nedeniyle Ankaragücü ile oynadığı Türkiye Kupası maçını 2-1 kazanarak, gruptan çıkma vizesi almıştı. Siyah-beyazlılar, seyircisiz oynadığı son maçta geçen sezon ligde Kayseri Erciyesspor'u 1-0 mağlup etmişti. (Anadolu Ajansı)

Barış Aygün
01-07-2008, 16:29
verılmeyn golun acısı cıkar bu macta...

Ezel Özsipici
01-07-2008, 18:05
maç inönüde aama muhtesem taraftar yok:(ama RuhuMuZZzzz Yeter!!:)

alrızz bencee belki zorlanırız ama gende kzanmayı bilriz:)alrıx:D

Barış Aygün
01-07-2008, 18:53
once ıkı puanımızı yedıler sonra macı seyırcısız oynatıyorlar.....oynatın lan alayınız gelsın ne yazar seyırcısızde hallederız bız..

Ezel Özsipici
01-07-2008, 19:27
once ıkı puanımızı yedıler sonra macı seyırcısız oynatıyorlar.....oynatın lan alayınız gelsın ne yazar seyırcısızde hallederız bız..
RuHuMuZ YeTerRRrrRRrrr!!

biz pankartlarımızla bile 55 bin kişinin verdiği destekden cok daha fazlasını verebilirizz!!Ne yaparlarsa YapsınLar Ne Kadar karsı koymayaa calıssalrdaa!En büyük Biziz!!

Barış Aygün
01-07-2008, 19:33
RuHuMuZ YeTerRRrrRRrrr!!

biz pankartlarımızla bile 55 bin kişinin verdiği destekden cok daha fazlasını verebilirizz!!Ne yaparlarsa YapsınLar Ne Kadar karsı koymayaa calıssalrdaa!En büyük Biziz!! orası oylede ben sıkıldım artık bu cezalardan yanı...baktılarkı takım yıne yerıne oturmaya basladı ne yapsak dıye dusunmeye basladılar....cezalrla yıldırmaya calısıyorlar ama asla basaramayacaklar...

Ezel Özsipici
01-07-2008, 21:17
orası oylede ben sıkıldım artık bu cezalardan yanı...baktılarkı takım yıne yerıne oturmaya basladı ne yapsak dıye dusunmeye basladılar....cezalrla yıldırmaya calısıyorlar ama asla basaramayacaklar...

Basarmıycakarı gibi inşallah basarımızı ayaka parmaklarına Kadar(!) yiyerek seyrediceklerRRR:D İnşaalh aallahım bize O günleri de göstericek:)) Biz İnandık Onlarda İnansınNN:)

Barış Aygün
01-07-2008, 22:23
Basarmıycakarı gibi inşallah basarımızı ayaka parmaklarına Kadar(!) yiyerek seyrediceklerRRR:D İnşaalh aallahım bize O günleri de göstericek:)) Biz İnandık Onlarda İnansınNN:) ınsallah bakalım hakkımızda hayrlısı...hersey cok guzel olacak adım gıbı emınım...sampıyonuz bu sene ne olursa olsun...

Hasret Ergül
01-08-2008, 08:13
Sessiz kupa gecesi
Fortis Türkiye Kupası (A) Grubu 3. hafta maçında Beşiktaş ile Ankaraspor İstanbul'da karşı karşıya geliyorlar. BJK İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşma, siyah-beyazlıların cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak. Lig TV'den naklen yayınlanacak maçın hakemi ise Hakan Sivriselvi olacak.

(A) Grubu'nda oynanan 2. maçlar sonucunda Beşiktaş 3 puan ve averajla lider durumda bulunurken, Ankaraspor ise aynı puanla ikinci sırada yer alıyor. Hafta içi Diyarbakır'da oynadığı DİSKİ maçında aldığı 4-0'lık galibiyetle gruptaki ilk galibiyetini alan Beşiktaş, sahasında oynayacağı bu maçtan da galibiyetle ayrılarak gruptakini yerini sağlamlaştırmak istiyor. İlk haftayı 'bay' geçen ve ikinci hafta sahasında oynadığı maçta, bir başka başkent temsilcisi olan Ankaragücü'nü 2-0 mağlup eden Ankaraspor'un amacı ise; iki de iki yapabilmek.

HOLOSKO İLK KEZ İNÖNÜ'DE

Beşiktaş'ın devre arası kadrosuna kattığı Slovak golcü Filip Holosko, ilk kez İnönü Stadı'na çıkacak. Ancak teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın yeni transfer Holosko'yu ilk 11'de oynatmayacağı, ikinci yarı oyuna almayı düşündüğü öğrenildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, Ankaraspor maçı için kadroya aldığı 19 futbolcu ise şunlar: Ali Kuçik, Ali Tandoğan, Aydın Karabulut, Baki Mercimek, Batuhan Karadeniz, Bobo, Bülent Uzun, Cisse, Hakan Arıkan, Higuain, Holosko, İbrahim Kaş, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Delgado, Nobre, Tello, Rüştü Reçber, Serdar Özkan.

LİGDEKİ MAÇ GOLSÜZ

Beşiktaş ile Ankaraspor, bu sezon Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında Yenikent ASAŞ Stadı'nda karşı karşıya geldiler ve mücadele 0-0'lık eşitlik ile tamamlandı.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ
Hakan Arıkan
İbrahim Kaş
İbrahim Toraman
Baki
İbrahim Üzülmez
Ali Tandoğan
Tello
Cisse
Aydın Karabulut
Nobre
Bobo

ANKARASPOR
Senecky
Murat Akyüz
Ediz
Tayfun
Erhan
Tita
Adem Koçak
Hürriyet
Bilal Kısa
Özer
Murat Tosun

KARTAL'IN 'SESSİZ' MAÇLARI

Cezası nedeniyle Fortis Türkiye Kupası'nda, Ankaraspor maçına taraftar desteğinden yoksun çıkacak olan Beşiktaş, son dönemde BJK İnönü Stadı'nda seyircisiz oynadığı 7 resmi maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Siyah-beyazlılar, 5'i lig, 2'si de Türkiye Kupası olmak üzere İstanbul'da seyircisiz oynadığı bu maçlarda toplam 14 gol atarken, kalesinde ise 7 gol gördü. Beşiktaş, geçen sezon ise cezası nedeniyle Ankaragücü ile oynadığı Türkiye Kupası maçını 2-1 kazanarak, gruptan çıkma vizesi almıştı. Siyah-beyazlılar, seyircisiz oynadığı son maçta geçen sezon ligde Kayseri Erciyesspor'u 1-0 mağlup etmişti.

Bülent Girgin
01-08-2008, 16:21
uzun uzun düsündüm ve bu maçi 5-1 alacagimiza karar verdim :D

Mehmet Erhan
01-08-2008, 16:24
uzun uzun düsündüm ve bu maçi 5-1 alacagimiza karar verdim :D

peki o UZUN UZUN düşüncende golleri kim atıyor...:D

Bülent Girgin
01-08-2008, 16:26
memo dünkü haberi bugün neden foruma koyuyorsun ????

Mehmet Erhan
01-08-2008, 16:28
7 yi 8 yaptım abi oldumu...:D ayrıca bu haberi topiçte görmedim o yüzden koyayım dedim...:hii: ayrıca sana bi soru sormuştum ben...o uzun uzun düşüncende golleri kim atıyor diye... :P: :D

Bülent Girgin
01-08-2008, 19:48
7 yi 8 yaptım abi oldumu...:D ayrıca bu haberi topiçte görmedim o yüzden koyayım dedim...:hii: ayrıca sana bi soru sormuştum ben...o uzun uzun düşüncende golleri kim atıyor diye... :P: :D

2 tane %100 tello atar, ilk yari 2-0 biter diye düsünüyorum, higuain oynarsa oda atar, holosko belki, digerinide delgado

Barış Kahraman
01-08-2008, 19:54
tello sırtlıyor Beşiktaşı :)

Bülent Girgin
01-08-2008, 19:55
kadro yine yanlislarla dolu :( i. kastan sagbek olmaz onu inatla orada oynatiyor :( koy onu toramanin yanina, çek tandogani sagbeke, higuaini tandoganin önünde oynatta takim atak futbol oynasin !!!!

Barış Kahraman
01-08-2008, 19:58
i.kaş çok iyi savunma oyuncusu olacak.. alan daraltmayı muhteşem yapıyor.. milli takıma çağırıldıgındada sağbek olarak çıkmıştı.. adamda sağbek ışıgı gördüler sanırım :)

Ezel Özsipici
01-08-2008, 20:32
Ne penaltısı yaa:@tabii annadınız süper gidiyoruz oenaltıı :@:@allah karetmesin sizi:@

Hasret Ergül
01-08-2008, 20:33
Ben demedimmi en az 3 gol diye bundan sonra bol gollü maçlar bekliyor bizi :oley:

Ezel Özsipici
01-08-2008, 20:38
Ben demedimmi en az 3 gol diye bundan sonra bol gollü maçlar bekliyor bizi :oley:
inşaalh hep böyle olur inşallah takımımız köklü değişmiştir Güzel Günler Bizi Bekliyordurr!!:danss::danss::danss:
Ayrıca Yenlgimizi İsteyenler avcunu yalıycaklarr!!:@ ne kadar penaltı verirseniz verin isterseniz Seyircisiz oynatınn ama Biz Böle gidersek Tüm engelleri Asarız ne dedik ruhumuz yeteRR!!
holosko beni sasırtmaya devam ediyor inşallah bu perofırmansı sürer!!alah saklasın:D dakika 82.hadi artık alalım:D

Ezel Özsipici
01-08-2008, 20:52
Sampiyonlar ligi oerformansımızdan sonra e.sağlamdan ve beşiktastan ümidim biraz aazalmıştı ama Galiba yavaş yavaş düzeliyoruzzzz:D inşallah inşallah böyle bol golü galibiyetleralalım ligdede sampiyo olalaım!!:oley:

Bülent Girgin
01-08-2008, 20:54
bobo o golleri kaçirmasaydi tahminim tutuyordo :D neyse 5-1 demistim, 3-1 oldu :D

Hasret Ergül
01-08-2008, 20:57
http://www.sporx.com/images/galeri/131/4921/B_edaa899dc7a9b4d912860c0789604aa6.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/131/4921/B_88a823eec4094cddd3d03cf2b6848e18.jpg

Hasret Ergül
01-08-2008, 21:04
bobo o golleri kaçirmasaydi tahminim tutuyordo :D neyse 5-1 demistim, 3-1 oldu :D

oo sende uçmuşsun abi görmedim ben o tahmini:D bundan sonraa bol tahminler goller bekliyor bizi :oley:

Barış Kahraman
01-08-2008, 21:07
alla alla +2gol atmaya başladık başımıza taş yağmasın :)

Bülent Girgin
01-08-2008, 21:09
oo sende uçmuşsun abi görmedim ben o tahmini:D bundan sonraa bol tahminler goller bekliyor bizi :oley:

seyirci olsaydi 7-8 bile olabilirdi, çok gol kaçirdilar, heleki holosko ve bobo, neyse ilk defa takim organize ataklar yapti ve bunlarin sonucunda gol pozisyonlarina girdi, benim sevindigim tek sey bu aslinda, umarim konya maçindada böyle oynamaya devam ederler

Barış Kahraman
01-08-2008, 21:18
Bülent abi beğendiyse sorun yok.. ilk defa güzel sözler duyuyorum :)

Bülent Girgin
01-08-2008, 21:26
Bülent abi beğendiyse sorun yok.. ilk defa güzel sözler duyuyorum :)

50 bilmem kaç maçtir ilk defa korkmadan bir maç seyrettim :D :D erken gelen golden sonrada takim saldirmaya devam edince ankaraspor birsey yapamadi , ama bizimkiler geri çekilselerdi yine sinirler gerilirdi :D 2-0 dan ve hatta 3-0 dan sonra bile saldirdi takim :D birde girdikleri pozisyonleri kullanabilseler :(

Bülent Girgin
01-08-2008, 21:34
ama sag tarafta tandogan ve kasla olmayacak gibi görünüyor, orta sahayada bir takviye lazim, yani iki tane iyi oyuncuyla takim dahada düzelir diye düsünüyorum

Kemal Arıcıoğlu
01-08-2008, 22:42
5. dakikada sağ kanatta rakibinden topu kapan Delgado'nun ceza sahasına yerden ortasında Tello, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi. 1-0

7. dakikada Necati'nin ceza sahası dışından sert şutunda kaleci Rüştü, topu üstten kornere çeldi. 10. dakikada Tello'nun sol kanattan ceza sahasına ortasında arka direkte Bobo'nun kafa vuruşunda top yan ağlarda kaldı.
17. dakikada Bilal'in ceza sahası dışından sert şutunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti.
24. dakikada Delgado'nun soldan kullandığı kornerde ön direkte İbrahim Toraman'ın kafa vuruşunda top az farkla yandan auta gitti.
27. dakikada Bobo'nun pasıyla ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Holosko'nun vuruşunda top az farkla yandan auta gitti.
28. dakikada kaleci Senecky ile defans oyuncusunun anlaşmazlığında ceza sahası yayı önünde topu önünde bulan Delgado, topu boş kale yerine auta gönderdi.
34. dakikada Tello'nun uzak mesafeden sert şutunda meşin yuvarlak köşeden ağlarla buluştu. 2-0

(İKİNCİ YARI)
50. dakikada sağ kanatta iki oyuncudan sıyrıldıktan sonra ceza sahasına giren Holosko'nun ön direğe ortasında Bobo'nun vuruşunda kaleci Senecky topu ayaklarıyla çıkardı.
51. dakikada rakibinden sıyrıldıktan sonra ceza sahasına giren ve kaleci ile karşı karşıya kalan Holosko, pasını boş durumdaki Bobo'ya çıkarmak istedi. Ankaraspor defansında Erhan, son anda araya girerek topu kornere gönderdi ve kalesindeki büyük bir tehlikeyi önledi.
56. dakikada Delgado'nun sağ kanattan ceza sahasına yerden ortasında ön direkte Bobo'nun vuruşunda top az farkla yandan auta gitti.
64. dakikada Tello'nun pasıyla ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Holosko, topu yandan auta gönderdi.
65. dakikada Tello'nun pasıyla ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Bobo'nun vuruşunda top üstten auta gitti.
69. dakikada gelişen Ankaraspor atağında ceza sahasına yapılan ortada Özer'in kafa vuruşunda kaleci Rüştü, topu iki hamlede kontrol etti.
71. dakikada Holosko'nun pasıyla sol çaprazdan ceza sahasına giren Bobo, yerden içeriye ortaladı. Holosko, ön direkte düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Beşiktaş formasıyla ilk golünü attı. 3-0
76. dakikada Eren'in soldan kullandığı taç atışında topla ceza sahasına giren Erhan, Holosko ile ikili mücadelesinde yerde kaldı. Maçın hakemi Hakan Sivriservi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanan Necati, top ile kaleciyi ayrı köşelere gönderdi. 3-1
87. dakikada ceza sahası sol çarprazında topla buluşan Necati'nin içeriye ortasında altıpasta Tevfik topa dokunamadı.
Ve Maç Bu Skorla Sona Erdi.....

Barış Aygün
01-08-2008, 22:43
ama sag tarafta tandogan ve kasla olmayacak gibi görünüyor, orta sahayada bir takviye lazim, yani iki tane iyi oyuncuyla takim dahada düzelir diye düsünüyorum
basıt bır mantık tello ve aydın solda hıguaın ve delgado ortada serdar ozkan sagda...;) sonrası sampıyonluklar kupalar avrupada efsane bır takım...bıde bobo karsı karsıya artık atsa gollerı :D

Kemal Arıcıoğlu
01-08-2008, 22:44
http://www.karakartal.com/images/haber/2005/sevinc142_0801.jpg

Beşiktaşımız, Ankaraspor karşısında aldığı galibiyetle BJK İnönü Stadı'nda seyircisiz oynadığı 6. maçını kazandı.

BJK İnönü Stadı'nda son dönemde 8 seyircisiz maç oynayan siyah-beyazlılar, 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.Siyah-beyazlılar, 5'i lig, 3'ü de Türkiye Kupası olmak üzere İstanbul'da seyircisiz oynadığı bu maçlarda toplam 17 gol atarken, kalesinde 8 gol gördü.

Şule Artarlar
01-08-2008, 22:48
RuHuMuZ y£TTi ߣ ߣşİkTæŞıM ߣnİm....:))

Barış Aygün
01-08-2008, 22:53
RuHuMuZ y£TTi ߣ ߣşİkTæŞıM ߣnİm....:)) yetmez olur mu ya bıde baska sahada mac yaparken ruhmuzu yansıtabılsek :(

Barış Aygün
01-08-2008, 22:57
ha bırde hakemın yıne aptal bır kac kararı vardı penaltı penaltı degıldı mesela penaltı verdıgı benzer pozısyonları bızım lehımıze es gectı...bunları unutmayalım sadece yeılgıde elestırı olmasın galıbıyette de olmalı....

Şule Artarlar
01-08-2008, 22:59
yetmez olur mu ya bıde baska sahada mac yaparken ruhmuzu yansıtabılsek :(

Qdæ oLuCaK İnŞ. yÜr£Kt£N İnAnDıK ßAşArDıK dİc£Z....ߣşİkTaŞıM b£NiMM.. :kral:

Barış Aygün
01-08-2008, 23:00
Qdæ oLuCaK İnŞ. yÜr£Kt£N İnAnDıK ßAşArDıK dİc£Z....ߣşİkTaŞıM b£NiMM.. :kral:
umarım sule ozellıkle avrupada buyuk takımlara karsı :kral:

Elif Kaya
01-09-2008, 07:17
bence 3-0 alırız bu maçı nihal :)

gördüğünüz gibi 3-0 demişim 3-1 yendik :D güzel bir tahmin yapmışım :D

Bülent Girgin
01-09-2008, 07:40
ha bırde hakemın yıne aptal bır kac kararı vardı penaltı penaltı degıldı mesela penaltı verdıgı benzer pozısyonları bızım lehımıze es gectı...bunları unutmayalım sadece yeılgıde elestırı olmasın galıbıyette de olmalı....

horoz altinda yumurta arama baris, birak onu serefsizbahçeliler yapsin :D :D

Mehmet Erhan
01-09-2008, 10:37
son derece rahat bi maç izledim...2-0 dan sonra bile % 99 3 tane pozisyon yakalamamız ve geri çekilmeden oynamamız gecenin iyi olaylarındandı...ayrıca takımın istediğinde nasıl hücum yaptığınıda görmüş olduk...her maç böyle oynamaya devam edersek ve 1-2 transferinde bu takıma yapılacağını düşünürsek benim içim rahat...umarım devamını getiririz...maçın adamıda tello bu arada...:)

BlackSh4dow
01-09-2008, 10:56

arkadasım ınan bana hıc farketmez hakemler istedikleri kadar şike yapsın! biz oyunumuza bakalım hem rakip takımı hemde hakemı yenebılırız.1 gol attık saymazlarsa 1 tane 1 tane daha yane hakemlerıde yenmemız lasım :) inşallah onlarda durduramıcak bızı VE BİZ ŞAMPİYON OLUCAZ:)

BlackSh4dow
01-09-2008, 10:58
arkadaşlar ayrıca HOLOSKO faktörunu de unutmayalım ben sureklı youtube den izledim hatırlarsanız herkes tartısıyodu ama inanın bana ben ce bu yıl HOLOSKO nun yılı olucak cok buyuk futbolcu! .

Şule Artarlar
01-09-2008, 11:15
umarım öle olurda bukadar stres boşa olurr...

Volkan Kaya
01-09-2008, 12:43
goller yokmu yaa gollerı ıslemem lasım

Hüseyin Balcı
01-10-2008, 09:26
Gerçekten iyi bir hava yakaladı takım tello harikaydı holosko daha yolun başında bukadar etkili ilerleyen haftalarda düşünemiyorum bile...
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik
Geceleri uyumadan sabahlar ettik
uçurumlara düşmeden tut elimizi
Şampiyon ol Beşiktaşım mesut et bizi...