PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Akına Kısıtlama!!!

Nihat Kayaöz
09-11-2007, 12:22
http://img210.imageshack.us/img210/4091/kucuk13002896vh7.jpg (http://imageshack.us)

İbrahim Akın'a ilginç yasak
Teknik heyetten Kartal'ın genç yıldızı İbrahim Akın'a ilginç bir kısıtlama geldi.
Teknik heyetten Kartal'ın genç yıldızı İbrahim Akın'a ilginç bir kısıtlama geldi. At yarışına büyük ilgi duyan başarılı oyuncu, izin günleri dışında Veliefendi Hipodromu'na gidemeyecek

Tıpkı Sergen gibi
Altay'dan transfer edildiğinde geleceğin en büyük yıldızları arasında gösteriliyordu İbrahim Akın... Ancak genç yıldız bir türlü beklenen patlamayı yapamadı, sürekli sorunlarıyla gündeme geldi. Tıpkı Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Sergen Yalçın gibi at yarışlarına büyük ilgi duyan İbrahim Akın'ı yakın takibe alan Ertuğrul Sağlam ve ekibi, 24 yaşındaki futbolcuyu gerçek kimliğine kavuşturmak için kolları sıvadı.

'Kadro dışı kalırsın'
Teknik heyet, 4 yarış atı bulunan ve bu nedenle sık sık Veliefendi'ye giden İbrahim Akın'ın hipodroma girişine yasak koydu. Alınan karara göre, genç futbolcu izin günlerinin dışında kesinlikle hipodroma gidemeyecek. Kurallar gayet açık ve net: Eğer Akın hipodroma giderse, hemen kadro dışı bırakılacak. Daha önce, "Tigana varsa, ben yokum" diyen genç futbolcunun nasıl bir tavır takınacağı merak konusu...

Barış Kahraman
09-11-2007, 12:30
Akının bu duruma gelmesinin nedeni sergen.. gerçi keşke sergen gibi oynasada aklarada merak sarsa..

Barış Aygün
09-11-2007, 13:12
bencede 4 ayaklı herseyden uzak dursun....yoksa sonu pek ıyı deıl...

Hasret Ergül
09-11-2007, 16:33
Toparlanıyor derken...
Umarım yasakları çiğnemez...

Mehmet Erhan
09-11-2007, 16:34
iyi olacak iyi.ben güveniyorum.en azından çabalamaya başladı ama burakıda adam etmek şart...

H.Hüseyin Uluçay
09-11-2007, 16:50
burak burak burak... hala ısınamadım bu adama..

Hüseyin Balcı
09-11-2007, 16:52
valla görürsem veliefendide bacaklarını kırarım nasıl olsa her istanbul programında ordayım hayatımız Bjk tjk oldu şaka bi yanada

the_eagle
09-11-2007, 18:12
Adam gibi oyun oynasın isterse veliefendi de sabahlasın. Sergen'e hangi birimiz bişey diyebilir

Onur Bayrak
09-11-2007, 18:39
Kendine dikkat etmiyor

Barış Aygün
09-11-2007, 20:05
ibrahım sakın hata yapma.hata yaparsan bu sefer bıtersın....

Burak Bayrak
09-11-2007, 23:29
gÜzel Bİ Karar ErtuĞrul Hoca İŞte Belkİ TecrÜbelİ DeĞİl Çok Ama GerÇekten Çok Dİsİplİnlİ Helal Olsun Sana ErtuĞrul Hoca !!!

Esra Kara
09-11-2007, 23:58
yerinde bi karar... bu takımda herkes adam gibi davranacak.. disiplini sağlamak çook önemli....Akın'ın bu yasağa harfiyen uyması şart... babasının çiftliği diil burası... yokk ben gelemem filan diyorsa ( ki sanmıyorummm...) bu ne cüret sen kimsin deyip kapıyı göstermek gerek artık.... adam kazanmaya çalışmaktan işimizi yapamıyoruzzzz.... Sergen de yaptı vaktinde ama topunu oynayan bi Sergen varken gittiği yarışların lafını bile etmem ben.. ki onun adı Sergen Yalçın... bunu tartışmam.... Akın'ın bu olayında Sergen'in sorumlu olduğunu da kabul etmiyorum açıkcası.... Akın'ın yaşı kaç... çocuk mu bu adam... zorla mı götürüyorlar... geçin beylerrrr....

Emrah Kahraman
09-12-2007, 12:58
sergen yalçın ata alıştırdı bu adamı.. aklını başına toplaması lazm..