PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ailton'un Yalanı Tutmadı, Şutlandı!

Kemal Arıcıoğlu
01-05-2008, 21:43
http://www.ajansspor.com/resim/ailton_duisburg_sinirli.jpg
Alman Birinci Ligi takımlarından Duisburg, bir süre Beşiktaş'ta da forma giyen Brezilyalı golcü Ailton'u kadro dışı bıraktı. Alman kulübü, izinden geç dönen yıldız futbolcunun artık profesyonel takımla çalışmayacağı ve kendisine kulüp bulması gerektiği bildirildi..

Brezilya'dan dün dönen ve şiddetli kulak ağrısı nedeniyle iki gün yataktan çıkmadığını söyleyen Ailton'un bu bahanesi kulüp tarafından kabul edilmedi.

Duisburg Kulüp Başkanı Walter Hellmich, "Şu ana kadar göstermiş olduğu performans nedeniyle Ailton'un gönderilmesi konusu zaten gündemimizdeydi. Bu gecikme bardağı taşıran son damla oldu" dedi.

Futbolcunun yeni bir kulüp bulana kadar tesislerde tek başına antrenman yapacağı belirtildi.

Golcü futbolcu Beşiktaş'da dahil olmak üzere oynadığı tüm kulüplerde benzer sorunları yaşamıştı.

Ailton, MSV Duisburg'ta bugüne kadar iki kez doksan dakika olmak üzere toplam sekiz maçta yer aldı ve sadece 2 gol atabildi. MSV Duisburg takımı ilk yarı sonunda topladığı 13 puanla Bundesliga'nın son sırasında bulunuyor.

H.Hüseyin Uluçay
01-06-2008, 21:56
vay be, bi zamanlar ne ümtilerle aldığımız ailton milletin başına dert açıyo

Uğur Şimşek
01-06-2008, 22:01
aman bizden uzak allaha yakın olsun beşiktaşın başınada dert olmadı değil hani gönderene kadar akla karayı seçtik=)

Mehmet Erhan
01-07-2008, 12:03
hiç ısınamadım bu herife bizdeyken bile...daha 7.haftada ankaraspora yenildiğimizde böyle takımında böyle oyununda .... diyip rest çekmişti...işte o gün bitti benim için...daha beter olsun...

Bülent Girgin
01-07-2008, 14:03
iste bizim yönetimin yaptigi transfer, adam hiçbir yerde tutunamiyor :(

Elif Kaya
01-07-2008, 15:29
iyki kurtulmuşuz bu admdan

Barış Aygün
01-07-2008, 16:37
iyki kurtulmuşuz bu admdan

ıbrahım akın olmasaydı aılton gol kralı olurdu cok rahat ve uefada daha ıyı ısler yapardık...bu konuda cok ıddıalıyım....onun oldugu zamankı macları ızleyın ıbrahım akın yuzunden rahat en az 20 bos pozısyonda pas alamadı aılton...ve gıtmeden oncekı son konya macından sonra ıbrahım akına saldırmamak ıcın kendımı zor tuttum dedı ben hayatım da bu kadar bencıl bırını gormedım...

Bülent Girgin
01-07-2008, 16:46
ıbrahım akın olmasaydı aılton gol kralı olurdu cok rahat ve uefada daha ıyı ısler yapardık...bu konuda cok ıddıalıyım....onun oldugu zamankı macları ızleyın ıbrahım akın yuzunden rahat en az 20 bos pozısyonda pas alamadı aılton...ve gıtmeden oncekı son konya macından sonra ıbrahım akına saldırmamak ıcın kendımı zor tuttum dedı ben hayatım da bu kadar bencıl bırını gormedım...

bu adamin i.akinla ne alakasi var simdi? adam basarisiz ve suçu ona buna atiyor!!!acaba zagrepte kim pas vermedi, duisburgta kim pas vermedide gol atamadi?

Barış Aygün
01-07-2008, 16:56
bu adamin i.akinla ne alakasi var simdi? adam basarisiz ve suçu ona buna atiyor!!!acaba zagrepte kim pas vermedi, duisburgta kim pas vermedide gol atamadi? abım benım dıger takımlardakını bılmem o macları ızlemedım...ama kalıbımı basarım bulup ızleme ımkanımız olsa o sezonu ban hak verırsın emınım...ıbrahım akının tek amacı kendısı bencıllıgı yuzunden o sezon kendınıde harcadı takımada zarar verdı..aıltonuda yollattı...sonuc kendsı beledıyelı besıktas uefada ılerleyemedı...bu konuda guven bana aılton cok rahat gol kralı olurdu adım gıbı emınım...alakasına gelınce o sezon ıbrahım akın cok mac oynadı ve sureklı aıltona pas atmadı ;)

Bülent Girgin
01-07-2008, 17:02
baris i.akin hem ligde hemde uefa kupasinda kirmizi görmedimi? ve o maçlardan sonrada bir daha oynamamisti bana kalirsa................yoksa yanlisimmi var ???

Barış Aygün
01-07-2008, 17:13
baris i.akin hem ligde hemde uefa kupasinda kirmizi görmedimi? ve o maçlardan sonrada bir daha oynamamisti bana kalirsa................yoksa yanlisimmi var ??? gormusstur muhakkak hatırlamıyorum ama cogu macta oynamısı aıltonla bırlıkte....cunku o sezon hayatımda etmedıgım kadar argo kullnmıstım ıbo ıcın.... :(

Ezel Özsipici
01-07-2008, 18:21
Bencedee..Bir zamanalr ki oyuncularaa bakkKKK!! birde diyor ki syn demirören Kendimi basarılı buluyorum:))insan buna ancak güler yalnız insan baska yaaln atarr bu ne yaa:(Neysee bizle alakalı bir konu olmadıgı için ne olursaolsun bizden uzak olsunn:)

Erkan Korkmaz
01-10-2008, 20:35
kım ne derse desin Ailtonun golcülüğüde oyunculuğuda tartışılmaz haa ne kadar profesyonel dersenız bakın işte bu tartışılabılır ama şuda var beşiktaşta ailtonu bıtıren İBRAHIM AKIN DIR... EY İBRAHİM AKIN BIZE UZAK OL ALLAHA YAKIN...

Barış Kahraman
01-10-2008, 20:37
evet ailton la hiç ama hiç anlaşamadılar.. ibrahim o kadar bencil davranmasaydı belki ailton bizde daha faydalı olacaktı.. şimdi? ne ailton kaldı ne ibrahim.. kutsal formanın değerini bilemediler..

Bülent Girgin
01-10-2008, 20:40
ailtonla ilgili topicte i.akinla neden ugrasiyorsunuz ? sanki bütün maçlarda i.akin oynadida ailtona pas vermedi :( :(

Barış Kahraman
01-10-2008, 20:42
bülent abi bende i.akını seviyorum biliyosun.. hatta savunmakta bile zorlanıyorum.. i.akını seven Beşiktaşlı kalmadı neredeyse.. ama kendi etti kendi buldu yinede gönderilmesine karşıyım.. neyse :) ailton hakkında yorumları alalım :) i.akın ailtonla bağlantılı oldugu için konu böyle biraz saptı :)

Bülent Girgin
01-10-2008, 20:48
evet lütfen konuyu dagitmayalim, burasi ailtonton la ilgili topic :D

Erkan Korkmaz
01-10-2008, 21:56
Neyse canım Allah yolunu açık etsin oradanda kovulmuşsa bir yolunun olup olmadığıda meçhul ya neyse :D